2004.06.07 14:15
2004.06.07 19:50
2004.06.08 08:35
2004.06.09 12:43
Igaz én úgy döntöttem, hogy a hatalmas lenővésemet, amit a terhesség legelejétől összeszedtem azt fodrászra bizom. Még van mit rajta javítani így is, mert nem fogta be rendesen a festék. Remélem már jobb szine van a hajadnak és kibékültél vele
2004.06.09 12:45
Jó babázást és sok tejcsit kívánunk!!!

2004.06.09 19:54

2004.06.09 20:35
2004.06.10 09:12
2004.06.10 10:11
2004.06.10 11:35
2004.06.10 13:19
)
2004.06.10 14:33

Vásárlásból jöttünk éppen haza, amikor leszakadat az ég, vagy fél órát ültünk az autóban, hogy csendesedjen és be tudjunk menni a lakásba
Ne izgulj, jó dokik és jó szülésznők vannak a klinikán, egy szuperül felszerelt szülőszobával megspékelve
Tényleg 6 ágyas a vajudó, általában ott kezdi az emberlánya a történéseit, ha csak nem expressz bébivel van dolga a dokinak, mert akkor rögtön szülőszoba
folyton pózol
Én a méhcsípésre vagyok allergiás
2004.06.10 16:45

2004.06.11 08:39
2004.06.11 09:49
2004.06.11 11:12
(És a férjemnek is, akire annyira hasonlít.)
Egyetlen bajunk van: a cicim folyton kisebesedik és a Manócska véreset szopik.
Emiatt ki is mosták a kórházban a csöpp gyomrát, amitől rendesen kiakadtam.
Ugyanis az utsó két hétben állandóan hajat mostam, hogy hátha megindul a szülés, és Ádám szépnek lásson. A férjem mondta is, hogy tiszta kopasz leszek, ha mindennap így sikálom a fejem.
Na, pénteken nem mostam hajat, mert ez eddig nem jött be.

Ezt nagyon viccesnek találtam, mert napok óta meg sem álltunk, csak sétáltunk, meg kádat sikáltam, meg takarítottam, meg mindent, hogy a baba egy picit megmozduljon.
Éljen, gondoltam!
De aztán csak 20 perc múlva jött a következő. Á, ez még biztos nem az, gondoltuk mindketten. Ezért aztán jól bementünk a központba, és nem hazudok, éppen, amikor a sétánk legközepén jártunk, amikor a legtávolabb voltunk a lakástól, akkor éreztem egy pukkanást, és rögtön utána, hogy folyik a magzatvíz. Ez volt fél egykor. (Doki mondta, hogy hívjam egykor, hogy mi újság, és én már készültem is hívni, hogy a mai nap storno részünkről.
Persze előre paráztam ettől, gondolom, azért folyt el.
(mármint nem a dokitól, hanem a magzatvíz elfolyástól)
Meg az is eszembe jutott, hogy vajon észre fogom-e venni.
Hát ezt nem lehetett nem észrevenni, tisztára olyan volt, mintha bepisiltem volna. Szerintem a járókelők azt is hitték, mert elég furcsán néztek ránk.
Párom nagyon édes volt
Mondta, hogy van jegye, mehetünk BKV-val, de aztán javasoltam neki egy taxis megoldást. Szerencsére találtunk egyet az utcában.Irány haza, majd autó, és irány a kórház.
Ahogy beértünk a kórházba már percenként jöttek az egyre erősődő fájások. Kezdtem elég kellemetlenül érezni magam. Fél óra múlva már fél percesek jöttek, és én azt hittem végem, ott maradok a szülőágyon. Jól elképzeltem magamnak, hogy majd hogy lélegzem, meg milyen zenét hallgatok, meg ilyenek.
Na persze!
A túlélésre játszottam.
(Egyébként tényleg kedves volt végig.). Na ettől nem lett jobb kedvem, de azért nem érdekelt annyira, mint a Pici. 

Nem sírt fel, mert rögtön le kellett szívni a szájából meg az orrából a magzatvizet. Aztán a mosdatásnál végre felsírt!
Sosem hallottam még szebb hangot!
De aztán behozták nekem is. Persze jól bőgtem egy sort, mikor megláttam. Egy igazi kisangyal nézett velem farkasszemet. És még csak egy picit sem sírt, csak nézett azokkal a gyönyörű szemeivel.
Viszont még aznap este megkaptam egy picit.
Elsősorban azért, amit a Picimért tettek, másodsorban amit értem, és harmadjára azért, mert jól viselték a hisztimet.
2004.06.11 12:04
) szia
)
) csak miután teljesen magamhoz tértem csak akkor hozták fel a szülőszobába, és csak pár percet maradhatott.
2004.06.11 13:11
Olyan jó volt olvasni a soraidat. Minden jót nektek!
Hidd el, nemsoká ti is egy gyönyörű babát tarthattok a karotokban!
Gondolom, ezzel nem mondok itt újdonságot senkinek.
Egy futkározó kisgyerek mellett biztosítva van az anyuka testedzése is.
Reméljük, az időjárás kedvez nektek!
Hidd el, fogja tartani a fejecskéjét négykézlábazás közben is!
Már nagyon jó lenne találkozni veletek - és itt most mindenkire gondolok!
A Benke így a beceneve lesz? Minden jót nektek!
2004.06.11 16:45

, már alig várom, hogy talizzunk. Nekem általában a szombat a jó, de 24-25-e is jó ebben a hónapban. Végigdögönyözöm az összes lurkót!
Az enyém már nagy
"szamár" őt már nem lehet, pedig milyen puha még a bőre! 

2004.06.12 15:53
köszi
))))Sajnálom, hogy épp a legrosszabb napomat fogtátok ki a kórházban!
Épp akkor 38 fokos lázam volt, meg kicsit sokan is voltunk, meg fájt mindenem stb. De remélem, nem volt gond!
Alig-alig sír! Igaz, esténként szinte vigasztalhatatlan órákig, és ilyenkor nem tudom, mit csináljak vele. Viszont éjjel alszik, mint a bunda.
2004.06.12 16:10
, folyton a karomba akart lenni, a nagyágyban ugrált rajtunk, elég zombi fejem lett reggelre
2004.06.12 19:39
2004.06.12 20:01
. Ha úgy látod, hogy még éhes, tedd csak cicire - arra, amelyik ép
- ha nem is zúdul neki már, és úgy tűnik, csak cumizza, akkor is ürül még tej, és ez serkenti a tejtermelést. Asszem a www.lll.hu-n olvastam, hogy a legtöbb tej szoptatás ALATT termelődik, nem két szoptatás között. Elalvás: Szabolcs is nagyon aluszékony volt, a sógornőm azt mondta, csipkedjem az arcát, én csináltam is, de ugyanúgy aludt tovább. De én gonosz módon három óránként, de legritkábban négyóránként felébresztettem enni - amikor már fel lehetett ébreszteni, eleinte nem lehetett ugyanis - , mert különben hat-hét óránként ébredt volna. No, egy hónaposan már nem volt ilyen gondunk... Akkor kezdte nem átaludni az éjszakát, és a helyzet csak fokozódik...2004.06.14 08:47

2004.06.14 10:43
Viszont nem is fogom olvasni azt a mail címet, ami a listán megvan, majd küldöm az újat, jó?
) 2004.06.14 10:52
2004.06.14 12:03
Véleményem szerint beszélj a dokiddal és tuti segit majd neked. Jah és ne parázz, minden a legnagyobb rendben van, egyél sok sok vitaminban gazdag kajócát és kerüld a sok szénhidrátosat, amugy a szülés után ugy is pikk pakk lemennek a kilók a szoptatás alatt
irj egy mailt a cimemre és akkor felveszlek a listába, valamint elküldöm a többiek elérhetőségét is neked, persze ha van kedved hozzá, a mailban ird meg a neved, emailcimed, cimed és telcsiszámot, a többikét is igy küldöm majd neked

2004.06.15 09:22
Olyan jó képeket tudsz csinálni!
(3650-el született.)
Az Apgar értéke 10/10, holott 7/10-et mondtak. Szóval elég érdekesen állították ki a zárónkat.
Még a férjem jobban meg tudja, mint én. Rajtam valószínűleg érzi, hogy nagyon feszült vagyok a sírás miatt. Nem azért, mert sír, hanem, mert nem tudom, miér, és hogyan segíthtnék rajta.
De lélekben veletek vagyok! 2004.06.15 10:34
2004.06.15 10:50
2004.06.15 20:49
2004.06.15 21:03
Nagyon divatos a frizurája.
Elképzelhető, hogy kicsit késünk (az alvás miatt), de biztos, hogy megyünk. Ha eltévednénk, hívlak.
Találtál- e csúszdát?
2004.06.15 21:07
Nekem is szerezve volt néhány klassz pillanat a fejkörfogat miatt. 34-el született - állítólag a záró szerint - és 2 hónaposan 40 cm volt. Amikor 2 cm-t nöhet havonta a fejük....Na amíg nem volt meg az agyi uh volt néhány kellemes éjszakám...... 2004.06.15 21:44
2004.06.16 06:53
szép, és tök jó a gyarapodása. Az is nagyon jó, hogy rendbejött a cicid, így sokkal meghittebb a szopi is, és nem stresszel az ember, a mellgyuszimnál már előre rettegtem mikor jött a szopi a fájástól, de utána mikor renbejött már alig vártam hogy éhes legyen
Lehet hogy fáj egy picit a pocija és azért nyugtalanabb, nem szokott tekergőzni, vagy kifeszíteni magát?? Dani nálunk így jelezte ha baj volt a pukimanókkal. Ilyenkor egy kicsit rásegitettem neki azzal hogy tornászattam a kislábait, picit felfelé a poci felé és ha sikerrel jártunk jó hangos koncert volt a fizettség
nem volt nehéz felfésülni
Jah és nálunk még beszéd hol van, de hogy mit akar az már elég szépen beidomitotta nekünk
Mi lesz majd ha tudatosan közli is
és így semmi baj ha valaki később ér oda, nem fogunk elszaladni
Vizsgához, meg Kina következő napi termését, hogy mindkettőtöknek jusson Picussal
Ma folytatjuk... de én már most nem érzem egyik végtagomat se az izomláztól... igy van ez ha nem szokta az ember a szántást...