Sziasztok!
Twist, Vicka: Gratulálok az UH eredményekhez!
Uxi: Neked is gratulálok, kíváncsi vagyok, végig fiú marad-e
Heydie: tökjól áll a barna haj. És aranyosan kezd gömbölyödni a pocakod

Az enyém már 2x ekkora, pedig én 2 héttel „fiatalabb” vagyok

A héten nem készült nálunk pocakfotó, mert a párommal épp aznap mosolyszünet volt, de jövő héten ha csinálunk, feldobom. Ma délután mutattam apámnak, teljesen elhűlt, hogy mekkora a hasam...
Nálunk úgy néz ki apás szülés lesz, a párom szeretné így. Én örülök neki, de kicsit tartok is tőle, lehet jó és rossz tapasztalatokat is hallani róla. A vajúdásnál mindenképp szeretném, ha bent lenne velem.
Francesca: ha van vmi jó 5leted arra, hogyan lehet 6 hónap után fájdalommentesen visszamenni dolgozni, akkor légyszi oszd meg velem, én is ezen töröm a fejemet! Tegnap egy szülésznő mondta, hogy a kórházban alapítványi szobát pl olyan anyukák szoktak választani, akik viszik be magukkal a munkát, és gyakorlatilag szülés előtt és után is nyomják. Ez azért már szerintem nagyon gáz. Rá sem tudnak hangolódni az egész történetre...
Hékás, Vicka: nagyon megható volt mind 3 születés története, kicsit meg is könnyeztem őket...
Alma, a Te történeted pedig igen bíztató!!!
Pici: amikor a Te történetedet olvastam, ismét megbizonyosodtam róla, hogy valami hiányzik azokból a nőkből, akik a kellemetlenségek miatt választják önszántukból a császárt. Tegnap egyébként a védőnő mondta h a méhlepény rengeteg mindenért felelős, és a császár esetében nem tudja teljesen kifejteni jótékony hatását, illetve hogy a császáros babáknak nagyobb sokk a világrajövetel. Persze ha nincs más lehetőség, akkor természetes a császár, de csak azért hogy megkíméljem magam a szülési fájdalmaktól, biztosan nem választanám...
Kima: Neked remélem a mostani sokkal jobban fog sikerülni!!!
Lányok, mi az az Apgar??
Hékás: Gratulálok az első rúgásokhoz!!! Ha a nemét nem is a Te babád mutatta meg először, de ő megkaphatja a rangidős Ficánka címet!!! Ja, és igazad volt, marha hamar eltelt ez a hét, függetlenül attól, hogy mennyit ültem dugóban. Remélem a következő 2 is ilyen gyorsan telik, és utána 12. heti UH!!!
A kínai nekem lányt jósol. A férjemnek még nem mondom el, ő fiút szeretne. Vmelyik nap azzal állt elő, hogy egyezzünk meg: ha fiú lesz, ő ad nevet, ha lány, én. Na, ebbe én nem szeretnék belemenni. Nekem egyébként most 2 nevem van: Larina és Zaránd, férjemnek egyik sem túl szimpatikus, úgyhogy fogunk még küzdeni...
Drukkoljatok nekem holnap, olyan 12-1 között tervezem bejelenteni a hírt a melóhelyen, kíváncsi vagyok a fogadtatásra, és hogy mennyire mennek bele elviekben hogy 6 hónap után otthonról dolgozzak úgy, hogy heti 1x fél napra bemennék, illetve néhány fontosabb tárgyaláson részt vennék. Kicsit tartok tőle, hogy semmit sem fognak mondani, mert várhatóan nálunk elég nagy átalakítások lesznek, és még ők sem tudják pontosan milyenek...Pedig annyira készültem erre, felépítettem egy önjáró csapatot, akik már tök önállóak, és „távirányítással” szuperül dolgoznak, erre valami nagyokos külföldiek beleköpnek a levesembe. Hát, marha kíváncsi vagyok.
Házasélet: nálunk ritkult, de igyekszünk odafigyelni rá. Igazából én nem kívánom annyira most, mint régebben, de bíztatnak, hogy a 4. hónaptól visszajön a kedv

illetve elsősorban az a baj, hogy hazajövök a melóból, kimegyek a kutyával, és utána bedőlök az ágyba, és mindenhez fáradt vagyok
Gyantázás: én házilag művelem, és amíg a hasamtól bírom, addig fogom is csinálni, utána meg megyek kozmetikushoz. Borotválást nem szeretem...
Ja, jóga: tegnap találkoztam egy 7 hónapos kismamával, aki a Padma jóga stúdióba járt kismama jógára, és azt mondta, hoyg szuper. Úgyhogy lehet, hogy velem is összefuttok majd ott, igaz az órarend nem túl dolgozó nő barát, 9től, 11től, meg talán du 5től vannak órák. Meg szombaton, de akkor meg nem szeretnék emiatt 30km-t autókázni. Majd meglátjuk.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de 5 oldalnyi lemaradásom volt
Üdv:
szcsm