offolom magam fél napra, és nem győzöm az olvasást.
Azt már nem is tudom mikre akartam reagálni.
Hanna, nekünk sincs még fogacskánk.

Híre talán annyi, minth két pötty lenne alul a fogai helyén, de ha nem akarom akkor nem látom. A múltkori 3 napos bömbölés után nem jött ki semmi???
Apró betüsöd: én valószínüleg jól becartam volna, hogy mégis i a fene van, de itt a külvárosban semmit sem észleltem ebből. A figyelőneten olvastam mi történt.
ki tudja, hogy tényleg gyakorlat volt-e, vagy ezzel akarják a népet megnyugtatni. Én remélem, hogy igazat mondtak, és nem felderítő repülés volt.
Baba projekt. Részemről januártól indulhat, bár azért nem bánnám, ha nem azonnal sikerülne. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy amint rágyúrunk sikerrel járunk. Igazából egy 2010 decemberi babára gyúrnék. Szép szülinapi ajándék lenne akkor.
Hanna, Ti rástartoltatok a tesóprojektre, vagy csak jegelitek egy ideig? Amúgy hajrá! Szerintem Olivér után olyan simán be fog csusszanni a hugica, hogy csak na.
Kaják, tegnap próbálkoztam a sütőtökkel a kisasszonynál. Nálatok hogyan fogadta elsőre? Mert nálam olyan gyanakodva méregette a kanalat, és fintorokat vágott.

Nem is volt hajlandó 2 kanálnál többet megenni. Pedig azt hallom mindenkitől, hogy a sütőtök favorit. Na de mennyi idő alatt vált azzá?
Férjuram pedig felkeltet hajnalban. Csak mert ő megy a haverjával egy aprócskát edzőterembe. Gyúrogatni, futkározni stb. Direkt megkértem, hogy este pakolja össze a holmiját, mert utálom, hogy felkelt reggel a pakolásával. Mit gondoltok össze pakolt? Hát nem!
Zsófi ma fél 6-kor kajázott, Andris is felkelt, és persze amikor visszafeküdtem, hogy akkor még alszom akkor nem tudtam visszaaludni. Csak mert a cipőjét úgy kell felvenni, hogy közben leül az ágyunkra, kzben le kell ejtenie. Utána a táskájába kell pakolnia, ami persze jó hangos volt. És amikor csúnyán néztem rá akkor megkérdezi, "most utálsz?"
Aztán mondtam neki, hogy ha még egyszer reggel pakol össze, akkor nagyon mérges leszek. majd felébresztem amikor aludna!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Az összes pasi meggondolatlan önző fráter!