Visszaolvastam 2 oldalt! Bakker a csajok csuda szépek! Hm még ó, hogy ezek a gyönyörű konkurenciák kicsit messzebb laknak, mert nagy rivalizálás lenne a környéken.

Ma mi is egy szál rózsaszín kis szépségben nyomtuk. Erre megkérdezte egy lakásnéző, hogy kislány?

Na mind1....
Nemlajos remélem hamar megoldódik a dolog. Popikrém sok mindenre jó, apukám néha nyúl belőle kicsit és azzal kenegeti magát.

Ált. mindenben Petiapu féle krémre esküszöm, sztem a körömvirág csodaszer. Nekem mindig van itthon egy csomó, rémesen kényszeres szájkenegető vagyok

, és arra is használom.

Viszont anno Boti hasonlójára Bea féle fürdetőt kentem, pl. bejött. Szval a doki tuti vmi 6. féle dologgal hozakodik majd elő.
Csibb ez tényleg jól hangzik.... most már Boti kezd nagy lenni, és imádja a zenét, egyszer megkuksizzuk mi is.
Kata is kacarászik egy ideje. Ált. dobálásra, vagy ha a nozimmal csikizem nyakát, vagy elég néha a pofiját. Becsukja a szemét, és rötyög. Zabálnivaló. Apu talált hétvégén egy "csikilyukat" a hóna alatt - így hívta, de nekem nem műkszik. Hasról hátra pedig már 80%-os, néha besegítek, de keze még útban van.
Vica a meleg tényleg szörnyű, de érezzétek jól magatokat! Rád fér a pihi!
Gyöngyi te pedig gyere sűrűbben! Nem ellovagolni itt mellettünk.
Na a gyerkők hagytak írni mégiscsak egyet.
Nemlajos tetsz a vonalzód!