A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

bocsi asszem félrement a privi ha valakinek ment mégegyszer akkor bocsi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon megkaptad a privit? nálam nem irja hogy elküldte volna

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi
engem is érdekel, mi a baj!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

gyöngyi elvileg neked is ment

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: engem is érdekel a problémád, hátha tudunk segíteni

(szerintem inkább az jelezze, akit nem érdekel :) )

Kép

Kép
gabka77

Banloka: Csak egy anya? :lol: :lol: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

van valaki aki szerette volna de nem kapta meg a privit ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Katka teljesen megértelek, és remélem meg tudod oldani a munkakelyi dolgot.

Moncsi nekem is elkülheted, érdekel mi a baj, remélem hamar megoldódik bármi is az. :wink:

Megint csak olvasgattalak benneteket az utóbbi napokban, úgyhogy ismét nem sokra emlékszem :oops: úgyhogy inkább magunkról :wink:
Anyukám már otthon, naponta jár kötözésre szépen gyógyul a sebe. Jövő héten talán le is veszik a gipszet :D
Nem tudom írtam-e hogy Panna belelépett valamibe a balcsi parton, de szerencsére az ő lába is meggyógyult. :D
Holnap pakolunk és hétfőn megyünk nyaralni, nem messze csak Bükre. Azt hiszem most idén kifogjuk az igazán meleg nyári időt, nem úgy mint az utóbbi években. Remélem bírunk a gyerekekkel. Panna mostanában megint feszegeti a határokat, elég sokat veszekednek Bulcsúval :? Nimród pedig továbbra is jó gyerek. Most már ő is gyakorolja az átfordulást egyenlőre hasról hátra.

Fogfájás: mi is Dentinoxot használtunk, sőt én is azt használtam terhességem alatt :lol: és tényleg jó, nekem használt :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Jó nyaralást nektek! Tessék mindent lefényképezni és utána nekünk feltenni részeltes élménybeszámolóval. ;)

Pappilon: A tiédet is várjuk ám!

Katka

katka22

Megnéztem a Duna Plaza moziműsorát, hétfőn ezek a filmek mennek este:

22:00 Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

(szín. mb. am. anim. f., 2009) (nincs kh.)

22:15 Brüno

(szín. fel. am. vígj., 2009) (18)

22:30 Crank 2. - Magasfeszültség

(szín. fel. am. akcióf., 2009) (BA)

Moncsi, remélem, megoldódik a problémád. Merjek még jelentkezni privire? :)

Masut
masut

A Lurdy-házban ez a műsor lesz hétfőn (azért a hétfőt nézem, mert hét elejéről volt szó...)

22:00 Jégkorszak 3. - A dínók hajnala 3D

(szín. mb. am. anim. f., 2009) (nincs kh.)

- 3D DIGITAL

22:15 Másnaposok

(szín. mb. am. vígj., 2009) (16)

22:30 Brüno

(szín. fel. am. vígj., 2009) (18)

Nász-ajánlat

(szín. mb. am. rom. vígj., 2009) (12)

Masut
masut

A Nász-ajánlat szimpatikusnak tűnik... vígjáték is, romantiikus is... :)
Na, lányok, mit szóltok?
Esetleg valami egyéb helyszín?

Masut
masut

Sehol senki, csak én kukorékolok itt vasárnap reggel? :D
(Meg szombat éjjel :lol: )
masut

Sziasztok,

tudom, h eltűntem ... sorry. most is segítségért jöttem, hátha valaki tud nekem segíteni?! tegnap estére 38,3 lett a hőmérséklete a gyereknek, ma reggel 37,2, viszont (ahogy tegnap az ügyleten telefonon mondták) eléggé tünetszegény. se nem köhög, se nem folyik az orra. az ínyét nem látom, h be lenne duzzadva illetve mintha egy kicsit, de nem mondanám rá határozottan, ráadásul nem is ott ahol (elvileg) kibújnak az első fogak, hanem mellette. szval esetleg van valakinek valami ötlete?

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, szerintem lehet a fogától hőemelkedése, láza. Gondolom a végbelbe ennyi a hője, az meg nem olyan magas. Ja és nem egy olyanról hallottam, hogy teljesen máshol jött az első foga ahol elvileg jönni szokott :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica lehet igazad van, az ügyeleten is azt mondták, h nem feltétlenül alul a középsők jönnek ki elsőnek, hát meglátjuk. én nem látom azt a dudort és állítólag akkor emelkedik a hőjük amikor töri át az ínyt. végbélben mértem, de már levontam a 0,5-öt, bár még ez sem számít (állítólag) magasnak.

Szép napot!
Vica
wicca

ja és az étvágya a régi (3 óránként eszik), a kedve pedig szinte jobb mint bármikor máskor :shock: :D

Szép napot!
Vica
wicca

Helló!
Wicca simán lehet fogzástól. Amíg nem megy 38,5 fölé levonva, szem ne aggódj! Könnyű mondani. Lassan megjelennek az első kicsi tüskék, jaja a ciciknek! Nekem is van ismerősöm, akinek máshol jöttek, először vámpírrá vált a kisfiú. Katának sem elől duzzadt.
Vica pont ma reggel gondoltam rád, hogy lehet 3 kisgyerek mellett leülni akár egy percre? Jó nyaralást! Panna reméljük kicsit nyugisabb lesz ott.
Köszi Katka megvagyok, csak teli programmal, készülök a nyaralásra. Biztos dinkának tűnök, de annyi minden kell, van egy szekrény, oda berakok midig mindent ami eszembe jut és már nem fog addig kelleni. Katus Jól van, kicsit besztrájkolt a forgással, viszont be nem áll a szája. Képzeljétek nekem is apadt a tejem, egy rossz éccakára gyanakodtam, és erősen elgondolkoztam, mit fogok adni Katusnak hozzátáplálásként. Aztán elmentem Botival a gyógyszertárba, odaadta a patikusbácsinak az üres urticas dobozt, közölte, hogy tej kéne, és tegnap 3x vettem be csak bogyeszt, és éjjel fejnem kellett. Reggel 70 jött le egy ciciből plusszba. Hm… nem tom a golyóktól e, de vmi történt. Mellesleg tegnap nagyon fájt a fejem, és Zsolti magától fürdetett mindenkit, szval egy szavam nem lehet most.
Jah és tegnap Botinak sikerült Apa felügyelete mellett tényleg belemennie a Dunába, lángos sütésen voltunk a Duncsiparton, és ő volt a gyorsabb. Balcsin nem lesz eccerűűűű. Remélem a kerti medencében elsajátítjuk a szabályokat.
Adryn remélem alakulnak a dolgaitok, kis idő külön biztos jót is tesz, aztán majd jól összeborultok. Meddig is maradsz? Hazafelé hogy lesz? Mic jön értetek?
Katka sajnálom, hogy ilyen hamar visszavárnak, de megértelek. Azért valamennyire 4. gyerek egy cég, csodás anya vagy, meg fogod oldani, Peti pedig nem fog rád megorrolni. Nekünk van egy jó sitterünk, csak nagyon elfoglalt, ráadásul most diplomázik, így sztem már napközben abszolút nem fog ráérni.
Na míg írtam volt 2 teló és elszaladt az idő.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jut eszembe Kata keze megsínylette tegnap apa körömvágását, kis bőrt lecsipentett.Viszont a csaj nem is sírt. :shock:
Nemlajos vajon hogy utazott? :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

jut eszembe! elég 38 fölött csökkenteni a lázat, ugye? sétálni mehetünk?

Szép napot!
Vica
wicca

Én ma délelőtt vágtam körmöt Mártinak. Nagyon gyorsnak kell lenni, mert néha, mire odaillesztem az ollót, ahova kell, már nincs is ott az ujja. :lol:
masut

Wicca: én mennék sétálni, ha egyébként más baja nincs, csak hőemelkedés. Max. nem túl messzire.
masut

Moncsi, küldtem privit
masut

Wicca!
Sajnálom, jobbulást!

Én csak alvás közben tudok körmöt vágni, lábon akkor se.valamelyik nap én me az ollóval szúrtam bele picit a kis husi lábába(ja!átléptük a 7 kilót! :shock: :D )és fel se tűnt neki :shock: ezek a babaollók szart se érnek, csipeszelni sosem tudtam, úgyhogy marad az én ollóm óvatosan :roll:

Kuklika!
Urtica szerintem is jó, tegnap jöttem rá,hogy még terhesség előtt begyűjtöttem mindent, csak nagyon megorroltam ezekre a bogyókra a 24 órás vajúdás után,és jól elraktam őket.tegnap előszedtem, és mára már egy csomó tejem lett megint :D olyan jó!Igaz, mensi is múlóban,de szerintem ez is segített, mert hirtelen és nagymértékű lett a változás :D

Katka!
Én fejet hajtok előtted!ügyes,okos talpraesett nő vagy!és hogy mennyi erőd van :shock: Igazán büszke lehet rád mindenki!Peti is az lesz! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, mi sem babaollóval vágunk, nem is vettem olyat, mert nem tudom elképzelni sem, hogy hogy lehet azzal babakörmöt vágni. Hiszen olyan vastag, hogy tuti nem fér a körme alá, amit le kellene vele vágni. :shock:
Párom vett egy jó kis ollót, aminek nagyon vékony az éle és azzal vágom. Ja, és meg is éleztette, hogy jól lehessen vele vágni. Nagyon jó lett.

Úgy látom, nem lesz ebből hétfő esti mozizás. 8) Melyik nap lenne jó a mozizósoknak?

Masut
masut

Sziasztok,

Masut: Nekem príma a hétfő este! 8) és a Lurdy-ház nekem közlekedésileg jobb.
Kukli, fel tudlak venni, ha jössz! ;)

Körömvágás: Sima kisollóval csinálom, nekem nincs belőle gond. Képzeljétek el a vasárnap estét, amikor levágom Ágica kezéről és lábáról (20), plusz Zsófi lábáról (10) (kezét már maga intézi), Peti kezéről és lábáról (20). Petiapu vágja Daniét (20). Na, szóval az 70 körmöcske negyed óra alatt. 8) :lol: :shock:

Lányok apukájukkal Balcsiznak. Mi meg a Tatai-tónál voltunk. Nagyot sétáltunk (fél tavat megkerültük), aztán visszasétahajóztunk, mert rájöttünk, hogy rohanni kell Daniért. :roll: Pedig egy gyerekkel milyen egyszerű is az élet!
Azt terveztem, hogy a héten pihizek, erre tele vagyok progival. Holnap egész nap Danira vigyázok...., bevalloim egy kicsit fázok tőle... :oops:

Katka

katka22

Meg Petit végre beoltatom holnap. Kedden van egy pihinapom elvileg. Szerdán kellene Győrbe mennem, csütörtökön meg a Balatonra (de lehet, hogy kihagyom a kánikula miatt). Pénteken meg főzők egész nap, mert szombaton indulunk 1 hétre a Velencei-tóra.

Peti sír. Lépek.

Katka

katka22

Katka, akkor menjünk! Remélem, más is tud csatlakozni! :)
Lurdy Ház, Nász-ajánlat? Az 22.30-kor kezdődik. Vagy valamelyik másikat?
masut

Nekem is jó a hétfő és a Lurdyház, a film meg mindeg, csak ne horror legyen és ne dráma, az van itthon :) :lol: :twisted:

Moncsi köszönöm a bizalmat, elnézést, hgy még nem reagáltam, csak történés volt, de fogok még. :oops:

Kép

Kép
gabka77

Masut: Szerintem jónak hangzik, amit választottál! Szerintem Erpé nincs net közelben. Küldök neki sms-t...., hogy jó-e neki az időpont.

Katka

katka22

Nemlajosnak nem írok a telefonfóbiája miatt, de ő már ma este biztos lesz, nem? :roll:

Katka

katka22

sziasztok

én is élek :D tegnap voltunk barbeque-zni uncsitesóméknál Törökbálinton. volt egy kis összeröffenés, tök jól éreztük magunkat. ma meg sétáltunk Miskolc-Tapolcán.. olyan szép idő volt.

Moncsi: engem is érdekel mi történt? :?

Csibb: üdv itthon :D kérünk képeket!!!!

Papillon: te is lógsz még velük!

Vica:
örülök hogy anyud jól van :)

Kukli: Boti dunai kalandja :shock: :lol: anyum szerint valami hasonlóra számítsak Nico-tól pár hónap múlva :lol: Mic jövő héten hétfőn jön, aztán még maradunk kicsit. mielőtt visszamennénk. szóval még egy talit összehozhatnánk valamikor.. ha nem baj hogy ő is ott lesz... na nem azt hinni ám hogy én csak kísérettel tudok menni :lol:

mozisoknak jó szórakozást! én tavaly nyáron voltam utoljára amerikai pótapummal ( ha már igazi nincs :( )... aki fél évet mo-on élt. és sokat voltam vele. megmutattam neki sok mindent mo-on. mic-kel közösen is sokat buliztunk. hiányzik :( de azért sokat beszélünk skype-on, csak az nem ugyanaz .. na mind1

Katka: jah.. így már más .. azt hittem ezt most találtad ki hogy visszamész a taggyűlés után. nem tudtam hogy ez már májustól húzódik. így érthető a dolog hogy megpróbálod menteni a menthetőt, és sok sikert kívánok hozzá :)

nekünk is beindult a fogacska úgy néz ki.. mert sikongatva sírdogál meg panaszkodik néha.. a kezét meg csak úgy tömködi be, a rágókára ráharap ha adom neki miközben ömlik a nyála :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Kukli: Neked akartam írni, hogy mivel Boti egy örökmozgó, én a Balaton partján fixen adnék rá karúszót, akkor maximum vizes lesz, de nem fullad meg. Nekem Ágica egyszer a Velencei tó partján lépett meg 16 hónaposan egy pillanat alatt. Vagy 5 percig nem találtuk. Azzal bíztattam magam, hogy van rajta karúszó, szóval nem merül el. Mondjuk ő olyan kacsa volt, hogy karúszó nélkül bevetette magát simán mély vízbe. és tele vigyorral úszott és kicsit sem zavarta, hogy elfogy a levegője és nem tud levegőt venni. :shock: Szóval észnél kellett lennem. És mindig le szerette volna lenni a karúszót.... De rég volt!

Katka

katka22

friss képek:

Kép sosem túl korai...

Kép velem

Kép tv-nézés

Kép jéééééééé Kép szieszta

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok. ma egy jó nagyot sétáltunk a tatai tónál:) kicsit le is nyugodtam.
ma ennek a nőnek a férje szolt a páromnak a leborult vödörrel kapcsolatban hogy majd figyeljek oda, igy számára is kiderült hogy nem direkt volt. , eléggé ugy néz ki hogy a palinak fingja nincs hogy a felesége mit művel,mivel rágalmaz és mivel fenyeget. pedig vele fenyegetett hogy na majd ő leállít minket. úgy néz ki a nő beszélni akar velem, állítja hogy ő nem olyan amilyennek gondolom, stb stb. Szerintem fél is hogy megtud valamit a férje mert állítólag egy szót sem szólt. gondolom ezért is csinálja.
Én nagyon haragszom rá, és talán sohase fogom elfelejteni amiket kaptam tőle, azt sem hiszem hogy bármikor is jó barátnők lennénk, de úgy gondolom mielőtt lépnék valamit amit tutira nem köszönne meg, egy esély mindenkinek jár.

Egyébként köszi mindenkinek a tanácsokat, és hogy érdeklődtetek. jól esett leírni és jól estek a válaszok is úgyhogy köszi mindenkinek még egyszer!

Lívia már a lábát eszi :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn: Nico egyre szebb! 8) Hova tud még szépülni? :shock: Petiapu is megcsodálta. Azt mondta, hogy moci is szép, meg baba is! ;)

Katka

katka22

adryn neked azért mentek az előzmények priviben

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: Dél és 4 között mi is a tónál voltunk! Lehet, hogy elmentünk egymás mellett!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

Katka

katka22

mi 2 és 6 között:) Hát lehetséges hogy láttuk egymást :) mi nagyrészt a kemping körül voltunk ott fürödtünk aztán a picantónál kajáltunk :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Helló csajok, megjöttem! :D
Csak az utolsó oldalt olvastam el, de moncsi, engem is érdekel, mi történt!
Sajnos holnap tuti nem mozizok, a Zuramnak még fel sem vetettem, mit szólna hozzá :roll:

Jelentem, felújítottam a ruhatáramat, beújítottam egy új frizurát (színe gyönyörű, de véletlenül sem sikerült a fodrásznak jól levágnia, túl rövid lett, viszont két hét múlva szuper lesz! :wink: ), szóval most jó :D

Na, valaki összefoglal nekem, vagy olvassak holnap könyörtelenül vissza? :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

adryn köszi neked is amit írtál :) nagyjából egy az észjárásunk... :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos: Nélküled nem voltunk termékenyek, szerintem fél óra alatt visszaolvasod a maradékot. ;) Gyere csak el moziba! nem árt a kikapcsolódás. Mit szólna az Urad? Apa-fia estét tartanak, te csak félrevonulsz, hogy ne zavarj.... :lol: 8)

Katka

katka22

Helló!
Olvasok, csak nem egyedül keltem. :wink: Katka aranyos vagy, köszi a mozival nekem csak az a bajom, hogy én 9-kor alszom (én vezetni simán vezetek bármikor). ha nem , másnap nem tudok élni. Főleg elég nyüzsis hetünk lesz. Ma jön bnőm a giga bébibivel, Koni már 4 hetes múlt. :o
Jövő hétre ajánlom, hogy jó idő legyen, mert pénteken mi is indulunk. Karúszó köszi megvan, emlékszem a tatai tanácsra. :wink:
Ha lesz időm vmikor jövök....
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Hétvégére mondanak egy kis enyhülést 25-28 fok egyébként jövő hétre is napsütést és 30-32 fokot mondanak. Szóval a vízpart nagyon ideális. Csak győzzed Botit kiszedni a vízből. ;)
9-kor alszol? Most már értem, hogyan tudsz hajnalban fennt lenni. :roll: Én 11 és éjfél között szoktam lefekedni, de nem is bírom a hajnali kelést. :lol:

Katka

katka22

jó reggelt,

rettenetes éjszakán vagyunk túl :(, kelt 2-kor enni, aztán 4-kor sírva, 1 óra volt mire megnyugtattam és visszaaltattam, aztán felébredt 6-kor, szopi és ekkor még rajtam aludt kb. fél órát ... hát nem vagyok kipihent :(.
mozi nekem édes álom ...
moncsi engem is érdekelne!
csütörtökre ha lehet, kérnék egy rakat drukkot!! egyelőre nem írnám le miért csak annyit, h orvosi vizsgálatra kell mennünk!

Szép napot!
Vica
wicca

jó reggelt .
wicca megy a drukk... orvosi vizsgálat??? :shock: :shock: :shock: :shock: remélem nincs gond!!!

sajnálom az éjszakátokat ...

katka ti merrefelé szoktatok tatán sétálni ? egyszer összefuthatnánk!! tatán mikor lesz újabb tali?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn!
Haláli kispasid van!
Te már így ülteted a kocsiban???Lara is állandóan húzgálja fel magát :shock: ,és én is úgy megemelném picit a kocsit, de nem merem :oops: :roll:

lányok!
járóka rácsos vagy hálós????

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok, egész Szombaton főztem, megvolt a szülinapi buli Anyukámnak Vasárnap, de megérte, nagyon meghatódott, amikor Maja minicsokorral köszöntette, így köszöntette az unoka, persze utána rögön neki is állt volna szétszedni a csokrot, mert tetszett neki, hogy színes :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

jó reggelt :D

köszi Nicodicsiket :D

zazzy: igen, már szoktam ültetni, mert ha folyton fekve van és nem álmos akkor balhé van. ülve nagyon szeret nézelődni. de nem nagyon ülő helyzet ez, hanem olyasmi mint a pihiszékben. amikor meg elfárad ledöntöm vízszintesbe és csucsu van :D

Nemlajos: isten hozott :D olvass csak, nincs annyira sok :twisted:

Wicca: megy a drukk :D csak nem jön a kistesó? :roll: bocsi

Kukli: szép időt nektek :D Botinak meg jó úszást
:lol:

Katka: Petiapunak üzenem, hogy moci nem a miénk hanem egy haveré :D

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?