A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi:Oriasi gratula Botondhoz!!!Gyors felepulest,jo tejtermelest :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Dodi, Óriási gratuláció! :D
Nem lett egy apróság Botond! :lol:

TAJ kártya:
Az igénylés menete hétfőn változott, ma beszéltem az ügyfélszolgálattal. Remélem, nem mondtak hülyeséget. :roll:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 23:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi, Hatalmas gratula a hatalmas fiúcskához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bond, értem, hát mindenesetre nem lehet kellemes. Én főleg ülve szoptatok, mert lefeküdni meg felkelni még annyira nem esik jól.

Heni, Marci Bendéhez nagyon jól viszonyul. Amikor hazahoztuk csak méregette, de szeretgeti, puszilgatja első pillanattól fogva. Igaz nagyon kell rá figyelni, mert feláll a kiságyára, meg a bölcsőt is vadul ringatja. Csak engem büntetett, de úgy néz ki, hogy tényleg enyhül a "szigor". A hisztije viszont óriás méreteket ölt, sokszor mi sem tudunk vele és a helyzettel, mit kezdeni.

Boo, ez tényleg jó hír! :D

kispiskóta

Üzenet hoztam silliáról!

"Este kapok tágítót reggel indítanak. (burokrepesztés infúzió) gondoljatok rám..."

Kép
Kép
200907?

Ezerrel megy a drukk Sillia!

Basszus..azt hittem nem hagyják eddig szenvedni..
Vendég

Én is gratulálok!!!!

Az én napom hivatalosan elvileg a péntek....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Úgy tűnik, hogy ez az óriásbébik napja!
Ikoka, Dodi!
Gratulálok a babáitokhoz!!!!! Nem semmi méretek, még szerencse, hogy a végén császár lett! (Bár Te Ikoka, gondolom sima szüléssel kezdted...)

Sillia! Megy a drukk!!!!

Főnököm feldobta a mai napom, segítenem kellett neki egy jogszabály módosítás előkészítésében, végre 1 hónap után megtornásztattam az agytekervényeimet! Olyan jól esett! :D

Petrám utálja a meleget, egyszerre alig eszik de aztán negyed óra múlva újra kezdi. Ez ment egész nap, 5 perc szopi, negyed-fél óra alvás. Ez így két-három órán keresztül, majd kb. másfél óra alvás.

És a legújabb, az orrán keresztül bukik kaja után, eddig nem bukott egyáltalán. (persze az is lehet, hogy a nagy igyekezetemnek köszönhetően (fejés fejés hátán) beindult a tejem és nem csak csöpörészik.

Tabati! Te merre jársz?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!! Szerintem semmi bajod nem lesz a szúnyogirtótól,ne aggódj!! Mi is most voltunk sétálni,de kb. 10 percet bírtunk,mert egyenesen szúnyoginvázió van. Undorító :twisted:
Délután elmentünk az Auchanba vizet venni,rámjött egy jó kis jóslófájás,de nem volt olyan vészes,próbáltam apát nem megijeszteni és jóképet vágni,de persze észrevette. Elkezdett örömködni,hogy akkor jön ma a Lili és egyből elkezdte mérni az időt,de aztán ahogy jött,úgy ment is. Azóta semmi. Nagyon remélem,hogy hétvégén azért előbújik magától,mert ha nem,akkor szerdán indítás. Pénteken fél 7(!!)-re kell mennem reggel,mert a szülésznőm ügyeletben van,de csak 7-ig talán. Utána megyek Dodit meg Botondot látogatni. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Én nem használnám. Mondjuk én nem terhesen sem használnám.

Szoptatósok! Sárgadinnyét lehet enni? Vagy egyénfüggő?

Kép
katy76

Katy:Nem vagyok szoptataos,de eheted....!En ugy tudom avval nincsen baj...Orulok hogy beindult a tej,nemhiaba cicizik surun Petra,es meg fejegetsz is!A tejserkento fejes is suru,valtott cici stimulacio....Petra tudja a dolgat :wink: .Nehez lehet az a meleg nekik is....

Boo:Olyannak hat a dolog,bar 2 gepuk is van otthon....csak most nem egyedulikent uraloma netet,ezert furi nekem...Ja es forumozik lelkesen,amirol nem is tudtam :lol: :lol: :lol: Szoval en meg atadom a terepet,hagy csinalja....

Most aludtam egy kicsit,de ma mar eltorott a mecses,hogy aktiv vagyok,nem puhanykodok,nekem is fajdogal sokat,de senki semerre,miaz nekem egy 3 oras seta es bevasarlas.....es Hanga szarik az egeszre :cry: :cry: :cry: Tele ettem magamat sushival is,csipossel is,tonikozok,amitol hanyok,es sehol semmi szules....
Anyu pogacsat sut...es rantott husit keszit,most megyek szelloztetni a fejemet....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dani így öt naposan tuti egy zabagép. Már visszaszedte a súlyát és hízott is picikét, annak ellenére, hogy még mindig sárga és (hál Istennek) aluszékony. :D Bár lehet, hogy az a titok, hogy túl meleg van, ezért nem mozog, csak eszik, alszik, hízik, nem pedig a jó természetének köszönhetően.

Mai nap további eredményei:
1. Végre teljesen anyatejes pelusokat takaríthatok ki törp alól.
2. Két próbálkozásból ugyan, de Daninak sikerült eltalálnia a nadrágomat egy pisisugárral. Legalább megbizonyosodhattam róla, hogy nincs fitymaszűkület. :twisted:
3. Van születési anyakönyvije és lakcímkártyája.
4. Élek és vidámkodok... :lol:
5. Már az esetek majd felében sikerül nem Szabinak szólitanom Danit.

Boo,
Lehet fürödni. :wink: A szülésig nálam ez napi program volt.

Majd akkor megy az anyóshoz a gratuláció, amikor teapa elmegy hozzá és te mosolyogva küldesz neki egy kedves mosolyt és az üdvözleted. :lol:

Szunyi kérdés passz. :roll: Én nem szeretem a kemikáliákat, de itt szúnyog nemigen van, így nincs dilemma.

Aug 23? Igy tuti nem marad le a szülésről. :lol:

Ancsurti,
:( Nálatok van olyan időpont, amikor indítják a szülést, vagy kivárják, amíg a természet dönt?

Katy,
Sárgadinnye sztem mehet, nekem is fog, csak még be kell szerezni. 8)
A jó kis bukásokhoz kell a tejmennyiség is. :wink:

Nyuszi,
Annyit nekem nem érne a tali a választott szülésznővel, hogy ezért én bhova f7-re odamenjek. :twisted:

Sillia,
Drukk ezerrel, hogy beinduljon minél előbb!!!

007,
Hogy tudsz az ellentétes oldalról is szoptatni fekve? :shock: Én még a közelében se vagyok annak, hogy egy picit is ráfeküdjek a cickómra, még akkor is kellemetlen és nyom, ha csak simán az oldalamon fekszem. :roll: Ha átdobod a felső kezedet a feje felett, akkor nem kell kitekert pózban lenned felső szopikor.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Dodinak hatalmas gratula!!!!

most csak felrakom a táblát és holnap igyekszem jönni csak nagyon
vizesedek és meleg van...

Boo!
van ultrahangos szúnyogriasztó vagy mi...nekünk is olyan lesz a gyerek
szobájába és szerintem a mienkbe is...
máris felrakom a linket...
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Pr ... ZrVldNdz09

és a táblák:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Pocakosok kitartás. Bár ez a hőség nem emberi, pedig én szeretem a meleget.

Lorca, ez az 5 pont a pisit kivéve ránk is illik. Annyi, hogy nekünk ma TAJ kártyánk is lesz. :lol: Amúgy Danit nem szoktad ébreszgetni? Bende ugyanis annyit alszik egyszerre, és nem is lehet ébreszgetni.

Van, aki méri, mennyit eszik a babája? Ha, igen mennyiket? Tudom-tudom igény szerinti szopi meg ilyenek,m csak kíváncsi lennék rá.

kispiskóta

Extrarapidban! :)

boo!

" kérem a dicshimnuszt, meg a hullámzást "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lorca!

Azért mert le lettél pisilve később lehet szűkülete, nem? :roll: :roll: :roll: :?: :?:

"5. Már az esetek majd felében sikerül nem Szabinak szólitanom Danit. "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ha átdobod a felső kezedet a feje felett, akkor nem kell kitekert pózban lenned felső szopikor."
Mer' az nem kitekert póz... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Amúgy mindig az alsó cicivel kezdem és utána jöna felső. Így már rá tudok feküdni (A kezem pedig tűzről pattant menyecskésen csípőn van. :twisted: )

kispiskóta!

Kb. 40-50-eket eszik még midnig, de nem mérem. És köszönöm, jól alszom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Amúgy tegnap elértük a 3 kilót. Emléksztetőül: 2920-szal született és 2720-szal hoztuk haza 8) )

Kép
Kép
200907?

lorca! :)

Pont a minap volt téma a húzogatni-nem húzogatni című kérdéskör. Ugyanis Manó fütykösén a hegyétől kb. másfél centire körbe egy dudor van. Állítólag annak el kéne tűnnie, ha már teljesen hátra lehet húzni a fitymát. Amit pedig nem lehet.
Úgyhogy, most azt a házi feladatot kaptuk a védőnőtól, hogy fürdéskor ejtsük meg a dolgot. (Az apja persze rám bízta, mondván mint hím átérzi a dolgot és nem lehet kellemes- :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: )
De legközelebb megmutatom a véncsoroszlyadoktornéninek, hogy nyilatkozzon valamit.
(Amúgy úgy áll a zászló és úgy pisil, mint a nyíl! 8) )

Kép
Kép
200907?

Hajrá Sillia!

Csajok, ránk jár a rúd: már 4 napja a kazánunk melegvíz termelés mellé melléktermékként fűti a radiátorokat 1000-rel :twisted: , ma pedig észrevettem, hogy ömlik a víz az aknában, elszált egy szelep tömítése :twisted: Szerencsére a kerti locsoló ágon, így a lakásban van víz. A gázszerelő tojik jönni 2 napja, a vizes nyaral, jövő héten jön - mondtam a kollégának, hogy azért előtte csörögjön, mert hétfőn szülök :lol: -lehidalt.

Holnapra mennek a drukkok Csibe és Klarka és még az aktuális befutóknak!
Én majd Posé és UH után jelentkezem, ha nem jövök, akkor üzenek :lol: .

Fütyi téma, kényes kérdés, tartok tőle Norbinál lassan sebészet lesz belőle..... Tominak első héttől fogom húzni, finoman persze, de dokinéni szerint 1 éves kor után kell elkezdeni. Norbinál nem volt elég rá a 3,5 év.

Éva

KépKépKép
agmano

Bár sillia most "üdül" reméljük, hogy majd ez a kép is bekerül a tablóba. :roll: Íme Sarkadi Botond :wink: :

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.16 14:43-kor.

Kép
Kép
200907?

Jaj!! Botond nagyon édes!! Nem csodálom,hogy Dodi odáig van érte!! Holnap meglátogatom őket,megyek be a kórházba úgyis CTG-re.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! 8)

Sillia nagy drukkkkkk részemről is Értetek!!!!!!

ikóka, kicsidodi: GRATULÁLOK ÉN IS NEKTEK az óriásbébikhez!!! :D:D:D Dodi Botond gyönyörű szép pufi hajas baba!!!!!!!:D

Dorkilim alszik, de nem a kiságyában, hanem a nappaliban a kanapén, a pólyán :lol: Most valahogy nem maradt meg a kiságyban. Éjjel a kis drágám 5és fél órát alust egy huzamban, 5nél több még nem volt, már kezdtem aggódni, de 6 óránál tovább nem hagytam volna, azért csak meleg van/volt, most igaz esik az eső, és kint 15 fok, ahhoz képest hogy mára 35 fokot mondtak Szolnokra.... :roll:

Bond: akkor én el sem merem mondani Dorka mennyit eszik :lol: :lol: :lol: 80-100at simán bekapja már egy hete kb., igaz 3-4 óránként eszik, éjjelente meg egyszer kel, meg utána hajnalban azaz már inkább reggel. Vasárnap volt 3860 gramm, és 3300grammal hoztuk haza...kis golyó :D :D :D :D Annyira szeretem!!

f.nikici

f.nikici! :)

Az teljesen jó mennyiség! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond! Te 06.28 után szültél ugyebár....és Dorka 27én született, és a SOTE-n mentem az anyakönyvihez kitölteni a papírt és ott közölték, hogy ha 28a után született volna, akkor már kapna személyi igazolványt is, és kellene hozzá egy nyitott szemű kép az újszülöttről, ez igaz???
kb. így néztem :shock: :shock: :shock: Dorkát már most nem lehet felismerni az újszülött kori képein, annyit változott....mi értele hát ennek a személyis dolognak?! :lol: :lol: :lol:

f.nikici

f.nikici! :)

Én 06.30.-án szültem ugyebár... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom mindek kell nyitott szemű kép, de én a biometrikus azonosításra gondolnék: mindenkinek egyedi az írisze, tehát hamisíthatatlan.
Jelentősége csak azokban az országokban van, ahová kell útlevél, az Európai Unión belül nem igazán.

Kép
Kép
200907?

Botond :)

KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Elöször is gratula Ikokának és Dodinak hatalmas bébikéjükhöz!

Dodi baba nagyon édes!

Kispiskóta!
A Te Benedek babád is nagyon édes!
Hogy szólítjátok Bende vagy Benedek?
Nálunk a csajok néha Benizik!

Sillia!
Megy a drukk!

Tegnap nálunk műsor volt este 6ig!
Benedek nagy nehezen aludt el,rettenetesen kínozta a hasfájás!
Voltunk tanácsadáson is,mert vért kellett venni töle,mivel kaptunk levelet a Sotérol!
Egyébként 3690 gramm és 52 cm a bébikém!
2920gramm és 47 cm volt a születéskor!
Úgyhogy büszke vagyok rá nagyon!

Boo!
Szúnyogrisztó:Nekünk is olyan van és mi használjuk,igaz csak úgy hogy ablak nyitva van bukóra!
Zárt ablaknál soha!
Szerintem hasznos dolog!

Fiús anyukák!
Látom szó esett a fütyi huzogatásról!
Én sem tudtam eldönteni mit csináljak,mindenki mást mondott!
A gyerekorvos és védönö szerint nem bántjuk 1 éves korig!
Viszont a kórházban meg azt mondták,hogy fürcsi után olajozzam be neki és egy nagyon picit mozgassam meg!
Na ezt nem tartottam olyan durvának és olajozom és picikét megmozgatom!
Ti hogy csináljátok?

Adós vagyok még a szüléstörténettel,készülöben van!
Na megyek is megebédelek mert mindjárt szopiidö van!
Szép napot!
20140328174041

Ronmay!

Tök szuper a kép! :D :D :D
20140328174041

Lássátok milyen jó fej vagyok (ha valaki ezt még nem tudta volna 8) ):

http://www.nyilvantarto.hu/kekkh/letoltes/kiadv_la4_szig.pdf

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond, jól értem kötelező vagy személyi vagy útlevél?
És a meglévőknek is?

Már csak az a kérdés, ha a kórházban megigénylem a személyit, hogy mellékelek hozzá mindjárt igazolványképet is? A 4D képet elfogadják :D , vagy hiánytpótlok.
Korábban írtam itt még az anyakönyvit is külön kell intézni, nem a kórházban... úgyhogy egy kicsit sántít a dolog.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok.
Julius 3-án született meg Domi baba,2800gr. és 48 centivel,és császárral,sajnos 2 hétig voltunk bent,mert nagyon ingadozott a cukra,és infuzioval kellett neki beállitani,de most már jol van,3-ik napja vagyunk itthon,nagyon jo baba,nem sir,de viszont amilyen picike,annál nagyobb az étvágya,tejem sajnos nincs elég,ezért potolom táppal.

Gratulálok minden kisbabának,és anyukának.

Szia Orsi777,neked mi a hejzet a pocakoddal,ment már le belöle,nekem olyan nehezen akar.
Domika
Kép
krissy3

Szia, krissy3! :)

Nagy-nagy gratula nektek is! Különösen, hogy sikerült beállítani Domi cukrát és pláne, hogy már otthon vagytok! :wink: :D
Szopiztasd amennyit csak létezik és meglátod, hogy egyre több tejed lesz. (Rásegíthetsz fejéssel illetve tejserkentő készítményekkel is :!: :wink: )
A pocakoddal most ne foglalkozz. Ami a 9 hónap alatt megváltozott, annak kb. ugyanannyi időre van szüksége, hogy regenerálódjon. :wink:

agmano! :)

A SOTE I.-en így nézett ki az anyakönyvi kivonat intézése:

Kép

Nem kötelező a személyi, csak egy lehetőség annak, aki gyakrabban szeretne külföldre utazni a kicsivel (és 2 évente megújítani :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Kép Köszöntünk a Föld bolygón !

Kép Örvendek, földi nevem Lőrinc ! Mit is mondtál, téged hogy hívnak ?

Kép Asszem maradok...
Vendég

Ki tudja nekem megmondani az okosságot?
Vettünk két pólót és a csomagolásra illetve magára a pólók címkéjére is az van írva, hogy: 100% BBC. Kérem én: az mi a tököm? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: (Mondjuk van egy tippem, de kíváncsi vagyok, hogy nektek mi jön ki... :roll: )

Amúgy nagyon toppon vagyok: elindítottam a mosást. Mosópor nélkül. :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? Engedhettem le egy csomó vizet. (És ez már nem az első eset... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Megittam egy doboznyi Laktoherb teát. 2 dologra vagyok kíváncsi:
-több lesz-e a tejem (mert úgy vettem észre, hogy amikor elkezdtem inni, akkor jobban bedurrantak a melleim, mint most :roll: :?: ) illetve
-azt nem mondanám, hogy hasfájós lett Hugi, de mintha jobban húzná a lábát és nyüazögne, mielőtt tol a pelusba. :roll:

Kép
Kép
200907?

GRATULAAAAAAAAAAAAAAA, SILLIA!!!!!
Jó helyed lesz itt Lőrinc, maradjál csak nyugodtan. :wink: :lol: :lol: :lol:
(Kémeim megsúgták, hogy 13:10-kor érkezett, 3220 grammal és 57 centivel. :wink: 8) )

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Iszonyatos nagy gratula!!!
Vendég

Sziasztok!

Extra sírós napok vannak nálunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kispiskóta
Gyönyörűek a csemetéid :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy
Mellemet én csak simán vízzel mosom le. (szappan szárítja a bőrt, könnyebben berepedezik a bimbi...)

Ronmay
Nagyon jó a kép! :lol:

Ikoka, Dodi, Sillia
Gratulálok!
Vendég

Ez krissy3 első üzenete:

[quote="krissy3"]S írta:krissy3ziasztok.
Én egy hasonlo forumba már benne vagyok,remélem nem baj hogy ide is irtam,én is juliusra várom a babám,pontosan 2-ra,már van egy 10 éves fiam,látom már nektek kerekedik a pocitok,enyém nem nagyon akar még.48 kg vagyok.
lidike:

én is kiváncsi vagyok rád,rakjál képet.
moncsi:aranyos pocakod van.
gabi:
elolvastam a sztoridat,én is akkor mentem férjhez elöször amikor te,csak én 3 év mulva el is váltam,egyedül maradtam a 2 éves gyerekkel,és most boldog párkapcsolatom van 6 éve,de férjhez mégegyszer nem mennék.

és ezzel köszöntött be sillia hozzánk:

[quote="sillia"]S írta:silliaziasztok!
Most találtam ezt a fórumot. Juli 8-ra várom a babámat. Ma kaptam meg a hármas teszt eredményét ami sajnos pozitív lett, Down kockázat 1:11
Nagyon elkeseredtem, hiába mondta a doktornő hogy ez még nem azt jelenti hogy beteg a baba.. De nagyon nagy rá az esély. Febr.4-én megyek magzatvíz vizsgálatra, szeretnék már túllenni rajta, és az eredmény is tudni.
42 éves vagyok és nagyon félek!

Hol van ez már...? Emlékszik még rá valaki...? :wink: :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.16 15:32-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Dodi: Hatalmas gratula, nagyon aranyos Botond :lol: :lol: .Kis cuki pofa :lol: :lol: .
Sillia: Nektek is nagy gratula Lőrinc babához :lol: :lol: , olyan jók a képek :lol: :lol: .
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok mind a két kismaminak :lol: :lol: .
Krissy: Üdv ottthon :D . Örülök, hogy minden rendben veletek :D , Ja és a te Domid, szerintem hasonlít enyém Domira :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: .(orra, haja) . Vagy csak én látom így :roll: :roll: ??
marietta1982

Sziasztok !

3220 grammal érkezett a kis ürhajós, 57 cm "magas"
Teljesen hagyományos útvonalon jött, kis kémiai rásegítés, és hat órányi vajúdás után, 13:10-kor. Kicsit elázott, és összegyűrődött, mert sokat volt a medencében. Nagyobbak a körmei mint Anyának. (érdekes mutatvány lesz levágni :) )
És nagyon szeretem őket !

Gátmetélés nem volt, egy nagyon picit repedt egy régebbi heg, azt kellett csak összeölteni.
Nem volt fogadott dokink, az épp szabadnál szültünk, de extra kedves volt ő is, meg a bába is.
Mindenki jól van.

APA
Vendég

Értjük mi, hogy ezerrel babázik mindenki de mi újság, niki72-vel, tabatival, breki76-tal, pagikáékkal, nellikéékkel - hogy csak néhányukat említsem. (De a többiek is bátran felrakhatják a kezüket... :wink: )

Kép
Kép
200907?

"sillia"! :)

"Kicsit elázott, és összegyűrődött, mert sokat volt a medencében."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"És nagyon szeretem őket !"
Ez itt a lényeg, más nem számít!

Kép
Kép
200907?

marietta:
igen,hasonloak a Domi babák. :)
krissy3

200907:
köszi a gratuláciot.
amugy szopiztatok,fejek,meg laktoherbet is iszok,és akkor is kevés a tej,pedig olyan a mellem mint egy fejös tehénnek.
Szerintem azért nem indult be rendesen,mert a korházban nem szoptathattam,mert gyenge volt a baba,és hogy ne fáradjon le benne,mert akkor nem eszi meg az adagját.Le kellett fejnem és cumisüvegböl ette meg.Most is elfárad benne hamar,és inkább fejek neki,de azért szoktam ciciztetni is.
krissy3

krissy3! :)

Mennyi teát iszol? Mert én kezdek gyanakodni, hogy -esetemben, ami napi 1 liter 4 filterből- a kevesebb több. :roll:
Szopi előtt lazíts fel a cicit masszírozással illetve melegvizes zuhannyal. Így kevésbé fárad el Domi, amikor rácuppan. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Hatalmas gratula Dodinak Krissynek, sillianak. Nagyon szépek a babák.

bond én is iszom a laktoherbet de nem mindennap hanem amikor érzem hogy kevesebb. 1 litert szoktam inni. Első napokban fájdogált a pocakja Nórának tőle. De pl tegnap is ittam és semmi baja nem volt. Ellenben reggelre még több tejem lett.

Amúgy Nóra 2-2,5 óránként eszik. Elég jó étvágya van. És kb 10 perc alatt meg eszi ami kell neki, utána kiköpi.

Szegénykém aludna ha tudna de Norbi és Réka állandóan felébreszti. Kiabálnak hangoskodnak, vagy éppen csak birizgálják. Vagy éppen duruzsolnak a fülébe.

Amúgy meg szeretik nagyon őt, és segítenek nekem. Pl a mosást ők intézik. Még Réka is pedig ő csak 5 éves. Olyan aranyosak.

Betti meg olyan gondoskodó, sokszor altatja el Nórát, benne már ébredeznek az anyai ösztönök.

Komolyan mondom egészen más így ekkora gyerekek mellett babázni. Eddig mindig csak úgy voltak babáim hogy valamelyik kicsi volt. De örülök hogy megtapasztalhattam ezt is amikor már nagyok.
Egész más varázsa van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi, Boti nagyon édes és olyan kis szumós!!!!!!!

Krissy, Gratula Domihoz! Nagyon kis pici, de annál helyesebb legényke! Próbáld ki az őszibarack levet tejserkentésre!

Sillia, Gratula Lőrinc babához!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon helyesek vagytok!!!

Iringó köszi! :lol:

kispiskóta

Sillia!! Gratulálok Lőrinc babához,nagyon édes!! És hamar meg is lett,örülök,hogy nem kellett sokáig szenvedned.
Krissy!! Nektek is gratula Domihoz,nagyon aranyos.
Nekem ma üzent egy ismerősöm,aki szintén az Istvánban szült,két héttel későbbre volt kiírva mint én,hogy megszületett a kisfia.... Kedden még bent volt vizsgálaton meg CTG-n,még zárt vol a méhszája. Szerdán reggel elfolyt a magzatvize,úgyhogy irány be a kórházba. Szegény 4 órán keresztül ült a CTG szobában és vajúdott,mert 35 szülés volt aznap. Szerencsétlennek nagyon nehéz szülése is volt,15 órát vajúdott,nem akart tágulni,de nagy nehezen meglett a kisfiú!! Nem is tudták,csak a nőgyógyászaton elhelyezni őket,annyira nincs hely.
Kiváncsi vagyok,hogy szerda óta nekem tágult-e a méhszájam. Érdekes,hogy magától a szüléstől nem félek,inkább attól,hogy nem fogok én sem rendesen tágulni és akkor bizony eltart jó pár óráig a folyamat(lásd Ikoka). :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia, krissy, hatalmas gratula, nagyon szépek a minimanók!!!! :D :D :D

moncsy:
nem lehet hogy a meleg miatt van hiszti?

Csajok! Légkondi használható? persze nem közvetlenül a gyerekre...

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?