Sziasztok!
Előre elnézést kérek az össze- vissza hozzászólásokért, de nálunk a viharnak egy eredménye volt: állandóan ledobált a netről. Meg volt egy pillanatnyi áramszünet is, ami miatt meg elszállt minden- bond jótanácsára nem hallgattam, nem wordbe másoltam

Ja az áramszünet miatt a kábeltv is elment egy órára

Ezt mondjuk nem értettem, de mindegy is. Mi lenne itt, ha valami komolyabb tornádó jönne??? Ez csak egy sima vihar volt, nem is túl erős széllel...
A kutyás témához /mondjuk záróakkordként/ annyit, hogy nekem most ugyan nincs kutyám, de ha lenne, sem válnék meg tőle semmi pénzért. Tabati esete ugyan más, mert igazából nem ő a gazdája, de mégis neki kellett a megváltozott helyzethez igazítani a körülményeket. Pedig az apósa/ anyósa lett volna, akinek megoldást kellett volna találni. Viki esetében meg a kerítés hiány elég gyenge kifogásnak tűnik. Én, ha ilyen helyzetben lettem volna, legalább drótkerítéssel vagy valamivel lekerítettem volna neki egy kennelt az udvarban. Amíg nem lesz kész a rendes kerítés, el lett volna ott is. De ez csak az én véleményem, nem vagyunk egyformák.
Nyűgösség: nnnna, engem ma ért utol

Reggel letusoltam, majd megpróbáltam felöltözni. De eljutottam odáig, hogy még a bugyimat is harmadik nekifutásra sikerült csak felvenni. Itt tört el a mécses!

Hát nem igaz, hogy már erre sem vagyok képes! Szegény párom csak vígasztalt vagy negyed órán keresztül.... Már tényleg csak az tartja bennem a lelket, hogy nincs sok vissza...

Addig meg már kibírom, ugye?

Holnap is még NST, meg uh, ahol megnézik a babó méreteit. Kíváncsi vagyok, már mekkora, mert úgy nagyjából 20 kilósnak érzem estére....
ancsurti: Tök jó, hogy nemsokára ott lesz veled anyukád is!

paradicsomot úgy sem lehet enni, ha kiszedem a magvas közepét?

Mert úgy néz ki, hogy pont azokat nem szabad szopi alatt ennem, amiket szeretek

Bár a dinnye szerencsére maradhat
boo: átkeresztellek mrs. Beannek

Persze, tudom, nem te bénázol, csak a körülmények olyanok....

Tudom, hogy idegesítő lehetett, de én azért jót mosolyogtam a sztoridon

Bocsi
hendegabi: nem értek hozzá, de lehet, hogy te leszel a következő, aki már babázhat?

/ha jól emlékszem, gabi1- nél is voltak ilyen gondolataim, s bejött!

/
sillia: nekem nagyon tetszett a pacis- nagylányodos kép!
Te pedig nagyon csinos kismami vagy!
Egyelőre ennyi, a többit már sikerült elfelejtenem....