Csúcs ez a szemszínkalkulátoros oldal. Nekem az jött ki, hogy 100%, hogy kék lesz és 0% az esély a többire, bár kispapa mondta, hogy ha barna lesz a gyerkőc szeme, akkor egyik nap otthon marad és meglesi a postás szemét.
Még jó, hogy az előbb írtam, hogy nem akarom bent elmondani, háááát ez most úgy látszik megváltozik, mivel az előbb idejött az egyik kolleganőm (aki tudja), hogy kérdezte tőle a másik "kavarógép" kollegina, hogy a "a Detti babát vár, mert az előbb láttam a folyóson jött szembe és úgy megnőtt a hasa?!". Hát ennyit a titkolózásról, de barátnőm rögtön rávágta, hogy honnan veszi, ő nem tud semmiről.

Kolleganő meg megbízta, hogy derítse ki.

Én meg fetrengtem a nevetéstől amikor elmesélte. A nők veszélyesek, igazuk van a férfiaknak.
Tehát ha már ennyire látszik, és mivel már nagyon szeretném felvenni a kismamafelsőket és szoknyát stb., mert sokkal kényelmesebbek, mint az eddig hordott ruhák, így lehet, hogy jövő héten említett kolleganőnek elmondom és akkor azt hiszem nem is kell azon gondolkoznom, hogy más honnan fogja megtudni.
Nilszi: Párom kerékpármániás, még versenyzett is tini korában (most is esténként a Tour de France összefoglalót bambuljuk 10-től 11-ig), tehát ez is közös vonásunk volt már a kezdetektől. Legszívesebben erdőben/természetben tekerünk. Tőlünk kb. 500 méterre van a Duna part, ott végigtekerünk kb. megint 500 métert és onnantól végig erdőben, tisztásokon, parton vezet az út egészen Szigetszentmiklósig. Amúgy még babóca előtt terveztük, hogy körbekerekezzük a Fertő tavat egy-egy nap megállóval Magyarországon és Ausztriában, hogy azért a környező településeket is megnézhessük, de manó jövetele miatt ezt elnapoltuk, talán majd egyszer a gyerkőcökkel. Ahogy apjukat ismerem, előbb fognak kerékpározni, mint bármi mást.

(Főleg mivel apósoméknak kerékpárüzleteik és szervízük van.)
Amúgy nagy forgalmú városokban nem szeretünk tekerni. Abban nincs semmi jó.

Állandóan félnék, hogy mikor gázolnak el.
Doki tehát ismer minket és mondta, hogy ha lehet, akkor most hanyagoljam a bringázást, mert ahogy macianyu is írta a rázkódás nem jó a magzatnak

és most ő a legfontosabb.
Marad az úszás, ami másik szenvedély, lévén versenyszerűen úsztam, ezért is kérdeztem rá a dokinál, hogy ha már bicikli nuku, akkor vízbe mehetek-e, mert ott érzem magam (főeg nyáron) igazán jól.
Na jó, befejeztem a kisregényt.