A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

ERika! ugyanígy kezd el a zöldségeket. Pl krumplit almával, sütőtökkel vagy simán anyatejjel. Majd répát anyatejjel, majd krumplival stb stb. A gyümit hagyd meg tízóraira és ebédidőben kezd el a zöldeket apránként növelve az adagot. A gyümölcsöket meg sűrítheted tejpéppel, rizzsel, később kölessel így azok is laktatóvá válnak és mehetnek uzsonnára is.
katuska79

Sziasztok!

Olyan vagyok megint, mint a mosott sz@r, Boróka 4x kelt az éjjel :evil: ...ráadásúl most álomszopi is volt, most előszőr, fél11kor-mert ő általában 8kor már alszik-, na, 2kor már fenn volt, úgyhogy ezt se vezetjük be...amúgy én rájöttem, hogy semmi köze az ébredések számának és annak, hogy hánykor ébred előszőr ahhoz, hogy mennyit evett este...volt már, hogy 50ml-vel reggel 6ig bírta, és olyan is, hogy 150ml-vel 3 órát...szerintem csak a fogzás lehet, ami miatt gyakrabban ébrednek..
Lucus,
2 mellből eszik másfél-két óránként, de szerintem 50-60ml-nél nincs már több a kettőben...gyümiből megeszik 150-200-at is, de azzal meg ugye szintén nem bírja tovább, mert nem olyan tápláló...Sinlac-ból is megeszik 150-200-at, de azt meg kora este adom, kb. 2 órával az utólsó szopi előtt, lehet, hogy azzal tovább bírná...amúgy Zillének milyen sűrűre csinálod?Lehet, hogy az állagával van baj, nem?Borka pl. folyékonyan nem issza meg, jó vastagon viszont imádja...a tápit ő sem issza, nem tudom, hogy miért...mondjuk én is a HA-s tápit adom, ami elég keserű...
Azért furcsa az orvosotok, tudja, hogy allergiás Zille, és mégsem írt fel tápit :shock: ...pedig azt is tudhatná, hogy minél később adod, annál kevésbé fogja elfogadni...főleg ezeket a tejmentes, nem túl finom tápikat...
Tetyk,
puliszka :lol: Hmmmmmmmmm...gyerekkorom fincsi juhtúrós puliszkái...itt még kukoricadarát se lehet kapni, csak a bioboltokban :shock:
Erdélyi taliban én is benne vagyok, tudok jó pár jó helyet :wink:
Bár én sem voltam már vagy 2-3 éve...
Batkata,
üdv itthon :D Ti még jártok Erdélyben?
És szó volt valami fogyókúráról, mielőtt elmentél :wink: Mikor kezdjük?..Eszter már mindjárt megjelenik a Playboy-ban :wink: :lol:

benci

Kriszti: az éranyajegy, nekem legalábbis azt mondták annak idején, értágulat vagy értöbblet. Úgy néz ki, mint a málna felszíne, kis göböcskék. Nekem azt mondta a bőrgyógyász,hogy vigyázni kell rá, mert ha megsérül, nagyon tud vérezni.

Én is kérek belépési infót, ha nem gond!

Olivérnek, Nórának nagyon boldog névnapot, és a féléveseknek is boldogat, sajnos ebből nem vagyok naprakész :(

Fiam most aludt el, már hulla fáradt volt, de csak ordított, semmi nem volt jó, kénytelen voltam cicit adni neki, hogy megnyugodjon, ilyen is rég volt már...

Amúgy tiszta nyűgös, állandóan a kezét rágja, tépi a szájából a kezét kifelé. Gondolom a foga jöhet...

A feneke meg tiszta piros, nem tudjátok hogy ez lehet e fogzástól? mert mintha azt hallottam volna hogy igen de nem vagyok biztos benne.

Szilvi
Kép
xania9

Sziasztok!

A nagy rendrakási és takarítási tervekből egy nagy séta, nagy döglés és punnyadás lett. :shock: :lol: Pont úgy zsugorodott az agyam, mint Kázmérnak nyári szünet idején (azzal a kis különbséggel, hogy én Gyeden vagyok... :D ).

Katuska: a buszozást ölben abszolváltuk. Babakocsi lent a csomagtartóban (azért buszoztunk, mert a kocsival körülményes a vonatra fel- és leszállás..), hátizsák és "legfontosabb dolgok táskája" fent. Bori ölben, cici és vizecske szükség szerint... :D
A sofőr rendes volt, mert segített a Stadionoknál kinyitni a kocsit. Mondtam neki, egyszerűbb, ha megfogja a gyereket, de azt mondta, inkább kinyitja a kocsit. Miután sikerült nagy nehezen a művelet, kinyögte: ez neki kimaradt az életéből... 8) :lol: Tök aranyos volt (csak bűzlött a bagótól) Kép
Egyébként vonattal a legjobb utazni, szoptatni meg a buszon, ott tök jól el lehet bújni. A kocsi rémálom gyereküléssel... De lehet, hogy csak azért, mert nincs kocsink és nem vagyunk nagyon szokva ehhez. Tiszadobra és Sarudra autóval vittek minket, hááát. Nekem nem jött be a dolog, s Bori sem rajongott az üléséért... Kép

Képzeljétek, Bori lassan elkezd mászni, most még vetődéses techinkával halad előre, de nemsokára meglesz a lábpakolgatás után a kezecskék használata is... Lehet, hogy lefogyok? ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata,
ez nem ér :twisted: Hivatalos fogyókúráról volt szó, nem pedig Borik utáni vetődésekről :lol: :wink:
Erika,
úgy, ahogy Katuska leírta, illetve, még annyi-erről is volt szó már sokszor-hogy, ha ki akarsz váltani kaját-bár, ha van elég tejed, miért akarnál-akkor szopi előtt hozzátápi, ha nem, akkor fordítva...
Szilvi,
igen, piros popsi egyértelműen a fogzástól, illetve közvetve, a fokozott nyáltermeléstől, amit lenyel...

benci

Én is itt. Hali Csajok!

Tápi témához nem tudok hozzászólni.

Batkata! Mi is henyéltünk.
Én úgy elfáradtam a henyélésben.
Tegnap csavarogtunk és szerveztük a szombati bulit.
Úgy várom.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Én is szeretnék csatlakozni a fogyókúrás brigádhoz!!! Mikor kezdjük? Mi a módszer?? Egészen felizgatott ez a fogyókúra téma...
Innen látszik, hogy öregszem....már a fogyókúra az ami felizgat :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
peni

Benci! kukoricadara egy csomó helyen van! tesco, auchan, cora, real, plus. spar stb stb! A liszteknél szokott lenni! Nálunk még itt a kis közértben is van....
katuska79

Én majd a fogyókúrát először is egy méregtelenítéssel fogom kezdeni.. aztán meg update és mozgás. De nem is igazán fogyókúra lesz, hanem életmód váltás is.
katuska79

Hanna: :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1247409363.3883.jpg[/img]

[/img] Kép

fogyiban én is benne! Aki 90 naposat csinálna, összefoghatnánk, nem kellene mindig a kaján agyalni egyedül... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska,
tényleg?Itt nálunk Kaisers van, múltkor kerestem, nem volt, kérdeztem az eladókat, ők mondták, hogy ja, olyat csak a bioboltban árulnak :evil: Azóta nem néztem...
Ezt a méregtelenítést hogy csináljátok?Eszter is ezzel kezdte...Eszter hol vagy?Kellene a lökés nekünk! :lol:

benci

Jól kifáradtam. Nagytakarítottam. Ablakpucolás, függönymosás, konyhaszekrény kidzsuvázása. Szép tisztaság lett.

Ma reggelre leesett a kezemről a kinövés. Végre. Használt a fagyasztás. :D

Peni: örülök, hogy bejött a recept. Most én is megennék belőle egy fél tepsivel. :oops:

krisz78

Sziasztok.
Vagyok én is csak a héten vizsgáztam és arra kellett tanulnom. Az írásbeli és a szóbeli (az egyiket) eredményét még nem tudom. A gyakorlati vizsgám 4-es lett.
De hátra van még 3 szóbeli jövőhéten.

A Joel egy pár napja már négykézláb áll és hintázik.
Ebédre már főzeléket kap, tízóraira tejpépet szoktam adni és uzsonnára gyümölcsöt. A többi az mind tápszer neki.
Foga egyenlőre még nincs, de nagyon sokat magyaráz és kacarászik.

Most megyek 15.-én uh-ra talán akkor már kiderül, hogy fiam lesz vagy lányom. Egyenlőre még nem híztam semmit.

manocskak

Benci: még itt a sarki retek Profiban is van. Múltkor azt hozott a férjem búzadara helyett. Dara, dara. Neki aztán mindegy volt. :)

krisz78

Krisz :D
Hát akkor valszeg csak pont akkor nem volt a Kaisersben, és a hülye eladó félrebeszélt...tök ciki, én már több ismerősnek, rokonnak mondtam, hogy itt nem lehet kapni csak bioboltban :oops: Mondjuk az is igaz, hogy az ominózus eset óta én sehol nem kerestem...
Móni, ügyes vagy, hogy pocakosan, gyerekek mellett még tanulni is bírsz...
Gondolom, titkon azért kislányt szeretnétek :wink: Épp ma tudtam meg, hogy sógornőméknél is jön a kislány...bár ott már van egy fiú és egy lány, mindegy volt...

benci

Moffliról nem tudtok valamit?Valaki nem írt neki priviben?
Remélem, jól vannak...

benci

benci!

Batkata,
ez nem ér :twisted: Hivatalos fogyókúráról volt szó, nem pedig Borik utáni vetődésekről :lol: :wink:

Hááát, valahol el kell kezdeni. ;)
Egyébként a viccet félretéve: asszem majd konzultálni fogok orvossal, mielőtt elkezdem a Garfield által gyogyókúrának nevezett fogyókúrámat. 30 kilót, na jó, 25 kilót leadni okosan és ügyesen... ehhez már segítség kell...

Na, megjött a sarudi különítmény: Apa és Juli :D
Megyek, megfürdetem a csajszit...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Lucus: köszi!!!

Fogyókúra: én már egy hónapja szenvedek :( Nagyon nehezen indult be, de a héten rámjött egy régi farmerem és ma egy blúzom is!!!! :D Na jó, a farmer feszül, viszont jól összefogja a lengő hájakat :D

Móni: gratulálok, ügyes vagy!

Krisz: jöhetsz hozzám is takarítani :)

Benci: sajnálom a rossz éjjeket.

Nálunk szerencsére az éjszakák nyugisak, viszont napközben nem alszik szinte semmit. Mai alvás: délelőtt 20 perc és délután 30 perc.

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!
magdolnasz

Írtam Mofflinak mailt, remélem válaszol! És azt is, csak azért nem jön, mert minden jól alakul nála!
magdolnasz

Na,itt vagyok már én is!
Elmentek anyukámék is.Húgom is itt volt.Jányom'fürdik én meg leültem már egy cseppecskét.Egész nap mászik,hempereg.Mindenbe kapaszkodik meg és áll fel.Nem lehet már egy pillanatra sem levenni róla a szemem.Felfedezte a dohányzóasztalon a fiókot és kihúzza. :shock: (felfedezte:a nagyanyja megmutatta neki,hogy milyen jó móka kihúzni!) :lol:
Én nagyon rajta vagyok most ezen a fogyin.Nem csábulok el,nem szabad.Le kell fogynom!Muszáj!Majd egy pár nap után nyilatkozok róla bővebben,hogy hogy állok vele! :) Oks?

Eszter

Kép
eszterem

Batkata,
nekem 35, na jó, 30-at kellene leadnom :shock:
Magdi,
hogy csinálod?Hú, akkor nem is merek majd talizni Veled, mire sort kerítünk rá, már bombázó leszel, én meg... :twisted:
Eszter,
azért valamit elárulhatnál Te is :lol: Mi ez a sutyiba fogyás? :lol:
Hát, anélkül, hogy most offolnám a topikot, én tényleg nem tudom, hogy fogom bírni...igazából már 2-3 napja elkezdtem(volna), de egyszerűen nem bírom ki édesség nélkül... :( :oops:

benci

Benci: nyugi, messze van még a bomba alak :) (volt nekem valaha olyan??? :shock: ) Rajtam is van 20-25 plusz. A fogyás titka: nem eszem. Én csak ilyen radikálisan tudok. Ha már lement vagy 10-15 kg, akkor áttérek a semmi szénhidrátos dologra.
magdolnasz

Csajok vigyázzatok mert az egyoldalú diéták és a koplalás többet árt, mint használ! HA fogyni akarunk akkor többet kell elégetni a bevitelnél!
Magdolna! vigyázz a null szénhidráttal mert ellenkezőleg is hat! AMint egy pici szénhidrát kerül a szervezetbe azonnal raktározódik! Sőt az égetéshez szénhidrátra van szükség. és hosszú távon nem lehet tartani sem. A normális egészséges élethez szükség van rá! Akkor inkább nézd meg a GI diétákat alacsony szénhidráttal.
Én ezért fogok updat-elni mert semmi éhezés és mégis fogyás. A próba héten remekül szerepelt:) ja és lehet enni édességet is de csak délig...szóval már megéri:)

Ennek örömére elmentünk fagyizni és bevágtunk akkora adag fagyikat, hogy na.
katuska79

Katuska: természetesen nem 0 szénhidrátra gondoltam. Csak nagyon minimálisra. A terhességem közepén kellett csinálnom a szénhidrát diétát és jól ment. Csak muszáj beindítani drasztikusabban.
magdolnasz

Katuska,
az update-ban hiába lehet délig, azért zárójelben ott van, hogy lehetőleg sose egyél finomított cukrot, lisztet...de akkor meg mit?Gyümölcsöt, meg Norbinak az édességeit, amitől már hányok...semmi ízük, és hasmenést okoz a sok édesítőszer bennük...ennek ellenére valszeg én is ezt fogom, mert hiszem, hogy, ha betartod, tényleg fogyhatsz, előbb-utóbb meg tényleg életformáddá válik...csak egyszerűen nem tudom most elképzelni, hogy ne ehessek többet finom sütiket, csokikákat, fagyikat...este is...meg mindig :lol:
Magdi,
hogy bírod kaja nélkül?Én szédülök, ha nem eszem rendesen, nem beszélve arról, hogy tejem se lesz...terhességeim alatt én is diétáztam-160g CH-de akkor szent célom volt...most meg minden este úgy nyomom be a csokit, hogy jó, akkor majd holnap elkezdem :oops:
Ezért bízom benne, hogy ha többen nekifognánk itt, talán nem égetném magam...

benci

Magdi,
nekem sajna volt bomba alakom...így aztán most még szörnyűbb, ahogy kinézek...nem vágyom én már arra, elvégre mégiscsak 2 gyerekem van, és nem vagyok Rubint Réka :wink: , de ez a mostani is tarthatatlan már...

benci

Benci: én jól bírom. Ha nagyon szédelgek, bekapok pár szelet sajtot, vagy 1-2 kekszet. Terhesség alatt jó ideig 120 gr-ot tartottam, mert úgy emlékeztem :oops: De egy barátnőm csak 80 gr-ot ehetett, életformává vált nála és egy év alatt fogyott 30 kg-ot!
Az update-tel az a bajom, hogy azok forgalmazzák, akik. Nem vagyok hajlandó egy fillért sem adakozni nekik!
magdolnasz

hát annak idején az update-tal 16 kiló lement. Gondoltam én kis naív, hog akkor most is nekiesek, és sittysutty lemegy megint a fölösleg... Nem tudom miért, de most egyszerűen nem megy!! 3 éve semmi gond nem volt, de most nem tudom tartani.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Fogyókúra... álmodni sem merek a szopi mellett.
Viszont én nem zabálok csokit és édességet. Valahogy nem esik annyira jól.

Mági! Király az üveg! Hihetetlen, miket nem készítenek. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lányok!
Nekem a 90 napos vált be nagyon, degeszre ettem magam, mégis sokat (13,5 kg) fogytam majd' 3 hónap alatt. Ami ebben a diétában nehéz, az a víznap. Azt viszont szoptatás mellett nem tudom, mennyire lehet tartani...

Egyébként szerintem az a legjobb, ha mindig megkérdezitek magatoktól, mit is akartok igazán enni, s azt eszitek. Ha a szervezeted pizzát kér, s te megeszel 6 tábla csokit, attól ő még a pizzára vágyik, s nemsokára csenget: pizzát akarok. Így hiába ettünk meg 6 tábla csokit, újra megyünk, teszünk egy kört a hűtőszekrény körül... (lehetőleg éjszaka közepén)

benci!
Nem nézetted, van-e a candida baktériumjaidból túlszaporulat? Ilyenkor előfordul, hogy a kis gaz candidák kívánják a szénhidrátot, a gazda (vagyis jómagad) meg adja nekik a tápot. Erre ők tovább szaporodnak, te meg még jobban kívánod az édességet... Ééés megérkeztünk az "Ördögi kör" megállóhoz...

Ja, egyébnként most nem tervezzük a hazamenetelt... Majd jövőre :( (Suttogva rebegem el: 7(!) éve nem jártam otthon... :oops: )

Na én elteszem magam holnapra, legyetek jók!
Jó éjszakát mindenkinek! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Benci! lehet sütni sütiket is, nemcsak édesítőt lehet használni, hanem gyümölcscukrot, nádcukrot, mézet is és a lisztet is lehet helyettesíteni!
Az édesítőkkel tényleg nagyon kell vigyázni mert káros:( hasmenés brr...

Magdolna! az update nem azt jelenti, hogy olyan cuccokat kell enni!!!! Azok csak megkönnyítik a dolgot de a saját eddigi kajáidból is össze tudod állítani! Én pl azt csináltam, hogy a fehér kenyeret azt elhagytam, helyette reggelire a felvágotthoz puffasztott riszt ettem. Délben ettem főzelékfélét, levest szóval ebédnek való dolgokat, főtt ételt. Előtte tízórai gyümölcs.
Vacsorára pedig húst, prököltet, paprikást, tojást, tejterméket salátával. Uzsonnára meg joghurt vagy kefír, sajt. A tésztát durumtésztával helyettesítettem, a liszt helyett pedig keményítőt használtam vagy magával a főzelékzöldséggel sűrítettem.
Ha pedig megkívántam az édességet akkor nem cicóztam ettem! A legalacsonyabb kalóriatartalma pl a rizsescsokinak van bármily hihetetlen:)

Mágnes! most mondjam azt, hogy öregszünk? változik az anyagcserénk :x

A lényeg, hogy olyan fogyókúrát kell választani ami beleillik az életvitelbe és ami kisebb változtatásokkal hosszú távon tartható és nem tudja megzavarni semmi. Nekem az egy hetes meg 90 napos diéták azért nem válnak be mert hazamegyünk és máris borul az egész..még sme mondhatom, hogy bocs mama nem kérek a nagy vasárnapi ebédből mert épp gyüminap van...
katuska79

Sziasztok Lányok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Férjemmel közösen egy egészségügyi témájú oldalt készítünk Orvostudakozó címmel. A társalgó rovatot most indítottuk útjára (számos témakörben lehet nyitni új topikokat) de segíteni kellenne a felpörgetésében.
Szóval ha van kedvetek és időtök gyertek, nyissatok számotokra érdekes témákat és beszélgessünk, írjatok. Én már létrehoztam a Babák és gyermekek egészsége pontban a 2009.januári babák topikot.
Ha bármi észrevételetek, kritikátok van írjátok le légyszí priviben.
Köszönöm!

A weboldal címe: http://www.orvostudakozo.hu

sahli

Katuska!
A 90 napos diéta tényleg nehezen tartható, nálunk is mindig kellett anyósnak jelezni: most főzeléknap van, ma húsnap... stb, stb. De nagyon rendes volt, mert volt, hogy háromfélét vagy kétfélét főzött, hogy tudjam tartani a diétát, sőt volt, hogy az étrendet úgy alkította, hogy ne legyen nagyon nehéz a menü előállítása.
Pl. a fehérjenapon hús ettünk, saláit csináltam magamnak, meg még annak, aki kért, a szénhidrátos napon tészta volt, stb. stb...

Na de mostmár tényleg elhúzok durmolni...
Kép Kép

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Igyekszem majd gyakrabban jönni és pótolni a lehetetlent, mielőtt teljesen lemaradok!
Kép

Addig is hozok pár képet:
Kép szövetség
Kép alvás
Kép mászok1
Kép mászok2
Kép
Kép járóka
Kép Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika - A véres kakija miatt kellet menni, meg azért, mert nagyon nagyon sokat bukott és hogy megnyugtasson a doki, hogy ez nem kóros reflux, hanem élettani. Illetve nála a tejallergia a bukások egyik kiváltó oka volt.

Amúgy egyre fogytán a tejem, szóval amíg van adom neki, de próbálom a tápit is. Mit nekem még egy-két hónap kenyéren és vízen! :D :D

Eszer már nem szoptatsz?? vagy nem csökken a tejed a fogyitól?

90 naposban én is benn vagyok, majd!

Milán nagyon ügyes! A tesós kép nagyon jó!!!

Du csak olvastam hogy valaki kért jelszót, de nem jegyeztem meg Bocsi Ki volt??

Lányok nem aggódásból csak kíváncsiságból kérdezem, hogy
Zille már több mint egy hónapja fordul hátról hasra de vissza max ha 5x csinálta azt is szerintem a gravitáció miatt. Mennyivel utána jönnek rá, hogy ezt visszafelé is lehet? vagy ez nagyon egyéni?

ÉÉÉÉSsss Zille ma négykézlábra állt!!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép
lucus16

Jó reggelt!

Hanna: huszadik szülinapod tizenharmadik évfordulójára sok-sok boldogságot Neked!!!!!

Katuska: köszi, hogy így leírtad! Ha nem baj, később zaklatlak ez ügyben! Csak az a baj, hogy türelmetlen vagyok és rengeteg plusz kiló van rajtam.

Enikő: mekkora Milán! :shock: gyönyörű és nagyon ügyes!!!!

Lucus: gratulálok!!!!!
magdolnasz

Batkata: kicsit képezz ki kérlek a 90 naposból. Milyen nappal, kell kezdeni és hogy jönnek egymás után a napok? Víznap milyen gyakran van? A többire gondolom rájövök magam!

Lányok mikor kezdünk veszettül fogyni??:-))

KépKép
peni

magdolnasz

Katuska, köszönöm a segítséget. Éjszakai szopizás alatt még eszembe jutott valami hüye kérdés, de elfelejtettem. Vagyis annyira emlékszem, hogy tényleg hülye kérdés volt. :oops:

Jaj eszembe jutott. Szóval hülye kérdésem: amikor mással etetem, vagyis pl. tejpépet v. gyümit kap. És a száját szorosra zárja, akkor ugye ne tömjem bele a többit. :oops: :roll:

Shali, mindjárt megnézem a Lapot amit csináltatok. Kíváncsi vagyok rá.

Fogyi: én még nem állok neki. Tornázni megyek majd, amikor anyósom elmegy nyugdjba (2 hét) utána el tudok menni de is. És ő vigyáz Zsófira.
Súlyfelesleg: ott tartok, mint terhesség előtt. AKkor 5-8 kg plusz volt rajtam. Azt kellene leadnom. Azért a következő terhesség előtt le szeretném adni, és onnan indítani.

Ma rendeltem horoszkópot Zsófinak. Kíváncsi vagyok. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

Shali, nem találom a topikokat. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

megvan :D

Kép
Kép
cs_erika

Szia Erika!

Még nagyon kevés topik van mert pénteken indítottuk. Rányomsz a társalgó rovatra és ha szeretnél ú topikot nyitni akkor új fórumtéma nyitása.
A 2009.januári babák topikot már megnyitottam
http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=topics&id=14

Ha valami nem megy csak szólj! :wink:

sahli

Első hozzászólás előtt egy rövid regisztráció szükséges, a páciens regisztráció címszó alatt.
Próbáld ki! Köszi :)

sahli

Shali, beléptem, és írtam is. :D

Kép
Kép
cs_erika

Ma ájszakánk, az eddigiekhez képest sokkal jobb volt.
hajnali negyed kettő: ébredés, "nyikorgás", nem visszaalvás magunktól :roll: , anya hívás. Anya megy, Zsófi a kiságy felső részében teljesen, és még kúszna, ha tudna :lol: . Visszarakás, ordítás. Cumi be, Zsófi hasrapörög, ordítás újra, cumi bepaszíroz újra, Zsófi fej le, alvás. :lol: kelés hajnali negyed 5, evés, alvás vissza, kelés 7 óra, evés, és alvás még 8-ig. Most kelt fel.

Amit tegnap csináltunk, apa levetette velem a borostyánláncot, mert Zsófi megtalálta, és húzogatta. Lehet, hogy e miatt ébredt fel éjjel? nem hiszem, de ha mégis, akkor nincs rajta már.

Amit meg észrevettem ma reggel.
A szájában alul a fogai helyén, mintha fehérlene az inye. Nem dagadt egyáltalán, de szerintem határozottan látszik két fehér pötty. Szerintetek? (shali, ezt lehet, hogy átmásolom a másik topikba is, csak, hogy pöörögjön. Valaki csak jön még rajtunk kívül is. :lol: )

Kép
Kép
cs_erika

Na jól van csajok, gyertek Ti is, én megtettem már a magamét. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Zsófi éppen a szónyeg-parketta határán hasal, és püföli a parkettát. :roll: 8) Az utóbbi időben mindenen dobol. Apa azt mondta, kap majd egy dobot. (még az kellene)

Kép
Kép
cs_erika

Na megyek átöltözöm,mert még hálóingben nyomulok, és foglalkozom egy kicsit a gyermekemmel, mielőtt a de-i alvását elkezdené.

Kép
Kép
cs_erika

Főleg, hogy az utóbbi üzenetek mind én voltam. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?