A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

lányok help!

popsikiütéssel micsináljak???
nagyon csúnya lett neki estére már szinte sebes:( bepanthent kentem rá de eddig xart se ért..

mikor bőrgyógyin voltunk akkor még nem volt neki ezért nem kérdeztem/nem mondta mit kell erre.
adott vmi rázófolyadékot amit állitolag a hajlatokra kell/ene ha lenne olyan is. ez is hajlatnak számit? de rázókeveréket popsira? ilyet még nem hallottam.

azt a zsirozót kenjem rá amit a "többi" ekcémára? már 1x kentem rá de semmi csak rosszabb..

sudocrem? persze pont most fogyott eé és olyan rohadt drága!

jajj szegény kicsikém olyan csúnya neki biztos fáj is.

a combját arcát is mintha vakarni próbálná :roll:

körömvirág kenőcsöt v canestent tehetek a popsira sztetek?

ja és lehet h fogzik és azért van ez az egész mizéria a bőrével ennyire extrán?olvastam ilyesmit..

andy

Kép
andy30

Reni
Nagyon csinos a kisfiad! :)

kata

Gratulálok a hófordulóhoz!!! :) Annyira édes Kevined!!! Meg kell zabálni!! :)

Lányok, bár sajnos most nincs itt mindenki, de egy másik topikban a csajoknak van egy közös albumuk ahova feltöltik a képeket és csak Ők látják. Szerintem jó ötlet! Mit szóltok?? Csinálnék Én is egy ilyet mindenki feltölthet képeket és csak Mi látjuk akinek megvan a jelszó! Na??

Kép
Kép
anya1118

andy
Lehet a fogtól persze, próbáld kenni , biztos jobb lesz! Nekünk egyszer nagyon csúnya volt a popsija Én sudocrémet kentem rá, attól jó lett , szinte azonnal. Szegény Regi, és sírósabb is vagy miből gondolod, hogy fáj Neki??? Ne aggódj biztos rendbe jön, pár nap.

Kép
Kép
anya1118

Andy
Én is olvastam valahol, hogy fogzás okoz kiütéseket. Körömvirág mehet, de canestent ne kenj rá. Sudocreamből pedig van egész kicsi kiszerelés 990ért a dm-ben, ha jól láttam.

Klarissza
Nagyon jó volt a mai délután, remélem többször meg tudjuk majd ismételni és Fannikám sem lesz enniyre érzékeny. majd itthon sikongatok többet napközben neki, szokja csak meg.

Kép
Kép
nati80

Anya
Jó ötlet! Bár nekem időm nincs feltenni ide képeket, lehet oda sem tennék fel gyakrabban.

Klarissza
Teszel fel képet a gyerekekről ide? Kiváncsi vagyok hogy sikerült.

Kép
Kép
nati80

Anya:köszönjük :lol: szerintem jó ötlet :lol:

000kata

Sziasztok!

Kata, boldog hófordulót :lol:

Anya, szerintem jó ötlet én támogatom :lol:

Andy, lehet a fogzástól és lehet 3 napos láz is. Nekünk a legutóbbi fog kibujását megelőzőleg az egész teste a feje búbjától a lábujjáig kiütéses lett és 3 nap alatt el is múlt, de az is lehet mi a 3 napos lázon estünk át mert magas lázunk is volt. Én nem kentem neki rá semmit, nem vakarta szépen elmúlt. Ha belázasodna akkor lehet 3 napos láz is az is ilyen tüneteket okoz. Mostanában elég sok kicsi átesett ezen más topikban olvastam.
Popsikiütés egyszer már nekünk is volt a nagy melegben én akkor sudocrem popsikrémet kentem rá és el is múlt a következő peluscserére. ezen kívül sűrűbben kell pelust cserélni. Viszont ekkor csak a poinkon volt kiütés máshol nem.

Kri

Kép
Kép
kri29

Helloka!

Andy a rázó folyadék szuper! Ált. ezt adják bárányhimlő esetén is nagyon olcsó (legalábbis pénztárcakímélő) és szuperül szárít nyugodtan kend a popsira, mert az a lényeg, hogy most száradjon, szárazon maradjon. Tehetsz rá hintőport is és sokszor cseréljetek pelust!

Nati a sikongatás jó ötlet és bocsi. Csajok Fannika nagyon megijedt nálunk, mert Mátyás annyira örült neki állandóan sikongatott jó hangosat.

Képek:
Kép
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
Mégsem megyek nyaralni hétfőn, így esetleg csatlakoznánk hozzátok a strandolásra. Végülis nekem mind1, hol pancsolok. Amúgy milyen itt nálunk a strand? Gondolom az élménybe mentek, ugye? Van elég árnyékos rész? Te kiviszed a babakocsit?

Kép
Kép
nati80

Jók lettek a képek! Fanninak milyen kerek szája van!
Mátyás nagyon vidám, tökéletes kis pasi!

Kép
Kép
nati80

Időjárás függvénye, hogy mikor megyünk strandra :? Remélem minden nap :lol: Nagyon szupi rengeteg árnyékos hely van és persze viszek babakocsit, mert levegőn még csak abban tud aludni. Ha jöttök kiviszem a beleülős gumikarikát, mert kettő van amit mutiztam meg van egy régi is csak az eresztett, de most beragasztottam és úgy tünik tökéletes! Azt kiviszem nektek. Mivel Mátyás még nem ül így nem tudom beletenni a pancsoló medencébe, csak a nagyba (140 cm) és ott jön velünk annyira élvezi, de ott is sikongat!!!!!!!! Ja ami fontos, hogy hozzatok vizbe tehető pelust! vagy fürcsigatyót! és csak magadnak vegyél jegyet, mert két éves korig ingyenes!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza milyen az a gumikarika?

Kép
andy30

Andy, érdekes Nekünk a sudocrem nem vált be, hanem a bepanthen... Ésa fogzástól lehet, nálunk is ez van.

Klarissza, Nati jó lehetett, hogy találkoztatok. Egyébként amikor dokinál voltunk Natasa is kurjongatott egy sor és megijesztette a következő kislányt (1,5 éves...). De múltkor meg ő ijedt meg a barátnőm 3 évesétől, amikor hangosan nevetett...

áttört a 3. fogunk, és ez felső. Most már pillanatokon belül 4fogúak leszünk...

Jó hétvégét!!!

Kép
pipal

pipal és nektek h függ össze a fogzással? már előtte előjön v csak aznap v meddig tart? csak a popsin?
nekünk egyre több helyen van. ma már a combján is nem 1 hanem vagy 3 pötty van:(
na még 2-3 napot adok neki ha nem mulnak jön a szteroid.. v nemtom.

amugy volt a felicitas csomiban egy pelüskiütés elleni johnson's minta azzal bekentem reggel és szebb lett tőle! pedig johnson ellenes vok hallottam h allergizálnak.
ma meg veszek sudocremet az legyen itthon! és veszek pelust is babloveot mert amugy mindig azt használok most meg tescos van lehet az is bűnös :roll:

andy

Kép
andy30

Andy
Nekem mondta a doki, hogy leggyakrabban a pelenkacserer a ludas a kiütésekben. Használd amit eddig és ha javul akkor az volt a baj.

Klarissza
Pont ma láttam a malomban (bambini) olyan beleülős gumit 2380ért, gondoltam meg is veszem vmelyik nap. nagy pereme van és széles gumi a pelus alatt. Van amúgy úszópelusunk, de most vettem még 1 csomaggal.

Kép
Kép
nati80

most már tegyen vki képet erről a beleülős gumiról! :roll: :)

Kép
andy30

Sziasztok!

Most jöttünk meg Gyuláról, nagyon szupi volt minden!! :)
Még nem volt időm visszaolvasni, csak gondoltam lejelentkezek itt!
Most megyek, beindítom a a mosógépet.....vissza kell zökkennem a valóságba...... :lol:

Kép

Kép
ditta76

Klarissza: nagyonon édesek a gyerkösök :lol: :lol:

000kata

Kri:Szerteném vinni Kevintem tudod hozzánk hol van közel?Van az érdi meg én még a campona mellett találtam csak az a baj hogy ott hétvégén van.Nemtudsz valamit?

000kata

Kri: meghülyült ez a gép :? :? babaúszásra szeretném vinni Kevint.Vagy szerintetek már nem érdemes?Csak 6 hónapos korig van a buvárreflex.

000kata

Sziasztok!

Kata!
Én csak most kezdtem el Ádámot babaúszásra vinni, eddig 3szor voltunk. Semmi gond vele, nagyon élvezi és egyelőre úgy tűnik a merülésre is szépen halad a felkészüléssel. Sőt önként is bedugja a fejét a vízba.
A csoportban ő a legidősebb, de ez csak a rosszalkodásban nyilvánul meg. Ugyanis mivel itthon kiválóan megtanulta hogyan kell pancsi-pancsizni, így az usziban legutóbb már minden babát fröcskölt. :D
Érden is tuti van, mert a barátnőmék Tárnokról oda járnak.

Ezeket a beülősöket Ádám is imádja!

Kép

Kép
ske

Hello

Köszönjük Vera, Szóval Andy a felső a jobb, mert az alsó sajna bevág a kis popójukba!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Nati, Klarissaz!
Tök jó, hogy tudtatok találkozni! De édesek a bébik! És olvasom, Matyi „férfiasan” lerohanta Fannit! :lol:

Babuszihoz nem tudok hozzászólni, egyiket sem vittem, Ágostont se fogom….én viszolygok attól, hogy ledugdossuk a víz alá őket! Viszont pancsolni imád, Gyulán is alig lehetett kiszedni a nagy vízből!

Vera!
Nekünk az első-féle beleülős gumink van, csak nem a négyszögletes, hanem a kerek változata! Most is ezt használtuk, bevált!

Gondoltam, ide teszek fel képeket, de olyan sok lett volna, úgyhogy inkább albumba rendeztem, ide:

https://www.babanet.hu/album/foto.php?album=16476

Kép

Kép
ditta76

Ditta: nagyon jok a képek,édesek a gyerekeke :lol:

Ske:köszi szépen.Tudom van a balatoni úton.oda járnak?

000kata

Sziasztok!

Kata, Érden a Steak Haus mellett van az uszoda: http://www.bebiuszas.fw.hu/ ezen az oldalon minden infót megtalálsz. Nem késő még most se vinni ha szeretnéd, csak meg kell tanítani neki hogy a víz alatt ne vegyen levegőt. Aztán menni fog majd neki. Én drágálltam az alkalmankénti 2800,- Ft-ot, a bérlet is 4 alkalomra 9000,- és hat héten belül fel kell használni.
Mi is úgy vagyunk mint Ditta Ágostonja, imád fürcizni Zsombi, és a nagy uszodai vízben, sőt még a Balcsiban se félt.

Vera, én is olyan úszógumit akarok venni mint a felső dotó, csak a kerek változatot.

Kri

Kép
Kép
kri29

hahó

vera köszi a képeket én meg aszittem a fürdetőkarikáról beszéltek!
egyébként akkor fürdetőkarikát érdemes venni? nemtom h mosom meg benne... vera mennyiért adod amit lefotóztál a másik topicban?
és amugy h vagytok?

klarissza nekünk pont olyan van amit vera feltett a felső! akkor az jó lesz? csak most még az ekcéma miatt nem mertem fürcsiztetni pedig már a medencéje is megvan. majd a balcsira vettük de előtte azért még szoktatni kéne hozzá, nem nagyon szereti a vizet pedig skorpió:)

amugy popsikiütés meg koszmó eltünt de most a tarkón jött ki még.

sima zsirozó krém elmulaszthatja az ekcémát?nekünk most ez van felirva 4. napja kenem de eddig semmi, piros. ebben nincs gyulladásgátló akkor h fog elmulni tőle? szkeptikus vok, de szetroidot meg nem szeretnék rákenni. doki aszonta ha csúnya lesz akkor kenjem azt rá. egyelőre nem csunyább de nem is szebb (erős rózsaszin.)

Kép
andy30

ditta a pihi anyával kép!!!elolvadok!

csuri?
honey?

andy

Kép
andy30

ja megint elkezdtük tegnap a hozzátápit most krumplival kezdtem de ugy h teljesen felhigitottam anyatejjel. izlik neki! tegnap 20at ma 40et kapott és most akkor egy hétig csak ezt kap egyre többet. nemtom utána mit vezessek be..

Kép
andy30

ditta
Nagyon jók lettek a képek nagyon szépek vagytok!! :) Hol lehet venni ilyen beleülöst??? És bocsi, de nem látom volt Ágostonon úszó bugyi???

kata
Menjetek!!!! Sose késő elkezdeni!!! De jó lesz!! Amúgy Nálunk is 2800 sajnos. :( Vagy a bérlet 4 alkalom egy 10-es úgyhogy a Tietek még olcsóbb. Hajrá!! Én nagyon-nagyon ajánlom!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Anya:akkor megyünk megbeszéltem apával is :lol: holnap felhívom.Azt irja hogy kell vizipelenka ( huggies ) és száraz bicikléis nadrág az minek?és milyen az?????

Kri:köszönöm az infokat.akkor ti nem jöttök?Találtam még a campona mellett ott 6000ft 4 alkalom és százhalombattán is szeptemberbe indul ott 7000ft 4 alkalom.De itt hétvégenként vannak az oktatások.Én hétköznap szeretnék menni.

000kata

Anya!
volt igen! :)

Kép

Kép
ditta76

szája körül a nyáltól csúnya kiütéses lett...arra mit tegyek sztetek? :?

Kép
andy30

Kata, a hofeherfoka.hu-n találsz még infót ugyanaz mint a Camponánál, van Budaörsön is szerdánként, ott is 6000 4alkalom.
most csak ennyi voltam bocsi majd holnap jövök:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó, gyorsan Neked az ekcémáról. Sztem ua, mint nekem és kb. annyi idős lehettem, mint Te amikor nekem is kezdődött.
Minden évben durvábban jelentkezett, kb. 3 éve volt mikor már nem tudtam szinte lábra állni és kézben fogni olyan sebes volt.
Kb. 1000 dokinál voltam több 100 ezer Ft-ot elköltöttem (immunológus, természetgyógyász, kb. 8 bőrgyógyász ezekből is a leghíresebbek, belgyógyászati kivizsgálás, allergiológia, boirezonancia....) szóval mindent megpróbáltam és azt mondták autoimmun betegség :shock:
Szteroidot szedettek velem, de a kúra után még durvábban jelentkezett ezért azt abbahagytam és elkezdtem szedni a Lenkei féle vitamint a legerősebbel kezdtem , most már csak a közepeset szedem ( várandósság alatt is végig szedtem ) és rendeződtek a problémáim :shock:
Helyileg olcsó filléres ecsetelővel kenem a mai napig reggel és este ( Castellani ) nekem ez jött be!
Azt gondolom, hogy a lóadag vitamin helyre rakja az immunrendszeremet az ecsetelő ( ezt egyébként gombára használják :roll: és szárít ) pedig a viszketés miatt jó.
Hogy sikerült a lánybúcsú?

Kecskeméti csajok ! De jó nektek, hogy tudtok talizni, olyan édesek együtt a gyerekek :)

Dalma, BOLDOG NÉVNAPOT és jó pihenést a családnak.
(nálunk a helyzet változatlan alvásügyben, még mindig a franciaágy a nyerő)

Ditta, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Klassz fotokat tettél fel, nekem az anyával pihis a kedvencem.

Vera, IZÁCSKÁDNAK BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT ! ( most tartjátok? )

Andy, annyira sajnálom ami Regivel történik!!! Nekem a fiamnál voltak ilyen ekcémás dolgok és gyakran volt bronchitise is , de kinőtte.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

mammuci:köszi szépen,ti hova jártok?

000kata

Mammuci:én nem találtam meg az oldalon a budaörsit

000kata

hahó

evi milyen gyakran volt bronhitise és mikor nőtte ki?

már a bal karján is van...úgyh ma már szteroid

Kép
andy30

Sziasztok!

Már jó régen írtam,de remélem emlékeztek még rám. Olvasni olvasgattalak titeket,de írni nem nagyon volt időm. Ma van a kislányom szülinapja,hétvégén ünnepeltük. Kerti parti volt a szüleimnél,arra készülődtem. Hússütés volt. Nagyon jól sikerült. 2 hete az unokatesóm kislánya nálunk nyaralt 1 hétig. Jól elvolt a 2 kiscsaj, jókat játszottak,kirándulgattunk.

Hunor éjszakánként nagyon rosszul aludt,volt,hogy félóránként mentem hozzá. A foga miatt lehetett. 2 foga teljesen kint van,3 pedig már kibújt. Fölül először a szemfoga jött ki és csak utánna jött ki az egyik metsző. Most megint látom az íne alatt fehéredik a másik metszőfoga. Alul 3 fogacskája van. Most kb. 4 napja alszik megint rendesen éjszakánként. Enni nagyon jól eszik, amit adtam neki azt mindet megette. A csirkemáj nem igazán ízlik neki. Vasárnap lesz a kiersztelője,most arra készülődök.

Röviden ennyi rólunk. JA! Nekünk is kipirosodott a Huni feneke, én sudokrémmel kentem,az nagyon jó volt rá és fürdés előtt kb fél órával levettem a pelust róla,hogy szellőzzön a feneke.

Néztem a fotókat,nagyon aranyosak a babák mindegyik képen. Aranyosak ahogy kúsznak-másznak,csücsülnek,a nyaralós képek is aranyosak, Ditta képei is nagyon jók.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok!

Dalma, Boldog Névnapot utólag!:)

Evi, köszi az infókat bár nekem olyan hólyagocskák jönnek ki és valami folyadék van benne és nagyon viszket. De arra már rájöttem h sokkal gyorsabban leszárad ha egyáltalán nem vakarom meg piszkálom. Most pl tök jó a talpamon volt 1 és az is leszáradt attól eltekintve hogy olyan a talpam mintha hámlana most más nincs de ha erősödik kipróbálom majd mindenképp a Lenkeit Köszike!!!:)
Kata, mi a Camponához járunk és most néztem v alóban nincs ott a Börsi pedig áprilisban még ott volt tuti még néztemis h szerda délelöttönként van, de aztán lehet az már másik suli ha megtalálom belinkelem neked. De mért baj hogy 7vége? legalább Apa is tud veletek menni ha otthon van. egyedül azért nehézkesebb átöltözni meg ilyenekre gondolok. amúgy ahova mi járunk inygen belehet menni megnézni egy órát csak papucsot kell vinni és a padon végignézheted az egészet. Sokan jönnek babával is.

A lánybúcsú nagyon-nagyon jól sikerült húúú mi voltunk a Balcsi látványosságai hajnal 4 ig buliztunk!!!!!! (1előnye van hogy nem szoptatok) :oops:
Majd rakok képet ha nem bánjátok! :lol:
Domi meg teljesen elvolt apával itthon sztem észre sem vette h anya nem aludt itthon:) csak mikor hazajöttem és beszéltem neki folyamatosan kacagott meg magyarázott olyan cuki volt!
Kicsit lelkiismeret furdalásom volt hogy itthonhagytam de ahogy nézem neki meg se kottyant :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép Indulásra készen

Kép Vacsi közben (Én vagyok a menyasszony mellet)

Kép Kukisüti:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci
Jó lehetett a buli, jók a képek, de Te mióta vagy szabad???? :lol: :shock: :roll: :wink: :D

Kép
Kép
anya1118

Mammuci írígy, írígy én is már annyira mennék egyet bulizni!!!!!!!!!!

S közös mosoly!
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Köszi a köszöntést Évi, Anikó!
Nagyon jók a képek, bizti jó buli volt. Kaptak a pasik a "szabad" feliratra?: )
Ditta, szépek vagytok nagyon. Nekem a hamm bekapom kép tetszik nagyon! Ágoston annyira szép fiúcska!
Nati, Klarissza, jó, hogy tudtatok talizni, a héten mi Hangolkával találkozunk. Összeersztjük a gyerekeket. Panna is hangosan sikongat, Kornél meg mindig utánozza ezt. Szóval baromi hangos gyerekeim vannak... :)
Évi, mi meg gyógynövényes lötyit iszunk, Petinek kezd múlani az ekcémája, Kornélnak meg a fosija. Én meg csak úgy iszom. Anyósomnak elmúlt a cukorbetegsége, szóval elég hatásos lötty.
Még mindig nagyágyban nyomul a kisnő? Bőg, ha átteszed az ágyába? Másik szobában van az?

Judit, a neved imába foglaltam! Hatott a szer! SEDATIF PC. Homeos alvássegítő bogyesz ha nem írtam volna még. Panna lefekvés előtt kap egyet feloldva és alszik 9-1-ig, de nem is szopizik amikor felkel, elég a cumi vissza, majd 4-kor szopi, és utána kb 9-ig szunya. El sem merem hinni, hogy már csak 2x ébred fel. Annyira abszurd, hogy ennek így örülök, Kornél ilyenkor már réges-rég egyszer sem ébredt fel.

Klarissza nagyon jóképű kispasiaid vannak. Ez régebbi kép, ugye?

Honey? Jól vagytok?

Beszteri? Annyira rég jöttél már! Hogy vannak a skacok?

Kép
Kép
dalminha

Izának boldog névnapot!

Kép
Kép
dalminha

Hát csak jelképesen voltam szabad.....:)))) Mit írtam volna rá "szabadnapos kismama"? :wink:
nagyon jó party volt amúgy mindenki odajött az utcán hogy lánybúcsú húú de jó és milyen klasszak a pólók és jó bulit meg sok boldogságot még a dj is köszöntött minket a buliban szóval nagyon-nagyon-nagyon jóó volt!!!! menyasszony még kapott egy rövidke vetkőzős msort is az egyik sráctól és egy másik vőlegénnyel is találkoztunk! szóval szupi volt:)

Dalma öröm ezt olvasni hogy alszik Pannababa:)))) csak így tovább:)

Klarissza édesek a fiúk nagyon!:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Klarissza:nagyon édesek a gyerekek,olyan aranyosak igy együtt :lol:

Mammuci:köszike,én hétköznap akarok menni mert akkor ugyse csinálunk semmit.Jok a képek és az a süti :lol: :lol: :lol:

000kata

mammuci és mindenki

nagyon jók a képek mindegyik!

képzeljétek nekem is van a bal térdemen vmi furaság de amig nem irtátok h ekcémátok van nem is gondoltam rá. de most aszem ez is az! de durva nekem is az van! először aszittem vmi csipés nekem is olyan holyagszerű volt most meg már csak nagy vörös megvastagodott folt körülötte kisebb vastag pöttyökkel! és viszket de most szárad le igy már nem. mitől lehet? nekem is a málnától?

andy

Kép
andy30

hát képzeljétek nem elég h a jobb könyöke is piros lett estére de még a bal combján meg bal arcán a tokájánál mintha pigmenthiányt látnék :? jesszus.
apának volt ilyenje kiskorában (nem csecsemőként) minkor csernobil robbant mondták is neki h lehet attól és több hétig kellett kórházban feküdnie vmi qrva erős gyóccerrel meg lámpázással kezelték ki a gyóccert amcsiból hozták állitolag rákkeltő...
nem igaz :evil: remélem nem jól látom

andy

ui bocs h ilyen negativokat irok csak mostanság de folyton ilyenek jönnek elő:(

andy

vége lehetne már!!! :evil:

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?