A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt lányok!

Kaktikám:máris küldöm a privit!pusszika :lol: :lol: :lol:

csajok:tegnap volt az inszemem :lol: :lol: :lol: :lol:
nem volt vészes de én itthon mikor hazaértünk akkor voltam teljesen ki!olyan fájásaim voltak.....
be is kellett vegyek rá bogyót pedig nem szívesen veszek be semmit...

30án kell visszamennem:mind két oldalon volt tüszőcském reméelm az egyik oldal célba ér jah és persze a rádolgozás ami nem volt semmi....majd meg haltam közben... :? :?
de már jól vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Oh, te Nő! (Böbe)
Végre legalább tudunk rólad is valamit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

igen igen én is itt vagyok ám........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
te hogy érzed magad?????
melózól? :? :? :?
sting1982

Csajok, a BMC oviban én is benne vagyok, annyira jó lenne, ha a gyerkőceink együtt játszanának. :) :) :)

Sting: Hajrá inszem!! Remélem ma már jobban vagy és nem fáj pocid….

Kiss angyal: ha csütörtökön lett volna az inszem, akkor együtt mentünk volna

De így is szuper lesz, mivel 3-an kb. egy időben tudjuk meg a +++ eredményt! :D :D :D :D

Kakti a táblázatba én is bekerülhetek?
woody

szia Woody:köszi már jobban vagyok de tegnap .....
mikor mész uhura?
sting1982

Tegnap voltam. bal oldon 2 db tüsző egy 19 és 17-es. Csütörtökön megyek inszemre.
woody

sziasztok!

Nekem megnyitja a táblázatot!

rózsa: édes kutyáid vannak!

sting: hajrá inszem mennek a drukkok +++++++++++++++++++++

Csajok: igaz virágot kötni nem tudok, de beszállhatok a bölcsi-boltba??????

kiss angyal: hétvégén neki fogtunk apával a rokonlátogatásnak, lerendeztünk mindenkit egy időre. És elmentünk vacsizni megünnepeltük a házassági évfordulónkat :lol: :lol: Ti voltatok valamerre?

Kép
sztyopane

Rózsa: Nem mondanám, hogy bizonyos szagokra érzékeny lennék, inkább csak nem kívánok ízeket. A hányinger reggelente erősebb és már a gyógyszer bevételének gondolatára is hányingerem lesz. Amúgy meg csak jön, meg megy. Kutyák nagyon édesek.

Sting: Pihizz és babásodj. Mi nem is dolgoztunk rá. Én se kívántam.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Böbe!
Jól vagyok, de a meleget rosszul tűröm. Nagyon rosszul.
Viszont privi még nem jött ám! :wink:

Rózsa!
Amit neked küldtem, megkaptad? :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky:köszi szépen!igyekszem pihizni de holnap már megyek melózni :? :? :? :? :?
egyébként nagyon kedvesek voltak velem tegnap.........de komolyan! :lol: :lol: :lol:
mikor még fent feküdtem az ágyon a növér azt mondta nem az a lényeg mennyit pihizek fent a szobába hanem kb az a 2perc amig a "műtő ágyon vagyok"majdnem fejjel hátrahajtva....
szóval bizom benne nem rontom el a dolgot hogy holnap már dolgozom....

sztyopane:köszike neked is...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody:akkor csütörtökön mennek a drukkok ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kaktikám:küldtem.....
sting1982

Sziasztok!
Kakti:
Meg kaptam a privit!
Dréga Böbém!
Te meg kaptad e a privit!Baszus ha tudom hogy ott vagy meg kerestelek volna én is ott voltam!!Puszi

Kép
rózsa11

Rózsám:nem kaptam még privit :? :? :? :? :?
tegnap te is voltál???????????
óh anyám!összefuthattunk volna csak nem tudtam hétvégén gép elé menni mert dolgoztam...
sting1982

Megkaptam!
Mentettem az infót! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok !

Én úgy számoltam, hogy kedden vagy szerdán mehetek 2. napi UH-ra. de még mindig nem jött meg ( csak nagyon mimimális pecsételés). Pénteken vettem be az utólsó fogigátlót, a tájékoztató szerint 2-3. napon meg kellene jönni (ma meg már a 4. nap van).
Van ezzel kapcsolatban valakinek valamilyen tapasztalata?
Remélem azérzt 1-2 napon elül még megjön és mehetünk a kezdésre...

Kata
kata0411

szia kata0411!én sajnos nem tudok ebben a témában segíteni neked de sok sikert a kezdéshez.... :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Sting:szóval inszemen bújkáltál :D Mihály bácsival mi volt? :D :D :D Vigyázz magadra!!!Tuti sikerült :D

a táblázatot én is meg tudom nyitni...

Sajt: csináltál tesztet lubickolás előtt???

Woody:szorítok csütörtökre :D Neked hányra mondták,hogy érjél be a BMC-be?

Sztyopane:hát persze,hogy a Te babód is oda fog járni :D Szombaton Egerben voltunk,vasárnap meg kimentünk a Szávay meccsre, majd a Margit-szigeten landoltunk :D Nagyon jó hétvégénk volt :D

Rózsa: nagyon szép kutyusaid vannak :lol: és volt laptetőd is :D :D :D
kiss angyal

Kiss Angyal:kedves vagy nagyon!remélem ténleg sikerült mert ha nem a béka feneke alatt leszek 100méterrel..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Misi bácsi nem az enyém lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egy másik leányzó nyerte meg!én egy nagyon kedves nővért vagy műtőst fogtam ki!
sting1982

Sting:az inszem utáni napon ne is gondolj ilyenekre légyszíves :? ..persze, hogy sikerült!!!ne sokkold magad,hanem rakd kímélő üzemmódba magad...Te hányra mentél és mikorra kerültél sorra?
kiss angyal

Kiss angyal: kaptam tegnap egy papírt Szűcs dokitól, azon rajta van a tüszőrepesztő időpontja, valamint hogy csütörtökön van a beavatkozás
Ezen még az is van, hogy a férjnek 7:30 és 8 óra között kell megjelenni leadni a kiskatonákat, a feleségnek 12 és 13 között kell a BMC-be menni. Tehát én kb. 12-re terveztem a dolgot, nem szeretnék előbb menni és ott várni.
woody

Woody!
Az a 12-13 óra csak irány. Amikor Apa leadja a cuccot, megmondják neki, hogy te mikorra menj. (pláne, ha rákérdez).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

CSajok:én ott voltam a párommal már 7.30tól!leadta a mintát!de én csak 1kor mentünk le mert 3csajszinak volt aznap inszem és akkor kedtek szóval addig ott vártam.....

Woody:nem érdemes ott várnod ha tudsz menj vissza mert elöbb úgysem kezdenek!

Csézjang tesó::::BESZARÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira örülök neked....
szóhóz sem jutok!irj majd mi van veled!!!!!!!!!
puszikállak

egyébként nem gondolok arra mert nem sikerült!!!!!!!csak pozitivan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyébként az normális ha ma is még picikét feszít a pocakom??????
nekem tegnap nagyon fájt nem is akkor mikor kész voltam hanem mikor hazaértünk!az is normális?
sting1982

sziasztok!

woody: én már 11.30 körül a műtőbe voltam, de mivel mi messzebbről megyünk így már én is ott voltam 7.30-ra

kiss angyal: küldtem privit

kata: sajnos ebben én sem tudok segíteni

Kép
sztyopane

sting: nekem folyamatosan fel volt fújódva a hasam és feszített, aztán 1héttel a tesztelési nap előtt elmúlt minden és kezdődtek a mensis jelek aztán megjött, de ezt mindenkinek más szerintem

Kép
sztyopane

Sztyopané:ment a privi
kiss angyal

nekem már nincs felfújódva csak feszül még alul a pocim....
de azért köszike a válaszod!! :lol: :lol:

ennek el kellene múlnia????
vagy csak mert azért van mert "megcseszegettek" ott lent???

aki tud válaszoljon rá vagy csak irjátok le a tapasztalatotokat! :shock: :shock: :shock: :shock:
sting1982

Kiss angyal:neked valami tapasztalat?????
sting1982

Csajok, akkor maradok annál amit Kakti írt, apa rákérdez majd reggel, hogy mikor menjek be. Én nem lakom messze, így nem lesz gond.
woody

az a legjobb ténleg ha visszamész! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!!!!

Megmaradt Progesteron injekciómat eladnám, ha valakit éredkel hívjon 06704533342.

Sziasztok és sok sikert mindenkinek!!!!! Emese
mimóka

Sting: Nekem végig feszített, kb. a 6. hét környékén kezdett csökkenni a nyomás. Neked is remélem ezért feszít.

Woody: Hát én a babás inszememnél nem jártam jól, hogy apának mondtak időpontot. A többinél mindig olyan dél környékén mentem, most meg berendeltek 10-re. Mikor kerültem a műtőbe? 12:30-kor. Szóval bőven ráértem volna. De persze ha ott vagy az nem baj, csak idegőrlő ilyenkor a várakozás.
vicky79
Budapest III. kerület

Böbém!

én is csak a tapasztalataimat tudom megosztani veled/veletek. Nekem először 12-kor, másodszor 13:20-kor csinálták az inszemet. Délelőtt a lombikosoké a terep. Azért (is) vannak az inszemesek későbbre hívva. Meg ugye a kisfickókat is fel kell készíteni a túrára! :)
Szóval nekem mindkétszer viszonylag hamar (max. egy nap) elmúlt a feszülés. Az utrótól viszont maradt a puffadás. :? Meg mondjuk kellemetlen volt ücsörögni a váróban a záróra várva, miközben odalent jól megmatattak... :) És az egész beavatkozás másodjára már sokkal elviselhetőbb volt. Talán mert tudtam, mire számítsak. De ez legyen a legnagyobb gond.
Böbém! Sikerülni fog! Lehet, hogy nem elsőre, és ettől ne is keseredj el, ha esetleg így lesz. De SIKERÜLNI FOG!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akkor legalább nem csak én éreztem ezt a feszítő érzést! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: akkor nincs talán nálam akkora baj!

de tudjátok annyira jó lenne ha kis manó beköltözne a pociba.....

nem adom fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi nektek csajok! nagyon rendik vagytok!

puszika csajok picikét lepihizek mert holnaptól melóóóóóóóóóó :? :? :? :? :? :?
sting1982

Sting: nekem nem fájt a pocakom,csak az inszem alatt volt kellemetlen,de aztán egyáltalán nem...a mellem feszült,de mielőtt megjött 3 nappal az is abba maradt..,de hát nekem nem is sikerült..neked meg azért fáj,mert a lurkó ott közlekedik,fészkelődik :wink:
Az utrótol viszont,én is felpuffadtam,akkora volt a belem mint egy söröshordó :lol:
kiss angyal

Havri!

Elbocsátottak a BMC-ből három babával a pocakomban. Mindhárom szépen nő, már 11,12,12 mm az ülőmagasságuk. Ver a szívük és láttam a végtagokból is valamit. Szóval többé nem kell mennem.

Ti hogy vagytok?

Sajt! Teszt?

Inszemesek! Jó ha feszít, de nem baj az sem ha nem éreztek semmit. ebből is, abból is lett már gyerek.

Kép
tigriske1978

Tigriske: ez szuper,mégegyszer gratulálok!!!!most már gondolkozhattok a neveken...van már elképzelés hogy fogják hívni őket?mondjuk 3 babónál sok variáció lehet...3 fiú,3 lány stb... :D
kiss angyal

köszike lányok a válaszokat :lol: :lol: :lol: :lol: picikét megnyugodtam... :lol: :lol: :lol:
sting1982

tigriske: Hát isten éltesse már most a drága babáidat.
vicky79
Budapest III. kerület

Tigriske!

Gratulálok még egyszer nektek:)
De szuper, már én is várom, hogy Zeke doki azt mondja, hogy dobog a szíve a kis manónak, mozog keze lába, és hogy látni se akar többet!!!
Nagyon szép babavárást kívánok Neked :lol:

És persze a többi kismaminak Vicky, Kakti :lol:

Amúgy mi jól vagyunk, engem még elkerült a rosszullét :)
havri1

Rözsa: nagyon aranyos kutyáid vannak! :D
Vendég

Jajj, Lányok!

Tegnap megműtötték a kicsi lánykámat (Zserbót, a kisebbik kutyát). Most itthon ápolgatom. :? Ivartalanításon volt, de basszus... úgy fáj érte a szívem, mint ha nekem csinálták volna... Az a baj, hogy ha a szívemre hallgatok, nem műttetem meg, de ez volt az észszerű lépés - sajnos. :(

Tigriske!
Akkor most már hangosabban is GRATULA!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Csajok!
Tigriske!

Gratulálok neked a babocákhoz!Legyél boldog kismsma és vigyáz magatokra!!!

Kakti!
Elhiszem hogy sajnálod a kutyusod annyira hozzánk tudnak nöni és nagyon tudjuk öket szeretni.Jobbulást a kutyusodnak!Te már otthon vagy táppénzen?Ugye?

Zsu:
Köszönöm nagyon imádom öket!!
Kijöttem a gyakorlatból és alig birtam be adni a szurit magamnak.

Vicky:
A megmaratt szurit hütöbe rakjam?
Valamelyikötök fent van az iwin vagy a hi5 -n?

Sajtocskám!
Mi a helyzett valad?Tesztett csináltál már?

Most elköszönök mert megyek vérvételre meg nézetetem a tshmat
aztán meg nézem mennyien vannak az orr-fül gégészeten mert a füleim sem az igaziak meg még nem is irtam mi van velem hogy köhögési rohamaim vannak de olyan szinten hogy már levegöt alig kapok meg már meg is hányat ezt akarom meg nézettni.Ha valami gyogyit irnak ki akkor mondjam hogy most hova járunk?
Pusszantalak benneteket!!

Kép
rózsa11

Jó reggelt mindenkinek!

Rózsám:hát van bajod rendesen!ez nem túl jó!meg ez a fránya köhögés sem lehet kellemes!de csak irnak rá valamit! :( :( :( :(

Egyébként lányok ne haragudjatok hogy leirom de teljesen kivagyok!kicsit panaszkodom:tegnap párom hazajött horgászásból és egész nap hívogatott na mizus pihizek mit csinálok!
ma reggel kiderült én leszek ma az étterembe amit vezetünk meg a szakács!ennyi!szaladgálhatok mint pók a falon!teljesen kivagyok hogy ezzel sokat ártok magamnak :cry: :cry: :cry:
vagy már teljesen mindegy?ha feljutottak a katonák úgyis feljutottak nem?????
sting1982

csak hogy értsétek:ma ketten lettünk volna a párommal de van egy másik vállalkozás is .ott alkalmazott van.de kiderült el kell utaznia az alkalmazottnak igy a kis párom lessz a másik üzletben.....
igy én tök egyedül leszek az étterembe majd 6koz zár és akkor jön le
na jó mi??????????
sting1982

Drága Böbém:
Azért egy kicsit probálj vissza vanni a meloból mert neked sem tesz jót az a szaladgálás ami ezzel jár!!Majd meg irom mit montódtak!
Egyébként tegnap 2 privi ment neked!Meg kaptad valamelyiket??? KépPuszi

Kép
rózsa11

Lányok!
Tik föztettek e már barack lekvárt? Mert nekem kellene föznöm egy pár üveggel mert rengeteg barack van a fán szinte majd le szakadnak az ágak! Csáó Mindenkinek!

Kép
rózsa11

Rózsám:egyet kaptam!elmentettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de ma meg holnap nemtudok visszavenni a melóból!tópart mellett van az étterem:száz fok lessz!képtelenség !teljesen feleslegesen kiméltem tegnap magam:adtam a szarnak egy pofont........

neharagugj majd irok neked privit de most nem megy mert olyan dühös vagyok mint még soha!
végre eljutunk idáig és tessék!
sting1982

teljesen feleslegesen idegesítem magam!
lehet fel sem jutottak a katonák........

áááááááá csajok megyek is mert csak hülyeségeket irogatok nektek:mindenkinek puszi és kismamik vigyázzatok nagyon magatokra!
sting1982

Sting:

Nyugodj meg, a katonák már feljutottak a helyükre, és megkezdték szorgos munkájukat :)
Neked csak annyi a dolgod, hogy a lehetőségekhez képest pihenj. Bár nem irigyellek, ebben a 80 fokos melegben :(

Rózsa: először is a kutyuid nagyon édesek :) Mi is szeretnénk majd, de lakótelepi lakásba nem nagyon tudnánk.

És gyógyulj meg ám, minél hamarabb!!

Kakti: sajnálom a kutyudat (jó neve van),de hosszabb távon jobban jársz így vele. Bár nem szeretnék most a helyébe lenni :(

Sajt:
Csináltál végül tesztet???

Woody: csütörtökön inszem?? jajjajj:)))) szurkolok :lol:

Kiss angyal: Veled mi újság??
havri1

Jó reggelt mindenkinek

Kár volt tegnap aggodalmaskodnom, ma reggelre már megjött rendesen.
Mondtam a férjmnek, hogy holnapra úgy intézze a melóját, hegy menni kell :lol: végre .

Kata
kata0411

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?