A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Érdre költözünk

HATALMAS GRATULA NOEMI A BABOCAHOZ!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dolli:
Viccelek am hogy radvarrom magam a gyagyaimmal. :) Egyebkent engem is erdekel az emberi elme, a megfejthetetlensegevel egyutt. Csodalatos ahogy ossze vagyunk rakva (meg sokszor szetesve...) Egyszeruen egy csoda.:)

Mibol van ez a peneszgatlo szuperfestek hogy 180 egy szobara? Aranybol ? Huh de draga!!!!
Na ezert lesz jo a konnyuszerkezetes haz, az nem "izzad" be. :D
Hehe, az ujpalotai kis panellakasom sem izzadt soha.... jah, abban csak szetszaradtak az orrjarataink...... :D Egyik vegletbol a masikba.

Szilvi:
Juj a kelkaposztafasirt recepjet en is en is!!!! :D Abbol en is jot bezabalhatnek! :D

sünciboglya

Szasztok!

Orsi, tudom szőke vagyok... :wink: de nem gondoltam, hogy Ő vezet haza, de akkor is, több órás út, nem lesz könnyű, gondolom azért fog fájni neki, biztos nem lesz kényelmes.

Mia, ügyes vagy!
sylph

Mia, míg írtam, Te is írtál... :wink:
Kelkáposztafasírt: felforralod a vizet, megfőzöd benne a kelkápit, jól lecsurgatod, hagyod kihűlni, még ki is nyomkodhatod belőle a vizet, minél kevesebb maradjon benne, jó apróra felvágod, és úgy csinálod tovább mint a rendes fasírtot.... tojás, fokhagyma, pirospaprika, só, bors és ha nagyon laza lenne(az lesz) tehetsz bele zsemlemorzsát, ha megfelelő állagú akkor golyókat formázol megforgatod zsemlemorzsába, lelapítod, kisütöd, eszed!!!!! Nyamiii :lol:
sylph

Jaj, amit elfelejtettem :

Ratalaltunk egy hazasparra a Neten, akik szinten azzal a ceggel epittettek konnyuszerkezetes hazat, akikkel mi szeretnenk.
Pomazon.
Felkerekedtunk, elmentunk hozzajuk.
Klassz a haz, csak jot mondtaak a kivitelezorol de tenyleg jo munkat vegeztek. :)
Igy hat most mar tutira ra merjuk bizni a dolgokat erre a cegre. Hurra:D

sünciboglya

Koszonom szepen a receptet Szilvi:):):)

sünciboglya

Szilviiiiiiiiiiiiiii! Én nem vagyok szőke, de mégis :wink: .............. :oops:
Erre nem is gondoltam, hogy tényleg mennyire car volt kocsibaülni vágott hassal! Hááááááááááát az idő tényleg mindent megszépít!

Húúúúúúúúúa fasírt nagyon jóóól hangzik!Nyamiiiiiiiii

Mia ez csúúúúúúúúúcs, nincs linked a házról?Olyan kivi vagyok!
Annyira mennék én is is házakat nézegetni!

Kedden nekem is füvet kell nyírnom! Holnap van a 7. házassági évfordulónk, ha Apa nem mondja el is felejtem! :oops:
Ha minden jól megy este lelépünk moziba és vacsizni! :D
Vendég

Sziasztok!!!
Mimi!
Nagy gratula

Orsi!

Én a héten rakok el s.barackot, ha kapok olcsón szedret akor azt is szeretbék.
ecetes szilvát is kell elraknom, és a hütőbe kell parancsolnom 15 darab csirkét, ez lesz a kemény, mert anyósnak kell kuncsorognom, hogy segítsen!!!

Vérnyomás:
nagyon jó rá a fokhagyma, ha nem akarsz lángos illatú lenni tudod enni kapszulában is!! DM-ben kapható.
szintén jó a fagyöngy tea ezt 1 éjszakán át kell áztatni és utána iható
ami még naon jó az a csalán tea, egyébként ez vértisztító,vízhajtó méregtelenítő szóval naon naon jó!!!

Holnap nekiállnak a garázsépítésnek, hát nem fogunk unatkozni. A jövőhéten nagyon sok dolgunk lesz, néha lelkiismi furdalásom van, hogy szegény gyerkőcnek itt a nyár és mindig van valami tennivaló!!!
Készülünk a Dörmibe jön valaki kedden délután???

Olyan szépet csináltunk ma a terasz köré, raktunk le padkakövet rá gyöngykavicsot és raktunk bele földbe süllyesztett lámpát!!! K....a jó lett!!!

Mia!
Nagyon ügyes vagy, de azért csak óvatosan tevékenykedj!!!azért azt tudd, hogy a gyerkőc egyre jobban fogja szétrúgni a ház oldalát ahogy növöget.

Léptem

Sziasztok
Vendég

Szia zsAndika!

Nagyon köszi a teatippeket!Csalánteát folymatosan isszuk!

Annyira jó, hogy Ti mindig csináltok valamit a házon, kertben stb....
Lesz Neked még világra szóló kertitavad, aranyhalakkal, náddal, kavicsokkal, szökőkúttal, díszvilágítással, kis híddal, stb......
Majd megyünk hozzátok ötleteket lopni! :wink:
Hánykor mentek Dörmibe?
Vendég

Csajok!

Most néztem, hogy jön a kánikula! Szerdán nem megyünk strandra?????
Hmm???
Mimi most nem jöhet! :(
Vendég

Na, a nagybeles Mia diabetikus fagylaltok akart ma enni....
Talaltunk Torokbalinton egy Cukraszdat ahol vannak sutik, fagyik, meg pekaru is. El is mentunk. Hat nem zarva volt?! Ilyen az en formam!

Orsi:
Itt a link ahova a fotokat feltettek az epites meneterol a fiatalok. :)
Nem latvanyos igazan.
http://picasaweb.google.com/hrcs78/HZPTSPomZon#
Viszont itt linkelem a Novodom honlapjat is, akikkel epittetni fogunk. Ott vannak erdekessegek:
http://www.novodom.hu/

zsand:
Huuuuuuuuuu a foldbe sullyesztett lampa regi almom!!!! Lehetne kernem fotot? Olyan kivancsi vagyok, biztos alom-szep lett!

Strand:):):):):) De kar hogy nem furodhetek. Pffffff!

sünciboglya

Sziasztok!

Kicsit keritőnősdit kell játszanom, de a jó szándék vezérel!!! Van nekem egy nagyon kedves barátosném aki 45 éves és egyedül van nincs valakinek ilyesmi korú pasi ismerőse, mert olyan magányos a barinőm. Bemutatnánk egymásnak és hátha...................

Orsi!
Remélem igazad lesz és legkésőbb ősszel lesz tavacskám:))))
Dörmi Ti jöttök mikor jó Nektek, azért Te mégiscsak nagycsaládos vagy :D inkább mi alkalmazkodunk, hogy együtt tudjunk menni, ha összejön.
Sziasztok
Vendég

Csak beugrok olvasni és milyen hírre jövök... :-D

NOÉMI!

Nagyon nagy gratula csöpp Reginád születéséhez! Minél előbbi felépülést, jó egészséget és sok boldogságot nektek! És persze nagyon sok tejcit!!!

Kép
Kép
lbernuska

Zsand!

Csak azért kérdeztem a Dörmit, hogy ha úgyis erre jöttök el, nem jöttök inkább be hozzánk?
Az enyimé csimók 4-5 felé kelnek fel, dumcsizhatnánk egyet, Dorina meg biztosan ellenne az enyémekkel! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Remélem, Mimi azóta már megnézhette a csöppséget! Annyira szép méretekkel rendelkezik Regina, tuti stramm csajszi, mint az anyukája! :D
Mi csak Zuglóból mentünk újpestre, és majd megzakkantam a kocsiban friss sebbel. Mondjuk xar volt az út, és apósom vezetett!

Orsi! Nem mondtad, hogy világcsúcsra fáj a fogad! :wink:
Ugye, mekkora pocim van? :lol:
Annyira gyönyörű málnát vettetek! Én meg ráadásul most még el vagyok tiltva a málnától, idén még egy szemet sem ettem. Megpusztulok érte! Meg a kovi ubiért, paradicsomért, pizzáért, rántott husiért, stb! :)

Jó hosszú volt a tegnapi nap, úgy elfáradtam... :( Hazaértünk, és bedőltem az ágyba fél 6-kor, és 9 után kászálódtam ki, hogy fürdessek. :oops:

Jön fél 7-re apósom, párommal meg belépünk Pestre a házidokimhoz, hogy elkérjük a beutalókat... Mély víz lesz az öregnek, még életében nem pelenkázta pl. Csibét.
A muszáj nagy úr persze!
Tegnap megint előadta magát, én meg visszafogtam magam, csak belülről puffogtam. Utálom, hogy sokszor úgy beszél Gézuval, mint egy kutyával (Add ide! - Talán kérem! Nálunk az add ide kifejezés ismeretlen...; Hozd ide! Gyere Ide! Mindezt azzal a hangsúllyal, ahogy egy kutyának mondja az ember! :evil: ) A másik, hogy folyamatosan gyerekezi... Nem Géza, hanem "a gyerek"... könyörgöm van neve.
Nu, befejeztem a puffogást, sorry! :)

Szilvi! Asszem konzultálnom kell Veled személyesen erről a falvédős dologról! :wink: Nagyon szép lett amit varrtál! Tisztára elolvadtam! :)
Még utánanézek dolgoknak, mihelyst lesz időm! Ja, após mondta, hogy hoznak Csibének Erdélyből szeptemberben, mert ott olyan szép hímzettek vannak! Mert ő tudja, hogy milyet akarunk! :) Nem szóltam egy szót sem! Jól elvitáztak anyóssal, hogy akkor most milyen is legyen! :lol:

Berni! De szép az esküvős vonid! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Még sokszor hetet kívánok! :)

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!

Bemehetünk, Dorina is akor kel, valahogy mindig elcsúszik a du.i alvás!!!
Akor estefelé még beszélünk erről!!!

Szép napot mindenkinek

A.
Vendég

Hali,

Egy picit elköszönök mert lemegyünk anyumhoz Tatabányára egész hétre, vasárnap jövünk vissza, majd azért benézek ha tudok mert nála is van net.

Szép hetet mindenkinek :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Mia, nagyon jó kérókat építenek!!!!

Orsi, nagyon boldog házassági évfordulót Nektek!!!!! Nekünk is a 7. volt :wink: :lol:

Zsand, húúú de szép lehet amit csináltatok!!!! Fotókat nem hozol?! Szivesen megnézném!!! :lol:

Berni, szia!!! Rég jártál erre, mi újság Veletek? Már csak 3hónap és esküvőőőőőő :lol: Tényeg milyen ruhád lesz?

Dolli, csak nem kívánós vagy?! :wink: :lol:
Após :evil: Erdélyből akar hozni????Biztos szép lehet, csak az nem biztos, hogy Gézunak és Nektek is tetszeni fog, mi?! :wink:

Andi, jó pihenést Tatabányán!!!!

Ma milyen nyűgös napunk van.... :cry: én egy csomószor keltem Lilihez, aztán Bálint átjött, utána megint megébredt Lili, átmentem, mellébújtam, aludtunk, hajnalban kelt, kb. negyed6kor :shock: és nem bírt visszaaludni, mert viszketett a szúnyogcsípése... :? Felkeltünk, és ezek ketten egyfolytában hadakoznak, és nem is Lili a nyűgös, hanem Bubó :roll: ki érti ezt?! Egész nap hisztizik, aszondja' álmos, meg hogy ebédeljünk...
Na, mindegy, én meg leszedtem a függönyt, beáztattam a kádba, az a sok por ami kiázott belőle... ablakot puccantottam, reluxát is lemostam, mosok, minnyá' megyek teregetni.... Mia, a kábosztát mármegfőztem, most csöpög.... :wink:
Szóval kissé elfáradtam, majd alszok egyet a skackkal....

Na lépek teregetni, szép napot!!!!
sylph

sziasztok:)

Ma nem vagyok/leszek a helyzet magaslatan, faj a pocak, pontosabban a beleimmel nem koser valami.

Remelem kesobb mar osszeszedem magam.

sünciboglya

Sziasztok Lányok! :-)

Annyira pörgős napjaink voltak mostanában, hogy még olvasni sem tudtalak Titeket:-(

Noémi! Gratulálok Regina születéséhez!!! Sok-sok boldogságot, és jó egészséget!!!

Orsi! Boldog házassági évfordulót! És mióta ismeritek egymást?

Mia! Remélem Patrik Babó jól érzi magát odabent! :-)
Olvastam, hogy megnéztétek a könnyűszerkezetes házat... anno mi is gondolkodtunk rajta, de nem mertünk belevágni... pont azért, mert még Mo.-n annyira nem elterjedt... remélem meg lesztek vele elégedve!!!!!!! Egyébként ha jól emlékszem Amerikába már elég régóta használják ezt a technológiát, és nagyon-nagyon jókat írnak róla! :-)

Berni! Néhány hét és esküvő… de jó Nagy már az izgalom?????

Mi az utóbbi két hétbe betonoztunk... betonoztunk... betonoztunk... aztán köveztünk... köveztünk... köveztünk... aztán most hétvégén apa szabijának lezárásaként megkereszteltünk Petrát:-) (mindjárt teszek képeket)

Petrus kb. 2 hete ücsörög, és végre már előre felé mászik:-) Néha-néha pedig elkapom, amint a járókába kapaszkodva próbálja lábra húzni magát:-)

Most itt van anyum, és nagy baracklekvár eltevési lázba égünk:-) Annyi van a fán, hogy szeritnem min. 40 üveg lesz!!!
Andi! Ha kapsz olcsón szedret, akkor írd meg nekem légyszi, légyszi!!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sylph! Gondolom akkor most te is nyűgős vagy... egy ilyen éjszaka után!
Függönyöket én szombaton mostam... hihetetlen micsoda fekete víz jött ki a gépből!!! :shock:

Edina
Kép
Kép
csszedina

Kép Nagyon jó kedve volt:-)

Kép

Kép Mi

Kép bent a templomba...

Kép Megkapta a keresztet a homolkára...

Kép Volt kis sírás-rívás... pedig Keresztanya olyan jól tarott! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

folyt.köv...

Kép pusssssssssssssssszi!!!!!!!! :-)

Kép Itthon... buli indul! :-)

Kép "Leszedem a királylány fejét!" :-)

Kép "Kicsit meg is kóstolom!" :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Dogrovason vagyok, nem birom a mai napot! Hasam faj, kemeny is. Beleim kimentek a divatbol teljesen. Asszem ma a dieta is dietara lesz fogva hogy tuleljem! Reg volt ilyen cudar a helyzet....

Edina:
Aham, en 8 evet eltem konnyuszerkezetes hazakban (tobbfeleben is mert sokszor koltoztem amig Canadaban eltem) es azota szeretem nagyon. Elettanilag nekem jobban bejon mint a tegla. Szoval mi kezdetektol ilyet szerettunk volna. :)

Huuuuuu ! Gratula Petrus fejlodesehez! Nem semmi hogy mar itt tart. :D Fotok fantasztikusan jok! Annyira edes az a kis ruha es a mosoly hozza !!! :D
:):):)

sünciboglya

Orsi:
Sok boldogsagot kivanunk Evfordulotok alkalmabol: Peter es en :D

sünciboglya

Huuuu bakker mennyit írtatok!!!!!

Mimi: GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi: szuuuuuper a nudu kendő! Imádjuk már most! Igaz még elég béndzson kötjük meg, és csak az elől kötés megy, de ami késik……. A végén nudu bajnok leszek.
Remélem Lili most már nyugisabb lesz, hogy levonultak a frontok és akkor a legközelebbi bulira már mi is megyünk. Akkor Fruzsi kedvéra babázhat. Nagyon szép gyerkőceid vannak!!!!
Ja, ha kérhetem a következő tanfolyam amit elvégzel az a kozmetikai tetko legyen. Renoválni kéne már a szemöldököm, a szemem meg már vagy 2 éve kikopott, akkor akartam menni amikor terhes lettem. Így lemondtam, nehogy bajt okozzon.

Boldog házassági évfordulót!

Szilvi: Lili is 4kor kelt, utána én lettem nyügi, délután meg ő! Na remélem a holnap gördülékenyebb lesz.

Andi: ha holnap Lili jó passzban lesz, lenézünk a játszóra.

Jaja! Nem tudjátok hol van református templom itt a közelben? Meg szeretném kereszteltetni Lilit, csak az a baj, hogy én egyáltalán nem vagyok megkeresztelve, apa meg katolikus. Én meg reformátusra szeretném Lilit! Ami itt van a sarkon a profi mellett az zárva van, felújítják, és úgy láttam nem is működik.

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi:

Csatlakozom Linihez a kozmetikai tetovalas tanfolyammal kapcsolatban! Ezer eve keszulok ra mert nekem szo szerint nincs, legalabb is nem latszik a szemoldokom. :(

:D

sünciboglya

ITT EGY NYOMORULT LEGY A SZOBABAN ES

HARAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mifele mutans allatok leledzenek itt???

:mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

Mimi!Mégegyszer sok boldogságot és jó egészséget kívánok!Alig várom már,hogy mesélj és hozzál képeket!
Én is pont arra gondoltam,hogy ahhoz képest,hogy korábban született meg Regina,milyen szép méretekkel rendelkezik.

Orsi!Nagyon köszi a taxit!Azt se tudtam mi van,mikor telefonáltál.Jól megleptél. :)
Boldog házassági évfordulót!
Én is oda vagyok a házakért!Már gyerekkorom óta.Egyszer beugrottunk anyu ismerőséhez,szép volt a kert meg a nappali,látni akartam a többit is. oda súgtam anyunak,hogy szeretném megnézni a házat.Kérdezte a nő,hogy mit súgtam,anyu meg tökre zavarban volt.A nő meg készségesen körbevezetett én meg boldog voltam. :)

Edina!Milyen tündérke Petrus!Mennyit változott megint!

Sylph!Köszi,megkaptam a levelet!

Kostyika!Szegényke. :( Gondolom enni is alig tud.Jobbulást kívánok!

Dolli!Apósod vigyázott Gézura?Hogy ment neki?
Én meg azt utálom,hogy néhány ember annyira hülyeséget tanít Dorinának.Néha még az apja is.Pl ilyeneket szoktak:rajzolj a falra,úgysincs hegye a ceruzának(de a kréta meglátszik)dobd be a teknőshöz a műanyag széket!(azóta 2x megtette,el is vittem a széket)Töröld bele a koszt apa ruhájába(azóta az enyémbe törli)És mindent elég 1x mondani,nem felejti el,de leszoktatni annál nehezebb.Idegbajt kapok tőlük.

Sünciboglya!Mi van veled?Mitől lehet ez?Vigyázz magatokra!

Holnap megyek az OTP-be.Játszótérre jön valaki,mert akkor arra veszem az útirányt.De lehet amúgy is megnézzük,úgy se voltunk még ott.10-11 körül.Telón elérhető vagyok.

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Hajnali fel 1......

Jelentem elkaptuk a harapos legyet (vagy mit) es parom kinyuvasztotta. Csak egyet harapott belem, azota azt vakargatom boszen....

Reggel diabetologia. Kivi vagyok mennyire lincsel majd meg az orvos es mit fog nekem kitalalni kinzas keppen, dietanak..... :D

Egesz nap menni fogunk ide-oda..... szerintetek mikor dolok ki? :D

Majd irok este hogy birtam a hosszuvagtat. :D

joejt es mindenkinek szep holnapot kivanok!

:mrgreen:

sünciboglya

Jó reggelt!

Már úgy várom, hogy hazaérjenek Mimiék! Jó, gondolom, hogy nem az lesz az első dolga, hogy fórumozzon, de hátha a második! :oops: :wink:

Mia! Vigyi magatokra bagyon! Szerintem ez a hülye idő mindent és mindenkit megvisel! :(
Nálunk szúnyogpajti talált be tegnap, már du is döngött nekem, most meg hajnalban. :evil:
Kitartás a mai naphoz!

Orsi! Voltatok mozi/vacsizni? :)

Brigi! Látszólag nem volt semmi gond, ő mondjuk akkor sem mondaná, ha lett volna, pedig akkor tudnék segíteni. De kiegyensúlyozott volt csibe, mikor hazaértünk. :) Ma após/anyós duett következik a felvigyázásban! :) Aztán egy hónapig nem látjuk egymást! :D

Lini! De jó, hogy beválni látszik a kendő! :)
Nálunk is hasonló a dolog: Én nem vagyok megkeresztelve, párom katolikus, én reformátust szerettem volna... Illetve lehetett volna katolikus, de párocskám tojt a dologba nagy ívben, ezért a ref. felé tendáltam, meg van egy ref lelkész ismerősöm is, igaz Alsóörsön, de legalább felhomályosított volna egy kicsit, mi hogy működik! Ha sikerül valamit intézni ez ügyben, azért szólj légyszi. :)

Edina! Annyira szép Petrus! :)
És milyen ügyes, hogy már ennyi mindent csinál! :)
Tegnap csodálkoztam rá a szomszéd kislányra, 13 hós, megy, motorra ül, mászik föl mindenre! Gézu mindent jóval később csinált! :)

Szilvi! remélem, jobb éjjeletek/hajnalotok volt!
Após! Ha nem iszik, tud ám értelmes dolgokat mondani! :wink: és néha gondolkodni is! Csak olyan ritkán van. :(
Dinnyézős Yoda! :lol: A mi kutyusunk anno a fáról ette a meggyet! :D

Andi! Nagyon jó pihit Nektek Tatabányán! :)

No én lassan készülök. Megyek vérvételre, aztán ultrahangra Pestre... hosszú lesz a nap. Bár apa értem jön a MÁV-kórházba, hazafelé autókázás lesz. Csak az éhgyomrozás így émelygősen gáz! :roll:

Szép napot!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok, jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket! :D Sajna nem jutottunk el sehová, mert anyósom rosszúl volt, egész nap vigyázott a csimókra, nem akartam terherlni még az estével is!No meg én is teljesen kidöglöttem! :?
Majd elmegyünk egy hétvégén, mikor kipihentebbek vagyunk! Azért jó kis délutánunk volt, Api már korán hazaért, jót ökörködtünk, beugrottunk ruhástól a medóba,először én nekifutásból, utánam Apa hosszú farmer, póló zokniban! :lol: Utánunk bemászott az összes gyerekünk! Jó lökött szüleik vannak!

Edina csodaszépek vagytok!!!!!!!Gratulálok Petra keresztelőjéhez, gyönyörűűűűű lett a ruhácskája is!
Nagyon ügyes, hogy már csücsül és feláll! :shock: Nemsokára rohangálsz utána! :wink:
Te szemüveges vagy? Nem is tudtam!Olyan ismerős valahonnan a keresztanyuka! :roll:
Mi februárban voltunk 9 éve együtt, ez a 7. házassági évfordulónk, de kettő van! :lol: Febr. 16-án volt a polgári esküvőnk!Inkább azt szoktuk ünnepelni.
Kész a betonouzás??? Nem mutizol képeket a házikóról?????

Miamama! Sajnálom a pocakfájást, remélem azóta jobban vagy! Mit ettél?
Legyek.............ne tudd meg mennyire kihoznak a sodromból, van hogy éjfélkor ugrálunk, hogy leüssük!
Várlak Benneteket pénteken!!!! :wink:

Dolli! Örülök, hogy Apósod boldogult Gézuval! Pelenkázás volt? Mennyi időre maradt Vele?
Háááááááááát pocakodat nem láttam, mert valszeg nincs, vsizont nagyon vékony vagy! :( Hány kilóra fogytl le? :shock:
De olyan szééép vagy, a bőröd, hajad, mosolyod.....
Remélem hamarosan zöld jelzést ad a dokid, és talizhatun, mert vagy ezer éve nem dumcsiztunk! :cry: ÚÚÚÚÚgy hiányzol! Se úszás, se masszázs, se összejövetelek! :(

Lányok nekem szeptember 14.-én lesz az utcsó viszgám, utána szeretnék megint úszni, tornázni, jó sok játszóterezést délelőttönként! Ugye megértitek, hogy nincs most időm! :oops: Pedig úgy mennénk én mindenhova!
Szilvike Te is annyira hiányzol, olyan jó volt heti 2x talizni és csacsogni!

Mimit és is nagyon várom már!!!!!!Nem gondoltuk, hogy ilyen hosszú időre megy "nyaralni"!

Brigi! Örülök, hogy jó a taxi, gondoltam ilyen kis időre ne vegyetek már, nemsokára moci kell Dorinának is!
Bocsi, hogy megleptünk, nem is jutott eszembe, hogy nem olvasod a topicot! :lol:

Andikának jó nyaralást, br már nem olvassa!

Linike! Nekem is volt szemöldök tetkóm vagy 8 éve, de már nekem is kikopott! Azt lehet, hogy nem merném csinálni és ha jól tudom kozmetikus végzettség kell hozzá!
Örülök, hogy tecc a kendő, én nem jutotam el az egy csomózáshoz sem! Ezt próbálgatni kell, és állítólag utána rutin!Nekem azért tetszik, mert ad egy szabadságot, ahogy nem kell tartatni a picit! :wink:

Zsand! Várunk délután Benneteket!!!!!!!Megpróbálom korán lerakni a gyerkőket!

Ma füvet nyírok, Apika most élezte ki nekem a fűnyíró kését, mert már csak szakította a füvet, tervben van egy autó mosás is, bááár az ráér!Vettünk bele ülésuzatot(na semmi extra) csak nekem annyira összerugdossák a gyerekek az üléseket, ezt meg majd kikapom és kimosom csak! Mielőtt berakom ki akarom puccantani kívül-belül!

Gabi merre vagytok? Nyaraltok?
Berni! Pontosan mikor lesz a nagy nap????

Ma még leszek!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Olyan fél 5 5 óra fele megyünk,
A.
Vendég

Megjartuk a diabetologiat. Nem mondtak semmi ujat, mar ki vagyok rafinalva teljesen. :)
Max annyit hogy 15g szenhidrattal tobbet kell zabalni naponta. hogy a nyavajaba fogok tobbet enni, nem tudom!
Az ebedemet keptelen voltam megenni, apara tukmaltam ra. :D Zokszo nelkul megette a maradekot az en kis malackam. :D

Most egy kis pihi, anyu es parom OTP-be mentek, en addig doglok. Utana megyunk be apaval a "varosba". :D Hatha veszunk valamit babonak...

Szereztunk hasfogo pantot (vagy mi is az....) Ez elvileg majd tehermentesiti a mehszalagokat. Eleg ufo-n nezek ki benne, mar jot rohogtunk elore. :D Ha nem szegyenlenem, kuldenek fotot felveve, mert nagyon rohejes.

Jelentem a hasfajas es a puffadas elmult, szerintem csak sok volt a puffaszto zoldsegbol tegnapra...

Kiirtotuk az ossze szallo-repulo szemtelen allatseregletet, most nyugi van. :D

sünciboglya

Hali,

Beszéltem ma Noémivel, a körülményekhez képest jól vannak, ma már szoptathatta Reginát aki rögtön elsőre 50-et szopizott :D Nagyon megdícsérték, mert előtte a tápszerből csak olyan 30-at evett. Puszil mindenkit, még nem tudta hogy mikor jöhetnek haza mert Regina besárgult.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Edina, milyen tüneményes Pertus!!!! Nagyon csini a szép ruhácskájában! Sapija is szép lett! Ki csinálta, vagy vettétek végül? Mert említetted, hogy nem volt a ruhához.....

Lini, na a Te Lilid is jó korán kelős.... ma hogy keltetek? Mi hnegyed 6kor :shock: de ahoz képest pörögtünk ezerrel :lol: együtt mostunk ablakot is :wink: :lol:

Mia, nekünk pókunk van sok :shock: nem győzöm leszedegetni a hálót, de másnapra visszaszövi a mocsok :evil:
Látod, és még aggódtál, hogy diétázni kell, most meg nem bírod megenni....
Örülök, hogy jobban vagy már! Na, vettetek valamit Patriknak?

Brigi, szivesen! Remélem sikerül Neked 6 anyukát összeszedi, én még keresem őket :wink:

Dolli, fáról meggyet???? :shock: :lol: csúúúúcs!
Ma is hajnalban keltünk, de jobb napunk volt mint tegnap.
Gézu az új ágyában alszik már? Milyen? Szereti?
Hogy vagy? Rókamóka van? :wink:
Hogy bírtad a mai napot?

Andi, de jó, hogy van hír Mimiről!!! Én küldtem Neki sömöst, de még nem válaszolt.

Orsi, ari vagy! Te is hiányzol! Egyedül küzdök a tornateremben is :wink: ne tudd, meg mit össze ügyetlenkedek a stepen :lol: mindig van valami új mozgás....
De nemsokára csaltakozik majd az egyetlen kedves szomszédom. Apad neki a tejcsi, nincs már sok és újra csini akar lenni.... szeptemberben csatlakozol újra, úgyhogy jó kis csapat lesz!!!! :lol:
sylph

Csak egy percre. mert várom zsAndiékat!

Andikánk bénázott valamit, de jön Segítő Orsi! :lol: :lol: :lol:

Akkor jöjjön a lényeg a szépséges Reginánk! :D
Topicunk legapróbb babukája!
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!! Kép
Vendég

Jaaaaaaaaj, de gyönyörűséges ez a kicsi leányzó! :D
Remélem, azért mihamarabb haza tudnak majd jönni. Ha ilyen ügyesen szopizik, akkor tuti hamar túl lesz a sárgaságon!

Szilvi! Hú, Te még ebben a melegben is nyomod az edzéseket? :roll: Nem semmi csajszi vagy! Meg sem foglak ismerni, úgy megizmosodsz! :lol:
Gézu nagyon szereti az ágyát, napközben is szívesen felmászik oda, de már második este önállóan bújt oda, tette a kis fejét a párnára! Olyan helyes volt! :D
Ma nagy szerencsém volt az émelygéssel, minimális volt csak reggel, úgyhogy az a része oké volt, viszont potyára mentem vérvételre, mert a házidokim beutalóját nem fogadták el vércsoportra meg szérum vasra vagy mire, mondták, hogy a terhesgondozáson adnak nekem beutalót! Mondom jó, de magándokihoz járok, ő írt a házimnak javaslatot, mikről kér vizsgálatot, ő szegénykém megírja, itt meg nem fogadják el. No hát kiderült, milyen amatőr vagyok a terhességben, merthogy itt van külön terhesgondozás, Újpesten nem volt, és a házidoki is megírhatta ezeket a beutalókat, nem kellett külön terhesgondozóba járni.
No aztán bebattyogtam uh-ra, a csaj 5 perc alatt végzett a kétféle uh-gal, máshol darabonként 10-15 percet vizsgáltak. Az ő véleménye alapján kutya bajom, a pajzsmirigynél sincs semmi göbösödés, epe és vese is rendben és kőmentes. Hát legyen igaza, de szakmailag érdekes volt a dolog, és megkérdezném, hogy akkor mitől fáj ott, ahol begörcsöltem, és egyáltalán mitől görcsölhettem be. Konzultáció jövő hétfőn lesz a házidokimmal, kivi vagyok, mit mond.
De azért ma este eszem egy szelet pizzát! :)
Du megírattam a terhesgondozóban a beutalókat, kértem belgyógyra időpontot, tehát összességében nem maradt itthon potyára a párom szabin.

Orsi! Volt pelenkázás, mondjuk a másodikból lazán kifolyt a pisi, pedig nem volt olyan sok. 3 és fél óra volt, de ebből egyet még aludt reggel Gézu! De úgy tűnik, nem hatotta meg, hogy nem én mentem be hozzá reggel. :)
Hú, Orsi! Hol jártál Te, ahol szépet láttál? :lol: Ráadásul mostanában olyan mosott rongy vagyok, így annak is látom magam. :( 61 vagyok most! :oops: De most jön a hízókúra! Ha nincs kő, akkor nincs diéta és pikk-pakk meghízom! :lol:
Most épp nekiestem a dinnyés tálnak! :)
Nekem is nagyon hiányoznak a dumcsik. Annyira jó volt kimozdulgatni! Remélem, hamarosan újra lehet majd, és én sem leszek ennyire ramaty!
Hát elképzeltelek, ahogy ökörködtök (bocs! :oops: ) a gyerkőcökkel! Szeretem, ha valaki megmarad gyereknek! Az kell! Az tart fiatalon és szépen! :) Kár, hogy nem volt lesifotós! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj annyira jó délutánunk volt Andiékkal!
Andi nagyon-nagyon örülök, hogy megismertelek!!!!!!!! :D
Valahogy olyan mintha ezer éve ismernélek!De már akkor, mikor beléptetek! :shock: Van ilyen?

Csajok Andi nagyon jó fej, rengeteget röhögtünk, Dorinája gyönyörűűűűű egzotikus szépség! Bubuka teljesen odavolt és vissza! :D (bocsi Veronika :oops: )És végre Fruzsikának is akadt barátnő!

Andi mikor jöttök legközelebb????Jövő csütörtökön nem megyünk strandra?

Aztán erre a futásdologra rá kéne állnunk! :wink:

Megyek vacsizni, még jövök ma!
Vendég

Szasztok!

Milyen gyönyörűséges Regibaba!!!!! És tényleg sok a haja! hát ezért égett Mimi gyomra :wink: :D Remélem mielőbb haza tudnak jönni! És mesél majd, ha ideje engedi! :)

Dolli, áááá, nehogy azt hidd, hogy micsoda izmaim lesznek... azt vettem észre, hogy mostanában nincs változás, szerintem az uszi miatt, vagyis a hiánya miatt. Mert mikor úsztunk akkor lett "hirtelen" látványos a dolog. Most nem :( na mindegy, majd szeptembertől.... :wink: Viszont ma lusta dög voltam és nem mentem. :cry:
De jó, hogy Gézu így megszerette az ágyát!
A lényeg, hogy akkor tartalmas volt a napod! Reméljük, hogy tényleg nincs semmi probléma a pajzsmiriggyel, epével és vesével, és a házidoki is megerősít ebben!
sylph

Orsi!

Tényleg nagyon jól éreztük magunkat Dorina kereste a láncát, mondta anya hívd fel Orsit, hogy vigyázzon a láncomra és kérdezd meg, hogy mehetünk-e holnap, de aztán meglett a lánc!, így nem hívtalak!
Jót beszélgettünk és a gyerekek is naon jól elvoltak!!! Ami nem mindig alakul ilyen szerencsésen!!! Héééé és a kutyát nem is említed????

Futhatunk, én benne vagyok!!! Nem jobb lenne a reggeli (korai) futás

Nálunk is vacsizik a család, de én leléptem, nehogy kísértésbe essek!!!

azért megnéznélek titeket bringázás közbe, nagyon helyesek lehettek együtt ahogy teker a család:)))))))))

Ha valamikor gyerek nélkül járok felétek beadom a szilvát, üvegeset és igazit is!!!

De tündér a Regi baba!! Most úgy belegondoltam, hogy jó lenne nálunk is egy bébi..........

Sziasztok!!!
Vendég

Orsi!

Írtam Neked privit!!!

Mia!

Hogy bírod a meleget? Vizesedés, vérnyomás?

A.
Vendég

Andi!

Nem kaptam meg az üzit! :(

Kutya,jaaaaaaaaaaaa nem mondtam mert tiszta féltékeny vagyok! :evil:
Ez már nem is az én kutyám! :lol:

Csajok Andi lenyúlta a kutyámat, amíg itt voltak csak az Ő ölében akart lenni, engem le se cart! :? Bezzeg Bogika! :wink: :lol:
Bocsiiiiiiiiii! :oops:

Futás nekem jó reggel is, de haza kell érnem fél 7-re, mert akkor indul Apa! Vagy hétvége???? Én régen átjártam futni battára a töltésre!
Na majd kitaláljuk! Veszünk két futópadot és beállítjuk egymás mellé! :lol:

Szilvike, Neked szerintem nem jó a stepp, inkább az alakformáló kell!Ezt a csajszi is mondta!
Majd szeptembertől jó lesz az uszi, nekem is hiányzik, de az elmúlt hetek közül egy olyan szombatra sem emlékszem, hogy úszhattunk volna hajnalban, vagy hideg, vagy szél, vagy eső..... :?
Vendég

Sziasztok!

AAAAAAAAAA,de meleg van!

Tényleg milyen szép Regina baba.Mekkora haj!Dorcinak talán most sincs ekkora.De gyomrom nekem is égett.

Sylph!Vannak jelöltjeim,még meg kell kérdeznem,hogy komolyan érdekli-e őket.Nem szeretném,ha megszakadna.Majd szólj,ha kaptál valamit.A szomszédod olyan ismerős.Nem járhatott a duna utcai rendelőben?

Sünciboglya!Nálunk szúnyog invázió van.Szegény gyermekem olyan,mint egy pöttyös labda. :(

Voltunk ma OTP-be,végülis szerződés módosítás lett,mert a múltheti 400 ft utalás után levontak 500 ft-ot.Ez rohadtul nem éri meg.Most netről tudok intézni mindent,és fizetni sem kell érte.Persze havidíj így is van.Dorina jól elvolt a bankban.Elkezdett bácsizni egy nőt és közben nagyokat röhögött. :) Aztán elmentünk a játszóra,de senki nem volt ott. :( 1x kipróbálta Dorci a játékokat+hintáztunk mind ketten.Ez is nagyon tetszett Dorinának,hogy Anya hintázik.Mikor megálltam,mutatta,hogy mééég. :) Kicsit tartottam tőle,hogy leszakad alattam :?

Valamit akartam még...na mindegy,megyek ki az udvarra levegőzni,mindjárt jön haza a Zuram.

Kép
tierno

Nézegettem a kendő kötéseket,a végén kedvet kapok.Mennyivel könnyebb lenne a közlekedés.Na,majd az öcsivel. :)
jaa,Orsi!Bogi 2 éves.Nem lesz kövi baba? :wink:

[url]http://hordozokendo.freeblog.hu/

Jó éjt![/url]

Kép
tierno

Kép
tierno

Szép jó reggelt! :D

Éjszaka megálmodtam, hogy le kell fogynom és olyan erős bennem az elhatározás, hogy ma elkezdek egy narancsdiétát!
Dolli én 2 kilóval nehezebb vagyok Nálad pedig vagy 10 cm-rel alacsonyabb! :oops:
Mostanában rengeteg édességet ettem, valahogy úgy éreztem, hogy fáradt vagyok és ennem kell! Mindezek mellett abbahagytam a rendszeres testmozgást és meg is lett az eredménye! :cry:
No mindegy nem siránkozom, lehet kezdek egy léböjttel és gyüminappal, és jövőhéttől naridiéta!
Illetve az esti edzések mindig kérdőjelesek, mert ha jön vendég nem tudok edzeni, de holnaptól hajnalban fogok!

Andi! Lemerült a polar órámban az elem, Apa ma elviszi, hogy kicseréljék utána futhatunk! Hol fussunk? Mert a Velencei út elég büdi! :?
Most szombaton viszont én átmegyek Battára, ha esik, ha fúj, előtte futni szeretnék a töltésen!
Bele kell húznom mert nemsokára nyaralunk és nem akarom a belemet rejtegetni! :lol:

Brigike! A nagy hasam miatt kérdezted, hogy jön-e a 4. gyerek???? :lol:
Nem, nem lesz kövi baba, még a 3 is sok néha!

Dolli sajnálom, hogy feleslegesen mentél be tegnap, tök jó, hogy beválalták a Apósék Gézut!!!
Mikor mentek együtt nyaralni?

ÁÁÁÁÁ minden a túloldalon van, nem emléxem mit akartam írni! :?

Na megyek vasalok és kitalálom milyen levet igyak ma!
Vendég

http://www.napsugarelethaz.hu/lebojt_napsugar3.php

Ez itt van az Esztergályos utcában, lehet suli után benevezek egy ilyenre! :wink:
Már csak azért is, mert el lehet sajátítani a léböjt minden csínyát-bínyát!
No és ott tényleg nem lehet mást enni, meg ha mások is csinálját velem talán egyszerűbb!
3 napra csak tudnak nélkülözni, cserébe 2-3 kilóval kevesebb leszek! :lol:
Vendég

Orsi!

Óvatosan nyáron a léböjttel én azt olvastam róla , hogy nyáron nem szerencsés.
www.bojt.lap.hu itt olvastam, nézd át sok mindent találsz itt a böjtről én innen okosodtam!!! Jól lehet bírni, nekem inkább a rágás hiányzott, meg az ízek!

Sziasztok szép napot!!!
Vendég

Helló Csajok!

Megint csak bekukk... :-D

Elárasztalak benneteket aktuális fotókkal:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Lakóhely szerint