Sziasztok!
Boni nagy-nagy gratula az unokahugihoz, tegyél majd fel képeket, nagyon kíváncsi vagyok rá...nálunk is bármelyik nap megszülethet már

Zsiga Csigának is jobbulást! Szerintem ez a változékony idő az oka ezeknek a betegségeknek, szegények hol izzadnak, hogy meg fáznak, akár egy napon belül többször váltakozva. És milyen kiütésetek van, csak mert nekünk is tele a testünk, a doki szerint a melegtől, de elég randa látvány, és már a nyakától, a csuklói ill. a bokáig olyan szegény

Nagyon zavar engem, már azon is gondolkodtam, hogy meg kelle mutatni egy bőrgyógyásznak, mert amikor 2 hétig hűvös volt, akkor sem tűntek el
Máténak is nagy gratula a mászáshoz!
Beninek nyugisabb napokat kívánok....mi is adunk már tejterméket, nálunk a natúr aktivia bármilyen gyümölcsel, ez a kedvenc, minden nap ezt reggelizünk, egyszer egyszer adtam túrót Nádudvarit, mert valahol olvastam, hogy ők gyártján Mo.-n a legjobb minőségű tejterméket, náluk csak a Bio jobb, de azt felénk ritkán lehet kapni. Aztán ami nagyon még mostanában az a főzelékhez egy kis reszelt sajt. Itt azt mondja a védőnő, hogy semmilyen gyümölcsös joghurtot ne adjunk, inkább natúr és keverjük mi valamivel, akkor biztosan tudjuk mi van benne
Kata, dehogy baj! Örülök hogy tetszenek, és nagyon jól esett ez a sok sok dicséret is, bár a nagy számok törvénye alapján 200 képből azért lehet néhány jó

Arról nem is beszélve, hogy ilyen édes manókról könnyű jó képeket csinálni
Csenge, ZIP-elt fáljban vannak a képek, ki kell csomagolnod ahhoz, hogy meg tudd nézni.(total commander/file/kicsomagolás) Jobbulást a fiúknak, és önző módon nagyon örülök, hogy nem egy nappal előbb lettek betegek....persze az lenne az igazi, ha egyáltalán nem lennének azok! Nagyon gyors gyógyulást!!!!
Még szuszu képeire is nagyon kíváncsi vagyok!
Adri, mi volt ma Pesten? Ugye minden rendben Dorca szemével?????
Anna, nektek sem lesz meg a reklám film, nagyon kíváncsi lennék rá, biztos nagyon édes Emma

Hogy keveredtek ti ilyen helyekre?
Szilvi, holnap délelőtt megyünk C&A-ba, ha reggel még megírod mit szeretnétek, nagyon szívesen megnézem neked! Egyébként Szekszárdon van, szóval nem pont mellettünk...
Megyek, megnézem Kata képeit
Szilvi