Dytt: Ez valóban nem szép dolog a sorstól. A férjem szokta mondani, hogy az első 12 hétben a mindent vagy semmit törvénye működik. Talán beteg volt a baba teste. De abban biztos vagyok, hogy egy új testben vissza fog térni a lelke, nem hagy Benneteket itt örökre! Ez tartsa Benned a lelket a következő napokon-heteken át!
Heydie: Egy kalappal az estéhez. Én bele szoktam bújni este egy kád meleg vízbe (nem forró!) egy újsággal és úgy ellazulok, hogy csak na. Rögtön ehhez is kapcsolódik a házasélet rész, ami ezután már nem igazán esne jól. Úgyhogy máshogy időzítek. Amúgy mi nagy lemaradásban vagyunk, szegény pasim teljesen ki is van emiatt. A baba egy kellemes tavaszolás alatt készült Porecben, ahol nem fogtuk vissza magunkat, a hányinger azonban nagyon visszavetette az érdeklődésemet... Úgyhogy csak csurrant-cseppent egy-egy alkalom. Most talán változik a helyzet. Én egyébként nem idegenkedek/tem tőle, nagyterhesként is ment a dolog eddig... Majd meglátjuk, változott-e valami.
Brigi: Tényleg nagy vihar, de és du után, fél-fél órát zuhogott, de annyira, hogy nem lehetett az esőn átlátni. A kisfiam de a parkban esőtáncot járt, úgyhogy baromi büszke volt magára. Mindenesetre letiltottam a további ugrálást
Annyi eső esett, hogy több helyen a csatornákból ömlött a szennyvíz, igazi korai terhesorrnak való bűz terjengett kora este a városban. Nálunk a pincében 20 centi víz volt (mi egy házban élünk a férjem szüleivel - két szinten két lakás), amit négyen hordtak ki több órán át. Vicces volt, mert engem küldtek hypoért - egy kismama mégse lapátoljon szennyvizet - ami a boltok nagy részéből elfogyott, a boltok másik része pedig megközelíthetetlen volt, mert a rendőrök mindenfelől eltereltek... Nagy nehezen azért kaptam egy félreeső helyen.
Azért jó hír is volt ma, a gyerkőcök - persze egyszerre megtanultak bringázni. Egyedül az elindulás necces, de majd belejönnek.
Holnap du megyek dokihoz, aztán gondolom most már elküld a kombinált tesztre.[/b]