A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

De jó, laptető !!!!!!!!!!!!!! Pár napon belül másodszor!!!!!! Remélem szerencsét hoz hétfőre!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Zsu
uzsuzs

uzsuzs
teljesen jól látod, tényleg "nehéz" megszokni a gondolatot, hogy mostmár kismami vagyok , persze édes a teher, de tudod az ember csomó mindent csak úgy rutinból csinál, természetes, hogy megcsinálja, nem is gondol rá, hogy esetleg nem szabad.
Hamarosan te is megtudod :wink:

melcsi
értettem ! és tudomásul vettem, mától semmi meló :lol:

viccen kivül , rájöttem, hogy kicsit túl aggódtam a dolgot, de úgy tudom, hogy ez kismami tulajdonság :lol:
Mostantól jobban odafigyelek magamra, nem mintha idáig nem tettem volna, na de majd most még jobban :lol: :lol:
puszi mindenkinek
chilike1

naaaa , mindenki lelépet???? :roll:
na mindegy, úgyis mindjárt jönnek hozzánk vendégek, úgyhogy majd este jövök
szép napo mindenkinek :lol: 8)
chilike1

Sziasztok!

Látom, mindenki hűsöl valahol! :lol:

Csak jelezni akartam, hogy nem tűntem el, csak nincs időm, de ha minden jól megy, akkor este, vagy holnap reggel jelentkezem!

Addig is a babások nagyon vigyázzanak magukra, az akciózóknak mindent bele és akik a zebrára várnak, azoknak is nagyon-nagyon szurkolok! :D

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Üdv. mindenkinek!

Moncsi & Chilike: örülök, hogy a "parancsnak" megfelelően 3 petezsák hírét hoztátok. 8)

Moncsi: ne aggódj, megtiltom! :)

Chilike: ha férfi lennél, örülnél annak, hogy végre van alibi lepasszolni a takarítást. :) A lényeg: ez nem ideális időszak a takarításhoz, bár a Domestostól nem lesz semmi bajod. (Csak arra ügyelj, hogy lúgos és savas vegyszereket ne keverj össze.)

Sajó: Hogy az egészségügyben dolgozunk-e? Hát... ő... határeset. Igazság szerint mindketten nehézipari cégeknél dolgozunk. :D

A pénteki zsufit mi sem tudtuk elkerülni és Emerenchez hasonlóan mi is 3 órát vártunk, csak korábban. Levették (nem feladták!) az utolsó kenetet és a tüszőknél is megnéztük a felhozatalt. Most jobb a helyzet, mint egy hónapja, de még mindig van kb. egy hét a beállításig, ezért még korai lenne kijelenteni, hogy nagy valószínűséggel kezdhetünk, de bizakodunk. 8) Dévisznek jó kedve volt. Mondtam is neki, hogy látjuk a táblán a babásodást, amire közölte, hogy azért most már elmenne pecázni. Mondtam neki, hogy ha nálunk is összehozza a babócát, utána elmehet. :)

Drukkolunk az akciózóknak! 8)
szimba

Sziasztok!
Chilike:Mostmár Te adol tanácsokat kérdéseinkre(hogyan csináltad?,meddig feküdtél?stb...hogy ilyen nagy örömet szereztél 2vannak!Csodálatos!Mennek a drukkok tovább a kapaszkodáshoz!Mind a 2 csoda szabályosak!Puszi :D

Moncsiga:Ott van és kapaszkodik!!Ne izgulj!Drukkolunk továbbra is!

Ritu:Szorítunk a kezdéshez!

Uzsuzs:Hétfőn jelentkez!Szorítok!A bogyót magadtól szeded?

Vjulcsi:Jó hogy jöttetek!Most pihiz és zebrásodjatok!Drukk!!!

Kata:Köszi Juditról a híreket!(ha olvasol,10000drukkolunk,Judit!)Jobb hangulatban írsz aminek örültem.Köszi a cikket!Tudod,Vereczkeyhez volt (szerencsénk)Ha ő is ott hagyta Somodyt akkor fulextra.........mert Vereczkey se semmi!!!!!!!!!!!!!Jövőhéten pénteken már többet tudunk a babókkal kapcsolatban mert akkor megyünk ellenőrzésre!Felkészültem lelkileg a szepti folyt-ra,de legbelül reménykedem hogy a sikerszériába végre mi is kapunk babát mint Chilike 2!

Jucus,Sajó:akkor szept kezdésig lelkierőt gyűjtötök és utána mindent bele!

Emerenc:A fránya gyulladás elmúlik és kezdőthet a program!Gyogyszert kaptál rá?Szorítok!

Szimba,Szimbáné:Szupi hír!Hátha most végre kezdhettek!Szorítok 1000-el!

Csomee:már hiányoltalak,de látom írtál végre!

Bodza:írtam privit!

Jó hüssölést mindenkinek!
kitti4

Sziasztok!
Én is vagyok! :) Gyors bekukk, hogy mi a helyzet! :) Látom ma nem nagyon volt gép előtt senki! :( De nem is baj! Ebben az állat melegben nem is csodálom! Nálunk is a kutyáknak megy a mobil klíma, mert szegények nem nagyon bírják! Mi bezzeg bírjuk! :) Mi is most jöttünk haza a vásárlásból! Mikey-nak és Beninek vettünk két tökre jó Adidas melegítőt az őszre! Mert mi úgy szoktuk, hogy amikor a tesómnak, vagy a sógoromnak van szüli- vagy névnapja, akkor a gyerkőcöknek veszünk valamit! Most a tesóm szülinapja volt, így a gyerkőcök kaptak két melegítőt! Mondjuk amit Mikey-nak vettünk az nem igazán őszi, inkább olyan tavaszi-őszi, szóval olyan átmeneti, de nagyon nagyon édesek! :) Vettem magamnak két hosszú ujjú pólót, és ezt már úgy, hogy ha nőni kezd a hasam, akkor beleférjen majd! :) Szóval már gondolok az elkövetkezendő időkre is!
Velem amúgy semmi! Élvezzük a 7végét! A szó szoros értelmében! :oops: Péntek óta érzek hasfájást, de mára ez már nagyon erős lett! Szóval remélem jó időben vagyunk és voltunk is! :)

Szimbáék!
Szorítok, hogy ez a hónap a ti hónapotok legyen, és hogy Dévai el tudjon menni pecázni kicsit! Mikor kell újra mennetek? Drukkolok, hogy minden rendben legyen! ++++++++++++++++++

Bodzim!
Eltűntél! Mi a helyzet? Képzeld a tesóm meg nézte Esztit iwiw-en - remélem nem baj :oops: - és azt mondta ő is, hogy csuda szép kiscsaj! Mondtam, hogy Benivel összehozzuk majd! Talán egy hét lehet a két gyerkőc között! Mert Beni január 27-én született! Akkor voltam először Apánknál! Meghatározó dátum az életemben, mindkét értelemben! Szóval ő is mondta, hogy édes csöppség! Én a távolból küldök neki sok-sok Puszit, és ígérem, hogy élőben is megkapja! Anyukájának meg halat viszek majd! :)

Kitti!
Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! :) ++++++++++++++++++++++++

Uzsuzs!
Ennyire megvisel a mensi? Egyébként engem is. Bár én csak egyfajta bogyót veszek be, az nagyon bejött! Algoflex M. Nekem csak ez mulasztja el a kínzó görcsöket! Beveszem, és kb. 20 múlva mintha nem is lenne! Próbáltad már? Ha nem akkor nagyon tudom ajánlani! :) Nekem ezt egy pasi ajánlotta - patikus volt! Jót mulattunk, amikor mondta, hogy "Nagyon hatásos"! Mondtam ErcsiApunak, hogy meg kellett volna kérdezni tőle, hogy ő is ezt használja-e!? :P :P De aztán úgy voltam vele, hogy nem hozom zavarba! :) Remélem hétfőn már tudsz menni Apánkhoz, és csupa jó hírt mond majd neked! Gyere majd és mesélj nekünk! :)

Csomee!
Puszi Kittinek! Remélem jól vagy, és nem viselt meg nagyon ez a "dolog"! Bízom benne, hogy a következő sikerülni fog, és nagyon-nagyon boldogok lesztek! Kittinek pedig egy gyönyörű kistesója lesz! :) ++++++++++++

Melánia!
Merre jársz? Ugye olvasol , és nem "hagytál el minket"?

Majd még lehet jövök, de itt nálunk megint úgy néz, ki vihar közeledik. Szerintem pár perc és újra leszakad az ég! A szél már itt is van! :( Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Hááát! Tényleg mindenki jól lelépett! :roll: :roll: :roll: :o :o

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok csajszik
elolvastam a mai napi történéseket, de inkább majd holnap irok, mert nagyon fáradt vagyok. Szerintem ez már a kismamiság jele :lol: :lol:
Ma vendégek voltak nálunk és egész nap ásitoztam, miközben sztorizgattak :lol: :lol: :lol:
Juj, de jó kismaminak lenni, nemsoká ti is megtudjátok ám, készüljetek :wink:
jövök holnap
puszi mindenkinek
chilike1

Ercsikati: Felválltva szedem 3 óránként az Algoflex M-et és Flektort, de sokszor sajna ez sem segít. Ilyenkor fetrengeni szokatam annyira fáj. :( Szegény férjem, meg mindig kétségbe van esve, hogy nem tud tenni semmit, csak nézni, ahogy szenvedek.

Kitti: A bogyókat igazából magamtól szedem. A Flektort a házi doki írja fel mindig, de holnap konzultálok ebben az ügyben is Dévaival. Remélem, holnapra hív be.

Zsu
uzsuzs

Ercsikati: Átadtam a puszit Kittinek! :lol: Most egy ideig mi is spontánkodunk, de nem tudatosan, csak ahogy jólesik. Aztán hátha sikerül, ha nem, akkor úgyis ráveszem az uram, hogy menjünk tovább! Nagyon-nagyon szorítok, hogy zebrás legyen az a teszt!
Chilike: Köszönöm Kitti nevében is! Nyugodj meg, most már minden rendben lesz és hallani (de legalábbis látni) fogjátok, ahogy a picik szíve gyönyörűen dobog! Ja… azt elfelejtettem, hogy a takarítást most hagyd másra. Te élvezd a kismamák édes semmittevését! :lol:
Agnyes: Neked is mennek a drukkok!
Bodza: Merre vagy? Eszti jól van?
Vjulcsi: Nagyon szorítok a zebráért! Mikor tesztelsz először? Nekem utro és duphaston mellett mindig időre megjött!
Albi: Remélem a holnapi eredmények jók lesznek és indulhat a fagyibabák felolvasztása!
Uzsuzs: Azt mondta apánk, hogy valószínűleg ez a baba is kromoszómahibás volt és azért nem maradt velünk. Kérdeztem, hogy kellene-e valamilyen vizsgálat és azt mondta ha akarjuk, akkor a köv. lombik előbb megbeszéljük, de én úgy vettem ki a szavaiból, hogy egy egészséges gyerek mellett ez felesleges. Jobban vagy már? Majd írj, hogy apánk mint mondott!
Melánia: Merre vagy?
Sajó, Jucus: Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk! Sajnos megismétlődött a januári lombik, csak akkor a 13. napig jutottunk. Mindegy!!! Majd az 5. talán sikerül! Veletek mi újság? Akkor szeptemberben elindultok?
Ritu: Drukkok mennek!
Moncsiga: Neked is csak azt tudom írni, hogy semmi idegeskedés, minden a legnagyobb rendben lesz és ti is látjátok majd a babátok dobogó szivecskéjét! A terhestünetek meg hol erősebbek, hogy gyengébbek, de attól a babátok gyönyörűen fejlődik! Köszönöm Kitti nevében is a bókokat! (Általában a gyerek a pasikat az újja köré csavarja már most! Mi lesz később?!!!!!) :lol:
Emerenc: Drukkolok, hogy a legjobban alakuljanak a dolgaitok!
Gmelcsi: Hogy vagy ebben a melegben? Babó rugdos rendesen?
Szimba: Kívánom, hogy végre tudjatok kezdeni és apánk nektek is összehozzon egy babát még a szabija előtt!
Kitti: Drukk péntekre, hogy jó híreket kapjatok!

Rólam csak annyit, hogy most hétvégén jött ki az eddig feszültség! Nem találtam a helyem, folyton ez a dolog jár az agyamban és hogy mindenképpen folytatni akarom! Tudom hülyeség, de még nem megy annyira, hogy lekattanjak a gyerektémáról. Talán pár napon-héten belül teljesen rendbe jövök!

Kicsit hosszú lettem, bocsi!
Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Comee,
Kössz a drukkot! Szóval neked megjött ezek mellett? Akkor lehet, hogy kicsit várok a teszttel (már pénteken akartam tesztelni, de péntek-szombat tájékán nem kéne megjönnie), és akkor csak vasárnap csinálok tesztet.
Comee,szeirntem adj egy kis időt magadnak, természetes, hogy most sokat gondolkodsz ezen. El fog telni egy kis idő, az élet pedig megy tovább, és a mindennapok szépen egyre jobban segítenek majd. Nyaralni nem mentek mostanság? Az biztos sokat segítene.

Kata,
Ezek az álmok nem lehetnek véletlenek! Remélem most már tényleg jön a baba!

Kitti,
Drukkolok én is, hogy jó híreket halljatok pénteken. És egyébként hogy vagy? Fáj még a hasad?

Bodzim,
Hogy telt a hétvége? Mit csináltatok ebben a jó időben?

Emerenc,
Drukkolok, hogy hamarosan kezdhessetek!

Szimbacsalád:
nagyon drukkolok, hogy egy hét múlva is úgy látszódjon, ebben a hónapban kell kezdenetek! Remélem ez most tényleg a ti hónapotok lesz!

Rencsi,
Merre vagy? Ugye jól vagy?

velem minden rendben amúgy, szinte egész nap csak pihenek, hol itt, hol ott ülök vagy fekszem le. Sajnos semmit nem érzek, egyáltalán nem fáj már a hasam....csak a beülti után 1-2 napig fájt. A petefészkeim sem fájnak, ami azért aggaszt, mert a doki azt mondta, ha megmarad a baba, és létrejön a terhesség, akkor a hiperstimuláció felerősödik, és fájni, feszülni fog a pocakom. Na, ehelyett semmi, szerintem már tök jó állapotban lehetnek a petefészkeim, bár a hasam az nagyon nagy, mintha 3 hónapos terhes lennék. Na, hát a hét vége felé kiderül most már...
Lányok, akik babások lettek, vagy voltak :( Milyen tüneteitek voltak? Éreztétek a babát, vagy csak a teszt mutatta ki?
vjulcsi

Fél 12-12 között fogok felérni Apánkhoz. Lesz ott valaki? Ha haza értem jelentkezem.

Zsu
uzsuzs

vjulcsi
ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van veled és mindig csak ez járjon az eszedbe! :wink: Ha jön az a gondolat, hogy ááá a fenébe semmit nem érzek, akkor is arra gondolj, hogy minden rendben, szépen keresi a helyet a baba, vagy már meg is találta és erősen melózik rajta, hogy beléd tudjon kapaszkodni, szóval nincs ideje most veled foglalkozni, hogy a jeleket küldözgesse! :lol: :lol:
Egyébként tényleg nyugi, én sem éreztem abszólút semmit( pedig nekem két gyönyörűségem is van). Nekem is elmúlt pár napra a hasfájásom, már hiányoltam is, aztán mégis visszajött a fájás, akkor meg azért izgultam, hogy ez jó-e igy? Nekem a beülti utáni 13. napon engedte apánk, hogy legelőszőr tesztet csináljak, ami azonnal két csikós lett, igaz halványan, de láthatóan-tudod el is küldtem e-mailen, megnézheted. Aztán másnap elmentem vérvételre, ami kimutatta a várandóságot, aztán legközelebb 6 nap múlva csináltam újabb tesztet, a harmadikat pedig amikor pénteken kellett mennem uh-ra. Ott már olyan ideges voltam, sokat kellett várni,( 3 órát) alig birtam magammal az izgatotságtól , szóval még a vérnyomásom is 130-lett, pedig nekem világ életemben 90-volt, ha már 110-re felment akkor már úgy vettem, hogy húú , de magas :lol: , na mindegy, szóval nem érzel semmit, én még most sem érzek, hogy tudom, hogy itt vannak a picikéim a pocakomban, és gyönyörűen, egészségesen fejlődnek.
Minden nap megnézem az uh-fotót, megpuszilgatom, és igy bizonyosodok meg róla, hogy ott vannak biztonságban. Szóval semmit nem kell érezned, úgyis tuti minden rendben. Ja és ez tényleg úgy van ahogy Moncsiga irta, egyik nap nagyon érzékenyek a cicik másnap semmi, egyik nap émelygek reggel, ma nem, de ma szédülök, szóval ez ilyen ingadozó.
De attól még minden oké, nyugi.
Ja és még egy mondat.Én amit másképp csináltam az az volt, hogy megpróbáltam nem idegeskedni, stresszelni magam, hogy sikerült vagy mi van, mert úgyis mindent megtettem már, innentől nem rajtam múlt. A másik, hogy az első 3 napban feküdtem , meg ültem, nagyon sokat és nem fürödtem, a meleg viz nem jó szerintem. A negyedik naptól már mosogattam kicsit, de persze nem emeltem, meg letussoltam langyos vizben, de az első hetet tényleg szinte végig pihentem. Ami azt illeti nagyon nehezen birtam, mert én elég mozgós tipus vagyok, de viszavettem magamból, szóval kicsit sétálj ide-oda , nem kell egész nap átmenni múmiába :lol: .
Ja megkérdeztem most is Dévait a lépcsőről, az mondta azzal nincs gond.De gondolom leköltöztél már, nem?
Nem tudom laptopozol-e vagy asztali géped van, ha lapotop, ne vedd az öledbe, hanem rakd az asztalra és úgy irj, mert felmelegszik, ha rárakod a testedre. És ami szerintem még fontos lehetett, hogy nem festettem a körmöm, hajam, nem használtam krémeket(pedig egyébként használok reggel-este) szóval próbáltam kerülni minden mesterséges dolgot. Egyél húsit, de szerintem azon se idegeskedj, ha egyik nap kicsit kevesebbet eszel, majd másnap eszel kicsit többet, a legfontosabb, hogy próbálj meg laza és kiegyensúlyozott maradni, tudom, hogy ez a legnehezebb, de próbálj meg optimista lenni. Hidd el bevállik, én már csak tudom :lol: :lol: :lol: :wink:
chilike1

csomee
gondoltam, hogy előbb-utóbb kijön az" ideg" belőled, ez igy természetes, inkább most mint , hogy hónapokkal később is ezen rágódj.Tényleg csak azt tudom mondani, hogy merits erőt Kittikédből a kis szépségből és mire feltöltödsz, már jöhet is a következő ... :wink:
Lehet, hogy tényleg érdemes lenne kicsi időt kihagyni, mert az emberbe tudat alatt is benne maradhat ez a dolog, mégha úgy is érzed, hogy te már túltetted magad rajta.
Szerintem sincs semmi bajotok, de ha te ettől megnyugszol akkor menjetek el addig is mindenféle vizsgálatra amire lehet, ez még meg is erősitheti a hited, hogy egészségesek vagytok, szóval semmi akadálya az újabb bébinek. :wink:

uzsuzs
Na gyere majd mielőbb, mit mondott apánk. :wink:
ercsikati
Ja ez tényleg igy van, én is most vettem észre, hogy véletlenül vettem pár hete egy -két olyan felsőt, ami tök jó lesz most a várandóság alatt is :lol:
Szerintem biztos jól telt a hétvégétek :wink: , úgyhogy hajrá zebrák.Mikor tesztelsz legközelebb?Kis optimista :wink:
kitti
ááá, nehogy azt hidd , hogy sokkal okosabb lettem :lol: , persze szivesen elmondok minden "titkot" amit tudok, de szerintem mindenki jól csinál mindent, a "legnagyobb probláma" az, hogy mindenkinek túl sokat "kattog" az agya, de ez természetes mivel mindenki otthon van, egész nap nem is tud másra gondolni, csak erre a témára, de azért meg kell próbálni lazitani és nagyon beleélni magad, hogy sikerült-persze nekem jó volt a mentorom, igaz rencsikém- :wink:
Ja és persze szerintem is gyönyörűek, szabályosak, egészségesek, szóval olyanok, mint mi anyuci és apuci :lol: :lol: -ja az okosakat kifelejtettem, pedig azok lesznek :wink:
szimba
Hát a takaritást már én is lepasszoltam :lol:
Ti is voltatok pénteken és nem is találkoztunk?
Mi is 3 órát vártunk, hánykor mentetek? Lehet utánnuk jöttetek és én viditottam fel a két gyönyörűségemmel a Dévait. :lol: :lol:
Ja meg előttem a Moncsi is. Örülünk, hogy tudtuk teljesiten a parancsot.Drukk a kezdéshez. :lol:

Jaj annyi mindenkinek szeretnék még irni, de megint olyan hosszú leszek :lol:
ágnyes drága, el vagy tűnve, merre jársz?
14.-én, köv. hét kedden megyek sziv uh-ra, számitok rád illetve a kabala képeidre, kitalálhatnál addig nekem valamit. köcike

melcsi
na , hogy birja a picur a meleget? ficánkol vagy pihizik?

rencsi drága, hogy vagy? rég beszéltünk, már hiányzol :lol:
Hogy telt a hétvégéd? Jó diák vagyok, gyakorlok rendesen :wink: , de azért a jövő heti sziv uh-ra számitok ám rád. puszika

vjulcsi
Ja ird át a vonalzód, pozitiv teszt időpontjára :wink:

bodzi bella
küldtem privit
puszi
chilike1

Még egy sztorit elmesélek, ha nem bánjátok. Kb : pont olyan, mint azt hiszem a Julcsinak a múltkori barátnős sztorija.
Hétvégén kinnt voltak a sogórnőmék vendégségbe, van egy 2 éves kislánya, aki nem volt tervezett gyermek, csak úgy "becsúszott", de azóta is együtt vannak az apukával és szeretetben nevelik a csöppséget, akit egyébként imádok egy gyönyörűséges kiscsaj.
Elmeséltük a családnak, hogy várandós vagyok két csöppséggel, persze mindenki majd kiugrott a bőréből úgy örültek, ölelgettek , puszilgattak, stb.-aztán amikor felfogták a dolgokat, kisebb sokkot kapott mindenki, attól, hogy egyszerre két baba jön, -ami minket a párommal abszolút nem lepett meg amikor megtudtuk, de a családot szemmel láthatóan nagyon is meglepte-na mindegy, szóval mindenki tökre örült, csak úgye elkezdték ecsetelni a részleteket, hogy milyen nehéz lesz majd a két picivel.Persze engem ez egyáltalán nem érdekel, alig várom már . :lol:
Sogornőm meg kb. 2 órán keresztül ecsetelte, hogy micsoda nehézségek vannak a gyerekekkel-tipikusan az a nő , hogy szült egy gyereket és ő már mindent tud-szóval előszőr elmondta a 9 hónapi " szenvedést" aztán azt a plussz két év " kinlódást" amig felnő a gyerek. Egy idő után kicsit soknak találtam, úgy óvatosan szóltam neki, hogy azért ez egész más téma, mert én régóta tudatosan készülök az anyaságra és amit ő terhességnek élt meg én áldott állapotnak fogom fel, illetve azért nekem lesz segitségem, ha valamiben elakadok, vagy elfáradok, persze mindenre meg volt az ellenpéldája, úgyhogy a végén ráhagytam, jól kibeszélte magát elmondott minden infót, ami nem érdekelt, aztán lezárta azzal, hogy: de egyébként nagyon szuper a gyerek, nem azt mondom, hogy nem, csak azért mondtam el, hogy készülj fel.-mintha neki lenne egyedül gyereke a Földön.
Nem tudom miért csinálta ezt, lehet, féltékeny? vagy a fene se tudja, de elég szarul esett, biztos, most érzékenyebb vagyok, mint máskor, de szerintem ilyenkor a franc se kiváncsi a nehézségekre, azzal majd megküzdünk időközben, most csak a szép dolgokra szeretnék koncentrállni. Na mindegy, nem is foglalkozom vele, de azért kicsit fura volt , vagyis nem is fura, hanem bunkósság.
Szerintetek, nem?
chilike1

Chilike,

Köszi az írásodat, nagyon kedves vagy!
Egyébként szerencsére egyáltalán nem parázok, nem vagyok az a típus. Úgy fogom fel, hogy nagyon szeretném, hogy sikerüljöm, de tudom, hogy előfordulhat (bár nem valószínű), hogy mégsem. Férjcskével megbeszéltük, hogy ebben az esetben azonnal folytatjuk, amint lehet.
Én is úgy érzem, hogy amit meg lehet tenni, azt megtettük, tényleg mindent betartottam, amit mondtak, sokat pihenek, férjcske amikor itthon van, semmi nem enged csinálnom. Tegnap reggel el kellett mennie valahova 2 órára, akkor titokban elmentem egy kicsit sétálni :) Aztán este együtt is elmentünk egy félórára (elmagyaráztam neki, hogy ne aggódjon, ennyi kell), és nagyon jó volt. Igazából én is pihengetek, olvasok, fekszem a teraszon, és őszintén szólva, annak ellenére, hogy elég pörgős vagyok, nagyon jól érzem magam így. És rengeteget alszom, napközben van, hogy 2x-3x is.
A húsevés már nagyon jól megy, anyósom és anyukám felváltva készítik nekem a finom kajákat, szóval nem panaszkodom :)
A főnököm pedig most hívott, hogy van olyan munka, amit, ha babás vagyok, augusztustól itthonról tudok csinálni :) Szóval minden rendben :)

A sógornőd: szerintem készülj fel, pláne az ikres szülőknek nehezebb a dolga, mert sokan készítetést fognak érezni, hogy sajnálkozzanak, amint megtudják, hogy ketten vannak, hogy úristen, milyen nehéz lesz neked, szegény... Ne foglalkozz ezekkel, engedd el a füled mellett, és mondd meg, hogy te igenis nagyon örülsz, lehet, hogy nehéz lesz, de mégis csodálatos :) De nem féltelek, úgyis megmondod te majd mindenkinek a magadét, nem? :) :)
vjulcsi

Sziasztok,

nagyon sűrű volt a hétvége, így csak késő esténként tudtam volna jönni, akkor meg már hulla voltam. Szerintem Domi bébi mocorog, már 3x éreztem olyan pukkanó furaságot odabent. Az utóbbi pár napban minden éjjel felébredek, de annyira fura, mert órákig nem tudok visszaaludni, pedig annyira álmos vagyok, lehet az már szerintetek, hogy Domi „ébreszt” fel?
Holnap jön a védőnő „terepszemlézni”….kicsit tartok tőle, bár nagyon aranyos, de még a gyerekszoba nálunk a tároló, ott van pl a ruhaszárító, ott szelektáljuk a fehér és színes üvegeket, a papír hulladélot, mert hetente csak egyszer visszük el a sezlektív gyűjtőbe. Szóval ha meglátja infartust fog kapni, majd megpróbálom nem beengedni abba a szobába, azzal az ürüggyel, hogy felújítás alatt van….. :wink:

Katám,
ez már a ti hónapotok lesz, Ezerrel mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Csomee,
az lett volna furcsa, ha nem jön ki rajtad az idegesség, majd meglátod, ha kipihentétek magatokat, akkor Kittiapuban is újra felerősödik a vágy majd, hogy legyen egy trónörökös a családban.

Moncsika és Chilike,
nem meglepő, ha időnként izgultok valamin, most takarítottam jesszus mi lesz, vagy miért nem fáj már a cicim stb….. nekem csak az az időszak volt „izgalom mentes” amikor sugárba h……, mert akkor tudtam, hogy ha ilyen szörnyen rosszul vagyok, akkor Dominka biztos jól van……Láthatjátok Melcsinél, már a mozgás is okzhat izgalmat, pontosabban az ha egy ideig nem ficánkol….már most ezerrel működik bennünk az anyai ösztön, mert eszméletlenük aggódunk a mi kis picúrjainkért.
Én pl. tegnap össevesztem a tesómmal, mert betegen átjött hozzánk, és megmondtam neki, hogy most menjen haza, mert nem kaphatom el, mert Dominak nem lehet baja.Már most olyan vagyok int egy anyatigris, mi lesz itt később……… :oops:

Julcsikám drága,
annyira különbözőek a tünetek,hogy nem lehet tudni, hogy mi jelent jót, van akinek végig szinte semmi nincs és van akinek olyan mintha megjönne stb….. Csak arra koncentrálj, hogy az a kis babó ott van és kapaszkodik. ja és 8 fagyibaba epekedve várja mamáját, hogy beköltözhessen a pocakba…..bár szegéynek még nem tudják, hogy a téli álom most egy jó ideig el fog tartani.
Mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
rögötn írj, hogy mit mondott Apánk.

Szimba család, nagyon szorítok, hogy végre kezdhessetek!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kittikém, te most mikor mész kontrolra?

puszi mindenkinek!!

Kép
rencsi79

Sziasztok.

Látom van akinek hiányoztam. :lol: :lol: :lol:
Kismamik SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!! Olvastalak titeket a hétvégén csak nem voltunk itthon így nem írtam.Keresztfiainknál voltunk.

csomee:Borzasztóan sajnálom.Úgy drukkoltam pedig!!! GONDOLTAM RÁTOK NAGYON PÉNTEKEN!!!

Katám:miújság??? Hétvégén jól sikerült minden???? Kisfickók útban a cél felé? :oops:

Julcsi:ragik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én megvagyok.Náthás lettem meg köhögök.Biztos a klima miatt.Nem birom.
Egyébként mensi sehol,aggódom.Tegnap teszteltem egy érdekeset.Van egy második csík de nem szines.Olyan mintha a helye lenne meg a második csíknak csak színtelen. :cry:

Kép
Kép
melánia

Meli,
nem tudod feltenni ezt a tesztet? úgy megnézném! Ez érdekes....hanyadik napon vagy? Érzel valamit? Lehet, hogy megint próbálkozik egy babó??

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Kati! Én is reggel telefonáltam, 8óra körül, de nekem nem mondta akkor még, hogy baktériumok vannak. Mindez este derült ki amikor bele kukkantott a leletembe. Sajnos nem én lehettem, pedig szerencsét hozhattál volna.. :)
Én is már úgy vásárolok magamnak ruhát, hogy bele fog e férni, a nagy hasam.. :D

Chilike! Milyen drága vagy! Nagyon aranyos vagy ahogy tudsz izgulni,lelkesedni! :D remélem nem sokára én is hozzád hasonlóan ilyen cuki kismama leszek! :D

Iker várandóssággal kapcsolatban: Nekem is van több hasonló élménnyem is. Barátnőmnél voltam, akinek van egy gyönyörű 2éves kislánya. Meséltem neki, hogy lombiknál 2-3petesejtet is vissza ültetthetnek és én mennyire örülnék ha ikreim lennének, mert nem biztos, hogy lesz erőm még egyszer végig csinálni ezt az egészet. Hú, hogy én mit kaptam! Látszik, hogy még nincs gyerekem fogalmam nincs mível jár egy is, stb... És nem ő volt az egyetlen. Pedig a mi családunkban rengeteg iker szülés volt(természetes úton) nagymamámnak is volt iker tesója. Érdekes ikres szülők egészen másképp vélekednek, ők nem beszélnek nagyobb nehézségekről! Sőt! 8)
Egyébként faragatlanságnak tartom,ha egy várandós anyának,negativ élményeket mesélgetnek! :x Miért nem tudnak végre leszokni erről az emberek?
Chili Te csak pozitivan! Ahogy eddig is tetted!+++++++++++++++

Moncsi! Minden rendben lesz! Csak erre szabad gondolni! ( Hű,de könnyű ezt mondan!) +++++++++++++++

Julcsi: Drukkolok nagyon! Jó pihizést! :) +++++++++++

Kitty: +++++++++++++++

Mindenkinek kívánom a legjobbakat! Teljesüljön, szívünk vágya! :)
emerenc

rencsi:38. napon vagyok ma.Vonalzómon látod.Nem tudom felrakni a képet.Amúgy sem látnál rajta semmit mert mint írtam szintelen a csík.De közben meg körvonalazódik a csík vastagsága,helye.
Tudom csináljak másikat.De szerintem negatív ez csak a teszt rossz.
Hogy vagy amúgy rencsi??? Róka??? eltávozott remélem.

emerenc:baci mondjon le!!!

Kép
Kép
melánia

meli,
tényleg, ott a vonalzód, bocsi :oops: és mi az a Cd előtte....vagy megint hülyeségek kérdeztem..... :oops: :oops:
hát ez fura, mindenesetre......hány napos a ciklusod egyébként? Semmit nem érzel, tudod azt a mindjárt megjön érzés....?
Kiíváncsi vagyok mit mondanak a többiek,pl dr. Szimba, mert én nem értem mi lehet.... nem akkor rossz egy teszt, ha nincs kontrol csík??????
hol van hol nincs róka, de szerencsére már többször nincs, mint ahányszor feltűnik..... :D

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Én is itt! A meleg elviselhetetlen! Ma még szabin vagyok, aztán holnap meló 1000-rel! :(

Melánia!
Köszönöm a drukkokat. Szerintem ránk is fér! Most én is úgy vagyok, hogy ez a hónap a mi hónapunk! Most sokkal inkább úgy érzem, hogy sikerült, mint az első kettőben! :) És igen jól írtad! :) "kisfickók útban a cél felé"! Úgy érzem most még többet tettünk, az ügy érdekében, mint legutóbb! Képzeld a mai újságban azt olvastam, hogy Ausztrál kutatók kimutatták, hogy ha szeretnél gyermeket, akkor minden nap szexelni kell! :) Na hát! Mi is ezt tettük! :) :oops: :oops: Szerintem várj még a következő teszttel pár napot, ki tudja! Lehet, neked így hoztam meg a szerencsét! :) Egyébként a klímára én is allergiás vagyok! Fáj a torkom, köhögök meg folyik az orrom! Útálom! Mondjuk nálunk a lakásban nincs, de az irodában...... Ott meg nyomják 1000-rel! És nekem igenis hiányoztál! :)

Bodza!
Annyira-de annyira ÉDES vagy! Megkaptam a kabalát. Nagyon találó! Írtam volna sms-t vagy hívtalak volna, de sajna telószámot nem tudtam! Mindenesetre itt KÖSZÖNÖM meg NEKED! Feltettem az ágyunk fölé, Tigrincs kabalája mellé! Sőt még Mikey kabalája is ott van amit az átjárhatóságira kaptam tőle, szóval tripla szerencsém van! Köszönöm még 1x. Édes vagy! :)

Julcsi!
Pihenj és élvezd, hogy az anyós és anyukád neked "ugrál"! Remélem azért ez a meleg nem visel nagyon meg! :)

Emerenc!
A doki akkor még nem tudta, hogy van-e baktérium vagy sem amikor telefonált az illető! Mindegy! Azért ha Te voltál remélem szerencsét hoztam, hogy csak ott ültem a dokival szemben!

Legyetek jók! Este felé még lehet benézek!
Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Háát! Nagyon kihaltunk most így délután! Hol vagytok?
Biztos mindenki hűsöl valahol! :)

Chilike!
Én úgy örülök, hogy sikerült neked, és hogy egyszerre kettő! Hát ez szuper! Én is örülnék kettőnek, de egynek is legalább annyira! :) Vigyázz magadra, és a házimunkát add másnak! :)

S.Mónika!
Te is nagyon eltűntél! Fanni, hogy bírja ezt a meleget? Amúgy jól vagytok? Mert hogy nem nagyon jársz erre felénk! :) Bár gondolom, hogy nincs túl sok időd a leányzó mellett! :) Puszi Neki is! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Megjöttem Apánktól! Hát, nem túl rózsás a helyzet. Megint ott az a ciszta, mint múltkor. Pedig, ha nem lett volna ott kezdhettünk volna újra. Most kaptam 2 adag fogigátlót, mert attól a múltkor is elmúlt. Remélem, most is így lesz. Megbeszéltük a műtét dolgot is, azt mondta, most inkább hagyjuk, próbáljuk meg gyógyszerrel helyrehozni a dolgot, mert a műtétnél fél, hogy mi marad a petefészkeimből. Tök érdekes, hogy a januári stimunál minden tök jól ment, most meg semmi nem jön össze :( . Szerintetek a fogigátlón kívül mit tudnék tenni még hogy kicsit helyrerázzam magam? Cisztára nincs valami gyógytea stb.? Ja, méga annyit mondott Apánk, hogy ha gondolom a 1. adag után mensikor menjek be és csináltassak Vass dokival egy uh.ot, hogy mi a helyzet. De aztán utána esett le, hogy mi akkor megyünk nyaralni.

Zsu
uzsuzs

Megint csak gyors bekukk, majd igyekszem visszaolvasni.

uzsuzs:
szerintem ma egyszerre voltunk Apánknál. Mi 11.40-kor értünk oda és 13 órakor jöttünk el. Te mikor voltál?

Kép
s.mónika

Sziasztok!!!
5 hónap várakozás utan végre a mai nappal elkezdtük az első lombikot. Az eddigi türelmetlenségemet most a félsz váltotta fel...azzal nyugtattam magam, ez talán értheto, és talán mindenki jobban tart az elsőnél, hiszen mas ,amikor itt olvasom, hogy ez hogy történik, és mas amikor már velem történik mindez.
Iron meginvitált arra bizonyos méhtükrözésre. háááááááááááááát nem volt egy kellemes érzés, sőt. NEkem nagyon fájdalmas volt. Uhun minden oké volt, na akkor kezdtem megnyugodni, és akkor jött a sokk. Persze hozzászoktam hogy nálunk nem megy minden simán, de hogy még itt is gond volt?? :D Persze hogy túl szűk volt a méhszáj, nem tudta az elsőre felkapott szondát belém gyömöszölni...És akkor jött a vékonyabb. No, akkor Iron ismét felpattan, hogy hat igen, ez most kicsit fájni fog, mert itt van valami gubanc. Na ,aekkor már 250 volt a pulzusom... Már nem tudom pontosan mit mondott olyan dieges lettem, de valami olyasmit, hgoy van egy kis görbület és ezt most ki kell egyenesiteni, mert nem tudja behelyezni a szondát....NA mondom, kész, itt a vég. Lányok, én azalatt a 3 perc alatt totál leizzadtam, az adrenalin szintem az egekben volt!!!! :) Marha kellemetlen volt, olyan, mikor megjön, ugyanaz a görcsös fájó érzés...És akkor éreztem egy szúrást, és akkor már nem birtam megkérdeztem, sokáig tart még??? Aztán Iron megnyugtatott, na mindjárt vége van...és akkor a modnom ez most nagyon fáj, erre ő, igen most csinálja azt az egyenesítést...Huhhh, lányok olvastam, hogy igen lesz ez az egész, és hogy valakinek fájt, de nem gondoltam volna hogy ilyen rossz lesz...NA mindegy, túl vagyok rajta. Aztán léattam pici vattapamacsokat rakosgat, na mondom ennyire vérzek?? Erre ő: nem, már el is állt..de azért szukség leeht egy eü betétre..De csak itthon jutott eszembe, és végulis nem volt vészes...
Szóval ez nem volt egy pepsi érzés...
Lányok, az normalis, hogym ég most is faj a hasam tole, pedig ezt reggel csinalta???
Megkaptam a gyógyszer adagot is: closty napi 2*/1, és gonal-F injekcio....holnaptól indul a stimuláció. Ugy dontottem kezdesnek bemegyek az inteztebe mutassák meg hogy kell beadni az injekciot, mert csak 15 percre van az intézet tőlünk....Szóval itt tartunk....
olvasom kivel nagyjábol mi történt.
Csomee, én is sajnalom, pedig oröltem, hgoy naaa neked is sikerult tesót csinalni...
Chilike, neked pedig külön öröm, hogy ikrek:)
Ja, ma leszolitottam Ritut....végre valaki valósággá vált innen :lol:
Nem volt valami nagy tömeg még délelőtt....A dálu pu-nál lévő gyógyszertárban váltottam ki a csomagot, 17 000-et hagytam ott egy doboz closty+1 doboz folsav+1 darab (450-es) injekció...
Pénteken megyek az elsó uhura... (8. cn). Ha jol belegondolok jovoheten meg is lesz a leszivas, ha minden jol megy:)
Mindenkinek további szép sikert!!!!
Ezutan már én is többet tudok végre hozzászolni...
Üdv
Mindenkinek!!!!!
renna77

Kata:
Jól látod a helyzetet, szinte semmi időm nincs Fanni mellett. :D
Ha Apa dolgozik (reggel 9-től este 9-ig), akkor azért nincs időm, mert egész nap Fannizok, ha pedig Apa szabadnapos, akkor hármasban Fannizunk és megyünk mindenfelé.
Köszönöm kérdésedet, nagyon jól vagyunk. 5 foga van a drágaságomnak, múlt vasárnap megtette az első önálló lépéseit. A meleget nem igazán bírja, ezért általában csak pelus van rajta. Néha még az sem. :wink:
És nem tudom megunni 10 hónap után sem, hogy gyönyörködjek benne. Elképesztő ütemben tanul, felfedez mindent, mindenkivel barátkozik, nagyon vagány kiscsaj. És egész nap mosolyog, nevet, huncutkodik. Amíg ezeket a sorokat írom, éppen a párásítót szedte darabokra... Úgyhogy most megyek is, de igyekszem utána visszaolvasni és jönni...

Kép
s.mónika

Renna:
Szerintem tudom ki vagy! :D
Bementünk a kórterembe, miután végeztünk Apánknál. Szerintem éppen a te ágyadnál volt Maya...

Kép
s.mónika

s.mónika
tök jó lehet ez a családi idill. :lol:
Jövő ilyenkor már én is ritkábban fogok jönni, gondolom a két picikém leköt majd rendesen... :wink:

renna77
Hááát nem lehetett kellemes ez a szondázás, szerencsére nekem nem csináltak ilyet. Mi az, hogy kiegyenesitetteék? És az úgy marad, vagy csak a vizsgálat kedvéért egyenesitették ki?
Fúú, én abszolút nem értek ezekhez, bocsika.
Na mindegy, hős vagy, hogy kibirtad.
Ezek után tutira be tudod adni magadnak a szurikat, az elsőt én is kértem, hogy mutassák meg, utánna már úgy ment, mintha mindig ezt csináltam volna :lol:

uzsuzs
Szerintem elég lesz a gyógyszer, ha a doki azt mondta , ne erőltesd a műtétet, én úgy tudom, hogy ezek a ciszták elég gyakoriak, fel nem szivódott tűszők vagy mik, szóval elméletben minden hónapban kialakulhatnak, persze nem biztos, hogy igy van, majd jön szimba és megmondja :wink:
Dévainak azért majd szólj, hogy nyaralás után mész uh-ra.

ercsikati
Ja már átpasszoltam a házimunkát, meg igazságszerint kezdek olyan fáradt lenni, hogy azt nem is tudom elmondani. Olyan, mintha egész nap fel se kellnék, percenként ásitok, és egész nap csak kóválygok, aludni nem tudok, de álmos vagyok.
Készülj rá, te is hamarosan megtudod.
ha mész dolgozni akkor is úgy viselkedj, mintha már most babás lennél-elvégre az is vagy :lol: -szóval ne hajolgass, emelgess, meg ilyenek, csak óvatosan. :wink: Mikor kell tesztelni?
Én is örülök neki, hogy ketten vannak, úgyis nagycsaládot szerettem volna és tényleg nem biztos, hogy mégegyszer végig tudnám csinálni ezt az egészet. Tudod most voltam 4. alkalommal és hát mondjak, nem egy leányálom. Szóval igy legalább egyszerre meg van mindkét gyermek. :lol:

emerenc
Ja, teljesen igazad van. Én sem pont erre lettem volna kiváncsi, hogy milyen nehéz felnevelni egy gyereket, kit érdekel ez ilyenkor?!
Tényleg az emberek nem tudják kezelni ezt a helyzetet, nem tudom miért akarják mindenáron osztani az észt? na mindegy, az a lényeg, hogy úgyis én vagyok a legokosabb és fogom a legjobban csinálni a gyerkőcökkel, más meg nem számit :lol: :lol: :lol:
Drukkolok a duplázáshoz :wink: , mikor kezdesz?

melania
szerintem csinálj másik tesztet , ez biztos car volt.
Már az is jó jel, ha valamit mutat, habár nem tudom , ha szintelen azt hogy látod :roll: :lol: , de inkább csinálj másikat :wink:

rencsi
én is elküldtem volna a tesóm, ez esetben, ez teljesen érthető. :wink:
Örülök, hogy már kevésbé dobod ki a taccsot, akkor ezekszerint már jóizűeket tudsz enni?
Könyvelőt elintézted?
Mi volt a védőnővel?

Bodzika hol csavarogsz?

Ikrek itt vagy néha, olvasol még minket?
Mikor folytatjátok?

moncsiga
Mi a pálya, el vagy tűnve, vagy massirozod a cicikéidet? :lol: :lol:
chilike1

Chilikém,

úgy tűnik megtaláltam azt a könyvelőt aki végre ért is a szakmájához és ráadásul jófej is volt.
A védőnő csak holnap reggel jön, ma még este megkérem Domiaput, hogy a fürdőt rakja rendbe....

Ez a fáradság dolog elég durva, elvileg az első három hónapban a legdurvább, bár nekem még mindig nem múlt el. :cry:

Pontosan hányra mész uh-ra? Én 14 megyek du-n, milyen jó lenne összefutni!!!
Te már visszamentél dolgozni?

Kép
rencsi79

rencsi
na örülök , hogy megtaláltad a könyvelőt.

Szegény párom még nincs hozzászokva, ehez a fáradsághoz, az előbb lelkesen mutogatott valamit, én meg végig ásitoztam :lol:
meg is sértődött szegénykém, :roll: , de előbb-utóbb úgyis rájön, hogy nem direkt csinálom :lol:

14.-én kedden 7:45-re megyek, úgyhogy sajna nem találkozunk,-mármint remélem nem kell majd annyit várni, pénteken 3 órát vártam, az már tényleg sok volt, elméletileg hétfőn kéne mennem, de mondta apánk, inkább menjek kedden, akkor nem lesznek olyan sokan, nem kell annyit várnom, rendes volt :wink: -
, de nem gond majd esetleg legközelebb összefutunk.

Lehet, hogy szeretnénk lemenni hétvégén-köv. héten-balcsira, mivel addigra már majdnem 8 hetes leszek, szerintem megengedi apánk, hogy kicsit kimozduljak. Most még itthon vagyok, nem mentem vissza dolgozni, amit tudok itthonról intézek. Elméletileg már mehetnék, igaz az iroda 3. emeleten van, nincs lift, de azt mondta Dévai, hogy a lépcső az nem gond, de ha nem múszály még ne kocsikázzak. Úgyhogy pénteken amikor voltunk uh-n, kicsavarogtam magam, voltunk anyukáméknál, elmentünk vacsorázni meg ilyesmi, azóta itthon pihengetek.
De jövő héten azért már jó lenne kimozdulni. :wink:
Augusztusban lesz a szülinapom, pont most számoltam ki, hogy addigra már fél idős várandós leszek. De furi.

Figyú rencsi, szerinted nem baj, ha nem vagyok kivános? Nemhogy kivánós nem vagyok, de nem is nagyon kivánok semmi kaját, persze azért eszem rendesen, de mindig azt hittem, ha terhes leszek, mindent meg akarok majd enni és közben egyenlőre semmi ilyet nem érzek.Csak a hideg gyümölcsöket kivánom. :lol:
Vagy az a rész majd később jön?
chilike1

S.monika: nem, ez nem én vagyok:), még csak holnap kezdem az első stimut!!! De ari vagy :D
Chilike, azért köszi...., nem baj, nem vesztettél semmit, hogy ezt kihagytad :)
Nem tudom ma még ki volt ott estetleg kozuletek olyan 8-9 kozott...

Már nem fáj annyira a hasam. Levezetésként 1 órát locsoltam a füvet :)

Ja tényelg, kaptam egy halom papirt még, és van közte az életmódról is egy oldalas leiras, mit szabad és mit nem. Én mondjuk kicsit pislogtam, hogy miért nem ajánlott sajtot enni???? És a sport: a szobabicaj sem ajánlott? Na mindegy, elkezdem irni Ironnak a kérdeseimet :) Péntekre kész lista lesz belőle!!!
renna77

Renna!

Légyszi kérdezd meg az elipszis trainert, hogy futás helyett használható-e!

Kösz!

Na megyek olvasni!
agnyes

Chilikém,
sajnálom hogy nem talcsizunk, de még van időnk összefutni!:)
Bár Melcsivel is beszéltünk róla, hogy majd összefutunk, az elmúlt 4 hónapban még vele sem sikerült.
Nekünk elég autó ellenesnek tűnt Apánk, nem tudom neked mit fog mondani.
Nem csinálsz új vonalzód???
Ezt az aug szülinapot hogy számoltad ki? Nekem nem jön ki a 20 hét.... :oops:
nekem a kívánosság, kb 2-3 napig tartott, az is 15 vagy a 16 héten.

Kép
rencsi79

Melinek!

Holnap ilyen teszttel gyere:

Kép
agnyes

Sziasztok!
Gyorsan írok mi volt velem ma ,aztán visszaolvasok újra.
Megvolt az UH. Stimu 6.napja.
Van sok tüszö,elkezdtem számolni ,de aztán elvesztettem a fonalat.Mindegy is ,a végeredmény számít,a lényeg ,hogy vannak ,és növögetnek!
Szerdán újra UH.Ma vérvétel is volt.Annak az eredményét gondolom szerdán megtudom.
Eszem a husit,biciklizem(nem futok :oops: ) De ezeket nem is mondta a doki,most sem.
Ma megyek beadatni a Cetrotide-t,első alkalom.Kb mikor szoktátok adni? Remélem nem lesz semmi probléma!

És találkoztam Rennával.Nagyon kedves lány,együtt mentünk kiváltani a gyógyszert a Délibe.Közben picit beszélgettünk.Holnap ő is kezd,drukk neki!
ritu75

Ritus,
a 6. napon már kell a Cetrotide? Mekkorák voltak a tüszőid?
Nagyon gyorsan nőhetnek.

Kép
rencsi79

rencsi
naaa jóól vaan , ezt tényleg benéztem :shock: :lol: , még "csak" 12-13 hetes leszek augusztusban. :lol: nem is tudom ezt a 20. hetet, hogy számoltam ki :P :P
Ja nekem is mindig ellenzi a kocsikázást, de megkérdezem, hátha.
Egyébként hány hetes korig nem ajánlja, hogy kocsiba ülj?
na akkor a kivánóság még várat magára... :D
De csinálok vonalzót, egyik nap már megcsináltm, tök édit találtam, két kis bébi van rajta, és úgyanigy dupla szivvel akartam volna jelölni, de ez a hüle gép nem másolta be, annyi időm meg nem volt, hogy megcsináljam még1x.
Viszont ez már szerencsét hozott , úgyhogy csak átirtam az infót rajta. :wink:
Habár tudom, hogy minden rendben van,és bizom benne, hogy már halljuk is majd a picikéim sziv hangját, apánk is megigérte,hogy már fogjuk hallani, de már megint nagyon türelmetlenkedem, alig várom, hogy kedd legyen :lol: .
chilike1

Rencsi: nem a ciklus, hanem a stimu 6. napján van, így a Cetrotide időben kezdődik. Mi kezdtük már a stimu 4. napján is, ami a ciklusnak még csak a 8. napja volt.

Meli: szerintem csinálj újabb tesztet. Mivel az átlátszó csík nem egy olyan dolog, amit ott látni kéne, nem is lehet véleményezni.

Uzsuzs: pár oldallal korábban sajnos már megjósoltam, hogy ciszta van. A cickafark tea, vagy a torna jó lehet erre, de a hormonális "megoldáshoz" (fogigátló) képest ezek szinte semmit sem érnek, így ha a tabit már szeded, nem igazán van szükség további praktikákra.

Renna: hát igen, a szonda nem kellemes, de hogy a méhszáj szoros legyen, ráadásul görbe, ez mindenképpen nehezített pálya. Gondolj arra, hogy már túl vagy rajta és ha az első program nem sikerül, a másodiknál már nem is lesz rá szükség. Mondhatnám azt is, hogy az egész lombikprogramban ez a legrosszabb dolog és ezt már magad mögött tudhatod. 8) A szobabicikli valóban nem jó, de a beülti utáni időszakra szinte nem is tudnak olyat mondani, ami ajánlható lenne. A stimu elején mindenképpen mozogj sokat. 8)

Agnyes: ha az a bizonyos trainer megemeli a pulzusodat és úgy ki is fáraszt, mintha futottál volna, akkor jó, különben nem sokat ér.

Moncsi: az "ütközők" leszakadásáért felelős hormonok szintjére jellemző, hogy nagyon lassan csökkennek, tehát ezek miatt nem lehet olyan, hogy az egyik nap még fájdalmaid vannak, a következőn meg nem érzel semmit. Van viszont ezer más ok, ami miatt érezheted így, ezért ne parázz! 8)
szimba

Lányok! Nagyon óvatosan ebben a nagy melegben!!!!! + UV!!!!!
Kitti! Vettem!!! ;-) :lol:
Katás! Hogy Ti milyen cukik vagytok a Tesóddal!!! Benne vagyunk!!!! :lol:
El is várjuk, h élőben is átadd!!!! :D
Csome! Aranyos vagy! Köszönöm, Ő szuperjól, mi viszont kész vagyunk a melegtől. Kitti hogy bírja???
Ma (ilyen még nem volt) 3 órát aludt délelőtt, pedig az éjszakát is szépen végigalukálta. A szopikat persze nyomatta a délelőtti alvás közben. :D Édes volt. Utána nagyon jókedvűen és virgonckán ébredt. Voltunk Vele 5óra körül egy jó kis étteremben (teraszon) és ott is annyira cuki volt, a pincér fiúk is odáig voltak Tőle. :D Benike! Persze, ők nem konkurenciák! ;-)
Julcsika! Ráérsz a teszttel, úgyis csíkos lesz!!! ;-) Kerteztünk 7végén. Totál árnyékban, mi mégis teljesen lebarnultunk, Babykát szerencsére bekentem 50-es Babe-val, így Neki megmaradt a kis porcelán bürkéje. :D
Chili bella! :D Nézem és jövök vissza!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Most jöttünk meg a sétából, csak kb. 20 percet voltunk, de nagyon jól esett.
Reggel panaszkodtam, hogy nem fáj a hasam, na, akkor el is kezdett fájni, és szinte egész nap fájt. A hasam meg óriásit nőtt ma, a petefészkeim is rendesen fájnak.

A kocsikázással kapcsolatban, mi Vass dokitől engedélyt kértünk, hogy jövő szerdán lemehessünk Balatonra, azt mondta, egész nyugodtan, ebből nem lehet baj. Szóval én fogok autózni, persze akkor már én is tudni fogom, hogy mi a helyzet.

A Cetrotide mire való? Nekem nem volt olyan. Meg én nem kaptam a beülti után ovitrelle szurit sem, csak a duphastont meg az utrot kell szednem, Szimba doktor szerinted ez mitől lehet? :)

Ritu, Renna, drukk a kezdéshez és a szép tüszőkhöz!
Renna, tényleg fura az első lombik, más amikor olvasod, és amikor veled történik. De annyira gyorsan történik minden, nekem olyan furcsa, hogy már az eredményre várunk, és egy csomó olyan dolgon vagyunk túl, amiről pár hónappal korábban nem is tudtam, hogy micsoda.
vjulcsi

Moncsika!++++++++++++++++
Melánia! Te kis Te!!! Kérünk egy rendesen csíkos tesztet ezek után!!! ;-)
Szimbáék! DRUKKKKKKKK!!!!!!!!!!!
Uzsuzs! Cickafark tea!!!!!
Chilike! Az emberek többsége imád okoskodni...
MelcsiRencsiChili! Már küldtem is egy csomó dolgot. Győzzétek olvasni!:lol:

Olvasok tovább, mert termeltetek ma rendesen... :roll: :lol:

Melcsikém! Mi volt végül??? Puszmákok!!!!!!!

Kép
bodza2005

Emerenc! Szívből kívánom a végszót Neked!!!!!!!!!!!!

Katásom! Megkaptad? De lyóóóóóóóóó!!! A nagyobb a Babáért, a kisebb azért, h kislányka legyen, Te kis telhetetlen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Renna! Szegénykém! Hát, azért azt inkább kérdezd meg!!! Nekem is fájt, mert annyira zárt a méhszájam, de utána elmúlt. Remélem, nem sérült meg. Biztosan nem, de inkább nézzenek meg!!! Amúgy nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++
Agnes! Az teljesen jó futás helyett!!!
Chilike! Engem úgy engedett le Balcsira anno, h pontosan elmondta Férjecskének, merre mehetünk. :lol: Arra nem ráz az út szerinte. :D
Én nem mennék a helyedben a 12.hét végéig sehova ebben a melegben, mert dugó, baleset stb. lehet bármi. Vigyázz a topik Ikercskéire!!!

Kép
bodza2005

Látom, Szimba, Te is írtad a cickát! Akkor tuti hatni fog. :D :D
Kissé tele lett velem az oldal, úh. eldugulok + senki nincs is itt... :cry:
Még annyi, hogy Chilike haláli aranyos vagy!!! :D
"... mindig azt hittem, ha terhes leszek, mindent meg akarok majd enni és közben egyenlőre semmi ilyet nem érzek, csak a hideg gyümölcsöket kivánom vagy az a rész majd később jön?" Ez a duma. :lol:
Melcsikém! Jelentkezz!!!!!!
Albika?
Jó éjt Mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Kedves Bodza! Háromból kettő ébredt fel és vissza is kaptuk Őket.

Melánia! Nagyon drukkolok!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi!

De ügyesek voltak! :lol:

Küldöm a ragasztót! :lol: :lol:

Kép

Julcsi!

Te is használd ám! :wink:
agnyes

MELI??????
agnyes

Vissza: Szülészetek, kórházak