A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Mecsi szeretnék privit írni Neked,de nem tudok, küldenél egy üreset hátha sikerül írnom válaszképpen rá? :) köszi!

Sikerült mindenkinek megvenni a kullancsos oltást? nálunk nem lehet kapni :S

Gratulálok fogacskákhoz és önálló lépegetésekhez!!
makadu

Hahó Csajok!

Húha,látom fogyóztok ezerrel! :lol: :lol:

Szisz!
Ügyi vagy!Kitartás!És tényleg látszik,mert már múltkor is látszott... :wink:

Zsófi!
Nem is tudtam,hogy egynapon születtél a törpeterroristáimmal! :lol:

Mecsi!
Megjött a pénz,köszi!
Barátnőd még jó,hogy megúszta! :roll: Szegény...
Ha az esküvődön dajkáltál volna egy kislányt is,akkor most lehet,hogy Te is többet írogatnál az ikres fórumon! :lol: :lol:

Ritus!
Gratulálok!És együttérzek a rosszullétek miatt(ismerem az érzést) :wink:

Szilvi!
Köszi a köszöntést,majd átadom Jázminnak és Amyrának!(lanyané ikrei) :lol:

binyek

Binyek megérkezett a csomag ma csak a köcsög postás bedobta az értesítőt és ráírta hogy csengetett meg minden , na persze hazudni könnyebb. Nem is voltam ma sehol csak 10kor postán de ő 11et irt a papirra :twisted: :twisted: :twisted:

Kitti ment az üres privi kiváncsii vagyok ?!!

Vettem ma a vaterán egy tefal pároló edényt , mert ez az ikeás pároló betét nem jött be nekem olyan fém ize lett tőle a kajának :(
Milyen jó lesz benne fincsi főtt kukoricát párolni nyamika :D :D

Andim sincs már egy hete itthon, elutazott anyujáékhoz és most 1hónapig nem lesz. Kész letargia!

Holnap jön valami Lux kft-től hozzám takarítógép bemutatóra egy emberke, andiméknál is volt és kitisztította nála az egész szőnyeget bemutató gyanánt kiváncsi leszek nálunk is megcsinálja e mert ha igen már ezért megérte. Lehet nekem is kéne ajánlanom valakit, szeretne valaki ingyen takarítást ???????

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Igen, mi is azert ultettuk a baratnom olebe Laurat, hogy naluk is minel hamarabb megjojjon a kis utod. :) Azt viszont nem tudtam, hogy olyan nemu lesz a baba, mint ami az eskuvon az oledben ult. Kivancsi leszek...:) Egyebkent a mi eskuvonkon lany babak voltak, lehet, hogy ezert lett kislanyunk? :roll: AMinek persze nagyon orulok, mert azt is szerettem volna elsonek, de mostmar majd johetne egy kisfiu is!

Ritus: gratulalok en is es kitartast a kezdeti nehez napokhoz.

Koltozkodes: szombaton atkoltozunk, nem lesz kesz meg mindig teljesen, de a festes mar meglesz, igy el tudunk kezdeni kipakolni. Varom mar, mert ez az ingazaas nem tul jo.

Mecsi, mi is szivesen csatlakozunk a Lurdy-hazba, az itt van kozel. Szerintem is jobb,mint a Savoya parkban.

Remelem a baratnod hamar rendbe jon!

Jo ejszakat, itt nagyon meleg van!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mecsi ment a privi :)9kis kiváncsi :lol:

Egyébként én meg kisfiút fogtam az esküvőn és fiunk van...még a végén van valami ebben a babonában.... :shock: :lol:

Jó Éjt Mindenkinek!
makadu

Mazska,
Örülök, hogy költöztök végre, biztos nagyon jó lesz az új otthon! :)

Sziszka,
Persze, az tény hogy nekem nincsen szükségem fogyózásra (izomépítésre annál inkább), viszont lehet, hogy pont ezért, mint 'kívülálló' könnyebb észrevenni a veszélyeket/buktatókat stb. Nem egy barátnőm/ismerősöm sanyargatta már magát és láttam leépülni a fogyni vágyás miatt. Annak örülök, hogy lelkes vagy és jól megy a fogyókúra idáig, a kitartásod (meg annak aki szintén végig tud csinálni ilyen programot) mindenképpen becsülendő. Én magamról tudom, hogy nem bírnám ki. Szóval én csak azt akarom mondani, hogy ha úgy ítélted meg hogy neked ez a diéta válik be a legjobban, mindenképpen szedjél valamilyen jó minőségű vitamin készítményt a diéta mellet! És lányok akik még fogyóznak, vigyázzatok nagyon magatokra, nagyon könnyű átesni a ló túloldalára, a soványság mit sem ér egészség nélkül! :wink:

Kép
Kép
dia123

Kitti ment a válasz vissza !

Valamit Áron elnyomkodott a gépen mert tök picike betükkel van itt minden.

Fogyókúra holnaptól csatlakozom Sziszkához és a páromat is rávettem mondtam neki hogy nem fog éhezni de ha csak pár kilót lead már jobb lesz :) Én viszont jobban éreztem magam csontin és talán nem is izzadtam ennyire sose mint most. Na és persze furcsa hogy amióta terhes lettem mindig úgy izzadok és ez állítólag meg is marad!
Már a heti menüt is megterveztem , holnap gyüminap, csütörtökön gyros tál,pénteken fözelék, szombaton padlizsános cukinis tészta, vasárnap gyümike.

Mazska végre nagyon jó lesz majd az új otthon. Laurának lett szép új szobája? Majd küldj róla képet.

Péntek délelőtt Lurdy játszóház? Én időt nem tudok ígérni mert Áron össze vissza kel fel de ha felébred üzenek és mehetünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Ebben lehet valami... én mindig baromira fázos voltam!!! VAcogtam! Aztán várandós lettem és azóta állandóan melegem van, szülés után is megmarad, baromira nehezen viselem a meleget. Előtte nem volt semmi gondom.
Vendég

Mecsi. nem lehet akármikor kezdeni ám! csak fehérjével! ;) szóval a holnapot még hagyd ki, és ahogyan Szisz is írta, csütörtökön csatlakozzatok apával! 1 hétre két gyüminap amúgy is nagyon lehangoló :(

sok sok erőt nektek. én most ez a hormonmizé miatt nem vállalok drasztikus diétát! inkább csak próbálok figyelni...

jó éjt!

ja és a játszóházat még megbeszéljük. de lehet, hogy mi is benne lennénk!

sophie27

Hajrá fogyózók, kitartás!

Én nem tudom, hogy milyen nemű baba volt az ölemben először az esküvőnkön, és lányunk lett :lol:

Boni! Jó hogy imádod, hogy fiad van! HA meg lányod lenne, azt imádnád :P

Mecsi! Durva ami a barátnődékkel történt! Remélem nem lesz semmi maradandó baja. Még jó, hogy nem volt velük a gyerek! Felelőtlen az apa, hogy ilyen állapotban vezet....
Látom, megkezted a kiárusítást...

panna1

pénteki játszóház mikor? Igaz tőlünk baromi messze van, de ha apjának arrafelé van dolga, akkor ki tud ott dobni minket.... Hátha...

panna1

Vasárnapi ebéd úgy látom 90 naposaknál gyümitál lesz... Hát igen, vannak nehéz dolgok a diétában... :(

panna1

Mecsi! Rajztábla pici kora óta ott figyel a kádon, arra vesszük ki a fürcsilepedőjébe. Egy ideje játékasztalként is funkcionál :lol:

Dinnyéhez érdekes Réka hozzállása: egyszer kiköpi, egyszer elnyammog rajta. Néha meg bekapja, kiszívja a levét, aztán kiköpi a maradékot... A fél dinnyébe igazán csak a kanalat mártogatta, és azt nyalogatta le. Adni mi adtunk neki pici falatokat, persze mag nélkül.

panna1

Én délelőttre gondoltam mi kb fél 1ig tudunk maradni mert ebédre szeretnék haza érni mert utánna nagy alvásunk van. Áron amúgy még délelőtt is szokott aludni szóval nem tudom hogy fogja bírni max bealszik a játszóba :lol: :lol:

Akkor hiába ettem vacsira tejbegrízt :lol: :lol: Na akkor apája kapott Plusz 1nap bűnözést!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó éjt minden kis manónak és anyukának + apuciknak!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Na ma jön haza sógorom :lol: már nagyon várjuk aztán holnap reggel irány vidék! :lol: apa hiányától már most szenvedek :cry: de azért összességében 10napot kell nélküle eltöltenünk! és ott legalább van strand! :lol: meg a nagyik, dédik és unokatesók tömkelege!szóval vegyes érzésekkel indulok neki.

mindenkinek kitartás a fogyihoz! ha valaki Norbit szeretne, nekem ahhoz is van anyagom, táblázatom nem tudom így sikerül e letöltenetek, most csináltam ilyent először

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... _di_ta.rar

Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Ismét megleslek Benneteket. :)
Remélem mindannyian jól vagytok!
Nagyon drágák a képek, igazi kis gyerkőcök lettek a pici babáinkból! :)

Igazából csak néhány linket szerettem volna beszúrni, mert láttam megy a fogyi ezerrel. :) Én is Norbi Update párti vagyok, ezért ha ezzel kapcsolatban szükségetek van valamire, szóljatok nyugodtan, szívesen segítek.

Szóval a linkek:

Itt nem csak Norbi van, sok más diéta is.

http://dieta.extra.hu/norbi_update_receptek.php

Norbi receptjei:

http://www.norbi.hu/norbi_receptjei_4107.html

Innen pedig szinte az összes eddig megjelent fitnesz dvd letölthető:

http://barbara-dvd.blogspot.com/

Ezeken kívül még számos oldal foglalkozik a témával, remélem tudtam segíteni, illetve ösztönzést adni. Kitartás lányok, ha hiszitek, hogy sikerül fogyni, akkor menni is fog. :D

k.a.t.i.c.a

Binyek/Barbi!

Megérkezett a csomag, nagyon köszönöm. A postaköltség különbözetet átutaltam. Mégegyszer köszi a fáradozásodért, aranyos vagy!! :)

k.a.t.i.c.a

Jo reggelt!

Pentek reggel megyunk szamlakat atiratni, de utana szerintem mi is elneznenk a jatszohazba egy oracskara, utana meg pakolas ezerrel, mert szombat reggel jon az auto.

Igen, lesz Lauranak szep uj gyerekszobaja, ha mar bekoltoztunk es kesz lesz minden, teszek majd fel kepeket belulrol is. Ime a haz kivulrol:

Kép Az uj hazunk

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.2352.jpg[/img]

Es egy furdos kep a kertunkben:
Kép

Tegnap Laura hata mar nagyon ronda piros foltos volt, bekentem neki az ekcemas kremmel, amit a doki irt fel meg regebben, es attol most kezd visszaallni. Azt olvastam, hogy nem csak eteltol, de vegyszerektol is lehet. Mi is furodtunk kerti medencebe - Sziszka, nem lehet, hogy a nagy medencehez valo szerekbe esetleg lehet valami? Vagy en meg a gyumolcsokre gyanakszom, most eleg sok uj, friss gyumolcsot evett. Szerencsere a kedve jo.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mecsi, annyira kellett nevetnem, mert pont tegnap Zsombi is előadta a trükköt, hogy átállította betűméretet :) ha sikerül visszaállítani áruld el légyszi hogyan kell.

Az esküvős babonánál akkor mi vagyunk a kivétel, én a keresztlányomat dajkáltam és mi lett az eredménye?? :)

Mazska, érezzétek magatokat nnagyon jól az új házban! Tuti kert, elfogadnám. Merre van?

Vera, itt vagy még vagy elutaztatok? Küldesz nekem telszámot priviben ha olvasod még?

A nyaralóknak jó szórakozást! Mi még nem jutottunk dűlőre a tervekkel.

Zsombim tiszta pötty lett tegnapra, el is vittem dokihoz megint, hogy mi ez és azt mondta, hogy ez egy ilyen vírus, ez már a gyógyulás, végigvonulnak a fejétől a lábáig a pöttyök és utána elmúlnak, de nem kell vele semmit se csinálni. Nagyon nyűgös szegénykém :(

Fürdetésről akartam írni, hogy Zsombi már vagy két hónapja a nagy kádban fürdik, általában Zétivel együtt és esély sincs arra, hogy leüljön, de tiszta ügyesen feláll, járkál körbe, néha lecsüccsen vagy négykézláb mászik és már nem szokott elesni. Egy csúszásgátlót teszünk a kád aljába.

Ha péntekre rendbejön teljesen Zsombi akkor lehet mi is megyünk Lurdyba, délután utazunk, de délelőtt ha sikerül becsomagolnom, akkor ráérünk.
Vendég

el vagyok kámpicsorodva.

reggel felhívott a hugom, és közölte, hogy zavarné Zsigi a babát az állandó bőgésével , anyuék úgyis velük kell hogy foglalkozzanak és úgysem tudok neki segíteni semmiben. és a három hét nagyon spok, hogy otthon legyünk...

:twisted: és csak azért mert ők betelepedtek anyuéhoz, amíg ott laknak én nem mehetek haza? elegem van!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ja hozzáteszem, hogy már 2 hónapja majdnem minden nap beszélünk róla, hoyg hazamegyek segíteni..sose mondta hogy ne.. erre táska bepakolva és ma ilyent bevág és miért veszem a lelkemre?

és mivel csak anyuéknál tudunk aludni, így lehet nem is megyünk haza :cry:
Vendég

Boni,

:( Megertem, hogy ki vagy akadva, en is ki lennek a helyedben. Remelem, azert megis el tudtok menni.

Andi, milyenek voltak a pottyok Zsombin? Nalunk igazabol Laura hatan vannak, de inkabb foltok - bar mara mar jobb lett, de most mertem hoemelkedese van es egy kicsit nyugosebb, le tettem aludni, hatha utana jobb lesz.

Pesterzsebetre koltozunk a kertvarosi reszre (XX. kerulet), kb. 10-15 percre van a Hatar uti metromegallotol. A kert tenyleg szuper, zart, a haz mogott van egy nagy terasz, oda meg vegkepp nem lat be senki. Ha mar ott lakunk es elkeszulunk, nalunk is lehet kerti party-t rendezni, addigra mar meglesz a homokozo is.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jaj Boni ne légy elkeseredve menjél haza! EGy kisbaba Zsigi mellett is tud aludni. A babák képesek porszívózás mellett is aludni nehogy már ti zavarjatok !!!! :evil: :evil: Nem hiszem hogy állandó segítségre szorulnának tesódék , hogy Zsigivel ne foglalkozhasson senki. Neked is jár a pihenés!!!

Mazska gyönyörű a házatok megérte a várakozás na és a nagy kert hát én is irigy irigy. Barátnőm is Erzsébeten lakik a kertes részbe nagyon szupi kis hely!

Áron kiborzasztott hajnalba 3kelt 4től fél óránként ivott aztán aludt ..... és most kelt fel. Persze én meg alig aludtam azóta. :(
Ma jön egy barátnőm hozzánk a babójával aztán a porszívó ügynök majd este benézek.
Szép napot mindenkinek!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,

Merre laknak a baratnodek? Mi a Magyar utcaba koltozunk. Jo lenne valami ismeros kisgyerekes csaladot talalni a kozelbe :)

Ti merre laktok egyebkent?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, hajrá kertiparti, ott a helyünk :) Kis piros foltok elég sűrűn, de nem ezzel kezdődött, hanem nagy lázzal három napig és két nappal később lett pöttyös.
Vendég

Lazunk az szerencsere nincsen, csak hoemelkedes - remelem nem lesz beteg. A fiuknak is jobbulast, remelem mostmar kilabalnak es nem lesz semmi a nyarra :)

Kertiparti :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni. nagyon sajnálom!!! de lehet ám, hogy húgodnak picit depis ez az első időszaka! én sem akartam senkit sem magam mellett látni. utáltam, ha azt mondták, hogy ne idegeskedjek. sokat is sírtam. szóval szerintem nem komolyan gondolja ő, csak most teljesen új a helyzet! amúgy meg Te is tudod, hogy a kisbaba csak akkor lesz érzékeny a zajokra, hangokra, ha folyton síri csöndben van körülötte mindenki, és ezt szokja meg. szóval nem hinném, hogy egy pár napos babát zavarna egy másik gyerkőc sírása. de ez az én véleményem!!!

Mazska, szuper a házatok. nagyon jó lesz kertes házban! :)

lányok. ez a fogyó dömping! :) tök jó, hogy titkon kiderül, mindenki fogyizik... :) mondjuk én kimondottam nem, de én is szeretnék lefogyni tesóbaba előtt! ;) majd csatlakozom hozzátok, csak megvárom először a 3 hónapos kontrollt. drasztikus fogyót nem akarok, mert lehet, hogy attól is volt a bajom :(

Andi. jobbulást nektek. hasmenése nem volt Zsombinak?

esküvős babonáról nem hallottam még... pedig nálunk is inkább kislányok voltak az esküvőn, mégis fiam lett. lehet, hogy nem jól dajkáltam őket!? :) mondjuk én fiút szerettem volna elsőnek!

Binyek. vagy ők születtek velem egy napon!? :D

boldog hófordulót Félhold Beus Fruzsinájának, HRK Ritus Csanádjának és Emma babának! :)

ténlyeg Anna, a reklámfilmes dologra nem írtál még. engem is nagyon érdekelne, hogy sikerült ilyesmiben részt vennetek! remélem azért meg tudod majd mutatni nekünk a kész anyagot! ;)

nem is tudom, hogy mi akartam még... !?

kopirnyókám szemből és oldalról! :)

Kép
Kép

sophie27

jaaa, igen! Mecsi, szörnyű az a dolog a barátnődékkel! a férje egy felelőtlen, öntelt pasi. mi az, hogy nem bírja, ahogyan az asszony vezet! még jó, hogy a gyerek nem volt ott. de ez is milyen igazságtalan, hogy nem neki, hanem a feleségének lett baja! :( remélem, hogy felépül és nem lesz semmi komoly gondja!!! jobbulást nekik!

porszívóügynök :P majd számolj be, hogy mennyire takarított ki jól! :)

sophie27

és még egy utcsó... aztán tényleg eldugulok! Felucának nagyon boldog szülinapot! :)

sophie27

Katica! NAGYON jó az oldal (a tornázós), nem győzök mazsolázni belőle!!!!! Örök hálám érte! (Fogyókúrának nem vagyok híve, mert az csak ideiglenes lehet, az odafigyelésben hiszek, és az önmegtartóztatásban.)

Dani is nagyon nyűgös már két napja, a pelenkázás mindig ordításba fullad, kezdek kimerülni tőle :( . Fáradt lehet, mert kidőlt egy fél órája tízórai nélkül...

Boni, szerintem menj el a szüleidhez, én is akadok ki a hugomra néha, hogy itt lóg anyun, én meg nem kapok segítséget, néha fel is ébresztette a két lurkó egymást (5 hónap van közöttük a mi javunkra), de túlélik, és kicsit tanulnak alkalmazkodni. Mecsinek meg teljesen igaza van, a pici babák nagyon jól alszanak hangzavarban is, Dani sosem ébredt fel, akármelyik templom mellett sétáltunk éppen harangozáskor :) . (Most már igen, de ez már másik fejezet.) Aztán meg, ha a hugodék akarnak másik gyereket, akkor az elsőt száműzik, ha alszik a pici? Persze első gyereknél még aggódóbb az ember, de ti meg már sokkal jobban tudtok alkalmazkodni, Zsigi nagy már, nem olyan sírós. Szerintem :D .

Kép
Kép
csutak33

Boni! Sajnálom, hogy ezt mundta a tesód, de szerintem is depis és fél, hogy megzavarjátok ezt a pár napos rendszert. Szerintem menj el, és ő is meglátja, hogy nem lesz semmi gond.

Kérdés! A szüleitek mit szóltak mindehez???? Érdekel, hogy az ő "őártjára" álltak, vagy várnak Benneteket.

A depit az is igazolja, hogy eddig nem zavarta, hogy mentek mostmeg hirtelen igen!! Furcsa!
Vendég

Jaj igazából tényleg az fáj, hogy mivel senki nem tud szabira menni, és állandóan azon nyafogott, hogy mit fog csinálni? én felajánlottam neki, hogy hazamegyünk.ő mondta hogy de jó..mert a férje sem tud szabira menni. és tényleg sokszor szóba került. mégse mondta hogy,meggondolta magát. a táskám be van pakolva és ezért fáj annyira az egész.. ha nem kérdek rá és hazamegyek akkor otthon burul a bili?

egyébként se szoktunk egész nap bennt lenni.. megyünk mint akit megmérgeztek, mert minden rokon ott lakik...

de úgy döntöttem hazamegyek, de! nem fogok bemenni hozzájuk! de erre a pihenésre készültem.mindig csak pár napot voltunk lennt, és Zsiga mire megszokta jöttünk vissza.. arra gondoltam talán egy év után végre én is aludhatok egy jót , mert majd Zsiga ellesz mamival! 1 rohadt nyugodt órának is örülnék.! kell! örültem, hogy le tudok jutni, és meg sem fordult hogy a saját húgom, így gondolkodik! egyszerűen az lesz, hogy amíg nem kér bocsánatot addig én egy fűszálat nem teszek keresztbe nekik! mindig csak adok adok adok..és ez a hála.. azt is lenyeltem, hogy az esküvőjére se hívott meg, de a szervezésbe segítsek! ezt már nem tudom lenyelni, nekem is vannak érzéseim...

:cry:

megnyírtam Zsigát oszt bealudt Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Balcsiról, ízelítőbe pár kép, aztán ha megvagyok a nagymosással, pakolással, bővebben is.
Majd olvasok vissza.
pussz

Kép

Kép
Kép

KépKép
columbine

Csutak! Nagyon szívesen! :D

Petra, nagyon szép a házatok! Gratula hozzá!! :D

Boni :(

Ági, nagyon aranyos Lili! Kis csini!! :)

k.a.t.i.c.a

Ági!
Gyönyörű a lánykád!És milyen magas! :lol: :shock:

Katica!
Nagyon rendi vagy,hogy elküldted a különbözetet.Nem tudom,hogy miért lett több!Eddig mindig elment 930Ft-ért.Emelhettek a tarifán...Csak nem akartam szólni ezért a pár száz forintért Neked.De köszi! :lol:

Az újfrizkós Zsigi és Beni nagyon menő lett! :wink:

Mecsi!
Kérdezted a pelenkát a Picasa-n...Nem tudom milyen márka,mert egy bababoltban szoktam venni,ahol százasával be vannak csomagolva mindenféle pelenkák,de mindnek van valami hibája(félrenyomták a képet,gyűrött,ferde a tépőzár kicsit,stb),viszont teljesen használhatóak,minőségre pedig majdnem Pampers szintűek.A 100 darab 3400Ft. Azért ez 2 gyereknél nem mindegy!Így nappal ezeket használjuk,éjjel meg Pamperst.

binyek

Sziasztok!

Laura,
Csodás az új házatok, nagyon szép nagy a kert is! :)

Boni,
Sajnálom a kialakult helyzetet! De igazad van, menj le te is, neked is ugyanannyi jogod van ott lenni!
Nagyon édesek a képek is!

Ági,
Lili tünemény!

Zsófi,
Beni nagyon vagány! :wink:

Katica,
Üdv újra itt!
:) Köszi a linkeket is! Le is töltöttem egy Béres Alexandra videót, de mit kell utána csinálni? Mert nekem nem nyitja meg vagy nem tudom.... :roll:

Mecsi,
Majd kérünk porszívós beszámolót! :wink: Tényleg, mi van Elmoval??

Kép
Kép
dia123

Ja megjött végre Virág új járássegítője, nagyon szereti! :D
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Dia: nagyon édi a járássegítővel Virág! És parkettán sem csúszik?

Zsófi, Boni: nagyon vagányak és jóképűek a fiaitok az új séróval! Beni szemei még mindig gyönyörűek! :)

Bencus sajnos megint meleg volt és többször van kaka. Nem vízfolyás hasmenés (bocsi :oops: ), hanem olyan fura az állaga. Szegénykém. Adtam neki kúpot és alszik. Veszek neki normaflore-t.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági! Lili nagyon gyönyörűséges, Kristófunknak is így áll égnek a haja!!!

Hajvágás! Beni... miért vágtátok le? Nekünk elég összevissza hosszúságú és hátul elég kóc és ezért gondoltuk, hogy levágjuk és akkor egyenletesen nő.

Boni! És még ilyen előzmények is társulnak... menj el és érezd jól magad... véleményem szerint hiába vársz a bocsánatra az esküvős sztori után szerintem nem is vette észre, hogy ez Neked rosszul esik. No comment! Nem válaszoltál a szüleidre vonatkozóan.
Vendég

Elmo ja igen már akartam írni. Mikor megjött a doboz és kicsomagoltam én még ilyen boldogságot nem láttam a fiam arcán. Aztán mikor bekapcsoltuk kicsit meglepődött , de elraktuk igy csak egy kis felvétel van róla. Majd a szülinapján fogja megkapni igazán.
szerintem még kicsi hozzá, de nekem ennyiért most megérte megvenni, de úgyis fog még mást is kapni.
Elmo vs Áron:
http://picasaweb.google.hu/vmmelinda/11 ... 2806947618

Lili milyen édi hogy megnőtt :shock: :D

Kata mi azért vágattuk le Áron haját mert a szemébe lógott , kisfiúknak meg copfot szép lenne csinálni :lol: :lol:

Binyek nekem is drágábban jött a csomag? Én még nem tudtam érte menni.

Szupi virág járássegítője is , látom ti is játéktárolónak használjátok a járókát :lol: :lol:

Boni sajnálom és igazad van. :(

Beni és Csigusz is cuki rövid hajjal. Nekünk már nagyon nő de nem akarjuk levágatni pedig kéne ebbe a melegbe.

Mazska barátnőmék a hátszeg utcában laknak azt hiszem de nem nagyon barátkozós fajta :( Katona a lelkem :) mi meg a népstadionnál lakunk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na megyek várni az porszívóst , Áron most alszik remélem nem kelti fel.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mazska!
Szuper a házatok! És klassz a fürdős kép is!!!!
- Dorinak is ilyen úszógumija van, de szinte a nyakáig bemerül a vízbe! Csak kicsik vagyunk hozzá? -

nagyon jók a fogyis linkkek, azt hiszem én is belekezdek, bár nálam az akaraterővel van némi gond!

Poszívóbemutató nálunk is volt 3 éve, ugyanígy szőnyeg, kárpit tisztítás, és nagyon látványos eredmény, de csak a szivem fájdította, akkor több mint 300 000 ft volt!!!

KépKép
koadri

Na elment az ügynök nagyon kedves jópofa pasi volt de több mint 400ezer ért nem veszek porszívót. Hozzáteszem látványos a takarítás vele és tényleg tutira kiszívja a port a szőnyegből , de most még részletre sincs ennyi pénzem. De a nappali szőnyege kiporszívózva vele. :D

Szegény tökikémnek csúszott így a kajája de segített a bácsinak :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kata hát nem mondták hogy jöjjek.. nagyon szarul érzem magam... egy világ dőlt össze bennem.. azt hiszem maradunk. bár akkor a húgomnak szerzek örömet... így lehet lemegyek pár napra csak azért is.. és majd sógi visszahoz! férjem nagyon berágott rájuk.. :roll: :cry:
Vendég

Zsófi, Boni, nagyon édesek a fiúk!! :) (csak most jelenítette meg a képeket... :? )

Dia, azt hiszem a sok rar fájl között a végén ott van egy pici méretű rar fájl (többihez képest pici), azt kell csak megnyitni és az sorban kicsomagolja majd a többit is és össze is illeszti a filmet. Én így emlékszem. Ha nem megy, szólj nyugodtan, segítek!

k.a.t.i.c.a

Boni, fel a fejjel! Mosolyogj továbbra is, mert Törpikéd nem fogja tudni, anya miért szomorú!! ;)

k.a.t.i.c.a

Mazska,
Bocsi, fentebb Laurát írtam, pedig téged akartalak címezni! Csak az járt a fejembe, hogy milyen jó lesz Laurának ott az új házban, és így az ő nevét is írtam! :oops:

Mecsi,
Igen, a járóka már igazából tároló, de azért néha jól jön, ha valamiért fel kell szaladnom a felső szintre stb és nem akarom csak úgy ott hagyni Virágot felügyelet nélkül.
Örülök, hogy szép lett a szőnyegetek! :)

Katica,
Köszi, akkor majd kipróbálom ahogyan leírtad!

Boni,
Nagyon sajnálom, biztos nagyon ramaty érzés :( Szerintem is menjél le, hátha ott sikerül megbeszélni a dolgokat. De ezt nem értem, hogy miért zavarná Zsigi az új babát, szerintem pont fordítva, mivel egy újszülött sokkal többet sír!

Emesedora,
Nem, szerencsére nem csúszik mivel a kerekei több fokozatba fékezhetőek, na meg gumi-szerű anyagból vannak, így nem csúszik ki alóla! Ez az egyetlen fajta járássegítő ami ilyen (legalábbis amit én találtam), ezért is döntöttem mellette.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Annyira édesek a képek! Beni nagyon jó képű, Zsigi frizurája pedig annyira vagány lett! Egész komoly kis pasi lett :D
A csajok pedig tüneményesek, Virág is és Lili is.

Katica üdv újra itt, hogy álltok a költözéssel, kereséssel?

Felíciának nagyon sok Boldog születésnapot, Emma babának pedig nagy sok boldog névnapot kívánok :)

Boni, szerintem a tesód hozzáállása még egy egykétől is nagy önzőség, le vagyok döbbenve, de az esküvős sztori nekem még ennél is durvább.Fogalmam sincs mit tennék a helyedben, de azt hogy időnként már egy nyugodt órának is örülnél, azt teljesen átérzem.

Mazska, nagyon szuper az új ház, és jó nagy kertetek lesz nektek, Laura is nagyon édes ahogy pancsol :) Mi is jövünk a kerti partira ha lesz :)

Tegnap voltunk méretszkedni, és sajnos Málnus életében először fogyott :( Kicsit rosszul érintett a dolog, persze pocsék evő, eddig nem akartam erőltetni a kaját, de most kénytelen leszek, ma már el is kezdtem, tetszik nem tetszik ennie kell :(

A pöttyökre visszatérve köszönöm a sok jó tanácsot, de nekünk tutira nem kajától van, mert már március óta van, és akkor még alig ettünk valamit, pontosan tudom, hogy amikor jöttek a foltok, akkor már két hete nem vezettem be semmi új kaját, továbbá egy éve ugyanazzal fürdünk pelenkázunk és mosunk :( Boni krémét viszont kipróbálom, hátha segít. Orvos is és védőnő is látta, mindenki azt mondja a melegtől van :(

Csajok van még rajtunk kívül valaki aki nem alussza át az éjszakát, vagy már mindenki kipihent és kivirult rajtam kívül...mondjuk nálunk most kezdődik a fogzás is, de ettől függetlenül sem aludtunk át sosem egy éjszakát sem :( Kezdek zombi lenni...a legdurvább éjszakán 20 percenkét álmában felsírt aztán aludt tovább, de nem lett reggelre fogacska....
Nem tudom mi lesz, de azt hiszem az energiáim végét járom....csak én vagyok ezzel így?

Maass Barbi, megkaptad a mailemet?

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.07.08 21:38-kor.

<
sziszka78
Tolna

Sziszka! Mi sem alusszuk végig az éjszakát 1-2* kelünk enni, 5 perc, aztán mindkettőnknek újra alvás. Ez azért elviselhetőbb. MEg a reggelek apáé, hogy még 1-2 órát tudjak aludni, addig ő játszik vele. De én is vágyok egy végig aludt éjszakára... pedig nem olyan rossz ez a helyzet. Volt 3 hét, amikor végigaludta, de azóta semmi... ez van!

Búcsúzom, 1 hét múlva újra jövök... :shock: :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?