kuklika!
Nagyon édes ez a Katalány!Na ezt nem csinálja (egyelőre

) az én lányom

Ilyen szabályosan még nem megy neki
Boti is édes!Na az ő fogainak ettől tuti nem lesz baja
Nemlajos!
Komolyan nem értem,biztos hülye vagyok.Tehát ebbe a rácsos izébe rakjátok a cuccot, utána kiszeditek a rácsot és a kis kockákat zacsiba???nem ragadnak össze???
Én magozva, félbeszedve raktam el a barackot.Majd pépesítem ha kiveszem.Én amúgy azt csinálom, hogy egy nagyobb zacsiba több kis adagot rakok, legumizom őket.Tehát egy zacsi(pl. literes) 3-4 helyen el van kötve(gumizva)
No jöjjenek a pontok(resszkessetek!

)
7 dolog rólam:
1.) Sokáig önértékelési zavarral küzdöttem, mert a húgom volt az isten, nekem meg folyton azt hajtogatták a szüleim, hogy nem lesz belőlem semmi, még egy háztartást se tudok majd vezetni...
2.) 7 éves korom óta tanár szerettem volna lenni(első nap az iskolában rabul ejtett

), sikerült!
3.) A férjemmel való megismerkedésünk maga volt a "végzet"

sosem hittem, hogy van ilyen, de ahogy megpillantottam, tudtam, hogy ő kell nekem!És bejött!2 hét múlva már együtt éltünk
4.) Idén Lara miatt nem, de egyébként dinnyetermsztéssel (is) foglalkozunk(persze nem éri meg, de legalább mindig isteni dinnyét eszünk,és amenynit csak akarunk

)
5.) A férjem előtt fociőrült voltam, képes voltam csak azért elmenni Olaszországba,hogy ott lehessek egy Juventus meccsen...
6.) Annak ellenére, hogy nyelvszakot végeztem, váltig állítom, hogy pocsék a nyelvérzékem
7.) Sokáig tudok rágódni engem ért bántalmakon/véleményeken, nagyon tud fájni(olyantól is,akitől nem kéne)és nehezen felejtek
+1, de azt hiszem ezt már írtam, PCO-szindrómám van, ez is része az életemnek sajna...
6 lényegtelen:
1.) Lényegtelen, hogy egész életemben kisfiúra vágytam, imádom a kislányom, és nem cserélném el 100 fiúért sem
2.) Lényegtelen,hogy sosem gondoltam, hogy elvált, gyerekes férfihoz megyek feleségül, vele vagyok boldog.Nagyon.
3.) Lényegtelen, hogy hetek óta gyakorlatilag semmit nem csinálok itthon, mert a kislányom folyamatosan elvarázsol, és nem tudok tőle elszakadni
4.) Lényegtelen, hogy másfél évet vártunk rá, csak az a fontos, hogy végre itt van!
5.) Lényegtelen, hogy annak ellenére, hogy velem van többet, én etetem, stb mégis apa az isten, akkor is imádom!
6.) Lényegtelen tulajdonképpen minden azon kívül, hogy a kislányom egészsége,boldog, kiegyensúlyozott ember legyen
Amit szeretek magamban(ez jó nehéz volt!

)
1.) Túl tudtam lépni a szüleim beskatulyázásán, és bebizonyítottam az ellenkezőjét.(A főiskolán kezdtem magamra találni, azóta pedig folyamatosan kerek az életem)
2.) A mostoha pedagógus helyzet ellenére jó tanárnak tartanak, szeretnek a gyerekek, én meg a szakmámat
3.) Szeretek segíteni önzetlenül az embereknek.
4.) Miután kiderült a "betegségem" csak rövid időre fogtam padlót, utána követve az orvosi utasításokat, életmódot tudtam váltani(nehéz volt)és pl. a betegség miatt rámrakódott több mint 20 kilóból 18-at néhány hónap alatt leadtam(és többek között ennek köszönhetem Larát

)
5.) Képes voltam gond nélkül kihordani és megszülni a kislányomat.
6.) Hogy minden körülmények között imádom a férjem
Huhhh, na ez jó tömény lett, és ne haragudjatok, ha kissé egysíkú, de az én életem most erről szól!