A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Rendszeresen olvasom soraitokat,bár eddig nem nagyon szóltam hozzá.Mi is próbálkozunk a babával.Remélem ebben a hónapban sikerül.Én még nem voltam dokinál igaz hogy jó egy éve nem védekezünk,és nem lettem terhes,de annyira nem is akartam tudat alatt.Most egy 2 hónapja kattantam rá igazán.De eddig sikertelenül.MOst várom a jövő szerdát.(akkor kéne megjönnie).Nagyon sok érdekes,és tanulságos dolgot tanultam tőletek,bár van egy-két olyan kifejezés,vizsgálat..stb.,amit nem értek(remélem nem is lesz rá szükségem).
Most arra gondoltam,hogy írok pár "bátorító" szót nektek én is.Az unokatestvéremék másfél évig próbáloztak a babával,mind hiába.Akkor elment a lány dokihoz,aki többször is megnézte uh-al,és megállapította,hogy egyetlen darab petesejtje sincs.Felírt valami gyógyszert,amit nem kezdett el szedni,mert építkezésbe fogtak,és nem akarta hogy az idegesség,kimerítő napok ártsanak a babának,ha összejön.Egy napon nála voltam,és arról panaszkodott hogy baromira fáj a melle és ugy görcsöl a hasa,és már unja hogy folyton megjön neki,és ezt ilyen fájdalmakkal kell átélnie.Javasoltam neki hogy csináljon egy tesztet,hátha.Azt mondta ő beletörődött hogy neki "normális" uton nem lehet gyereke,és nem is stresszeli magát holmi tesztekkel.Aztán a kisördög nem aludt benne.Csak vett egy tesztet,és másnap reggel boldogan hívott,hogy terhes.Ő,akinek egy petesejtje sincs!A kisfiú most márciusban született.Nem tudom,csak gondolom,hogy a "beletörődés",a megnyugvás sokat segített.Szóval hajrá mindenkinek.De csak nyugodtan!

Bea
bea77

Sziasztok!
Áprilisban már írtam ide, de úgy éreztem, hogy mivel nem próbálkozunk olyan régen, nem terhellek Titeket. Azóta is próbálkozunk, már február óta, ezidáig semmi. Február óta 2x volt átlagos menstruációm, februárban és április végén, márciusban, április elején és májusban csak 1, ill, kétnapig tartottak. Az átlagos vérzés is csak időben volt átlagos, mennyiségileg sokkal kevesebb. Viszonylag sokat fáj a hasam. Produkáltam már kimondott terheségi tüneteket is, de úgy tűnik semmi.
99-ben volt egy cisztaműtétem bikinivágással, mert kiderült, teljesen össze vagyok nőve. Azt oldották. Létezik az, hogy újra összenőttem? Milyen vizsgálattal nézik meg? Alapjáratban hogy oldják az ilyen problémát?

Mindenkinek rengeteg drukk!

Kriszta

mohácska

Sziasztok!Kép

Mostanában csak csendes szemlélődő vagyok itt, mert most nem vagyok annyira optimista, mint eddig!Kép Tudom, hogy ezt nem szabad, és igyekszem hamar kilábalni ebből a kis gödörből!
a 3. napi vérvételem eredményét holnap tudom meg - de szerintem tökéletes lesz... a peteéréssel eddig sem voltak gondjaim. A párom is túl van a vizsgálaton, remélem nála is minden OK lesz - szerintem biztos. A progim az egeket verdeste, valószínűleg a gyógyszertől - ez így lesz most is. Mégsem tudok úgy bízni a sikerben, mint eddig, nem tudom mi van velem!Kép
Ne haragudjatok, hogy leírtam mindezt, de most ki kellett önteni a lelkem!
Mégegyszer bocsi!

Cat!Kép
Ugye leírod, ha tudsz valamit Vrágról?

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok ilyen nincs!

Biztos emlékeznek páran hogy én mennyire imádom a kertemet! Ez az egy hobbim van, és a baba helyett én a virágaimmal törődtem! Hát most az este rá dőlt a 10m hosszú tégla kerítés! Most direkt ver engem az Isten? A szívem szakadt meg a kettétört rózsák látván. Az összes cserepes virágomat is kiraktam(kb 20db). Mind összetört!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Jaj, Istenem, de sajnalom. En is nagyon szeretem a kertemet, es nekem is nagyon fajna. Tudom milyen rossz latni amikor latod, hogy elpusztul egy viragod, bokrod. Tenyleg sajnalom.
DE nem szabad ilyet gondolni, hogy ver teged a Joisten. Mindig jonne nehez idok, amiket mindig mindig atveszelunk, aztan meg majd jonnek jobb idok, amikor mar nem is fogsz emlekezni a rosszra!
Ez sajnos igy van mindenkivel...

Kivanom neked a babaval, meg a kerteddel kapcsolatban is!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

MohácskaKép
Sajnos létezik, hogy a szétfeszegetett petevezetők megint összetapadtak. Ez elég gyakori. El kellene menned egy HSG vizsgálatra, ahol kontrasztanyaggal feltöltik a méhed, és röntgenen megnézik, hogy átmegy-e a petevezetőkön a folyadék.

ZitaKép
Fel a fejjel, Te mindig olyan példamutatóan optimista voltál eddig. Bízni kell a sikerben, mert mindenkinek lesz babája!

ZsuKép
Nagyon sajnálom a virágaidat. Sajnos ez a szélsőséges időjárás mindenhol kárt tesz. Remélem azért valamennyire tudod pótolni őket.

Bea77Kép
Köszönjük a bíztató sorokat. Sajnos sok helyen nem ilyen egyszerű a teherbeesés, de a lazítás, mindneképpen segíthet. Nagyon nehéz viszont akkor lazítani, amikor az ember hónapról hónapra szembesül a sikertelenséggel, és ez kerül a mindennapok középpontjába. Itt van aki sajnos 3-4 éve próbálkozik!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Ildi!
Az én dokim S.T..A tied?Egyébként örülök,hogy neked már sikerült.KépRemélem hamarosan mi is követni fogunk téged!Mióta próbálkoztatok?

Zita!

Fel a fejjel!Mi "csak" 8 hónapja próbálkozunk de nagyon ismerős az érzés amiről írtál.Talán ettől még nagyobb lesz az öröm,ha össze fog jönni.Mert egyszer úgy is össze jön!Kép.Csak mi nem tartozunk az első befutok közé(de attól célba fogunk érni)Kép
(a maratoni futás fárasztobb és nehezebb,mint a 100 m )Na,lassan olyan vagyok,mint egy sportriporter,bocsi.De sokszor az ilyen hasonlatokkal vigasztalom magamatKép

Puszi, Iza
Iza34

Bzsuzska. Nekünk is a kertben összetört minden. Iszonyú szélsőséges lett az időjárás.
Lányok! Köszi a drukkot. Igazatok van, nem jött megKép Sőt, ma hajnalban 37.3 volt a hőmérséklete. És már a 30. napot kezdtükKép Azt mondta, hogy amikor áll, vagy gyors mozdulatot tesz, akkor fájdul meg a hasa. A melle nem kemény, mint amikor megjön, hanem sokkal puhább.
Egyébként Orsi is tesztelt 3x is: az első egy vékonka csíkot eredményezett, a második semmit!!, a harmadik pedig 1 perc múlva sötétebb vörös volt, mint a referencia (ennek nevezik?) csík. Délutánra pedig ugyanez a teszt 3 csíkos lettKép Viszont olvastam az orvos válaszolban, hogy minden 7-ik teszt hibásan pozitív eredményt mutat.
udojurgen

Sziasztok!
Jaj Leone, mennyire irigyellek, én sem nagyon tenném le a kezemből a kismanót, teljesen megértelek.
Igen Cat Kép MIndig tessék beszámolni, nem ám hanyagolsz minket!!!
HOgy leigazolja-e a hatodik inszemet, nem tudom. Majd a következő hónapban elég lesz gondolkozni rajta. Most még nem érdekel. A lombira meg azt mondta, csak ősszel lehet róla szó.
Orsi Kép Mi volt uh-n?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

<font color="0000ff">Üdvözlet mindenkinek!
Szia IZA34!!
Mi jan.óta próbálkoztunk,1hónapot "vigyáztunk",aztán a 3.hónapra sikerült a picim.Az én dokim Koloszár Sándor, a tiédet nem ismerem.
Végre itt a nyár!!!/legalábbis nagyon remélem!/
Ilyenkor mindenki felszabadultabb,pozitívabb,többet lazít és így megnőnek az esélyek a babára!Hát én ezt kívánom mindenkinek!A lehető legjobbakat!
Ja ,és ünnepélyesen bejelentem,hogy tegnap dolgoztam utoljára,mostmár csak magunkra koncentrálok,mert a masszírozás eléggé igénybevett! Most másra kell az energiám!
puszi mindenkinek!Ildi</font>
ildi10

Sziasztok Kép

Udo Kép
Örülök, hogy minden OK. Tutira baba költözött Orsi pocijába, ezen már ne igzuljatok. A hő is nagyon szépen alakul. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Lányok Kép
Két fiúnk lesz Kép Nagyjából egyformák, a kisebbik a mérés szerint 3 nappal kisebb a másiknál, ez szinte semmi. Egészséges kismaczkók.

Drukkolok mindenkinek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ti nagyon Catot utanozzatok!
Minden bejott eddig! Na, de azert teged ne kelljen lefektetni, remeljuk!
Ennyi fiu! Orulet!

Cat!

Neked meg mindig fekudnod kell?
A korhazban volt egy lany, neki mondtak, hogy vegig, vegig fekudnie kell. Ket mehe volt, es nagyon kell vigyaznia. Nem mehet sehova. Egesz nap fel sem kelhet, ki kell hogy szolgaljak.
De azert persze nagyon orult a babanak....

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Szerencsére nekem nem kell feküdnöm. Összevarrtak, és az nagy biztonságot ad. Azért persze sokat pihenek, mert jó lenne 36 hétig húzni velük.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!!

Rég írtam ide, de most annál nagyobb örömmel, ma a 34.napon produkáltam egy gyönyörű 2 csíkos tesztet!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
De légyszi, ne gratuláljatok még, csak nagyon drukkoljatok!!!

Móni
Monik

MóniKép
Nagyon drukkolok.KépKépKépKép Egyébként már sejtettem, mert a Clostylbegites topikban olvastam az előzményeket.KépKép Progipótlást kérjél!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Móni!Kép

Itt is nagyon örülök neked!!!KépKépKép

Cat!Kép

Megpróbálok megint a régi optimista Zita lenni, de úgy tűnik, most kicsit mélyponton vagyok!Kép

Iza!Kép

KöszönömKép, és teljesen egyetértek veled!Kép
A hasonlatod nagyon tetszett!Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányokKép
Én már nagyon régen irtam de azért mindig olvaslak titeket és minden babásnak gratulaKép
Velem csak anyivan hogy semmi nem változot és kezdek lassan bele törödni hogy rendesen mostmár nem lehetek terhesKép,inszemre meg elég hosszú idő még letudunk rakni anyitKép
Most volt a lányom 3 éves és mindenki kérdezi mikor lesz már a második én meg csak anyit mondok ráérünk még arra de közben meg tudom hogy lehet hogy nem is lesz másikKép
CatKép
Nagyon örülök nekki hogy jólvagytok és gratula a két pici fiadhoz KépKép

Bocsika ha hosszú voltam de most olyan jóvolt megoszani veletek amit gondolokKép
Jó hogy azért ti ittvagytokKépés meghalgatok engem is.
Mi most hétvégén elutazunk de mindenkinek jó és szép hétvégét kivánokKép
IldikóKép
ildikó_4

Mindenkienek hasonló jókat kívánok!
Ildi
KépKép
ildi10

Ildiko!

Nem szabad feladni soha, tudod milyen remenytelen helyzetekbol lettek itt babasak nehanyan!
Veled is igenis megtortenhet a csoda barmikor!
Csak lehet hogy meg kell varnod egy kis idot!

Azert nagyon drukkolok neked!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Orsinak lassan egy hete nem jött meg, de minden nap van egy kis mensis fájdalma. A hője pedig továbbra is magas, 37,1-37.3 között. Szerintetek normális az, hogy 3-4 napja van ilyen mensis szúrkálása?
udojurgen

Udo Kép
Nyugodjatok meg, teljesen normális Kép Kép Még 7-8. héten is érezni fogja, mert a méhe kezd átalakulni, és az húzódik.... (Sőt én most a 18. héten is érzem még)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Orvoshoz mikor mentek?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
THX. nagyon be vagyok tojva, de nem mutatom kiKép
Olyan is volt Neked, hogy szinte kivert a veríték? Egyszer egy mozdulattól ezt érezte. Azt hittük, hogy meg fog jönni, mértünk egy hőt és egész nap 37 felett van és volt. Semmi vérzés, szóval nem vetélés volt.
Orvoshoz a hét vége felé fogunk elmenni.
Szerinted azt érezné, ha rossz helyre tapadt meg? Neked is minden nap volt az elején ilyen mensis fályás?
udojurgen

UdoKép
Ha méhen kívül lenne, akkor nagyon erős fájdalmai lennének, sőt vérezgetne is. Szerintem csak a méhe próbál alkalmazkodni az átalakult állapothoz. Nekem is volt szúrkálás, ez természetes, sőt van akinek végig van a terhesség alatt. Nyúlnak a méh szalagok is, azt is érezheti.

Nekem mensis fájás csak a kimaradt mensi idején volt, de még 8 hetesen is a kimaradt mensi idején. Persze ez alkati dolog, mert OrsinakKép többször fájt a pocija, mégsincs semmi baja, csak neki így alkalmazkodik a szervezete. Ez olyan mint a rosszullét. Egyik embernek van, és az is normális, másiknak nincs.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Örülök, hogy végre internet közelébe kerültemKép
Iszonyú rossz érzés, ha Tőled várják, hogy nyugtass meg valakit, de Te is be vagy tojva... Nektek jobban hiszek, mintha orvoshoz mennénk, ui. az orvos szigorú fekvésre utalná, vagy valami hasonlót találna ki. Nekem meg tényekre van szükségem, olyanokra, amit Ti meg is éltetek. Végigjártuk a Corát, az Auchan-t, a Librit a Pólust, hogy találjunk egy olyan könyvet, újságot, amiben ilyenek is le vannak írva.
A legszélsőségesebb véleményt pl. kajaügyben az ehavi Kismama írta: ne egyen a terhes anyuka tonhalat, mert lerakódik a higany a húsában, ne egyen halkonzervet sem, mert mittomén... Ti mit esztek? Honnan szerzitek be a hal adta zsírmentes fehérjét? Kép Műhalból? Kép
udojurgen

Udo Kép
Ne haragudj meg, lehet, hogy nem igaz, amit írok, de egy kicsit úgy érzem, hogy túlaggódjátok a dolgot. Tudom, hogy mekkora változás ez, de ha a terhesség egésze alatt ilyen kiélezett idegekkel álltok minden egyes apró változáshoz, akkor pokollá tehetitek azt a 9 hónapot... vagyis maradék 8-at Kép
Sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, ha nem görcsöltök ennyire a hőkön, a verítéken, a rosszullét meglétén vagy épp hiányán, a hasfájás rendszerességén.... stb.
Itt most Neked kell nyugodtabbnak lenned, és kicsit felülemelkednek a mindennapi apró változásokon. Semmi bajotok nem lesz!!! Ezt hidd el, és próbáld meg a nyugalmat átadni Neki, mert a babának is nagyon rossz, ha folyamatosan ebben az aggódásban él a mami pocakjában.

Evés Kép Mindent eszek, ettem rákot is, és tonhalat is, epret is és zöldséget is.... nem csinálok túl nagy ügyet az étkezésből.
Annyira figyelek, hogy hat után lehetőleg csak gyümölcsöt és joghurtot eszem, de amikor rosszul van az ember (nekem 2 ilyen estém volt), akkor egyen csak szénhidrátot, mert az az egyetlen, ami segíthet.

A lényeg: ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT!!! akkor lesz a babának és nektek is a legjobb.

Remélem, nem estem nagyon neked... na mégis, akkor elnézést.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Teljes mértékben igazad van. Remélem ez az aggódás az idők folyamán le fog csökkenni. Mert: eddig attól féltünk, hogy mi van, ha meg fog jönni, majd később attól, hogy ez a szúrás nem vetélést jelent-e stb. Idáig minden rendben történt, remélem így lesz később is.
Igazán akkor fogom "felfogni" a történteket, ha igazolni fogja az orvos UH-n, hogy tényleg terhes, hogy jó helyen van megtapadva.
Az adrenalin szintem így, hogy beszéltem Veletek rögtön a negyedére csökkent. Beszéltem az Orsival is, a hangján hallottam, hogy ő is megnyugodott. Ki szoktam nyomtatni a fórumot és esténkét együtt elemezzük az elhangzottakatKép
A
udojurgen

Udo Kép
Örülök, hogy kicsit nyugodtabbak lettetek. Szerintem a terhesség alatt ez az egyik legfontosabb.
Persze így előre leírom Neked, hogy ha meglesz az UH és minden OK, akkor is aggódni fogtok, minden napra fog jutni valami, de ez természetes. A lényeg, hogy ne vigyétek túlzásba az aggódást, és akkor minden OK, egy természetes mértékű aggódás teljesen normális, és velejárója annak, hogy az ember ismeretlen tepere került Kép Kép

Drukkolok az UHhoz, és végig, hogy minden rendben menjen KépKép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, IcsilyaKép
Köszi, hogy meghallgattok és válaszoltokKép
udojurgen

Ki tudja mennyire fáj a sérv? Mert nekem iszonyatosan fáj a köldökömtől az alhasamig!Ha pisilek akkor még jobban! Tudom hogy nem ide tartozik a téma bocs de megijedtem egy kicsit!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Ehhez semmit sem tudok mondani. Sosem volt sérvem. De ha jól tudom, akkor a sérnek külső jelei is vannak, vagy nem?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi!

Sajnos én sem tudok semmit róla! Azér aranyos vagy hogy válaszoltál és továbbra is kívánok neked jó babavárást!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Bzsuska!
Szerintem inkább valószínű, hogy felfázhattál.
Egyszer én is voltam így...
Nem kell sűrűbben wc-zned?
Szerintem a sérv az csak a köldöktájékon fáj, alatta nem, de lehet, hogy rosszul tudom...
Babóca
babóca

Sziasztok!

Szerdán kéne megjönnie ha 28 napos ciklust számolok.Ma kiváncsiságból csináltam egy tesztet,és két csíkos lett.Két nappal a menzesz elött.Nem szedtem semmilyen gyógyszert.Szerintetek mennyire biztos hogy terhes vagyok?Lehet hogy csak annyira szeretném hogy a testem is reagál,pedig nem is vagyok terhes?Még ne örüljek?
Bea
bea77

Bea Kép
HCG hormon csak a terhesség alatt van a szervezetben. Álterhesség esetén nincsen. Szerintem elég jó esélyeid vannak arra, hogy babó költözött a pocidba. Tesztelj holnap reggel, vagy szerda reggel is. Ha az is pozitív, akkor nmár szinte biztos. 2 héten belül utána menj el nőgyógyászhoz, aki megerősíti a terhesség tényét.

Drukkolok, hogy babó legyen a dologban!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Most kaptam meg a 3. napi vérvételem eredményét!
FSH: 6,0 mlU/ml
LH. 4,6 mlU/ml
Prolaktin: 9,2 ng/ml
Estradiol: 66 pg/ml

A hormontáblázat szerint ezek jó eredmények! Szerintetek????

Bea!Kép

Ahhoz, amit Orsi írt, csak ennyit tudok hozzáfűzni:
KépKépKépKépKép

Puszi, Zita

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép
SZUPEREK Kép Kép Kép
Ezek nagyon szép eredmények.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zitus!

klasszKépKépKép
Gondolatolvasás!!! Épp most akartam megkérdezni, hogy milyenek lettek az eredményeid!

Beának pedig háromszoros vigyorKép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

OrsiKép, ZsuzskaKép

De jó, hogy így látjátokKép, olyyyan nagy megkönnyebbülés ez!Kép
Jövőhéten valószínűleg meg lesz a párom eredménye is, remélem annak is így fogunk örülni!Kép

Zsuzska!Kép

Jut eszembe... te hanyadik napon vagy most? Mert ez hiányzik a táblázatból!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita

23.napon vagyok

zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok,

megérkeztem, sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat. Bea, Udo, GR..., drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Zita küldök neked egy nagy adag optimizmust, nekem most rengeteg van belőle. Egy hétik nem láttam hőmérőt, vitamint a pérommal akkor voltunk együtt, mikor megkivántuk sokat úsztam, motoroztam, csónakáztam és élveztem a meleget. Teljesen fel vagyok dobódva. Mindenkinek jó éjt.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!
Két napja annyira görcsölget a hasam Kép. Éjjel is felkeltem gyógyszert bevenni, mert annyira fájt.Ha nem sikerül a baba, akkor legalább ne szemétkedjen velem a természet!Bocs, hogy kifakadtam.
Lujza
lujza

Sziasztok.

Ma reggel megmértem a hőmet,különöseben nem volt magas 36,6.Általába ennyi szokott lenni.Aztán csináltam egy tesztett ami két csíkos lett megint.Most akkor melyiknek higyjek?Ha terhes vagyok,akkor nagy gond hogy nem megy fel a hőmérsékletem?
bea77

Ja ,és még egy kérdést szertnék feltenni.Hátha tud valaki valami okosat mondani rá.Lehet e valami köze az ikerterhességnek ahoz hogy ilyen hamar pozitív lett a teszt?
Köszi.Bea
bea77

BeaKép
A terhességi tesztek nem tévednek.KépKép A hődet hol méred ? Szerintem nem hüvelyben, ez lehet a gixer. Én ikerterhes vagyok, de a 27.28. napokon is negatívat teszteltem, tehát nincs semmi kapcsolat-e között. Minden ember alkatilag más, és más a HCG koncentráció a vérében ill. a vizeletében. Például nekem a véremben nagyon magas volt, de a pisimben alacsony, így csak később mutatta a teszt a pozitivítást.

LujzaKép
Sajnálom, hogy így megszenvedsz a görcsökkel. Szerintem még ez a lombikos gyógyszerek hatása. Legalább 3 hónap mire kitisztul a szervezetből.KépKép

ZitaKép
Nagyon jók a hormonjaid! Csodálkozom, hogy ilyen tankönyvbe illő hormonokkal nem sikerült teherbe esned. A progid is csúcs magas volt, és minden eredményed jó. Átjárhatósági vizsgálatod volt már ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Cat!Kép

Még a Te hsz-edet vártam!KépKép
Még nem volt átjárhatóságim. Jövőhéten lesz meg a párom eredménye, és ha az is OK, akkor kell mennem hsg-re!
Nem bánnám, ha erre nem lenne szükség!
Szegény párom, amellett, hogy nagyon örültünk az eredményeknek, megjegyezte, hogy akkor nála van a gixer. Mondtam neki, hogy ez egyáltalán nem biztos!
Arra is gondoltam, hogy az én hormonjaimat most rakta rendbe a Serophene, eddig nem biztos, hogy OK volt - barnázgatás, 34 napos ciklus.

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
Remélem a párodnál nem lesz gond, mert Ők nagyon nehezen viselik, ha velük van a baj. Lehet, hogy korábban nálad volt, de a Serophene rendbe rakott. Akkor csak idő kérdése, és gömbölyödszKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Bea Kép
A hődet felejtsd el. Cat Kép ugyan nem írta, de ő babásan megmérte és csak 36,9 volt, szabályos mérés mellett. Tehát erre ne adj. A két pozitív teszt egyértelmű bizonyíték. Kép
Az ikerterhesség spontán cillusban nem mutatható ki így az elején a HCG hormon alapján, csak lombiknál van annak jelentősége, hogy melyik napon mennyi lett. Ha az én lombikos példám átfodítanánk egy normál ciklusra, akkor a 14. napon volt a tüszőrepedés és ehhez képesti 11. napon, vagyis a 24. naopn már pozitív volt a tesztem.
De ahogy Cat is írta a vérben és a vizeletben lévő HCG mennyisége nagyon eltérő lehet egyénenként is.
Az, hogy ikrek-e a babáid majd kiderül az első UH-n, vagy egy kicsit később.

Zita Kép
Bíztasd a párod azzal, hogy az, hogy veled minden OK, és mégsincs baba nem jelenti azt, hogy vele lenne a gond. Mert nagyon sok esetben senkivel sincs kimutatható probléma, és mégsem sikerül a baba. Szerintem a PCT tesztet is csináltassátok még meg, mert ha Te ellenanyagot termelsz a kiskatonák ellen, akkor bizony spontán nagyon nehezen fog összejönni.
A Serophennek is lehet, hogy hatása van abban, hogy ilyen szépek a hormonjaid, de a lényeg, hogy szépek. A gyógyszernek meg az a feladata, hogy rendbetegye a dolgokat. Kép

Udo Kép
Veletek mi a helyzet? Napi hőjelentés?? KépKép.O

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Gr.. minden uj babasnak! Udo, Bea, Moni, es remelem, hogy meg kihagytam valakit, vagyis meg ennel is tobb babas van. Kép

Mi most varakozo allasponton vagyunk, mert a paromnal talaltak valami korokozot, emiatt most 10 nap antibiotikumra iteltek. Utana ujabb vizsgalat, es ha minden jol megy, akkor e honap vegen indulhat a lombik.

CatKép
Kepzeld, azt mondta a doki, hogy elso alkalommal nem csinalnak petefeszekleallitast, mert meg nem tudjak hogy reagalok az injekciokra, es igy kisebb a hiperstimulacio veszelye...

Puszi: Mandula
mandula

MandulaKép
Ez érdekes eljárás.Kép Majd megírod, hogy milyen gyógyszerezést kapsz ? Mondjuk igazuk van, hogy nem kell rögtön ágyúval lőni verébreKépKép Ezért kaptam én is a minimál gyogyi csomagot.

Mikor kezditek ? Kísértetiesen hasonlít a miénkre, mert az én páromnál is találtak előtte kórokozót. Remélem úgy is végzitek, és 2 kis kórokozó jut a pocidbaKépKép

ZitaKép
Még jó, hogy OrsinakKép eszébe jutott. A PCT teszt az nagyon hasznos lehet, és egy fájdalmatlan kenetvétel az egész, a közösülés után 12 órával.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

MandulaKép
Köszi a gr-tKép Még én sem merem kimondani.
udojurgen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?