miciona
Milyen édes álmai vannak anyósodnak
Köszi a gratulát

, remélem hamarosan én is gratulálhatok neked
ercsikati
köszi, vigyázok.
Egyébként most a héten bizti nem megyek még sehova, habár párom is nagy horgász, állandóan hozza haza a sok halat, itthon pucolja, mindig kimenekülök addig a konyhából, nem birom a látványt

, szóval kb 2-3 hete rengeteg halat fogott(19 kilót hozott haza

) mondtam neki, hogy oké, ez most elég lesz egy darabig, szóval inkább az élmény miatt menne most is horgászni-persze a halakat visszaengednénk, amit ő egyébként nagyon utál megtenni

, de mindegy-szóval fűtőget, hogy menjek vele hétvégén, persze vinnénk sátrat meg ilyenek, hogy ne érjen a nap, meg tudnék olvasgatni, esetleg bográcsolnánk, csak amiatt nem lelkesedek az ötletért, mivel én mindig befújom magam kullancs és szúnyogriasztóval, mostmeg nem fújnám be magam, mert kerülöm ezeket a kémiai szereket, anélkül meg nem tudom biztonságban érezném -e magam a kis vérszivóktól. Szóval nagy dillema!
Jó lehetett a halászléfőző verseny. Neveztetek vagy csak kóstolgatni mentetek?
julcsi
ma én is rosszul aludtam már 4 kor felkeltem, pont mire visszaaludtam volna jött az utro szóval fennt vagyok egy ideje.
Mikor csinálsz tesztet legközelebb?
Mikor kell menned Vass dokihoz jövő hét szerdán?Júj , de izgi
Hozom ám a képet, csak még le kell kicsinyitenem, hogy fel tudjam rakni és ma nem tudom mikor lesz rá időm, de igyekszem
Na az szuper, nekem is nagyon gyorsan kimutatta a teszt, úgyhogy akkor nálad is tuti baba van a dologban, vagyis akarom mondani a pocakban
Igen mostmár élvezem , hogy jól vagyok, nem aggódom rajta, sőt inkább örülök is, csak kellett hozzá ez a tegnapi megnyugtató uh és mára már minden csodás

, na jó tegnap is az volt, csak még vegyült hozzá egy kis aggodalom is.
Annyit érzek csak, hogy délutánra fáradt vagyok meg mindig elég sok a savam, pedig sosem volt ilyen problémám, de most mindig ég a nyelőcsövem, akármit eszem, úgyhogy ez egy kicsit car, de még bőven belefér.
albi
Mikor mentek uh-ra? Hol tartasz most? Bocsi, de nem tudlak követni
Örülök, hogy örülsz, én is veled örülök
szimbáné
köszi a gratulációt mindig szivesen fogadja az ember, nincs időhöz kötve
drukk neked is
agnyes
köszi drága, minden bizonnyal nagyon boldog babavárásos időszak következik, mindent megteszek, hogy igy legyen. ma már sokkal nyugisabb vagyok, olyan jó látni ahogy fejlődnek a picikéim, el sem tudom mondani milyen jó érzés. hamarosan te is megtudod.csak lazán csináld és minden rendben lesz