Sziasztok!
Mi is bejelentkezünk
Nagyon szépen köszönjük a hiányolást. Igazából a lustaság miatt nem jöttem......
A múlt héten konferencián (Áron szavaival élve kontetájén) voltam Visegrádon. Minden nap utaztam oda-vissza. Tetszett, de jó fárasztó is volt, meg a téma is iszonyú nehéz volt. A bifurkációs pontokból meg Lorenz attraktorokból a végére szerintem már mindenkinek elege lett
Áron az apukájával és a hevesi mamival volt itthon, és nagyon jó gyerek volt. Simán elaludt délben, szépen elvoltak napközben is, néha emlegette, hogy anya kontetájén van
és angolul hallgat előadásokat
Szombaton voltunk céges gyereknapi rendezvényen, volt bábozás is, de arról gyorsan ki kellett jönnünk, látszott, hogy szegénykém megvan zavarodva. Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, viszont bebizonyosodott, hogy a déli alvás szent és sérthetetlen! Kimaradt, és emiatt délután 3 körül már annyira nem bírtunk szegénykémmel. Sírt, de eljönni nem akart, iszonyatosan fáradtan nagy nehezen betuszkoltuk az autóba, 2 perc múlva aludt a drága
A konferencia előtti héten voltunk szemészeten, és nagyon büszke voltam Áronra, ügyesen mondogatta, hogy éppen mit is mutat neki a néni 3-4 m-ről (napocska, házikó, gomba....).Viszont a vége felé már nem figyelt, így nem tudta megállapítani a doktornő, hogy azért e mert nem látta a legkisebb ábrát, vagy csak megunta az egészet. Ugyhogy félév múlva ismét mennünk kell.
A pindurival is minden rendben remélhetőleg, szépen mozgolódik. Nekem most az a gondom, hogy éjszaka 4-5x megyek pisilni.....meg a konferencia alatt, esténként iszonyatosan bedagadt a lábam, és hajnalban arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim. A sok üldögélés, nemmozgás megtette a hatását.
Egyre erősebb bennem a gyanú, hogy kislány lesz, nincs linea negrám, ami Áronnal már nagyon korán kialakult, és a hasam is kerek. Egyre jobban látszik a babavárásom, egyre többen észreveszik.
Kia,
Remélem, jól telik az idő a Balcsin!
Legalább kicsit kimozdultok, nem mindig a lakáson jár az eszetek....
Boszi,
Remélem, Veletek is minden okés, és megoldódnak a párod munkahelyi gondjai.
Nika,
De szupi, hogy sikerült kifognotok egy nagyon jó ovit egy rendes óvónővel! Reméljük, hogy Gegének is sikerül majd szépen beszoknia. Szobatisztasággal hogy álltok?
Mi sehogy! Áron egyszerűen megtagadja, hogy a bilibe pisiljen vagy kakáljon. Viszont valamelyik nap sétálgattunk egy hasonló korú kislánnyal, aki már szobatiszta félig-meddig, és amikor Ő pisilt a fűbe, Áron is akart. Persze nem jött semmi
de legalább érdeklődött
Viki,
Veletek mi van?