itt az igért kép Hanna új frizurájáról.
Később még írok, csak most még el akarom küldeni a dm-be a dig.képeket, amig a ygerekek alszanak.
Ines

2004.06.11 21:46
Rettentő sok haja van a kiscsajnak ám!
Pedig nagyon szeretek képeket nézegetni

A védőnénit meg nem értem...miért volt baja az almával???

2004.06.12 10:45
És úgy látszik megtáltosodott a gyerek, mert néhány napja, reggel megeszik 170-180-akat. Viszont napközben továbbra is csak 60-120 között.
2004.06.12 18:25
Próbáltam a 4 órát kihúzni, ugyanazzal a logikával gondolkodva, amit te is írtál, de akkor óriási üvöltés közepette belealszik az evésbe, és még kevesebb megy le a torkán. Igaz a 3,5-et már bírja és most 120 ml-re növelte az adagját. Kis lépésekben de azért haladunk.
2004.06.12 18:55
A takaritólányt, merthát velemidös, egy barátunk ajánlotta. Olyan nehéz megbizható, jól dolgozó emberkét találni! Az elsö lány egyszer volt, aztán olyan szinten eltünt, hogy még aki ajánlotta sem tudta elérni, pedig sosem csinált ilyet, inkább megmondta, hogy nem tudja vállalni. el nem tünt semmink, csak ö ...
Ennyi ablak, ajtó! Együttérzek, bár nálunk csak 13 ablak és 3 ajtó van, és legutóbb már nem én takaritottam.
és megmarad a hasán? Bence elöször utált úgy lenni, aztán most legtöbbször már úgy alszik el! Ezek a fogacskák
és még csak 2!
egyszer csak eszébe jutnak a dolgok, amiket tud, aztán majd gyözzem utólérni a kis csikot! 2004.06.12 19:12
2004.06.12 19:50
2004.06.13 14:13
Igaz, tavaly tényleg elkeserítően alacsony volt a víz, de azt mondták mindenhol, hogy tiszta. Mondjuk én babát várva azért nem mentem bele. Úgyhogy most nagyon várom már!! Remélem, jó időtök lesz!!
Nekünk a harmadik jött ki a héten!
A negyedik (fölül) viszont még nem is készülődik, vicces lesz három foggal
A cukrot én is kerülni akarom, amennyire lehet - csak ez említett tejpépben van, főzeléket, gyümölcsöt cukormenteset adok.
) És hogy kerestél új dokit?
Mindig úgy van, hogy egy időre leállnak a babócák, aztán belehúznak újra.
Lassan négykézláb is elindul, egy picit már néha sikerül előre haladnia. 2004.06.13 17:02
Eddig nem tűnik válogatósnak Lili. Még higítok neki mindent gyümölcslével, vagy tápszerrel, de úgy tűnik bírja a pocak is. Már kakiltunk (bocs) pirosat a paradicsomtól
2004.06.13 19:22
Szerintetek? 23 fok van a szobájában.
Mi is szineseket kakilunk a gyümitöl, meg zöldségtöl. Elsöre egy kicsit megijesztett!
2004.06.13 20:09
2004.06.13 22:59
Hajduszoboszló

2004.06.14 07:01
Estére pici láz, de utána minden OK!
Viszont Zsani tegnap délben belázasodott(39) és semmi egyéb jel nincs, hogy mi miatt, de eléggé levert.
Szerintem most is lázas szegényke, megyek is lázatmérni...
2004.06.14 08:07
2004.06.14 12:28
4kézlábazás: jobb lábikó hasi alá húzása már megy. 1x majdcsak rájön, hogy is kell.
Apropó, nem akarjátok annyiért eladni?
Amúgy lefotóztuk, ha érdekel felrakom.
Kollnőm, aki idén szült kapott ... No comment.
Homlokocskán a pötty anyajegy, vagy indiai nőt játszott a csajszi?
Tiszta anyja ez a kisjány!
Ti már habfürdőztök?
Hason szépen eljátszadozgat (kiflibe hajolva, a lábai is égnek állnak), de tény, hogy jobb szeret ölben lenni.
Ha megunja hason, megfordul, vagy kér, hogy felvegyem.
Fő, hoyg már tudja!
Alvás
No meg persze a felüléshez is nagy nagy gratula!
Ügyik vagytok!
remélem így
utána vagytok már az oltásnak is!
2004.06.14 13:19
2004.06.14 14:40
és már habfürdözik 3hónapja. Eccer elfogyott a kenöcs,kipróbáltam, semmi mellékhatás, úgyhogy azóta habozunk!
2004.06.14 14:55
édes lehet vele. A cseresznye hogy viselkedett a pociban? eddig azt olvastam hogy meggy mehet de azt kerüljük.
Hála az égnek mi csak kiütést kaptunk a melegtől.
pl két kéz, esetleg mellé a lábacska is, nálunk van rá példa nem egyszer
, de olyan jó mikor odabujik manócska hozzánk, és ma holnap már sámli kell ha puszit akarunk neki adni.

szerintem ez még nagyobb stresszet okoz, mint azon agyalni hogy valóban mennyit evett mérés nélkül

2004.06.14 19:19
Daninak nagyon korán jött az első foga, négy és fél hónaposan, két hétre rá a második, és csak most a harmadik. Négykézlábra kb. 7 hónaposan állt (vagyis kb. három hete), de kúszni nem kúszik, csak forog össze-vissza, így jó nagy területet birtokba vesz. Most kezdett néhány "lépést" négykézláb tenni előre. Danit egyelőre az állás nem érdekli.
Egyébként az én fiam is csak egyedül hajlandó aludni, és néha én is aggódom, hogy mi lesz, ha valami idegen helyre megyünk több napra és nem lesz külön ágya...
És ilyen ügyesen áll már Danid?
2004.06.14 21:23
Tündériek a képek! Főleg a habfürdős!
Remélem az alvásgondok rendeződnek.

2004.06.14 22:18
2004.06.14 22:38
Nekünk régen bevált.

2004.06.15 13:35

Picit meg van duzzadva a mandulája, de ma már ugyanolyan mint ezelőtt volt: se láz, se semmi csak az állandó nyüzsgés!
Most én is "merényletre" készülök, szeretném le(jebb)vágatni Zsani hosszú haját a nyárra. Viszont 2 napja nem tudom elérni a fodrászt...talán ez egy égi jel, hogy nem kellene mégsem levágatni?
Ja, és a forgolódáshoz is!
)
A férjem pl.: állandóan lecsapott a megmaradt paradicsomos bébitelre.

Örülök, hogy rendesen hízik Kitti.
Ilyen ügyesen áll már? Ez IGEN!
Ollyan édes, ahogy fogja a lábikóját!
De látom már a felső hasizomra is gyúr a fiú!
Nagyon édi és a cipőcskéje!
2004.06.15 20:35
2004.06.15 20:46

2004.06.16 12:07
2004.06.16 13:59
2004.06.16 20:41
Hát persze, hogy imádja ha fotózzák! Hiu férfi! Esetlegörökölte? Hm... kitöl is?
Jó hamar jött a foga Daninak! Bence állandóan állni akar! Pedig nem azt kellene gyakorolnia ...
A hasizomról annyit, hogy folyamatosan igy csinál, erre megy el az energiája, fel akar ülni ...
csak nem érti, hogy ezt igy nem ...
2004.06.16 21:37
Esküvővel kapcsolatban nem tudom a mai divatot, de szerintem valami csinit és kényelmeset. 2004.06.17 10:00
), továbbá a lábaim, a forgóm, az összes ízületem... Mondjuk van rajtam + 14 kg ...
Neked lassan beindul a fogyókúra-programod!
, de azóta bevágtunk 1 üveg sütőtököt.
Mást még nem eszik Kincsem. Almával becsődöltünk, barackot meg nem próbáltam - csak az én dühítőmből iszogatott, de azt meg nem akarom adni, mert ugye tartósítószeres (hiába van ráírva, hogy nincs benne). A Hippet meg nem itta, még ott a hűtőben ...
Könnyen cipelhető bárhova.
Szerintem ne erőltesd, csak Neked lesz rossz, hogy rohannod kell, mert fütyül.
Szerintem valami ruhácskát vegyél fel, legyél finoman elegáns, de kényelmes is legyen, hogy jól érezd magad és ne feszengj benne. Na meg ha táncolni is kell, ne repedjen szét rajtad a ruci.
A rendes kisszandik meg drágák is, meg nagyok is... Mi is zoknizunk, illetve inkább azt se, mert 2 perc és lerúgja.
tehát összefuthatunk valahol, mikor a Karolinára megyek. Egyeztessünk majd telcsin.
Sajnos lehetetlen lefotózni, de nagyon aranyos.
Újra 1000-el gőgicsélünk. Állandó szavak: nemenemenem, óóóóóóó, jajajajajaj, néha apapapapa, annnnyaannnnnya - többit nem értem.
1 sarok már kész van, nem tudom megállni, hogy el ne dicsekedjek vele.
2004.06.17 11:53
Mostmár kacsintani is tudok, sőt fütyülni is
2004.06.17 20:53

2004.06.17 21:16
Én nem is hittem volna, hogy egy fürdőzés vége ez is lehet.Én csak úgy simán írtózom mindenféle közös fürdőtől ezért nem járok usziba. Legfeljebb a Balatonban fürdőcskézem. 2004.06.17 21:28
, és nem pont akkor ejtenek le egy vödröt, amikor végre elszunnyadt a gyerek. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|