sziasztok!
Boni, fel a fejjel. remélem, hogy tesódnak megjön az esze, és elnézést kér a dologért, bár az esküvős részen én is még jobban kiakadtam!

sajnálom! Zsigud haja nagyon klassz lett!
Kata. azért vágtam le legelőször, mert felvette azt az új szokását, hogy tépkedte a haját!

én meg nem akartam, hogy ezt jól megszokja, így kitoltam vele. lenyírtam neki pár milisre. most meg már nagyon izzadt a legvékonyabb sapiban is, azért vágtam újra. de most szerintem idénre ez volt az utolsó fodrászkodás! apája már így is ki van akadva, hogy nincs haja a gyereknek!
Ági. Lili tündérkisasszonyka nagyon édes! majd írj, hogy milyen volt a Balcsin. végül csak ketten voltatok, vagy volt Csanád is? tengerpartra mentek végül!?
Sziszka, Andi, sajnálom az éjszakákat! nálunk eddig kb. 4 olyan éjszaka volt a 10,5 hónap alatt, amit átaludt. ma éjjel pl. maratoni visszaaltatási procedúra volt nálunk is. lefejelésekkel, felsírásokkal tarkítva. ugye köztünk alszik Beni, ha felkel éjjel, áthozom, és ma kb. 4x fejelt le. már készen voltam! de végülis mi kb. 1x kelünk ebben az új formációban. ha a helyére tenném vissza, akkor többször kelne!

napközben próbálok vele pihenni. persze az általános az, hogy mire ledőlnék, ő felkel, szóval ez sem mindig jön be!?
Panna. mentettem a számod. meglássuk a holnapot! hány fele érne rá a többség???
nyaralóknak jó utat!
Barbi, szép méretei vannak Döncikének! Regőnél már most kezdődik a dackorszak, vagy mi volt a gond tegnap???
ja. és a helyi csajsziknak üzenem, hogy ma nyitott a DM a tököli Tesconál. 9-től 11-ig, 3 napon át, minden termékre 20% kedvezmény van!

csak tegnap elfelejtettem mondani...