A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Enikő:
1300 ft volt az üveg.. :?

Bence is tiszta nyűgi, pedig egy szál pelusban van, de semmi sem jó neki. Csak az a baj, az Anyjának sem, így nem tudom a valagát cipelni egész nap,különben sziámi iker effekt befigyel... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata! igen nehezebben oldódnak fel a kettes és hármas tápszerek! tovább kell rázni...

Batkata! én is épp valamelyik nnap panaszkodtam, hogy úgy játszanék már felnőtteset. Olyan jó lenne kettesben elmenni valahová, egy étterembe, moziba pl. Vagy csak úgy sétálni egyet a dunaparton. nemcsak anya de NŐ is vagyok aki igényli ezeket. Ha már a szexnél tartunk...tegnap majdnem elájultam. Délben elaludtak a gyerekek hát csapjuk egy hancurt. Na a nagy játék közben hátra feküdtem és bevágtam a fejem tarkó tájon az ágy szélébe....azt se tudtam sírjak vagy nevessek. Mondtam is a páromnak, hogy ha elájultam volna na az nem az extázistól lett volna. 8) 8)
katuska79

JA és szóljon ha valakinek kell hálós járóka! Nagyon szép állapotban, nagyon tiszta családból. Nem kerek hanem téglalap alakú és egy mozdulattal összecsukható. Itt van a szomszédunkban, ha valakit érdekel rákérdezek az árára.
katuska79

Katuska!

Hancúr-ügylet... Szegényke! :oops: :? :D

Engem érdekelne a járóka, csak az a bibi, hogy nem tudnánk hazaszállítani, nincs kocsink... :roll: Még megbeszélem apjukkal, de pont azt tervezgetem, hogy mostmár ideje lenne egyet beszerezni, mert Borcsának jót tenne (meg nekem is...)
Na megyek, két kis cigány kölyök istenien éneklet itt a ház előtt, csak ismét felébresztették a lassan kába Borimat. :twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Na, Bori itt vigyorog Julcsa ölében, teljesen zizzzz, közbn nézik a Pata Csatát. :D
Asszem felkötöm magamra a MT-be, aztán jóól hozzászoktatom hozzá...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! szerintem tudunk segíteni a szállításban.Megkérdem a pontos paramétereket a járókáról, mg képet is kérek.Én tegnap láttam és tök jól is néz ki...
katuska79

Batkata: most nézem: boldog félévfordulót Borcsának tegnapra!

Na én el, fördetek (nem mintha eddig lettem volna :roll:

Csöre
csöre74

Katuska: de jót nosztalgiáztam a hancúr közben becsaptad a fejed sztorin :lol: :lol: . A kezdet kezdetén (kb tízezer éve lehetett) a gyerekek apjával...egy kezdeti lelkesedéstől túlfűtött hancúr közben én is úgy bevágtam a fejem a kinyitható kanapé fém részébe, hogy nekem varrták este az ügyeleten.... :oops: :lol: :oops: :lol: .
Nem bánom, legalább van mire emlékezni....mostanság (az elmúlt tízezer évben) úgysem történt hasonló (sem) :cry: :lol: .

KépKép
peni

Katauska, Peni! Hancúr! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de megnevettettetek! Minket nem nagyon kap el a hév mostanában!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: na ez sem most volt........még Noé előtt.....asszem éppen 8 éve.....ismerettségünk negyedik hónapjában....
Azóta is ebből az emlékből élek :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Katuska!
Köszi, a paramétereket is és a szállítási segítséget...
De jó, akkor legalább össze lehet ereszteni a bandát a kis játszóterünkön, s a párod is tud szakmázni... :D

Csöre! Borcsa nevében is köszi.
Féléves szülinpajára kapott egy rágókát a kiscsaj ,no meg dupla adag tejecskét a cicikből... :)

Na Apa itthon, ha a lányok elalszanak, megkérdem, Apát, akar-e papás-mamást játszani. (Előtte megnézzük A növények magánélete c. DVD egy epizódját - pl. hogyan nő egy virág Kép Remélem, nem fogok belealudni... :oops: :roll: :wink: :) :D :lol:... )

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

peni!
Ez tök jó sztori, bár nyilván akkor nem így gondoltad...
De legalább szereztél egy jó iccakát az ügyeleten dolgozóknak... 8) :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Csak benézek, máris nézzük Apával a jackbauert :lol: :lol: :lol: Jaaaahhaaaaj, micsoda férfi! :oops: :wink: :wink: :wink:

Hancúr :oops: : Mi tegnap hancúroztunk, bár jelenlegi állapotunkban (manó éjjel négyszer riadóztat) inkább teszetoszázás (by Bridget Jones :D :D :D ). Attól félek, hogy egyszer egy rettenetesen fáradt és álmos pillanatomban kifakadok, mint Miranda a Szex és New York-ban, hogy essünk már túl rajta! Persze nem teszem, csak jó lenne többször, nyugiban, nem holtfáradtan-bealudva :shock: :? :roll:

Csöre, kérdezted a mamamit...pár napja olvasgatom...hát, tudod, mosható pelusozás, nagyonsokáig szopi, mindenki penge kendőben, MT-ban, biomosásban....csak kapkodom a fejem :lol: Amúgy sok a jó infó...

Jó éjt!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Öregedtem 10 évet!!! Lánykám békésen alszik, én békében nézek egy szappanoperát és fura zajt hallok. Felkapcsolom a villanyt és itt figyel egy denevér!!!!!!! Riadóztattam apát - aki persze miért ne most lenne éjszakás - hogy azonnal haza!!!! Apa jött, mentett, kiüldözött :D Nem merek kimenni az erkélyre :D :D
magdolnasz

Magdi: ez a denevéres sztori elég gáz....én is frászt kaptam volna! Mondjuk a betörési kísérlet óta egy hangosabban zümmögő légytől is frászt tudok kapni, pedig azt hittem nem vagyok egy beszari csaj....de mégis :oops: :oops: .

Sziszi: csak nem te is Sex and the city fun vagy? Én az.....ha nagyon zsibbadt vagyok, beteszem valamelyik lemezt közben takarítok, jókat röhögök...és rájövök, hogy más is igen nyomorult néha nemcsak én :wink:.

Batkata: igen, igazad van akkor nem gondoltam jó sztorinak. Egy hétig nem moshattam hajat...a hosszú szőke hajam ilyen véres csimbókban lógott le a fejem bal oldalán. Persze MINDENKI megkérdezte, hogy mi történt.....Az ügyeletes orvos annyira röhögött a sebészeten hogy nem tudott nekiállni varrni...
Dehát Carry óta tudjuk, hogy van "szexbaleset" kategória:-).
Na hát ilyen is van.... :oops: :lol:

Hát pár napra elköszönök, holnap elutazunk vasárnap jövök. Kellemes hetet minden babának és mamának!

KépKép
peni

Bagoly üzemmódban...

Kriszti: részvétem, sok erőt kívánok ismét!

Megkaptuk a meningo oltást, volt ám ordítás... már a dokinő látványától is. jól viselte, nincs láz, remélem már nem is lesz, de egész nap kicsit nyűgi volt.
a mérésnél frászt kaptam. olyan jó mérleg van, hogy ha rí a gyermek, megáll... először 5100 grammot mutatott, másodjára 6100-at, végül 6600-on megállt... most találjam ki mennyi lehet. egy biztos: még 7 alatt.

Csöre: mi is 3-6-ost hordunk. sőt pulcsi van még 0-3 is... :?
kicsit aggaszt is, hogy nem nő.

Eszter: lánykád milyen ügyes! csak nézek. én fiam nem ül, csak ha támasztom, egyébként mint egy zsák...

Szexbaleset: olyanokat röhögtem... bocs lányok. Közbe biztos nem oly vicces... velem még nem esett meg ilyen, pedig mi elég aktívak vagyunk... :oops:

Szilvi
Kép
xania9

Jó reggelt!

Xania: ne aggódj! Ahány ruha és számozás, annyi méret!!! Nekünk van olyan body-nk, amire 12 hó van ráírva és jó, van olyan 74-es, ami lötyög. A Tesco-s napozóink is 3-6 hósak és teljesen jók, lazák, pedig Nóra nem apró. Benedek mekkora cm-re? Lehet, hogy ebben a hónapban hosszra nőtt, vagy izomzata erősödött.

Olyan jót röhögtem a "baleseteken", már bocs :D
magdolnasz

Egy napig nem vagyok, és oldalakat írtok.....

Kriszti: nagyon sajnálom! :cry:

Szépek a képek! Milyen ügyes babák vannak itt!

A szexbaleseteken jót röhögtem. :lol: (bocs)

Peni: jó utat!

ruhaszámozás: nekünk is van minden a 0-3 ós sapkától a 12 hós gatyáig. Pedig nem selejtes a fiam. :lol: Ahány gyártó , annyiféle számozás.

zárt vagy nyilvános topic: engem nem zavar a mostani, de ha zártat akartok, oké. Nekem mindegy.

Holnap mi is elutazunk. Lesz egy kis Balatonozás, meg utána hazamegyünk anyukám névnapjára kerti partyzni. Különben se lehet ezt a hőséget itt a panelben kibírni. Ráádásul szúnyoginvázió is van. Légvonalban közel a Duna. Gondolom az ártérből jönnek a kis rohadékok.

Annyit aggódtam Ádám mozgásán, most meg egyfolytában pörög. Leteszem, rögtön hason, majd vissza. Ha elfárad, ordít, mint akit nyúznak. :lol:
:lol: :lol: :lol:

krisz78

Krisz: jó utat!! áááááá, nem vagyok irigy a Balatonért :D Nálunk is dög meleg van! Grat Ádámnak a pörgéshez!!!!! Nóra még csah hasra fordul, aztán visít, mert vissza nem megy :)
magdolnasz

Jó reggelt!

Ortopédia: minden rendben van. :D Legközelebb csak akkor kell mennünk amikor stabilan áll már Zsófi.
Míg odaértünk azt hittem Zsófi hőgutát fog kapni. Totál vörös volt a feje amikor kiszedtem a kocsibol. A rendelőben jól megmosdattam a wc-n langyi vízzel, szerintem jólesett neik. A csőrös itatóbol pedig kezd iszogatni. Szerintem játéknak nézi. :shock: Röhög, és dumál amikor a szájához adom, néha szívja, akkor jól rácuppan, egyébként játszana vele. :lol:

szexbalesetek: :lol: :lol: , nálunk eddig max a hajamra nehézkedett rá apa. De akkor úgy, hogy azt hittem az összeset kitépi. Mondjuk terhes állapotban volt érdekes a kivitelezés. :lol: Közben gondolatban sűrű elnézéseket kéregettem Zsófitól. :oops:
Mostanában nem mondom, hogy sok kedvem lenne hozzá, de ha már nekiállunk, akkor jó. [size=9][size=9]inkább egy kiadós alvásra szavaznék sokszor. :oops: [/size]
Hétvégén jó, mert amikor Zsófi alszik napközben azért aktívabb vagyok, mint este. :oops: [/size]

Csajok! Ma még melegebb lesz. Mi újság az Eszter féle partyval?

Kép
Kép
cs_erika

számozás: gyerekem már simán 65 cm. 68-as ruhákat hord. (nagyrészt) amit eddig tutira észrevettem, hogy a C&A-ban úgy vannak elszámozva a ruhák, hogy a 62-es naci még simán jó rá. A 68 body, pedig nagyon lötyög.
Jómultkor vettem az Intersparban (legalább 3 hónapja) 62-68 as bodykat. Na azok már feszülnek, de még hordjuk.

Kép
Kép
cs_erika

Reggelt nektek?
Na mi legyen akkor a talival?Senkinek nem jó?A holnap sem?Akkor majd legközelebb,egy ilyesmi jó időben tartunk egyet!
Erika:Ha te tudsz jönni szivesen látlak!
Meg persze mindenkit,aki ráér! :)
Krisz:Jó Balatont!Mi hétvégén megyünk valszeg.De még nm biztos,hogy oda.Lehet,hogy Tokaj lesz a vége,ha megszül addig Isti-Pisti uniöccsének a felesége! :)

Eszter

Kép
eszterem

Krissz, minden baba a saját tempójában fejlődik. Az is számít, hogy mennyire husi. A kövérebb babáknak nagyobb tömeget kell megmozdítaniuk, ezért lehet, hogy később fogják csinálni, mert addigra erősödik meg az izomzatuk.
Gratula a pörgésekhez. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Hali!! Brutál vendégjárások után újra itt!

Kriszti: Őszinte részvétem!! :cry:

Eszter: szuperszép és szuperügyes SzuperEszter :D

Vsziszi: ÉDES azzal a tükörrel!!!!!!!!! :D

Balaton:
IRIGY-IRIGY! :D Mi is mennénk, de lehet, hogy nem lesz Apának szabija most :cry:

Elalvás: Violát is muszáj megfürdetni legkésőbb 8-kor, mert különben elalszik a pelenkázón... amint berakom a kiságyba hasra, rögtön elalszik- aztán 3 óra körül elkezd szenvedni, hogy segítsek megfordulni. Ha szerencsém van, visszaalszik- ha nem, akkor "dorbézol" még egy darabig, aztán cicizés a vége :?

Manókaják: hmm, mi még nem tudjuk megemészteni a paradicsomot. Paradicsomos krumplit ettünk tegnap, majd paradicsomos kakit termeltünk :(

Fogacska: nekünk sincs, csak pici fehér folt és rengeteg nyál (napjában többször öltöztetem át)

Topikzárás: csatlakozom a "mindegy" táborhoz... :wink: Döntsön a többség! De még egy fórumba nem tudnék írni- itt is állandóan lemaradok :cry:

Viola tegnap életében először négykézlábra állt, de ő sem vette észre. És sikerült elég gyorsan előre is kúsznia - kár, hogy ezt se vette észre, mert a szeme félig csukva, és a keze a szájában :D Nem baj, alakulunk :D A súlyunk nem lehet sokkal több 6kg-nál- ráálltam vele a mérlegre, így mértem, bár ez gondolom torzít. Sebaj, tuti még mindig mi vagyunk a mini-topicbaba :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Eszter!

Most már meleszik, Zsófi pedig alszik. Ha ma nem megy senki, lehet, hogy én átpártolnék a holnapi napra, és korán reggel toppannánk be, ha nem baj. Amikor még nem 1000 fokos az autó.

Kép
Kép
cs_erika

Erika:Rendben!Fürdőrucit hozzatok!

Eszter

Kép
eszterem

Jaj, Balaton, mi július 27-én indulunk 2 hétre. Már alig várom.

Alvás, alakulunk, most szerintem a meleg miatt ébredezett éjjel, de nem volt brutális.

Kép
Kép
cs_erika

Eszter, ok, majd priviben írj címet!

Kép
Kép
cs_erika

Eszter: én biztos, hogy kihagyom Nálad a talit, nagyon messze laksz :(
magdolnasz

ERika! én is a napközben apapartira szavazok....délben mikor alszanak a gyerekek :oops: :oops: nem vagyok még fáradt, nyűgös, a nap is vidámabb lesz utána és a lopott pár perc olyan izgalmas is. Aki teheti tegye át a papásmamást napközbenre:)
Hajtépés nálunk is volt meg ágyról leesés...na akkor is volt röhögés. Fordulás és apa landolt a padlón :lol: :lol:

Jó lenne menni Eszterhez de durva messze van tőlünk:( és apa nem adja oda a kocsit.
katuska79

Az én gyerekem soha az életben nem fog cicin kívül mást enni. :cry:
tetyk szófordulatával élve, valószínüleg két szoptatás között adom férjhez. :roll:
Csináltam most neki tejpépet, és kevertem bele őszibarackot. 3-4 kanál után megelégelte a kanalazást, azt is hosszas könyörgések árán: Zsóóóóóóóóóófi ez finooooooooom! Anya is szereti! Légysziiiiiiiiicsak még egy picike kanállal!
Utána követelte a cicit.
Amit nem evett meg, szerintetek azzal próbálkozhatom később? Betettem a hűtőbe.

Katuska, nálunk csak hétvégén oldható meg a napközbeni "összejövetel" :oops: Ugyan az, nem vagyok nyűgős, fáradt stb.
Ágyról leesés még nem volt, de lehet, hogy azért, mert az előző lakásunkban faltól-falig ért az ágy. Most nem, szóval még leeshetünk. 8)

Kép
Kép
cs_erika

Én is jelen.
Kiba@ott meleg van. Kinyúltam. O éjszaka óránként ébredt.

[quote]A írta:z én gyerekem soha az életben nem fog cicin kívül mást enni. Crying or Very sad
tetyk szófordulatával élve, valószínüleg két szoptatás között adom férjhez. Rolling Eyes

Na, akkor Olivér lesz Zsófi férje Erika! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hancúr-balesetek: húúúú, Csajok, így olvasva nekem fájt!!!

Gratula Violának a félálomban kúszáshoz és a pörgő-börgő babáknak :D
Enyém Saca most alszik... napok óta 5:58-kor kel (miért pont akkor?!), reggel belocsoltunk, pancsizott egyet, majd bealudt a babakocsiban. A nagyok még medencéznek (tegnap én is belecsobbantam... miután meggyújtottuk a tűzrakást szalonnasütés céljából, de majdnem én sültem meg :?)

Szilvi (Xania): ne aggódj, nekem azt mondta a védőnéni, mostanában, hogy beindulnak mozgásügyileg, az sem gáz, ha csökkennek. Persze én is aggódok, Saci sem nő, de ha élénk, egészséges a babád, nem lehet gond :wink:

SZiszi: tényleg vannak hasznos dolgok a mamamin... azért vannak dolgok, amiket túlzásnak tartok, de ez mással is megesik... mindenesetre sok kendőzős ötletet találtam ott :D

Csöre
csöre74

Jaj, Lányok, nemár!!! Hát majd esznek :wink: Saca sem az a nagyevő, el kell találni a pillanatot, mikor hajlandó enni, és akkor termel, persze töredékét, mint amit néhányan írnak, de majd belejön :wink:
Hanna: sajnálom az óránkénti kelést :( Saci meg azt csinálja pár napja, hogy éjfél felé felébred, és 1,5 órán keresztül szopizik :? :? váltott mellből, 4x-i váltással... áááááááááááá

Csöre
csöre74

Erika:Ugye nem fogsz csúnyán nézni rám,hogy nincs valami patyolat??Semmihez nincs kedvem.Már azt várom,hogy fel keljen a lány és menjünk csobbanni,mert ömlik rólam a víz!
:? :oops: :o :P
Hancúr balesetek: :lol: :D :P :lol: Ennyire el kap titeket a hév???Durva!! :lol: Mi nem törjük azért össze magunkat ... :lol: :lol: :P

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! á nem hév csak bénázás :lol: :lol: :lol: már nem mozgunk úgy ahogy húsz évesen :lol: :lol: :lol:

Úgy szeretnék én is medencézni....de csak pici pancsoló van itthon, a nagy medencénk valahol lukas és nem találjuk hol:(

Épp itt volt a védőnéni és kérdezte nem csökkent-e meg az étvágy mert ebben a melegben szinte minden baba kevesebbet eszik, többet szopik! ERika szerintem nálatok is ez van! Szomjas inkább, neki még jól működik a szervezete, jelzi mire van inkább szüksége. Keverj be kevesebb kaját de egy pár órát nyugodtan tárolhatod hűtőben csak jól zárd le! Aventes pohár, bébiételes üveg, ételtartó doboz...stb stb
katuska79

Csöre! Köszi.

Na, teszek egy képet a kis gebémről:
Kép

Kép
hanna30

Hanna: látom, csont és bőr ez a gyerek :wink: na ne már!!! :lol: :lol: :lol: olyan jó kis hurkái vannak :lol: :lol: :lol: és gyönyörű :D látom, élvezi a vizet :D

Erika: én nem szoktam tejpépet, de a gyümit meg úgy csinálom, hogy előre leturmixolok egy nagyobb adagot, és be a hűtőbe :) eláll az :)

Csöre
csöre74

Saci felébredt, megtömte a pocót (szopizottt) és most itt vigyorog Olivérnek :)

Csöre
csöre74

Csöre! Saci! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok! A lakásban 28 fok van.
Ha nem jövök, leköltöztünk a teremgarázsba.

Kép
hanna30

Hanna! Ó a kis sovány! :lol:

Mi is pancsoltunk már kint egyet reggel. Most éppen alszik, de szerintem ha felébredt megyünk vissza.

Csöre, én is csak azt nézem, hogy más babák hogy falják azt a ami nem cici. Az enyém meg csak nyammog rajta. Cici az etalon. Én örülök neki, csak félek, most hogy jobban mozog nem lesz neki elég. Másnál olyan könnyűnek tűnik a másfajta étel bevezetése. Reméljük egyszer majd nálunk is beválik valami igazán.

Kép
Kép
cs_erika

http://www.hirszerzo.hu/cikk.vagy_korha ... 15250.html

Ez aztán nonszensz. Csajok! Nem mondom, hogy nagy gáz volt a szülésemnél, de lehetett volna. Az orvosok ott álltak készenlétben, hogy visznek a műtőbe, mert fájás alatt Zsófinak kb 80 körül vert a szive. Persze utána rendeződött, de ott volt a lehetősége egy császárnak.

Én úgy gondolom, hogy nem a "szüléséményért" szülünk, hanem egy egészséges babát szeretnénk. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Csak felhúzom magam az ilyenen.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! egyetértek!

HAnna! nem szégyelled magad iylen alultáplált gyereket mutogatni! NAgyon csinos Olivér! Igazán formás kisfiú!!!!

Nálunk 24 fok van idebent:)

TAláltam egy tök egyszerű könnyen kivitelezhető háton kötést!
Ugyanez a technikája a csípőnkötésnek is és az is tök jó!

http://www.youtube.com/watch?v=R1h6d21r-zY
katuska79

Szep napos ido adatott!Vegre itt is!

Hancur :D a jo dolog, csak esnek meg bakik,egyszer vendegsegbe voltunk egy baratnomnel de o meg a szuleinel lakot,egy kihuzhatos kanapen szallasoltak el(hu de kenyelmetlen volt)mi a ferjemmel meg fiatalok voltunk es telhetetlenek(azok a szep idok hmmmmmmmmm)no de a lenyeg mar a dolgok legszuszogosabb reszenel valahogy kikerultunk az agy szelere es akkor....poty en alol a ferjem rajtam es folotunk az osszecsukodot agy na es persze akkora piff-puff hogy a kozeli temeto avas hullai dulet szemekkel ultek kukra,mi pedig egy szuk felora mulva vorore gyult fejjel magyaraztuk a myagyarazni valot :oops: :D

Szeretnek en is pancsolni :cry: :cry: MOST!De sajna nekunk nincs medencek mar mint van de gyerek meret hogy neznek ki en abba ?mint elefant a homokozo vodorbe aaaa.

Ahol nem esznek a babak fognak itt a pelda az olembe(alszik)o meg program szerint forog

Tetyk& a fiúk
tetyk

Hanna: nem idegesítésképpen, de itt is 24 fok van (23,7). Gyertek le!

Katuska: ez tényleg egyszerű, délután betesztelem :D kérdés, mennyire kényelmes a féloldalas kötés hosszú távon.

Erika: elég neki! Ha nem lenne elég, akkor enne mást is. Zalán 10 hónapig CSAK SZOPIZOTT, és elég volt neki (akkor már 10 kiló fölött volt, ha nem lett volna elég, nem hízott volna). Szóval NO PARA!!!! Tudják ezek a gyerkőcök, mi kell nekik!!!

Csöre
csöre74

Csöre! Már 29 fok és 50% páratartalom.
Max. gyalog tudok menni, nincs kocsi.
Na, meg készülünk a szombatra.

Tetyk! Betojok az írásodon. :)

Kép
hanna30

Hanna: kár :( itt 69% a pára.... nem tudom, a hő mennyit emelkedik, mert 4 süldőmalac mellett nem tehetem meg, hogy nem főzök...

Erika: egyetértek

Tetyk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Tetyk: :lol: :lol: :lol:

Most jöttünk a pancsiból. Kb 50 cm átmérőjű medencénk van. Ez a csaj még ebben is megoldotta, hogy hason legyen. Fej kint, többi alkatrész bent. :lol: Nagyon édes volt. Majd csinálok képet is.

Kép
Kép
cs_erika

Ja meg egy sztori a hancurrol es aztan eldugulok!

valamikor reges regen meg foiskolas koromba hogy a tandiamat finanszirozni tudjam dolgoztam egy gyarba .Egy nap az egyik kolegano total berugva jott a delutani muszakba,gondolom meg hozzot is magaval utan potlast nehogy kiszaradjon estig mert mar ugy este 10 orara ugy kiteritete a magan eletet hogy akar en is befekuhetem volna a ferje melle mert tudtam mit kell tenni vele(brrrr)no de ami megfogotaz az,hogy meg a 80-s evekben a Ceausescu regim alatt fejadagokat kaptunk lisztbol,cukorbol,stb. Juci igy hivtak a kollegat kolcson adott 1kg cukrot a szomszed asszonynak na es mikor juttot eszebe a tartozas hat ,,rosszalkodas''kozbe :roll: es azt mondta hogy rokton szalat volna at a szomszedba de a ferjet mar nem tudta leallitani igy kikellett varja mig vegez.BIZARO nem :?:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Sziasztok!

Jajj,ezek a szex sztorik,hát könnyesre nevettem magam,bocsi :wink: :lol:

Tegnap estére megvolt az adrenalin nekem is. Elmentem a boltba a gyerekkel, meg előtte sétálni.Ahogy várakozom a zebránál,észreveszem,hogy ül egy részeg/nem 100%-os pasi a fa tövénél. Arrébb húzódtam,feltűnésmentesen. A másik oldalon is ül egy,azt már ismerem, valami jóindulatrohamomban adtam neki pár forintot pár hete. Bevásárolok, jövök ki,várok a zöldre a zebránál,mikor a szemem sarkából látom,hogy az ismerős pasi valakit elküld,hogy menjem már onnan. Hátra fordulok,hát az ismeretlen pasi az,ráadásul van egy botja,az a mankó fazonú. Na,annak sem kellett több,elkezdett hadonászni a borttal,hogy megüsse a másikat,miközben én ott álltam beszorulva az úttest és közéjük,Martinnal a babakocsiban :shock: Alig tudtam elhúzódni,mikor megint lendítette a botját és fejbe verte a másikat,akinek abban a pillanatban ömleni kezdett a vér a fejéből,tiszta vér lett mindene,megtántorodott,hanyatt esett,majdnem neki a villanyoszlopnak. Na,és ekkor lett zöld a lámpa én meg szégyen,nem szégyen,szedtem a lábam a gyerekkel....Hihetetlen,fényes nappal,a Fő úton! :evil:

Kex téma: hát,én már napok óta készülök,este jó kis fürdő,illatos testápoló,mikor Apa lefekszik,hozzábújok,a következő kép, hogy reggel van és felébredek...no comment :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata8110 2009.07.15 11:46-kor.

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?