Hú, elment a gyerekorvos, megkaptuk a Prevenart...szegény Lillu már nagyon fáradt volt, el is ájult. Én is lassan megyek felmosni.
Azt mondta a doki, Lilla egy kicsit még izgágább lesz, ahogy nő egy picit...édesistenem, lassan übereljük Sacit...ma bekúszott az íróasztal alá ismét, megette a szék lábát, megcibált egy kábelt, lesöpörte a fél asztalt...
Büszke lehetek magamra, főztem egy eszméletlen car borsófőzeléket...

szegény férjem...nemtom, valamiért nem puhult meg az a vacak...legalább a sült virsli meg a desszert jó lett, de ez borzalom, amióta ilyen idióta idő van (egy hete?) képtelen vagyok igazán jó főzni
Kislány-lepucolás: nekünk azt javasolta a doki, hogy fürdi előtt gyógyszertári babaolajos vattával kicsit kitörölni. Így a krém mindig szépen kijön, bár igyekszem oda nem kenni.
Járóka: hát, esélyünk sincs rá, hogy Lillánk megmaradjon benne. A nagy habtapin egész jól elvan egy ideig...most azt tervezzük, hogy a legkisebb szoba két ajtajára veszünk rácsot, és gyerekbiztossá tesszük, az lesz a"járóka".
Járani egy ilyen kis babát? Nagyon buta emberek vannak, azt biztos
Csöre: ha Lillára rászólok, hogy NEM, vigyorog, és azt mondja : E. Mit kezdjek én ezzel a lánnyal?
Hanna: épp most mondta a gyerekorvos, hogy amit magától tud, azt hagyni kell. Lilla is kapaszkodik, ha van mibe és ül. Mint egy részeg matróz, de hiába fektetem vissza, visít és kapaszkodik tovább
Eh, képzeljétek, ekkora cikit. Gyerekorvos, középkorú pocakos úr. Imádom, az én gyerekorvosom is ő volt. Vizsgálja Lillát, tornáztatja a lábát, mondom neki, hogy ezt mi is szoktuk mondókával, azaz "megkisbencézzük". Valamit igencsak elértett, mert vigyorgott és közölte, hogy ahaaaaa, kisbencézünk, máris babaprojekt újra? Áááááááááááááááááááááááá!
Mit szerettem volna még írni?!