A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

sziasztok,
megjöttünk mi is a Balcsiról 8) Nagyon jó volt, bár fárasztó, 4 anyuka + 4 kiskrapek (apjukok dolgoztak :lol: ) Főleg az esti fürdetés körül volt érdekes a négy babával :lol:

Gyönyörűek a pancsizó, nyaraló babák! :lol: Féléveseinknek nagyon sok boldogságot kívánunk!

Levente is rengeteget ügyesedett a múlt héten, tovább fejlesztgette akrobatikus képességeit :lol: . Már egy percre sem tudom otthagyni sehol, szerencse, hogy volt járóka a balcsin, egyébként megőrültem volna :lol:
Kép Kép Kép

A héten itthon vagyunk, remélem tudok többet jönni.

Kép
vickybabe

Vicky, nagyon ügyi levente! Nekünk is vannak ilyen kockáink. :D
Az enyém éppen a négykézlábazást kezdi próbálgatni, de tényeg csak gatja. Két térdre emelkedik, és azonnal vissza is huppan. Nagyon édi!
Most épp alszik.

Nekem meg már sülnek az oldalasok, jól megfoghagymáztam.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi, oldalas nyami :lol: :lol: Hajrá Zsófinak a négykézlábhoz! Levim is csak olyan 2-3 hete kezdte :wink:

Kép
vickybabe

Csöre:Itt vannak a tankinik...
http://www.bahama-misty.hu/katalogus/te ... 1000000514

Nekem ez a fazonú van,csak nem kék,hanem piros és fehér hawaii virág mintás...Ezekből van méret,nem csak ilyen nagyban van...
http://www.bahama-misty.hu/katalogus/te ... 1000000523

http://www.bahama-misty.hu/katalogus/te ... 1000000545
Ja ,és ezek pont azt takarják,amit kell.Pont olyan a szabása...Nem rásimul a hájacskára ...

Vickybabe:Nagyon édi-bédi Levente-baba!ÉÉs?Jó volt a pihizés?

Eszter

Kép
eszterem

Eszter, hol lehet ilyen fürdőrucit venni? Nekem is kell!!!!!!!! És mennyibe kerül?
Köszi a dicséretet! Hát pihenés az nem nagyon volt, 24 órában egyedül voltam Levivel :lol: és ha véletlenül aludt, akkor tutira valaki a kezembe nyomott egy másik babát, hogy vigyázzak rá, amíg az anyuka pisil, eszik, tusol stb :lol: De azért jó volt kimozdulni, közel volt a vízpart, sokat sétiztünk, beszélgettünk a többiekkel.

Kép
vickybabe

Viki:
http://www.bahama-misty.hu/
Itt lehet.Már 4 éve itt veszem a fürdőrucikat!A nagykerbe szoktam/szoktunk menni egyébként.Mindegyikünk ide jár... :wink:

Eszter

Kép
eszterem

[quote="eszterem"]V írta:eszteremiki:
http://www.bahama-misty.hu/
Itt lehet.Már 4 éve itt veszem a fürdőrucikat!A nagykerbe szoktam/szoktunk menni egyébként.Mindegyikünk ide jár... :wink:

Ja,...az a baj,hogy nem tudom,hogy mennyibe került,mert több mindent vettem és a soginőmével egyben fizettem.Az árat nem kérdeztem és a számla sincs már meg róla... :oops: :roll:

Eszter

Kép
eszterem

de ügyes Levente! mindjárt fel is áll!!!

Én most tartok pihenőt mert felébredt Petra. Délelőtt csiszoltam meg gletteltem a kazánházat....tiszta por, korom ott minden. Délután elmegyünk veszünk valami olcsó csempét és egy darabon kirakjuk a falat így könnyebb lesz tisztán tartani a koromtól.

És képzeljétek Máténak már éjszakára sem kell pelus!!! Hipp hipp hurrá!!!! Persze biztos lesznek még balesetek de már egy hete nem pisilt be:)
katuska79

kATUSKA:Nagyon ügyes Máté!!!Akkor megérdemelné,hogy tortát bonts neki! :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

Kép
Kép
cs_erika

Viki! Nagyon ügyes Levente!

Erika! Zsófi zabálnivaló. :)

Betegeink jobban vannak?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tali!

Csütörtökön akinek jó, tali nálunk!
10 órától 4-ig. :)
(4 után jön apa haza megyünk vásárolni)

Kép
hanna30

ááááááá
Remélem nem nyelt be valami vírust O.
1 óra alatt 3 hasmenéses kaki, 10 perc alatt 2.

Kép
hanna30

Hanna! mit evett O.?

Erika! nagyon aranyos Zsófi! Petra is pont ugyanígy próbál előre jutni...pont ekkora eredménnyel:) úgy látszik ez afféle csajos megoldás. Fenék felhúz és mindig elbillen oldalra:)
katuska79

Aki Zuglóban lakik! láttátok az oldal szalagot? NAgy játszóteret adtak át a Zsivora parkban.
katuska79

Katuska! 1 hete csak szopik.
Mióta meleg van semmi nem kellett neki.

Kép
hanna30

Hanna: remélem, semmi gond. Ha nem büdös, nincs komoly baj :wink:

Viki: azta, Levente micsoda akrobata :D jó erőben van :D

Eszter: köszi, ja, biztos láttam ezeket, csak nem jöttem rá, hogy tankini :oops:
Nem baj, csütörtökön arra járok, majd benézek a Ferenc körúti üzletbe :)

Édes kis vigyori Zsófi :D Saci meg akarta fogni :D

Na, voltunk védőnéninél... 7125 grammot mért, amiből lejön 184 gramm (body, pelus, játék a kezében), úgyhogy a lányom kemény 140 grammot hízott egy hónap alatt..... erre a védőnéni közölte, hogy a gyerek vidám, kiegyensúlyozott, eleven (na, erről tudnék mesélni), nagyon fejlett a mozgása, az sem baj, ha fogy :!: főleg, amennyit mozog. Ennyit arról, mikkel paráztatnak más védőnők.

Csöre
csöre74

Csöre, végül is nem fogyott Saci. Akkor lenne gond szerintem, ha fogyna. Vedd még hozzá azt is, hogy meleg van. Ilyenkor mi sem eszünk annyit. Sőt fogyunk. Szóval ne izgulj.

Köszönöm a dícséreteket.

Hanna, elvileg tali ok.

Ma ünneplünk. 2. házassági évforduló. Csinálok muffint, és vettem kölyökpezsit. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok,

Lillát ma itt hagytam két percre az immár hatalmas haptapin, visszajövök, ismét hol volt, hol nem volt? hát az íróasztal alatt! :shock:

Hanna: mi Lillával mindenképpen mennénk! Köszi előre is a talit! Írok privit!
Remélem, Olivérrel minden rendben.

Metrózós anyukák! Hogy viseli a baba? Én attól félek, Lilla kiüvölti magát a MT-ból...iszonyat hangos, nem?

Esetleg van valakinek elektromos seprűje?

Katus: megnézem, ma arra járok :) Gratula Máténak!!! Ez nagy dolog! :D

Visszaolvasok még. Bár most csináltam a legutóbbi babapiskótás sikeren felbátorodva pudingos babapiskótatortát (nem vagyok hajlandó 40 fokban sütőt bekapcsolni!), de szerintem keményen elszúrtam. Lehet, hogy hűteni kellett volna még a pudingot? A középső sor fogta magát és feljött a tetejére. Most épp toporzékolok!!!! :evil: Bevágtam a hűtőbe!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziasztok!

Ma nem vagyok a topon. Néhány hete becsípte a kezem a babakocsi, mikor csuktam össze. Vérhólyag lett. Úgy voltam vele, majd felszívódik. A fenét! 2 napja már szinte fogni sem tudok a jobb kezemmel. Mindig kifakad, kiázik, Ádám belekap stb. Ma elment a bőrgyógyászatra. Vadhús nőtt ki a hólyag helyén. Rohadtul fáj. Fagyasztották. Na, ettől most még rondább. Csütörtökön vissza, újra fagyasztás. Ha nem ér semmit, kivágják. Fasza.

Vicky: milyen kis formás Levente! És nagyon ügyes.

krisz78

Jaj, én is mindig elfelejtem, mit is akartam írni :oops:

Szóval Máténak hatalmas gratula, nagyon ügyes kissrác :D

Erika: nem aggódom, inkább azon paráztam, mit szól majd a védőnő, meg a doki... azért látom Sacit, tudom, hogy az átlagosnál nem kicsit élénkebb gyerek....
Video: figyu, az a hosszabbító ott nagyon merész a háttérben, Zsófi lassan lecsap rá.... bocsi, biztos tisztában vagy vele, csak ezekkel a kábelekkel olyan paramami vagyok, rögtön a szájába veszi, rossz belegondolni.

Sziszi: ó, Saci be szokott szorulni az íróasztal alá (jófajta szekrényes verzió), aztán visít, hogy szabadítsuk ki :D Ő nem nyomja olyan jól a tolatást, mint Levente és Olivér :lol: :lol: :lol: ű

Mosógépszerelők el (pénztárcám vékonyabb :( :( :(), lekvár fő, Saci alszik (végigaludta a szerelést, ami a füle mellett történt, nem kis zajjal).

Csöre
csöre74

Ó, Krisz, sajnálom :( jobbulást!

Sziszi: Saci jól tűrt minden tömegkínzó eszközt :wink: kedvence a villamos volt, mert ott az ablakon is ki tudott nézni, de a metrót is élvezte. Szerintem gyerekfüggő. Mindenkire mosolyogtunk, magyaráztunk, hadonásztunk :) ha előre kötöd, könnyebben meg lehet nyugtatni, és egyszerűen ki is tudod kapni a MT-ból.

Eszter: írtad a csepeli talit, csak én sem reagáltam: én szívesen megyek (mondtam is Mágiéknál), csak az elkövetkező 3,5 hétben tuti nem fér bele... a jövő héttől 5 gyerekem van 2 hétig, majd 6 egy hétig. Ne tessék sajnálni, én élvezni fogom :D Utána nekem rendben, többé kevésbé de azt ne várd, hogy más mondja meg, hogy mikor menjünk, az a vendéglátó dolga :wink:

Csöre
csöre74

Csöre, köszi a figyelmeztetést, majd figyelek rá. :D

Nálunk tegnap volt a mosógépszerelő. 4500 ft :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Erika: nálunk minden kopóalkatrészt cseréltek, és csak a kiszállási díj volt 5000 :(

Csöre
csöre74

Csöre:Igen,a vendéglátó jelezte,hogy bármikor szívesen lát mindenkit!! :wink: Vagy most dobjak fel egy konkrét időpontot:?
De nem tudok... :oops: :roll: :o :lol:
Valami nagyon jó időset kellene...Most azok vannak,de a hét következő részében esős időt és kicsit hűvösebb időt mond.A jövőhetet nem tudom...Ha a köv. hét megint jó meleg lesz végig akkor valamelyik nap...De melyik? :D Nekem csak 22-től nem jó az a hét,meg 1-től...Nyaralunk.De én tudjam,hogy kinek melyik nap lenne jó?Na!Kinek melyik nap lenne a legjobb?Amelyik nap a legtöbb szavazatot kapja,az lesz a nyerő... :lol: Így jó? :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

Sziszi:
elektromos seprű....Mi kocsival járunk... :roll: :wink: :lol:

Csajok...megfejtettem fiam folytonos kiabálását.. Ma levettem róla a pólót, és egy szál pelusban van. Mint akit elvágtak, semmi baja, rötyög, még aludni sem akar, pedig én már nagyon szeretném...:)

Annával voltunk Heim Pálban, lánykámnak tüdőgyulladása van! :shock: :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Eszter:
ezeknek hol van az üzletük? Mert nem tudok semmit megnyitni az oldalukon... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika! Boldog Évfordulót nektek! Ne kölyökpezsgőt vegyél, hanem alkohol menteset! A törleynek van!!! Mégiscsak stílusosabb és az íze is hasonlít az eredetihez!

Krisz! :cry:

Sziszi! minél hamarabb szoktatod hozzá a tömegközlekedéshez annál könnyebb. Nem szoktak félni a csörgő zörgő járművektől, sőt kifejezetten élvezni szokták. Annyi mindent lehet ott bámulni, hogy a nagy zajt észre sem veszik.

Nekem van elektromos seprűm csak nincs meg hozzá a töltő így nem tudom használni. Nekem olyan háromszög alakú van és pici spirál kefék forognak benne tengelyn. Oylanra gondolsz?
katuska79

Mágnes! szegény Anna!!! gyógypuszik neki!
katuska79

Halihó!

Én is jelen!!!
Hanna,jogos,jogos :lol: Értek ám a szép szóból :lol:

Majd valamikor vissza is olvasok,hamár a kölöknek beruháztunk lentre egy fajárókát,így itt játszik mögöttem,így jóóóóóóóóóóóóóó!

Hú,Vickybabe,nem piskóta Levente!!! Fantasztikus!!! Martin nagyon-nagyon lusta,csak tekereg össze-vissza,fordulni is csak mint a mesében,mert addig hernyózik,míg mindet elér! :oops: Leventének magától jött ez az akrobatika,vagy valamivel inspiráltad? Torna stb?
Persze,Martin 8700g körüli súlya némi akadályt gördít a mozgás elé :oops:

Mágnes: Annának jobbulást,szegényke!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata8110 2009.07.07 16:26-kor.

KépKép

KépKép
kata8110

És meseszépek a babák!!!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata, végre! Már azt hittem, ránk untál. :D
Hú, Martin jó súlyban van. :D Jól van, megnyugodtam, hogy nem csak Ádám a lusta. A hernyózás nálunk is megy, a forgás meg csak mutatóba. Bár tegnap egymás után 2-szer is produkálta. (persze, a tv érdekelte, azért fordult, hogy lássa)

Mágnes: szegény Anna! :cry: Kint hőség, bent hideg - gondolom így lett tüdőgyulladása. Jobbulást neki!

krisz78

Krisz:dehogy untam Rátok,csak olyan nehézkes volt,hogy Martin az emeleten,én meg jöjjek le? :oops: De most itt figyel a járókában,úgyhogy testközelben van :lol: Hát,tuti,hogy Ádám nem lustább mint Martin (és már megint aggódom :oops: ) De mit várjak,ha sem én sem a férjem nem szerettünk hason,nem forogtunk,kúszni mászni is csak mutatóban,de én akkor is izgulok :roll: Martin is forogna a TV felé,de felvesz egy baromira meghajlított kifli formát,ahonnan pöccre átborul,de ő az oldalán fekve hever :lol:
Olvasom a kéz-sztoridat! Hát,nem semmi,bizti nagyon fájhat! :cry:

KépKép

KépKép
kata8110

NA jó, tömegközlekedni fogunk csütörtökön. Oda vagy vissza, odavissza nem merek :oops: Ha egy kiakadt, visító Lillával érkezek meg, nehari :roll:

Katus: olyanra, igen. Morzsaparám van, meg amúgy is utálok sepregetni, azzal meg könnyen-gyorsan rendet csaphatnék. Csak nem találok rólunk infót, ki milyet használ és elégedett-e.

Mági: :lol: :lol: :lol: Gondoltam már rá, hogy talán közlekedésre is alkalmas :lol: :lol: :lol:
Annának jobbulást!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Na, én is végre gép előtt.
O. alszik.

Mágnes! Jobbulást Annának!

Krisz! Neked is jobbulást!

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni! Holnapra egy kalappal!

Bartikáról van valami infó?

Moffli! Tessék már írni!

Kép
hanna30

Kata de jo itt ugy szinten!
Martin miatt ne aggodj, csak egy kicsit lusta (en is azzal nyugtatom magam), mert hat tekereg forog, oldalra fordul, hasra meg soha (utal hason lenni amugy), negykezlabazasrol szo sem volt, szoval kb mint Martin, sot lustabb, habar Ati nehany hettel fiatalabb. Oldalra fordul simna, hogy elerjen mindent amit akar, foleg a cicit. :) Sulyba is kozel vagyunk hozzatok. Az orvos meg ramszolt, hogy ne aggodjak, semmi baja, csak jobban lekoti a nezelodes, dumalas stb. nem az egyeduli baba. Allitolag! En mar itt a babaneten komentelni sem mertem, mennyire nem forog az en gyerekem meg nem jarja be a szobat :oops:
Levente edi edi edi, nagyon formas, igazi "baby" ,es mennyire ugyes, mondom szegyent hoz rank :lol: :oops:

Kép
brestovsky

Rita! Nehogy már ezért ne kommentelj! Irgumm-burgummmmmmmm!
Én fiam is ki.as.ott lusta! :twisted:

Kép
hanna30

milyen erthetelenul irok, bocsi a faradtsag, ma takaritottam 5 orat kinyultam

Kép
brestovsky

Rita! Értjük mi.

Sziszi! Ment a válasz! :wink:

Kép
hanna30

Martin, Ati és Ádámom a topic kis lustaságai. :lol: Majd belelendülnek ők is. Bár én is parázok állandóan. Főleg, mióta láttam egy 6 hónapos álló, sétáló gyereket. :shock: Mondjuk azt meg baromi károsnak találom, hogy járatnak egy ekkora gyereket. Majd eljön annak is az ideje.
Az én fiam tuti, hogy szájra gyúr. Egész nap dumál, sikongat, berreg.

Hanna: Bartiék szerintem most vannak nyaralni.

Na, most már a gyereket se bírom a jobb kezemben fogni. A fagyasztás helye úgy ég, mintha tüzet markolásznék.

krisz78

Krisz! Már elnézést, de bolond, aki 6 hónapos bébit járat.
Megsúgom, mióta láttam Sacit, mit művel a fiammal, azóta totál depis lettem. Az én kis lustaságom nagyon sokára itt tartani.

Kép
hanna30

Elkiabáltam a javuló éjszakákat. kb 20 percenként keltünk.

Mági: Annádnak jobbulást!

Erika: Zsófi tüneményes.

Hanna: Olivér tényleg nagyon csibészes! Imaidő :D a fiam is szokott ilyet, utána emeli a fenekét az égnek.

Vicky: Levente milyen ügyes! Csak nézek.

Lustaság: Benedek is lusta. ha nagyon rájön, akkor még a játékaiért is óbégat, nem esik jól neki még nyújtózni sem érte.

És megvolt az első kinti pancsink. Fiacskám csak nézett, hogy napközben mit keresek vízben??? de belejött azért.

Szilvi
Kép
xania9

Krisz: fú, nem semmi lehet a kezed. És mindez attól hogy becsípte a babakocsi?
6 hós bébit jártatni? bár nekem is van az ismeretségi körömben olyan, aki a 7 hós lányát kézenfogva vezetgette. A kislány nem tud mászni, már elmúlt egy éves. Ja meg ugye bébikompban volt, mert az milyen kényelmes, hogy nem kell a gyerekre folyamatosan figyelni. :shock:

Szilvi
Kép
xania9

Sziszi!

ha rendesen fel van töltve az akku akkor egész jó, nekem nem volt vele problémám, morzsa szedésre tökéletes.

Kata! na csakhogy:) Ez igen! MArtin hatalmas!

Nyugi a fiúk tényleg lusták aztán meg bőven behozzák a lemaradást....Mátét le sem bírom lőni pedig Ő is iszonyat lusta volt, azt hittem sosem fog kúszni mászni....

Petra épp a négykézlábazást gyakorolja. Oylan édes ahogy koncentrál.

Kicsit már én is fáradt vagyok, kijavítottam a falat, lecsiszoltam, közben ebédet is kellett csinálni, majd ellátni a gyerekeket, aztán lefesteni odakint két gerendát, majd idebent összepakolni, felporszivózni, felmosni, kiteregetni majd berakni újabb mosást. Most még lecsiszoltam géppel 4 gerendát és még van 4. Na meg persze Máténak pancsi vizet kellett csinálnom az udvaron:)

Ja és épp csekkolom a rumos mazsolás baracklekváromat amit este főztem és pöpec!
katuska79

Járatni nem hogy nem kell egy 6 hónaposat,de szerintem semmilyen korú gyereket...Majd megy ő magától,vagy vannak járás segítők.Egyik ismerősömnek igaz,hogy már 9 hós a fia,de nem tud mászni,csak mintha rollerozna, úgy hajtja magát egyik lábával...Ő kompos gyerek és járatja az anyja...Az még el is nézhető,de lábujjhegyen???És úgy közlekedik vele...Bár ez nem az egyetlen :shock: :shock: :shock: dolog...csokival tömik már jó pár hónapja,mert ugye az volt rá a magyarázat,hogy-miért csokis tejpép is van... :shock: :o
Majd mindenki megmozdul valamerre a saját ütemében...Rita!Nehogy már ne kommentelj ezért! :o Ilyenekkel nem is foglalkoznék!Az én lányom,már mióta próbálgatja a mászást.De még mindig nincs összehangolva minden végtag... :roll: :D Majd rájön...Addig sem kell utána loholni... :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

KATUSKA!Akkor most már kijárna neked egy forró relax fürdő,masszázzsal ,pezsgővel és friss eperrel... :wink: 8) :)
Ja és apától egy kis kényeztetéés.... :wink: :P

Eszter

Kép
eszterem

Krisz! Köszi a Bartika infót.

Katuska! Te igazi pasi vagy wazzzzzzzeg!

Kép
hanna30

Erika! Csöre apró betűs hozzászólásán röhögtem.
Nekem O. bármilyen kábelt találna lenne ne mulass.

Kép
hanna30

Eszter! Ott a pont! igen kijárna már egy kis relax...

Ó Hanna neeem! megnéztem valami ezoterikés oldalon, hogy előző életemben pár száz évvel ezelőtt valami papnő voltam a vadnyugaton vagy hol...megkeresem ezt az oldalt, jókat lehet rajta játszani:)
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?