magamfajta panellakónak kész kínszenvedés nézni ezeket a képeket.
Nagyon irigy vagyok! (Majdnem annyira, mint amennyire a pocakosokat irigylem
) E
2004.06.10 20:05
)
2004.06.10 20:21
O meg Koi pontyokat is meg akarta fogni.
2004.06.10 20:50
2004.06.10 20:57

és az is hogy nem kell már kötés
Hogy kerülhetett oda??? Most sülnek.
2004.06.10 21:16
tényleg jól eltüntetek, de jó, hogy jelentkeztél
Sziszka szeme továbbra is a régi gyönyörű, meg ő is úgy teljes egészében
2004.06.10 21:30
2004.06.10 21:54

) es a nagy tarolorekeszek voltak a szempont. Es hat inkabb a turacuccokat gyarto cegek termekeben biztunk meg. A kerekeket nem tartottuk fontosnak, mert ha varosba megyunk, akkor babakocsizunk, ha terepre, akkor meg folosleges kerekeket cipelni a hatunkon. Mi a Mountex-ben vettuk vegul a hatihordot. Apaja azt mondja, hoyg a Tatonka Baby Carrier-t vettunk, mert akkor az ara akcios is volt.
2004.06.10 22:00
.
, na igen a bébitaxija, amit tegnap vittünk először ki, ott volt az udvaron, arra hajtottak (nem ám a lányra)
. 2004.06.10 22:16
azért mi is jól szórakoztunk
gondolom, remek képeket készítettél szegény loholó anyukáról
Ari+Bori meg tényleg teljesen kikerült a fényképezőgép hatósugarából
jók a jó hírek
én is aggódtam már, h miért nem jelentkezel. Költözés szupi, csak ne kéne kipakolni a dobozokat
2004.06.10 22:29
Sziszka igazi leányálom, azok a szemek.
Helyes a kutyus is, úgy tűnik jól kijönnek.

.
Én holnap cseresznyés piskótát sütök, nyami

Csupa jó hír.
, míg szoptattam én is megittam néha este egy pohárkával, mióta nem szoptatok nem kívánom.
Mondta a ksifiának, hogy hagyd a kilányt is csúszni. Aztán meghallotta, hogy Bencézem, akkor elhülve állapította meg, hogy fiú és csodálkozott, hogy ekkora szempillákkal fiú. Mintha csak kizárólag kislányoknak lehetne...
2004.06.11 07:46
2004.06.11 12:08

És az idő is szép volt- ebből töltődtem fel tegnap

2004.06.11 12:22
Mindemellett egyáltalán nem válogat, amit elé rakok azt megeszi-egyedül, ugyanis ugy már nem hajlandó elfogadni a kaját, hogy én adom neki. Folyamatosan hablatyol, persze mond értelmes dolgokat is, a legujabb az apuci (ezt teljesen magától mondta egyik reggel az apjának) és hát akkor már megtanitottam neki az anyucit is
Nagyvonalakban ennyit magunkról. 

2004.06.11 12:33
Kepek szupijok, bar a tárra meg nem is volt idom benezni!
Nagggyon helyes es el kell mondanom,hogy csoppet sem kislanyos!
De nagyon szeretjuk, sokat hasznaljuk. Igaz lassan kinovi a csajszi-12 kg. ig van hitelesitve.
Hogy birod a melot es Sziszkat 1utt? Kep edi
). Mindig szivesen odaadom masoknak is a jatekainkat, de mi van akkor ha a mienket szethordjak, nekunk meg senki nem ad?
Szoval ezekkel kapcs. kerek tanacsokat!
2004.06.11 15:24
) és Norka ébredős Jázija mindi nagyon aranyos
), hogy ez a másik gyerek játéka, és mindig várom, hogy mondják, hogy nyugodtan játszhat vele. Igen ám, de van, hogy csak ülnek tovább tök kussban, és én érzem hülyén magam. Ilyankor mi van??
) többször is kicsavarta Dani kezéből a játékait. Én meg úgy sajnálom szegényt. El is jöttünk
és ezt 12x elismétli egymás után, ha meglát egyet
2004.06.11 15:43
Ő erősködött, hogy kerüljünk a ceglédi kh-felé, aztán irány Pest, de nagyon ramatyul nézett ki, nem volt szívem hozzá. Végül vonattal mentem fel egyedül a dokihoz. Kismanóval minden rendben, én is viszonylag jól vagyok, a doki is azzal bíztatott, már csak 13 hét a cél, utána nincs gond, ha szülni támad kedvem
Azért ez ilyen melegben nekem nagyon messzinek tűnik még...
Viszont másnap felfedeztük, hogy a meggyfánk bánja az előző estét, sajna a legszebb ága derékba tört
Remélem, igaza van...
2004.06.11 20:54
Kedvcsináló nálam használt
Remélem akkor nem kell orvoshoz mennem, már nagyon unom.
Sztori
2004.06.11 21:32
2004.06.11 23:03
Sajna vannak fura gyerekek, anyukák, néha nekem kell rászólni gyerekekre stb. Ez nekem nagyon kellemetlen, de van olyan amikor elkerülhetetlen (majdnem mindn nap
)
, egyenlőre komolyna koordinálni kell a jétékot, de nem lehetetlen azért. 2004.06.12 21:47
egy csészéjét, mert teccett a gyerekének. Annyira cikinek éreztem odamenni, hogy elnézést, az a neonrózsaszín húsz fillér értékű műanyag kiscsésze a mienk, hogy inkább nem tettem. De nagyon bosszant, annyira olcsók ezek a fröccsöntött sz*rok, már bocs, hogy télleg bárki megvehetné a gyerekének akár a 100 forintos boltban.
Bár sajnos soxor ez sem menti meg Kevin játékait
2004.06.13 07:06
2004.06.13 08:52
.
.
.
. Sokszor a játék hevében elsüllyed a homokban. Játszótéri 3 évem alatt már sok-sok szettet vettem. Rajtunk az segít, hogy nem veszem elő az összeset, csak néhányat, és mindig megszámolom, mielőtt kiöntöm.
) Gyerekemtől elvenni semmit nem engedek. max. cseretárgyalásokat kezdeményezek az érintett felek között
. Ha kölcsönadtunk valamit, és a másik anyuka nem veszi észre magát, ti. hogy egy idő után illik visszaadni valamit, akkor régen visszakértem, most már a gyerekek lerendezik, Annának szoktam segíteni, hogy megyek erősítésnek
.
.
Én sokszor szédülök, ahogy a két gyerekemet követem, de komolyan!
Nagyon irigykedem!
. Pedig úgy készül, gőzöm sincs, mit mondok neki
. Pedig ősszel négy éves lesz, és tényleg szüksége van már a korabeli társaságra, és a játszókon délelőtt többnyire Maca korosztálya van.
2004.06.13 12:17

és megpróbálok erőt adni neki. Bár nem tudom ilyenkor mi okosat lehet mondani. 2004.06.13 19:47
. Levi már napok óta hozza a bilijét délutánonként és húzogatja a pelusát. Levettem róla, kb. 5 másodpercekre rá is ült a bilire, de aztán mindig felpattant és járkált a pisi meg ment mindenhova. Most viszont tetszett neki, hogy belepukizott a bilibe, így sikerült a nagy mű
.
!
engem is érdekelne, mert én még egy gyerkőctől is lefáradok, mert mindig szökik és garázdálkodik a kis gazfickó
.
.
!
. (Persze nem velem
). Annyira borzasztó, mert már a felvételiről volt szó (persze nem töriből), így meg most kimarad egy év. Elkeserítő
. 2004.06.13 19:54
. Nem is vettem tápszert itt, két okból: 1. nem veszek a gyerekemnek olyan ételt, aminek szakadt a csomagolása, még ha csak a külső is (és a kanál is hiányzott), 2. én is gyűjtöm a kódot, bár én tisztességen.
.
.2004.06.13 20:42

Egész nap kint szökdel, esik-kel, tiszta ütött-kopott a lába, bodzavirágot és földrehullt cseresznyét eszik, és 40 percet alszik nap közben. Éjjel meg 9-9 és felet. Mi már tök zombik vagyunk, ő remekül bírja, nemtom, hogy ...
(majd emlékeztessetek rá 60 év múlva
)

2004.06.13 20:59
De most komolyna, azér tmindennek van határa. Ha valaki hintázik pl vagy ilyesmi,a kkro persze nem szoktam elvárni hoyg adja át a helyat a kicsinek hanem Emnmára szólok hogy türelem. De amikro úgy szaldgálnak föl le a csúszdán, ráadásul egyszerre két csúszdát foglalnak el, és annyi időre sincs szabadon hogy más lecsússzon akkor én bizony rászólok. persuz ecsak ha a ssaját anyukája nem tezsi meg. és Emmára is rászólok ha ő akarja ugyanezt csinálni (pl beleül a csúszda végébe). A kissebb csetpatékba persze nem szólok bele, hagy intézzék maguk, csak ha durvula helyzet. Szóval azt hiszem én próbálok úgy lejárni hoyg mindenkinek jó legyen, Viszont az igenis idegesít ha nagy gyerek ül a hintán, d enem hintázik csak azon ül és beszélget, az is idegesít ha kérdés nélkül viszik a játzsó másik feléra labdánkat és ott is hagyják, vagy amikor közki az ovis hogy az ilyen kis dögöket nem szereti mint pl az Emma, célozva a kicsi gyerekekre, amire anyuka csak mosolyogva hogy "hát te is voltál ilyen". De lehet hogy én vagyok túl érzékeny és majd ha szemtelen ovis lezs másképp látom, de nem tartom valószínűnek.
és még mesélhetnék.
2004.06.13 21:08
2004.06.13 21:20
Bár mostanában mintha kezdene többet homokozni
Egyébként én is szeretm ennek ellenére a játszót, csak néha elcsodálkozom. Illetve gyakran. 2004.06.13 21:30

Mikor koltozol? Es mi van NemferjApaval?

sikerult lelket onteni bele?
En meg nem hallottam szobelin meghuzott erettsegizorol soha!
Jeeeee, mar Ti is biliztek? Mikor kell(ene) szerintetek elkezdeni?
Altalaban csak kisvodrot, lapatot es 2 homokozoformat viszek ki, azt konnyen szemmel lehet tartani. De itt az az altalanos szabaly, hoyg megkerdezzuk a masik anyukat, hogy elvihetjuk-e a nagyobb dolgokat, pl. kismotort, de a homokozoban mindenki jatszhat mindennel. HA jovunk haza, akkor meg visszakerem a jatekunkat az eppen akkor azzal jatszo gyerektol, eddig meg nem volt ebbol konfliktusunk.
A vegen meg jarni fogunk!!!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|