A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Czigka, Ancsurti!

Én valóban szülnék lassan. De nem azért, mert ne tudnám, mikor van itt az ideje.... :roll: Cukorbetegként nekem ez az utolsó pár hét elég sok veszélyt hordoz magában (látjátok, Breki sem tudta végighordani, pedig mindent megtett...), és minél előbb megszületik, annál nagyobb az esély a természetes szülésre is. Ráadásul, az okát nem tudom, de diabos anyukák babái előbb elérik a teljes érettséget (lsd. Breki kisfia 36 hetesen közel 3600g volt,és tökéletesen egészséges, annak ellenére, hogy elvileg még "koraszülött")... Breki sem véletlenül akart 36. héten önként kórházba vonulni, szóval ránk egy picit más "szabályok" vonatkoznak.

Azt persze nem tudom, hogy azért produkálok-e ilyen tüneteket, mert "bevonzom", vagy valóban közeleg az idő :roll: . Bár már második napja, hogy ki tudtam aludni magam,és kutya bajom
:wink: :D :D . Így már azért én sem sürgetem a dolgot, de a dokim is azt mondta, hogy nem igazán fog előbb jönni, szóval 2in1 leszek még én is egy darabig.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Anitja, Gratuláció Natasához! Gondolom, nem kell mondanom, hogy nagyon tetszik a név, amit választottatok. :lol:
Szióka Rolo, gratulálok, Ronmay, :D
Gratuláció Lolának és Pannak is! :D

A tegnap-tegnapelőtti lelkesedésem egy kicsit elszállt, ma megint csak nyüglődök. :? Ismét órakat tölthettem a Klinikán, csak azért, hogy megcsinálják a ctg-t és a dokim aláírja. Pénteken ismét megyek. :roll:

Jó látni, hogy araszolgatok előre a táblán. 8) Bárcsak éreznék is valami haladást. :lol:

Hendegabi,
Látogasd csak lelkesen a védőnénit. :D Ha már neked egy ilyen lelkes jutott. :lol:

Ancsurti,
Én a hétvégén vettem magamnak egy 4XL-es nacit. Igy már kettő van melegre, akár meg sem kell várnom a mosógépet és a száradást. :lol: Nincs sok felvehető rucim nekem sem. 8)

Katy,
Nekem nagyon tetszik a sok-sok babakép - nem kell nagyon szelektálni. :D

Nyuszi,
Én nem akarom elhinni,hogy az orvosok/szülésznők nem látják már mondjuk 5 óra múlva,hogy nem fogja tudni a mama megszülni természetes úton a babákat
Szerintem nem lehet megmondani. :roll: Egy első szülés átlag 16 óráig tart, igaz, ebből a nagy része fel sem tűnik a szerencséseknek, de 10-15 óra után azért talán már lehet tudni szerintem is :roll: . Az egyéni fájdalomküszöb is eltér, ezért még a fájdalom erőssége sem meghatározó, mivel relatív. Egy elsimult méhszáj 10 cm, amikor a fej jön ki, akkor úgy gördül, mint egy forgóajtó, ami azt jelenti, hogy egy 100-as BPD-nek ki kell jönnie, pedig azért többnyire az már nem megy, vagy legalábbis elég durva sérüléseket okoz. Mm-eken múlnak a dolgok, annyira meg nem lehet pontosan mérni, meg ki tudja, hogy tud forogni a baba, van amelyik 360°-ot is fordul odabent, amikor keresi a megfelelő szöget, mert a kifelé vezető út nagyon is bonyolult és kacskaringós.

Szonibaba,
Boldog szülinapot Marcinak!!! :D :D :D

Tabati,
Irtam egy privit, gondolom nem sok lehetőséged van olvasgatni. Szerintem is szoptatási tanácsadó, minél hamarabb, a meleg borogatás az vagy jó vagy nem, azt ő tudja. Ha még sok is van, akkor jobb a hideg, mivel az visszafogja a tej termelését, így az nem nyomódik át a véráramba - ami a gyulladást okozhatja.

Dodi,
apa olyan lelkes, nem gondolod, hogy kiveszem a kezéből a munkát
Jajjjj, azt még véletlenül se! :lol:
Cukorra való tekintettel jó lenne, ha nálad tényleg beindulna már babó. :roll: Holnap. 8) Amikor 37 hetes. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Óriási gratuláció minden újonnan született babának. Nagyon édesek a képeken.

Csibe szerintem ne aggódj a fejméret miatt nekem a 38+4-nél volt 98 a BPD.

Nem nagyon tudok visszaolvasni. Mindenkinek és gyors szülést kívánok. Azért ez a 20 óra meg 18 óra vajúdás nem semmi lehetett, be is fogom a számat az én 2,5 órás szülésemmel. Mert hát hiába voltak éjjel 1-től fájások, azok nem fájtak csak megkeményedett a hasam. És az igazi fájások azok fél 10-től jöttek ahogy burkotrepesztettek. Délben megmár kint volt. Úgy hogy le a kalappal előttetek.

Nóri nagyon édes babóca. Eszik, alsik, és evés után is nézelődik fél órát kb. Csak ha fáj a pocak akkor sír, de az most ritkábban van.

Tejem az van rendesen. Igaz a bal mellemet úgy kiharapta, hogy a csillagokat láttam, annyira fájt. Nagyon erősen szívja, gondolom ez lehetett a baj. Vettem bimbó védőt, de azzal meg nem kell neki. Viszont egyszer abból a mellből kihagytam az etetést és csak lefejtem, na az elég volt ahhoz regenerálódon egy kicsit, és most már jó lett.

Volt kint a gyerekdoki is minden rndben van. És a sárgasága is csak kicsit van.

Tegnapeste fél 7-től aludt, még az esti etetést is kihagyta, de végül nem bírtam tovább és felébresztettem fél 1-kor. Akkor evett, és aludt is, utána csak enni kelt fel. Szóval nem panaszkodom.

Na megyek is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Még semmi hatás.... :?

Főzésen túl vagyok, 2 adag ruha kiteregetve...

Ami kimaradt:
Szonibaba: utólag is boldog szülinapot a nagylegénynek!!!!!! :D
várjuk a képeket!

Ancsurti: Tesco: tőlünk cirka 45 km. De pénteken nyit Sárváron, akkor csak 15 km-t kell autókáznom addig :D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Lola Pannija:
Kép

SMS-ben kaptam, a kép kicsi ugyan, de a lényeg látszik :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Online a kórházból 8)

Bond
!Gratulálok, sok tejecskét, és jó egészséget Csilla babával (kiváncsi vagyok Bátyus mit szólt)

Iringo! Gratulálok a csodás nevű Iringóhoz, sok tejecskét, és jó egészséget!

Pagika Csodaszépek a Lányok! gratulálok mégegyszer!

Marietta! nagyon helyes a kisfiad!

Tabati! jobbulást!+++++++++++++++++++++++++
Szopi-fejés: Nekem az nagyon sokat segített, hogy úgy fejtem, hogy közben masszíroztam a cicit, minden csomót el tudtam tüntetni, illetve meg tudtam előzni.

Lolának személyesen gratuláltam :lol: 18 perc van a Lánykánik között :lol:

Ronmay! Gratulálok Rolo babához! ügyesek voltatok! sok tejecskét, jó egészséget!

Norka! Le a kalappal előttetek! mostmár én is tudom milyen vajúdni (Nolka farfekvés, és nagy buksi miatt mindenképp császáros volt, nem engedtek vajúdni sem) Gratulálok! Sok tejecskét! Jó egészséget!

és képek: Kép Nati pár percesen
Kép alig 1 naposan
Kép
Ja és a cukros vízre nincs szükség :lol: Nati szépen szopizik, kb 3 perc alatt rájött hogyan kell :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
Hatalamas a kislányod! Igazi kis vasgyúró! Nagyon gratulálok hozzá! És szupi, hgoy már szopizik!

Szezsó köszi a hírt is, a fotót meg különösen! Panni is nagyon szép baba!

Kép
Kép]
hendegabi

Gumilány!
persze,hogy visszateszlek majd a tábliba...hát az uhus csaj is meg
volt lepődve,hogy 4D-ni is simán tudtunk.

Gabi1!
köszi a BPD-s példádakkor egy kicsit megnyugodtam...
Nóra baba nagyon édes...

Anitja!
Natasa nagyon édi kis husi baba.gratula az ügyi szopihoz...

Lola!
Panni is nagyon édes....

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!!

Norka! Gratulálok Jázminhoz,na és persze büszkék vagyunk rád,hogy ilyen ügyi voltál 20 órán keresztül!!
Anitja! Hatalmas Nati baba,de nagyon édi!!
Csibe!!Nekünk a legutóbbi Uh alapján,Lili BPD-je 84,9 mm volt (37 hetesen). Ne aggódj,minden ok lesz!
A mai napból már elegem van!! Elmentem kismama tornára,közben látom,hogy hívtak a bankból,hogy mehetek a törlési bizonyltaért(merthogy visszafizettük a hitelt),de előtte menjek be ahhoz a bankhoz,ahol a rendes számlám van,mert kell nekik valami kód... Köszi! Úgyhogy rohantam egész délelőtt,ki is vagyok egy kicsit készülve,remélem Lili ebből nem sokat érzékel és még marad egy kcisit. Holnap megyünk megint CTG-re.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! 8)

Csak egy gyors beköszönés! Köszönjük a gratulációkat!!! Tegnap hazaértünk!!! Majd megpróbálok visszaolvasni, ha időm engedi, de nem tudom az mikor lesz :lol: :D

Gratulálok én is minden újdonsült Anyukának!!! Felsorolni is sok lenne :lol: :lol:

Bond, boo: köszi mégegyszer a látogatást, és hogy hoztatok olvasnivalót!! Nagyon örültem, hogy informálódhatom, és nagyon jól estek mindenkitől a gratulációk! :D

S néhány kép Dorkáról!

:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

f.nikici

szia nikici!
örülök,hogy otthon vagytok!!!gratula Dorkához...nagyon édes...

Kép
Kép
csibe83

Nikici : Dorka egy igazi kis tündér !!!!!!!! Mégmégmégmég soksoksok kééééépet Kedves Anyukák !!!! Annyira jó ezeket a képeket nézni !!!

Voltam ma ctg-n + megvizsgált a dokim is, na arra vártam is kb. 2 órát, hát volt bajom... Szerencsére minden rendben van velünk, azt mondta, hogy ügyes leszek és , hogy majd Zsombi ügyesen kibújik :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: , háááááát az ügyességemre én nem vennék mérget. :oops: :oops: :oops:

Most meg itthon dekkolok és várom az én Drágáimat :D :D :D az egyiket, hogy hazajöjjön, a másikat, hogy kibújjon :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: , nem vagyok túlságosan türelmes, jó lenne, ha belehúznának.

Kép
ikoka7

Kép
Kép
Vendég

Nikici: jó, hogy már itthon vagytok!!
Még egyszer gratulálok, és nagyon fotogén a kiscsaj! :D

Kép
Kép]
hendegabi

Lányok...

Annyira kivagyok hogy már panaszkodni sincs kedvem :( :( :(
Vendég

Sillia : Annnnnnyira megértelek :wink: :wink: :wink: , ez már nem jóóóó, azt szeretném már ha kint lenne Manócska.

Kép
ikoka7

Mi a baj?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Gyönyörűek a bébikék :wink: :D :D :D !
Én hiába "csak" 3,5 kiló voltam (és 53 cm) mégis ilyen kis kalácsképű voltam, mint Natasa :lol: ! Nagggyon cukik :wink: !

Sillia, Ikoka!

Kitartás :wink: ! Nektek már tényleg csak napok kérdése :D !
Sztem legkésőbb a 8-ai teliholdig ti is révbe értek 8) !
Nekem a szomszédom belőtte 16.-át, de még a telefonjába is beírta emlékeztetőnek, hogy "Dóri szül", és mondta, hogy figyelmeztet, ha én elfelejteném :shock: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi

Úgy általában minden. Vánszorognak a napok még a percek is az éjszakákat mégjobban utálom.

Melegem van fulladok dagadok és mindhol fáj.

Tudom hogy már csak pár nap, de úgy érzem az sosem fog letelni
:(
Vendég

Agmano, Csibe83 köszönjük a frissített táblákat!

Norka, millió gartula a kis Jázminhoz, jó hosszú vajúdásod lehetett, le a kalappal előtted!

Katy76, tündéri a kis petra, az Infacol nálunk is bevált anno + a hordozóban való hintáztatás.

Czigka, ne aggódj a baba mérete miatt, az uh-n össze-vissza mondanak mindent. Nekem eddig legalábbis mindkét gyereknél lefele saccolták jó fél kg-mal. Vivit a szülés napján 2221 gramm-ra uh-zták, aztán 2770 grammal született. Fiam is 2400 grammal született időre, minden gond nélkül.

Gumilany, drukk Neked, üzenj ha élesedik a helyzet.
Szia Gabi1, örülök, hogy Nóri baba ilyen szépen viselkedik, alukál, meg kell becsülni. Szuper a tejcsi is, remélem nálunk sem lesz hiány.

Szezso, köszönjük a képet Lola Pannijáról. Tündéri a kis csaj!

F.nikici, üdv itthon! Dorka nagyon cuki!

Ma én is voltam ctg-n. Reggel óta egyre jobban fájt a hasam, és mikor közölte a ctg-s csajszi, hogy min. 1 órás csúszás van, gondoltam felkeresem a dokim a Klinikán. Bő 1 ujjnyira vagyok tágulva. Így voltam a lányommal is, délben 1 ujjnyi tágulás, este 2 ujjnyival jelentkeztünk a Klinikán. Hazajöttem, reménykedem, hogy most is így lesz. Állítólag üresek voltak a szülőszobák, nincs dömping a SOTE 2-n akkor épp senki nem szült, legalábbis normál úton….

Küldhetek valakinek sms-t, ha beindul vmi?

Kép
Kép
Kép
teranita

Értem.
Kb. ugyanígy érzem magam. (reggel óta lüktet a fejem)
Most meg jön a szokásos délutáni viharunk is.

A bábalötyinek se érzem még semmi hatását

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Szisz:De jo hogy keszen varhatod mar Te is a kis tronorokost!
Attilanak vagy Marcinak fogjatok hivni?

Gumilany:Akkor ti is a szules utjara leptetek? :wink:

Hendegabi:Szep hosszu programod volt tegnap :roll:
"koktel hassssss"!!!Bar a beekelodes fontos tenyezo lehet ilyenkor!Ha megsem hat,hat vitaminbombanak sem utolso!!!En azert nem iszom meg meg,mert se tagulasom,se semmi...csak az iranyt tartja sok-sok honapja...de az nem eleg :roll:

Dodi:Azert holnaptol mar szulhetsz :wink: !De azert volt itt par 35.heti es kisse utana levo orulet hogy szuljek maaaa meg!
Te persze megkapod a felmentest :wink: De a nagy suly meg nem egyenlo az erettseggel :oops: :oops: :oops:
Kulonben meg tenyleg ne vonz be csaszart meg ilyesmit....sok kismami kinlodik mar egy ideje...

Lorca:Tudod azert legalabb 1 ctg-re beneveznek...ha van az a baj,ha nincsen,akkor az!Es itt nincs,csak ha tulhordas van :roll:
Gatyam meg volna,de felsok...eleg "integetos karom" lett es meleg is...persze en hosszujjuban nyomulok,es ez mar faj!!!

Gabi:Tunder gyerek ez a Nori!!!

Panni cukifalat!Koszi Szezso!

Anitja:Mar majd megvesztem hogy lathassam!!Ezeket a pofazacskokat!!! :shock: :shock: :shock: Edes a csajod!!!Jol tartottad :wink: !Azert igy oldalrol nem tagadhatja le a batyust!!!
Orulok hogy megy a szopi!!!

Nikici:Orulok hogy vegre otthon vagytok!Es mennyire szep Dorkili!!!Csak batran a kepekkel!!

Ikoka:Nagyon mennek a drukkok mar....en mindennap arra kelek,hogy na Ti jottok vegre!!!Picit meg birjad!!!

Sillia:Annyira ugyes vagy ezzel a babatabloval....meg az ikreket is jelolted :wink: :wink: :wink:
Szar hogy igy probara teszi az embert ez az utolso "par" het,az alvastol mar kivagyok,szabalyosan utalom az esteket!Aterzem a helyzetedet,sehogy sem jo mar!!!Bar meg 1 hetes lemaradasban vagyok....de tenyleg nehez mar!
De nagyon szepen vegig vitted,es mar csak egy pici van hatra!!!Ne keseredj el....!!!!!!!!!!!

Tegnapi program kikeszitett estere,eleg jol birtam a strapat,tobb mint 4oras kiruccanas,es mindez setalva es allva...de itthon mikor leulesbol ujra felallas kovetkezett...en azt hittem szetszakad az alsoreszem :shock: :shock: :shock: Aztan ejszaka se-balra,se jobbra....alig birtam mozdulni....Faj a labamkoze de rendesen!!!Meg a hasam alja is,de a cel ez volt leginkabb.....csak mar vezetne valahova lassan...."Szezam tarulj!!!!"

Kép
Kép
ancsurti

sziasztok!
Gratula a csajoknak és a babáknak :D
Tegnap este óta folyamatosan folyik a tejem, már mint az előtejem.
A védőnő, rögtön pihire fogott, mert szte nincs sok hátra...
A fiam meg nem áll, mocorog 1000-el :D
Nekem meg most energiám sincs ficánkolni, olyan fáradt vagyok mint aki 1hete nem aludt...

KépKép

Viki
viki23

sziasztok!
Gratula a csajoknak és a babáknak :D
Tegnap este óta folyamatosan folyik a tejem, már mint az előtejem.
A védőnő, rögtön pihire fogott, mert szte nincs sok hátra...
A fiam meg nem áll, mocorog 1000-el :D
Nekem meg most energiám sincs ficánkolni, olyan fáradt vagyok mint aki 1hete nem aludt...

KépKép

Viki
viki23

Dodi! A barátnőd azt nem tudja véletlenül megmondani,hogy én mikor szülök?! :D Mert én 16-17-re vagyok kiírva,de hátha tudja valaki,mert én igazából attól vagyok beparázva,hogy mikor és hol jön rám a szülés és milyen formában(csak görcsölök,vagy elfolyik a magzatvíz stb). Izgi már nagyon a dolog!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

sillia tökéletesen átérzem amit írsz, én is pont így voltam vele már az utolsó napokban. Mikor is kínomban már Nórinak mondtam hogy legyen olyan ügyes és okos szófogadó hogy kibújik nekem, de ezt mondtam is nektek, hát az volt, mert ugye aznap a nyákdugó, éjjel pedig a fájások. Próbáld meg te is hátha neked is ilyen szófogadó.

Teszek még pár képet. És a blogban is van.

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Szia, Hendegabi, köszike!

gabi1, de édes a kis Nóra! A kórházban rögtön átszúrták a fülét, vagy hogy oldottátok meg hogy már ilyen fülbevalója lehessen. Már most igazi kis hölgy!

Viki23, hajrá, megy a drukk Neked, Nektek is!

Ancsurti, pihizzél is. Én is igyekszem még, nehogy a szülésre fáradjak le.

Kép
Kép
Kép
teranita

Sziasztok,

Így 8 nap távlatából is nagyon köszönöm a gratulációkat és a jókívánságokat! :D A tej és az egészség is meg van! :D
Én is szeretnék gratulálni az újdonsült anyukáknak és sok kitartást a még pocakosoknak...hiszen már július van! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.26 19:29-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

teranita még a kórházban kifúrták, így szerintem jobb, nem lett volna szívem már utána elvinni sehova sem.

merion ti is nagyon szépek vagytok

Kép

gabi1

Sziasztok!
Nagyon szépek babócák!!!!! Én is én is én is!!!!!!!!!!!
Úgy tűnik én ha hüvi van akkor startolok majd. Tegnapi szar időben elég sok jóslóm volt, és sokat keményedett a pocim, ma meg a dögmelegben 1 jósló, 1-2 keményedés és slussz...

Ancsurti!
Atinak fogjuk hívni, de Marcit is emlegetjük majd ha nagyobb lesz, így majd ő később eldönti, h melyiket használja.

Kép
szisz89

Sziasztok!

Naggyon édik a kis babók, már nem is kis gyűrött újszülöttek!

Keddre mondtak hidegfrontot! Nekem is az jön be :lol:
Nekem orvos még nem látta az NST-met, de a szülésznő szerint tökéletes. Na ezek után már nem kezdtem el orvos után kajtatni, ő meg nem ajálkozott előtte, hogy vigyem a papíromat. Hétfőn Pose, ahol fájáserősítőt adnak infúzióval - micsoda hülyeség...

A tábla miatt ne engem dícsérjetek. Csibe bocsi, hogy a szerzői jogaidat letiporva lelekontárkodtam, de úgy éreztem hiányzik nekem egy összefoglaló, mert a nagy babaesőben már kezdtem elveszteni a fonalat.

Ma gyereknek kiigazíttattam az elgörbült szemüvegét és elcsábultam, felpróbáltam egy-két szemüveget, holnap megnézem a másik üzletet is, ahol vásárolni szoktam, teljesen belelkesültem. Szülés előtt új szemüvegem lesz, tök jó kis sportos bordó!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Norka: Gratulálok a kis Jázminhoz :lol: :lol: !!!
Katy: Nagyon édes Petra, nyugodtan pakold csak a képeket :lol: :lol: !!!! Nekünk is állandóan riaszt a légzésfigyelő, tényleg tök idegtépő. Nekünk is Angelcare van, de már mondtam, hogy kidobom a francba!!
Csibe: Tündéri Kiara :lol: :lol: .
Gabi,Lola, Nikici, Merion: Olyan édi-bédik ezek a gyerkőcök :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!
Mindenki csak rakja a képeket, imádom nézegetni őket :lol: :lol: !!!!!!!!!
Tabati: Jobban vagy már??

Rólunk, Domi 2 napja annyit alszik, mint egy álomszuszék, de én ezt a melegre fogom. Persze a pocakfájást leszámítva, ha fáj a hasa akkor ordít, mint egy sakál. De ahogy olvasom a többi kisbaba is hasfájós, csak ki jobban ki kevésbé.
Na megint készülődik a vihar, nem bánnám , ha kicsit lehűlne a levegő, nálunk az emeleten olyan meleg van, hogy szaunázni lehetne.
marietta1982

Sziasztok!

Ma hazajöhettünk!
Köszönjük a gratulációkat,én is nagyon gratulálok az azóta született babáknak!
Késöbb jövök majd részletesbben ha megszoktuk az itthonlétet!
Egypár kép:

Születése napján,pár órásan:
Kép

1 naposan:
Kép

2 naposan:
Kép

Puszi Mindenkinek!
20140328174041

Szia Moncsy, Benedek napról napra szebb!
Mit szóltak a nagyok?

Marietta, a sírós babák jól elfáradnak és jókat alszanak utána - valamikor nekik is kell pihenni. Kitartás, használd ki a pihenőidőket és gyűjts tejcsit és erőt a következő síráshoz.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.07.03 07:53-kor.

KépKépKép
agmano

Hírek Bondékról:

Csilla nagyon cukorbaba, már be akartam tipegni a szülőszobára, hogy az enyémet is kapják ki, mert nekem is kell! :D
Nagyon nyugodt baba, és rögtön hallgat a mamira, egyáltalán nem nyűgi. Előtejecskét már szopizik, de nem egy nagy étvágyú!
És nagyon kis katicabogárka, olyan pinduri :P :P :P

Bond üzeni mindenkinek:
1. nagyon köszöni mindenkinek a drukkokat
2. Orsinak, hogy "folytatja" a munkásságot az 1.hsz-kel a távollétében
3. Szonibabának a türcsi akciót :wink:
4. MINDENKINEK OLYAN SZÜLÉST KÍVÁN, AMILYET SZERETNE!

És akkor egy igazi Bondbaba kép :lol: :lol: :lol:
(tiszta anyja) :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép

KépKép
boo

Na jó csináltam rendeset is:

Csilla
Kép

Kép

KépKép

KépKép
boo

Gabi,Merion,Mocsy!!!

Egytol-egyig nagyon edesek a bebik!!!!

Marietta!Kitartast a pocifajashoz!!!!De jo hir hogy azert alszik is Domi :wink: !

Teranita:Pihizek is azert :wink: !Ma csak hurkat sutok....ha mar nehez a pocak viselese,legyen egy komoly,nehez etek is!!!

Viki:Akkor ne is eroltesd a porgest ma,pihenj ha az jobbanesik...van meg masik nap is a teendokre :wink:

Szisz:Akkor most mar vegleges a nevbeli dontes :wink: :lol: Marci nevet imadom meg mindig!!!!!!!!!!

Bondnak:Hat igen az alma nem esett messze.....Es mekkora haja van Csillanak is :shock: !Remelem gyorsan visszaternek kozenk!!!

Boo:Veled mizu van???Semmi fennakadas,semmi pech....semmi vicces sztori???Ferjecskeddel sikerult beszelni?Vagy ne is kerdezzem?

Kép
Kép
ancsurti

Ugy dontottem,hogy kb.a 798. es a 800.hozzaszolasom kornyeken lepnek szulni........ 8) 8) 8)

Hendegabi:Szoval akkor semmi haszna az italnak,max.egy jo kis C-vitamin kura!!!Az is valami.....megegyszer mondom,de csak vigasztalas keppen....ha tenyleg 100% volna,akkor senkit nem inditananak,artani nem art,es az a lenyeg! :wink:

Szegeny itteni baratnom is mar tulhordasban van...mindennap ezerrel koncentralok Nekik...ha nem indul a dolog,akkor szombaton inditjak!Jajj de jo lenne ha kicsi lanya addig megtalalna a kifele vezeto iranyt!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Kép
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Már szültek és még nem szültek!
Habár én a harmadik babát várom, de kérdésem: az összevissza keményedés fájás nélkül az még semmi ugye? Az csak gyakorlatozás...????...elvagyok vele, mászkálni tudok, főleg üléskor jön elő...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Boo:Ez kedves Toled!!!Kuldjuk azt az smst!!!
Ne is mond...mar bazira reped a hasam szejjjjjel!!!!Akkora mar hogy eleg lesz ez igy.....Mennek lassan a sunyiba....

Azert az ilyen csajoknak ugyanezt kivanom am,csak mondjuk +30 kilo hizassal 9 honaposan,hogy tudjak mi a magyarok istene,es talan majd megertik hogy miert.Na jo en nem ezert hiztam,mindig atadom a helyemet,es segitek is,plane a kismamiknak,gyerekeseknek....az oregektol keszen vagyok!!!!Es a sargaktol!Te ezek annyira debilek,butak es erzeketlenek!!!Tegnap mar majdnem verekedtem!Eszre sem vesznek,ha igen akkor tatott szajjal bamulnak,de nekem kell am felreallnom,meg bevedenem a pocakomat,mert ezeknek nem megy a tarsas kozlekedes....Nem vagyok rasszista,de a sargaknal durvabb keves nep van!Es ebbol tegnap kijutott rendesen....
Orulok hogy Tiedapa hazer elobb...nem lesz baj a melohelyen ebbol?Bar inkabb a csalad...csak a mai vilagban olyan nehez dulore jutni a munkaadokkal!Igy le tudja szallitani a dolgokat?Vagy hogy van ez?
Na a telefonon ilyen esetben nem is lehet sporolni....nalunk ez ugy mukodott,hogy pasikam vett itteni hivokartyat,es azon hivott mindig....nekem a cegesen nem lehetett :x Es az igy eleg olcso volt...
Nem is kell meg Neked annyira onnalosodni...lesz ez meg nehez...azert ez az idoszak se semmi igy!

Huuu basszus szarra sutom a hurkat!!!Es a mosast is bent felejtettem....mi lesz meg?Megyek menteni!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Klarka!
Na ez szamomra fogas kerdes.....de szerintem az ossze-vissza az meg edzes szintu lehet :roll: Majd hamar faj is,es rendszeresebb...talan akkor.
Nekem mozgas,fordulas kozben faj,neha ules kozben,de inkabb ma a szemeremcsontom az ami brutalis.Na es felallaskor....De semmi rendszer,max.tudom hogy mire szamitsak ha mozgok....De fekudni sem lehet egesz nap.....megzavarodok tole!
Ja kaptam apatol egy nagy gimnasztikai labdat.....azon ucsorgok neha,es majd azon tervezem a vajudast is :wink:
Jol ellazitja a medencemet es a hatamat/derekamat....

Kép
Kép
ancsurti

Köszönjük Marci szülinapi köszöntését. Képek remélem érkeznek, de bedöglött a fényképezőnk (még jó, hogy a szülésig kihízta) és remélem ettől még a rajta lévő képeket le lehet majd tölteni.

Anitja!
Nati hatalmas baba, mégegyszer gratulálok hozzá.

Norka!
Ügyes voltál, 20 óra nem semmi lehetett, szegény. Gyors regenerálódást, gondolom rádfér a pihenés. Duplán is megvárakoztatott Jázmin.

Panni is kis cuki, a kép alapján formás csajszi.

Nikici!
Jó, hogy ti is otthon. Dorki kis husis, harapdálni való combikái vannak (Bodzimhoz képest, pedig nem volt kis súlyú).

Teranita!
Küldöm priviben a számom, nehogy lemaradjunk rólatok! És megy a drukk, hogy ma startoljatok.

H.Gabi!
Milyen löttyöt ittál? Azt a gyömbérest?

Szisz!
Hogy hogy változtattatok a Barnabáson? És rögtön két nevet is kap ennek örömére?

Bevonzásra jó példa Ronmay: sajna a dokink pont tegnaptól van szabin és annyira nem akart egyikünk sem ez alatt az 5 nap alatt szülni, amíg ő nincs. Erre mikor indult be a szülése? Persze, hogy rögtön, ahogy elment a dokink. Szóval nega gondolatokat kéretik elhesegetni AZONNAL!!!

Akik már nagyon szülnének: tényleg rántsátok már magatokra apát! Nálunk Marcival bejött (bár nem ezzel a célzattal történt a dolog) és a szülésznők is ezt szokták tanácsolni. Ha emúgy is eliondulna a szülés, akkor segít, ha még nincs itt az ideje, akkor legalább apának volt egy potya numerája.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ez lemaradt:

Boo!
Jók a képek a kis ügynök bébiről :wink:

Klarka!
Sztem, ha csak keményedik, akkor az még bemelegítés.

Moncsy!
Benedek is napról napra szépen simulgat, Bodzin is látom minden nap a változást.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nagyon édesek a kisbébik, de tényleg, egyik szebb, mint a másik.

Kép
Kép
orsi777

Boo!
De jó, hogy tiedapa hazajön korábban!! Így tuti ott lesz a szülésnél!!!
Bkv-s öreg mami: Én nem tudom hogy képzelik az öregek, hogy övék a világ? Mikor legutóbb voltunk pesten bkv-n, akkor nekem is nekem jött egy. Apa mindíg leszáll előre, hogy lesegítsen az aktuális járműről. Akkor is így történt, de mire én elindultam lefelé apa után a mami már tolakodott felfelé. ő is meglepődött amikor rászóltam!! Aztán meg neki állt feljebb!

Kép
szisz89

Szonibaba!
Barnabás nem tetszett a családnak egyrészt (ami engem abszolút nem zavart mellesleg), másrészt sikeresen lebeszélték róla apát. Úgyhogy úgy egyeztünk meg, hogy lesz Attila ő utána, mert én kezdetektől fogva azt szerettem volna, Ő viszont a Mártont, így lesz Marci is:D:D:D:D:D

Én már nagyon szeretnék szülni! Szóval "magamra rántom apát!" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Boo!

A nők tényleg egyértelműen s*ggfejebbek :evil: ! Az idős néniktől meg időnként tényleg a hideg kiráz: gyökkettővel megy át előtted a zebrán, mert neki fáj a hátalábatüdejeagyahajakörmemindene, bezzeg a különböző járművekre olyan serényen pattognak fölfelé a kis gurulós tattyert a hónuk alá csapva, hogy Flatley lába megirigyelné a tempót :evil: :lol: ! A kedvenceim, akik már kb. 60 évesen "néniként kezeltetik magukat" :evil: ! Ha rájuk vetem a bocitekintetem, hogy ugyan engedjen már előre ekkora hassal, még ő néz rám megvetően, hogy hogy is várhatok el tőle ilyesmit, mikor én kis pipi vagyok, ő meg tisztes öreg nénike (persze szabadidejében még csávózni jár a Tisztiklubba) :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Persze tisztelet a kivételnek!!!

Dejó, ha apa előbb jön :D :D :D ! Ez nyilván kevesebb pénzt is jelent, de ez most egy vissza nem térő időszak az életetekben! És ez fontosabb!!! Ráadásul a plusszlóvé úgyis elmegy a telószámlára, szóval jöjjön csak hazafelé :twisted: :lol: :lol: !

Szonibaba!

Nekem ugyan nem kellett rángatni apát, de ma reggel bevetettük a "Ricsicilint" :lol: :lol: :lol: ! Mondjuk én biztos voltam benne, hogy nálunk még nem fog hatni, de azért gyakoroltunk, hogy ha eljön az idő, titura menjen :lol: :lol: !

Az előbb fel akartam állni, de gyakrolatilag nem tudok :shock: !
A lábaim egy óra alatt irdatlanul bedagadtak! Nagggyon durva :shock: ! Kicsámpázok a fürdőbe, és hidegvízzel, meg polcolással megpróbálom jobb belátásra bírni! Még jó, hogy gurulós széken ülök, ha nem megy a séta, elgurulok a fördőbe :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szisz!

Én nem tudom hogy képzelik az öregek, hogy övék a világ?
Ők elhiszik Aradszkynak, hogy Nem csak a húszéveseké a világ... :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?