A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Érdre költözünk

Orsi: előre is köszi a kendőt!

Remélem holnap már jó idő lesz, mert nem tudom meddig fogom én ezt így bírni. A mai nap is brutál nyügi volt. Remélem legalább az éjszaka nyugis lesz.

JÓ IDŐT AKAROK!!!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Csajooooooooooooooook!

Kaptam sms-t Mimitől!!!!!! :D
Éjfélkor, ezért csak most olvastam reggel!

"Hali!Jelentés a pécsi szülészetről 2 fájás közt. Elfolyt a vizem, csajszi úgy döntött pécsi születésű akar lenni."

Jaj de izgiiiiiiiiiiiiiiiii, szorítsatok Ti is Miminek, hogy könnyű szülése legyen!
Remélem mostanra már kint is van a kiscsajszi! :wink:

Azért nem semmi ez a csajszi, elmegy nyaralni, hogy megszüljön! :lol: Ez olyan Mimis, nem? :wink:
Vendég

Jaj, Orsi! Ezt nem mondod! :)

Mimi! Remélem, minden rendben, és most már dajkálod a csöppséget! :D
Tisztára lázba jöttem! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dolli!

De jó, hogy felkeltél és írtál!Én is úgy izgulok, nem tudok csinálni semmit! :shock:
Akartam reggel tekerni, de jár az agyam Mimin!
Még csak 35h 4 napos! Remélem nem tartják ott Pécsen Őket! :shock:
Vendég

Szilvi, Lini!

Lilikének nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép [/i]
Vendég

Hú, tényleg, Lili nap van!

Két kis Lilinknek nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! 3 óta fent vagyok! :( Csibe nagyon rosszul alszik mostanában, kivéve azt az egy napot, amit írtam is. Én nem tudok bemenni hozzá, mert ki nem emelhetem, márpedig szerintem a fő oka a rossz alvásnak az anyahiány, sír utánam éjjel. :( Úgyhogy most feladtam az elveimet, Párom kihozta csibét a kiskanapéra, hogy akkor majd itt alszunk kettesben. Félórát dobálta magát, aztán lecsitult, de még akkor is pörgött, kitúrt, olyan 5 felé tudtam volna elaludni, akkor meg megint felsírt... Nekem meg jött a menetrend szerinti émelygős járat, úgyhogy azóta gépnél vagyok. Most kezd ébredezni a drágám!
Hosszú lesz ez a nap íg, leszakad a hátam a változatosság kedvéért.

Én is megnéztem, hogy hol tartott Mimi, talán nem született annyira nagyon korán, hogy sokat bent tartsák. Ha meg a méretei rendben vannak, akkor pláne. Nagyon drukkolok nekik! Belegondoltam, hogy ez milyen lehet. Mert otthon ugye össze van készítve az embernek a kórházi pakk, azt fogja, és úgy megy szülni. Itt ez nyilván nem így ment, egy csomó kérdés merült föl bennem is...

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok csajok!

Csak most tudtam géphez kerülni, de mit olvasok????? :shock: :D

Mimi szüüüüül?! Aztamindenit! Lehet már meg is van a baba..... bár biztos küldi majd a sömöst. Hűűű, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, még tegnap akartam is írni, hogy mi van ha megszül, mert ez a hülye front mindenre képes :) és tessék!

Mimiiiii, mennek a drukkok!!!!!!!! De lehet már túl is vagytok rajta...

Köszönjük a névnapi köszöntést!!!!

Lini, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Lilibabának!!!!

Kép
sylph

Dolli, lehet vitte a kórházi pakkot is nyaralni... :wink: :D

Jól hangzik ez a képzés! Bár ez nagyon távol áll tőlem. Én ezekhez kuka vagyok... :wink:
sylph

Juj de jó!!!!! Remélem Mimivel és a babával minden rendben. A szülés olyan nagyon jó, főleg amikor az ember hasára teszik a pici babáját!

Köszönjük a névnapi köszöntést!

Szilvi: a te nagylány Lilidnek is boldog névnapot!!!

Ma meg akartam kérdezni, h bent van e a csaj aki fülbelövéssel foglalkozik, de ha marad a hülye front, akkor lehet hagyom. Szenved így is az én babám. No meg én is!!

A front HÚZZON MÁR EL!!! JÓ IDŐT KÉREK!!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Húhhh Mimi, remélem minden rendben és már dajkálod a pici babát!

Írjatok ha jön Mimitől sms!

Liliknek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Gabi

Kép
gabusz

Semmi hír? :( Biztos pihennek egy kicsit.

Gabi, de jó lett a Te vonalzód is!!! Cuki a bohóc! Köszi a köszöntést!

Lini, Neked is köszi, Lili nevében!
sylph

Még semmi hír! Már nagyon aggódom! :cry:
Utoljára 9 előtt beszéltem Mimivel, akkor kötötték e neki az oxitocint!
Én is az augusztusi topicot olvasom, az ottani informátor délután beszélt Mimivel!

Jaaaaaaaaaj szegény csajszi, csak lenne már túl rajta! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Andika köszönjük a mai napot!
Jóléreztük magunkat!

Nem kérsz cukkinit?????? Kirántani nagyon fincsi, vagy grillezni!
Kaptam egy csomót Apósomtól, de mit cseináljak ennyivel????? :shock:

Holnapra lesz málnánk, 5 kilóból csinálunk lekvárt! :D

Utána már "csak" a sárgabari lekvár és a őszibari befőtt van, ja és a paradicsomlé!
Vendég

Nekem is egész nap Mimiék járnak a fejemben! Remélem, minden oké velük!

Kép
Kép
tekiroll

Ma volt a buli? :) Milyen volt? Képeket kérünk majd! :)

Fiúk szerelik az ágyat, annyira cukik együtt! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Kérek szépen cukkinit, én nagyon szeretem. Van egy jó kis receptem, csirkehusi sült zöldséggel, abban is nagyon finom. Örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Dolli,
Kicsit érdekesre sikerült a buli mert Veronika bal lábbal kelt ma fel és elég mufurc volt. A hostess csaj sem volt annyira nagyon profi, a tortabehozatal és az utána levő kb fél óra volt a legjobb. Képeket később töltök fel.

Tegnapra jött a váltás,Zsombor is megbetegedett.

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi hír!!!!

Szegénykém még egyben! Regina nagyon kényelmes!
Most repesztettek burkot, kapja az infúziót, és még van ideje egy kis fitball labdázásra!

Egész nap csak rájuk gondolok! Szegény Noémi már éjfél óta szenved! :shock:
Bárcsak gyorsan kibújna a csajszi és túllenne ezen!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy kis pozitív energia Nekik!!!!!
Vendég

Orsi, de jó, hogy jelentkeztél, egész nap csak Ők járnak a fejemben!
Burkot repesztettek? De hát már elfolyt a magzatvíz.... vagy az nem számít? Én nem tudom, mert nekem nem folyt el anno, csak ott repesztettek.... :roll:

Mimiiiii, kitartááááás!!!!! Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!

Andi, most Zsombi lett beteg?! :cry: Szegénykém, jobbulást!
sylph

Szilvi!

Szerintem a buroksapka lehetett! :?
Szegénykém annyira erős nőci,én ennyi szenvedés után a földhöz vágtam volna a telcsit! :oops:
Igen a magzatvíz elfolyt!

Én meg tök carul vagyok 150/85 a vérnyomásom, fáj a fejem és leragad a szemem! Nem tudom mi lehet velem! :cry:

Én i skinéztem a következő sulimat!
Akupresszúra! Annyira érdekel!Nem is vészes az ára! :wink:
Vendég

Orsi, akupresszúra..... nem semmi vagy! Egy percre nem tudsz pihenni! :lol:
150 a vérnyomid??????? Nyugiiiiii
sylph

Mimi, drága, nagyon drukkolunk!

Orsi! Ez az idő szerintem neked is bekavar! Pihizz kicsit, végy egy jó kis lazító fürdőt... mondanám, hogy most kéne neked egy fincsi aromaterápiás masszázs! :)
Fejfájás. :( Nekem is fáj 11 óta. Tuti a front!

Kép
Kép
tekiroll

Andi! Szegény Zsombi! :(
Azért a vendégek, ahogy hallom csak jól érezték magukat! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Szilvikém!

Majd pihenek a sírban! :wink:
Azt számoltam, hogy évi egy-két tanfolyam és rémegy ingünk gatyánk! :lol:
Van egy pár dolog ami érdekel! Tudjátok min agyaltunk ma?????
Gyerektáborozást kéne csinálni!Minden éveben egy hónapra! Hely adott csak Dolli is kéne hozzá az óvónővégzettségével! :wink:
Dolli mit szólsz hozzá??? :wink:
Kell hozzá egy ugrálóváras Zsandi, kell hozzá egy jelmezvarrós Szilvi.
Kéne valami témakört választani és a köré építeni az egészet!
Pl. lovagi hetek és akkor olyan jelmezekben lennének a csimók, hozatnánk egy lovat, Andi beöltözik páncélos lovagnak, lennének apródok, én lennék acsörgősipkás udvari bolond! :lol:
Na jó ez csak egy példa de ilyesmire gondoltam!
Amcsi hetekben Mia angolul beszélne a gyerekekhez, hamburgert, hotdogot és sültkrumplit ennénk, super size :wink:

Aztán utána tartanék egy fitt hetet,hogy lefogyjanak a gyerekek, napi kétszer van torna, egészséges kaják, egészséges életmódra nevelés stb...

ÁÁÁÁÁÁ jönnek az ötletek! :D

Ennek örömére megyek bundáskenyeret gyártani!

MIMI SZÜLJÖN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!
Vendég

Orsi, micsoda ötletek!!!! Nagyon jóóóó!!!! Lehetne, kreatív foglalkozásokat is :wink: rajzolás, festés, stb. :lol:
Mi is tervezgetünk a párommal.... mit hogyan kellene.... valami jó tuti vállalkozás!

Jajj, nem is mondtam, (még nem bizti, nem akarom elkiabálni) lehet, hogy Bubót felveszik a kamaraerdei oviba! B tervnek jó lesz! A szomszédunk ismerőse dolgozik ott és megkérdezte! Ha itt nem jön össze semmi, lehet oda fog járni... bár azért jobb lenne itt!
sylph

Orsi! Egyem a pihent agyacskádat! :lol: :lol: :lol:
Nagyon kreatív vagy. Én most épp agyilag zokni vagyok, de egyébként tényleg jó az ötlet. :wink:
Hú, mikor óvónéni voltam, annyi mindent szerveztem, csináltam, kreatívkodtam, nagyon hiányzik. Persze egy ilyen sziporkázó csajszival magam mellett könnyebb lett volna a dolgom, mint sok begyepesedett pedagógus kollégával (tisztelet az 1-2 kivételnek).

Kész az ágyikó... vagy már írtam? Olyan klassz, rögtön birtokba vettük! :)

Rakok képet, hátha nem nagyon szemcsés...

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Hú, hajrá ovi! Csak halkan örvendek még, de hangosan drukkolok! :)
Ötleteim nekem is vannak, de meglátjuk, mit hoz a lottó! :)

Jaj, Mia! Akartam írni, hogy klinikai pszichomókusnak nem mennék el, mert nem látom az alkalmasságomat. A munkapszicho és a kutatás érdekel/érdekelt, persze a gyerekpszichon kívül! :)

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!

Nemtudom mennyire voltál rosszul, de nálunk is így volt apa első rosszulléte a magas vérnyomással. Szédült, nem bírt mozdulni mire jobban lett olyan éhes volt mint a farkas család és aludt egy óriásit és azóta is ha fölmegy a nyomása nagyon fáradt utána, ha érdekel megírom mi jó a magas vérnyomira, ezek gyógynövények, mennem kell csak bekukk volt!!!

MIMI!!!
DRUKKOLOK NEKED ÉN IS!!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Szilvi,
Nekem is így volt Zsomborral hogy délután 4-kor elkezdett szivárogni a magzatvíz de csak kicsit, később mondta a szülésznő hogy fent repedt meg, nem alul. Miután megrepesztették a burkot, két órán belül megszületett a kispasim. Hajrá ovi.

Orsi,
Délelőtt elfelejtettem mondani hogy nekem is kedvet csináltál a sulihoz :D Csak még azon agyalok hogy mit kéne tanulni. Én valamilyen kommunikációs irányt szeretnék, mondjuk tárgyalástechnikát v ilyesmit. Én leszek a páncélos lovag? Megtisztelsz :D Hogy van a vérnyomásod?

Dolli,
Nagyon jó lett az új ágy, fiad ügyes szerelő :D Remélem a többi gyerek is jól érezte magát,majd megkérdezem az anyukákat.

Mimi,
Én is egész nap szorítok neked, sokszor benézek hátha már olvashatom a jó hírt .

Délután segítettünk Robinak pakolni a garázsban erre jól felsértettem a lábam egy kiálló rozsdás szöggel. Nagyon fáj :? Ráadásul nem találom sehol a Betadine-t pedig tuti volt itthon.

Kép[
Kép[
kostyika

Mimiről még semmi hír????? Szegényke, remélem jól vannak.

Mire Lili ovis korú lesz, addigra remélem meg lesz az ovi. :wink:

UTLOM A FRONTOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok:) Megint annyit irtatok, ember legyen a talpan aki elolvassa mind:) Azert probalkozom!

.....

MIMI megszult mar? Olvastam az egesz napos beszamolot, abban remenykedtem hogy igy estere lesz mar jo hir! HUHA!!!!!!!!!! Nem semmi! Tenyleg naygon vagany csajszi :D:D:D:D (Bennem lenne fele annyi!)

Remelem minden rendben van es meglesz ez a csemete hamarosan!

Orsi:
Hogy te milyen edes kepeslapokat teszel fel mindig!!!! Mar latom, ebbol uj telefon skin lesz, annyira edi!!!!

En is csatlakoznek a LILIKNEK boldog nevnapot kivanok soxeretettel :D

Gyerektabor: Orsi ez nagyon jo otlet!!!! Lehetek en a csorgosipkas bolond? (sapka nelkul mar igy is stimmel a dolog....) Angolul riogatnam a csemeteket :D gondolom kirobbano sikerrel.... :D
De tenyleg, viccet felreteve nagyon jo otlet!

Dolli:
Tenyleg nagyon tuti lett az agy! Jo nagy, tagas, hosszu! Es Gezu milyen szakertelemmel szerelt apaval. :D

Szoval agyturka nem erdekel. Ooooo, pedig erdekes orultsegeim lennenek a szamodra garantaltan. :D:D:D

sünciboglya

FRONTOK MONNYANAK LE!!!!!!

Parom olyan kis dulifuli amikor ilyen c@r az ido:( Neki is a vernyomasa ugrabugral.
Anyu meg ma rosszul lett az Istentisztelet alatt de jol palastolta.... (szinten vernyomasingadozas) csak az volt a fura hogy az ima felenel leult...... de szerencsere jobban lett gyorsan.

Komolyan, meg en voltam ma a legjobban!!!!!
Durva nem???

sünciboglya

Sziasztok!
Jöttem hírt hozni Mimiékről!-ha nem baj....
Csaszi lett a vége.....de nem ez a lényeg....REGINA nagy nagy hajjal ...2950 grammal és 50cm-el látta meg a Hold világot!!!!
Sziasztok!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Jaaj,Mimi drukkolok!Már biztos kint a pici.

Liliknek boldog névnapot kívánok!

Amúgy Orsi!Én is tök elhittem Mimiről,hogy csúszdázik,nekem az volt furcsa,hogy vitte a telefont is magával? :)
Ilyenen én is gondolkodtam,csak nálunk hely nincs rá.Na és a zene oktatás a hegedű művészünkkel?

Dolli!Gézu hogy segít!Megzabálom! :) A pszichológia engem is érdekel!Meg az,amikor a gyerek rajzából "olvasnak".

Kostyika!Hol volt a buli?Nálatok?Jobbulást Zsombornak.Mi a baj?

Sylph!Neked múltkor nem is válaszoltam.A gyerekülés huzatát kéne lecserélni,úgy ahogy van,vagy befedni valami anyaggal,mert a lábrésznél szakadt.Ilyen anyagot keresek.A budai úton voltam anyagot nézni,mutatott a nő párat,de olyan vékonynak tűntek.

Biztos,hogy front van,nekem is 3 napig fájt a fejem.Dorina meg pörög 1000el.Jaaa,véégre!Tegnap óta megszerette a hintát,alig akar kiszállni.Eddig csak az elektromosban maradt meg.
A babitaxi meg eltört,vehetünk másikat. :roll: Hol van olcsón,nem tudjátok?Tesco?
Vettem a teszveszen 3 könyvet 325 ftér.Írja az eladó,hogy 395 ft lesz pk-el együtt.Elmentem az OTP-be,utalom a pénzt,szerencsére nem kellett sokat várni.Erre,hívja a páromat,hogy keveset utaltam.Írok neki mailt,elküldtem a bizonylatot is.Kiderült,ő tévedett,küldjek még 370 ft-ot.Szóval jövőhéten megcélzom megint az OTP-t.Remélem nem várok ennyi pénz miatt 1 órát.Meg mennyit fognak levonni tőlem?Ez az OTP elég g..i.
A lényeg,hogy jövőhéten nem értek rá játszózni valamelyik nap?Béke térire?

Az anyját!Rohanok aludni!

Lady bird még biztos netezik én meg lehet Mimiről fogok álmodni. :)

Kép
tierno

Köszi kandi72!
HURRÁÁÁ!
Kép

Kép
tierno

Kandi! Jajj, dehogy baj! Köszi a hírt! :)

Mimi! Nagyon nagy gratula Regina érkezéséhez! :D Nagyon sok egészséget, boldogságot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Mia! Félre tetszik érteni! Maga az agyturkászás érdekel, mint ahogy minden ember, szeretem megtudni, mi van a háttérben! :) De alkalmatlan vagyok arra, hogy segítsek az illetőnek. :( Legalábbis pszichológusi értelemben! :)

Csibe egyszer ébredt még éjfél előtt 3 perccel! Most nézem, Kandi akkor írt! Lehet, hogy megérezte Regina születését? :wink:

Brigi! A Béke téri játszó az melyik is? :o
A gyerekrajz elemzés nekem is kedvenc területem... diplomamunkámban is használtam ezt a módszert. Pedig abszolút nem vagyok profi benne szerintem, mégis jó lett! :)

Andi! Lábad? Meglett a Betadine?
Ágyikó nagyon szupi, mondtam is apának, hogy lehet, hogy beköltözöm Csibe mellé! :lol: A matrac magasabb, mint amit az IKEA-ban ajánlanak hozzá, úgyhogy a leesés gátlóval még variálunk, de ez valami klassz kis NASA fejlesztésű matrac, iszonyat kényelmes, nem akartuk elherdálni! :) Ha nagy leszek, a franciaágyunkon is ilyen lesz! :)

Falvédő kéne még az ágy mögé, de olyan, ami nappalra elhúzható, különben be fog penészedni alatta. :( Most épp makraméban gondolkodom, csak nem tudom, hol tudok hozzá fonalat venni. :roll:
Meg agyalunk a penészgátlós falfestéken, lehet, legalább a gyerekszobát ki kéne vele festeni még ősszel. És ha tényleg hatásos, akkor jövő ősszel a többit is!
Csak ...va sok pééz!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Végreeee!

Drága Mimi, Gratulálunk a csöppség érkezéséhez!!!! Sok boldogságot, örömöt és sok tejcit kívánunk!!!!!

Puszi

Kép
sylph

Drága Mimi!

Gratulálunk Regina születéséhez! Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk Nektek! No és sok-sok tejcit! :D

Kép

Millió puszi: Orsiék
Vendég

Mire megírtam az üzit, addigra Szilvi is írt! :lol:
Berózsaszíneztük az oldalt! :D
Vendég

Szasztok!

Jaj, úgy izgultam tegnap egész nap!!!!! Annyira vártam már a hírt! Szegénykém jó sokat küzdött.... :cry: de a lényeg, hogy megérkezett a lányzó!

Kandi, köszönjük!!!!!!

Dolli, csúúúcs ahogy Gézu szerel! Nagyon ügyes! Olyan édesek tudnak lenni ahogy segítenek az apjuknak csavarozni, kalapácsolni... :lol: Szép az ágyikója!!!!!
Megnéztem én is a penészedsgátló falfestéket, nekünk assze' 200ezer csak a festék :shock: de mi is elnapoltuk most mert baromi drága! :?
Mesefalvédő, hmmm????? Patchwork?????? Csináltál már olyat? Nagyon jó tud lenni!!!!

Andi, lábad, hogy van? Nem kellene tetanusz? :roll:

Mia, köszi, Lili nevében!!!!

Brigi, köszi Neked is! A túl vékony anyag nem igazán jó, mert hamar elszakadhat, nézegess még! De a baromi vastag sem jó, valami erős szövet kéne....
sylph

Na akkor, hogy mindenki megnyugodott írok egy kicsit!

Szegény Noémi jól megszenvedett kicsi Reginával!Tudom, hogy nem akarta a császárt, de én már azt sem értettem, hogy ha nem tágult akkor miért vártak ennyit? :wink: Szegény Mimi már tegnap fél 9-kor kapta az oxitocint! :(
A lényeg, hogy kint van a pici lány(aki 35 hetesen nagyon széééép méretekkel rendelkezik!)és mindenki rendben van!
Azért a sors rendesen megtréfálta Őket, most hogy tudnak onnan hazajönni????

Dolli! Gyönyörűűűűűűűűűűű az ágy! Tudod én Leksvik szerelmese vagyok! :D :D :D Látom van olyan komdotok mint nekünk! :wink:
Nagyon ügyik a fiúk!
Pont akartam kérdezni, hogy hol vettetek matracot mert nekünk is kell majd Bubu ágyába, de eszembejutott hogy volt Nektek ez a nagyon profi!!!Kényelmes gondolom! :wink:
Akkor ezekszerint Gézukának is tetszett az ágyikó! :wink:

Brigi! Nehogy vegyél babytaxit, van nekünk egy, odaadom szívesen!
Viszont akkor ma összeszedek mindent és megyünk egy kört! :wink:

Andinak cukkini, Lininek kendő, Dollitól melegítőt elhozni, Briginek Taxi!
Igértem még valamit????? :oops:

Mia! Szegény Anyud, szegény Péter! :cry:

Zsand elküldöd nekem a gyógynövények nevét? Utána mértem és akkor meg 110/78 volt! :shock:
Lehet a vérnyomásmérőnk is rossz! :?
Most 111/72 lett.

Tudja a franc, mindig normális volt, terhesen kicsit magasabb 130/90 körül.

Na megyek, Apa ma nem dolgozik, szegény végigmelózta a szabiját! :cry:
Befejezte a gipszkartonozást, berakott 3 ajtót(Andi eltünt a csúnya fástároló és a műhely! :wink: )
Ma málnadszemmezünk!
Gyorsan megcsinálom az ebédet(Nelly szelet lesz krumlipürével)
Takarítanom, mosnom is kell, mert holnap suli! :D Úgy várom már!
Elmentem a számokat és hívok minden érintettet amikor megyünk, oksi?
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Én is gondoltam valami mesésre is, de fogalmam sincs, hogy azt hogy tudom elhúzhatósra megcsinálni. Vagy végülis annak sem kell túl vastag anyag? Folttechnikával mindig kacérkodtam, de félek, hogy nem nekem való. :( Egyik ismim csinált a fiának így takarót! Úgy irigyeltem! :)
200 csak a festék? Mi egy szobára számoltunk 180 körül... De szerintem ez nem az, amit korábban néztem...

Orsi! Úgy látszik, kényelmes volt az ágy! Gézu imád apának segíteni! Igen, tudom a Leksvik mániát... Be tudnám fullra rendezni a gyerekszobát vele. :)
Mi fél 12-ig vagyunk csak itthon, de pont arra gondoltunk, hogy hazafelé (olyan 5-fél 6) belépnénk vele hozzátok! Hm? :)
Nelly szelet? :roll: :roll: :roll:
Lehet, hogy csak valami miatt megugrott a vérnyomid. Méregesd pár napig, ha nem mérsz többször nagyobb értéket, akkor ne izgulj! A vérnyomásmérőt be lehet méretni pl házidokinál. Elviszed a tiédet is, és mindkettővel meg kell mérni. Akkor kiderül, van-e valami difi.

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Hááááááááááh rekordot döntöttem az egy órán belül legtöbb topictársal való találkozásban! :lol:
Láthattam Andikánkat rózsaszín rövidgatyójában és pacskerban, vééééégre láthattam Lininket és a csodaszép Lilibabát! Jaaaaaaaaaj még mindig hatása alatt vagyok! Gyönyörűűűű ez a kislány és olyan fincsi babaillata volt!Lini hihetetlenül fiatal és szemtelenül csinos szülés után egy hónappal! :twisted:
Láttam a pocakos Dollinkat és az ablakban a pici Gézut Apukájával és a sort Brigi zárta kis szerelmem Dorinával! Én láthattam először Brigi új csini rövid frizkóját! :D

Kidobtuk a 6 tonna szelektívhulladékunkat,megvettük a majdnem 7 kiló málnát, megjártuk Tesco-t és végül kanyarodtunk anyóshoz aki nem volt otthon! :?
Mindezt 1 óra alatt lezavartuk! :shock:

Beszéltem Mimivel! Még a megörzőben van, jól van! Reginát még nem láhatta, mert megfigyelik még az inkubtorban van melegítgetik! Fúl teltházvan Pécsen is, rengetegen megszültek a hidegfront miatt!
Szegényke 1 napig vajúdott, éjfél előtt császározták meg.
Epidurállal érzéstelenítték.
De annyira jó hangja volt csak ámultam-bámultam!Már be van zsongva, hogy augusztusban már jöhet velünk strandolni! ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓFEJ!!!! IMÁDOM EZT A NŐCIT!!!! :lol:
Apa hazajön Fannival, Szabival, ha Reginával minden okés akkor Ők szerdán jöhetnek haza!
Komlón lakik barinője, ők majd látogatják Őket!
Háááááááááááát emlékezetes nyaralás volt az biztos! Stílusos, ahogy azt Mimitől elvárhatja az ember! :wink:

Na ronygolok már csak a krumplicsku fől az ebédhez, aztán ebéd után odrottyantunk a lekvárnak! :lol:
Vendég

Szasztok!

Hát Orsi, nem vagy semmi! Jó kis utad volt!
Mi már ebédeltünk, volt fini husileves, fokhagymás sült husi, krumplipüré, úgy bezabáltam :wink: holnap meg kelkáposztafasírtot akarok, csak apa nem szereti, így süthetek valami husit külön neki...
De jó, hogy beszéltél Mimivel! Még nem látta Regit? Szegény, remélem azért ma már láthatják egymást!!!!! Épp azon gondolkodtam, hogy szegénykém egyedül szült, vagy Vele volt a párja, de akkor a gyerekek mit csináltak..... hát az biztos, hogy emlékezetes nyaralásuk volt!!!! Már nagyon várom, hogy meséljen! Jajj, és a hazaút sem lesz egy egyszerű menet kettőjüknek.... nem itt van Pécs és friss sebbel... :? :cry:

Dolli, én a thermoshield oldalán néztem azt a nasa-s falfestéket! Te mit néztél?
Nem olyan bonyi a patchwork!!!! Megtervezed, és szépen felvarrogatod a mintákat! :D Szerintem lehet azt is vékonyabból.... vagy olyat csinálsz, amit le lehet akasztani.... mert végül is ha vékony nem tudom mennyit véd...
Bálintnak én olyan takarót varrtam, aminek az alja egy kockás anyag volt, felül egy polár és az alsó anyaggal volt beszegve a széle, és a közepére egy nagy macit varrtam bele cikcakkal! Az is nagyon cuki, még megvan, jó nagy, úgyhogy még használhatja egy darabig... Meg most a szomszéd kislánynak Dorcibabának varrtam egy virágosat a nevével. Nagyon örültek neki! Iwiwen az ismim között megnézheted, Király Nóri képeinél...
Tényleg lehet varrok egyet Lilinek is, mondjuk karira.... :wink:
sylph

Yoda dinnyézik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sylph

Mimi,
Sok sok boldogságot, örömet és tejcit kívánunk mi is :D Találtam még egy kis zacskó ruhácskát :D

Brigi,
A budaörsi Mc'donaldsban volt a buli mert ott van játszóház rész és az Veronika kedvence. Zsombornak torokgyulladása van, a tegnap éjszakánk nagyon horror volt, alig aludtam valamit.

Dolli,
Sajna nem találtam meg, remélem nem lesz semmi baj. A Béke téri játszó az a "mi" játszónk, tudod ahol már taliztunk még anno. Falvédőt anyukám elkezdett manónak, egy nagy elefántot, de sajnos még mindig nem fejezte be.

Megjött a pizzánk, megyek enni majd még jövök.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Hu de sokat irtatok megint....... gyozzem olvasni!

En ma jol pofan nyomtam a pihenest......

Mialatt parom kint nyirta a fuvet, sutyiban elkezdtem takaritani...
Tulajdonkeppen csak a porszivot kellett tologatni, meg a port torolgetni kozben azzal a tollas bigyoval, annyira nem nagy cucc.
2 orat szorakoztam ezzel, szep lassan, csak komotosan. Sikerult a fel lakast megcsinalnom!

(OK, maskor a 2 ora alatt kesz az egesz haz, de en ennek is nagyon buszke voltam.)
Ugy nez ki minden OK es nem lesz semmi gond.... Nincs fajdalom, gyerek veri a hasamat belulrol boldogan.
Doki is aszonta ha szepen zarva tovabbra is a mehszaj akkor lehet egy kicsit mozgolodni..... tehat ma mozgolodas volt reszmrol.

Most meg pihi...... Parom a masik szobaban nyog a faradtsagtol, de kesz minden es szep a kert is ismet egy hetig.

Na megyek, keresek valami hamit.

sünciboglya

Mia!

Tök jóóóóó, hogy egyre többet mozoghatsz!
Mire szülni mész lefuthatod a maratont! :lol:

Szilvike!

Mimi nem egyedül megy haza, hanem megy értük a párja!
Frissen műtve nem fog vezetni!
Jófej a dinnyeevő kutyuska! :lol:

Mi is túlvagyunk ebéden és a málnadzsemmen is!
9 nagyüveg lett belőle! :D

Csimók most aludtak le, mi is szunyókálunk egy picit, délután meg cangázni szeretnénk, vagy átmegyünk Battára a játszóra!
Vagy döglünk a tv előtt! :wink: :lol:
Vendég

Orsi :D:D:D

Na most latnal!!! maszni alig tudtam a klotyoig, annyira szetszakadozott a keresztcsontom. Mostanaban ez van, a doki szerint ez noramlis. KOSZI!
Szoval a mai napra hadirokkantta nyilvaitottam magam es passzivan biluxolok kifele a fejembol. :D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?