2004.06.11 11:35
2004.06.11 12:53
DRÁGA SÜNCSI NAGY GRATULA!! ÉS IGAZUK VAN A CSAJOKNAK MÉG ÉN SEM NEM LÁTTAM ILYEN CSODASZÉP KISMAMIT! TÉNYLEG MINTHA NEM IS SZÜLÉS UTÁN LENNÉL.
A BABUCI NAGYON ÉDI!!!! MILLIÓ PUSZI!! SÜNCSIFÉRJ NEKED IS NAAAGY GRATULA!!!
Drukkolok, hogy mihamarabb együtt lehessetek. Kár, hogy nem lehetsz mellette.
Tarts ki, sok puszi!
, akkor is ezerrel fogok szorítani!
Nagyon vigyázz magadra, pihenjél sokat!!
Ő afféle mindenttudó okostóni? Vagy szimplán mekkmester aki azt hiszi mindenhez ért?
A táblicskut megkaptam, köszönöm.
Jó volt olvasni a lelkesedésedet!
2004.06.11 16:18
Találtál ajándékot? Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz értem, most úgy érzem nyugi van. Bár mintha még lentebb szállt volna a pocakom, s most kb. öt percenként kell mennem pipilni. Meg ezek a keményedések mintha gyakoribbak lennének, de fájdalom az semmi. Délután nagyot pihiztem, az is jót tett.
De mindegyik édes, a lényeg meg úgyis a benne lévő babák lesznek!
2004.06.11 18:34
Daninak egész jó szine van ott ahol, kilóg a ruciból. Én inkább egy gutaütötte főtt rákhoz kezdek hasonlítani.
Daninak vettem egy jó nagy traktort utánfutóval, meg két fa kirakóst.
Máskülönben ott őrülünk meg a játékboltban.
Akkor mindjárt magát az üzletet kellett volna megvennem.
Danit megint idősebbnek nézték, most 3 évesnek. Megróttak mert még pelenkás... Olyan hülye, bunkó emberek vannak. 2004.06.11 20:20
2004.06.11 20:27
Ne hagyj bizonytalanságban!
2004.06.11 20:28
2 órán keresztül voltak tolófájásai úgy,hogy nem nyomhatott.
2004.06.11 21:43
2004.06.11 22:34

Tunder edes es Suncsi hihetetlenul szep a kepen! Tenyleg mintha nem is szult volna!Sok puszi nektek es kerjuk a hireket tovabbra is
Gratulalok hozza es orulok, hogy minden ok veletek, nemsoka majd egyutt is lehettek, meglatod
Puszi nektek!
2004.06.11 23:06
2004.06.12 07:17
reklamáltatok már? Az legalább pozitív, hogy anyósékkal minden rendben volt.
Én meg ma sütők meggyes-túrós palacsintát.
A szülés miatt, meg ahogy Zsuzsánk mondaná ne parázz! Jó-jó én is ezt mondom magamnak és azért be vagyok reccsentve én is, bár már alig várom.
Hogy van Pöttyös Danid? Jobbulást neki! Remélem nem vakarja.
Már 31???? Lassan utolértek!

2004.06.12 07:18
Olyan jó, hogy Te végülis egy hagyományt vettél át és te is tudod élvezni a tanyasi életet. Én igazi városi vagyok, nagyon messze áll tőlem a falusi élet, de most vettünk Dunántúlon egy parasztházat és teljesen bevagyok zsongva. Férjemmel fogalmunk sincs, hogy mit hogyan, szerintem mindenki rajtunk fog röhögni
DE nagyon várom, hogy lemehessünk. És a birkákkal mit kezdetek, télen hol laknak? 2004.06.12 07:30
2004.06.12 07:46

2004.06.12 08:06
Nem az elejétől kuksizom a beszélgetéseiteket, de ez is elég volt ahhoz, hogy veletek együtt szurkoljak!! Nagyon jó kis csapat vagytok, jó olvasni Titeket
2004.06.12 08:16
2004.06.12 08:49
Megint jol aludtam, kezdek elcsodalkoznia dolgon...Lejjebb ment volna a hasam es azert? Pedig tegnap nagyon egett a nyelocsovem...
Remelem, jol sikerul a zsur es meg jobban felvidit az a sok rakoncatlan kolyok! Azert ne faraszd ki magad tulsagosan!
Marmint Danin a pottyok... Semmi elkepzeles, hogy mitol lehet? Az unokaocsem,szegeny, a csokira volt allergias kepzeljetek...Most valahogy elmult, illetve ha keveset eszik mar nem ut ki.
kivul, aki elsiette a dolgot, bejott a 3-as befuto, amit tippeltem : Mucska, Zsuzsa, Suncsi!!!
a favoritok kozott van nalam...Zita
nem jelentkezett senkinel?
2004.06.12 09:08
De ugy latszik ez egy nyugis ejszaka volt
Azt hiszem az utoleres csak augusztusban lesz, legalabbis remelem!!!
Es tenyleg hidd el, hogy vigyazok magamra, a babomra meg aztan kulonosen! Tegnap is ott volt egy szivacs, amikor ugy ereztem, akkor lefekudtem, meg szunyokaltam is, ugyhogy tenyleg nem hajtom tul magam
Pici babucim meg szerintem jol erzi magat, nem nagyon szokott reklamalni
A tanevzaro koncerten rendezett olyan vitustancot, hogy el voltam kepedve, szerintem nem tetszett neki, hogy szauna volt a tornateremben es alig kaptam levegot. De ezt leszamitva nem tiltakozik, ugyhogy szerintem jol van odabent!
Nagyon szepen koszonom a Zsuzsaek kepet, fantasztikus ilyet latni, 3 perces kepet!!! Es a tablazatot is koszonom, remelem lesz meg ujabb, akkor abba ird be nyugodtan, hogy Viragh Orsi vagyok
Ja, nekem a kepek kozul mindegyik nagyon tetszik, sajnos en nem tudok segiteni, hogy melyik legyen
2004.06.12 09:57
A lényeg, hogy kifizettünk neki a spórolt pénzünkből 100 ezer ft tartozását és erre rá nem egészen 2 hét múlva újabb igénnyel állt elő, amit mi nem lévén krőzusok, nem tudtunk kifizetni.. Ennyi!!! Nem hogy hálás lett volna vagy valami... Olyan dolgai voltak, hogy hajmeresztő. Nem kívánok senkinek olyan élményeket amiket ő adott.
Állítólag holnap jön a szerelő. Igaz eddig kettőből egy alkalommal sem ért ide...Miért a holnap lenne a kivétel?
Pusziözön!
Tényleg jó kis csapat a miénk.
És olyan izgi, hogy már 4 babánk van!
Kicsit le vagyok törve, ráadásul éjjel szörnyen (nem)aludtam, majd megfőttem...
2004.06.12 10:43
2004.06.12 13:31
) majd jelentkezzetek megint!Tenyleg, mit mondanak, mikor helyezik oket szabadlabra? 2004.06.12 14:13
Nagyon buszke lehetsz magatokra
En is nagyon kivancsi vagyok minden hirre, ugyhogy legyszi folytatsd ilyen rendesen a mi tajekoztatasunkat, jo?
Nagyon puszilom Suncsit is es a kis Andrist is
De azert mi meg messze vagyunk ettol, addig vegig fogjuk asszisztalni a listan elottunk jarokat
Ugye Aniko?
Ne aggodj, nem viszem tulzasba, sajnos ez lesz az oka, hogy nem fogunk tudni elkoltozni jovo csutortokon, hacsak valami csoda nem tortenik
Ugyanis nagyon csigaban adom elo a dolgokat es amint picit faradok fekszem is le vizszintesbe. De valahogy csak lesz, nem idegesitem magam rajta
2004.06.12 14:27
2004.06.12 14:46
ha kell bele egy bálna és borja, akkor már indulunk is.
Fagyival hogy állsz? Én már elkezdtem.
2004.06.12 15:08
2004.06.12 15:25
2004.06.12 15:45
2004.06.12 15:55
2004.06.12 16:17
Nekem meg szeptember 25-én jött meg utoljára...
De én azért Lino-t nem hagynám ki az élbolyból, elég hallgatag mostanában, csak nem...?
Ebéd is hasonlóan visszafogott volt? de te így is olyan csini vagy!!! Egészségedre!!!
Szóval a férjed a döntőt már nélküled akarja nézni?
2004.06.12 17:32
Engem gondolom felköszönt majd Ádi,
talán anyós is, mert azt "úgy illik". Nem leszek elhalmozva, de végülis már nem vagyok gyerek.
Dani 2-ik szülinapja viszont annál inkább felspanol.
Olyan hihetetlen, hogy már 2 éves lesz! Hiszen még csak most született!
Bízom benne, hoghy holnaptól végre társulhatok a hűsülők köréhez.
Nem volt egyszerű bepanírozni őket a kis kuktám mellett.
2004.06.12 17:57
Nyammmm...

Erzekenynek azert erzekeny vagyok, hihetetlen miken tudok pityeregni mostanaban, szegeny parom...
De itt koztetek nem is tudom mi kene, hogy megsertodjek! Azert ahhoz tenyleg valami komolyat kene elkovetni!
Es meg milyen kis rovid!
El is felejtettem gratulalni Gergod szulinapjahoz! Nagyon Boldog Szuletesnapot Neki, remelem jo a buli es Te is jol erzed magad! Sok puszika Nektek!
Egyaltalan nem ertettelek felre, en is csak poenkodni akartam
A keson iras meg annyira nem ciki nalam, en regen sem birtam ejfel elott az agyba keveredni, es ez a terhesseggel sem valtozott meg
Most viszont egesz nap pihizek es abszolut "soft"-ban adom elo a dolgokat, delutan meg aludtam is 1,5 orat!
2004.06.12 19:04
2004.06.12 19:32
2004.06.12 20:15
Szerintem a 22-e már igen csak túlhordás lenne.
Mi bajod a rákokkal?
Most már tényleg nemsokára minden a helyén lesz.
2004.06.12 20:18
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|