Visszaolvastam én is,most bekukkantok a másik topikba,kiváncsi vagyok boo írására.
Ismét 1-2-ig forgolódtam,majd inkább lejöttem.
Egyébként nagyon ideges vagyok az anyósomra.Mikor tök jóban vagyunk,mindig tud olyat tenni,amivel úgy felhúz,hogy elgondolkodom,hogy tényleg jóban vagyunk-e?
Vasárnap jönnek haza látogatóba külföldön élő gazdag magyar nagyon távoli rokonaik.Anyósomék minden hétvégén a telken ba...ák a rezet,mert kertészkednek.Anyós 61,após 70,dédi 93.Márciustól szeptemberig nincsenek itthon csüt-től vasárnap estig.A gyerekek,unokák nem látják őket,aztán a mikor jössz hozzánk kérdésre adott sírása a Lilinek nem tetszik nekik.De mit lehet tenni,ha hetente egyszer látja a nagyszüleit,kb fél-1 órára.Anyámmal hasonló a helyzet,őt 3-4 hetente látjuk kb 2 órát,ők is telekre járnak a palijával.Szóval segítség nuku,és most anyóspajtás kitalálta faszán,hogy a férjem megy vasárnap ezekért a rokonokért,illetve barátokért,vagy hasonló,a repülőtérre,és leviszi őket Balatonlellére,mert oda mennek nyaralni.Ő meg persze be vasz szarva nagyon akaratos anyjától,és rábólintott,mint egy birka.Mondom neki,nem zavar,hogy már 40 hetes terhes leszek?És,ha szülnöm kell,anyám telken,anyád telken,gyerek jön velem a császárra?Ja,és kb 12-2 között jön a gép,addig pontosítanak még,Ferihegy tőlünk kb 1 óra,tehát,mire kimegy értük,elmennek Balatonra,és visszaindul,du. van,vasárnap,dugó.Ha hívnám,nem is ér ide csak 3 óra múlva.Erre várjak a császársebbel?Mi volt a válasz?Hívjak mentőt,gyereket hagyjam a szomszédoknál.Na,bameg,te se leszel hülyébb.Nem szóltam sokat,de az se volt kedves.Biztos nem aznap szülök.Jött még a kontra.Mondom most üssem meg először,ekkora hassal?És mindezt a hülye anyja miatt?Odébbálltam.Tiszta ideg vagyok,remeg kezem-lábam.Ja,még nem említettem,hogy van neki egy bátyja is,mármint a férjemnek,ő is lehozhatná őket.De neki van nagy pofája,és leállította az anyját.Merte.Mondjuk ő meg egy lusta seggfej,semmit nem segít,mindig a férjemet ugrasztják.
És a legfontosabb,hogy szombaton lesz a Lili névnapja,már alig várja,persze azt hiszi szülinap,de mindegy,cuki,ahogy várja.

Szombaton telken anyám,anyósomék,így vasárnap jó anyámnak,a gyerek keresztanyjának,keresztapjánk,így vasárnapra tesszük.Mondom a férjemnek,akkor te itt sem leszel a bulin,egyedül leszek 10 emberrel,és kiszolgálom őket,sürgök-forgok,és még csak meg se szülök közben?Te meg itt sem vagy a gyereked névnapján,holmi gazdag elszakad hazafiak miatt,akiket láttál gyerekkorodban 3-szor kb?Persze,kibírod nem?Mért most tartjuk?Na,gondoltam,gyerek összepakol,és lelépünk.Ezt már nem bírom.Aztán elvonultam bőgni,gondoltam jobb lesz.De nem.Ez már 2 napja volt,de nem bíram tovább,nektek most elmondtam legalább.Pénteken már nincsenek itthon,meg munka után 5-től tartsak bulit?Meddig 6-ig?akkor minek készülök?Iszunk egy szörpöt,és mehetnek?Vagy mi?Jövő héten már meg lesz a Lotti,2 napos gyerekkel tartsuk?
Várom ötleteiteket,ha nem baj!Mit csináljak,hogy a kecske is jóllakjon,és a káposzta is megmaradjon?
Annyira akarok szülni vasárnapig,hogy ne legyen igaza anyósnak!!!!!!!!!!
Mellesleg,ha hazajönne a telekről szombat este,vagy vasárnap reggel,elmehetne értük ő,ha már beígérte,és levihetné őket.Az ő barátai.Vagy felszállhatnának vonatra,vagy beülhetnének taxiba.De az a spúr banda tudjátok,aki megteheti,mégis konzervet eszik nyaraláskor.Akkor minek jönnek haza?Repjegyre volt lóvé?Mentek volna el helyben valahova,ami olcsóbb.Meg kell mutatni,hogy haza tudnak járni 1 évben 1 hetet,és el kell mesélni mi van kint,mennyire szar nekik,milyen nehéz minden,és kell egy kicsit törni a magyart is.
Na,elég belőlem,bocs,most ez sok lett,de mindjárt a falhoz vágom a gépet!!!!!!Tiszta ideg vagyok.