A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Olvasom jövöhézen a Drnö szabin lesz hát akkor nem tudom kihez kerülök mert nekünk ö az orvosunk.Azért nem fogok még 1 hónapot várni igyis már alig várom hogy meg jöjön a héten kell neki.

Havri!
Valszeg én irtam már az ajándék csomagot mert volt egy hölgy aki ikreket vár és vitte a recepciosoknak is meg a többieket is hivata kifele a laborból.Mondjuk mi már eldöntötük hogy pénzt nem adunk meg beszéltük mit visszünk mondjuk azt még nekem meg kell csinálnom!

Drága Böbém!
Hogy állsz a szurikkal?Mikor kell mened uh.ra?Hát most tudom egy kicsit sokat dolgozom már érzem de aztán pihi.Majd irsz mi a helyzet!!Puszillak!!

Cséz:Te mikor mész?Hogy vagy?

Woody!
Sok sikert az inszemhez!Szerintem ugyis látják a véreredménynél hogy kinnél kell IR vizsgálatot csinálni.Nálam kiderült a korom miat kellett!Benne vagyok a korba!Szerintem nem kell eröltetni de mindenki maga érzi!!

Sajtocskám!
Veled mizus?Hogy áll lakásod már nagyon várom hogy képet tegyél fel hogy milyen szép lesz.

Heni!
Neked is igazatt adok mert igy mindenre gondol az ember hogy mért nem sikerült és ilyenkor az embernek nagyon sok pénze van.Egyébként hogy vagy??

Bocsi hogy a többieknek nem irok de rohanok az ebédért aztán meg melozni 14-24ig. Tök jó a nyomtató amit vettem. ] Kép

Kép
rózsa11

Böbe!

Majd kapsz egy papírt a Szűcsdokitól, amire rá lesz írva, hogy mikor kell menned az ügyeletre (nekem este 20:00-ra kellett menni). És azt is meg fogja mondani, hogy melyik gyógyszert váltsd ki. Ne aggódj!

Holnap hogy találkozzunk? A Moszkva téren? Vagy aki előbb odaér, foglal egy helyet a másikunknak is a sorban (ez azért elég kellemetlen lenne)? Mit szólsz, ha a Moszkva téren találkozunk 7 - 1/4 8 körül?

Tigris!
3 Kép ???

Kép

Nem is tudom, mit mondjak! Gratulálok nagyon! Bár nem lesz könnyű menet!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rózsa!

Ne aggódj a doktornő miatt! Az első inszemet nekem a saját dokim kezdte, aztán a doktornő vizsgált, végül egy harmadik doki tette be a fiúkat. :) Minden megoldás működhet. És bár nekem ez a verzió nem sikerült, többeknek úgy jött össze, hogy nem a saját orvosuk csinálta a beavatkozást! Ne aggódj! Nem kell kihagynod semennyit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tigriske:3as ikrek?????????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: te jó ég!!!!!!!!!!micsoda boldogság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gratulálok szívből nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kakti:moszka téren mertónál?mert lehet Batyiról jövök és akkor ott fent talizunk!mert multkor mikor mentem nem járt a 4-6 os viliinger!
jó ez igy akkor? 7-1/4 8az jó!
Akkor nem kell most még kiváltanom????????mert mindkettőt nem adják ki ami a recepten van????vagy feleslegesen dobnám ki a pénzt ha kiváltanám mindkettőt!
sting1982

ok majd szűcs dokker megmondja gondolom holnap melyiket váltsam ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Semmiképp se váltsd még ki egyiket sem. Lehet, hogy még nem is kell. Nekem pl. a második UH (10. nap körüli) pénteken volt mindkétszer, és hétfőn még vissza kellett mennem UH-ra. Akkor mondta meg, hogy szerdán lesz az inszem, és hogy akkor aznap (hétfőn) kell kiváltanom a repesztőt, és este beadatnom.
Szóval egyelőre pihentesd a pénztárcádat! Ne aggódj! A kórház patikájában meg tudod majd venni! Sőt! Tapasztalatom szerint ott is kell megvenni, mert ezeket a gyógyszereket általában nem tartják a patikák, csak megrendelik - akkor meg kifutsz az időből. Szóval majd holnap kiderül minden!
És akkor 7-negyed 8 körül várlak a Moszkva téren a Metro kijáratnál! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tigris! Ez nem semmi, nagyon gratulálok! :D :D :D :D

Én mikor kicsi voltam kb. 10 éves a szomszédba születtek ikrek, akkor suli után rohantam át az anyukának segíteni és persze babázni. Ekkor lett a vágyam, hogy én is ikreket szeretnék majd és lehet, hogy be is jön. :lol: :lol: :lol:
woody

ok drágám!köszönöm a felvilágosító szavakat!
egyébként ez ténleg igy van nem minden patikában vannak ezek a gyogyik mert ezt én is megkérdeztem!csak rendelésre :? :? :? :?
na mindegy holnap ott leszek!jah és az ügyeleten simán beadták?csak úgy odamész elmondod mi a helyzet és már be is adták?kérnek érte pénzt?csak hogy mire készüljek....

Rózsám:majd irok holnap mi van velem!puszantás :lol: :lol: :lol:
sting1982

Ügyeletre becsattogsz, adod a papírt, amit a BMC-ben adnak, és megkapod a szurit. Fizetni nem kell érte.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

már nem halok meg hülyén.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

kakti:és már igy hogy 7.hétben vagy nem vagy még rosszúl?szagokra melegre?????
sting1982

sziasztok, micsoda hírek :lol: :lol: :lol:
Z. doki ma akkor nagy kört futott, egy kolléganőmnek kb a 4. lombik után fagyibabás beültetésből a mai eredményhirdetésen kettőt jósoltak (hcg alapján).

tigriske, ez szenzációs!!! mondd, abba mered hagyni az utrót?
csak a statisztika kedvéért, hány tüszövel és mekkorákkal mentél neki?
kpn

jaja tigriske:ezt áruld el nekünk????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia kpn! :lol:
sting1982

Tigriske!
Nagyon nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: Vigyáz magatokra!!
Böbém!
Nekem azt mondta aDR.nö hogy be adhatom a hasamba a tüszörepit és én nem mentem ügyeletre beadtam magamnak!Puszi

Kép
rózsa11

Köszönöm a gratulációkat!
A 2 merional bejött nekem. Volt bal oldalon egy 20- as, jobb oldalon egy 19-es, 17-es és 2 darab 15-ös. Ilyen eredményeim voltak 2 nappal az inszem előtt. Aznap szúrtam preglyt. A Zeke doki szabin volt, így a doktornő csinálta.
Hát 2-szer is rákérdeztem, hogy abbahagyhatom-e az Utrot és azt mondták igen, csak a nem túl egészséges baba szívódik fel tőle, de ha jól vannak, ettől nem mennek el. Nagyon félek, hogy mi lesz ha abbahagyom, de az orvos ezt mondta és én megbízom benne.

Kép
tigriske1978

nahát ez csúcs, olyan érdekes lenne tudni, hogy kik lettek a nyerők... vajon a 20as még megvolt a tüszőrepedéskor? még jó,m hogy nem termékenyült meg mind az 5 :lol: :roll: :lol: :shock:
kpn

Szerintem megvolt, mert én szoktam érezni a repedést. És repedés csak csütörtök reggel volt.

Kép
tigriske1978

Tigriske:mi az hogy 2merional?az adagot irtad ?vagy hogy másodjára merionalt kaptál?
de szép kis tüszőid voltak! :lol: :lol: :lol:
sting1982

akkor a 20 19 17 trió nyert? áhh, úgysem fejtjük meg sosem :D
nekem most az inszem napján reggel 7től este 6ig volt monstre repedés, pedig összesen két darabkát termeltem. egyik 18 volt a másik 14 kedden és pénteken inszemeltünk.

igen, gondolom napi 2 merionalra gondol tigrisanya
kpn

Tigriske!

Ez neked inszemből sikerült? És hányadik volt????

Nellikének anno lombikból maradtak hármas ikrei, de egy nem maradt meg, így most két szép egészséges babája született júniusban.
:D

Rózsa!!!

Tényleg be lehet hasbőrbe is adni a tüszőrepit?Mert nekem eddig mindig izomba adták. És melyiket kaptad, pregnylt?? :roll:
csézjang

Muzsi: Ma 4-re megyek a dokihoz, szerintem fog csinálni uh-t, de nem biztos hogy kapok képet, bár a cisztáimról is adott annak idején. Ez a mostani remélem látványosabb lesz.

Lugi: Henivel értek egyet, de szerintem már a terheléses cukor és a hormonpanel is mutatott volna már valamit (bár ez nem törvényszerű). Ha attól megnyugszol, akkor vagy kérd meg a bmc-s dokit, hogy csináljanak egyet, vagy magánba is megcsináltathatod. Amikor én voltam kb. 2 éve akkor volt 10.000 Ft körül.

Sting: Ráérsz a tüszőrepit akkor kiváltani, mikor mondják hogy kell. Nem feltétlenül kell ezeket izomba adatni és akkor te is be tudod magadnak adni otthon. Csak ha a doki kifejezetten azt nem mondja, hogy ügyeleten adasd be. Csak az egyik tüszőrepi kell, amelyik van a gyógyszertárban.

Tigriske: Woooowww! :shock: :shock: :shock: Akkor ezért látszott olyan jól és olyan korán a teszted. Hát nem tudom, mit csinálnék, de szerintem mindhárom szép méretekkel rendelkezik. Gratula a nagycsaládossághoz.

Csézjang: Én mindig hasba adtam, egyszer sem voltam ügyeleten a tüszőrepivel.
vicky79
Budapest III. kerület

Csézjang:szia!a betegtájékoztatón rajta van hogy izomba kell adni de viszont az is rajta van hogy bőr alá is be lehet adni ! :lol: :lol: :lol:
mizus nálad? :lol: :lol:
sting1982

Igen inszemből lettek.

Napi két merionalt szúrtam egyszerre.

Kép
tigriske1978

Tigriske,

hányadik inszem volt?És miért kellett napi 2 merional?ez soknak tűnik nekem, miért kaptad mi volt a gond nálatok?
csézjang

Tigriske:úgy jutottál el a kettőig hogy emelték az adagod?hányadik inszemed volt ez ?csak azért kérdezem mert nekem napi1/2irt a dokker!
sting1982

Tigriske:ez a 3 kismanó most a toppra tett téged!most mindenki tőled kérdezi mi hogy volt! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
sting1982

Sting! Rózsa!

Úgy néz ki augusztusban kezdjük az 1.inszemet mert bár jobban vagyok, de még tök mély a seb és így még nem akarom bevállalni, tök égő lenne 5 centis nyílt sebbel a seggemen szétrakni a lábamat az ultrahangokhoz és az inszemhez....Bár a sebészem azt mondta ne foglalkozzak vele, de ez azért így sztem mégiscsak gáz.... :oops: :oops: :oops:
csézjang

Sting, Tisgriske!

Igen, nekem is azért fura a 2 merional mert mindenkitől csak felet vagy egyet hallottam. Megkérdezhetem miért kaptál ennyit, és ki írta ezt a kettő merionalt fel? /melyik doki?/
Persze biztos tudja miért csinálta, de inszemeknél nem szokott hármas terhesség összejönni, még sose hallottam róla...
Hányadik inszem is volt???? /bombázunk a kérdésekkel/ :D
csézjang

Sting édesem!

Ne ijedj meg, hogy neked "csak" fél merional a napi adagod!!!! Mindenkinek más és más a szervezete, valószínűleg a hormoneredményekből látták, hogy Tigriskének ennyi kell, neked meg azt látták, hogy elég 1 fél is. Az első UH n majd emelnek rajta, ha kell!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

csajok hányadik oldalon találom a táblázatot amin rajta van hogy ki hogy áll??? sajna én még a rajtkövön...de ami késik nem múlik... :)
csézjang

örülök hogy jobban vagy és megértelek hogy nem lenne túl kellemes érzés igy bárki szeme elé kerülni :? :? :? de agusztusban akkor gőz erővel............. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

igen nekem is fura ez a napi 2 azért kérdeztem de hát megvan az eredménye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gyönyörű nagy család... :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Henikém ti mikor kezditek a 3.dik lombikot?
csézjang

Sting tesó, te hányadik napon tartasz? mikorra várható az insz?
csézjang

Szia heni!!!!!!!!!!!!!

köszi a biztatást csak kicsit félek hogy kicsikék lesznek a kis tüszők!bár tudom emelik akkor az adagot de akkor is be vaok tojva..................

te hogy vagy? :lol: :lol: :lol:
sting1982

Csézjang!

Ahogy rendbejön az IR em, illetve a cukor értékeim.
27-ére kaptam időpontot az ország egyik legjobb endokrinológusához, szerintem max fél év és babásodom én is. Legalább is bízom benne nagyon!!!! Addig is diéta ezerrel!!!!! Hogy a cukor is oké legyen!!!!

Nem tudlak itthagyni titeket, egy darabig nem írtam, mert néha picit fájt, hogy én még nem tudok kezdeni, de eddig bírtam, nagyon drukkolok mindenkinek!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2009.07.07 13:30-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

csézjang:holnap megyek uhura!és akkor majd még megmondják.....kell e emelni vagy belevághatok a lecsóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

henikém!eljön a te időd is !nekem is néha fájt és fájhatna még mindig a szívem mert ameddig nem kezdtem azért,
mikor most félig benne vagyok most azért mert még nincs kismanókám......
türelem és meglátod te is kismami leszel hamarosan... :lol: :lol:
és a diétát szigorúan venni ám
:lol: :lol: :lol:
sting1982

Tigriske:
GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol:
Ez nem semmi, jól belehúztatok :D
havri1

Rózsa:
Köszi, mi sem gondoltunk pénzt, szerintem mi maradunk az ajándékcsomagnál :wink:

Drága Heni:
Ne is hagyj itt minket, lehet néha rossz érzés, hogy másnak sikerül, de előbb utóbb sikerül neked is :D
havri1

Henikém!

Én is itt toporgok január óta a leleteimmel, és még az első inszemet sem tudtam elkezdeni mert közbejött egy csomó betegség meg műtét...És már július van....
Teljesen megértelek, néha én sem jövök ide, mert úgysem tudnék mit írni, csak fáj a szívem ha pozitívakat tesztelnek a csajok amíg én egy helyben toporgok, szóval teljesen megértelek.

Tigriske

még mindig nem tudom hányadik inszemed sikerült ilyen jól ???
tudja valaki???

Sting,

Én tök úgy érzem hogy neked az első vagy második inszemed már sikerülni is fog! Ha így lesz, gondolj majd rám!
:wink:

Csajok hol találom a táblázatunkat? Megnézném ki hogy áll....
csézjang

Szóval a válaszok:
A Zeke doki az orvosom.
Az első inszemnél 1 tüszőm ért meg és a 2.inszemre felemelte az adagot. Szerintem a túlsúly miatt, de az orvos tudja, így napi kettőt szúrtam az elejétől. Szerintem ez nem a szokásos protokoll, de én örülök, hogy így sikerült. Nem tudom miért ennyit kaptam. Aki ismeri Zeke dokit, tudja, hogy a betegei nem kérdőjelezik meg a döntését és nem kérdezgetik. Nem az a szószátyár fajta.
A probléma: egyik petevezetékemen bizonytalan az átjárás, illetve a férjem spermamozgása sem 100 %.

Csézjang, Heni nagyon szurkolok a mielőbbi kezdéshez!

Kép
tigriske1978

Tigriske
HATALMAS GRATULA nektek :)
én nagyon örülnék ha nekem is sikerülne a második inszem,
ha nem kell a harmadik baba szívesen átveszem :))))))) jó ez csak poén volt :)

Én úgy emlékszem 2.inszem volt Tigriskének, legalábbis a táblázatban nincs benne.... de majd megerősít .

én holnap megyek 2.uh-ra és nagyon izgulok hogy mi lesz, mert 8nap után a napi 1merionalt emelte napi 1,5-re és még csütörtökön NEM volt domináns tüszőm.
Holnap én is jelentkezem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajt

mi van már azzal a lakással? készen van már????
vagy minden sarkát felszentelitek????
jelentkezz már!!!!!

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne!

Köszi. Igen a 2. inszemünk volt. Szorítok holnapra.

Kép
tigriske1978

Sziasztok:

Tigriske:óriási gratula :D szerintem mind a 3-om megmarad!!!nehéz lesz biztos,de kárpótolni fognak a manók :D és ilyenkor tényleg mindenki segít,család,barátok,szomszédok :D

valaki kérdezte hol van a táblázat: 644. oldalon kakti

Jelesre vizsgáztam ma :D :D :D kereskedelmi-boltvezetői OKJ tanfolyamra járok..most a kereskedelmi részből vizsgáztunk.Jövőhéttől indul a boltvezetői abból augusztusban fogok vizsgázni...Köszönöm a drukkokat :D

Tüszőrepit rajta van a dobozon,persze latinul,de mindet lehet izomba és lehet bőr alá is adni...
kiss angyal

Kiss angyal:
ügyes vagy, gratulálok :D
havri1

Csajok hülye kérdés:

a merionalt/ vagy mást/ a hasba bárhova lehet szúrni?
Én most véralvadásgátlót szúrok magamnak de inkább kicsit oldalra hasba mert elöl nagyon fájt, érzékenyebb ... :oops: az nem baj ugye? Remélem tök mindegy...

Ja mégegy! A tüszőérlelő injekciók is ennyire rohadtul csípnek és feszítenek vagy azt nem érezni ?????????? Remélem az nem ilyen sz@r.....
csézjang

kiss angyal gratulálok!

kakti, lehet, hogy nem nyitható meg a tábla? vagy engem csak a munkahelyem büntet? :lol:

cséz, a merional nekem időnként csípett, de nem volt vészes és nem is minden alkalommal... sztem a lényeg, hogy a hason a recegős hájba menjen, ahol neked jó :)

lukacsne, holnapra drukk!!!
kpn

Csézjang, nekem akkor csípett csak, amikor nem száradt meg a fertőtlenítő a bőrömön. Amikor lefertőtleníted előtte, várd meg, míg megszárad és utána próbáld szúrni magad.
havri1

Csézjang:nem olyan mint a véralvadásgátló...nem is csíp és nem is feszít annyira :D

köszönöm a gratulációkat...legalább ez egy kis ++++adott,ha már az inszem nem sikerült..

ez az IR és terh.cukor engem is izgat,mert hát lehet,hogy drága egy ilyen vizsgálat ,de mégis olcsóbb mint egy inszem vagy lombik..mindenkinek..nekünk is és a TB-nek is :(

megkérdeztem a dr.-nőt,hogy mire jó az aspirin protect...azt mondta,hogy ártani nem árt,de itt valóban nem szokták mondani...vérbőséget okoz,könnyebben beágyazódik és megmarad...annak szokták ajánlani akinek vetélései voltak...de nyugodtan szedjem ha akarom...
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?