A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!
Csak gyorsan benéztem, hogy van -e valami hír és éljen-éljen van egy újabb babánk!
Gratula Zsuzsának, és elküldené valaki nekem is a képet?
És Süncsi is gyanús..
Süncsi: tudom, hogy te messze honban lakozol, de a svájciak közül is meg tudom mondani, illetve utána tudok nézni, hogy kihez érdemes menni (csak boogie-woogie ill. swing téren)

Anikó:és próbáltál beszélni erről azóta az öcséddel? Vagy mindentől elzárkózik?

Jerry
jerry

Sziasztok!

Én is gratulálni szeretnék Zsuzsának, sok-sok tejcit és jó egészséget kívánok!!! Szép méretekkel született Edina, nagyon ügyes lehetett Zsuzsa, na meg jó nagy munka! Kép Kérjük majd a beszámolót és egy publikus képet is!!!!

Marcsi: miért nem kértek az axelerotól részletfizetési kedvezményt? Egy jól megírt indoklással biztosan engedélyezik!

Bori: én is lihegek az esti mese olvasásánál Kép Olyan mintha közben köröket futnék Kép Mennyi epret szedtetek?

Húúú,már nem tudom, ki írta a vásárcsarnoki eper és cseresznye árakat, de köszönöm, ma én is arra jártam és 298,-ért vettem epret és 198-ért cseresznyét, valami isteni illatú görögdinnyét is éreztem a levegőben, de egyedül (azaz Dorkástul) nem tudtam elvinni, így ott maradt Kép

Emailcímem, ha infot adnátok vagy képet küldtök: zsuzsi17@hotmail.com

Na nekem meg a régi gátsebem fáj, úgy látszik nem bírja a terhelést, most el kezdtem rá szedni homeos bogyót, mintha jobban lennék, most attól félek, hogy nem tudok gátvédelemmel szülni, hiszen alapjáraton is nagyon érzékeny lettem Kép

Kingáról tudtok valamit? nagyon eltűnt vagy én kerülöm el mindig, mert ritkán tudlak benneteket olvasni?

Üdv: zsuzsi (34)
zsu26

Gratulálok Zsuzsáéknak! Kép
Minden babánál itt ujjongok hangosan, férjem meg jól hülyének néz érte Kép
Én is kaphatok valakitől fényképet róluk? boris@reak.bme.hu

Akkora élmény volt a CTG, hogy csak na!!! Annyira elbűvölt a szívhangja, hohy többnyire elfelejtettem nyomogatni a gombot Kép, viszont 3 összehúzódást produkáltam 25 perc alatt Kép. (Mondjuk a mai nap után nem is lep meg...) Doki azt mondta, próbáljam benntartani még másfél hétig. De hogy hogyan? Szorítsam össze a térdemet? KépKépKép

Jó éjszakát
dzscs
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy aggodik értem, közben olvastalak egyszer titeket és kiprobaltam a kadat. Hat ott is jöttek a fajasok, mert ezek mar azok és egyre keményebbek. Most kb 7 percesek, de voltak mar ritakabbak és gyakoribbak is.

Ugyhogy azt hiszem hamarosan elindulunk a klinikara.
Nagyon szoritson nekem mindenki!

Puszi
Süncsi
Ui: nincs krumpliorromKép
süncsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Imádlak Titeket, köszönöm a drukkokat, asszem az addig ránk is fér, amíg LIllácskám nincs itthon velem.
Tegnap felmentem Pestre, de nem tudtak szállást biztosítani, ezért hazajöttem. Azt mondták, hogy majd akkor tudnak, ha szoptatok. Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz hazajönni.
Kiscsajszim jól van, már orrszondája sincsen. Három óránként kap 3 ml teát. Viszont tegnap este kihányta, éjszaka is hányogatott, ezért éjszaka nem adtak már neki. Szorítok, hogy megmaradjon benne a tea, mert akkor már tejcsit is adnak neki. Azt majd 5ml-rel kezdik. Fejtem le tecsit neki ott, elrakták, hogy ha lehet már kapnia, akkor anyatejet kapjon, ne tápszert. Egyébként nagyon rendesek a klinikán, a szülők egész nap ott lehetnek a babával, és bevonják az ápolásba őket. Én még nem tehettem tisztába, mert az egyik etetésnél megmutatta a csaj, hogy mit kell csinálni, és hogy a következőt csinálhatom én, de azt az adag teát kihányta, ezért elmaradt a köv. etetés. Viszont pancsizott Lillám, és ideadták nekem. 20 percig lehetett nálam. (még most is sírok, ha rá gondolok) Ha láttatok még tündér kismanót!!!! Odabújt hozzám, és nem aludt vissza rögtön, hanem ahogy beszéltem hozzá, nézett rám, ráncolta a homlokát, grimaszolt.
A hangja olyan, mint egy kismacskáé. MÁr bocsi a hasonlatért, de tényleg úgy sír. Ici-pici vékony hangocskája van, viszont azt nagyon ki tudja adni, ha sérelem éri. Pl felébresztik, vagy az orrát tisztítják...Kép

Egy nagyon rövid szüléstörténet. Nem írok sokat, hogy ne legyen nektek rossz érzés, csak azért írok egy pár sort, hogy így NE csináljátok!

CSütörtök reggel görcsölt a hasam 4-től. Bementünk a dokihoz, megvizsgált, zárt méhszáj, szedjek magne B6-ot, fekvés. Ok, feküdtem egész nap, meg ültem, meg sétáltam a lakásban, de görcsölgettem, viszont, ha sétáltam kicsit jobb volt. Ez pénteken is így ment, de már kicsit jobban fájt, de bírtam. Egészen szombat hajnal fél négyig. MÁr éjféltől a falat kapartam, háromperces fájásaim voltak, ezért irány az ügyelet. Ott megvizsgáltak, a máhszáj egy ujjnyi. Befektettek a vajúdóba, és elkezdték nyomni belém az alkoholos infúziót, meg a magnézium infúziót. Ettől teljesen el is múltak a görcsök, így felvittek az osztályra megfigyelésre. Még éjszaka is ment az infúzió, de vasárnap ötkor ismét 3 perces fájások jöttek. Vissza a vajúdóba, és még több infúzió. Dokim meglátogatott, akkor éppen be voltam rúgva a sok alkozolos infúziótól.Kép Már mindenki megnyugodott, hogyjobb. De ez csak délig tartott, akkor ismét a falat kezdtem már kaparni a fájdalomtól, és az volt a gáz az egészben, hogy a fájásmérő semmit nem mutatott, a hasam nem keményedett. Az összes orvos már ott állt felettem,hogy most mi van, meg az összes szülésznő. Déltől ismét három perces fájásaim voltak. Ekkor már mondták, hogy nincs mese, irány a szülőszoba. Persze még ekkor nem voltam 32 hetes uh-n, nem tudtuk, hogy milyen fekvésü a baba. Ezért az összes orvos vizsgált, hogy vajon fejvégű e. Megbeszélték a szülészek és a gyerekorvosok, hogy vállalják a szülést, így nem vittek fel pestre, mert ez is egy lehetőség volt. Tehát déltől 3 perces fájásokkal kínlódtam a szülőszobán, úgy, hogy mikor elmúlt a fájás, akkor is fájt, csak nem volt kemény a hasam. 9óra5 perckor született meg a kismanóm két tolófájás után....

Majd még folytatom, most mennem kell.

Legyetek jók, gratulálok Zsuzsáéknak!

Puszi mindenkinek Timi és LIllababa

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Süncsi!
Jaj, de izgulok! Lehet, hogy már kinn is van Dömperke? És akkor már nem is Dömperke, hanem András?

Orsi!
Csinálom már a babás táblázatot és aki megszült, azt kiveszem a másikból! Mucska sincs már benne, Zsuzsáról meg még nem tudtuk, hogy megszült, mikor tegnap feltettem. Viszont Timi tényleg benne maradt véletlenül, de már ő sincs benne!

Orsi, Bori, Jerry!
Megkaptam a ti számotokat is, ma megy a táblázat mindenkinek!

Aki még szertené, hogy benne legyen, az küldje a számát!

Egcsi!
Hányadikon laktok? Ha mégis kiugranál apósod tanácsaitól...

Anikó!
Megvan már a jókedvű Anikó?

Jerry, Orsi, Zsuzsi, Dzscs!
Most megyek, elküldöm nektek Zsuzsa e-mail-jét!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Timi!
Hát nem lehetett kellemes neked!
De a lényeg, hogy most már jól vagytok!
Szóval akkor van tejed rendesen és fejed, míg Lilla nem tudja egyedül kiszpoizni! Kitartást hozzá! Várjuk a további híreket! Meg esetleg képeket is, ha lesznek!

Puszi!
Panó
panó

Csak gyorsan visszaolvastam,
de látom, Süncsi még adott hírt magáról késő este.
Éjjel fél kettőkor hívott, hogy most indulnak a klinikára, 5 perces fájásokkal.
Talán már kint is van a kisfiú, istenem!

Ha üzen, rögtön írok, ma úgyis itthon tervezek lenni.

Puszi
később jövök

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Lányok!
Miért megy mindenki éjjel szülni? Éjjel tessék aludni és reggel kipihenten indulni szülni!
Persze Petit én is éjjel szültem, Ritával viszont reggel mentünk be, ezért tudom, hogy az sokkal jobb volt!

Panó
panó

Jo reggelt!Kép

Beindultak az esemenyek!!!!Kép

SuncsiKép
Kezem-labam szoritom, hogy gyors es konnyu legyen!

BoriKép
Rajtad a vilag szeme...nehogy elindulj szulni mig Suncsi nem vegzett, mert akkor lemaradunk a hirekrol!Kép

TimiKép
De jo hallani Rolatok! KItartas, olyan bator vagy, csak igy tovabb! Hamarosan eheti a tejecskedet es gyorsan fog fejlodni Lilla, meglatod...Sok-sok puszi!

OrsiKép
Megkaptam! Gratulalok hozza, es rettenetesen irigy vagyok. Csuda izgi igy kepekben latni...Ugy tunik nagyon gyors volt a folyamat. Szoltatok az epitettonek, hogy Ti majd rezegtetitek a falakat furulyaval is, ugyeKép?

Megyek agyazni meg ilyesmi...Ki sem kapcsolom a gepet,varom a hireket!!!

szoszi
szoszi

Linda,
mégegyszer nagyon köszönöm, hogy üzentél tegnap! Nem is emlékszem, te mondtad, hgy akár éjjel is küldhetek sms-t? (Nem hiszem, hogy fel tudok majd lépni a netre, mielőtt indulnánk a kórházba...) Vagy ki volt, aki vállalta?

Timi,
annyira örülök, hogy bejelentkeztél! És annyira jó, hogy érezni a soraidból, rendben van minden. El tudom képzelni a kismacskás hangocskáját!!! De aztán visszanyávogj neki!
Jesszumpepi, mindjárt megmérem egy pohárban, mennyi az az 5 ml tej...És van tejcsid már rendesen? Bár azt mondják, mindig annyi van, amennyire a babusodnak éppen szüksége van, nálatok ez még nem olyan sok. De fontos, hogy hamarosan kaphat anyatejet!
Kérlek, gyere minél gyakrabban, olyan jó hallani felőletek.

Kérdezte Zsuzsi, mennyi epret szedtünk: mint említettem, szűk egy órát voltunk, és csak 6 kilót szedtünk, nem akarok én már lekvározni, szörpözni belőle, ma viszont sütök egy epertortát, mire Dani hazajön az oviból.
Fura egy éjszakánk volt, szerintem a napi meleg is éjjel jött ki, én meg izgatott is voltam Süncsi miatt, (és vagyok is még), de fájás nálam nuku. Mondjuk Daninál sem volt egy db sem, csak a csordogáló víz, aztán semmi.
Kellemes napot mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!
Nekem is küldhetsz sms-t akár éjjel is, de azt nem ígérem, hogy éjjel még be is írom a netre, de korán reggel igen!

Panó
panó

BoriKép
En vallaltam az sms-t ejjel is! Legkesobb kora reggel beirom en is...De ha Pano megcsinalja a tablat, akkor mar csomo embernek kuldhetunk...
szoszi
szoszi

Drága Panó,
persze, nem is gondoltam, hogy éjjel kell beírni! Csak hogy leadjam a drótot.
Számot akkor már senkinek nem küldök, mert lesz a táblicsku hozzá, igaz? Mert Linonak ígértem tegnap, de még nem küldtem át.

Egyébként annyira izgulok, hogy így felpörögtek az események...Biztosan azért, mert azt mertem állítani, vasárnap estig itt semmi nem fog történni.
Most vajon én következem...? Szerintem én még nem fogok egy hétig szülni - valamiért ezt érzem. MOst Zita vagy esetleg Swen? Lino talán még húzza, nagyon rutinos. Mariann is nagyon esélyes.
Hűűűű

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt és szőp napot mindenkinek!

Titati! Megkaptam a képet Zsuzsáékról, csodás, megható, gyönyörű meg meg ....minden!!!! Köszönöm és mégegyszer minden szépet és jót a családnak!!!Kép

Süncsi! Hát te is? Vagy már meg is született a kis Andris? Nagyon-nagyon szorítok értetek is!!!!Kép

Bori, várjuk a híreket!!!! S csatlakozom Szöszihez, meg ne szülj, amíg nem tudósítasz Süncsiékről!KépKépKép Vagy csináljátok egyszerre és akkor már megint két babával gyarapodunk!!!Kép Nekem éjjel is küldhetsz sms-t!Kép))Az ebédet legközelebb bepótoljuk.Kép

Anikó! Jobb már egy kicsit? Tényleg az a legrosszabb, mint ahogy Lindánál is, hogy általában mindig az szenved a dolog miatt a legjobban, aki a legkevésbé hibás.Kép Nagy ölelés és sok puszi neked!!!!

Lino! A tegnapi napod remekül hangzik, kívánom, hogy a mami is hasonló legyen!!!!Kép

Orsi! Hiszi a piszi a pihidet, meg hogy vége a lótás-futásnak! Nagyobb menő-manó vagy te annál, hogy egy helyben ücsörögj!Kép De vigyázz nagyon!!!!!Kép

DzsCsiga! Gratula a CTG-hez, tényleg szorítsd a térdedet, de főleg lazíts és pihizz!!!! Írasd ki magad, rád fér, tudod első a baba!Kép

Szöszi neked hogy van a pocid?

Az én éjszakám elég szörnyű volt, azt hiszem átéltem az első jósló fájásokat. Rettenetesen fájt a derekam, az átsugárzott alulra a pocimba, mint menzi előtt, majd vissza a derekamba. Rögtön Süncsire gondoltam.Kép Ez ment éjféltől kb. négyig, most egyelőre semmi. Ja és kb. 19 órától folyamatosan keményedtem is. Úgyhogy most tiszta karikás a szemem. A piacot azért megjártam, szerintem nekifogok takarítani is, de csak óvatosan. Persze lehet, hogy ez az idő tesz ilyen ramattyá, itt iszonyú pára van, és olyan mintha mindjárt esne az eső.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

hali Swen,
tessék vigyázni!!! pihenj sokat, azért még a babád bent maradjon egy hétig legalább!!!
Nagyon óvatosan azzal a takarítással.
Az idő tényleg elég nyomott, jó kis frontok jönnek-mennek mostanában ránk.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jajj annyira figyelmetlen vagyok!

Timi! Nagyon örülök, hogy jól vagytok, Lilla baba nagyon ügyes, s jó hogy te is ilyen jól viseled! Kívánom, hogy minél hamarabb együtt lehess a kislányoddal, otthon, egészségben!!!!

Panó! ma is mennek a szerelők?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Anikó: mi is reméljük, hogy hamarosan jobb lesz a kedved! Hátha segít az is, hogy elutaztok!

Bori: két hét múlva érő fa: hát azért az valószínű, hogy addigra megszülök, és nem biztos, hogy az én egy-két napos kisbabám nagyon értékelné, ha anya cseresznyét habzsolna Kép Pásztoróra, ha-ha-ha Kép Inkább cirkuszi akrobatamutatvány! Örülök, hogy jól telt a napotok! Nekem küldhetsz éjjel sms-t! És én is úgy érzem, hogy még egy hétig nem fogok szülni Kép Aztán majd meglátjuk Kép

Zsuzsi: régi gátseb Kép Kingáról semmit nem hallottam már jó ideje Kép

Süncsi: nagyon drukkolok!!!!!

Timi: jajj, de jó, hogy be tudtál nézni! Meddig kell a klinikán maradnia Lillának? Remélem nem sokáig! Továbbra is minden jót nektek!!!

Szilvi
lino

Panó,
köszönöm a táblázatot! Most nyomtatom éppen.
De ha Swen megkapta a doktorátusát, én is kérem szépen...Hüpp.
Anitabori

(Swen,
az én szemem is karikás lesz egy-két órán belül, mert ma egész nap itt fogok lógni a neten!)
drbusborbala
Budapest, XX.

Swen: azért csak óvatosan takaríts! Még a végén te is megszülsz ma Kép
lino

Lányok!
Már el is küldtem a telefonszámos táblázatokat! Senki nem kapta még meg?

Swen!
Igen, ma már itt vannak a munkások, de tegnap potyára keltem fel, ugyanis egyáltalán nem jöttek egész nap.
Az idő itt is elég borongós.
Óvatosan azzal a takarítással!

Panó
panó

Bori!
Bocsi, hogy lefokoztalak! Csak te nem írtad oda, Swen meg odaírta. Legközelebbre kijavítom!

Esetleg van még valakinek doktorija?

Panó
panó

Kép

Íme Balázs Lilla Bianka Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!
Nagyon szép Lilla baba! És még haja is van!

Panó
panó

Panó!

Megkaptam a táblát, nagyon szépen köszönöm!!! Nekem ha lehagyod a dr-t akkor sincs probléma, csak írásban használom.Kép

Timi! Gyönyörű ez a kislány!!!!!!Kép

Köszönöm, hogy izgultok a takarítás miatt, de láthatjátok öt perc munka után már itt ülök én is, nem hiszem, hogy megerőltetném magam!

Lino, Bori! Szülni még én sem szeretnék, nekem a 17-e a nyerő dátum -mármint a legkorábbi- de nem izgulok, mert a doki szerint is fejlettebb a menzi alapján számított koránál.

Panó! Hát nem irígyellek! De úgy érzem már kezdesz hozzászokni! Kitartás!!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Pano!Kép
Koszi,en is megkaptam.Es nem vagyok dr. Pedig nem is hangzana rosszul.Dr.Szoszi???Kép Be kell irogatnom a telefonomba, hogy mikor indulok ne kelljen keresgelni...

TimiKép
Szep kislany!Vigyazz ra, siess hozza!

swenKép
Nem akarok semmit sem mondani, de:hmm,hmm.Kép Egyebkent en koszi, jol aludtam, mar 3.-ik ejszaka, hogy alig ebredek meg es vissza tudok aludni...

LanyokKép
Ugy nyomja a gyerek a jobb oldalon a bordamat.Es hanyingerem van.Visszajott.Ez hogy lehet igy a vegen???

En Laszlo-nap elott nem szulok, az a betoltott 37.-ik het, minumum celkituzes nalunk.Persze, ha megrendezem Lacinak nagy ebeddel, mint eddig, akkor aznap ejjel a sutes-fozes utan szinte biztositott a hely nekunk a szuloszoban, nem?Kép Pedig, nem bannam, ha juliusi gyerek lenne...tudom, sokat akarok, es akkora a feje!!!Kép

szoszi (nem szep suncsitol, hogy csak vajudik es nem potyog kozben hireket magarol...Kép)
szoszi

Lányok!
Melyik legyen a babás táblázat háttere?
Nem tudok választani, segítsetek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Panó
panó

Dr.Szöszi,
már én is gondoltam rá, hogy felhívom Süncsit...De nem valami jó ötlet, igaz? Amint tud, üzenni fog. A bordanyomás ismerős, de már jobb a helyzet nálam, mert kicsit lejjebb ment a babus, így már nem annyira fájdalmas. A hányingeredet nem irigylem!

Timi,
hiszen nem is látszik rajta, hogy milyen csepp kislány! Tényleg, elkezdett már gyarapodni? Puszi a kismacska buksijára.

Panó, Swen,
kicsit cikin érzem most magam a dr. miatt, mármint hogy szóvá tettem. Soha nem használom egyébként (csak amikor dolgoztam), még hivatalos iratainkon sem írom így a nevemet, bár azért büszke vagyok rá, megdolgoztam érte...Szóval nem kell beírni, csak Swen miatt írtam, mert ő "megkapta" a táblicskuban. Nem gond, nem vagyok hülye?!

Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Timi: gyönyörű a kislányod, egyáltalán nem látszik olyan picikének! Gratulálok! Nagyon vigyázzatok magatokra, és ahogy tudod adj neki tejecskét, az a legfontosabb neki! Kép Teljesen meghatódtam a szüléstörténeteden. orvosok mit mondanak miért jött hamarabb?

Süncsi: húha, nagy-nagy drukk Nektek is!

Bori: köszi az epres felvilágosítást! Kép Vigyázz Te is magadra!!! Éjjel még fent voltál, hogy tudtál beszélni Süncsivel?

szép babákkal teli napot!
zsuzsi
zsu26

Panó,
nekem a kislány+kisfiú nagyon tetszik, azt ilyenkor elhalványítod, hogy majd az írás olvasható legyen rajta?

Puszi
Anitabori

Linda,
alszotok még?!
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsi,
nagyon éberen alszom, és kivételesen(!) odatettem magam mellé a telefont, mert nagyon piszkálta a csőröm Süncsi derékfájása. Pedig én nem is olvastam már az utolsó éjszakai bejelentkezését.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó,Orsi,Bori,Jerry,Swen,Lino,Linda:Köszi Kép
A kedvem még mindig nagyon kaka,de ma még megúsztam bőgés nélkül,ez is valami.Holnaptól már itthon lesznek a gyerekek,talán akkor nem lesz időm ezen rágódni.Azt mondta az uram,hogy nem szeretné,ha belebolondulnék,annyit nem ér az egész.

Timi:Nagyon szép kislányod van,puszi a hasára! Kép

Panó:Köszönöm,megkaptam a táblázatot.

Bori:epertorta: nyammm... Én is kérek!!!
Süncsiről várjuk a híreket! Kép

Jerry:Ha találkozunk,még csak nem is köszön,elmegy mellettem,így meg sem mertem szólítani,mert félek a reakciótól.Én nagyon könnyen kiborulok,ha bántanak.KépAz meg nem hiányzik Bencusnak.Egyébként is mindenki lebeszél a békülésről.Kép

Süncsi:Nagyon drukkolok!!! Kép

Swen:Fájások? Csak nem Te leszel a következő? Kép
Puszi!!!

Lino:a nyaralás jótékony hatásában én is reménykedek! Kép

Linda: Puszika! Kép

Majd jövök az újabb hírekért,csak el kéne már kezdenem készülődni a fiam holnapi bulijára!

Üdv:RosszkedvűAnikó
vakili

PanoKép
Egyik szebb, mint a masik...a kislany+kisfiura szavazok en is...De barmelyik masik is jo. Huzz bele Kép, mert mar van 3 babad, ki kell venned Timit meg Zsuzsat a regibolKép Mire elkeszulsz, talan Suncsit is...Kép

BoriKép
Te teljesen lokott vagy...Miert ne lennel ra buszke??? Nekem is nagyon tetszene a nevem elott, es valoban megdolgoztal erte!
Persze, hagyjuk csak Suncsit, csak ugy emlitettem.Ti sem haladtok semmire ma? Elmosogatok, idejovok, megcsinalom az agyat, idejovok, viragot locsolok, idejovok...Kép Nem is megyek ma vasarolni...

ZitaKép, MariannKép
JO lenne egy picike jel Toletek is, nehogy Pano mire megcsinalja a tablat, kezdhesse elolrol...Kép

szoszi
szoszi

Anikó,
tényleg biztosan sokat fog segíteni, ha a gyerekek már melletted lesznek. Az uradat megértem, nálunk is hasonló volt a helyzet egy családi ügy miatt, nem is olyan régen...

EBBEN A PILLANATBAN JÖTT A HÍR:
Andráska megszületett hajnali ötkor!!! Több hír érkezik a Babaneten hamarosan, gondolom, Tomi írta az sms-t.
ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Drága Borikám!

Olyan kis butus vagy! légy igenis büszke arra a címre mert megdolgoztál érte!!!!! S tudom, hogy nem azért írtad, mert most hátrányban érzed magad.... Én is csak azért írtam, hogy panó el is hagyhatja mert így meg én éreztem olyan rosszul magam, hogy én meg így kihangsúlyoztam te meg nem. Őn is ilyen lökött vagyok, mint te, hogy inkább titkolom, pedig tényleg azért nagy munka van benne, mint minden diplomában. Szóval én csak azt akartam, hogy legyünk egyformák, érted?Kép

Puszi: Swen

Anikó! Most látom, hogy nemcsak a csoki imádatunk, meg a cseriimádatunk, meg Attiláink, hanem a vezeték nevünk is egyforma! Sőt neked még szolnoki kötöttséged is van, csak nem vagyunk titkolt rokonok?!KépKépKép

Szöszi! Én is úgy haladok, ahogy te. Egyébként ne gondolj semmit, most minden oké, eltekintve attól, hogy egy kő a pocakom, de ez már tegnap óta így van. Azért szerencsére a csemetém mocorog, így gondolom ő rendben van odabenn!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Süncsi!!!!!

Hatalmas gratula nektek és az egész családnak!!!! Megvan az első kisfiúnk is!!!! HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,

Süncsi reggel 5kor megszülte ügyesen ügyes Andraskat. 3060gramm, 49cm, szép, tudott azonnal
cicicumizni. Süncsi jól van. Délutan visszamegyek hozza;. Írjatok neki egy par sort.

Süncsiférj TamasKép
süncsi

SuncsiKép!

Nagy grtaula a topik elso kisfiujahoz!!! Eljen az uj csalad!!!

Es a reszido...23.30-kor meg otthon, hajnali 5-kor meg mar baba??? Le a kalappal! Kerem a receptet!Kép

szoszi
szoszi

Mert olyan ügyes: még 1-2 kép Anrdaskarol.

TomiKépKép
süncsi

Tamas!Kép
Neked is nagy gratula, vigyazz a pici csaladodra! Gyonyoruek a kepen mindketten, SuncsiKép mintha nem is eppen szult volna, hanem fagyizasbol jonne...

szoszi
szoszi

Kép
süncsi

Szia Tamás!!!

Köszönjük a gyors tudósítást és a képeket! Gyönyörű a kisfiatok, no és a mamája is!!! Annyira jó nézni őket!!! Sok-sok puszi Süncsinek és a kicsinek, s várjuk vissza minél hamarabb!!!!

Bori! Most te jössz!KépKépKép

Swen

Szöszi! A hányinger nálam is mostanában jött elő, pedig nekem még az elején sem nagyon volt, kitartásKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Mi még egyben, de ki tudja, meddig! Hébe-hóba vannak fájogatások, meg néha úgy érzem, mintha a baby a saját tengelye körül forogna és úgy próbálná tágítani az utat maga előtt. Eközben pedig iszonyúan hasogat a méhszájam (legalábbis gondolom, hogy az lehet)!
A mai éjszakánk kivételesen jó volt, még aludni is tudtam. Lehet, hogy úgy lefárasztotta magát a kiscsaj hétfő óta, hogy nem bírta tovább. Kép

Az ujjam már nem fáj annyira, de az Axelero nem ad részletfizetési lehetőséget. Azt tudtuk csak elintézni, hogy minden elmaradt tételt külön számláznak és így nyerhetünk egy kis időt. Sajnos ez most nem sokat segít, mert én, mint első babát váró anyuka-jelölt, igencsak mélyre nyúltam a pénztárcában, amikor a baba dolgairól volt szó! Nem azért, mert olcsóbb nem lett volna, hanem azért, mert mindig az járt a fejemben, hogy nehogymár a gyereken spóroljak! Pedig lehetett és kellett volna! Mostmár mindegy! Majd lesz valami! Legfeljebb felajánljuk az Axeleronak a pelenkázó komódot! Az pont kifutná a tartozásunkat!

Zsuzsa!Timi!
Nagyon- nagyon gratulálok a babákhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!

Süncsi!
Neked pedig szorítok! Lehet, hogy Ti is eggyel többen vagytok már? Van egy olyan sejtésem, hogy igen!

Borikám, drága!
Hát veled mi lesz? Bevársz engem?

Panó!
Küldtem számot! Nekem az első kép tetszik a legjobban, de a kisfiús-kislányos is aranyos!

Közérdekű: van köztünk olyan kismama, akinek van előteje? Csak azért kérdezem, mert nekem van és minden nap másik pólóba kell aludnom, mert nem normális mennyiségűt produkálok egy éjszaka alatt. Az a furcsa, hogy nappal nincs! Miért lehet ez? Van köze ahhoz, hogy szülés után mennyi tej fog termelődni? Ki tudja?

Most megyek baldachint vasalni, mert azt most tudtam megvenni!

Majd még jövök!

Sziasztok!
Mariann
marcsababa

Kedves Süncsi és Tamás!

Sok szeretettel gartulálok én is a gyönyörű kisfiúhoz!
Szépek a képek,és Süncsi tényleg nem úgy néz ki,mintha éppen most szült volna!Kép
Úgy látom jó gyors is volt,nem csak ügyes!

Sok puszi Mindhármótoknak!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Hú de begyorsúltak itt az események. 1 napig nem vagyok és rögtön két baba születik! Kép

Zsuzsa, nagy gratula nektek, nagyon ügyi voltál. És nagyon szép méretekkel született a leányzó. Kép

Süncsi, nektek is gratulálok a topic első kisfiújához. Tündéri baba, köszönjük Apukának a képeket. Kép

Sok boldogságot kívánok és természetesen sok tejcsit az Anyukáknak. Kép

Úgy érzem, hogy hétvégén is születik majd 1-2 baba.

Én tegnap nagyon jól éreztem magam a barátnőméknél csak az 1 órás vezetés volt fárasztó de túléltem.

Szöszi, köszönöm az sms-t. Kép

Panó, megkaptam a táblázatot a számokkal, köszi. Kép

Mi ma délután megyünk uh-ra, kíváncsi vagyok mekkora a babuci.

Megyek visszaolvasok egy kicsit.

Chello
chello

Most beszéltem Zsuzsával,ma már jobban van,de nagyon megszenvedett ezért a babáért.
Ő is minden jót kíván Süncsiéknek!Kép

Anikó
vakili

Süncsi és Tamás!

Gratulálok a babához! Nagyon szép kisfiú!
Szerintem hasonlít Süncsire! Süncsi tényleg nem úgy néz ki a képen, mint aki épp most szült! Még egyszer gratula neki, nagyon ügyes volt!

Mariann!
Akkor majd neked is küldök telefonszámos táblázatot.
Előtejem nekem is van, előző két terhességemnél is volt. Szerintem azért folyik éjszaka jobban, mert nincs rajtad melltaró. Állítólag semmi köze a későbbi tejmennyiséghez, csak annyit bizonyít, hogy átjárhatók a tejcsatornák. Legalábbis nekem ezt mondta a védőnő. De nekem volt tejem rendesen, mindkét gyereknél!

Zsuzsát is puszilom, ha valaki még beszél vele!

Bellana!
Merre jársz ma?

Panó
panó

ZsuzsaKép
Hatalmas gratula a gyönyörű kislányhoz!Kép Igazán szép méretekkel bújt ki.Kép

SüncsiKépTamásKép
Gratula a kisfiatokhoz, nagyon aranyos, kis hajasbaba.Kép Most már igazi Süncsalád vagytok!Kép

PanóKép
Magasföldszint, úgyhogy max. a lábam törném, de nem ugrom, lehet inkább apóst lököm.Kép
Köszi a telcsis táblázatot!Kép
Nekem a kisfiú+kislányos kép tetszik, azt hiszem a 3., de mindegyik édes.Kép

AnikóKép
Tudom, hogy ez nem túl nagy vigasz, de az öcséd kicsit dinnye! Ha az enyém csinálná ezt, jól kiosztanám, hogy legyen miért haragudnia. Tudom, te nem az a tipus vagy, igaza van a férjednek, nem érdemes kiborulni miatta.

BellanaKép
Apósom mindent jobban tud!Kép Persze ez néha nagyon idegesítő. Nem lehetetlen, hogy szoptatási tanácsokat is fog osztogatni.Kép

Tegnap én is vacakul voltam, nagyon fájt a derekam és görcsölgettem, néhány éles fájdalommal tarkítva a méhszáj körül.Kép Ma már jobban vagyok, persze tömöm magamba a MagneB6-ot. Holnap megyek Pestre és csak hétfő délután jövök, addig hajrá finiselő kismamik!Kép
Mindenkinek pusszancs!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tamás,
nagyon szép a kis családod! Ahogy Egcsi írta: SÜNCSALÁD.
És nekem is az volt az első gondolatom, hogy Edit nem úgy néz ki, mint aki éppen szült egy gyönyörű babát! A gyors szülés receptjét én is várom...
Te vágtad el a zsinórt? Nagy fájdalmai voltak már otthon is, vagy az autóban?

Ezerszer ölelem őket (na jó, téged is!)

(most tényleg én jövök?!)

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megint aludtam 9-től mostanáig! Kép

Süncsi, Tamás: nagyon sok szeretettel gratulálok Andrishoz! Nagyon szép kisbaba!!! Sok boldogságot hozzá!!! Kép

Timi: Lilla is nagyon szép!!! Remélem minél hamarabb hazakerül!!!

Panó: megkaptam, köszi Kép Nekem a második vagy a harmadik kép tetszik!

Mariann: szerintem nincs azzal semmi baj, ha ennyi előtejed van, egyébként nálam nem volt összefüggés előtej és szülés utáni tejtermelés közt.

Zsuzsának is gyors felépülést!

Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?