A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről, szerencsésen túléltem. Már a piacon is bevásároltam és rohantam a géphez, de látom Zsuzsáról nincs újabb hír.

Ildikó! Már biztosan úton vagytok, de utólag is napsütéses, hullámmentes és szülésmentes utat kívánok Tallinnba! Úgy hallottam gyönyörű város, remélem egyszer én is eljutok oda!Irígylem a nyugdíjasaitokat. Hogyhogy ott nincs macska?

Soraya! Jó dajkaságot neked, az már remek, hogy csak egy hetet dolgozol, remélem akkor gyakrabban jössz. Egyébként meg a 2004. őszi kisbabákhoz képest aranyérmes helyen állsz, fő a pozitív hozzáállás!Kép

Bori! Imádom a karfiollevest és a cvekedlit is!!! Ezt fogok rendelni anyukámtól vasárnapra. Én ilyet nem főzök itthon, mert a párom utálja mindkettőt és magamnak nem főzök. Meg mennyivel jobb az, ha elém teszik a már kész kaját, ugye?KépAzért fújtatsz annyira, mert a pocid nyomja a tüdőd meg a gyomrod? Érdekes, nekem sosem volt olyan fenn a hasam én például végig nagyon jókat aludtam/alszok a hátamon is, és még levegőt is kapok. valószínűleg ezért is esett le olyan lassan, hogy milyen az, amikor ereszkedik le a pocim. KépNe vegyél fel nadrágot, járj csak királykisasszonyos-menyasszonyosan, ha az a kénylemes!KépAzt még elbirod, ha John rádtelepszik?Kép

Linduskám! Tehát megkaptad a számom.Kép Vigyázz a játszón magadra meg Danira!!! Egyébként egy cseppet sem vagy elfogult, Dani annyira bájos!!!KépKépKép

DzsCsiga! Azt hallottam az "öregektől", hogyha viszket a hasad, az azt jelenti, hogy nagy lesz a baba haja.Kép Jól aludtál?

Anikó! Te szegényke, hogyan segíthetnénk rajtad? Ne legyél ennyire szomorú!!! Biztosan van rá valamilyen mód, hogy rendbe hozd a dolgot az öcséddel, csak ne add fel! De miért ne látogathatnád meg a sógornődet a kórházban, ha ő örülne neked? Nem tudnál vele időpontot egyeztetni, amikor nem futsz össze az öcséddel? Vagy ezzel felhívnád az öcséd, hogy csak a babát meg a sógornődet szeretnéd meglátogatni? Persze nem akarok okoskodni, ne vedd tolakodásnak nem ismerem a hátteret, csak nem akarom, hogy szomorú légy!!!! Puszi neked!!!

Orsi! Ház, költözés, kiságy, ezek szuper hírek!!Kép S látom jó kislány voltál, mert pihiztél is, ugye hogy jobb volt a pocidnak is? csak így tovább!!!Kép (Mondjuk bagoly mondja....Kép)

Lino! Remélem pihizel ezerrel! Tegnap itt is szörnyű meleg volt! Ezek a keményedések nálam is egyre gyakoribbak, de nem fáj egyáltalán. Meg a doki "megígérte" hogy van még egy hetünk.KépA légzésfigyelőre most már kérdezzetek rá egyenesen, hogy legyen idejük másikat venni, sajnos tartok tőle, hogy valami gáz van vele...Kép Anyukád nagyon aranyos!Kép

Panó, Te szegény!

remélem most már tényleg véget ér ez a pech széria! A "mesterekkel" meg igenis tudasd, hogy ne nézzenek madárnak! A számom elküldtem, szerintem remek ötlet, s jó hogy van időd ezzel is foglalkoznod, köszönjük!!!!Kép

Süncsi! Jó étvágyat én is most pótoltam elhullott véremet.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, mert nem vagyok túl jól, csak benéztem, hogy tudjátok, még élek! Egész éjjel nem aludtam és ez így megy már hétfő óta. 10-20 percekre elalszom, aztán mindig felriadok, vagy azért, mert Panka nem bír magával, vagy azért, mert valami arra késztet, hogy bármelyik pillanatban szülhetek! Szörnyű ez az állapot és általában 5-6 körül kidob az ágy és már feküdni sem bírok! Elegem van! Ráadásul tegnap úgy ráb...tam a kocsiajtót az ujjamra, hogy azt hittem, rögtön elájulok! Aztán jegeltem persze, meg azonnal lefeküdtem, ahogy hazaértünk, de lettem olyan rosszul a fájdalomtól, hogy úgy éreztem, ha most nem szülök meg, akkor soha! Úgyhogy most tök jó, mert mire meglesz a baba, addigra én totál leamortizálom magam és mikor kijön, csak azt fogja látni, hogy az anyja egy rakás szerencsétlenség!
Ehhez még tegnap hozzátettt egy lapáttal az én drága párom, ugyanis március óta, mióta van itthon net, nem kaptunk számlát! Se beszerelésről, se havidíjról! Tegnap bementünk az Axelerohoz, hogy ennek mi az oka, mert nem vagyok hajlandó egyszerre kifizetni 60-70 ezer ft-ot. Kiderült, hogy férjecském figyelmetlen volt az online szerződéskötésnél és véletlen az éves számlázást kérte a havi helyett. Azt hittem, megüt a guta! Most közel 70 ezret kell kicsöngetnünk jövő héten, csak még nem tudom, miből! Szóval ez a tegnapi nap nagyon gáz volt!
Ennek örömére ma ki sem teszem a lábam a lakásból!

Most megyek és lefekszem, mert szerintem megint felment a vérnyomásom!

Legyetek jók, mindenkinek szép napot!

Bori!
Te pedig készülj, holnap 11-e! Várom a fejleményeket!

Puszi:
Marcsi
38+2
marcsababa

Nem olvastam vissza, csak a leglenyegesebbeket, mert bevallom belogtam picit a meloba...Kép Most itt vagyok.

ZsuzsanakKép oriasi drukk!!! Igyekszem ma sokszor benezni, hogy gyorsan lassam, ha van valami!

PanoKép
Szerintem jo otlet a tablazat, aki akarja elkuldi es aki babazik az annak akinek akar ir egy sms-t!Persze, maganban kuldd a telcsiszamokat! En megadom...

BoriKép
Megkaptad?Az sms-t is?

OrsiKép
En is megnezhetem azt a hazikot esetleg? Mar akartam szolni tobbszor, csak elfelejtettem mindig...

AnikoKép
Sird ki magad nyugodtan!

chelloKép
Szolok,persze, ha van valami!

Kerdes:Van valaki, akinek faj a jobb oldalon az also bordaja???? Furcsa, hogy ott is a gyerek nyomja? Olyan fennt?

szoszi
Ja, en ma is hihetetlenul jol aludtam...
szoszi

Sziasztok,

minket ugy latszik elkerült a vihar!

Swen,
akkor ezek szerint tulélted a vérvételt!Kép
Zsuzsaval mar nem biztos, hogy együtt mentek NST-reKép, de velem még lehet, én jövö hét szerdara vagyok bejelentve (ha jol emlékszem), pont a kiirt napomra.

Egcsi,
tegnap elfelejtettem irni, de a nagy fej miatt nehogy aggodj, elsö szülésnél ugyis majdnem mindenkinek van gatmetszése és a legtöbbek szerint nem nagy dolog az egész!

Ildiko,
jo utat Neked, mar biztosan a hajon vagytok, söt, mar megérkeztetek!
A szüleim a szülés utan érkeznek és sajna ök csak 2 hétre maradnak.

Soraya,
milyen a nap Lauraval? Hogy megy az anyai szerep?
A munkahelyzet jol hangzik, mar én is kivancsi voltam, meddig maradsz még.
Az otthoni ut miatt pedig irigykedem nagyon!Kép
A Te szüleid mennek majd a szülés utan? (mar lehet, hogy irtad, bocsi, ha mar irtad)

Jerry,
én is mindig ugy szerettem volna tancolni, de valahogy kimaradt az életemböl, amit a mai napig banok!

Aniko,
ugy sajnalom, hogy szomoru vagy, pedig mar kezdtem örülni, hogy alakul a kapcsolat a két csalad között. Nagyon nehéz tanacsot adni, kivanom a legjobbakat Neked, Nektek!

Bori,
a kanikularucikra irigy vagyok, nekem olyan nincs! Még a padlason is szétnéztem a minap, de ugy latszik "karcsu" koromban nem hordtam lebernyegszerrü ruhakatKép
Mostmar csak kihuzom valahogy bö poloban és vékony kismamanaciban.
Szuszogos meseolvasasrol a nagymamam jut eszembeKép (gonosz Süncsi)

Bellana!
Jo jatszozast Nekted! De mostmar gyere haza, mert kezd forrosag lenni!!!

Orsi!
Köszi a beszamolot a kisagyrol és a költözésröl. El tudom képzelni, hogy milyen boldog vagy!!!
Anyukad nagyon aranyos volt, hogy igy ragaszkodott a lehuzhato-kisagy vételhez.

Lino!
Akkor most két napig szabad vagy és pihizhetsz, ez nagyon jo. Irigy vagyok, biztos szép rendes mar a kertetek! Na, nalunk is az lesz lassan, ha jön apu, én ugyanis mar nem tudok hajolgatni, gazolgatni, csak minimalisat.
Anyuék 2 hetet lesznek itt, utana varok mas vendégeket is, ha mar egy kicsit fogadoképesebb leszek pl. aposomat, tesomékat, baratnöimet és talan sogornöméket (Tomi hugaék) meg még ki tudja. Lehet, hogy baba mellett nem lesz egyszerü, de én örülök a tarsasagnak!

Pano,
küldtem a freemailedre emilkét a telcsiszamommal.
Mondom én, kaszalni kell a füvet!!! Az utolso rész mar nalunk is combig ért! Es??? Abban szeretnek jatszani a cicak!!Kép
Amugy sajnalom a pech-sorozatot és mostmar tényleg csak jokat kivanok Neked!!

Chello,
jo utat vidékre, de azért kiméld magad léci!!!

Nanda, Niki, Kisdio???

Kinga Te meg jol eltüntél, mar aggodunk érted!

Csajok, nekem most pont ugy faj a derekam, mint néha, amikor mensi alatt fajt. Az alhasam sosem görcsölt, azt nem tudom milyen, de ez a derékfajas nagyon ismerös, föleg mindig melegben jött elö... Lehet, hogy csak Andraska nyom valamit?
Megyek, azt hiszem vasalok egy par férj-inget, amig birja a derekam.

Sok puszi Mindenkinek és szép, keményedés, hatfajas, derékfajas stb nélküli napot kivanok!
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Zsuzsa, drukk tolem is!!! Kép Jövök én is frissítgetni, hátha történik valami Kép

Swen, Bellana, félreértettetek... még 3 hét munka, most 2 juni 24-ig, aztán 10 nap otthon és az utolsó munkanapom julius 9.

Lino, majd mesélek Kép

Ki is volt a hányós? Én is még mindig Kép Ma reggel a kávészagtól dobtam ki a reggelimet Kép Nem értem így az utolsó harmadban...

Soraya
soraya

Sziasztok!

Hírek Timiékről: tegnap délelőtt levették Lillát a lélegeztetőről, azóta is magától lélegzik.Kép Egyébként 8 és 9-es Apgarral született. Délután beszélek Timivel és megtudom a fejleményeket.Kép
Most megyek visszaolvasni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MarcsaMariann!

Akkor mostmar pihizzél, probal meg lesz@rni mindent!! Tudom, nehéz!
Mar én szülnék szivesen, jo lenne tulleni rajta!!

Szöszi,
nyomhat az a gyerköc mindenhol!!Kép ejny-ejnye, melozas!!

Puszi, tényleg megyek,
Süncsi
süncsi

Suncsi, délután leszek Laurával, meló után Kép Addig nagyizik!
A szuleim jönnek 2-3 hétre segíteni, nem is bírnám máshogy azt hiszem...

Ez a derékfájás lehet a szulés is, nem??
soraya

AnitaboriKép
1000km minuszt jelent, ha áthelyezik Ausztriába, ami jó néhány óra megtakarítás. Akár csak egy napra is érdemes neki hazaugrani.Kép

SorayaKép
Természetesen kérünk képeket a Manócskádról!Kép

AnikóKép
Tanácsot én sem tudok adni, de fel a fejjel!

BellanaKép
Anyukámék már jelentkeztek a feladatra, csak szólnom kell és már jönnek is.Kép Anyósomék is segítenének, csak apóst kellene kiiktatni, mert ha elkezd nekem tanácsokat osztogatni pl.a szoptatásról meg ilyenek akkor kiugrom az ablakon.Kép

OrsiKép
KöltözésKép KiságyKép

MarcsiKép
Remélem nem folytatódik a pech széria.Kép Jobbulást az ujjadnak.Kép

PanóKép
Telcsiszám megy!Kép

ZsuzsaKép
Drukk megy ezerrel!Kép

Most megyek a piacra cseresznyét venni. Holnap jövök!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Fú, de izgi! Kép
Zsuzsa, drukkolok nagyon!!! És lehet, hogy Süncsinek is lehet lassan? (Valahol olvastam vmit derékfájásról...)
Szöszi, nekem a jobb oldalon érezhetően egy lufi van begyömöszölve az alsó bordám alá, amitől nem bírok kicsit sem előrehajolni, de a doki szerint csak a kölök feje az Kép (Feltételezem, nálad ez a feneke, vagy ilyesmi.)
Én egyetlen dolgot utálok a terhességben, de azt rettenetesen, a hormonokat. Most vagyok túl egy sírógörcsön, mert nem bírok dolgozni, mert iszonyúan gondolkoznom kéne (full szellemi munka), a szobatársnőm pedig egész nap telefonon dumál, és annyi idős mint anyám, és ezért nagyon tisztelem, és nem merek neki beszólni. Így inkább felidegesítem magam befelé (az előbb már jó kis összehúzódásokat produkáltam, annyira). Utána meg csak röhögök magamon. Kép
hisztiscsiga
dzsungelcsiga

Ezek szerint meg semmi hir Zsuzsaekrol? Nem irt neki sms-t valaki?

PanoKép
Nem dobsz majd egy tablazatot is? Mar nem is tudom, ki mindenkinek esedekes a szules...

Pusszancs!
szoszi (faj a bordam...ha ilyen nagy a feneke, akkor megis anyja fiaKép)
szoszi

Sziasztok!

Zsuzsáról semmi hír?? Már nagyon izgulok én is. Kép
Na, most visszaolvasok.
Ja, bekapcsoltam a légkondit és elég sűrűn kattog. Mi a fene lehet? Na Szöszi lehet, hogy a sorodra jutok?

Linda
Panó szám megy. Kép Mármint telcsiszám. Kép
bellana

En irtam Zsuzsanak sms-t, nem tudtam megallni, pedig nem akartam zavarni. Még nem valaszolt.
Szerintem megszült és el van foglalva!!! Amint tudok vmit szolok.
Vagy barki tud vmit, szoljon!!!

Soraya, DCSiga,
ez a derékfajas nem hiszem, hogy szülés lenne, inkabb a meleg...
Majd kiderül.

Süncsi
süncsi

Szöszi!
Itt a táblázat.
Eddig 5 telefonszámot kaptam és úgy gondoltam, hogy azoknak küldöm el csak, akik megadták a számukat és persze magánban küldöm.

Kép

Panó
panó

Közben jött még két szám. Még egy kérdés:
Beleírjam a táblázatba a nevünket is? Van, aki megírta, van akinek meg kiderül az e-mail címéből, bár az persze nem biztos, hogy az igazi.

Panó
panó

Na, megpróbálok írni, míg a kisfőnök engedi. Kép

Swen:megkaptam. Képviszkető has-sok haj? Én meg azt is hallottam, hogy égő gyomor-sok haj. Nahát nekem volt már mindkettő Danival is és Dani olyan kopasz volt, hogy se szempillája, se szemöldke és egy szál haja sem volt. Kép Bezzeg most! A pilláit irigylik a népek rendesen. Na hallod, ahogy rezegteni tudja őket. KépMost is megkérdeztem UH-on, hogy mi újság haj ügyben és hát Gergő is tök kopasz: Kép

Mariann: szegény, jól rád jár a rúd. Kép Úgy látszik a férjek többsége elég szétszórt tud lenni. Kép Pihengess, ne idegeskedj!!

Egcsi: akkor jó, hogy lesz társaságod és segítséged. Kép KépApós osztogatna tanácsot a szoptatásról: Kép Nahát, valami szakértő az öreg? Kép
Lilláék: szuper hír!!!!

Süncsi: délre itthon voltunk már. Kép Így is majdnem agylobot kaptam. Fél tízkor már lennt tekeregtünk. A játszón nem volt még senki. Dani nagyon szomorú volt, hogy nincsenek ott a "babák". Kép Nem is maradtunk sokáig, mentünk egy nagy kört kismotorral (mármint ő én meg loholtam utána. Kép )és mire visszaértünk a játszóra már voltak kispajtásai. Kép Nagyon örült nekik. KépDe betyár meleg volt. Kép

Soraya: tényleg félreértettünk. Kép Azért az 1 hét meló jobban hangzott. Kép

Dzscs: nyugi! Le ne babázz ott a melóhelyen az idegtől! A hormonokat én sem szeretem. Kép Ők se engem. Kép

Csók: Linda. Ma 32 hetes!! Akárcsak Panó. Kép
bellana

Panó, az én számom is átment? A nevem az igazi, bár hivatalosan M-né Ó. Linda vagyok. Kép De nem igazán használom a "né"-t. KépCsak a férjem vezetéknevét és a kersztnevem. Kép
Linda
bellana

Hisztiscsiga Kép
az én kolleganom is telefonál és hangosan és egész nap.... Vagy ha nem telefonál akkor csak szimplán dumál, be nem fogja. Hozok majd be CD-t és fulhallgatót, mert engem is kezd kiborítani hogy senki más hangját nem hallani, csak az övét Kép Nálad fuldugó nem segítene? Kép

Szöszi, bolond vagy Kép Nem is nagy a feneked Kép

Panó, én nem kuldök számot mert ez kulföld. Ha Ildikó szul, akkor én megírom, ha en fogok, akkor meg majd o Kép
soraya

Sziasztok!
Én is írtam sms-t Zsuzsának kb fél órája, de nem válaszolt, felhívni meg mégse akarom, pedig olyan kíváncsi vagyok!

Panó: enyém telefonszámot is írd be légyszi!

Képzeljétek, reggel 9-kor visszafeküdtem pihenni, és fél egy után ébredtem csak fel!

Linda. Este szerencsére tudják hogy hol a helyük Kép Játszótér? Ma is nagyon meleg van, legalábbis innen bentről úgy tűnik. Légkondi működik?

Swen: a légzésfigyelőre már többször rákérdeztem úgyis, hogy nincs-e valami baja, mindig határozottan állították, hogy minden rendben van vele Kép Örülök, hogy túl élted a vérvételt!

Mariann: kezed Kép Próbálj egy nagyot aludni, hátha jobb kedved lesz tőle Kép

Süncsi: derékfájás… Még a végén megszülsz ezen a héten Kép Én úgyis 6 szeretnék lenni, már aki megszül a topicból, úgyhogy hajrá! Kép

Soraya: hányós én vagyok. És még mindig Kép Az egész terhesség alatt jó ha 10 nap kimaradt. De mostanában azért a napi egy a jellemző csak.

Egcsi: jó hírek Timiékről, remélem hamar hazamehetnek!

Bori merre vagy? Epret szedtek vagy szülsz?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Marcsi, Te szegényke! Őszinte együttérzésem mindenért!!! Ez anyagi rész elég húzós, remélme meg tudjátok oldani! Tényleg pihenj egy nagyot, próbáld ne nagyon felhúzni magad, bár ezt mondani a legkönnyebb. Ujjad kezelgesd! A csemetének meg úgyis te leszel a leggyönyörűbb dolog, amit meglát!!!Kép

Chello! Így utólag is jó utat, holnap várunk ám!Kép

Szöszi! Ennyire nem bírtad otthon? Ejnye-ejnye, csak ott ne tartsanak!KépAlvással mázlista vagy...irígyellek. A bordám néha nekem is hihetetlenül nyomja a baba, főleg ha fekszem és beékeli oda a lábát, vagy mit tudom én micsodáját. Néha úgy érzem mellbe rúg.Kép

Süncsi! Oksi akkor veled megyek jövő héten NST-re.Kép Bár ez látod milyen ómen volt, Zsuzsa is beindult tőle.Kép Lehet, hogy te is?Kép

Soraya! Akkor még nem olyan kevés ez a meló, de legalább közben hazajössz. Remélem ezt jól értettem...Kép

Egcsi! Remek hírek ezek Timiékről!!!A kis Lilla nagyon ügyes baba ezek szerint!Kép Továbbra is szorítunk értünk! Jó cseresznyézést.Kép

DzsCsiga! Nem kéne már lazítanod neked is inkább otthon? Ne húzd fel magad, nem ér annyit az egész, vigyázz magadra és a babádra!De azért panaszkodj nekünk amennyit csak jól esik, hátha úgy könnyebb!

Linda! Na ne mondd hogy nálatok is gond van a légkondival?! Ez már nem lehet igaz! Pihenj te is egy kicsit!Kép

Panó! Az én számom nem kaptad meg? Mert én nem kaptam mailt. Szerintem írd be a nevünket is, már aki megadta.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Linda, Panó gratula a 32-höz, mi meg 37. vagyunk maKép
Na akkor ennyit a népi bölcsességekről....Kép
Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Eddig 7 számot kaptam: Chello, Swen, Süncsi, Szöszi, Egcsi, Bellana, Zita.
Linoét meg Valiét is tudom.
Mailt csak akkor küldök, ha kész lesz a táblázat.
Viszont Zsuzsa számát nem tudom. Ha valaki beszél vele kérdezzétek meg, hogy beírhatom e az ő számát is?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!
Bocsi, hogy így bepofátlankodok Hozzátok, de ha Zsuzsáról van valami híretek, mindenképp írjátok be!!!!!
Ua. a dokihoz jártunk, én január végén szültem. Kép
Nagyon drukkoltam Nekik.

Vigyázzatok Magatokra, meg a Babókákra. (Ki kint, ki bent): Detti
Brumóka

Sziasztok!

Anikó: biztos, hogy látni fogod az öcséd kislányát, mert 2 otthon levő kismama meg tudja szervezni a találkozót. Az a szomorú, hogy mindezt titokban kell tennetek.

AnitaBori:A terhesség alatt hasznos logikai feladatokat megoldani mert így a baba is okosabb lesz. És te sikeresen megfejtetted, és ennyi gondolkozási idő még belefért Kép

Szilvi: az előző szüléseid után én inkább amiatt aggódnék, hogy nem érek be időben a kórházba. A barátnőm szült úgy (2. csemete), hogy egyik éjjel fájogatott egy kicsit a hasa, majd éjfél körül gyanús lett, hogy mintha periodikus lenne. Biztos ami biztos úgy döntöttek, hogy bemennek a kórházba, megnézetni. Éjjel 1 óra körül be is értek, szerencsére olyankor már Pesten sincs forgalom, majd a kórház bejáratánál elfolyt a magzatvize (az eddig vonakodó portás így nagy kegyesen beengedte őket kocsival) és rá 10 percre kint volt a baba! Az orvosa viszont lekéste a szülést Kép

Panó: nekünk a tanyán van pár birkánk, adjak kölcsön egyet amíg megjavítják a fűnyírótokat? A természetes tápanyagutánpótlásról is gondoskodik.

Süncsi: a tánc még nem maradt ki az életedből, tehát nincs még mit bánnod. Mostanában egy picit elfoglalt leszel, tehát nem most fogod elkezdeni a tánckurzust, de ha a babát már otthon (felügyelet mellett) lehet hagyni pár órára akkor irány a parkett! Ha a boogie-woogie érdekelne utána tudok nézni, hogy kihez (melyik klubba) érdemes menni.

Egcsi:apósod pedig nagyon hozzáértő lehet szoptatás ügyben Kép

Jerry
jerry

Sziasztok nagy hírem van! Kép

Zsuzsa megszült!!!
11.50 kor Edina Orsolya 3700g, 56 cm, és 36-os fejméret. Nehéz szülés volt, de már jól vannak! Kép Valószínüleg hétfőn mehetnek haza Kép

sziasztok Kép
titati

Titati!

Nagyon köszönjük ezt a csodás hírt! ZSUZSA NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!! Sok boldogságot az egész családnak! Várjuk majd a sztorit!!!!

Dobogós Borink, nagyon el vagy tűnve, csak nem te is....?Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sweson!
Nézd meg az e-mailjeidet. Ott képet is láthatsz róluk Kép Te is kaptál Kép

Titati
titati

Én is most akartam beírni! És nagyon szép is! Láttam a képen! Itt is nagyon-nagy gratula nekik!!!
lino

Én is láttam már! Szép, nagy baba!
Gratulálok, Zsuzsa, itt is!

Panó
panó

En is megkaptam az emilt, olyan meghato az a kép!!! Gyönyörüüüü!

Zsuzsa, oriasi gratula Nektek!!

Süncsi
süncsi

Bori hol vagy????
süncsi

Nagy-nagy gratuláció Zsuzsáéknak! Kép

Zita
pzita

Csatlakozom az előttem szólókhóz!
Nagyon sok szeretettel gratulálok Zsuzsa!Kép

Anikó
vakili

Én is most néztem meg a mailjeimet és kaptam!
Drága Zsuzsa, innen is nagy gratula!!!
Olyan megható a kép el is pityeredtem rajta. Kép
Kép
Bellana-Linda
bellana

Panó!
Én is küldtem e-mailt.Azt nem kaptad meg? Kép

Egcsi:Örülök Timiéknek! Kép Aranyos vagy,hogy tájékoztatsz minket! Puszi Neked is!

Köszönöm az aggódást,jól esik! Ma még rosszabb a helyzet,mint tegnap,sajnos!KépEzért csak röviden írok,ne haragudjatok!
Reggel már az ajtóban álltam,de azért még egyszer felhívtam a sógornőmet,hogy akkor most mennék.Kicsit zavarba jött,és mondta,hogy délelőtt bent lesz a fia is,és tőle biztos megtudja az öcsém is.És az baj? Én egyébként sem akartam ezt eltitkolni,csak gondoltam a személyes találkozást kerüljük el!Azt mondta,hogy ahogy gondolom,ő szívesen lát,de nem garantálja a következményeket.Ezek után inkább nem mentem,mert nem akarok én feszültséget közöttük,gondolom az anyucinak most ez hiányzik legkevésbé.Kép
Viszont teljesen kiborultam,vagy 2 órán keresztül bőgtem.Tesómat nem sikerült felhívnom,ki volt kapcsolva.Kép
A továbbiakban sem akarok én titokban találkozni senkivel,az előbb-utóbb úgyis kiderül,és nem lesz jó vége,az biztos.Kép
Ne haragudjatok,hogy a problémáimmal traktállak Titeket,amikor inkább a babáknak kéne csak örülni,de egyszerűen nem tudom kivel megbeszélni.A családom ugyanis nem érti meg,hogy miért izgat ez engem annyira,és hiába kértem,hogy valamelyikük próbáljon beszélni a tesómmal,mert velem szóba sem áll,hiába találkozunk véletlenül,csak azt mondják,hogy ne törődjek vele,csak a babámra gondoljak,ne legyen baja,és különben is semmi értelme az egésznek.Kép
De én ebbe beleőrülök!

Még egyszer ne haragudjatok,de egyszerűen ki kellett magamból írni!

Puszi Mindannyiótoknak:Anikó
vakili

Sziasztok!

Beszéltem Anitaborival, egyben van még, csak Ráckevén vannak, de este jönni fog! Kép
Linda
bellana

Drága Anikó, ez olyan szomorú! Anyukád nem tudna odahatni Öcsédre? Olyan kár, hogy messze vagy. Kiváncsi vagyok mi okozta köztetek ezt a borzasztó helyzetet. Kép Sajnos nagyon ismerős ez az egész... Jó lenne kibeszélni hátha mindketten okosabbak lennénk. Veled érzek ha mást nem is tehetek. Kép
puszillak: Linda
bellana

Jo estét!

Még mindig a Zsuzsa-hir hatasa alatt vagyok, nagyon örülök nekik.

Bellana,
köszi a hirt Borirol, mar én is gyanakodtam, gondolkodtam, irok neki sms-t.
Akkor jol telt a délelött, latom ott is ilyen nagy höség van.

DCsiga,
nekem is van (két hete mar csak volt) egy anyuval egykoru kolléganöm, aki néha baromira lefarasztott, bar ö a szomszéd szobaban lakott. Engem az vigasztalt, hogy nemsokara megyek szülni és otthagyhatom... mondjuk nem rosszindulatu volt, csak faraszto és nehéz megtalalni a hangot egy idösebbel.

Jerry,
igen, talan fogok én még egyszer tancolni! Az esküvönk elött a férjemmel egy nagyon szuper tanctanarnal vettünk par orat, hogy tudjunk keringözni. Bocsi, nem akarok dicsekedni, de a tanar szerint van tehetségem a dologhoz, csak vezetni kell és megy. Szegény férjemet nem nagyon dicsérte ezért ö egy kicsit mindig félve jött.
Köszi a klubajanlast, de ugye tudod, hogy én egy külföldre szakadt honfitarsad vagyok?Kép

Aniko!
Jol tetted, hogy kisirtad magad itt nekünk! Szomoru az egész és megértelek, én is az lennék, ha a batyam nem beszélne velem, mert nagyon-nagyon szeretem. De mi a baja Veled? Esetleg irigység? Ilyesmi sokszor bearnyékolja még a testvéri kapcsolatokat is. Egyél sok Boci csokit és gyere maskor is, ha nincs kinek elmondani a banatodat!

Az én derékfajasom meg viszonylag rendszeresen jön és atjarja az egész alhasamat kb egy percig, majd lecsendesül... Mi a fene lehet ez??? Az elöfajasok jöhetnek rendszeresen?

Na pusszantas!
Süncsi
süncsi

Süncsi, rendszeresen jönnek a derékfájások??
Mert az gyanús!
Linda
bellana

Sziasztok!

Süncsi: azok simán lehetnek már fájások is, és a jóslófájások is jöhetnek rendszeresen, de azok leállnak, pl melegvizes fürdésre. Tánc: én szeretnék, de apának igazán két ballába van Kép

Képzeljétek, épp most jöttünk be a kertből, és fürödtünk a medencében, és olyan nagyon jó volt Kép A pocakom önálló életet élt, és nem kellett cipelni Kép A víz meg 30 fokos volt Kép Apa most vacsorát csinál, ma igazán el vagyok kényeztetve Kép

Jerry: azért remélem, hogy gyors szülés lesz, de azt is remélem, hogy beérünk a kórházba Kép A dokim egyébként itt lakik tőlünk 5 percre, ha minden kötél szakad… Kép

Anikó: nem is tudom, mit írjak Kép Úgy szeretnék valami okosat tanácsolni, de nem tudok Kép Csak remélni tudom, hogy helyrejönnek a dolgaitok az öcséddel!

Boriról már én is azt hittem, hogy megszült Kép
Szilvi
lino

Lányok!

Nagyon szépen kérem, hogy valaki, aki kapott képet Zsuzsáékról, küldje el nekem is e-mail-ban, mert megöl a kíváncsiság! És az nem lenne nagyon egészséges így szülés előtt meghatározatlan idővel.

Előre is köszönöm, akárki is lesz az elkövető.

Zita
pzita

Zsuzsa!!!Kép
Sok szeretettel gratulalok es koszonom az emailt is, Neked es a ferjednek is, hogy gondoltatok rank...Teljen sok oromotok a kisholgyben!!!

SorayaKép
Az enyem is kulfoldi, de megadtam, mert az sms szerintem ugyanannyiba kerulhet...En mindenkepp irok majd mindenkinek, ha velem lesz valami...Legalabb tudjak majd, hogy kitol jottKép

SuncsiKép
Gyanus vagy Te nekem.Illetve a derekfajas! Gyorsan irj, ha van valami!

szoszi
szoszi

Zsuzsa! Nagyon sok boldogságot, egészséget Edinának, Képés Neked is, meg az egész családodnak!! Remélem a képeket egyszen én is láthatom!

Millió puszi: Detti
Brumóka

Anikó!
A te számodat is megkaptam, beírtam a táblázatba. Még Bori számát mindenképp meg szeretném várni, aztán elküldöm a táblázatokat.
Öcséd Kép

Zita!
Elküldtem neked Zsuzsáék mail-jét!

Jerry!
Várom a birkákat!

Süncsi!
Izgulok értetek! Ugye valakinek küldesz egy sms-t ha szülni indulsz!

Panó
panó

Linda!
Ha érdekel,megírom majd magánban,de úgysem fogod megérteni,mert én sem értem,hogy mi a probléma.A lényege végülis,hogy összeveszett apukámmal,és a végén a fejéhez vágta,hogy minket szeretnek jobban,mindig mi vagyunk az elsők.És ezért haragszik rám.Apuval azóta kibékült,engem meg látni sem bír.Érdekes,nem?Én még csak ott sem voltam,és onnan tudtam meg,hogy valami baja van velem,hogy nem jöttek el a fiam szülinapjára.Ez már több,mint egy éve történt.
Majd egyszer elmondom a bővített változatot is,ha lesz egy kis időm.A másik csúnya dolog a részéről,hogy hazugságokkal traktálja a saját fiát,hogy én milyen gonosz vagyok.Csak ez valahogy visszajutott az én fülembe is.Nekem soha nem jutna eszembe a gyerekeim előtt pocskondiázni őt,pedig lenne rá okom.

Süncsi:Ezek azért már lehetnek fájások szerintem,főleg,ha egész nap tart.Gondolok Rád nagyon sokat! Kép
A férjem szerint ez abszolút irigység a tesóm részéről.Pedig nincs nagy különbség az életvitelünk között.Nem vagyunk mi még csak jómódúak sem,csak más fontos nekik,és más nekünk.De tényleg elég sokszor tett fura kijelentést az anyagi helyzetünkre.

Lino:De jó dolgod volt ma! Medence,vacsora... Kép

Köszönöm a többieknek is a megértést,nem is tanácsot vártam én tőletek,de olyan jó volt legalább leírni ezt a sok sz@rt.A szüleim egyébként tartanak az öcsémtől,ezért nem nagyon mernek vele beszélni,örülnek,hogy velük most viszonylag normális.
Remélem hamarosan visszakapjátok a jókedvű Anikót!

Puszilok Mindenkit!

Anikó
vakili

Anikó: érteni tényleg nem értem meg öcsédet. Viszont a szitu az én esetemben is hasonló. Én anyám és az ő anyja között voltam játékbaba. Már icipici korom óta. Kép Anyám engem utál miatta, mert szerinte én azt kaptam öreganyámtól amit ő érdemelt volna. Na, nem részletezem, tényleg beszéljünk majd inkább magánban.
Teljesen megértelek, olyan jó lenne ezeket a dolgokat érteni, de nem lehet. Azt hiszem mi hiába erölködünk, ha csak mi akarunk változtatni mit sem ér az egész. Kép Csak magunkban helyre tenni a dolgokat az egy rohadt dolog. Kép
Puszillak!!

Süncsikém: most már érted izgulok!
Jaj nekünk a sorvégén kullogóknak, jó sokat izgulhatunk értetek! Kép Van aki értesít felőled minket??

Lino: pancsi: Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Zsuzsa
Oriasi gratula a babohoz!!!Kép Raadasul az en nevemet is kapta, nem csak Edina, ez nekem kulon oromKép Ma meg nem neztem az emiljeimet, mert a hotmailben kicsit macerasabb megnezni, remelem en is kaptam kepetKép

Aniko
Sajnallak nagyon, olvastam az ujabb fejlemenyeket es meg mindig remenykedem, hogy hatha elered a tesodat es sikerul rendeznetek a dolgot. A csaladod egy kicsit furcsa, igazan segithetnenek Neked, foleg mikor lathato, hogy Teged mennyire emeszt ez az egesz szituKép Sok-sok puszika neked, holnapra jojjon meg a jo kedved, hiszen 31 hetesek leszunkKép

Swen
Orulok, hogy orultel a tegnapi pihimnekKép Sajnos ma mar ez nem sikerult, azert is csak most tudtam reagalni a Zsuzsa johirere, de ez volt ma az utolso ilyen huzos nap,holnaptol nyugisabb leszKép

Marcsi
Sajnalom, hogy ennyire radjar a rudKépDe fel a fejjel, ne hagyd, hogy maga ala gyurjon a depi! Puszika NekedKép Kuldok jo sok pozitiv energiat, jo?Kép

Pano
Szerintem valahogy jelolni kellene a tablazatban, hogy ki az aki megszult mar! Elvegre mar van 3 kisbabankKép En is kuldok telcsiszamotKép

Most nem irok sokat, mi jol vagyunk, remelem utolso hulla napunk volt, de lement a tanevzaro koncert, holnaptol nyugiKép
A hazban a javitasokat egesz jol megcsinaltak, ugyhogy most mar lassan tenyleg ok lesz mindenKép

Most megyek megnezem kaptam-e kepet ZsuzsatolKép

Jok legyetekKép

Orsi
31+6

Aniko
Koszike az sms-t ZSuzsarol, annyira orultem nekiKép

Puszika

Orsi

avocado

Szia Mindenkinek!

Hű, ma iszonyú sokat írtatok, még hogy én vagyok grafomán?!
Linda, az sms-d teljesen felvillanyozott, legszívesebben rögtön jöttem volna haza.

ZSUZSA,
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT MINDANNYIÓTOKNAK!!!
Nagyon várunk vissza.

Én még egyben, egy szörnyű kínlódós (de fájásmentes!) éjszakával a hátam mögött. Reggel felé eperszedés, szűk egy óra volt csak, utána meg Ráckeve. A fiúk egész nap strandoltak a Dunában,(ez ugye a kisduna) isteni volt - nekik. Én meg pihegtem az árnyékban.
Amikor jött Linda sms-e, szalasztottam Manót (nem vittük ma be oviba) a telefonért, közben mondtam Karcsinak, jézusom, vajon Süncsi vagy Zsuzsa?! Egyszerűen tudtam, hogy tőletek jön hír!!!

Még meg sem néztem, kaptam-e fotót a freemailemre...

És most a többi.
Orsi,
Nagyon szuper, hogy költözhettek! Nagyon sok örömöt kívánok az új családi hajlékhoz, legyetek benne továbbra is olyan boldogok, amilyennek eddig érezhettünk a soraid alapján.
A kiságyhoz is gratulálok, érdemes volt kivárni, és megtaláltátok a megfelelőt.

Lino,
Megadom a számomat emilben, oké?
Te még vezetsz? Én most már több mint egy hete egyáltalán nem. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Két hét múlva érő fával ugyan mi a bajod?!
Most olvastam, hogy mekkorát aludtál délelőtt. És ez a medence, meg vacsora! Kislányok nélkül! Most már biztosan a pásztoróránál tartotok.(21 óra 22 van most nálam)

Panó,
A dupla mosás kétszeres tisztaság! Hogy te milyen higiénikus vagy!!!
Telszám-tábla jó ötlet, vevő vagyok rá.
Most jutottam addig az üzenetedig, hogy az én számomat még meg szeretnéd várni. Ez annyira megmelengette a lelkemet. Csók érte.

Chello,
Puszi

Swen,
Átjöhettél volna ebédre, miért is nem szóltam előbb!
A pocim már lent van, de még így sincs helye a tüdőmnek, és egyéb belsőségeimenk.
John teljesen az oldalamon feküdt azon a képen, és tényleg nem nyomott, bár anyu nagyon aggódott. Pedig biztosan van vagy 5 kiló.

Marcsi,
Nem túl jók a híreid.
Én legutóbb Dani ujjára csuktam rá a kocsiajtót, de egy hét alatt szinte nyoma sem volt.
Ez az Axelero-s dolog, tudom, hogy gázos, de azért egy kicsit ti is sárosak vagytok, mert tudhattátok, hogy valami bibi van, és hát nem fogják elengedni a lemaradt befizetéseket, amikor majd végre számlát küldenek.

Szöszi,
Számod elmentve a telefonomba! Nem is lesz időm a vajúdásra, mert írom nektek majd az sms-eket, hogy hol tartok!

Egcsi,
Jól hangzik ez a 1000 km mínusz, nagyon is jól!!!
És kérlek, hallgasd meg az após-nagypapi szoptatási tanácsait, de csak azért, hogy utána továbbadhasd nekünk.

Jerry,
Jöhet a következő feladvány! Mennyi időt kapok rá?
Mesélj a tanyátokról, magát a szót is szeretem: TANYA. De tényleg!!!

Anikó,
Most olvasom a mai történéseket, és csak annyit tudok mondani, (szerintem mindenki nevében), hogy nyugodtan sírd ki magadat a vállunkon, mesélj, panaszkodj.
Vigyázz magadra.
És próbáld majd a háttérbe szorítani ezt a gondot a nyaralás alatt, azt nem is mondom, hogy felejtsd el, mert az lehetetlen.

Lelépek, kicsit kifárasztott a meleg. Puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Remélem, én majd tudok értesíteni mindenkit Süncsi szüléséről, ugye, Süncsi?
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

En nem kaptam kepeket ZsuzsaektolKép
De valoszinuleg nincs meg neki az uj emilcimunk.

Legyszi valaki kuldje el nekem is!!!

A cim: bkarcsi@hotmail.com

KoszikeKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?