A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ritu!

Ne is idegeskedj! Minden rendben lesz! Egy sejtecskéből is gyönyőrű baba születik majd!

Drukkolok tovább!!!!
agnyes

Ritu Drága!

Laptetőűőűőűő!!!!!
agnyes

Bocsi hogy így darabokban írok de alig bírom követni kivel -mi van,pedig mindig olvasok,és drukkolok,de mire írnék... :oops:
Julcsi nagyon drukkolok a pozitív teszthez!!+++++++++++++++++++++

Szimbáék nektek megy a cisztaűző! Hess -hess :))))))))))))))))))))))) jó messzire!! Remélem ti is kezdhettek hamarosan!

Rencsi az a fránya róka koma.Már nem sokáig fog látogatni!Ha megmozdul a fiacskád akkor már nem fog gyötörni,legalábbis azt mondják . :oops:

Miciona, Agnyes örülök,hogy végre van időpontotok! :lol: Hajrá kezdés! Addig meg pihenjetek -töltődjetek!

Beus, Albi nektek is drukk a pozitív teszthez!+++++++++++++++++++

Képzeljétek tegnap du-n fél 5kor hívták be a transzfereseket!! Ha eljutunk odáig,lehet hétfőn is hosszú nap vár ránk? :shock: Mindenesetre ma megyek könyvet vásárolni!
ritu75

ÓÓÓÓÓ :oops: látom milyen lassan írok :oops:
Agnyes köszi szépen!! Akkor most ez jót jelent?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ritu75

Ritu!

Persze,hogy jót jelent! :wink:
A fészkednek 9 hónapig lesz lakója! :wink: :wink:
agnyes

Rita,
pihenj hétfőig sokat! A babához pont elég lesz az az egy embrike is. Gondolj rá sokat, hogy szépen osztódik, várja, hogy befészkelhesse magát.

Agnyes,
neked mikorra van időpontod?
és mire? kenet?

Emerenc,
sajnálom a műtétet :(
viszont tényleg hozzásegíthet a babához és az azért jó.

Attól tertok most a szünet miatt vannak sokan, de szerintem aug. 28.-án az első héten meg újra teltház lesz.
Bár punctio, transzfer még nem lesz akkor, hacsak nem Vass doki által.

Julcsi,
akkor holnap tesztelsz?
kabala már megérkezett?
Zebrááááááááát hozzzz
miciona

Szép jó reggelt! :)

Ritu,
Nagyon drukkolok a 'kis túlélődnek', hogy minden rendben legyen vele, és még 9 hóanpig bírja szuflával :) (na jó, 8,5 :))

Chilike,
Sajnálom, hogy depis vagy, szeirntem meg kéne próbálnod elterelni a gondolataidat valamivel. Én pl. tegnap szinte egész nap Született feleségeket néztem dvd-n, és nagyon élveztem, végig nevettem, nem sokat gondolkodtam a dolgokon. Most pláne, hogy hétvége van, Apa is otthon van, csináljatok valami jó programot!

Jut eszembe a jó programról, ezt már meg akartam kérdezni: nálatok is tilos volt a házasélet a beülti utáni 3 hétben? Nekünk ezt elég szigorúan mondta Dévisz...

Emerenc,
sajnálom, hogy rossz híreket kaptál, de ha úgy vesszük, nem is olyan rossz. Mert ha megműtenek, tényleg sokkal nagyobb esélye lesz annak, hogy sikeres lesz a lombik, szóval uccu neki, ezen már ne múljon. És szeptember olyan közel van!

Rencsikém,
Hogy vagy? Aktívkodtok valamit a hétvégén?

Bodzikám,
Mivel nem jött még meg a zebrakabalád, mondtam reggel Apának, hogy mégsem csinálunk tesztet holnap reggel. Szegény teljesen megijedt, hogy úristen, miért, megjött? Mondtam nem, de még várunk :) Remélem hétfőn megérkezik a kabala, és akkor kedd reggel mehet a teszt.
Amúgy ma reggel megint volt egy 5 perces mensis görcs, aztán megint mintha elvágták volna... azóta jól vagyok, csak szúrkálgatnak a petefészkeim néha, de néha úgy, hogy a lélegzetem is elakad.

Beusom,
Mi újság veled? Drukkdrukk a holnap reggelhez!!! Nagyon szép második csíkot kívánok neked :)

Katám,
Merre vagy? Ne tűnj el, hiányzik a lelkesedésed! Drukkolok neked is nagyon, mostanában ágyazódnak be az ikreid :)
vjulcsi

Sziasztok!
Chilike,Albi,Rencsi:Köszi hogy gondoltatok ránk!Várakozó ponton vagyunk és Drága Albinak köszönhetően egészen felpörögve!Köszi Albi és drukkolok nagyon Peti ,kistesónak(tesóknak)+++++++++
Egész feldobódáshoz már csak Bodza csíkosa hiányzik nagyon.Szegény postás már ha meglát messziről közli _pici zebrás csomag még nem érkezett!De nagyon várjuk!Esztinek puszi!

Beus77:Szupi hogy itt vagy már nagyon vártalak!Drukk+++++++++

Ritu:Hétfőre 1000drukk++++++++++++minden jó lesz!Kálmán vigyáz rá!
Mindenkinek drukkolok,de sokat írtatok és mire a 4oldalt vissza olvastam elfelejtettem kinek mit akartam írni!
Mosolygos vidám napot!
kitti4

Micionám,
Válaszomat feljebb láthatod :) Csak lassú voltam :)
És ti hogy vagytok egyébként? Mikor is lesz a hivatalos nászút? És merre mentek?

Agnyes,
Tényleg, én is azon gondolkodtam, hogy veled mi is van pontosan? Úgy lemaradtam, ne haragudj, de leírnád megint? Csak hogy jó időben menjenek a drukkok :)
vjulcsi

Kitti,
Én is gondoltam sokat rád :)
Voltatok a héten Dévisznél, nem? Mit mondott?????
vjulcsi

Rencsi:Ez a rókakoma már elsomfordálhatna.Pocaksimi Dominak!
kitti4

Julcsikám! Tényleg gyorsan jött a válasz :)
Azért jók lehetnek az idegied, hogy bírod keddig a várakozást. Én már nem bírnék magammal.
Én aug 6-ig még melózok 1000-el. Ma is :(
Aztán templomi esküvő, nászút (a Fertő tó magyar oldalán egy kastély szálló 6 nap ,aztán osztrák oldal 3 nap) Na itt még kap egy esélyt a spontán baba:))))
miciona

Vjulcsi:Köszi hogy gondoltál ránk!Igazán jól esik!Várakozó állásban vagyunk hogy végre haza hozhassuk édes fagyibabóinkat!Akkor vasárnap tesztelsz?Drukkolok nagyon++++++++++++Jelentkez utána a jóhírrel!Hasid hogy van?
kitti4

Sziasztok.

Kicsit olvastam vissza.
Ritu:jöttem hogy "megnézzelek".
Tudod hogy hogy segíthetsz az osztódásban? Hát úgy hogy nagyon koncentrálsz rájuk.Agyban gondolj rájuk hogy szépen osztódnak és várnak rád.A második is elindul és mindezt képzeld el.Nekem így indult már el másnap második embrike.Hidd el!!!
De tényleg!!!
Erőssen gondolj rájuk mert te belöled vannak és érzik!!! :lol:
Jó könyv vásárlást!!! És ne aggódj!!!! Kép Két hét pihenés vár rád a babókkal vagy babóddal.
Aztán 9hónap felhőtlen BOLDOGSÁG!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Benéztem egy órácskára, amíg a Férjecském vásárol.

Julcsi, én is frászban voltam a görcsöktől, és nem tudtam elhinni, hogy jó is lehet és mégis... Pedig néha igencsak erősek voltak nekem is! Ne aggódj emiatt! Tényleg nem kell...

Chilike! Írtam már tegnap SMS-t, de nem kaptad meg. Én már tegnap óta tiszta frászban vagyok, mert -ahogy Te is írtad- elhagytak a tüneteim. Cicik alig-alig érzékenyek, róka sehol, tegnap már nem is aludtam napközben, az éjjeli pisilés is abbamaradt... Kétségek közt vergődök!!! Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy eddig a Duphaston miatt fájt annyira a cicc és most, hogy abbahagytam, azért csillapodott...elég gyengusz magyarázat. Ja, és megint előjött a "mindjártmegjön" érzés odalenn. A legrosszabb, hogy a teljesen egyedi mensis tünetem - szivárgó orrvérzés- is előkerült. Tiszta para vagyok! Szegény Rencsinek, meg Bodzának már az agyára megyek a rinyaSMS-ekkel. :oops:

Még jó, hogy ide nem tudok jönni, mert teljesen utálnátok már a folytonos aggódásom miatt.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mindenkinek mennek Ragijaim és drukkjaim!!!
vjulcsi:már én is nagyon várom a kétcsíkos tesztedet!!! :lol:
Albi:pihenjél és ragasztó dögivel!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!!!
te is koncentrálj, hogy szeptemberben kezdhessünk együtt, jó?!!!

Julcsi, Katánk ma van főzöcskézni, ha jól emlékszem!

Renna,
szerintem az a lényeg, hogy bőr alá kell beadni a Szimbáék által orángutánnak ( :lol: :lol: )nevezett szurit. Gondolom a hasba ugyanúgy mehet, de az a biztos, ha megkérdezed telefonon az Intézetet.
miciona

Agnyes:sikerült vonalzót gyártani? Ha nem akkor írj privit és elmagyarázom.

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
melánia

Miciona:OKÉ,koncentrálok.De ehhez a mensi késéshez nem tudom,hogy mit fog szólni apánk.Puszi mindenkinek!!! :lol:
Megyek,hétvégézni a férjecskémmel. :lol:

Kép
Kép
melánia

Moncsi!!!
irgum-burgom, hogy lehet ilyen mondani? Hát nem azért vagyunk, hogy meghallgassuk a 'rinyálásodat'? Kinek rinyálj, ha nem nekünk?
Amúgy azért nem tudsz jönni, mert többnyire még anyóskádnál vagytok?

Sajnos a tünetek enyhüléséhez nem tudok hozzászólni. Illetve csak annyit, hogy egy kolleganőm pont kb. akkor lett babás, mint ti, csak ő spontán. Neki is voltak tünetei (kis émelygés, cicifeszülés), de most a héten már semmi nem volt neki! Szerintem ez ilyen lehet, aztán lehet, hogy egyik napról a másikra, jövő héttől meg napi 5-szor hánytok :) (bár azért remélem, hogy nem, csak a nagyobb hatás kedvéért írtam :))

Szóval neked is voltak görcseid Moncsi?

Micona,
Hú, én még sosem voltam a Fertő tónál, nem is értem hogy, pedig sokat mászkáltam Mo-on is, Ausztriában is. Mi is el akartunk oda menni bicózni, csak mindig elmaradt. Csodálatos nászutatok lesz! A munkához meg sok kitartást kívánok!
Amúgy nem tudom, lehet, hogy tényleg jók az idegeim, de tulajdonképpen nem idegeskedem. Nem tudom, hogy miért. Talán mert kialakult bennem, hogy bármi is lesz, úgy lesz jó... és minél később csinálom meg a tesztet, annál biztosabb az eredmény. Tényleg nem idegeskedem a dolgon, ez nekem is fura...

Kitti,
És mégis mikor kaphatjátok vissza leghamarabb? Akár kövi ciklusban? és végülis mennyi fagyibébitek van?
vjulcsi

Moncsi,
na ez a legrosszabb, hogy idegeskedsz! Gyere inkább , nem hiszem, hogy bárki agyára mennél. Ne butáskodj! Amúgy meg a duphaston eléggé becsapott már sokunkat, szerintem egyáltalán ez a magyarázat nem gyengusz, Csigusz :D
Az orrvérzés meg ugyanúgy kismamis tünet is!
miciona

Miciona:Holnapra küldöm ezt neked ha esetleg nem jönnék. Kép

Kép
Kép
melánia

Emerenc: sajnálom, de bízz abban, hogy ez a műtét majd út lesz a babádhoz!

Albikám, nagyon-nagyon szorítok!!!

Miciona! Micsoda szép hetek várnak rátok! Csodálatos érzés igent mondani annak, akit a világon a legjobban szeretsz!

Melikém, hogy vagy?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

hát, sajna nem tudom elérni mar az intezetet...na mindegy, lehet elugrom az ugyeletre. én azert gondolom, hogy hasba kell, merta gonalt is oda szurom. Vass doki meg nem mondta ezt nem szabad hasba... :shock: Hátha megjön Szimba és majd ad tanácsot..holnap esitg még rengeteg idő van!!!
Még jo, hogy az ugyelet itt van Budaörsön, 10 perc kocsival!!!!

Ritu: hidd el ebből még gyönyörű baba lehet!!! Hétfőn mikor mesz? VAgy csak telefonálnod kell???
renna77

Jaj Ritukám, neked akartam még írni, aztán eldugulok, elmegyek egy finomat zuhanyozni!

Szóval, én punkció után nagyon sokat koncentráltam az embrikékre. Megnéztem Dévisz irodájában, hogy hogyan kéne kinézni az embriknek másnap (2 sejtesen), harmadnap (4 sejtesen), megkértem Déviszt mutassa meg, mert arra akarok koncentrálni. Apa is megnézte.
És másnap szépen koncentráltam, hogy úgy nézzen ki. Végigmentem gondolatban az összesen, és elképzeltem, hogy már mind úgy néznek ki.
Következő nap megint, csak már 4 sejtesnek képzeltem őket, következő nap meg már 8 sejtesnek. Apának is mondtam, hogy csinálja ugyanezt (hiszen mégis fele-fele arányban vannak belőlünk), azt mondta csinálta (de azért ebben nem vagyok biztos :))
nekünk ez nagyon bejött!

Ha nem emlépkszel, hogy kéne kinézni, azok a képek a neten is megvannak, keress rá!
Sok sikert! Puszi
vjulcsi

Meli naggyon tutik a képek! Elárulod nekem(akár priviben is) honnan szeded őket? :lol:

Miciona neked most lesz esküvő? :shock: Hát akkor óriási gratula! És hajrá a spontán babához!
És nagyon jól hangzik a nászút! Én is akarok,újra!Persze ismét a párommal! De remélhetőleg egy darabig nem utazunk mert vigyázni kell a babánkra! :wink: :lol:
ritu75

Meli!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Kár, hogy a gyertyák száma már olyan sok :oops:
miciona

Miciona,
Ha nem jönnék holnap, én is boldog szülinapot kívánok!!!
Puszi
vjulcsi

Köszi csajok a biztatást! Már nem nagyon idegeskedem, úgysem tehetek semmit... majd hétfőn minden kiderül.

Még anyósnál vagyok megőrzésen azért nem jövök, de szeretnék jövő héten már hazatelepülni. Jóból is megárt a sok... :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

miciona: :lol:
Ritu:írok privit de aztán tényleg eltünök.
Moncsi:ne parázz drága,OTT VAN A PIRINKÉD!!!!!! PUNKTUM.
Én jól vagyok.Ahogy írta Ritu a másik fórumon hogy ilyen pihent agyú vagyuk. :lol: Vagy Boldog...? Az hát. :lol:

Kép
Kép
melánia

Köszönöm Neked is Julcsi!

Van egy Már élsz című könyvem. Fiatal tiniknek szól, már régi könyv, de gyönyörű képekkel, én is azt lőttem be , meg tettem ki. Be is jött addig , míg vissza nem kaptam őket, aztán valahogy nem tudtam velük kapcsolatba kerülni. Biztos még nem volt itt az ideje, de majd a következőnél sikerül ez is.
miciona

Miciona, én is beállok a köszöntők sorába. Isten éltessen, és adjon meg mindent, amire vágysz!

Ritu én is szorítok a kis bogyónak!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ritu:ment a privi.
És most már elköszönök mert hiányolnak.
Puszi mindenkinek. :lol:

Kép
Kép
melánia

Köszi Moncsika!!
már csak egy (vagy inkább kettő) babára vágyok :)
na jó egy kertesház sem lenne rossz :))))
miciona

Én is megyek lassan...

Szép hétvégét mindenkinek!

Chilike, dobj egy SMS-t hogy mi van veled! Jaj, de messze még a hétfő!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hétfőn mentek uhura Chilikével?
miciona

Micionám, mi ugyanazt vágyjuk! :lol:

Igen, de soha nem akar eljönni a hétfő!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Már csak kettőt kell aludni!!
Addig is pihengessetek sokat, minden rendben van , majd eglátjátok!!! Puszi
miciona

Na úgy látom megint későn jöttem, mindenki lelépett... :roll:
Beszéltem moncsigával kölcsönösen megnyugtattuk egymást-na jó csak egy kicsit-, hogy ugyanazok a tüneteink vannak, vagyis , hogy nincsenek tüneteink, ripsz-ropsz tegnap óta, elmúlt a cicifeszülés, a pisi, és az alvás is. Szóval azért ez lehet jó jel, hogy pont egyszerre múlt el mindkettőnknek, mivel ugyanannyi idősek vagyunk-mármint ami a várandósságot illeti.
Jó, hogy igy meg tudjuk beszélni egymással a dolgokat, persze az is jó, hogy veletek meg tudjuk osztani az aggodalmunkat, de én azt figyeltem meg, hogy mindig abban a fázisban lehet a legjobban sgiteni egymásnak aki ahol tart, szóval akik beülti után vannak, azoknak a legjobb támasz azok akik szintén beülti után vannak-na mindegy, nem bonyolitom, remélem értitek. Meg persze az is jó, ha valaki már átélte ezt vagy azt és úgy tud tanácsot adni, hogy neki, hogy volt.Mivel úgy tudom, hogy rencsike elég carul van, szegénykém, igy kicsit megijed az ember, hogy mi meg jól vagyunk, de azért igy sokkal jobb, hogy nincs egyedül az ember.

miciona
én jövök holnap is, úgyhogy majd holnap köszöntelek :wink:
Igen együtt megyünk hétfőn, mármint külön érkezünk, de ott talizzunk moncsival :lol:
Köszi a biztató szavakat, biztos minden rendben lesz és halljuk a picikéink szivdobbanását, csak mégis az ember úgy be van tojva. Hülyeség, mi amikor élvezni kéne minden percet... :roll:
Na majd meglátjátok hamarosan...
julcsi
nagyon erős vagy, hogy kibirod keddig :wink:
a pocifájáson ne izgulj, nekem is fájt végig, még amikor ültünk moncsival az uh-ra várva, ott is arról beszéltünk, hogy mindkettőnknek fáj, szurkál a petefészke, úgy tudom ez a hormonokkal függ össze, szóval nyugi, ott van már a pici , kapaszkodik erősen, kedden majd meglátod :wink:

renna
szerintem a gyógyszertárban is meg tudják mondani, hava kell beadni.
Én nem kaptam ilyet, úgyhogy sajna nem tudom megmondani, habár én úgy gondolom, hogy azért nem mindegy, mert amikor a hasba szúrod, ott a zsirszövetbe megy, amikor meg combba akkor az izomba. Azért gondolom , mert én kapok progi injekciót amit izomba adnak-a fenekembe-, de mivel már olyan vagyok, mint egy tűpárna múltkor javasolták, hogy esetleg adhatnánk a combomba is.Szóval inkább kérdezd meg :wink:

ritu
na ne légy telhetetlen, egyszerre egy baba nem elég? :lol:
Vagy engem akarsz követni és rögtön duplázol? :lol: :lol:
Az az egy bébike biztos tuti erős kis életre való kölök lesz, úgyhogy hajrá még lehet, hogy találkozunk is hétfőn. :wink:

ágnyes drága
Köszi a biztató szavakat :lol:
Na akkor úgy látszik nem vagyunk egyedül, ha a barátnőd is ilyen későn kezdte :lol: (mármint a hányást-már bocsika :wink: )
Örülök a kezdésednek, de leirhatnád, hogy állsz, mi lesz, stb, mert nem vagyok túlzottan képben :roll:
Holnap ne felejtkezz meg a szerencseképről.Tudod dobbogó szivecskék, köszi drága puszi neked :lol:

na megyek ebédelni, akinek nem irtam most küldön annak is megy a drukk ezerrel.++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
chilike1

Lányok,köszönöm a biztatást mindannyiotoknak! Most már sokkal jobb! :)

Bodza: Titokban a Te példádra hajtok most, :oops: egy spontán baba nem is lenne rossz.. :wink: :D
Köszönet a szerencse hozó kismalacnak! :lol:

Albi: nagyon reménykedem benne, hogy a műtét útán, nagyobbak lesznek az esélyeim....hacsak addig nem jön egy spontán baba. :)

Ritu: A tájékoztatón is együtt voltunk! Én vagyok aki kint álldogált az intézet előtt a fa árnyékában és várta a kedves férjét. :) Majd utolsónak mentünk be. Pénteken piros polo volt rajtam és a kávé automata mellett ültem, közvetlen az ajtónál. De nagyon izgultál, lehett látni, biztos nem emlékszel. :wink: Örülök, hogy egy petike megtemékenyült és nagyon drukkolok Neked!!

Renna: Még össze is néztünk! :wink: Piros polo, barna haj. Kávéautomata mellett. De tényleg hatalmas tömeg volt, nem lep meg, hogyha nem emlékszel! :wink:

Chilike, Moncsiga : Biztos én is szétfogom izgulni magam, amikor kismami leszek...az ember küzd, hogy sikerüljön, sok kudarc majd amikor tényleg megfogan izgul és alig akarja elhinni, hogy igaz lehet..De igaz! Mind ketten gyermeket, gyermekeket vártok! KISMAMIK VAGYTOK! NEM LESZ SEMMI BAJ! EL KELL HINNI!
Nagyon szorítok Nektek! És Moncsiga igenis gyere és mond el ha fáj valami! Nekem is könnyebb, hogy megoszthatom Veletek kétségeim! Na, küldöm +++++++++++++++++++++++

Szimbáék, nektek is mennek a drukkok! Sok cickafark tea... :wink:

Szeptemberben jó sokan fogunk kezdeni! Már várom, hogy találkozzunk! :D

Mindenkinek, kívánom a legjobbakat! Sok ragacs stb.
emerenc

Bocs az elírásokért! :oops:
emerenc

chilike, annyi biztos hogy ezt a szurit is bőr alá kell adni, szoval a comb felső rétegébe kéne. de azért vagyok tanácstalan mert igy akar tényelg a hasamba is adhatom...
na mindegy holnap lehet tenyleg elugrom az ugyeletre...

emerenc, mintha rémlene, tényleg, de ne hari ha most konkrétan nem ugrassz be :) .
Ilyenkor annyira jo érzés, hogy igy "ismeretlenul" is meg ismerhetjuk egymást!!!!!
renna77

Miciona, Julcsi!

Gyors helyzetjelentés rólam:

4 inszem, 4 lombik és 1 fagyis beülti után eljöttem a Kaáliból.
Július 24-én lesz az első konzim a Vass dokinál. Jó lenne, ha jönne valaki, legalább lenne idegenvezetőm.
Szeptemberben szeretnénk kezdeni! Remélem sikerül!
agnyes

Chilike!

Holnap nem biztos, hogy tudok jönni! Előre küldöm! Kép
agnyes

agnyes

biztos jó lesz minden, ez úgyhiszem jót tesz lelkileg is, hogy intézetet váltassz, úgyhogy csak lazán.
Lehet, hogy akkortájt kell majd mennünk a 3. uh-ra, majd hétfőn megmondja apánk, úgy tudom kb. 2hetente kell menni, szóval lehet, hogy összefutunk. Nem tudom most hogy lesz, mert megy a Dévai szabira gondolom addig Vass doki csinálja az ultrahangot :wink:
Mindenesetre majd tájékoztatlak :lol:
Holnap drukkolj a hétfő miatt :lol: :wink: puszi neked

renna
Ja akkor biztos bőr alá kell beadni, de ha van időd inkább kérdezd meg, annyit megér :wink:

emerenc
jaj, de aranyos vagy. na jól van , hiszünk neked :lol:
Majd meglátod te is nem sokára, hogy milyen izgatott még ilyenkor is az ember :wink:
chilike1

agnyes
puszi és köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor legközelebb hétfőn jövök egy ugyanilyen képpel-csak az én kicsikéim egymás mellett vannak.-de ez csak részletkérdés, hozom a fotót neked
köszi még1x :lol:
chilike1

Renna! Ez a hozzászólás Neked szól a bőr alá történő injekció beadásról. Akit nem érdekel az nyugodtan ugorja át. Nyugodtan adhatod a hasba, de az ügyelet is épp oly jó.

SC azaz bőr alá történő injekció beadásáról:

http://www.pharmindex.hu/gyogyszer-bete ... ?tid=14474

Idézem az idevágó részt a fenti linkről (ez épp az Ovitrelle injekcióról szól):

"Az Ovitrelle injekciót a bőr alá kell beadni. Minden előretöltött fecskendő kizárólag egyszer használható. Csak tiszta, részecskéktől mentes oldat használható.
Az injekciót beadhatja Önnek kezelőorvosa vagy a nővér, de Önnek vagy partnerének is megtaníthatják, hogy hogyan kell otthon beadni az injekciót.
Ha önmagának adja az Ovitrelle injekciót, kérjük, figyelmesen olvassa el a következő utasításokat:
1. Mossa meg a kezét. Fontos, hogy a keze és az eszközök, amelyeket használ, olyan tiszták legyenek, amennyire csak lehet.
2. Gyűjtsön össze mindent, amire szüksége van. Kérjük, ne felejtse el, hogy alkoholos törlők nincsenek a csomagban. Keressen egy tiszta területet, és rakjon ki mindent:
- két alkoholos törlőt,
- egy, a gyógyszert tartalmazó előretöltött fecskendőt.
3. Injekció:

Azonnal adja be az injekciós oldatot: Kezelőorvosa vagy a nővér megmutatta Önnek, hogy hová adja az injekciót (pl. a has, ill. a comb elülső része). Tisztítsa meg a kiválasztott területet az alkoholos törlővel. Csípje össze a bőrt és a tűt 45°-90° fokos szögben szúrja be határozott mozdulattal. Adja be az oldatot a bőr alá, úgy ahogyan tanították. Ne adja közvetlenül vénába. Az oldatot a dugattyú gyengéd nyomásával adja be. A teljes oldatmennyiséget adja be. Azonnal húzza ki a tűt, és tisztítsa meg a bőrt az alkoholos törlővel, körkörös mozdulatokkal.
4. Minden felhasznált eszközt dobjon el:
Ha beadta az injekciót, azonnal dobja ki a fecskendőt egy erre való tartályba. A fel nem használt oldatot is ki kell önteni."

Gonal-F injekció beadásáról (előre töltött tollban):

http://www.pharmindex.hu/gyogyszer-bete ... ?tid=14051

Majd egy nagyon hasznos film, melynek 4. része minden sc injekció beadásához jó. Az instructions for use fülre kell kattintani és ott a 4. step:

http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Ritu! Drukk a kicsi embriócskádnak és köszi én is a drukkokat!

Kitti! Neked is köszönöm, mi is sokat gondolunk rátok.

Melánia, Emerenc! Köszönjük a kedves szavakat, sikeres spontánkodást kívánunk :wink:

Moncsigának, Chilinek pocak simi. És szerintem azért voltatok tünet nélküliek, mert ma nincs front és az idő is kellemes volt. Hétfő pedig nagyon hamar itt lesz, tessék végre elhinni, hogy minden a legnagyobb rendben. Ahogy Vass doki szokta mondani, amikor már megtapad a baba, a lombikos terhesség is épp olyan, mint a spontán.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Beus,
nagyon várunk a jó hírekkel! Reggel sokat gondoltam rád!

Ritus,
Továbbra is drukkok mennek a pici embriódnak!

Lányok,
Én ma olyan rosszul aludtam... szinte óránként voltam pisilni, és hajnal 4 után már nem bírtam aludni, csak fél 6 felé, de ugye 6-kor kelni kellett utrozni.
Picit megfájdult a torkom is. És pár napja van egy nagyon fura dolog: olyan száraz a szám, hogy az iszonyat. Ez mitől lehet?
vjulcsi

Albi,
Drukkolok nektek nagyon!
Te mikor tesztelsz majd?
Puszi
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?