A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csak gyorsban össze-vissza, aztán maj' jövök. :oops:

Első sorban hatttalmas gratula lidikének a még hatalmasbb babájához! Remélem, ettől már csak a tej lesz több! :wink:

boo! :)

Minden szülés más. (Micsoda újdonság :oops: :oops: :oops: )
Én 3 perces fájásoknál is veled telcsiztem -jóóó nagy légvételekkel :lol: :lol: :lol: :lol: - és hiába álldogáltam, járkáltam maradtam 1 ujjnyi és semennyire sem puhult fel a méhszájam. Más meg már bőven ki van tágulva és a tapétát kaparja a falról.
Egész egyszerűen semmire nem alapozhatsz, csak abban bízhatsz, hogy Zsirike szót fogad. Müzli sétáltatást pedig bízd másra. :wink:
(Ja...! Nem véletlenül tanácsolják, hogy a 36. hétre legyen összekészítve minden)

agi125r! :)

Apa melója: hülye munkaszervezés és irreális feladatok, lehetetlen határidőkkel, feltételekkel. Nagyjából van rálátásuk egymás munkájára, de igazán mélyen nincs. És mivel egy ember egy területen van igazán otthon, marad a sikítozás, ha valami gebasz van. Ezért hívogatták Apát. Aki ki is kapcsolhatta volna a telefonját, de akkor ultra szívás lett volna, amikor visszamegy a szabiról...
Azt ne kérdezd, hogy mi van akkor, ha valaki a metró alá esik...
(Egyébként azt fontolgattam, hogy web kamera kéne. Így ő is tudna a kollegáival beszélni, akik nyomon tudnák követni, hogy éppen hol tartok illetve ti is online nézhetnétek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
De nem vettem rossz néven tőle, mert tudom, hogy ez a munka ezzel jár, nekem is volt benne részem. Amikor feleségül mentem hozzá, akkor ezt is "választottam" valahol. És tudom, hogy ő élvezi a legkevésbé...

Kép
Kép
200907?

És a hagyományokhoz híven íme lidike első bejegyzése:

[quote="lidike"]S írta:lidikeziasztok!

Szeretnék csatlakozni:)Július 11.-ére vagyok kiírva :)

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

csak egy gyors bekukk!!!
Lidikének gratula!!!este csinálom a táblát...

ma voltam ismét uhun.3625gramm a becsült súly,szóval 1 hét alatt
25 grammot hízott elméletileg a kisasszony...
feje még mindig nincs beékelődve...
beugrottam kicsit a melóhelyemre boldogítani a csajokat és hoztam
nekik kaját :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Lidikének itt is gratulálok,a hatalmas babához!

Hoztam pár képet ha nem bánjátok!

Még a kórházban:

Kép

Büszke tesók:

Kép

Kép

Mai fotók:

Kép

Kép

Anyával:

Kép
20140328174041

Ronmay!

Bár rajtam múlna... :roll: ! Szó sincs róla, hogy ne akarnék természetes úton szülni :shock: ! Nekem az EDA eleve kötelező lenne a cukrom miatt, így még kevésbé félek. De én eleve nem rettegtem, ahogy írtam is korábban, egyrészt azért mert az nem javít a dolgon, másrészt, mert még nem tudom mire számítsak, azért vagyok ilyen laza :roll: :lol: . Mikor először felmerült, hogy nagy baba lesz, és lehet hogy csaszi, ott pityeregtem a doki előtt :oops: . Csak mára hozzászoktam a gondolathoz, mert kénytelen voltam :? ! Persze én korábban sem gondoltam, hogy attól kevesebb lenne vki, vagy hasonló, de (nagyon kevesektől eltekintve) az ember nem örül az ilyesminek!
Ugyanakkor (bár még most sem biztos), jobban is készülhettem volna rá, hiszen a klinikán pl. spontán cukros szülést nem is nagyon engednek :shock: . Szóval nálam ez már eleve kiváltság lett volna! Ehhez jöttek a további tényezők, amiken sajnos nem áll módomban változtatni!!!

Eszemben sincs most itt ecsetelni, hogy milyen következményei lehetnek, ha az orvosi javaslat ellenére belevágok. Azt pedig sose bocsátanám meg magamnak, ha azért lenne akár csak a legcsekélyebb baja/bajunk is mert én hamarabb akartam "felépülni"! Ez hatalmas felelőtlenség lenne a részemről,és természetesen közel sem ér annyit az egész!

Annyiban igazad lehet, ami a véleményem (enyhe) változását illeti, hogy ahogy közeledek a kiírt időpont felé, úgy nő eleve a relatív téraránytalanság esélye, ami már önmagában is ok a császárra. És sztem nem ciki, ha tudatosan nem szeretnék úgy járni, mint szegény Anitja, vagy Orsi, hogy sok-sok óra vajúdás után mégis császár legyen :( .
De ez még nem lejátszott menet, csak valószínű! :wink:

Örülök, hogy ilyen gyors szülésed volt :wink: ! Sajnálom a komplikációkat, na meg a klinika hozzáállása: pfffff!
De juhúúúú, hogy minden oké, és Roló baba majd' kicsattan gondolom :D !

Moncsy!

Naaagyon édi a trónörökös :wink: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.07.10 14:01-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hendegabi,Kispiskota,Lidike!

Gratulalok az ujdonsult kis csaladtagokhoz!Sok tejet,jo egeszseget Nektek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo!
Azért arra ne vegyél mérget, hogy szülés előtt 1-2 nappal nem mozog a bébi. Bodzi spec. a vajúdás előtti egy órában is úgy ficánkolt, hogy azt hittem kirúgja a ház oldalát.
Persze nem paráztatni akarlak, ahogy olvasom az van nélkülem is. Nagyon drukkolok, hogy Zsiri megvárja apáját. Pihizz!
"Ki szokott 3 héttel korábban szülni normál terhességből" Jelen

Lorca!
Mi múlt hétvégén vettünk az Ikiben a kölkeknek új kisasztalt, kisszékekkel és mi is 3-at vettünk. Persze Bodziét még nem szereltük össze.

Lidike!
Nagy gratula a nagy Bálinthoz. Soksok tejecskét neki!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Nagyon nem volt idom,es lehetosegem a visszaolvasasra,csak a kiemelt reszeket pillantottam at... :oops: :oops: :oops:

Es a babafotokat!!!Mind egytol-egyig csodas babak,szepen novogetnek....na es az ikrek is!!!Annyira jo latni mindenkirol ezeket a fotokat!Batran rakjatok,ha mar mi meg nem babazhatunk....

Dodi:szep a pocid!Sajat Ctg? :roll:

Ronmay:A tied meg milyen gyorsan eltunt :shock: :shock: :shock: Jo genek.....!!!Tenyleg micsoda paraszt egy tarsasag....miert ezt a szakmat valasztjak ha egy csepp empatia sem szorult belejuk :roll:

Boo:Csak bekukkoltam picit.....nyugodj meg,apa hazaer biztosan!Es vegyel vissza a tempobol!Meg a temperamentumbol.... :wink: Biztos lesz meg idotok....kitartast!

Sillia,Ikoka:Na ez mar tenyleg kinzas!!!Hogy miert kell igy kibabralni az emberrel...erthetetlen.....mert az okes hogy nem jottek elob a babucik...de azert ennyit rahuzni!Folyamatosan gondolok ratok!

Tegnap dokiztunk!Szepen novunk,bar mondtam hogy mar nem szeretnek ilyeneket hallani....inkabb kifele!Zart mehszaj,minden okes,kiveve hogy nem akar megszuletni Hanga!
Nem szeretnek murphyt......Nagyon nem kene!!!Legalabb ez lenne olyan hogy semmi nem jon kozbe...mert mar jo lenne ha valami klaffolna.....
Aztan delutan setaltunk egy nagyot egy csodaszep parkban,sajnos a szemetszallitok sztrajkolnak mar 2 hete...ezert alig vannak programok...es az allatkert is zarva volt a parkban...De szep idonk volt,tettunk egy kort kis erdei jargannyal,aztan egy toparton heveresztunk...hazafele iszonyu gorcseim lettek,de aztan semmi.
Az ejszaka retteges mar nekem is :? minden mozdulat faj,kenyelmetlen,szetszakad a hasfalam,a csontjaim,mozgaskorlatolt vagyok...fogy a turelem...es erkezik Anyu!
Ma mosok egy nagyot,agynemuk,stb...Puccba vagom a lakast...hatha....De holnap meg egy gulyast osszedobok,meg turotortaval probalkozok anyu jovetelere...Aztan mar tenyleg uccccuneki!!!

Majdmeg benezek,bar ez a napokban sem jott ossze :oops: ....

Kép
Kép
ancsurti

Szonibaba:Eppen ez lett volna a kerdesem,ugyanis Hanga egy kicsit sem vesz vissza a tempobol!!!Mar nagyon kenyelmetlen minden mozgasa...szinte csak a csuklasa mosolyogtat,a tobbinel rendesen torzul a fejem,es minden szervem odabent!Egyszeruen elkepzelni sem tudom hogy mitol ennyire vidam odabent...tegnap napoztattam a pocakomat,meg meseltem milyen csodas helyekre akarom vinni....jojjon mar!Erre csak a vihanc-vihanc!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lidike! Gratulálok nektek! Kiváncsiak vagyunk mindenre,Gabi ha tudsz valamit,sikíts. Elég gyors volt,bár nem tudjuk,hogy császár volt-e.
Mi nemrég jöttünk haza a dokitól. Lili teljesen jól érzi magát,most 3150 g,méhszájam még teljesen zárt,tehát még nem alkalmas szülésre,lehet,hogy programozott szülésem lesz. Jövő hét csütörtökre vagyok kiírva,kedden megyek be a kórházba,megvizsgál megint a dokim,aztán ki tudja,még az is lehet,hogy azt mondja,hogy akkor másnap megindítja,amúgy is ügyeletes lesz szerdán. Azt mondta,hogy 1 hetet enged túlhordani általában. Lehet,hogy Lili aztán megijed és jön magától mondjuk hétvégén,ki tudja. Amikor megfongant,akkor is ez volt,már úgy volt,hogy hormonkezelést kapok,megvettük az injekciót és akkor jött természetes úton.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

:lol: Akkor halk gratula Lorcáéknak! :D

Kép
Kép
tabati

Boo:Nagyon meglehet hogy Lorca Danija :wink: :lol: :lol: :lol: !

Tabati:Lelkiallapotod,szopi javulgat a nem eppen idealis idoszakban?Csak belefutottam az irasodba....remelem rendezodtok valahogy :(

Kép
Kép
ancsurti

Lidike!
Gratulálok a babádhoz!!!!!

Ronmay!
Szörnyű lehetett, el sem tudom képzelni, hogy mennyire szar érzés lehet, hogy máshol vagy, mint az újszülött kisbabád... :cry: :cry: :cry:
de az a lényeg, hogy túl vagytok ezen a kritikus időszakon!

Nálunk ez a szopi ügylet még mindig nagyon gyerekcipőben jár. Egyik nap van elég tejem, másik nap nincs. Úgyhogy tegnap óta fejek, és úgy adom oda, mert kíváncsi vagyok a mennyiségre.
Petra képes egész délelőtt szopni, vagy akár egész nap, én meg egyszerűen fizikailag nem bírtam már. Ezért most estig még fejek, és figyelem a tej mennyiségét.
Furi, mert tegnap volt olyan, hogy a két cicimből csak 35 ml jött le, ma meg 80-90 ml jön le minden alkalommal. Az bőven elég, úgyhogy éjszakától megpróbálok visszaállni a normál szoptatásra.
Iszom ezerrel a laktoherb teát, meg nyomatom a köménymagos levest, s mellette megiszom 3-4 l ásványvizet.

Petra k@rvára nem örül a megváltozott helyzetnek, folyton keresi a cicit, oly fokon hozzászokott, hogy most cumit kellett délelőtt adnom a szájába, mert egyszerűen nem tudtam megnyugtatni (szerencsére azóta nem keresi a cumit, már félre is tettem, mert nem szeretném ha rászokna).
(zárójelben jegyzem meg, hogy nem tudom, hogy ezeket az extra kis cumikat milyen lófejű babáknak készítik, mert az aventes is és a mam-os is kisebesíti a kis orrát, mert rálóg! Vagy az én Petrámnak van túl kicsi feje??? :roll: :roll: :roll: )

Boo!
Pihenj minél többet, Müzli gyors és kényelmes sétáltatásán kívül ne nagyon mozgolódj, azt is inkább úgy, hogy ő mozog, Te meg megvárod egy padon ücsörögve (tudom, hogy nehéz kivitelezni, de ez most fontos!!!!!)!
És meglátod, hogy minden rendben lesz, csak ne stresszelj!!!!

Felsírt, megyek etetni... aztán megyünk egy nagyot sétálni hármasban!

Kép
katy76

katy76! :)

Te MINDENT megteszel, hogy tejed legyen. Ügyi vagy nagyon! :wink:

boo! :)

Még neked akartam írni, hogy én 3 dolog miatt gyanakodtam, hogy lehet, hogy hamarabb kéne bemenni:
-éreztem valami nedveset a lábam közt, amit nyákdugónak gondoltam (pláne miután WC-re menve nyálkás, cafatos izét találtam. Mint tudjuk, végül magzatvíz szivárgás volt, bár elsőre még a doki is elbizonytalanodott)
-bár hamar elmúltak, de azért rendszeresen jelentkeztek a görcsök
-Hugi EZERREL mocorgott

És hogy gonosz legyek: bója és stop :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

Köszi kérdésed, javulgatunk, köszönhetően magamnak, mert bevettem a leszarom tablettát... :lol: Vagyis ez már egy jó adag leszarom injekció volt... :lol:

Katy!

Ajánlom, te se görcsölj a szopi témán, nekem is ez violt, egész nap lógott volna a cicin, de nem tehettem, hogy hagyom, mert megint kezdett a cicim kisebesedni. Úgyhogy maradt a tápi, meg a fejés. Most azzal bíztatom magam, hogy egyre többet fejek, az mehet hozzátápinak, hátha egyszer végre elhagyhatjuk a tápszert. Teától nem lett babád hasfájós? csak mert én azért nem merem inni, mert így is szenved, és mondják, hogy a lktoherbtől is fájhat a pocija. Én csak homeós bogyót merek szedni, de talán ki fogom próbálni én is a teát, max megfigyelem és ha rosszabbodik a hasfájása, akkor leállok. Infacol eleintehasznált, de mintha már az sem lenne tuti...Lányok! nagyon nehéz rájönni ám, hogy mi baja egy ilyen kis picúrnak...én is igyekszem, de nem könnyű...

Kép
Kép
tabati

Megnéztem, esteleg Bertinától várhatunk még Dánielt...

Bár gyanús hogy Lorca még nem jelentkezett ma...
Vendég

beazonosítottam a telefonszámot, és ez a baba bizony Lorca Danija!!! :D :!:

Kép

adatokat nem tudok hozzá!

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo
Én is 37. hétre szültem. Úgy, hogy előtte semmi gondom nem volt :wink:
Vendég

Lidike, Lorca

Kép
Vendég

Boo!

Azzal, hogy idegesíted magad csak rosszabb lesz. :roll: Szerintem próbálj megnyugodni. Ajánlom neked is azt a bizonyos tablettát. Apa úgyis csak kedden ér haza, bármi lesz tenni nem tehetsz semmit. Ha a sors úgy akarja megvárja a bébi őt is ha nem akkor is lesz egy egészséges kisbabád.

Én ugyan még nem írtam szüléstörténetet, mert császáros szülésről ugyan mit írhatnék, de komolyan leírom, mert nálunk is úgy volt, hogy apa majdnem lemaradt mindenről, de végül ott volt, bár be nem jöhetett ugyebár a császár miatt. De pl. fényképezőgép sem volt nálunk, meg lemaradt a fürdetésről is akkora volt a káosz, majd mesélek.

Kép
Kép
tabati

Nagyon édes Dani!
Vendég

Boo

Mi a büdös francért emelgetsz nagy forróvizes fazekat :?: :?:

:evil: :evil: :evil:

Anyukád vagy barátnőd vagy bárki nem tudna segítségedre lenni legalább amíg apa haza nem ér?
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Edes Dani urfi!!!!Lorca!Nagyon nagy gratulaciomat fogadd szeretettel!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lorcának gratulálok, máris frissítem a babatablót!

Dani olyan mint egy kis erdei manó :)
Vendég

Lorca gratula!!

KépKép

KépKép
ronmay

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Ági: Igen nekem is szimpi volt a szülésznő, utána is jött érdeklődni, hozott jeget a gátsebre :D , stb.. Nagyon segítőkész a szülés után is :D . Ja nagyjából minden oké, még mindig van véres nyák Domi székletébe :cry: :cry: , 1-2 hónapot még várnak vele :shock: :shock: :roll: :roll: és ha nem marad el utána küldik tovább vizsgálatokra :evil: , de még jó ,hogy jövő héten megyünk hasi ultrahangra. pár napja meg piros pöttyök lettek az arcán, védőnő szerint a meleg miatt. Konyhánk nagyjából készen van , már csak apróságok hiányoznak, mint lábazat, kamraszekrénybe fiók, ilyesmi. Majd dobok fel képet.
Bond: Nagyon édes Manó, ahogy Hugit puszilgatja :lol: :lol: !!!!Ja és tényleg már több , mint egy hónapja vagyok anyuka, te jó ég :shock: :shock: , hogy rohan az idő :roll: :roll: !!!De szuper érzés anyának lenni :lol: :lol: :lol: !!!!!
Orsi: Nagy gratuláció Neked is :lol: !!!!!
Norka: Jázmin egy tündérbogár :lol: !!!
Dodi: Nagyon szép a pocakod, de tényleg. Olyan formás és szabályos :lol: :lol: !!!
Hendegabi: Hurrá!!! Gratulálok :lol: :lol: !!!
Kispiskóta Nektek is nagy gratula :lol: !!!!És olyan jók a képek, édes babó :lol: :lol: !!!
Nellike: Gyönyörűek a babók :lol: :lol: !!!
Boo: Jaj, szegénykém :cry: :cry: , Nagyon szorítok, hogy apás szülés legyen! :wink: :wink: !!!
Lidike: Gratula Bálinthoz!!!Szép nagy baba :lol: :lol: !!!
Ronmay: Annyira sajnálom ami veletek történt :cry: :cry: . De most már minden szupi lesz, meglátod :D :D !!!Rolo baba egy kis tündér :lol: :lol: !!!Nálunk is volt egy két hasonló szitu a Korán. Nem értem, eleve aki ilyen helyen dolgozik, azért több együttérzés szorulhatna belé, sokszor egy kedves mosoly is mennyit számított volna nálunk is!!!
Moncsy: Nagyon jók a fotók , na meg a büszke tesók :lol: :lol: !!
Lorca Nagy Gratula Dani babához :lol: :lol: !!!
Iringó: Kis cukorfalat :lol: :lol: !!!

Minden újdonsült kismaminak jó egészséget, és sok tejcsit kívánok :lol: :lol: :lol: !!!
marietta1982

Ja még annyit , hogy
Sillia: Annyira jó ez a tabló :D !!!!!Köszönjük :lol: :lol: !!!
marietta1982

Katy:Hajra szopi!!!Szerintem nem Petra feje olyan pici.....erdekesen meretezik a cumikat...mar megfigyeltem mas babakon is :roll: !

Tabati:Jol van,hasznald is az injekcio-kurat :wink: !

Boo:Konyorgom!!!Csak ne stresszelj raaaaaaaa!!!
Gondolom hogy nem jok ezek a hirek,de nyugi!!!!!
Amugy ilyen balaesetek nap mint nap elofordulnak velem is,bar gondolom nem igazan nyugtat meg :oops: :roll: :roll: :roll:

Mondjuk en direktbe turbositok megint,mert ha beinditanak tulhordas miatt,az +napot/napokat jelenthet korhazban toltve :oops: :roll: :roll:
Elszegodok dinnyepakolonak.... :idea:

Timiek vajon :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Mar eppen ideje volna naluk is a szulesnek!!!!!!!!!!!!

Iringo csudapofa :wink: !!!(pici combjan az a folt :cry: ......)

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Megint eltűntem egy hétre, de most nyomós indokom volt rá. Vasárnap hajnalban 3 órakor megszületett Botondunk, 58centivel és 3880 grammal. Most nincs időm visszaolvasni, de remélem nemsokára lesz.
Rosszcsontkám nagyon besárgult, így még ma is alig akartak hazaengedni, de azért kibuliztuk!
Mindjárt megpróbálok feltenni képet a szőke hercegemről.

Kép
gumilany

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gumilany!!!!Oriasi gratula!!!Isten hozta a nagyon szep nevu es meretu kispasit!!!!Sok tejet es hesssss sargulas!!!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gumilány: Hatalmas gratula Botondhoz :D !!!!
marietta1982

Gumilany

Gratalula Botondhoz
!
Vendég

Lorcának gratutálok Dani babához :D :D :D !

Boo, drága!

Mi lenne, hogy ha nem emelgetnél g*cinagy lábasokat, mikor éppen azért imádkozunk, hogy meg ne szülj?!?!?!?!?!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A doki sem poénból mondta a befekvést, szóval örülj neki, hogy otthon lehetsz, de kurv@gyorsan válts "készeléti üzemmódba", különben hajlamos leszek azt hinni, hogy direkt nem akarsz apával szülni :roll: :twisted: :twisted: !
(Tudod, hogy a szeretet beszél belőlem, csak néha érdekes az orgánuma :wink: :lol: :lol: :lol: )

Gumilány!

Óriási gratula! Isten hozta a kis druszánkat :wink: :D :D :D Csudaszép babaméretek! Várjuk a fotót :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lorka,Lidike,Gumilány Gratula!!
Vendég

Gumilány!! Gratulálok Botondhoz!! Szép méretei vannak,képeket ahogy tudsz,tegyél fel róla légyszike!!
Boo!! Mostmár tényleg higgadj le,mert nagyon megharagszunk rád!! :x Amennyit csak tudsz,pihizz,mert az csak rosszabb,ha ne adj'Isten befektet a doki. Kérlek vigyázz magadra!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gumilány
Kép
Vendég

[quote="boo"]
írta:
booApa ígérete szerint kedden este már ő viszi négylábat sétálni, akkor meg már juszt is velük megyek :twisted: :twisted: :twisted:

Ha ma megszülsz, kedden már mehetsz sétálni apával, Müzlivel...és vihetitek Zsirit is :wink:
Vendég

Boo:Merokanallal kimerni mig birhato sulya lesz :wink: ...... :roll: :roll: :roll: :roll: (szerintem....)

Kép
Kép
ancsurti

Tabati
Én is sokszor csak állok és nézek, hogy most miért sír éppen Iringó :cry:
Cicire a Medela Pure Lan nagyon jó!

Lányok!
Azt honnan tudjátok, hogy elég-e a tej vagy sem? Méritek minden evés után a babát?
Én nem mérem a gyereket, nem fejek :oops:
Kellene? Senki nem mondta :roll: :roll: :roll: :roll:

Ancsurti
Nem tudom, tegnap este fürdetésnél láttam én is rajta. Olyan mintha megütötte volna... :cry:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

2007 tavasziakból vagyok Lorca Dánieljének adatai júl.10. 7:08 3650 g és 55 cm!!!!

Gratula!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Boo

ööö... milyen nokedli az amire rá van írva a főzési idő?
Nekem a nokedli az liszt tojás só víz összekever és forróvízbe szaggat...

Vagy talán már konyhakész nokedli is kapható?

Itt is esik és borult és hűvös is van. És PONT ma nekem kell levinni a blökit, mert apa cégesvacsizni van.

De nem is baj, sokkal jobban érzem magam amióta lehűlt a levegő :)

Ez a képződmény alakult ki a Dalma szobanövényén.
Khmmm... nektek mi jut róla az eszetekbe? Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?