Sziasztok!
Katám!
Msn!

De mikor is jársz arra?!?!?!
Olvaslak ám Benneteket, de néha nem győzőm magam utolérni és még mindig "nyögöm" a németországi útat!

Mosás/vasalás/takarítás/Gyerekek.....stbstbstb.
4 nap?!?!?!? Húúúúúúúúúúúú, de izgi!!!

Minden okés lesz!!!!
Chili, Julcsi, Moncsiga!
Éljenek az "új" Kismamik!!!
Remélem nem hagytam ki senkit! Ha igen, szóljatok, kövezzetek meg....

és megkövetlek Benneteket!!!
Kezdők (csoportja)...Szimbáék és Sajóék ? és Renna és akik a Várakozó (csopiba) vagytok vagyis nemsokára teszteltek egy zebrust... Nektek is nagyon szorítok!!!! Itt most nem sorolok neveket, mert olyan sokan vagytok, hogy nem akarok kihagyni senkit sem!!! De tudjátok, hogy egyébként is MINDENKINEK nagyon szorítok!!!!
Miciona!
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de az egy tévhit, hogy nem lehet szoptatás mellett teherbe esni!
Nekem van egy ismerősöm és mindössze 10 és fél hónap

van a két Gyerkője között!!!

Meg Párom első házasságából született két gyerkője között is mindössze 15 hónap van, pedig exe még nagyban szoptatta az első gyerkőjüket, mikor jött a második!

És ha belegondolok...mert most hirtelen belegondoltam és utána számoltam (tiszta hüle vagyok!!!

)...., de nekem az ismeretségi körömben 7 olyan pár van, akiknek úgy lett a második meg a harmadik gyerkőjük, hogy anyu még nagyban szopiztatta az előző gyerkőt.
Szóval ez nagyon sok mindentől függ....de egy doki sem mondja azt, hogy szopiztatás alatt egyáltalán nem lehet áldottba kerülni!!!
Egyébként már csak azért is, mert nekem pl. most a második szülésem után, rögtön megjöttek a vöröshadsereg tagjai, szóval nekem azt mondta a doki, hogy nagyon vigyázzunk, mert ha "jókor csináljuk"

jöhet a köv. gyerek!!
Ezt a leírást, most ne vedd tőlem zokon és főleg NE VEDD KIOKTATÁSNAK

csak leírtam a tapasztalatomat.
És Neked most miért is kell szorítanom? Te most melyik "csoportba" tartozol?

Mert Nálad nem látok vonalzót...és így nehezebb megállapítanom! Bocsi!!
Bocsi Mindenkitől, hogy ha egy kicsit sok voltam. De ma úgy látszik elkapott a szóf...sás!
A már meglévő Gyerkőknek...Eszti, Kitti, Petya meg akiket még nem ismerek, de Ti tudjátok, hogy kikről van még szó.... és Szüleiknek is kívánok minden szépet és jót. És főleg Tesó(ka)t Akik arra "hajtanak/várnak".
Meg még.....Szép Tüszőket/Eredményeket és Babákban gazdag

(9) hónapokat kívánok Mindenkinek!
Puszi!