A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sahli:
tök jó az oldal :) Írtam és topicot is nyitottam :)

Hanna:hol gondoltad zárttá tenni? Az anyatanyán? Én benne vagyok!

Ja nem is mondtam:
volt lent az udvaron a himlős szomszéd kisfiú Anyukája. Azt mondja, hogy nem lenne-e gond, ha lehozná a fiát, már száradnak a himlők.. Egy darabig néztünk a másik szomszédasszonnyal, nem tudtuk mit is szóljunk, aztán én mondtam, hogy hát én nem örülnék neki, mert elég egy lebedző pötty is, és fertőz.. Nem tetszett neki... :? Ráadásul Anyuka nem volt még himlős, szóval ő is simán fertőzhet. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: szerintem ne is foglalkozz a védőnénivel
Miért tennénk zárttá??

Erika: bomba alakod van :) én is ilyet szeretnék :P
Aranyosak a Zsófis képek!

Köszi a rizses hozzászólásokat, azt hiszem kipróbálom mert a gyümölccsel kb. 1 órát bírja.

sahli

Köszi szépen Csajok!
7430g és 70,5 cm most.

Zárttá akkor tehetjük, ha írunk Apának.
Gondoltam, akkor több mindenről jobban írnánk. Vagy nem?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szilvi: Saci itt rötyög Lillának :lol: :lol: :lol:

Mesi 31, Zaza 28 hónapos koráig szopizott, 18 hó van köztük, így jó ideig együtt.... a vége már nagyon fárasztó volt, kicsi lelkük ide vagy oda... szóval a végén én siettettem az elválasztást. Sacit is addig szeretném, amíg kéri (de nem tovább, mint a többieket). Mit írnak a mamamin?

Csöre
csöre74

Ne értsetek amúgy félre. A védőnő jófej. Csak szerinte vékony O. és keveset hízott. Szerinte kevés a tejcsi kalóriája.
Mondtam neki, nem tudok mit tenni, mert mióta bejött ez a dög meleg, csak a cici kell neki, hiába adnék mást. Na, most hetente átkocogok méretni és én leszek a paramami.

Kép
hanna30

Hanna: részemről mindegy, ahogy a többség dönt. Nagyon szépek Olivér méretei! Mi baja a védőnőnek????????

Mágnes: tudod mi jutott eszembe??? A ruha :D
magdolnasz

Hanna:
elég nehezen lehet itt zárttá tenni, nekünk van itt zárt fórumunk, nehezen értük el... :cry:
Ez teljesen jó paraméter Olivérnek!!! Az én 9 kilós fiamat akkor elküldené futni??? :shock: (ma volt nálunk is a védőnéni, és megint közölte, hogy hihetetlen, hogy januári a gyerek, olyan hatalmas.. Mikor megmondtam hány centi, majdnem hátast dobott... :lol: )

Sziszi:
Anna 6 hós koráig szopott ,de mi extra esetek vagyunk, (pajzsmirigy plusz rengeteg Closty szedés...). Bence pedig 4 és fél hós koráig, bár még kap hozott tejet, de már csak napi egy alkalommal, és azt sem mindig...

Kép
Kép
Kép
mágnes

basszus Magdi!! :oops: ég a pofám!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]A írta:z én 9 kilós fiamat akkor elküldené futni??? Shocked

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Mági: ne égjen, én is elfelejtettem :) Most jutott eszembe :D
magdolnasz

Topikzárás: szerintem mehet. Gondolom akik akartak csatlakozni már megtették. Akik még akarnak a zárás hírére megteszik.

Zsófi nincs 7 kg és 3 nap múlva fél éves. Ő sem egy hatalmas baba. Hanna, megduplázta már a születési súlyát Olivér nem? Jó kedélye van, nem néz ki betegesnek. Szerintem lépd át a védőnő hülyeségét.

Ezért utálok én is menni tanácsadásra. Teljesen beparáztatják az embert, és kell pár nap míg vissza tér minden a régi kerékvágásba lelkileg. Múlt hónapban szerencsére nem történt nálunk eget rengető, hanem az az előtti hónapban. Volt egy hét, míg mindenkitől kérdezgettem, hogy szerintük is sovány-e Zsófi.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnasz! A kistesóra jó lesz a ruha. :)

Kép
hanna30

Erika! Ok. Átléptem. Majd jön a doki.
Ha szerinte is gebe, adok neki nokedlit csirkepörkölttel és babgulyást kenyérrel. :)

Kép
hanna30

Na!

Elnéztem az első oldalra, Shali nyitotta a topikot 2008. május 8-án. (milyen régen is volt már. :!:

Végig futottam az oldalt, és az első oldal hozzászolói közül Shali, és Peni maradt meg. :D

Kép
Kép
cs_erika

Annyira nincs kedvem semmihez!

Zsófi ha felkelt szerintem elmegyünk sétálunk egy nagyot. Már kivagyok attól is, hogy nem megyek sehova, de ötletem sincs, hogy egy fél éves gyerekkel hova mehetnék. :x

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: nálunk nem lesz tesó :)
magdolnasz

Gondolom már kinőtte a leányzó... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaj, Csajok, akartam írni, hogy a tecsóban (legalábbis Harasztin) 50%-ért vannak a mosható úszópelusok... fürdőruha van ráírva magyarul, az úszópelus csak angolul. Van bugyófazon, meg lányoknak egyberészes fürdőruci... 650 ft-nál kezdődik!!! (nem az egyberészes, az húzósabb)

ÁÁÁÁÁÁÁ, Hanna, ne írj nekem nokedlit csirkepörkölttel, mert menten készítek egy adagot, és azt most nem kéne :oops: :roll: :lol:

Erika: akkor Zsófi Saci méret...

Csöre
csöre74

Mági: szerintem ki :)

Hanna: turmixolj le csülköt krumplival :)

Képzeljétek, kaptunk az önkormányzattól 10ezer Ft-os vásárlási utalványt, szentendrei babaként :) A helyi használtruha-kereskedésbe :shock:
magdolnasz

Benci: ti nem kaptatok?
magdolnasz

Sziasztok!

Megvolt ma az oltás-meg se nyikkant Borka-most várom, hogy lesz-e láz...amúgy 7430gr, 70cm...megint hízott majdnem félkilót 3 hét alatt, bár szerintem ez már a Sinlac is...
Alig várom már, hogy húsos kajákat is adhassak, ezek a csak főzik iszonyú íztelenek, meg is értem, hogy nem csúsznak...
Magdi,
miért nem lesz tesó?
Kérdeztétek, hogy mi a bajom a dokinőnkkel, hosszú, és többfelvonásos sztori-írtam már róla-a lényeg, hogy emberileg nincs a topon...
Nem tudom, mit akartam még...annyira fáradt vagyok...és ez a meleg :evil:

benci

Zsófi felkelt.

Csajok én mára elpályáztam. Már idenőttem a géphez, megyünk levegőzni.

Kép
Kép
cs_erika

Magdi,
de, mi is kaptunk!Basszus, ha most nem írod, teljesen kimegy a fejemből...asszem szerdán lehet még átvenni...micsoda, használtruha-kereskedésbe? :shock: :x :x

benci

És az hol van?

benci

Nincs semmi bajom a túrikkal, csak onnan vásárolok szinte ruhát, de, hogy ezt kapni kezdő támogatásként a polgármesteri hivataltól :shock: Mindjárt becarok :lol:

benci

Benci: a Kálvária elején, ahogy a 11-esről lefordulsz balra. Alapból nekem sincs velük bajom, de ez elég gyenge bolt. Voltam bent párszor és egy felsőt, meg egy napozót tudtam venni a gyereknek összesen. Szerdán 10-12 között lehet még átvenni. Kell a születési és a lakcímkártya meg a te személyid.
Jövő kedden jössz velünk dokinézőbe?
Tesóhoz már öregek vagyunk :)
magdolnasz

Ja és Hanna - Olivér vigyáz a vonalaira, hogy Sacit nehogy nagyon lehagyja!! Hogy :lol: :lol:
Amúgy szerintem teljesen jó méretek!

Zille nem hagyta nagyon le Sacit ruha nélkül 7100 körül van! Meg ő most indult be mozgásilag!
És ő már azért rendesen kap a cici mellé mást is, most jó időben próbálkoztam a főzivel (tegnap nem) és megevett 3/4 üvegnyi krumli-répát 3 kiskanál almával!

Tényleg Mági nem próbáltad, hogy egy fél almát hozzá adsz? Aztén fokoztaosan csökkented az almát?

Kép

Kép
lucus16

Bakker szúnyog invázió van nálunk, nem lehet kimenni!!!!

Kép

Kép
lucus16

lucus:
almával adtam, és így sem kellett neki.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdi!
Ja, az a bizományi? Nem voltam még bent, de sokszor elmentem előtte...
Jövő keddet még nem tudom, mert aznap lesz a fiam szülinapja, itt lesznek anyósék is :twisted:
Tesó, méghogy öregek :roll:

benci

Na a fürcsis képek :D

Kép Kép Kép Kép

Csöre
csöre74

Lucus,
szúnyogok, itt is hemzsegnek :evil: ...az árvíz miatt...

benci

Csőre :D
Kaput zárjátok rendesen? :lol:

benci

Itt légy van sok... szúnyogok csak estefelé. HOgy bírják ezek a dögök a napot?!

Csöre
csöre74

Csöre: fantasztikusan ügyes Saci! És széééééép!

Benci: reggel háromnegyed 9-re megyünk. Gondold át, aztán megbeszéljük. Igen, öregek :D

Mágnes: sütőtök? Nóra a sárgarépát messzire köpte, de ahogy összekevertem sütőtökkel, azonnal falta.
magdolnasz

Csöre - 31 és 28?? Azta, akkor te jól "kiszolgáltad" őket! És a végén hogy volt már tudtak beszélni és kérték a cicit? És csak reggel meg este vagy amikor igényelték?

Kép

Kép
lucus16

Lányok, Nálatok a sütőtök gyümi, vagy főziszámba megy?Mert én azt hidegen adom :roll: :oops: , gyüminek...

benci

Magdi,
ok., jelzem majd, ha tudok menni :D
(én egy évvel idősebb voltam, mint Te most, amikor Borkát szültem :lol: )

benci

Luca: igen, tudtak beszélni, és az elválasztást is meg lehetett velük beszélni. És kérték, mondták, hogy cicit kérnek (a legnagyobb gáz az az időszak volt, amikor még nem, de elég erősek voltak, hogy lerángassák a pólómat. Főleg Zalán :roll: HOgy hányszor egy nap? Nem tudom. Amikor kértek. Nem csak reggel és este. Zalán 15 hósan inni még nem tudott, ezért neki az ital a cici volt. Persze utána megtanult, de napi 4-5 szopi simán befigyelt.
Magdi: köszi :D
Benci: zárjuk, de a kilincset még nem éri fel :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Benci: én főzelék formában adom. De nem szoktam ezeket melegíteni, csak egy kicsit, ha a hűtőből veszem elő. Kéne?
magdolnasz

Magdi: nem kell melegíteni, csak ha a baba igényli... legalábbis én úgy csináltam (kivéve, ha hűtőből veszem ki...)
1 évvel vagy csak idősebb nálam, és én is szeretnék még 4-iket :wink: szóval minden indok elfogadható, de hogy öreg vagy, az nem :wink: :lol:

Csöre
csöre74

Köszi lányok a bíztatást, de az uram se "mai csirke" és 39-40 évesen már nem merném bevállalni :) Én is egyke vagyok, lehet ezért sem motivál.
magdolnasz

na,de sokat írtatok!Lemaradtam...Milyen topic nyílt?És ezt hogy lehet lezárni? :o Azt olyankor nem figyelheti senki?
Hanna:Olivér nagyon szépfiú :!: :!: nem gebe.Normális... :!: :D
én lányom 7és fél kg és 70 cm.
Képzeljétek!Nem elég neki 1 üveg kaja.2üveggel is bever... :o :shock: :P Úgyhogy duplát kotyvasztok,vagy az üveghez teszek anyatejet és zöldséget pluszban(a főzikhez) :roll: :)
Katuska:Én bio rizsgolyót vettem.Azt nm kell forrázgatni,csak beleborítom a gyümikhez pölö és mixelem össze.Tök olyan lesz a kajája mint az üveges... :)
Csöre:Saci édibédi kishusi!
Na még olvasok visszább is :!: :roll: :oops: :o :D :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Csőre,
jól beszéltél :lol:
40 évig simán belefér szerintem a szülés, főleg, ha nem első, de akkor is...én is szülnék még, ha kicsit jobb kondiban lennék...apa mindenképp szeretne még egyet nálunk :D
Főziket elvileg melegíteni kellene, én úgy tudom, de pl. a fiamnak sosem melegítettem, úgy szokta meg, nem hiányzott neki melegen...azóta se bírja nagyon melegen a kajákat :lol:

benci

jaj!Hanna: hepi-hepi börsztdéj túú júúú!

Eszter

Kép
eszterem

Hány éves vagy?21?

Eszter

Kép
eszterem

Magdi,
ha most nekifogtok-és ez már jó korkülönbség lenne-még 2-3 beleférne 40ig...szóval, miről beszélsz :roll: :lol:

benci

Szilvi:cukika a lányod!

Eszter

Kép
eszterem

Csöre: Saci nagyon kis csibészes :)

XIV., XV: kerületben tud valaki babuszi helyszínt?

sahli

Ti aztán termeltetek!
Mágnes: Ádám is sikitófrászt kap a répától. Ma a cukkininek hisztizett. Bezzeg a sütőtök! Az jöhet kétpofára.
Én nem melegítem, csak ha hűtőben volt.

Hanna: Olivér gebe???? :shock: Hasonló paraméterekkel az én fiamra azt mondták, dunduska.

Csöre: Saci tündéri! Ez a lány egyszer meg fog szökni!!! :lol: :lol: :lol:

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?