Hanzika, Botinak is épp igy jött ki a foga
Most 6 van neki (8 hós) és jó nagyok. A felsö egyesek majd egy hónappal a kettesek után bújtak ki, sok-sok szenvedés árán. Majd 2 hétig minden nap estére kibújtak, reggelre visszadagadt rájuk az igy. A végén már vérzett is neki. Aztán ahogy sikerült rendesen áttörni nekilódultak, most már nagyobbak, mint a 2esek....igy élvezd ki az átmeneti vámpirságot. Olyan édesek ugy
Vera, napi kajarend: 5-6 között valamikor szopi, 9-10 felé anyatejberizs, 13 fözelék (répa, cékla, sütötök leginkább, a zöldeket utálja) és ehhez általában kap a mi ebédünk köretéböl rizst vagy krumplit. A rizst áttörés nélkül az utóbbi idöben nagyon szereti, régebben próbáltam, de nem fogadta el. Fejlödik. 16 gyümölcs vagy a déli fözelék maradéka (én általában nem üvegest adok, de nem is tejjel süritek, hanem krumplival vagy rizzsel. Üvegest akkor kap, ha elmegyünk valahova, mert rájöttem, hogy az otthon készitett kaja ilyen melegben nem szállitható biztonságosan). 18 egy kis szopcsi, majd 20 egy alaposabb. És mehet is az ágyba. Ált. egyszer kel éjszaka.
Rágcsálni adok neki kenyeret, ha olyan száraz, hogy kopog, akkor szivesen elvan vele. Föleg olyankor adom, amikor mi enni szeretnénk, mert azt nélküle nem lehet.
Ha olyan az ebéd, hogy ehet belöle (pl. sültcsirke rizzsel) akkor azt adok neki. Paprikás krumpli krumplija stb is nagyon bejött, persze összetörve. Tejet és tojás nem adok egyáltalán (a tésztákban, kivéve az olasz tésztákban van tojás, igy azt nem kap), tápszert stb sem. Sajtot most kezdek el adni, már reggelire kétszer ettünk együtt sajtos katonákat: egész picire tépkedem a kenyeret, arra egy picike krémes sajt (ez speciel kecskesajt volt, de olyan amit nem higitanak tejszinnel) és egy falat neki, egy harapás nekem. Nagyon élvezte. Amugy is uj szokása, hogy harap egyet a kenyérböl, azután beleteszi a szánkba, hogy mi is harapjunk egyet. Képzeljétek, ugyanigy megkinálta valamelyik nap a kutyát is, ö meg finoman elvette töle. Nagyon örültek mindketten. Egyébként a játékaival is ezt csinálja, odaadja, azán visszaadjuk neki. Ez tök jó játék.
Barbi, Anita, kitartást a felújitáshoz, épitéshez! Ha meg kész lesz olyan lesz egy hónap után, mintha mindig is olyan lett volna. Legalábbis mi igy érzünk a tetötérrel.
Most már mennem kell, egy órája netezek legalább. Még füvet kell nyirni, mosni, teregetni, babázni és kettöre megyünk usziba, ugyhogy csipkednem kell magam. Szép napot nektek!
Edit

A férjemmel kínunkban csak röhögni tudtunk, meg vártunk egymásra hogy a másik ugorjon hozzá... Aztán egyszer én, egyszer ő kelt hozzá fel, majd végül az ágyunkban kötött ki, ahol aztán valamikor 6kor már el is aludt

50 perc után kijöttünk. Tele volt az iskolában utolsó hetüket töltő gyerekekkel, de vagy 50en voltak minden csoportban, állandóan a babakocsi elé ugráltak, kettő majdnem rá is esett Bencikére, az állatokhoz hozzáférni nem nagyon tudtunk, úgyhogy a zsiráfon és az orrszarvún kívül Bence mást nem látott. De ezek nagyon tetszettek neki