Csajok, köszi a Lillus dicsiket, jól esett!
Dalma, nem próbálsz meg egy jó nagy matracot betenni Panna szobájába és ott pihenni vele

anniyt gondolkodom , hogy mi a túró okozhatja ezt nála, mert jó kedvű kiegyensúlyozott kislány én most is a fogára gondolok.
Klassz programotok volt a gyerekekkel, utána következő poharazgatásra meg igen is szükség van, mi is szoktunk a barátokkal bűnözni néha.
Kri, annyira sajnálom ami történt, de a párod szerencse nem sérült!!! Azért el tudtok menni nyaralni?
Nekünk nászút előtt tört össze a 0 km-es Zastavánk és Trabival mentünk a KRK-szigetre, de akkor az is nagyon jó volt
Katica, de jó Neked, hogy el tudsz mennni a rokonokhoz, nekem az össz. rokonság itt van a számba 1-2 utcával arrébb, valaki költözhetne már mondjuk a tenger mellé
Nati, amit leírtál az tipikus első gyerekes probléma.Na jó nem mindenkinél, azaz nem általánosítani akarok,de gyakoribb amikor csak egy gyerkőc van még...
Igenis tessék magadra figyelni, légy csini és kívánatos még akkor is, ha csak otthon vagy és a házból se lépsz ki!!!!!!!!
Ilyenkor szoktak az apukák félrelépni!
A férfiak más szemüveggel nézik a világot, másképp látják a dolgokat, nekik első sorban nők vagyunk nem anyák, ellentétben mi nők az anyaszerepre koncentrálunk erőteljesebben és sok mindent háttérbe szorítunk a gyerekeink miatt.
Nem tudom értehtő-e mit is akarok ebből kihámozni, aranyközépút!!! Légy csini feleség és szuper anya. Ez pedig csak akkor sikerül, ha a lelked is rendben van. Lazíts kicsit, lehet pénz nélkül is klassz programokat kitalálni. Dalma már előttem írt egy csomó okosságot, menj emberek közé, társaságba. Ismerkedj gyerekes anyukákkal...stb. de ne hanyagold el magad!!!
Apa, ha bevállalja a sétát legközelebb, tessék magaddal is foglalkozni, megérdemled.
A kövérséggel kapcsolatban nekem az a véleményem, kicsit molettebben is lehet valaki csini, de Te is biztosan vissza fogsz fogyni csak idő kell hozzá. Nem két hónap alatt változott meg a testünk, 9 hónap alatt szedtük fel a kilókat + szoptatás .
Nézz rá Fannira és a férjedre, boldog kis család vagytok, gyönyörű egészséges kislányod van , fiatalok vagytok és előttetek az élet!
A gyereknevelést jól csinálod, olyan ügyesen megoldottál mindent eddig is,a háztartás vezetésébe meg majd belejössz, senkinek se egyszerű az elején.Csak ne ird le magad, legyen önbizalmad az nagyon fontos!
Örülök, hogy találkoztok Klarisszával , jól kidumcsizzátok magatokat és meglátod, nem is olyan tragikus ez az egész!