A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Klarissa,semmi gond,nem vettem sértődésnek :)
Tudják azt a gyerekek,h mikor , mit és hogyan csináljanak. Nem erőltetem én sem a dolgot.

Andy,anyukádat próbáld meg rávenni az alapos kivizsgálásra. Gondolom nem egyszerű, no meg némelyik vizsgálat nem is kellemes,de ha muszály akkor nincs mese.
Régebben nekem is volt,h nagyon görcsölt a hasam,nem tudtam lábraállni,kijött a doki,fenékbe szuri. Azt mondta, h gyomorfekély gyanú, tükrözésre kéne mennem. Nem mentem, mert nagyon féltem. Ezt kb. még 2szer eljátszottuk. Azóta eltelt jó pár év és szerencsére semmi bajom.

Judit, sajnálom ami veled történt. De igaz, inkább most, mint jó pár hónappal később. Tudom, szar vigasz... KITARTÁS!!!!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Hello!

Anita én pezsgőből is alkoholmentest iszom :wink: Törley isteni nem is érzed meg, hogy nincs benne alkohol!

Judit sajna tudom mit érzel! Jobbulást!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, hát az úgy akkor teljesen okés. :) Alkoholmentesnél persze, hogy nem árt a mennyiség :lol: A pezsgőnek én még a szagától is rosszul vagyok, szóval számomra az szóba se jöhet, de talán találtam volna valami váltószámot a pezsgő és a jégszer között 8) Nahh, mindegy. A lényeg, hogy kis mennyiség után még nem vész kárba az anyatejcsi. Majd beszámolok, hogy milyen bátor voltam... :oops:

Kinek mi a véleménye a "sírni hagyásról"? Adódnak szituációk, amikor Bendegúzt nem tudom másként megvigasztalni, csak ha felveszem, babusgatom, ringatom. Sehogy másként nincs el ilyenkor, csak ölben. Jópárszor próbálkoztam, hogy mellé ülök, igyekeztem lekötni, elvonni a figyelmét valami játékkal, báboztam, dúdoltam stb. sikertelenül, vigasztalhatatlan maradt. Nyüszizett rendületlenül. Nem bírtam sokkal tovább, 10-15 perceknél. Most viszont, hogy elkezdtem megint melózni kicsit, többször lesz olyan helyzet, hogy nem fogom tudni ölbe kapni. És sírni fog... Ő szomorú lesz, nekem meg megszakad majd a szívem. Van más is, aki olykor kénytelen hagyni, hogy sírjon a babája? Megnyugszanak egy idő után? A negyedórás kivárásom talán korai? Tovább hagyjam, hogy megszokja, nem tudom mindig ölben vigasztalni?
Próbálom erősíteni magamat, hogy attól, hogy nem kapkodom majd fel, még jó anyája maradok és érezni fogja, hogy ettől függetlenül bízhat bennem és biztonságra lelhet nálam, de talán már elérkezett az idő, hogy Ő is alkalmazkodjon kicsit, ne csak mi...
Vélemények, tapasztalatok?

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

judit:(:(:( nagyon szoritok holnap!!!!! erős vagy, ne félj! a rosszullétek meg utána elmulnak, egy kolléganőm is igy volt már másnap semmi hányinger.

andy

Kép
andy30

Anita, néha bizony van olyan, hogy nem tudjuk rögtön felvenni. Nálunk nappal szerencsére szinte semmi bőgés nincs, de ha van is, nem rohanok rögtön, de tudja, hogy nemsokára odamegyek. De ha pont Kornélozok, vagy olyan munkám van, amit nem hagyhatok ott, akkor bizony várnia kell. És megérti már. Szerintem nem baj, ha picit hagyod. Ha csak uncsiból sír. De ha baja van, vagy elesett, vagy szóval érted, éhes, ilyesmi akkor én nem hagyom ott. Panna akkor szokott nyafizni, amikor játszik, és mi elkezdünk enni, szóval együtt vagyunk mi hárman, akkor oda akar jönni ő is. Ezért már az evésekben ő is részt vesz a családdal. Na, ez jó összevissza volt, bocsi.

Judit, már biztos túl vagy... gondoltam rád... :cry:

Jaj, a jégbor az alattomos, mert nagyon itatja magát, édes, és könnyen becsíphetsz tőle. A nagy cukortartalomtól meg másnap fájhat a fejed. (fősulis tudomány ) 8) én személy szerint mondjuk 2-3 dl-nél már megállnék. Jól rákészülsz erre a bulira... :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma, életem első becsípése lenne az első 30. szülinapomon :lol: Persze, hogy rákészülök. Persze csak elővigyázatos vagyok, első a bébi, nem akarom veszélyeztetni, ugyanakkor most vonz az efféle mámor iránti vágy. Aztán lehet, hogy utána az életbe nem fogom többet kívánni :wink: De 2-3dl Jégszer azért ütős lehet már...

Eddig csak kicsi időkre hagytam bömbizni Bendegúzt, s persze, az általad is soroltak kivételt képeznek, tehát éhség, fájdalom stb. esetén. Eddig, ha társaságra vágyott vagy megunt valamit, igyekeztem kedvébe járni rövid időn belül, vagy ha csak úgy, számomra láthatatlan, különösebb indok nélkül sírdogált, akkor is próbáltam vigaszt nyújtani. No, hát ez az idő fog most kicsit kitolódni... Lesz, amikor nem tudok majd menni Hozzá, mert kötni fog a határidő. Előre lelkiismeret-furdalásom van, annak ellenére, hogy tudom, valahol ez a rendje-módja.

Én is sokat gondolok Juditra.
Erőt-erőt-erőt-erőt Neked!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Anita én a múltkor megittam egy pohár sima sört és éreztem hatását :lol:
Néha hagyni kell babókánkat sírni, de spec ha olyan bolondos anya lennél mint én aki az első hangra felkapja hát sok problémád lenne! :roll: Most kitaláltam, hogy néha ráhagyom nagyfiaimra, mert akkor nincs anyabaja, csak akkor akarja felvetetni magát ha én is ott vagyok ha nem lát 20-30 percig is elvan a fiúkkal. Már lassan semmit nem tudok tőle csinálni csak ha alszik mi lesz velem ha a srácok isibe mennek :?: De az alvási idő nagy részét pedig a fiaim követelik (jogosan) maguknak. Tehát nálunk manapság csak gyorsan készíthető kaja van és előfordul, hogy a reggel kimosott ruhák csak este kerülnek fel a szárítóra!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Judit, lelkileg megnyugvást, testileg gyors gyógyulást :cry:

Klarissza, nálunk szintén ez a szitu manapság Lillával és a teregetésre váró ruhákkal :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi, Klarissza! Ezért is jó a fórum, megnyugszik az ember, hogy más is jár hasonló cipőben... legalábbis házimunkát illetően. Mert, hogy testvér(ek) mellett még nehezebb lehet, még ha olykor a nagyobbak tudnak is segíteni. Bendegúznak tervezünk testvért, nem is egyet
:) és valószínű, hogy nem lesz közöttük sok korkülönbség (ha minden jól alakul). Így lehet majd feljebb kötni a nacót és edződni. :wink:

"Régiek"! Sensiről, Sclaráról, Eagleről s a többiekről tudtok valamit?

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Judit
Nagyon sajnálom! :( :cry: Sok-sok erőt kívánok!!!

Zsemlyécska
Jó, hogy újra itt vagy!! :) Sajnos a "régiek" nagyon eltüntek. :(

Most , hogy bekukkantottam a márciusiakhoz, kicsit pocakbaba vágyam lett... :) Olyan jó Nekik!!!!

Kép
Kép
anya1118

Zsemlyécske! Nálunk apa dettó, mint egy nagy gyerek (" nem volt gyerekszobája" ) a nagyfiam sokat tudna segíteni, HA szólnék, de nem szeretném, hogy tehernek érezze a kistesót. Mivel most kamaszka, muszáj erre figyelni. Nem tudom elég érthető voltam?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

:) Igen Evi, értelek! Milyen korú a nagy fiad?

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Anya, jöttem volna eddig is, csak hát a kötelezettségek visszaszorították a kikapcsot. És ez már csak így lesz. El-eltünögetek, de igyekszem követni a Veletek történteket, s visszatérni.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

Végre sikerült találnom a kislegényre keresztelőruhát. Nagyon aranyos :)
Én sem tudom mindig felveni ha nyüszizik. Éjszaka viszont jól viselkedik, mostanában 1szer vagy 2szer felébred, iszik egy kis teát vagy vizet és alszik tovább. Én már kb 3 hete nem szoptatom,nem akart szopizni. Hiába erőltettem,be sem kapta a cicit. A kislányom is így volt, szépen leszokott saját magának.

Kép

Kép
betti030
Budapest

én megint annyira kivagyok lányok! Ebben a melegben egyik gyerek sem tud aludni, egész nap nyafognak, kézben sem jó Pannának, mert akkor meg melege van. Mindenhol feláll, nem tud leülni, csak dől mint a zsák. Így egész nap a nyomában vagyok. Kornél ellenkezik állandóan, a házimunka nem készül sehogysem, még porszívózni sem tudok, csak gyorsan felseprek. Peti amikor este hazajön, unja az én nyafogásomat hallgatni, inkább tv-t néz persze meccset, vagy hasonló ökörséget. így most úgy érzem totál egyedül maradtam a gondjaimmal. 2 pici amúgy is elég nagy elfoglaltság, de ha az ember állandóan egyedül van velük, akkor még nagyobb. Panna most jött ide bőgve és már fel is állt...

Kép
Kép
dalminha

Betti, milyen teával kínálod a kicsit? Egyelőre én éjjel még csak vízzel, szerencsére nagyon szereti, gargalizál-játszik vele :D Napközben pedig jöhet a gyümölcslé is. Kecskeméti/Hipp/Szentkirályi volt eddig, most pedig vettem egy 0,75dl-es bio Alma-meggyet. Ez utóbbit én kívántam meg inkább persze, de talán megkóstoltatom vele. Majd együtt vágjuk a fancsali képet a savanyúsága miatt. :lol:

Dalma, baromi nehéz lehet. Olykor nekem is magamra kell erőltetnem, hogy ha hazajön Gyuszkó, akkor ne essek rögtön a karjaiba és várjam a vigasz simiket, igyekszem összekapni magamat és amolyan beszámolósan elmesélni, hogy is telt a napunk. Igaz, mi napközben is forródróton vagyunk, talán akkor egy-egy mondatommal, hogy huhh meg hahh már megint egy nehezebb nap van, szóval talán én ezzel le tudom vezetni a kibukásomat. Hát ezt most elég bután fogalmaztam meg. 8) Remélem azért érthető.
Nincs esetleg valaki, akivel napközben tudnál beszélgetni a nehézségekről és oldódni? Bár persze, hogy a kedvesével kívánja az ilyesmit megosztani az ember...

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Dalmi én amikor a gyerkőcök kicsik voltak sajna kénytelen voltam mellettük dolgozni hol apukám vigyázott rám, hol ott voltak velem a boltba (kis élelmiszerbolt) gyűlöltem, hogy nem lehetek velük otthon. A nagy 6 a kicsi 4 hónapos volt amikor munkába kellett állnom. Nem szeretném ide leírni, hogy miért! Na mindegy most, hogy végre itthon vagyok a gyerekemmel, gyerekeimmel most érzem úgy hogy kerek a világ és sajnálom, hogy nem lehettem velük otthon. Mondjuk így is velem voltak egész nap, de hidd el nagyon nehéz volt, hogy hiába sírt nem vehettem fel mert ki kellett szolgálnom a vevőt. Vagy a gyerekkel a karomban blokkoltam! Majd évek múlva szerintem ezekre az évekre fogsz majd legszivesebben emlékezni és mondani apának: - Emlékszel amikor esténként hazajöttél és én traktáltalak az aznapi gondjaimma? Azért jó hogy két meccs között néha meghallgattál! :wink:
Én is egyből lerohanom apát! Mondjuk enyim apát nagyon érdekli mi történt aznap a kicsivel!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, enyim apát is érdekli, mi történt velünk, és szerencsére mindig történik is valami, nincs olyan, hogy csak itthon vagyunk oszt kész. Nekem nem is a gyerekekkel van bajom (még jó, mi? ), hanem azzal, hogy romhalmaz ez a szép ház. Amíg ébren vannak a gyerkőcök, addig nincs is gond, mert tudom, hogy úgysem állhatok neki semminek, csak amikor lefekszenek szembesülök a szörnyű valósággal (játéksereg, mosatlan, vasalásra váró ruhák, morzsa a földön, szappanmaradék a kádon fürcsi után) és ilyenkor bukok ki. Szóval én is imádok itthon lenni velük, egyáltalán nem vágyom vissza a munkába, nagyon jól elgyerekezek egész nap, csak az a fránya többi dolog...

Kép
Kép
dalminha

Anita, de van, nagyon jó közösség van a házunkban. Ma pl délelőtt a szomszéd apuka pancsolt a gyerekekkel. Van egy nagyobb gumimedencéjük, abban pancsolt a két kisfiú és a nagyobb kislány (1,5 éves) meg persze Panna és a masik apuka pancsiztak. Mi meg az anyukával dumáltunk meg kiszolgáltuk őket. Szóval ált minden nap van hasonló progink.

Kép
Kép
dalminha

Klarissza, tényleg baromi nehéz lehetett akkor neked. Sajnálom. Akkor most bepótolod, ugye? :)

Kép
Kép
dalminha

Nati, most nézegettem vissza a régi hsz-eket, amikor Panna született, akkor tettél fel képet magadról, (ezér nem láttam eddig, mert akkor kórházban voltam) hát mit mondjak, baromi szexi... :) Hogy lennél kövér, amikor ennyire szép kismama voltál? 8)

Anita, Sensi az októeri topican van, Sclara-ról, Katinkáról, Beszteriről, Beagle-ről nem tudunk semmit. Bár Beagle írt egyszer, vagy kétszer.
Eagleszem?

Kép
Kép
dalminha

Dalma, szintén zenész!!!! Rendmániás vagyok, de szó szerint és most nekem is marha nehéz látni a kupit és nehezen viselem ezt a fajta káoszt :twisted: azelőtt kerültem fordultam és már porszívóztam stb. most meg :!: :?: :roll:
Minden nap elmondom magamba, hogy leszarom (bocsi) a h.t. munkát, de mégis nagyon-nagyon nehéz és tudom ez már csak akkor fog változni, mikor a dedeket is bevonjuk a feladatokba :lol: :lol: :lol na az lesz még a szép világ mikor majd segítenek felmosni, porcicákat eltüntetni... majd akkor visszaolvasunk és jót röhögünk, hogy milyen jó volt mikor még csak 8 hónaposak voltak :!:

Lépj most túl egy időre Te is ezen, élvezd minden percét, hogy a gyerekeiddel lehetsz és nem kell bölcsibe cibálnod már reggel 7-kor.

Zsemlyécske, a fiam 17 lesz szeptemberbe :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma, hőség ellen klímán még nem gondolkodtatok? Mi használjuk lakásban is és autóban is, persze módjával nem ész nélkül

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Szeretnék életjelet adni magunkról és teszek fel pár fotót Dóriról.

14-én voltunk 8 hónaposak. 8200gramm és 71 centi Dóri.
Az alsó kettő foga van kinn, jól megszenvedtük, de hála az égnek kibújtak :)
Mozgásfejlődéssel is jól állunk. Egy hónapig ingázott négykézláb állva mire elkezdett kúszni, 3 héttel ezelőtt. A 3 napos kúszást rögtön felváltotta a mászás. Mostmár nagyon gyorsan közlekedik a szobák között, és pár napja, ha meg tud kapaszkodni a bútorokba akkor fel akar állni, de persze még segíteni kell neki, és remeg mint a kocsonya a kis lába.

Meleget mi se bírjuk, most is már egy órája fenn vagyok, képtelen vagyok aludni, Dóri és apa persze durmolnak.

Kajcsival is jól állunk. 5x eszik egy nap, ebből reggeli, esti vagcsi tápi, van egy főzelék ebéd, egy gyümölcs uzsi, és 6körül egy újabb tápi, vagy Ha-pép.

Egy gondom van csak, az hogy állandóan elesik. Annyira akar mindent megmászni, átmászni hogy van olyan délután hogy 5 percenként sírás van, szinte egyik sírásból megyünk át a másikba :? annyira féltem a kis fejét, mert olyan nagyokat koppan pedig mellette vgayok végig.

Bocsánat hogy ritkán jövök, csak időhiáőnyban szenvedek, a baba mellett tanulok is, ami nem sikerül plussz még házimunka, család... dehát nektek nem kell mondani. Szoktalak olvasni titeket, Dalma örülök hogy megoldódott az alvás.
Nati: Én is emlékszem a kismamás fotóidra, és meseszépek voltak. Legyen önbizalmad, mert biztos nagyon csinos vagy.
Reni: Láttam Krisztiánról a képeket, mikor elegáns ruhában volt, hát majd elájultam mekkora :D Nagyon szép. Megvolt az esküvőtök?

Kata: Kevin is nagyon szép nagy már, a nyuszis kép volt a kedvencem a ti képeitek közül.

Bocsánat hogy nem írok név szerint mindenkinek, de ezekre a dolgokra emlékszem pontosan.
Mindenki babaája gyönyörű szép, vigyázzatok rájuk és magatokra.

U.I: próbálok gyakrabban jönni.

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Beagle: örölök,hogy jöttél,nagyon ügyes Dóri és milyen szép kiscsaj :lol: gyere gyakrabban.

Dalma:sajnálom,nehéz lehet a két gyerköccel,de kitartás!!!Ki kéne mozdulnotok egy kicsit otthonról.

Mi jól vagyunk Kevin nyügös,nem birja ezt a meleget mindig tiszta viz a haja pedig csak egy pelusba van.Felül tiszta lila az innye be van dagadva.Bztos az is fáj neki.az normális hogy lila?nem fehérnek kéne lenni?
Bocsi hogy nem irtam mindenkinek csak Kvein itt cibálja a lábam.
Szép hétvégét mindenkinek

000kata

beagle
Jó, hogy jöttél! Nagyon gyönyörű Dóri baba, és milyen nagylány lett! :)

andy
Boldog hófordulót Reginek! :) :wink: :wink: Milyen szép is volt az a keddi nap. :lol: :wink:

kata
Nem tudom mitől lehet lila az inye. :( Kincső se bírja a meleget sajnos, de most szuper, hogy jött ez a kis enyhűlés, bár képzeld jövőhétre 40 fokokat mondanak. :(

Házimunka Nálunk nagyjából megoldva, apa hívott egy takarítónőt! :)

Kép
Kép
anya1118

Köszönöm a hiányolást, jól esett.
Nyaraltunk, említettem h. megyünk de a szepszó-val voltam elfoglalva legutóbb, biztos ezért nem rémlett.
B.lellén voltunk és szuperül éreztük magunkat.Hugomék a 17hós kisfiúval és apukámék is, így 1ütt! Léna nagyon élvezte a nyüzsit ami körbevette.Fürdött a balcsiban is, bár a kis medencéjét többre értékeli :) Nagyon anyás továbbra is, úgy 10percenként bőg ha nem ölelem át. :roll: pedig ő szinte soha nem sírt eddig...csak ha aludni kellett. :) Ott 2x kelt és "örvendetes" új szokása h. hajnal 5kor felkel és 7-8ig nem hajlandó aludni...na mind1 most várom h. itthon mit fog produkálni.

Csak nagyon nagyjából olvastam vissza, de látom többeknél is előjött a nagy ragaszkodás kora...

Dalma
úgy örülök az alvásotoknak!! :lol: azóta is adod neki?-be fog állni nélküle is?

Judit drága,
sok erőt Neked!

Beagle
édes ez a lány! gyere gyakrabban ha időd engedi!

Reni
Hogy sikerült a lagzi??? Képeket!!!!! :lol:

Sclara, Beszteri
írt vissza mikor a talit szerveztük és mind2en biztosítottak h. jól vannak. :) Ha írtok nekik privit biztos válaszolnak.

Én meg majd igyekszem felzárkózni ismét.

Kép
katica_75

Hello rendmániás topik :lol: Tegnap vendégek voltak nálunk úgyhogy a szépen kitakarított ház ismét romokban! Csak tudnám miért nem érti meg másnak a kölyke, hogy ha szétpakol össze is kell pakolni?????????!!!!!!!!!!!!!
Hajrá lehülés!!!!! Csajok ma fejezik be a medencét és jjövőhéten végre kész lesz!

ÉS NATI EGYÁLTALÁN NEM KÖVÉR ÉN FÜRCSIRUHÁBAN IS LÁTTAM!

Zsuzsi és Katica örülök, hogy jöttetek!

Katica akkor gondolom csokibarnák vagytok?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok lányok!

Köszi a hiányolást,nekem is jól esett :D
Jól vagyunk,csak itt a nyári szünet,és egyszerűen még visszaolvasni sincs időm.mind a 3 gyerek a nyakamon,3 felé főzni,mind a 3 más időben eszik.szóval nem unatkozom.
Apával is minden okés,próbál jobban figyelni rám,és kedves is :lol: .
Bettivel viszont alig bírok.sokszor szerintem már un engem,egész nap csak parancsolgatok szegénykémnek,ezt nem szabad,azt nem szabad stb.egyik gyerekem elől sem kellett pakolnom a porcelánt,de most kell.már nagyon gyorsan mászik,mindenhol feláll,oldalaz,nincs lehetetlen a számára.de nagyon cuki amúgy.ő is pápázik már mindenkinek,és nagyon sok dolgot megért.este pl mikor levetkőztetem és mondom,h megyünk pancsizni,akkor elindul a fürdőszobába és feláll a kádnál,ott vár.szerencsére nem dől hátra,inkább lehuppan a fenekére.az esti elalvással vannak gondok,mert a fürdés mintha felturbózná és nem akaródzik elaludni,ezért kb.50szer kell lefektetni.
Étvágy változó,mert van amikor néhány napig annyit eszik,mint 1 bélpoklos,aztán napokig "diétázik" :lol: Most h van már finom édes őszibarack,ez lett az egyik kedvence.
Ti mit tudtok a sárgadinnyéről?lehet adni nekik,vagy majd csak jövőre?

Judit!
Nagyon sajnálom,és sok-sok erőt!

Többieknek jó nyaralást,pihenést.Ígérem próbálok többet jönni,amint időm engedi.most épp alszik az apjával.képet is rakok majd,csak most a Lotti gépén írok,ezen nincsenek képek,majd ha bekapcsolom a másikat,de most nem akarom őket felébreszteni!

Puszi mindenkinek

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Honey!
Jó, hogy jelentkeztél!! :) Örülök, hogy alakulnak a dolgok nálatok! Hát 3 gyerkőc-dolgot meg átérzem…..kicsit várom már az ovi-suli kezdést! :? Most van egy kis nyugim, mert tegnap este a 2 nagy ment aludni mamához, majd csak ma este jönnek haza, kicsim alszik, szóval most kis nyugi van…
Amit meg Bettiről írtál, mintha én írtam volna…… :lol: már nálunk is mindent pakolni kell, minden mellett feláll, a múltkor a telefont rántotta le a szekrényről, de feláll a pelusos szemetes mellett is, az meg persze könnyű műanyag, hát dőlt vele együtt….fiókokat húzogatja, a hálónkban az éjjeli szekrényem fiókjából pakolt…..nagy csend volt, gondoltam, megnézem, miben sántikál…..hát az én drágám ott ült a sok bugyi-melltartó-zoknik között! :lol: :lol:

Ja, és Honey, én már kb. 2 hete adok neki sárga-és görögdinnyét is! A Kismama-táblázat alapján már lehet, de a védőnő is azt mondta, nyugodtan adhatom! :)

Katica!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, majd írjál már részleteseben Lelléről, mert én is jókat hallottam róla, meg a neten is utána néztem, és nagyon tetszik, hogy olyan homokos strandja van, meg állítólag vannak medencék-csúszdák i a strandon! Szállásotok hol volt? Ha esetleg még képeket is mutatnál, nagyon megköszönném! :wink:

Beagle!
Jó rég voltál, és hát mennyit nőtt Dóri is!! :)

Klarissza!
Hát ennek a kis lehűlésnek én is nagyon örülök, bár már megint túllőtt szerintem a meteorológia a célon…….valahogy szeretik sokkolni az embereket! Jó jó, esett itt is, meg dörgött-villámlott, de ez „csak” egy szimpla nyári vihar volt! Ja, és a tv2, a fő riogató, hogy ez lesz a nyár pusztító vihara……. :shock: .honnan veszik, hogy augusztusban nem jön egy még nagyobb? Mint pl. 2 éve aug. 20-án…..

A tuti medencéről feltétlen kérnénk képeket!!

Amúgy kiderült, hogy a foga miatt volt a héten taknyolás, már előbújt a 8. is!! :) Remélem, mostmár lesz egy átmeneti pihi a fogzásban!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Honey örülök, hogy jelentkeztél és hogy rendbe jött minden köztetek! Azért kicsiny családod ehetne ugyanazt ugyanabban az időben, de ez tudom csak hiú árbránd :lol:

nekünk is van fogunk!
Kép

a király fürdik :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ditta tetszik az új családi kép!

Zsuzsi ha téged nem is ismernélek fel az utcán Dórit tutti! Annyira egyedi :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
szuper, akkor megyünk hozzátok fürdeni!!! :lol: Nagyon tutik a képek :) (50es faktorral gondolhatod milyen csoki vagyok!)
Gratu a fogacskához!! Lénának még mindíg nincs :shock: van még rajta kívül fogatlan vigyorú??? mondjuk nem hiányzik, csak olyan cukik vele.

Ditta
Lelle tényleg nagyon családbarát hely!! Mi is ezért választottuk. Hosszú szabadstrand-ingyenes, büfékkel, nincs tömeg mert eloszlik. A homokos strand 400ft/fő mi nem mentünk, de tesóm kisfia pl. már nagyon élvezte, ott sokan vannak viszont.Szállásunk 2 percre volt a sz.strandtól így baromi kényelmes volt h. fel tudtunk ugrani Lénával is bármikor. Egész házat béreltünk 3 db 2 személyes apartman van benne kialakítva, mindegyikben külön fürdő wc.2terasz,2konyha, kert, az egész egybenyitható, 4500/fő adóval. Amúgy a város még picit fapados sztem,nem mindenhol van járda vagy elhasználódott meg ilyenek, de amúgy ok.

Honey
örülök h. rendeződtetek! :)

Kép
katica_75

Klarissza:nagyon édes Matyika :lol:

000kata

Kevin nagyon nyügi voltunk orvosnál mert köhög és szürcsög.Kicsit piros a torka.fenistil cseppet kell adni neki és orrcseppet.A foga is jön felül bevan dagadva az innye azt mondta a doktornő hogy azért volt lila mert ideget ért :? :cry: na megyek mert most is sir.

000kata

Kata, sajnálom a betegséget :cry: nem az usziba szedett valamit össze?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:hát nemtudom :? :cry: nagyon nyügös csak nyüglödik dobálja magát sir,szegénykém most adtam neki egy kupot és elaludt :cry:
Éjszaka is nagyon sirt keservesen és hiába csináltam bármit nem nyugodott meg,megszakadt a szivem :cry: :cry: de miért sir csak kicsit piros a torka és néha köhög nem nagyon beteg vagy a foga viselné meg ennyire?szerinted?

000kata

Akkor az igért képek:
kicsit sok,de már úgyis régen raktam fel :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Judit! Kitartás és sok-sok erőt Neked!

Katica! Nekünk sincsen fogunk még! :lol:
Én Lellén voltam lánybúcsúzni szerintem is nagyon jó hely!

Beagle nagyon édes Dóri baba!

Dalma kitartás! De tényleg próbáld meg úgy felfogni hogy a házimunka megvár (sajnos) :cry: de a gyerekek nagyon gyorsan felnőnek észbe sem kapunk és már nem lesznek ránk utalva mennek haverozni ide oda és te majd jódolgodban nem is tudod mit csinálj!:lol:

Ditta! húúú 8. fog?? aztaaa mi le vagyunk maradva rendesen! :shock:

Klarissza! nagyon édes a kiskirályod!!! 8)

Kata! sajnálom Kevinedet mihamarabbi gyógyulást kívánok remélem tényleg nem az usziban szedte össze. Reménykedjünk h csak a foga miatt nyügi és gyorsan kibújik! :)

Mi esküvőn voltunk hétvégén enyém gyerek kisangyal volt délután tesómékkal volt, este meg jött anyukám és lefektette aludt reggel 8 ig! tünemény volt!
Viszont ilyen esküvőn még sose voltm lányok! :shock: kertben lett volna az egész na azt ugye elmosta a vihar szegény menyasszony már akkor kiborult, bezsúfoltak 80 embert egy kicsi konfi terembe mikor már majdnem beléptek az ajtón elment az áram. sok tétovázás után laptop-ról ment a zene és félhomyályban esküdtek szakadó eső kint szóval elég illúzióromboló volt.
gyertyafényben vacsiztunk zene nuku semmi fény...éjjel fél 1 kor jött vissza az áram addig agregátor de azt is kb 9 re hoztek szóval elég rendhagyó volt, nagyon sajnáltam őket! :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

bocsi ez lemaradt:

Honey! nagyon gyönyör Bíernadetted azok a hurkák!!! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Honey:Nagyon édesek a képek,azok a hurkák :lol: Kis gyönyörűség

000kata

Köszi!
De élőben nem ilyen durván hurkás azért :lol: A fotók mindíg csalnak picit.

Bettinek 2 foga van alul,most jöna felső 2,de mi is nagyon szenvedünk vele.étvágya is alig van,meg egész nap rajtam lóg.ha elmegyek wc-re csak azt hallom,h trappol kifelé utánam és sír,közben pedig mammamammama.és szinte egész nap ezt hallom.alig mosolyog.leülök a földre hozzá játszani,rögtön mászik rám,ölembe veszem,de csak nyafog.semmi nem köti le,max 2 percre.

Mammuci!
Hát szegények,így még emlékezetesebb lett az esküvőjük.de azért jól éreztétek magatokat?

Kata!
Gyógyulást nektek

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey!
Nagyon jók a képek!! :)
És Isten éltessen sokáig!!

Mammuci!
Jajj, szegény menyasszony.....hát ez emlékezetes nap lesz számukra mindenképp....ez volt az az esküvő, amire szervezted a lánybulit?

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hony, édes Bernadett, azok a hurkácskák meg kell zabálni :lol: :lol:

Mammuci, nem semmi egy esküvő volt, szegények.

Fogzás, mi is a 8. fogat várjuk már hétfőn bújt ki a 7. Nagyon megszenvedtük, és most a 8-dikkal is szenvedés van. Főleg nem alvás. Kicsit hulla is vagyok, remélem a héten az is kint lesz.

Ditta, jó ez az új fotó a gyerkőcökről.

Kata, sajnálom Kevint mielőbbi gyógyulást.

Kri

Kép
Kép
kri29

Katica, mi Szemesen voltunk most hétvégén nyaralni, és ott is nagyon jó volt, még a vihar sem okozott problémát!

Lányok, annyira nincs odőm jönni, mindig van vm tennivaló!!!

Szerencsére Natasa éjjel újra alszik, kicsit talán pihizünk a fogzásban. Nálunk még"csak" 3 van

Kata, Kevinnek jobbulást. Anno mi valszeg az usziban szdtünk össze vm vírust, nem is vittük azóta.

Natasa ezerrel mászik mindenhova, pakol, feláll, és állandóan a koszos papucsok talpát nyalogatja. Szóval loholok a nyomában folyton...

Kép
pipal

Haldoklik a topik :!: mindenki nyaral :?:
Honey, gyönyörű Bettikéd, olyan szép kislány, de persze a nagylányod is nagyon helyes, annyira egzotikus a pofija. Mi történt a kezével, lábával?
Örülök, hogy apa újra a régi :lol:

Kata! Kevin, hogy van?

Pipal, irigy vagyok a nyaralás miatt, nekünk nem biztos, hogy belefér idén időhiány miatt, na meg a papa azóta is kórházban van :cry: és anyumnak sokat kell segíteni, már reggel fél 4-kor indulok a munkásokért és 13-ra megyek értük (hetente 4x) napi 140 km-t kocsikázok :( így van ez mikor egy ember kiesik a taposómalomból.
Lassan minden topik baba aktív mászó, álló, járó lesz és tényleg nem sok idő jut a gépen lógni :roll:

Anikó, nem semmi esküvő :( szegény menyasszony!

Pár napja írtam, hogy anagyfiam nem szokott beteg lenni, murphy törvény beigazolódott, 2 napja fáj a torka és folyik az orra :roll: nyár közepén, remélem nem a röfi influenza :twisted:
Csütörtökön kapjuk az utolsó Prevenar oltást, megkérdezem a dokit, mi a véleménye a védőoltásról malackórral kapcsolatban, nehogy itt megröfögősödjünk, olyan durván terjed a WHO már nem is közli a statisztikát mert nem akar pánikot kelteni- én sem!!!
Ja és Lilla manóm már 4 napja normális alvást művel éjjel a saját ágyikóban, tudom ez nem végleges, de ezek szerint még nem szokott közénk :lol: :lol: :lol: jó reggel azért áthozom fél 7 körül ha ébred és a tápin visszaalszik még fél 9-9-ig csak valakinek mindig áldozatot kell hozni, hogy ott aludjon vele, mert leesne az ágyról.Én meghozom ezt az áldozatot is :lol:
Na, tööbre most nincs időm, indulok a munkásokért.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, tök jó, hogy megmarad az ágyában. jesszus, te ennyit utazgatsz? Szegény! Akkor gondolom építési váll. vagytok. bár inkább örüljünk, hogy van meló, mi? papának, nagyfiadnak jobbulást. Lehet ez a hülye hőingadozás a bűnös.

Pipal, dejó, biztos jól éreztétek magatokat!

Honey, Betti olyan kis cukipofa! hogyhogy nem mosolog? Hiszen majdnem minden képen olyan kis vidám. Amúgy ha a földre ülök, Panna is rögtön mászik rám, de csak felállás céljából. AZtán ha áll, akkor meg máshová akar menni. Vezetgetni még nem akarom, inkább másszon csak még.

Ditta, Kri, 8 fog? nem semmi! Nekünk is csak 2 van.

Mammuci, szegény ifjú pár... hétvégén gondoltuk is, hogy na, aki nek most van esküvője......
:roll:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok sajnos nem tudok reagálni.Már jobban vagyunk az éjszaka is jobb volt mint tegnap.Majd jövök még.Köszönjük a jókivánságokat.

000kata

Sziasztok!
bocs hogy bepofátlankodok megint de visszahúz a szívem
pár oldalt átnéztem..gyönyörő babáitok vannak...

Judit nagyon sajnálom mielőbbi gyógyulást lelkileg is!!
tudom min mész most keresztül beszélj róla minnél többet ha úgy érzed!!semmiképp ne tartsd magadban!!

háá mi is növögélünk nem is lassan meghaladtuk a 7 kg és már 68as rucikat hordunk.
Ime pár kép :
Kép Kép Kép

HÁla nagyon nyugodtt gyerkőc éjjel még mindig egy álom.Kopp-kopp.

Kép
veronak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?