Köszi mindenkinek a gratulációkat!!! Tegnap el is felejtettem mondani.
Kezdem összekapni magam.

Egész jó érzés, hogy végre én vagyok az úr a háznál - már ami a saját testemet illeti legalábbis.

Mindössze 6 kg ment le eddig, de legalább az jó, hogy a lélektani 80 alá ment.

Rá kéne már vennem magam, hogy kezdjek egy kicsit tornázgatni, de hát holnap is lesz nap.
A saját vérképem nem tudom, hogy áll, de nem hiszem, hogy sokat javult volna a 100 alatti érték. (normál nem terhesen vhol 120-150 között) Ehhez képest Daninak 140. A kis pióca.

Most ha nem is a súlyzóval, de gyúrok a vasra.
Csibe,
Ez a kölcsön kérhetem a babát az egyik szokásos vicc, amit kismamáknak, kisgyerekeseknek szoktak mondani.

Nem tudom, miért humoros.

Én csak az anyukámtól rendszeresen hallgatom, különböző variációkban, 5. éve. De rajta kívül mástól is hallom lépten-nyomon. Biztos a humorérzékemmel van gond, de az ismételt poénok az agyamra mennek.
Szopi:
Nem elfelejteni, hogy az alap folyadékmennyiség, az kb 3 liter. Ilyen melegben, mivel nekünk is több kell, mehet e fölé is, akár 4-5 liter is, annak függvényében, hogy ki hogy bírja a meleget, mennyire izzad, mennyire sósan főz. Inni, inni, szopi közben-előtt-után-éjjel is!
Katy,
A tej fejéséhez, ha azt akarod, hogy sterilhez a legközelebb legyen, akkor n n durva az elvárás. A babák toleranciája azért nem olyan tragikus, legalábbis ahogy nőnek, úgy javul. Otthoni felhasználás, amikor a saját baktériumflórád van a tejben, amit a baba megszokott, azért más, mint amit amikor idegen helyről kapott tejről van szó.
Bocsi a példáért ... amilyen körülmények között fejik a háztáji teheneket, azt lehetne hinni, hogy felhasználhatatlan. Csak épp az a tej olyan tisztító eljárásnak van kitéve, aminek a végeredménye egy fehér ital, amit nem lehet egy napon említeni azzal, ami a tehénből kijött. Ez az, amit az anyatejjel nem jó megtenni. De még agyonforralva, bénán lefejve is jobb, mint a tehéntej, csak épp az értéke van messze attól, ami az eredeti csomagolásból jött. Mikro használata ellenjavallott, részben mivel nem egyenletesen melegít. A fő indok viszont az, hogy szétbombáz egyes összetevőket, tehát egy kicsit szegényesebb, amit így kap a baba.
Mivel én lusti vagyok ezeket betartani, inkább nem használok fagyi tejet.
Kispiskóta,
Amikor Szabi megérkezett, Nati is hasonlóan rám volt megsértődve. Még mindig jobb, mintha téged nyúzna és Marcira haragudna.
Ági,
Ha nem nyílik a méhszáj, akkor kapsz egy kis zselét, mint szülésindító és az elkezdi nyitogatni. Jó lenne azért, ha nem így kezdődne a szülés.
Csibe,
Dani szülése normál volt.
Dodi,
Hajrá!

Bár az eltelt időből gondolom, hogy a baba már kint van, úgyhogy inkább sok-sok gratuláció!!!!!!!
Boo,
Nem veszekedni!!!

Fogadd meg, amit Katy76 írt. A hiszti, ami most van, csak a bemelegítés, ami a baba születése után jön, az lesz az igazi. Kíméld egy kicsit apát, mielőtt rászabadul a házisárkány.
A tegnapi fél nap alatt, amíóta hazajöttünk, kb 30x haraptam át apa torkát. Pedig még így is visszafogtam magam. Mindig ő fürdet, most is ő kapta ezt a feladatot. Amikor a bébi után nemsokkal bementem a fürdőszobába a gyerek derékig ázik a habos lében. Az agyamban elkezdtem visítani, hogy A KÖLDÖKCSONKOT NEM ÉRHETI VÍZ

azután alig idegesen és halkan csak annyit mondtam, hogy akkor most vegyük ki a gyereket a vízből... És ezt nem is számoltam bele a 30-ba.
Anyós-férj kezelésére te már meg is adtad a jó választ.
"ez nem az én bulim, nem nekem kell eligazítani"
Moncsy,
Tejen kívül mást még nem adtam. A kórházban próbáltak neki cukros vizet adni, mivel a sárgaság miatt kék fény alatt volt - extra meleg - de én csak csúnyán néztem, Dani meg kiköpte.
Iringo,
Bocs, nincs OFF gomb a sírásra.
megetettem...sír...tisztába tettem...sír
Egy dolgot azért ...
NE TEDD TISZTÁBA EVÉS UTÁN!!!!!!!! Akkor se, ha bekakált.