Sziasztok Leányok!
Megjöttem a dokibácsitól.A videó nem működött,így nemhogy képet,de még felvételt sem kaptunk.
Egyébként minden OK! 1 héttel idősebbek vagyunk,úgy néz ki.Eszerint már 32 hetes Bencus.2 kiló körüli,szép pufók pofija van.
BPD:88 OFD:104 HC:319 AC:275 Femur:60
Nem lesz pici baba,azt mondták.

Ja,és fejvégű a fekvése.
Lábamat meg sem nézte,azt mondta,hogy ez természetes,majd 1 hónap múlva!! néznek labort,hogy nem-e valami betegségtől van mégis.
Semmi teendő nincs vele,feküdjek,amikor csak tudok.
Sérv szintén természetes,ha van,majd a szülés után 6-8 héttel kell megnézni,hogy visszament-e.Addig nincs teendő.
Találkoztam Hajnival,de apának sietni kellett,így nmem tudtam megvárni.Majd este jön.

Jó volt látni!
Vettem 38-as állítható papucsot.

Nagyon kényelmes!
Lino:papucsod

Én is pingvin vagyok.

lehetne ez a kórus neve is,bár Bori ötlete sem rossz!
Füstös-hagymás sztorin jót derültem!
Orsi:védőnőnek kéne nézni szívhangot,csak mint bevallotta,nincs elemük.De ezt is csak akkor mondta,amikor külön szóltam érte.Szerintem vizeletet is kéne néznie,de még soha nem nézett.
folyás
Linda Vácon lakik!
Zsuzsi:Én is úgy tudom,hogy jobban kéne figyelni ilyenkor a vérnyomást és a vizeletet,mert a nagyfiammal is volt ilyen gondom,és majdnem befektettek vele.Ehhez képest csak egy hónap múlva megyek laborra,és a doki még csak itthonsem lesz.
Hízni még csak 5 kilót híztam,úgyhogy nem hiszem,hogy ettől lenne.
Nálunk Geri volt és ma is csak kis alvásigényű.jszülöttként is csak napi 4-5 órát aludt összesen.Éjszakával együtt!!!
Kata viszont egy kis angyal volt,reménykedj,hogy nálatok is így legyen!
Kivitellel én azért várok 8-10 napot,szerintem.Addig erkélyezünk majd.
Mariann:CTG

Én is csak hetente egyszer jártam,amikor nem volt gond,csak akkor kell többször,ha túlhordásról van szó,vagy magas a vérnyomás,stb... Legalábbis szerintem.
Papucs tépőzáras lett.
Panó:38-as a papucs.
Akkor az én fiamnak tényleg nagyon kicsi a lába,ha Petinek is ekkora kell már.
Szöszi:zsibbadással én is nagyon szenvedek,éjszaka óránként ébredtem.De nekem még majdnem 2 hónapom van.
Jegelést még nem is hallottam.
Kilókkal kapcsolatban igazad van!
Chello:Most egyenlőre 2 számmal nagyobb kellett.
A víz nekem egyébként rögtön lejött.16 kiló pluszból csak 4 kiló maradt másnap reggelre.
Rita:Üdv közöttünk! Nem baj,hogy csak most jöttél,mert nem készülünk megszűnni a szülés után sem,nagyon jó kis társaság.
Ki a dokid? Én is ott szültem az első lurkót,Gávai Mártánál.
Szép nevet választottatok!
Swen:szerintem rögtön elmúlnak ezek a kellemetlen tünetek a szülés után,legalábbis nálam így volt.
Egcsi:Örülök Timiéknek!
És Te hogy vagy?
Bori:Ari vagy

Biztos lesz olyan,hogy használni fogom az e.mailedet!
Most megpróbálok minél kevesebbet gondolni a dologra,és sokkal jobban is vagyok.
Kórus-név
Linda:Légkondi: de ciki
Azért este olvass csak be a főnök pici fiának!
Puszkó,majd még jövök!
Anikó