Sziasztok!
Csak gyors bejelntkezés, én is vagyok, bár ma rámtört a türelmetlenség és a depi...
Apahiányom van, na nem feltétlenül szex ügyben (he-he, mi is az?), hanem már elegem van az ágügüá-ból, a Csinglingből és a PataCsatából, jó lenne normálisan beszélgetni valakivel. De hát ő ugye dolgozik, kenyeret keres... (és ezért egy szavam nem lehet), a nyaralás alatt meg vagy a gyerekekkel volt vagy zenélt vagy nem volt velünk.
Most "Csak csajok buli" van, Marci anyósomnál maradt az unokatesójával, Bori hisztis, képtelen megszokni a sok hurcibálást, nehéz visszaállnia, Juli szintén nyafka macska, dögmeleg van, a házimunkából ki sem látszom...
Miután Borcsa nem akart elaludni, nyűgös és zizzzz volt, semmit sem tudtam csinálni, s Julit sem tudtam dédelgetni. Wááá!
Bocs, hogy megint kifakadtam, s itt öntöttem ki a lelkemet! Tudom, hogy más sincs/lehet jobb állapotban, de annyira jó elmondani itt.
(Anyósom mesélte, hogy az egyik ismerősük azt adja a feleségének ajándékba, hogy elviszi erre-arra nyaralni, koncertre, kirándulni, stb. stb.
Erre mondtam, na, akkor én is megemlítem az uramnak, erre ő közölte, hogy jaj, hát persze ezt már akkor tették meg, amikor a gyerekek már nagyobbak voltak... (magyarul nem számítsak rá...) Ez "nagyon" jólesett... - Bár mit is várhatnék? Juli születésekor közölte, elnézést, hogy nem segít, de hát ő lányának kell segítsen, nekem ott van anyukám... No, most nekem mostanra se apám, se anyám nincs, segítség idején meg vagy orvosi kezelésre kell mennie, vagy az unokaöcsém beteg, s rá kell vigyázni...

)
Na, elég a "jus murmurandiból". Bocs, már el is dugultam sirám-ügyben.
Csöre! Innen veszem a smiley-jeleket:
http://wade.hu/smiley/
Basszus! Már megint felébredt Bori!