A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Kata, azért egy normál éjszaka nálunk is ilyen, kivéve a reggeleket, mert az csak ritkán jön össze....de kezdek kipurcanni :)

Jó pihenést nektek!

<
sziszka78
Tolna

nem mentem le...maj összekaparom magam a romjaimból és jövök :roll:
Vendég

Sziszka!

Te még nálam is pihentebb vagy, abban biztos vagyok! Dönci legalább 3x kel éjszaka és Imi vagy Regö is legalább egyszer megjelenik, elsö alkalommal még visszaviszi öket valamelyikünk, de másodszor már nem ébredünk fel rá. Reggel meg nem kell csodálkoznom, hogy miért vannak a lábaim elgémberedve!?
Azt a homeós cuccot ma megnézem nálunk. Tegnap nem volt hozzá nagy kedvem, mert Regö bemakacsolta magát hazafelé és kikészültem, mire a gyógyszertár környékére eljutottunk. Voltunk ugyanis tegnap éves vizsgálaton Döncivel: 73 cm és 8,6 kg. Jócskán rávert Regöre, pedig ö egy kilóval többröl indult és centire is jóval hosszabb volt. Regö egy évesen csak 71 cm és 8 kg volt.
A hétvége nagyon kellemes volt a méhes ünnepen és voltunk egy nap strandolni is. Pontosabban csak én voltam mindkét helyen a párom nélkül. Le is égtem a strandon, pedig nem napoztam. Most fáj és viszket ezerrel. A gyerekeket persze tetötöl talpig bekrémeztem, de magamra már nem gondoltam én marha!
A méhes ünnepen Regönek nagy élmény volt a méz centrifugálása. Teljesen el volt varázsolva, addig kóstolgatta, míg az egész gyerek ragadt a méztöl és a méhek is rászáltak, így át kellett öltöztetnem. Ettünk fejenként egy gombóc mézes-diós fagyit is, isteni volt!
Azóta esik egyfolytában özönvízszerüen. Tegnapelött összesen 3x áztam szét. Annyira utálom ezt az idöjárást! 15 fok van nyár közepén, szeles és esös. Leginkább öszre hasonlít! Egész héten marad a felhös hideg. Szombaton megyünk rokonlátogatásra a tóhoz, elvileg pont aznap nem fog esni!
Regö is megkapta az elsö FSME oltását. Törpike meg tetrával lett oltva, amiben a bárányhimlö is benne van.

Boni szívem fel a fejjel!

Niki és Csandi nem reagáltatok a mailemre!

Puszi: mi
Vendég

Még itt! Nemsokára indulunk.

Boni! Fel a fejjel!
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, mert ezer dolgom van, ma indulunk a 11 napos "turnénkra". Jövő héten nyaralunk, de lehet, hogy lesz időm bekukkantani ide is.
Ha minden jól megy, holnap tudunk menni játszóházba. de Mecsi, lehet, hogy előtte felhívlak, mert a Te számodat tudom, és ha mégse lesz senki, mi se indulunk neki. Azért még 100%-ra ne vegyetek, APával elfelejtettem egyeztetni... :oops:

BOni! Szomorú, hogy hugod így áll hozzátok! Akár az esküvőt, akár a jelenlegi helyzetet nézve. Remélem sikerül rendezni a dolgokat, és te is tudsz picit majd lazítani. Mama úgyis Zsigivel tud többet foglalkozni, mert picikét még úgyis leginkább hugod tudja ellátni...

Ági! Lili nagyon tüneményes kis csajszi.

Cseneg! Akkor ti is letudtátok a 3 napos lázas betegséget. Nem viszket Zsombinak a kiütés? RÉka nagyon vakarta a fejét anno, mint aki nagyon gondolkodik :lol:

Szisz! Kitartás! Éjjelek nálunk is katasztrofák mostanság. De tuti, hogy a foga miatt. Előtte egyszer vagy egyszersem kelt éjjel enni RÉka, most meg óránként nyügizik. Az az érdekes, hogy felváltva nyomja, mondjuk van 2 vacak éjjel, aztán meg egy majdnem átalvós. És a kis büdös most is alszik még, pedig keltenem kell, mert vinnem kell Anyumhoz, mert 10re megyek fodrászhoz.

Na lépek is, mert elkésünk.
Puszika mindeninek, most 4 napig valszeg nem tudok majd jönni, mert BP-en nincs netünk. De ha vmit szerveztek ott, akkor csörögjetek légyszi, vagy még tutibb egy sms: 06302390037.
Pusz: Panna

panna1

Sziszka, álmaim netovábbja egy olyan éjszaka, ami nálatok normál :) Csak már nem írom, mert uncsi, hogy minden éjjel éjszakázunk, jobb éjjeleken csak 1-2 óránként kelünk, rosszabbakon gyakrabban vagy visszaaltatni tart félórát alkalmanként, mint pl. ma éjjel. A zombiság nálam alapállapot az én Zombim mellett :D
Vendég

Panna, nem viszket neki azt hiszem, de nagyon nyűgös.

Ági, Lili egy kis tündér a képeken :) majd hívlak, most megyünk anyuékhoz.
Vendég

Szilvi, köszi a kérdést, egyenlőre még Bonyhádiak vagyunk, mert apánk nem jut dűlőre egy céggel, és addig nem költözünk, még nincs minden lerendezve. Talán augusztusban.

Alvás
...hát igen...mi is kb. 2x kelünk, jobb esetben csak cumiért, roszabb esetben nyűglődünk. Ilyenkor kb. 10-20 perc a visszaaltatás. Van olyan éjszakánk is, mikor intenzíven fogzik a drágám, hogy 8-10x is felriad. A zombi üzemmód nekem is ismerős. :( Ráadásul általában nincs segítségem, csak hétvégén. Ezért vagyunk ilyen sokat itthon a szülőknél, itt valamivel könnyebb, legalább délutánonként át tudják venni kis időre. Ez van. Most jól kipanaszkodtam magam. Bocsi! :D

k.a.t.i.c.a

sziasztok!

Boni, fel a fejjel. remélem, hogy tesódnak megjön az esze, és elnézést kér a dologért, bár az esküvős részen én is még jobban kiakadtam! :( sajnálom! Zsigud haja nagyon klassz lett! :)

Kata. azért vágtam le legelőször, mert felvette azt az új szokását, hogy tépkedte a haját! :( én meg nem akartam, hogy ezt jól megszokja, így kitoltam vele. lenyírtam neki pár milisre. most meg már nagyon izzadt a legvékonyabb sapiban is, azért vágtam újra. de most szerintem idénre ez volt az utolsó fodrászkodás! apája már így is ki van akadva, hogy nincs haja a gyereknek! :P

Ági. Lili tündérkisasszonyka nagyon édes! majd írj, hogy milyen volt a Balcsin. végül csak ketten voltatok, vagy volt Csanád is? tengerpartra mentek végül!?

Sziszka, Andi, sajnálom az éjszakákat! nálunk eddig kb. 4 olyan éjszaka volt a 10,5 hónap alatt, amit átaludt. ma éjjel pl. maratoni visszaaltatási procedúra volt nálunk is. lefejelésekkel, felsírásokkal tarkítva. ugye köztünk alszik Beni, ha felkel éjjel, áthozom, és ma kb. 4x fejelt le. már készen voltam! de végülis mi kb. 1x kelünk ebben az új formációban. ha a helyére tenném vissza, akkor többször kelne! :( napközben próbálok vele pihenni. persze az általános az, hogy mire ledőlnék, ő felkel, szóval ez sem mindig jön be!? :(

Panna. mentettem a számod. meglássuk a holnapot! hány fele érne rá a többség???

nyaralóknak jó utat!

Barbi, szép méretei vannak Döncikének! Regőnél már most kezdődik a dackorszak, vagy mi volt a gond tegnap???

ja. és a helyi csajsziknak üzenem, hogy ma nyitott a DM a tököli Tesconál. 9-től 11-ig, 3 napon át, minden termékre 20% kedvezmény van! ;) csak tegnap elfelejtettem mondani...

sophie27

Sziasztok!

Szilvi: megnéztem a nyulat, de itt sem volt (csak az egyik C&A-ban voltam, a CORA mellettiben, ha járok másik felé, előtte szólok, hogy nézzem e még).

Sziszka: mi ma reggel voltunk méreckedni (egyéves kontroll), és most először mi is fogytunk :( . Eddig is már volt nyaggatás, hogy többet kellene híznia, és sikerült is jól megtömnöm a következő mérésekre, de most nagyon meglepődtem. Jól kifaggattak, és "elvileg" jól eszik... Legközelebb 15 hósan kellene menni tanácsadásra, de így berendeltek minket egy hónap múlva egy kis mérésre.

Az éjszakákat rendszeresen átalusszuk, de én így is zombi vagyok, mert este nem bírok időben ágyba kerülni :( .

Nyaralóknak jó időt, jó utat!

Kép
Kép
csutak33

Még annyit, hogy mi 1 évesen 9350 g és 78,5 cm-ek vagyunk (2750 g, és 49 cm kezdő paraméterekről).

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok:) újra itthon:)
nagyon jó volt Szegeden, nagyon jól éreztük magunkat, de azért már jó volt hazajönni tegnap:)

nagyon nagy hírem van, hétfőn reggel 8-kor nagynéni lettem:) Beni baba 2900 grammal és 50 centivel megszületett (37. hétre), gyönyörű, egészséges pici fiú, íme két kép róla, hagy dicsekedjek kicsit:)

Kép

Kép

nem volt még időm részletesen végigolvasni, de ígérem pótolom.

köszi Zsófi a hiányolást és a köszöntést, igazán jól esett!!!

Barbi drága, nem kaptam tőled mailt:( elküldöd még egyszer?

90naposhoz, csak annyit, hogy én is csináltam egy pár évvel ezelőtt és nagyon bevállt, 10 kg-ot adtam le vele és nem is jött vissza utána. Szóval hajrá lányok, kitartást Nektek, lehet kicsit még én is kedvet kapok egy light-osabb verzióra. Bár szerintem nem vészes, kb. 1-másfél hét alatt hozzá lehet szokni, ami nekem nehezen ment az a gyümölcsnap, de talán ebben a melegben még az is jólesik az ember fiának / lányának. Szisz, gratulálok az eddig elért 4,5 kg-hoz, ügyes vagy.

És nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk a gátas taliról, de majd legközelebb csatlakozunk:)

holnap esetleg vmi program?

sniky

Nyaralóknak nagyon jó utat kívánok, betegeskedőknek pedig jobbulást!!!

sniky

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a Balcsiról, nagyon jól éreztük magunkat, majd dobok képeket is, csak sajnos Gergőnek már 3 napja csúnyán megy a hasa és lázas, este 39.6-ot mértünk, felváltva adom a panadolt, nurophent és este ment a hűtőfürdő is. Doki néni szerint vírus, már ment tenyésztésre a kakija, drukkoljatok, hogy meggyógyuljon, mert nagyon rossz így látni :(
Nagyon el vagyok keseredve, már enni sem nagyon akar szegénykém, én meg csak sírok. :( :(
Az én mindig vidám, mosolygós babám egész nap csak alszik és rossz a kedve is, állandóan csak bújik. Olyan rossz... :(

Barbi
Kép
manci79

Fogyisoknak kitartást, én most 2 kilót ledobtam 2 nap alatt, ami jó, csak ne ilyen áron. :cry:

Barbi
Kép
manci79

Niki üdv újra itthon holnap Lurdy játszóházas délelőtött tervezünk .

Panna 10től van nyitva a játszóház kb akorra mi ott leszünk.

ManciBarbi kitartás Gergő meg fogy gyógyulni mennek a gyógypuszik!

Boni drága jó utat fel a fejjel jó lesz lent ha mást nem kettesben Csiguszkáddal menjetek pancsolni Balcsiba.

Lehet mi is tudunk menni kenesére a honvéd üdülőbe jövőhét szerdán majd kiderül. CSak utzóágyat kéne majd szereznem végre! :(

Sziszka csatlakoztam, ma csirkefasírt a menü nálunk még Áronnak is ízlett pedig ő nem fogyizik :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi nem mentünk le, mert nem kértek belőlünk :cry:

áá szólhattál volna, felhozattam volna a miénket! :cry:
Vendég

Boni ne máááá :evil: :evil: :evil: Gyere holnap játszóházazni
Utazó ágy az a baj hogy muszály leszek venni, (hacsak nincs valakinek eladó?) mert bár sokszor nem fogjuk használni de megyünk majd le agárdra is haverunk telkére 1-2napra és akkor is kelleni fog.

Niki nagyon édes Beni baba!

Gabi pocakosunkról se tudunk semmit írhatna mi újság a pocaklakóval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.07.09 14:29-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

lehet megyünk , majd üzenek! :lol:

de má :cry:

valaki tud nekem egy jó helyet ajánlani Balcsi déli part, hosszú hétvége?
Vendég

Sziasztok!

Boni, fel a fejjel! Szerintem is jó ötlet elmenni valahova máshova! Most kapásból nem jut eszembe semmi, talán egyedül ez!

http://www.gabriellapanzio.hu/cms/
M7-es lehajtójánál van, ez a legközelebbi hely Pesthez :)

Jövő hétvégén mi is ott leszünk egy hosszú hétvégére, ha ez motiválna esetleg, csak mi anyósék mellett vadkempingezünk :D De strandon tudunk bandázni!

Minden nyaralónak üdv újra itthon!!!! Várjuk a képeket!

Niki, nagyon édes az unoka húgod gratulálok hozzá, hamarosan nekem is megszületik, 23.-ára vannak kiírva, már én is nagyon várom!

Nem alvás, bár nem öröm nekem, hogy más sem alszik, de az vigasztal, hogy nem vagyok egyedül a problémával, köszi csajok a sok reakciót, jól esett!

Mecsi, holnap cukkini lecsó? Most találtam, szerintem kipróbálom, kaptunk egy csomó cukkinit.
http://mindmegette.hu/index.php?apps=re ... cept=10154

Csajok, jövő héten úgy tűnik jövünk Pestre, ha össze tudjuk hozni nagyon szívesen találkoznánk újra veletek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz oké nekem is van cukinim :D amúgy pont tegnap néztem ezt a lecsót jövőhétre :lol: :lol:
Elég nehéz megállni hogy csak 3x egyek mert ettem vagy 6fasirtot minden nélkül mert lusta voltam lemenni friss salátáért viszont párolt zöldséget meg nem lehet enni hozzá ha jól tudom. jajj és annyira birnék minden percben enni :oops: :oops: :oops:

Jövőhéten bárhova tudok menni talira! itthon lesz az uram jupijjééé

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki, gratula a nagynéniséghez :) gyönyörű kisfiú. Holnap de. Lurdy? Talán mi is megyünk.

Gergőnek jobbulást, remélem közben lement a láza, nálunk szerencsére 3 napnál tovább nem szokott lázas lenni egyik gyerek sem.

Cukkinis lecsó nagyon jó ötlet! Én lehet tökkel csinálom majd, most szedtünk friss tököt a kertben, meg parit, paprikát :) (kajszit, szedret, málnát, egrest, ribizlit :D ) Milyen kár, hogy a nagyfiam nem eszi egyiket sem :(
Vendég

Sziszka!

Én Dorcám sem aludt még végig egyetlen éjszakát sem és minden este/éjjel megküzdünk az altatással is. Csak babakocsiban ringatva, kb. este 10-kor kezdjük, és volt olyan extrém esténk, hogy még éjjel 1/2 2-kor is ringattuk!!!! Nagyon együtt érzek, jó volna már egy jót aludni. Azt hiszem Aproo is tudna mesélni!!!!

Hogy-hogy nem múlanak el a pöttyök? állítólag a miénk is a melegtől volt, kifejezetten a calcimuscot mondta az orvos, és hogy viszkethet a pötty, hűsítsem a fenistillel, és el is múlt!

Zsófi!

nagyon szép a kis pofitok továbbra is, azok a szemek!!!!

Boni!

Úgy sajnálom, nagyon pocsék ez a nagy "pofon", remélem hamar rendződnek a viszonyok, mert a csládot nem lehet megválasztani és hát mégis csak összetartoztok! Nem lehet benneteket kirekeszteni! Próbálj nem gondolni most rá, utazzatok el, hogy halványuljon a seb....

Felícia!

Jelentkezz, ha olvasol bennünket, mi van veletek, Dáviddal, veled???

Dia! Virág frizuja óriási. és ari a járássegítős kép is!

KépKép
koadri

Bocsi, képáradat lesz :oops:

Kép

Kép

A formabedobó alternatív értelmezése
Kép

segítek Anyának kipakolni
Kép

Anya kalapjában
Kép

Kép

répaevés
Kép

Na jó, ráültem a kép kedvéért ;-)
Kép

tegnap délutáni alvás
Kép

yuyu79

jaj de drága ez a kis újszülött fiatalember :lol:

és Yuyu Enikő is nagyon édes! az utsó a kedvenc!

köszönöm a kedves szavakat! így jártam. ma húgom küldött egy msn képet megint.. nem válaszoltam :roll: ennyivel most nem intézi el... vége annak az időszaknak!

anyu testvére meg a mamim hívtak, hogy hallották hogy mégsem megyek.olyan édesek voltak.. :cry: ha lenen nmásnál hely lementem volna bíz a de így?

Szisz köfi linket.. olyan hely kell ahol közel van a part, apa is szörfözne.. :roll: :lol:

LÁnyok mi 1es villamossal oda tudunk menni! :lol: mikor?
Vendég

Szisztok!

Ugy nez ki, mi megsem tudunk holnap menni a Lurdy-ba, pedig ugy szerettem volna. :( Tegnap elhoztuk vegre az autonkat a szervizbol, de a klima nem mukodik, igy vihetem holnap vissza...Csak azt nem ertem, hogy ha beszerelik, mert ujat raktak be, akkor nem probaljak ki... :twisted: 5 hetig tartott a szerviz, belekerult egy halom penzbe - bar a nagy reszet szerencsere a biztosito fizeti - es tessek...Annyira merges vagyok!

Remelem szombaton a koltozessel mar minden rendben lesz!

Nektek jo szorakozast es amikor tudok jelentkezem.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Niki, nagyon drága a picurka!! :) Kis nosztalgia, nem igaz? :D

Julcsi, nagyon szép nagylányotok van!! Rég nem láttam, rengeteget változott!! :shock: Ő sem az a babaalkat már! ;)

k.a.t.i.c.a

Boni szerintem mi 10körül után érkezünk kb. , és kb délig maradhatunk utánna jövünk haza enni aludni :)
Mi is 1-es vilivel megyünk :D

na megyek főzni cukinilecsót holnapra

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Egy kis vidámság :

Egy csésze tea

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon apu egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fel éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készlet afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom.

Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve amikorbehoztam neki egy kis csésze "teát" ami persze csak víz volt. Jónéhány kis csésze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu.

Apu leültette a nappaliban és várta, amíg viszek neki egy kicsi csésze teát, mert "ez volt a világon a legaranyosabb dolog!"
Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az ici-pici csésze "teával" apunak, amit ő szépen le is hajtott. Erre anyu megkérdezte Aputól(ahogy csak anyukák tudják megkérdezni... ):

"Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az a wc?"

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni, itt közel van...a szembe telek már vízparti és az a "saját strandja" bérlik valakitől....

Mecsi, hajrá lecsó. Szerintem a 6 fasírt magába nem vészes, aztán hamar átáll ám a szervezet!

Julcsi, Eni nagyon kis édes :)

Adri, azt én sem értem miért nem múlnak el a hűvösben, nagyon foglalkoztat a dolog, de a gyerekorvos szerint ne foglalkozzak vele...lehet, hogy meg kellene mutatni egy bőrgyógyásznak?

Ági, nektek volt még ilyen, neked elmúlik? Jut eszembe, a képet, amire a csajok szavaztak (első) el kellene juttatni Binyeknek, hogy kérjen rá árajánlatot, arra már nem emlékszem, hogy melyik szöveg lett végül a nyerő....vagy abban nem lett döntés?

Zsófi, hogy áll a kollázs? Annyira kíváncsi vagyok már rá :)

Katica, nem csúsztok ki az időből, ha sokáig húzza a dolgot a férjed munkahelye a dolgot? Mármint a bölcsire gondolok és a te melódra....Nagyon szuperek Pistikéről az új képek a picasán :D

Gergőnek sok-sok gyógypuszit küldök!

Barbi, sikerült végül megnézni a gyógyszert? Extra brutál a fogzásunk :( Nagyon köszönöm, hogy ennyire aranyos vagy! Bírták a fiúk az oltást? Nem lett tőlük semi bajuk?

Sniki, én pont ez miatt a rengeteg féle gyümölcs miatt álltam neki most, sokkal jobb így mint banánon ls narancson küzdeni....így most egész szőlőig/szilváig fogyózok, aztán vége :)

Kellemes éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka
Kérdés mindenképpen ugyan azt kell enni vacsira ami az ebéd volt vagy lehet enni mást is ?

Na holnap akkor ki csatlakozik?

Boni , Zsófi , Niki , Csenge jöttök?

reggel benézek nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszönjük a dícséretet;)

Lurdy nekünk nem jó holnap délelőtt, Ritáék jönnek hozzánk, mert már rég nem találkoztunk, utána meg el kell mennem piacra, dm-be, mert lefogyott itthon a készlet, szóval a holnapi nap kilőve, de jövő hten bármiben benne vagyunk szívesen, már ha itthon leszünk?! (még kérdéses)

igen, Katica, kicsit nosztalgikus hangulatban vagyok azóta is folyamatosan;) remélem hamarosan én is csatlakozhatok Ritához;))

nagyon jók a képek, Enikő már milyen nagylány, hihetetlen, nagyon sokat változott!!!

sniky

Boni, nagyon sajnálom.... én is kiakadtam volna, de tényleg fura, hogy most hirtelen borult a bili... én tuti hazamennék a helyedben, neked is jár a kikapcsolódás és a pici is biztos örülne nektek. Nálunk Barnus egész pici kora óta mindig van egy bizonyos "alapzaj", úgy értem nem közlekedünk lábujjhegyen, néha szó vmi cd vagy tv, vagy csak beszélgetünk, amit szerintem nem árt, ha megszokik egy baba, így később sem riad fel minden apróságra, na de tesód tudja.... mindenesetre nem szép dolog tőle, hogy így viselkedik...

Ági, nagyon édes Lili, melyik részén voltatok a Balcsinak?

Mazska, tök jó a házatok, nagyon tetszik, és az a kert!!!

Beni milyen nagyfiús lett ezzel a rövid hajjal, mi még mindig nem vágtuk le Barnusnak, imádom, hogy ilyen kis punk, egyelőre még hagyom... na és egy pár kép, mert már én is rég tettem fel:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sniky

Nekem az első kedvencem Snicky! :lol:

Szisz köszi megmutat apának!

apa elment haza szállít, csak holnap jön.mi nem mentünk...egy darabig nem is fogok. :cry: remélem eljutunk ma játszóba! azon leszek! csak Zsiga általában 10től szokott 12ig aludni..ettől is függ :cry: így lehet nem tudunk menni,mert pont átalussza. de én reménykedem, mert vannak azért kivételes napok!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kicsit hűvöskés az idő remélem lesz melegebb is!

Boni Áron is szokott még aludni 11től de a játék hevében talán fent marad vagy egy kis séta és elalszik

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Alszanak a gyerekek, tegnap jól lefárasztottam őket :) és későn feküdtünk le arról azért nem mesélek, hogy hányszor voltunk fent Zsombival :D Kezdek pakolni, készülődni és ha úgy jön ki a lépés, alvás, stb akkor megyünk Lurdyba. Zsombinak szerencsére már el is múltak a pöttyei és a hangulata, étvágya is javulóban.

Niki, Barni nagyon édi, a kisinges képen olyan nagyfiús és huncut is egyben :) Kár, hogy nem talizunk ma. Hova mentek jövő héten, ha? Én is tervezem, hogy el kellene pályázni valamerre..

Julcsi, a zoknifogós alvós kép nagyon tetszik :)

Zéti már az ölemben és kéri a mesét a gépen, úgyhogy mennem kell :)
Vendég

Sziszka jövő héten melyik nap jöttök lehet?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

na ZISga ma 5kor kelt. most megpróbálok nkei korábban gyümit adni és egy kicsit bealtatni, aztán megyünk. 10rew akkor ott lesztek? mecsi számod priviben küld át!
Vendég

Boni ment a privi

Panna és zsófi se jön üzentek

mi most keltünk öltözünk és megyünk puszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Most csak röviden..

Mecsi: hát ez a teás történet! Te, én akkorát röhögtem!!! Köszi a mai kis vidám perceket!

Sz

Kép
Kép
Kép
emesedora

hahó lányok!

Úgy néz ki mégis megyünk mi is a Lurdyba:) Ritusékat várjuk és indulunk:)

sniky

sziasztok!

Niki, gratula a kis unokaöcsikéhez. nagyon cukor! :) Barnuska pedig még mindig nagyon édes!

de jó, hogy taliztok ma Ritusékkal! sok puszi neki, és kitartást a rosszullétekhez! :(

jobbulást a betegeskedőknek! nekünk is volt a héten több napos hasmenésünk, de úgy nézem, hogy mára már minden okés!

Szisz. mikor jöttök jövő héten? mikor derül ki pontosan? mehetünk esetleg a Kopaszira is. az talán mindenkinek jó. nem? vagy más ötlet? mi is szeretnénk menni a talira. remélem, hogy sokan tudtok jönni!

Julcsi, Eni nagyon cukor! annyira édes a felső fogaival! :) meg a zoknival alvós kép. meg kell zabálni! amúgy ti úgy alszotok, hogy csak leteszed, és már alszik is magától, vagy kajcsin bealszik?

kollázzsal az van, hogy folyamatosan jönnek be a fotók, de aktív, régi fórumozók nem küldtek még, gondoltam, hogy csak feledékenység, mert nem nyilatkoztak, hogy nem akarnak részt venni benne, így még várnék pár napot. de lehet, hogy megcsinálom most, aztán max. bővítjük a dolgot még...

szöveg terv a polóra szerintem nem volt még! :( én írtam egyet, de arra nem reagált senki. monjduk nem is volt semmi különös. más ötletet nem olvastam még!

boldog névnapot Almának!!! :)

sophie27

akkor első körben! aki pedig szeretne még szerepelni a kollázson, az dobja az újszülött és 10 hós fotókat a mail címemre...

Kép

sophie27

Sziszka!

Eddig az van, hogy 7,5 gr-os kiszerelés 4,50 Euro, de még nézem tovább.
Vendég

Megérkeztünk haza a játszóházazásból Áron is kidőlt még ebéd közbe , már ragadt le a szeme :D Sajnos csak Bonival voltunk ketten, mikor indultunk haza akkor jöttek Csengéék és hozta a híreket hogy jöttök de hát nekünk jövés volt haza.

A Zsigus Csigusz 1másodperc alatt bealudt én ilyet még nem láttam !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Boni nagyon jól éreztük magunkat köszi!

Zsófi én elküldtem a képeket de ezek szerint még mindig nem ment át? b.zsofi@gmail.com ???

Képek:
Labdarengeteg de féltünk tőle
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Áront letámadta egy kislány
Kép
Kukacozunk
Kép
Két tökfej kopé :D
Kép
Egyedül csúzdázik!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni küldj egy emailcímet nekem :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Valaki keresett kocsiba ülésvédőt de már nem tudom ki találtam egyet
http://teszvesz.hu/item676402991_szines ... do_uj.html

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, b.zsofia@gmail.com :) nem jó címre küldöd a fotókat!

amúgy a skacok nagyon édesek! :) kár, hogy nekünk sem jött össze, de majd legközelebb. ha ide ilyen egyszerűen eljuttok!? :)

sophie27

Jelentem én egy idióta vagyok! nem állítottam át az egyébként is gagyi gépen a távot és az összes kép szemcsés homályos lett, mert a közelire van beállítgatva :twisted:

mi is nagyon jól éreztük magunkat! köszi :lol: sajnálom,hogy a többiek nem jöttek.ez nagyon jó kis játszóház, szerintem többször fogunk menni. :lol:

hát igen Mecsi dobott egy hátast, amikor fiamat betettem kocsiba,vízszintesbe tettem, annyit mondott hogy eee és már aludt is! :oops: :lol: örülök,hogy Áron is bealudt
Hazafelé felébredt mikor már sétáltunk, bementünk a boltba és olyan visítást rendezett, mint akit nyúznak! gondolom most érte utol a zabálás utóhatása

9.30kor 1 banán és 100g os barackos cucc és amikro odaértünk egy sütőtökburgonya cuccot is bevágott! :shock:

van egy jó videóm Zsigacsiga csúszásáról, de én nem értek hozzá...

kakált egy jót,. most alszik, nagy nehezen! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.10 14:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én is próbálok majd képeket küldeni, csak az a baj, hogy dvd-n vannak, és sose jutok oda, hogy keressek... Hát az eddigiekből, nem sok újszülöttképet ismertem fel, pedig nem is volt olyan rég :wink: :oops:

Köszi a bókokat :D Zsófi, nem alszik el egyedül Eni (4 hós kora óta), hanem csak a mi ágyunkon, ha mellette fekszünk, és így is van, hogy jó sokáig tart az altatás. Este hamarabb megy, napközben nehezebben...Ilyenkor sokszor lefeküdni se akar, csak ugrál az ágyon és játszik :roll: A zokni is így maradt a kezében ;-)

Mi lassan lelépünk itthonról, ha felébred a csajszi... Csónakházas családi-baráti buli, egész hétvégés :-)

Mindenkinek jó hétvégét!!

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?