A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia Apa!

Köszi az infót,szorítunk Silliának,kitartás neki!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Silliának meg persze mennek a drukkok!!!!

én meg max a CTG-re kérek kis drukkot,hogy legalább pár fájásom legyen...
mert kicsit unom amikor azt mondják,hogy ez egy tökéletews CTG...
erre kérdem én kinek????
és hát sosem nekem,hisz a válasz mindig az,hogy a gyereknek és
hogy nagyon jól érzi odabent magát...

most a rokonság azzal akaszt ki,hogy biztos elszámoltak engem,de
nem értik meg,hogy pontos volt a ciklusom mindig és amúgy is tudom,
hogy mikor fogant...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!! Ezzel én is ugyanígy vagyok,engem is ezzel traktálnak,hogy tuti elszámolták a gyerek érkezését... Úgyhogy én már ezekre nem is reagálok!! Nekem is ugyanez a reakció a CTG-re,hogy semmi rosszat nem tudnak mondani. Úgy látszik,most a túlhordás időszaka van!!
Annyira durva,hogy van,akinek már lassan 1 hónapos(vagy már be is töltötte?) a babája a júliusi topicból

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akkor a Normafának 2 szavazat, minden másnak 1. (Köszi boo! :wink: )
A Városmajorról tud valaki valami közelebbit, hogy milyen állapotban van? :?:

Kép
Kép
200907?

007!
hát én amikor utoljára láttam a városmajort nem volt túl szép
állapotban...
akkor inkább én is a normafára szavazok...vagy városliget...

Boo!
de jó,de jó.hamarosan magadhoz ölelheted apát és biztos minden
hisztid elmúlik....

Kép
Kép
csibe83

Boo!

"Ne vesd apára a te terheidet!"
Vagy a Bibliában nincs ilyen? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nyilván azt hitte, hogy az éjszaka közepén az ő szerelmetes rózsaszínpárduca édesdeden csicsikál :wink: ! Azért ne veszekedjetek, hogy nem feltételezi folyamatosan, hogy sz@rul vagy :? ! Biztos vagyok benne, hogy amint tudomást szerzett volna róla, nem győzött volna vígasztalni! És nyilván ő is mindennél jobban várja, hogy végre veletek legyen!!!!
Apa naggggyon szeret titeket, efelől semmi kétségem, szóval hibernáld magad a fennmaradó pár órára, hogy aztán üde kamaszként ugorhass a nyakába (csak vigyázz, azért el ne törd, tudod, nem pillesúlyban versenyzünk most :twisted: ) :lol: :lol: :lol: :lol: !

Én tegnap a kórházból hazafelé mondtam apának:
- Mindenkitől azt hallom, milyen jól viselem, pedig szerintem egy idióta hisztérika vagyok :evil: !
- Az vagy. ( :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: )
- De hát mások állítólag még inkább azok :evil: !
- Ezért nem másokat vettem el :twisted: ...

Na erre két dolgot lehet reagálni:
1. Örjöngve kikérni magamnak, hogy helyesel, mikor lehisztérikázom magam, miközben teljes odaadással kéne csodálnia és sajnálnia az állapotom miatt. :twisted: (bebizonyítva ezzel, hogy valóban egy idióta hisztérika vagyok.)
2. Csendben bazsalyogva tudomásul venni, hogy a férjemnek van humora, ráadásul erénye a türelem, mellyel irántam viseltet mostanában (ugyanis nem veszekszik, ha hárpiáskodom), és hagyni, hogy dagadjon a mellem amiatt, hogy a férjem ilyen dolgokban is különbnek tart más nőknél. :wink: (bebizonyítva ezzel, hogy jól választott.)

Nos, én a második verziót választottam 8) ! Persze ideológiát csak utólag gyártottam hozzá, mert valójában az első pár másodpercben köpni-nyelni nem tudtam... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Már korábban is akartam írni, hogy nem a fogyatékosságomnak tudható be, hogy nem használok a megfelelő helyeken szóközt, csak a laptopon vmiért nem az igazi a space, lehet jobban kéne püfölni, és mindig csak utólag veszem észre :? . )

SilliaApa!

Köszönjük az infókat! Várjuk a továbbiakban is :wink: ! De ajánlom, hogy most már babahírrel gyertek :twisted: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Utólagos engedelmével hoztam hírt Ikokáról (ráállítottam a kémeim :wink: ):

Tegnap megkapta a ballont, és most "hát, vajúdgat". Ez valószínüleg nem rapidszülésre utal :? ! Szóval nyomassuk neki ezerrel a pozitív energiákat :wink: ! Ha többet tudok, szólok!

Ikoka, kitartááááás++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bezzeg az elején itt sírtál-ríttál, hogy senki nem veszi észre, olyan kicsi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jaaaj, de cukik vagytok :wink: :D :D :D !
Olyan szépen "egyben" vagytok, hogy el sem hiszem, hogy ebből hamarosan baba lesz :shock: :lol: :lol: !
Nekem a pocakom mintha külön életet élne, és a napokban vettem észre, hogy már nem is "tolatok", hanem úgy megyek, mint egy pingvin: ilyen aprókat totyogva :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! 8)

Mini kukk, Dorkili félálomban.

katy: nem tudom milyen a játszócumitok, de Dorkának Aventes van, és az nem ér sem az orrához sem az archoz, úgy van kialakítva, bár ő nem is igazán szereti.

sillia, ikoka: drukk drukk drukk+++++++++++++!!!

boo: hurrá, hogy hamarosan Teapázhatsz :D Pocakod nagyon csini!!

Na kicsi tündérkém ébren kukucskál, szóval megyek játszani egy picit Vele, utána meg este anyósékhoz megyünk, Apának névnapja, anyósnak szülinapja van :D

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok Lányok!!
Atis vagyok,Szisz párja!! Örömmel jelentjük,hogy nálunk is megérkezett a gólya :D :D
Sajnos egy nagyon hosszú és keserves szülés volt,13óra próbálkozás és eredménytelenség után császár lett a vége!! De hála mindketten jól vannak :D :D :D :D
Szalai Attila Márton-unk megszületett 07. 13.-án 22.16perckor 3600g-mal és 56cm-vel!!!
Szisz puszil titeket,röviden ennyi :D :D :D Gartulálok nektek a babaáldásokhoz,és kitartást a még egyben lévő kismamáknak!!
Sziasztok!!

Kép
szisz89

Sziasztok Lányok!!
Atis vagyok,Szisz párja!! Örömmel jelentjük,hogy nálunk is megérkezett a gólya :D :D
Sajnos egy nagyon hosszú és keserves szülés volt,13óra próbálkozás és eredménytelenség után császár lett a vége!! De hála mindketten jól vannak :D :D :D :D
Szalai Attila Márton-unk megszületett 07. 13.-án 22.16perckor 3600g-mal és 56cm-vel!!!
Szisz puszil titeket,röviden ennyi :D :D :D Gartulálok nektek a babaáldásokhoz,és kitartást a még egyben lévő kismamáknak!!
Sziasztok!!

Kép
szisz89

"mermegiszok egy pohár kólát és megeresztek feléd egy olyan büfit, hogy leszáll a hajad apám! "

Boo bammmeg még egy ilyen és megszülök

Kép
Vendég

Szisz!!! Gratulaaaa!!!
Vendég

szisz89Apa! :)

Nagy-nagy gratula nektek, mielőbbi felépülést, gyors hazajövetelt és rengeteg tejet!!!

Kép
Kép
200907?

Ezzel köszöntött be hozzánk szisz89:

[quote="szisz89"]S írta:szisz89ziasztok!!

Most találtam rá a Júliusi babák forumra :D. Megpróbálnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond. Én Júli 14-re vagyok kiírva.

Üdv: Szisz

Felhívnám a figyelmet, hogy pont időre jött! :wink: :shock: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

na megjöttem a CTG-ről...
baba még mindig jól érzi bent magát.igaz volt 3keményedésem,de
ennyi...méhszáj teljesen zárt.olyannyira,hogy magzatvizmintát
se tudtak venni...
holnap folyt köv...

Kép
Kép
csibe83

hatalmas gratula szisz!!!!!!!!!

este felrakom a táblát...

Kép
Kép
csibe83

Hogy a jó édes kurv@ anyját az összes bunkó, tolakodó, paraszt szomszédnak, hogy szakadna be alatta a föld!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Csibe,ha kitartasz péntekig,lehet,h találkozunk Ctg-n.

De durva,Te is 40 héten túl..
Vendég

Normafa 3, Városliget 2 szavazat. Figyelek ám! :wink:

Kép
Kép
200907?

szisz hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boo:az bizti jó lesz nekem eddig kézi volt de tegnap vettünk medela swingetmert meguntam, de nagyon jóóóóóó

f.nikici

Sziasztok csajok!
Tegnap este hazajöhettünk a kórházból. :D
Be is jelentkeztem, de Virág nem engedett ideülni.

Először is gyors továbbítom Lilisgabi üzenetét, mivel nem tudom, másnak is írta-e:

VARGA LOTTI 4010 GRAMMAL EGÉSZSÉGESEN MEGÉRKEZETT. MINDKETTEN JÓL VAGYUNK, ISMÉT CSÁSZÁRMETSZÉS VOLT.

SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK GABINAK ÉS LOTTINAK A SIKERES VILÁGRAJÖVETELHEZ. TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET!

Most nem hiszem, hogy vissza tudok olvasni, köszi a drukkokat, meg mindent. Igyekszem jönni.
Most még megpróbálok kicsinyíteni néhány képet, hogy küldhessek. :D

Kép
Kép]
hendegabi

gratula lilisgabinak is!!!!!!!!!!!!!!!!

007!
mi történt?

Kép
Kép
csibe83

Conversano!
hát eddig teljesen úgy néz ki,hogy simán kihúzom addig...
szóval nincs kizárva,hogy összefutunk....

Kép
Kép
csibe83

Üdv itthon Hendegabi :)
Gratula Lilisgabi!!
Vendég

lilisgabi! :)

Nektek is nagy-nagy gratula, gyors felépülés és sok-sok tejcsi legyen! :wink:

hendegabi! :)

Üdv otthon! :D

csibe83! :)

Semmi különleges, csak egyesek nem tudják hol a határ az érdeklődés és a tolakodás között. És lehetőleg szoptatás közben... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Ez pedig mi lenne más, mint lilisgabi első bejegyzése:

[quote="lilisgabi"]S írta:lilisgabiziasztok!

Én is júli 18-ra várom a kislányomat, Lottit. Már van egy 3 éves nővére, Lili.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo, nagyon szép vagy, a pocid pedig irtó csinos! Látszik, hogy itt csak baba van, háj, víz sehol.

Szisz nagyfiához gratulálok! Köszönjük Atisnak a büszke apukának az infót.

Lilisgabinak nagy gratuláció a nagylányhoz! Virág nem engedett? Sírós?

Ha jól számolom, akkor most már lassan rajtunk a sor, de ez semmit nem jelent -Tomi szerint. Silliát már szülőnek könyvelem el és Klarka is bizti túl van rajt. Csibe, nyomjuk még igaz?!

Pénteken újra Pose és UH, ha gond van indítják, ha nem akkor hétfőn... ill a dokibácsi már pénteken akart indítani, de én kikönyörögtem a hétfőt. Jobb a természetre bízni. Így bejön szabiról, ha addig nem sikerül spontán valamit hozni.
Most aztán már össze kéne kapni magát ennek a kölöknek!

Tudatalattimban erre számítottam: egy jött a napján, egy előbb, egy később. Már csak az ne jöjjön be, hogy volt egy nehezebb szülésem, volt egy könnyű de nem volt még császár...

Nem! Természetes, háborítatlan szülés lesz! Ezért várunk ennyit!

A talira 99%, hogy én nem megyek el Pécsről, de majd kérek fotókat.

Éva

KépKépKép
agmano

Nekem pont a minap jutott eszembe, hogy eleinte úgy éreztem, hogy ez olyan magzatvízelfolyóssiessünkapukámos szülés lesz, később pedig már ejráérünkarramég típusú. Végül is mindkettő bejött.
Most vagy nekem ilyen jók a megérzéseim vagy Hugi volt ennyire szófogadó: el is kezdett szivárgoni a magzatvíz, de nem is haladtunk semmire... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na,megjöttünk a kórházból!! Majdnem másfél órát kellett várni a dokira,de mindegy,jól elbeszélgettem ott egy kismamával.
Szóval. Méhszájam fel van puhulva már,de még teljesen zárt,viszont a feje már lentebb van a Lilinek,de azért még elég jól érzi magát odabent. Nézett áramlást is,165 volt a szívhangja,azt mondta,ez még teljesen jó. Magzatvíz mennyisége még elegendő,a lepény viszont már kezd meszesedni. A lényeg,ha ezen a héten nem jön ki a kisasszony magától,akkor jövő hét kedden vagy szerdán megindítja. Holnap menjek be CTG-re a szülésznőmhöz és mivel ő jövő héten szabin van,így ezt is le fogom tudni vele beszélni,hogyha meg kell indítani,akkor neki melyik nap jó,mikor nem intézi az ügyeit.
Boo!! Nagyon csini vagy,nem tudom miről beszélnek,amikor azt mondják,hogy 5-6.hónapban vagy...
Sziszapa!! Gratulálunk nektek,mielőbbi felépülést kívánunk és sok tejcsit Szisznek!!
Lilisgabinak is hatalmas gratula!!
Ikokáról sajnos nem tudtam meg semmit,mert nem fent voltunk a szülőszobáknál,és sajnos a számát sem tudom,de remélem már nem szenved szegénykém!! Dodi!! Tudsz róla valamit?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy egy kicsit benéztem, nem akarok zavarni. Csak jó olvasni titeket.
Anno én is július 31-re voltam kiirva, de az a baba sajnos elment a 8. héten. Elég rossz volt, de most már újra terhes vagyok, úgyhogy igy egy kicsit jobb. Különben nem tudom, hogy vészelném át a 31.-ét.

szórítok nektek, hogy minden jól menjen.

sziasztok

Kép
Kép
vadszi

Köszi a gratulációkat lányok. Próbáltam végigfutni rajtuk, de egyenlőre képtelenség. Bár lehet, hogy majd iderendezem a gép elé a fotelt, mert Virág rengeteget van cicin, és így szopi alatt hasznosíthatnám az időt.
Érdeklődő, nagyon aranyos kislány. Nóci hangjára különösen figyel.
(Sajna Nócival egyenlőre eléggé kell vigyázni, mert a megbeszéltek ellenére folyton dögönyözni, babusgatni szeretné, ami a babának nem igazán tetszik)

Szóval akkor a képek:

Így lehet elrontani egy gyereket:
Kép

És aki megadja magát:
Kép

Persze, ha lesz, még teszek fel. A kórházi képek nem túl jól sikerültek a fehér pólya miatt.

És gratulálok mindenkinek, aki időközben megszült. Ígyekezni fogok név szerint is köszönteni őket.

Kép
Kép]
hendegabi

Üdv Vadszi!

Gyere bátran :) :)

Sajnálom ,ami veled történt,most minden a legnagyobb rendben lesz!! :) Hanyadik héten tartasz?
Vendég

Hendegabi :) :) :) :) :)

Boo

Látom Te is jártál az ikeában :)
Vendég

Szia, vadszi! :)

Sajnálom, ami történt! :( Ha úgy gondolod, akkor bármikor szívesen látunk, gyere nyugodtan közénk. :wink:

Kép
Kép
200907?

Köszi aranyosak vagytok!

Még nagyon az elején vagyok, még dokinál se voltam, csak néhány pozitiv tesztem, meg kezdődő tüneteim vannak. 4 és fél hetes vagyok. Nagyon lassan megy az idő...
Azért annak örülök, hogy viszonylag könnyen összejött most is. Remélem minden rendben lesz. Egyébként nem tudom, hogy birtam volna a nyarat, gondolom ti is szenvedtek nagyon.
Március közepére fogok szülni, nagy meleg nem lesz, csak télen leszek bajban a ruhával...

Hol fogtok szülni?

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi

Vadszi! Gratulálok! Csak vigyázz magadra, megjár a kényeztetés. Mi is így kezdtük, egy életképtelen 8 hetessel és látod a vonalzómon egymást követték a többiek! Ne parázz és sok boldogságot! lehet még akár 10 gyereked is!

Éva

KépKépKép
agmano

Szisz, Lilisgabi
Kép
Vendég

Boo
Szépek vagytok Zsirivel :lol:

Hendegabi
Az ilyen picurkákat még nem lehet elrontani :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vadszi

Magadra vigyázz,az legyen a legfontosabb,a ruha meg majd megoldódik. Én pl az emberem pólóit hordom.Meg is kapom: Na ezt a pólómat is jól ki fogod hasalni :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Margitban szülök (ez a harmadik variáció a 9 hónap alatt,szal még ebben sem vagyok biztos...)

Te merre?

Új bioenergia-forrás leszek. Sztem ha ráütök egy tojást a tenyeremre,1perc alatt megsül.. Kézrátétellel sütök. Brutál módon ég és nem kicsit fáj :(
Vendég

Sziasztok, vagyunk :D
Olyan nagy beszámoló most nem lesz, próbálom beérni magamat agyilag is. 8) Átfutok azért az elmúlt pár napon, magunkról meg majd amikor kicsit átgondoltam. :lol:

A talit most kihagyom. 8)

Gumilány,
Csak úgy kiemelve, mert lassan olyasmi, amit a sárgaságról ne tudnék, nincs. :lol: Nálunk fő vércsoport összeférhetetlenség van, ez magával hozza a fokozódó sárgaságot, ezért elég jól utánaolvastam a dolgoknak.
Az az "anyatejes sárgaság" meg hogy állj le a szoptatással és tápszerezz az egy baromság. (bocsi) Ha a Sebi megfelelő szinten van, egyáltalán nem gond, ha hetekig, akár hónapokig is sárga, majd elmúlik, semmi eü következménye nincsen. Ha veszély lenne, nem engedtek volna ki a kórházból.
Ha gondolod, részletesen is leírom. :wink: Csak nem tudom, van-e időd egyáltalán olvasni...

007,
Jó a zárójelentés. :? Nem kell, hogy elhidd, milyen a vércsoportja. Akármi van, úgyis újraellenőrzik, az ilyen adat csak arra az esetre vonatkozik, amikor levették, hogy azt és ott számon lehessen kérni.

Ronmay,
Az együttalvás nekünk bejött, főleg a fáradtság ellen. Most még lepasszolom a kiságyba minit, de ha már több időt tölt ébren, jön az ágyikómba.
Estére úgyis hamarabb lerakjuk a gyerkőcöket, mint magunkat, így van időnk egymásra. Éjjel meg amúgy is alszunk, azt meg szerintem mindegy, hogy hol tesszük.
Natit szoktattuk csak rá eddig arra, hogy teljesen egyedül aludjon. Eddig 2x. :lol: Először 19 hónaposan, akkor még melléfekve altatva. Azután jött Szabi és Robi kiszorult az ágyunkból. Másodjára jó 3 évesen, simán megtanulta, hogy egy picit odafekszem mellé, beszélgetünk, majd jóéjtpuszi, "megyek fürödni, jó éjszakát" jelszóval leléptem és ő egyedül aludt el. Most, hogy van Dani, férjem ismét kiszorult a szobából és megy a gyerekszobába. :lol:
Az együtt alvás ellenére sem volt Szabival "délután kettőkor még pizsiben leszel, kócosan és órákba telik, mire meg tudsz végre kajálni." , mert már gyakorlott voltam. Natival igen, de az az első gyerek számlájára írandó, köze nem volt az altatáshoz.
A napközben négy órát alszik az normális, de szívás...fog még azért többet aludni.

Utófájás, szoptatáskor:
Volt/vagyogat. 8) Most már kezd múlni. Erősebb, mint Natival volt, de Szabinál szinte kimaradt.

Fájás-CTG:
Az összefüggés az erősség és fájdalmasság között azért nem teljes. Mutatott 120 felettit, amivel még elvoltam, de volt olyan 60-as is, ami kiszorította a levegőt belőlem és kb kikapcsolt az agyam. Ez is csak egy görbe, az érdekesség kedvéért, hogy a dokinak is legyen mit csinálni.

Boo,
Szülés közben, amikor benne vagy a húzósabb fájásokban, ne tarts attól, hogy tiéd apa jópofizni fog. Az nyomtatott nagybetűkkel rád lesz írva, eszébe se fog jutni.
Az MMS-sel nem rejtvényt akartam feladni, bocsi. :lol: Irtam előtte másnak sms-t is az adatokkal. A telóm új, így volt egy adag szenvedés, amíg rájöttem, hogy küldhetek képet, a szöveg meg extra meló volt, már majdnem feladtam. Igy sikerült. 8)

f.nikici,
A koponya uh nem kötelező, de jó, ha megcsinálják. Kicsi az esélye, hogy probléma lenne, de ha már amúgy is uh-n vagyunk a csípő miatt, akkor már inkább egy olyan helyen csinálják, ahol a fejét is megkuksolják, az csak egy extra fél perc (se).

Kép KépKép
lorca

Egyetértek Lorcával, az élettani sárgaság ugyan az anyatej hatására lassabban múlik el, de nem tekinthető kórosnak, nálunk is eltartott 3 hónapig. Éretlen a májuk, pont.
Ha van anyatej, annál nincs jobb!!!!! kivéve az 1 kilós korababa ismerőst, de ezt itt lapozhatjuk.

Éva

KépKépKép
agmano

SOS-kérdés
Hogyan lehet a sírást kiiktatni a gyereknél?
megetettem...sír...tisztába tettem...sír... dajkálom...sír...leteszem...üvölt... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?