A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Tigriske: GRATULÁLOK a kis tigrisekhez!!! :lol: :lol: :lol:

kiss angyal: gratula neked is a vizsgához ügyi vagy nagyon, most a következő vizsga előtt a zebracsíkhoz fogunk gratulálni!!!!!! :D :D :D

Havri: majd augusztus elején megyünk Siófokra. már nagyon várom 8)

Én 2hét múlva megyek a saját nődokimhoz hogy nézzük meg az IR-t.

Kép
sztyopane

Koraszülöttek, de egészségesek
Tripla örömök a szülészeten
Két hármas iker született két napon belül
Nagyon ritkák

– Spontán, tehát természetes megtermékenyítésnél 83 a négyzeten az esélye, hogy hármas ikrek szülessenek. A hármas ikrek 90%-a mesterséges úton fogan – mondta dr. Nobilis András, a Semmelweis Egyetem koraszülött intenzív osztályának főorvosa. – A babák minden esetben korábban, általában a 28–32. hétre születnek. Mivel koraszülöttek, a tüdő és a bélrendszer még fejletlen. De ettől függetlenül mindkét hármas iker egészséges – mondta.

BUDAPEST — Két hármas iker is született néhány nap különbséggel a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti Klinikáján! – Sokáig próbálkoztunk a férjemmel, de nem jött össze a baba, ezért a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttünk. Három petesejtet ültettek be, és mind a hármójuk megfogant. Június 25-én Tamás jött elsőként a világra 1370 grammal és 41 centivel. Jázmin 1650 gramm és 43 centi, Kristóf pedig 42 centi és 1730 gramm – sorolta Hajdárné Bartus Andrea (32). A kicsik jól érzik magukat, de egyelőre a koraszülött osztályon vannak, mivel súlyuk nem éri el a „kritikus” két kilogrammot. A másik trió édesanyja természetes úton esett teherbe három babájával. – Először az ötödik héten voltamorvosnál, akkor még csak egy babát látott az orvosom. A 9. héten már ketten látszottak. A harmadik, 12. heti terhesgondozáson pedig kiderült, három kislányom lesz! – mesélte terhessége élményeit Pápics Ágnes (26). A három kislány június 27-én a 36. hétre, tehát kicsit korábban született azoknál a babáknál, akik csak egyedül lakják anyukájuk pocakját. – Natali érkezett elsőként, ő 1830 gramm és 43 centiméter. Noémi, a második 2140 grammal és 44 centiméterrel jött a világra, Nikol pedig 2090 grammos és 45 centis – mondta a kismama. Az elsőként érkező Natalit a kicsi súlya miatt még csak az édesanyja láthatja, így őt mi is csak később tudjuk megmutatni. Ágnes férjének, Viktornak (28) családjában egyébként voltak már ikrek. Bár mindhárom baba kislány, a vérvizsgálatok szerint nem egypetéjűek.

Pápicsék Pápics Ágnes Nikolt fogja, Nikol mellett Noémi alszik. Natali nincs a képen, őt egyelőre csak édesanyja láthatja

Hajdárék Hajdárné Bartus Andrea Kristóf fejecskéjét simogatja. Kristóf mellett Jázmin, mellette Tamás alszik

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

a mai blikkben olvastam

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Tigriske!
Gratulálok! Ez szuper!!!!! Igaz lehet, hogy néha befonod a szemöldököd, de azért tök jó, hogy így alakult. Szerintem egy páran cserélnénk itt veled.

Sajt@!
Tényleg, mi van a lakással??

Babszika!
Hajrá 2. inszem!!!
szöszi1977

Tigriske: akkor már kistesókon nem kell gondolkoznotok :D Apa mit szólt hozzá?
kiss angyal

Tigris, örülök, hogy ma találkoztunk....láttam, hogy nem tudtad eldönteni, hogy boldogságodba sírj vagy nevess....nagyon örülök nektek!! Vigyázzatok magatokra! Fogsz még jönni a BMCbe, vagy már saját dokker?

Lányok, jön valaki csütörtökön beavatkozásra?

Kpn, megkérdeztem a strandot a doktornőtől, mert én is mennék már pancsolni...azt mondta, hogy közvetlenül az inszem után nem ajánlja, de a jövőhéten már igen, de csak egyszer!?, szóval ne üljek 3 napig nyitástól-zárásig a jegesvízbe....kb.
lugi

szia lugi, most aztán jól megnyugtattál :shock: :D
pénteken volt az inszem, én meg vasárnap csobbantam. valahogy amikor mentem a medence felé, elfelejtettem mindent és csak az a masszírozós vízsugár érdekelt. na sebaj talán segített a vándorlásban.

tegnap is és ma is egész nap fájdogált a hasam. nem menzisen, csak úgy, ajánlom, hogy a rendeződéstől legyen!!!

lugi, gondolok rád csütörtökön, bejött legalább ez a menopur?
kpn

Kpn: az nagyon jó jel :D :D :D
kiss angyal

sziasztok!

havri: UH-on mi volt???

Kép
sztyopane

Sztyopane hahó:
Siófok?? Az szuper :)

Hát láttam a petezsákot, meg a szikhólyagot. Jahh és csak egy babót látott a doki, de igazából az sem baj, örülök egynek is nagyon :lol:
Csak az zavart, hogy még nem hallottam a kicsi szívhangját.

És én nem kaptam még képet, pedig úgy szerettem volna..
havri1

És mikor kell megint menned?Akkor már tuti lesz szívhang!!!! Ha mész kérjél duplán képet :lol: :lol: :lol: Mond meg, hogy kell egy ide a csajoknak és még egy csak úgy :lol: :lol: :lol:

Nagyon várom már a Balcsit, utána már csak 1 kis idő és mehet a következő menet :D

Kép
sztyopane

angyalka: te mikor mész UH-ra?

Kép
sztyopane

Jó éjt csajok!!!

Legyetek jók

Kép
sztyopane

Sztyopane:de jó lesz neketek a Balcsin :D :D :D
Hétfőn megyek u.h.-ra

Havri: minden rendben van hidd el!!!mikor kell menned legközelebb?
kiss angyal

Sztyopane:
két hét múlva kedden kell mennem, akkor már minden kiderül, már nagyon várom :)

Én is szeretnék olyan képet mint a csajoknak van :lol:

Még mi is gondolkodunk a Balcsin, ki kéne nekünk is kapcsolódni egy kicsit, nagyon messzire most nem mennénk..

Kiss angyal:
köszi a biztatást, most nagyon rám fér..

Remélem nektek is minél hamarabb sikerül a babóca, vagy több is, mint tigriskének :lol:
azóta nem térek magamhoz mióta olvastam, milyen sokan vannak :lol: :lol: :lol:
havri1

Most Merionalt kaptam...1 db 21 mm-es, ugyanakkora,és nem több, sem kevesebb, mint a menopurtol...szóval ennyit a különbségtől.

Szerintem semmi baj nem lesz a strandolás miatt, sőt legalább nem otthon rágódtál a dolgokon, hanem kikapcsolódtatok.

Képzeljétek 4 stimuból 3 alatt full beteg voltam, garatgyulladás, megfázás, torokfájás...meg minden. Kérdeztem a dokinőt, hogy ez már nem lehet véletlen, különben is nyáron elég fura, és azt mondta, hogy azért lehet, mert, hogy biztos depis vagyok, és ha lelkileg szarul vagyok, akkor könnyebben elkapok mindent.
De hát nem vagyok/voltam mindig depis!?
Csak nekem volt ilyen mellékhatása, csajok????
lugi

Tigriske: Gratulálok, ez fantasztikus! :shock: :D
Vendég

A babásba tettem fel új képet a trónörökösről.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

lugi: nekem még csak 1 inszemem volt de én is csupa takony lettem az akció másnapján fájt a torkom lázas voltam, lehet, hogy attól??? :shock:

Vicky: megnéztem a képet, milyen nagyok vagytok már! Akkor a picúr integetett neked, megmutatta, hogy minden ok odabent :D :D :D ! Örülök, hogy a cisztáid csökkennek!

Havri: mi is reméljük, hogy hamarosan követünk titeket :lol: . Hát nekem se megy ki a fejemből a 3picúr tigriskének :shock: :lol: . Elképzelem ahogy a 3 gyerkőc 3 felé szalad :lol:

Tigriske: ha kell majd bébicsősz szívesen elvállalom :lol: :lol: :lol: Apa mit szólt?

kiss angyal: apával nézzetek le hozzánk a balcsira :lol: :lol: :lol:

A héten megy valaki BMC-be?

Na indulok mert már melóba kéne lennem, de ti vagytok az elsők ha felkelek :oops:

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt. Apa megkérdezte hova teszünk 3 gyereket, de azóta folyamatosan vigyorog. Szóval nem lesz gond. Remélem most hogy abbahagytam az Utrot minden rendben lesz velük. A bébicsősz tuti jól jön majd. :-)
Én sem tértem még magamhoz, de egy biztos, a tegnapi nap volt életem legboldogabb napja.

Lugi! Én is örülök hogy láttalak, és fogok még menni, mert jövő hét kedden megnézi a doki, hogy megmaradt-e mindhárom.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!
Tigriske!
Én még nem hallótam hogy inszemböl 3baba legyen nagyon meg lepő!Kívánom hogy minden rendben legyen és Boldog nagy család legyetek!!!!De ilyenkór kapol majd segitséget védönött!Ugye?

Remélem ugyan azt a szurit kapom másik orvostól is amit a drnötöl?Érzem már a hasamat nagyon várom már!Szerveszkedek mert le akarok menni a Balcsira mert meg lettünk invitálva vendégségbe mert ott laknak lent a nagynénémék!Meg jövöhéten hétvégén elszeretném csalni a drágámat Gyopira az éjszakai élményfürdöbe.
Valamelyikötök kérdezte hogy hová valosi vagyok?Szentesi.Kébzeljétek tegnap elengedtek este 9kor haza de sz.cs.p már 24ig tart a müszak.

sztyopane:
Te most hol tartasz?

Kisangyal!
Köszi az infót az aspirin projectröl mert én már szedem lassan 1hónapja!Én is megakartam kérdezni.

Vicky!
Még ma megnézlek bennetek!!!Remélem jól vagy?

Cséz:Böbe!
Képveletek???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rózsa11 2009.07.08 09:01-kor.

Kép
rózsa11

Lányok találtam egy aranyos képet! Kép

Kép
rózsa11

Tigris!

Gyere te is a Várandósság -> 2010. februári babák topikba! :D

Helyzetjelentés:
Kezdem Böbével, mert megkért, hogy írjam meg, vele mi van. Nos egyik oldalon egy 14 mm-es, másikon egy 15 mm-es tüszője van. a nyh. 8 mm. még ma meg holnap 1/2-1/2 Merional, pénteken újabb UH, és szerintem hétfőn inszem lesz náluk! :)

Nálam:
Elbocsátottak a BMC-ből. :D
Édes kis cuki bébim van, azt mondta Szűcsdoki, hogy minden a legnagyobb rendben van, jó helyen is van, és jól fejlődik. CRL 19mm (ez gondolom, a petezsák mérete lehet).
Itt a sztárfotó:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rózsa! Nem tudom, de gondolom kapok majd.

Kakti! Hát a februári topic nekem késői. :-) Ha hárman maradnak, még az is lehet, hogy decemberben szülök.:-) De köszönöm az invitálást, olvasom azt is természetesen.:-)
Nagyon szép a sztárfotó:-)

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Rózsa!

Szerintem nem kell még szedni az Aspirin protektet, igen veszélyes is lehet, bőven ráérsz ( ha már mindenáron szedni akarod )akkor ha már meginszemeltek.

Csak onnan tudom, mert apukámat nemrégiben elvitte a mentő, mert ettől a gyógyszertől bevérzett a gyomra. Neki ezt állandóan szednie kellett, jópár évvel ezelőtt agyvérzése volt.

Egy másik topikban meg azt mondta egy lombikos lány, hogy csak a beülti után ajánlották neki, leszívás előtt semmiképpen, mert a leszívásnál nehogy megszúrjanak valamit, mert akkor el is vérezhet..
Nem akalak megijszteni, de én ezeket hallottam róla.

Szóval ráérsz akkor vérbőséget "csinálni" ha mr kell a beágyazódás miatt!!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Tigriske!
Hatalmas gratuláció a 3 babócához. Nagyon vigyázz magatokra!!!!

Kakti!
Szuper a sztár fotó! Nagyon édes bébikéd van!

Kiss anygal!
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszemed, de majd a következő tuti fog. Gratulálok a vizsgádhoz!!

Bocsi, hogy nem jöttem, de sajna kórházba kerültem, ezért kicsit le is vagyok maradva, hogy kivel mi történt.
Beavatkozásra váróknak küldöm a drukkjaimat és babaragacsaimat. Kismamiknak meg küldök pocaksimit.

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

sziasztok

én is hazaértem, ma a kisfiammal mentem mert bölcsi szünet van, Apa meg dolgozik.
Szóval semmi jó hír még mindig nincs domináns tüszőm, 8nap 1 merional, 5nap 1,5 merional, ma még 1,5 merional, holnaptól 2merional, aztán kedden kell visszamennem és meglátja mi lesz.
Ez a ciklus rosszabb, mint az előző ilyenkor legalább már elindult 1, most meg semmi.
Kedden indultunk volna Pécsre nyaralni hát annak lőttek......
mindegy de legalább nem munkaidőben kell eljönnöm, mert keddtől leszek szabadságon 2hétig, remélem belefér az inszem, ha lesz egyáltalán.
már megint több mint 3doboz merionalnál járunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kakti

gyönyörű a sztárfotód, nekem tetszik nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Aspirin témához: amikor rákérdeztünk Szűcs dokinál, Ő azt mondta hogy nem ajánlja. Gondolom ha valamit segített volna ez, akkor azt mondta volna hogy szedjem. Nem biztos, hogy egészséges, az amúgy is sokmindenféle hormon mellett még külön gyogyikat is szedni, amiről a doki (esetleg) nem tud. Befolyásolhatja a dolgot bármely irányba. Szerintem kérdezzetek rá előtte a dokinál, az pénzbe nem kerül.

Tigriske!
Gratulálok a 3 babához, te jó ég, mekkora pocid lesz??? :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kakti:nagyon szép fotód van neked is :D

Ildi: miért voltál korházba?

Havri: no para!!!!!

Rózsa: én megkérdeztem a dokkert az aspirinről, de azt nem szabad szedni egész hónapban,mert az befolyásolja a véralvadást!!!az inszem napján este lehet elkezdeni!!!most hagyd abba,3 nap alatt kiürül a szervezetből!!! ezt tényleg nem szabad szedni beavatkozás,műtét előtt mert elvérezhet az ember tőle!!!!a Kaáliban ezt szedni kell mindenkinek a beavatkozások után,persze biztos nincs akkora jelentősége ennek,mert akkor itt is kötelező lenne...nekem azt mondták,hogy ha gondolom szedjem a beavatkozás után...

Vicky: mi a másik topik neve ahol meg lehet tekinteni a Te csemetédet is??? :lol:

Jajjj Tigriske neked is akarom látni a 3 lurkót...olyan fotót én még soha nem láttam ahol 3 baba van :D

Sajt:hol vagy? remélem nem falaztak be, mint Kőműves Kelemen nejét :wink:
kiss angyal

Sztyopane:küldtem privit :D
kiss angyal

kiss angyal: Ugyanennek a babás fóruma kettővel lejjebb.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Kakti: nagyon szép a bébikéd!!!!!!!

rózsa: nekem szeptemberig pihi van majd akkor megyünk tovább!

lukácsné: nem elkeseredni!!! keddre lesz 1 nagyod amiből lesz a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sztyopane

Kpn: hogy vagy,fáj még a hasad?ez lehet ám a beágyazódás :D
kiss angyal

kiss angyal válaszoltam :lol:

a héten megy még valaki BMC-be?

Kép
sztyopane

lukacsne, ne add föl, vannak ilyen szarul induló stimuk, amig nem állítják le, van esély!

angyal, 3 napja érzem a hasam igen, idegörlő ez a 17 nap, lehet, hogy ha nem figyelnék, nem is érezném

mi az esetleges sikertelenség után arra gondoltunk, hogy nyári szünetelünk, de lehet, hogy a vártnál korábban megszűnik a munkahelyem és talán akkor nem kéne időt vesztegetni. ugye inszemre is vonatkozik a védettség?
kpn

Kpn:ez a védettség engem is érdekelne...,de szerintem az inszem utáni 2 hétre vontakozik amit rá is írnak a zárójelentésre,hogy 2 hét betegállomány..de ha nem jól tudom javítsatok ki...
kiss angyal

Lukácsné:és a fiad természetes fogantatás eredménye?

Ne aggódjál 1 100%,hogy megérik és az elég egy babának :D
kiss angyal

Sziasztok!

Kakti:
Nagyon szép a babócád :lol:

Vicky:
Láttam a te fotódat is, nagyon édes manókád van:)
Szépen lassan, de biztosan felszívódik a másik petezsákod.
havri1

Kpn:

milyen védettségre gondolsz? A felmondásira?
Az mindenkire vonatkozik, aki „emberi reprodukciós eljárás” alatt áll. Szóval az inszemesekre is. De ha megszűnik a cég, akkor hiába. Szerintem ez csak annyiban védettség, hogy emiatt nem rúghatnak ki!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kiss angyal

mondhatni igen, de nem.
3 hónapig szedtem a clostilbegyt-et és a harmadik hónap végén a Horvát tengerparton nyaraltunk és ott fogant a kisfiam, de NEM peteérés korszakban/legalábbis amit számoltunk/ mert már a következő menstruációmnak kellett volna jönnie és persze tesztet is csináltam ami negatív lett. Bejelentkeztünk a BMC-be és elmentünk nyaralni, majd mikor időpontom lett /jó sokára/ akkor Szűcs doki közölte, hogy gratulál, mert 7 hetes terhes vagyok UH szerint, mondanom sem kell mennyire örültem neki./mensi szerint már 12hetesnek kellett volna lennem/. szóval így fogant a kisfiam :)
a férjem felvetette hogy mi lenne ha megint elmennénk a tengerpartra csak 2-3 napra????
A kiskönyvembe is azt írták a születés várható időpontja jan 23 vagy febr23 és megszületett febr 18-án.

kicsit hosszú de jó story volt nekem....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vicky
én is megnéztelek titeket. vigyázz magatokra.

Nem tudjátok hogy Akire -vel mi van???
rég hallottam róla.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kpn

köszi a biztatást, aranyos vagy, csak már úgy gondoltam hétfőn lehet inszem vagy kedden aztán meg nyaralás, de az most úgy fest elmarad, mondjuk ha jönne a baba nem bánnám hogy veszlik a pénz is és nyaralni sem megyünk, mert az ugye kárpótolna :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Akire tényleg nagyon eltünt. Mi lehet vele?
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné:türelem babát teremt :lol:

Vicky:szépek vagytok :D
kiss angyal

Csajszikák!

Hát jó híreim vannak/ nem, nem vagyok terhes :D /
Hanem most jöttem a tündéri sebészemtől műtét utáni kontrollról és olyan szép a seb, hogy akár ebben a hónapban is kezdhetném az inszemet !!!!!!
Az az igazság hogy most viszont annyi pénzünk ment el a műtétre/ doki, ápolónők, benzinköltség utazásokhoz.... eszméletlen kedvesek voltak egyébként a kórházban velem- szóval teljesen megérdemelték amit adtam nekik-hogy félek hogy már e havi inszemre nem marad....Na fasza mi???

Lukácsné!

Ez igazi mesebeli történet !!! hova mennétek most nyaralni?

Kpn, Kiss Angyal, Kakti!

Tényleg ráírják a papírra inszem után hogy 2 hét betegállomány javasolt ???
Mondjuk én tutira nem megyek betegre mert megölnének a munkahelyemen, mert 3 hét betegácsit kaptam műtét utánra, vagyis most. :( De azért ha aktuális lesz és szólok a főnökömnek hogy inszem lesz gondolom kímélő üzemmódba rak engem, nem? Legalábbis remélem naivan...
csézjang

Csézjang: ez szuper, hogy szép a sebed!!!!!!!!!!!!!!

az én záromra ráírták,igy ni: Javaslat: betegállományba vétel...
kiss angyal

kiss angyal!

ez mit jelent, nem írnak rá időt? hogy 1 vagy mondjuk 2 hét? Egyébként ti elmentetek betegácsiba???
csézjang

csézjang: Én az inszem hetét vettem ki és esetleg még a következőt, mikor hogy. Amelyik sikerült, annál 1,5 hetet voltam itthon.
vicky79
Budapest III. kerület

csézjang: Ez a laptetőm akkor a tiéd. Már két napja osztogatom megint. A baba tényleg vonzza ezeket. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?