A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Jo reggelt mindenkinek!
Olga! Nincs izomlazad?
SZuletes haza-szeruseg van a mi kozelunkben is, de anyospajtas ott szult, es hat...mondjuk ugy, hogy a dolog termeszetes mibenletet nem eppen ugy ertelmeztek, hogy az szamunkra kedvezo legyen...szoval kilove :(
nekem ma divanyos-extra relaxalos-meditalos-pihizos-tanulos-jogazos napom lesz, igyekszem internet nelkul lenni, de azert majd megnezem mindenkeppen ezt az anyatanyat, amirol beszeltetek, megyek regisztralni. Bar sajat velemenykent megjegyzem, hogy az indokkal egyaltalan nem ertek egyet, sot, kisse naivnak tartom, ha valaki azt gondolja, hogy zart oldalakon nem erhetok el az infok nemes egyszeruseggel...sot, ilyen oldalakon meg jobban vadasznak, mert tudjak jol masok is, hogy miert lettek letrehozva...max egy kep letoltese nem 1, hanem 3 percbe telik, de ocsem segitsegevel meg talan en is meg tudnam csinalni...meg akkor is, ha tenyleg vedett. Egy forum -fogalmabol adodoan- publikus, ezt tudvan csak olyan kepeket es infokat teszunk fel, amik publikusak...egyebre ott van az e-mail, telefon, talalkozas...Az teny, hogy vannak perverzek, akik meg ezt a temat is el tudjak durvitani (en sajat kepemmel mar talalkoztam vissza...raadasul a kocsogok olyat hasznaltak, amin meg ronda is voltam :) ), bar en a takaras nelkuli pocakokat gyonyorunek latom, megha rossz celra forditanak is...sot!!!...en igazabol meg az en bugyis fotomban sem latok semmi rosszat, semmi intimet, foleg, mert hasonlot ezrevel keszithetnek akar egy strandon is. Ettol persze menjunk nyugodtan vedett helyre, nekem aztan total mindegy, hogy milyen oldalt nyitok meg, de en a szemelyes dolgokkal azert ovatosan bannek egy ilyen helyen is.
O'hara! nagyon szepek az UH kepek, en a kepernyon sem latom ilyen jo minosegben...bar nagyon szepen latom mindig reszleteiben a babat, de nem ilyen elesen...a foto meg vagy 5 centis, nem beszelve a legutobbi 22 keprol, amit rontgenes nyomtatoval adtak kezemben...van egy halom kepem, csak eppen meg albumba sem tudom betenni...hacsak nem rogzitek moge feher lampakat :):)
Tegnap -a terhesseg alatt eloszor- megmerettem e vernyomasom...nna persze semmi meglepetes...total alacsony. Azert talan nem korosan, de persze rogton alaposan utananeztem az alacsony vernyomasnak, mint bretegsegnek...haaat, total az ellentete vagyok az osszes tekintetben, kivalto okban, tunetben...majd aert ellenorizgetem. Azt mar regota tudom, hogy vannak olyan, hirtelen mozgasformak, meg a jogaban is pozok, amiket nem ajanlatos...ezeket erzesbol, tapasztalatbol eszrevenni...aztan erdemes nem figyelmen kivul hagyni, mint multkor, amikor beszedultem strechingen :oops:
POkica! Persze, hogy a harmadik baba is egeszseges lesz!!! Itt van egy csalad, akiknek 8 gyerekuk van (DUUUUUURVA!!!), es mind csodalatosak! :):):)

Kép
pumipumi

Jó reggelt mindenkinek!

Pumi teljesen igazad van abban, hogy ha valaki nem feltétlen normális és hétköznapi célokra használja a netet, akkor teljesen mindegy, hogy hol beszélgetünk, bármikor visszaélhetnek képeinkkel és bejegyzéseinkkel. Sajnos, ezek a dolgok kivédhetetlenek, még az e-mail sem biztonságos, így a legjobb az óvatosság.
Szerencsémre, én még nem láttam viszont képet, de ehhez hozzátartozik, hogy én vagyok annyira óvatosan, hogy nagyon meggondolom, hol és mit csinálok a neten.
Így már el is érkeztünk a jelenhez. Mivel a hétköznapi emberek számára az anyatanya zárt, ott bátrabban felvállalnám magamat. Itt sem bújkálok senki elől, hiszen privátban és iwiwen eddig is mindenkinek megmutatattam magam, de itt ezen a fórumon csak fej nélküli képpel és konkrét infók nélkül voltam hajlandó eddig is írni, ugyanis semmi szükségem arra, hogy a szomszédom pl. olvasgassa az orvosi vizsgálatom eredményeit és a harmadik szomszéddal ezen rágódjon.
Talán, azt Te is tudod, hogy milyenek a vidéki emberek, és a fiatalok sem jobbak.
Mivel a topic elején már írtam, hogy nálunk mi a családi felállás, ezért sokáig "csodabogaraknak" számítottunk környezetünkben, azóta is nagyon próbáljuk óvni-védeni magánéletünket.

Véleményem szerint, mindenki egyénileg eldönti, hogy mikor és hova szeretne írogatni, és majd elválik, milyen társaság is marad és hol. Itt szerintem nagyon jól összejöttünk, elég sokfélék is vagyunk, ami nagyon jó. Amiben biztos vagyok, hogy én már másik decemberi kismamis topichoz nem akarok kapcsolódni, így akár itt, akár ott, én jövök!
Vendég

Macianyu ahogy olvastam a 2. babáról soraidat, szinte kedvet kaptam hozzá :) de biztosan tudom, nem lesz több :oops:
Minden elismerésem a Tied, és minden olyan kismamié, akiknél kevés idő van 2 gyermek között. Én fenntartom, hogy nehezebb, mint a sok év különbség, főleg a rosszabb napokon. Előnye, hogy felnőnek együtt, évről-évre kevesebbet veszekszenek, de sajnos kb. egyszerre is hagyják el a szülői házat.
Nekem, sok évvel idősebb testvérem van, így hiszem azt, hogy Pókicáéknál is nagyon jó testvéri kapcsolat fog fennmaradni a gyerkőcök között sok év után is.
Én gyerekként mindig szeretve voltam, sosem piszkált a tesóm, sosem veszekedtünk, így nekem most nagyon furcsa, hogy a gyerekeink sokszor veszekednek :( Nekem sokáig volt egy okos és értelmes bátyám, aki tudta, hogy én kicsi és tapasztalatlan vagyok, ezért rámhagyta, elmagyarázta, megmutatta... Azóta felnőttünk, imádjuk egymást, ahol tudunk, segítünk egymásnak :)

Kis kitérőn jártam az előbbi soraimmal, bár az évkülönbségekben valszeg most mi vezetünk :oops:

Szép napot mindenkinek, az uh-soknak szorítok, aki teheti pihenjen és hűsöljön minél többet, nekem zsúfolt napom lesz ma :(

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Gabi én i pont a "vidéki"emberek miatt örülök az anyatanya zárt oldalainak! :) megírod miért vagytok csodabogarak?(Privibe?)
Vendég

Ja és regisztráltam én is...! :)
Vendég

Sziasztok!

Én ma itthon, takarítás, barackbefözés a mai terv. Kevesebbet leszek netközelben, de idönként benézek. Én is regisztráltam, meg elvileg csatlakoztam az anyatanyához, remélem megengedik az adminisztrátorok :)

Nekem mindegy, hogy hol vagyunk, mert a csapat miatt vagyok itt, a lényeg, hogy csak egyfele legyek, mert két helyen írni és olvasni nem lesz energiám.

eva

Kép
schvargaeva

Most regisztraltam en is, aztan varom, hogyan dontenek tagsagi statuszomrol :lol:
Bar en ezt a dolgot soha nem ertettem, mert engem sosem erdekelt, de ebben a videkies dologban igazatok van, ha nektek ez kellemetlen...foleg, ahogy el tudjak ferditeni a dolgokat. Elkepzeltem most, hogy olvassak az en elobbi alacsony vernyomasos beirasom, es delutanra mar talan a mutoasztalon fekszem mari neni szerint :):) csak majd azert gyakran jelezzunk itt, mert sokan nyaralnak, vagy csak nem jonnek gyakran.
gabi! Azert probalj relaxalni neha, ha van par perced...mar az is rengeteget segit, ha 5 percre becsukod a szemed, felpakolod a labaid es csak a lelegzetedre figyelsz...bar ez az irodak nagy reszeben nem megoldhato tudom, megha van is 3 szabad, internetezos oram, tuti, hogy mindenki akkor telefonal :(

Kép
pumipumi

Sziasztok!
Regisztráltam én is, bár kétségeim vannak a dologgal kapcsolatban: akkor most mindig oda fogunk írni, vagy figyelni kell mindkét fórumot. Már nem mintha nem lenne teljesen mindegy, de azért akkor erre tényleg oda kell figyelni, nehogy valaki azért maradjon ki, mert nem tud a másikról.
Nálam a helyzet változatlan, itthon ülök most, a festők meg dolgoznak. Ma jönnek a légkondisok is. Nagyon szeretném, ha jövő hétre befejeződne ez az egész felújítás. Persze akkor még lerakjuk a parkettát, és kitakarítunk, de utána végre akkor pihenhetek és tehetem fel a lábam, amikor csak akarom. Egyébként ma jó napom lesz, mert felmentő seregnek érkeznek a szüleim...hoznak házi kosztot, meg elmegyünk sétálni-vásárolgatni.
Gabi, mindig próbálok figyelni, de megmondom őszintén, hogy nem emlékszem, hogy miért is vagytok csodabogarak...megírod újra?

Kép
tedorka

helló!

Mi a neve a szobának az anyatanyán?

Kép
Kép
Kép
endaaj

Szerintem tök jól működik ez a babanetes fórum, ha lehet, maradjunk itt, már csak azért is, mert itt az újak is megtalálnak! Abban meg igaza van Puminak, hogy a zárt fórum sem hozzáférhetetlen egyáltalán (sajnos), és aki vissza akar élni vele, eleve nagyobb eséllyel keresgél ott. A vidéki szomszédok meg nem hiszem, hogy ha maguk nem terhesek, véletlenül pont itt olvasgatnának (kivéve, ha külön nyomoztak a téma után, akkor meg úgyis mindegy :lol:).

/
lemonsong

Sprite, hova jársz kismama hastáncra? Én is hastáncoltam korábban, de abbahagytam mikor veszélyeztetettnek minősültem, mert nem hiszem, hogy az erősebb rázások különösebben jót tesznek neki. De valami kismamásabbra beneveznék, mert hiányzik!

/
lemonsong

Endaaj:

Babanet_2009.decemberi kismamik Új!

a 6.oldalon van!
:)
Vendég

Lemon!
Itt Szenetesen járok.Minden lassított és sokkal lágyabb mint az eredeti táncba.A zenék is lassabbak és a ringató mozgásoknál pl a kezünk a pocakunkon van.Nagyon jó tényleg!

Én is jelentkeztem az anyatanyai fórumra is,bár szerintem is jobb itt,legfeljebb aki nem akar olyan infot megosztani,ami esetleg nem publikus (amit egyébként teljesen megértek!!!) az nem ír.Ha valaki nagyon megakar találni,és perverzkedni,mocskolódni stb. az zárt fórumon is megtalál.Én sem szeretnék 2 helyet figyelni,főleg,hogy ugyan az a csoport.Szóval szerintem hagyjuk anyatanyát,de ha a többség menni akar,akkor természetesen megyek én is.
Vendég

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:04-kor.
Vendég

Gio! Teljes mertekben felreertettel.
1. a naivsagot arra irtam, hogy butasag azt gondolni, ott "biztonsagban" vagy...vagyis eppen hogy realitas.
2. voltak durva tapasztalataim a neten, mint irtam. raadasul nem is honlapon voltak kepeim, hanem sajat szerveremen, de neten keresztul ezt is elerni.
3. a lassabbra irtam, hogy nem 1, hanem 3 perc alatt toltenek le fotot.
4. kifejezetten hangsulyoztam, hogy a velemenyemet irtam, ami nem jelent kritizalast...ha nem tetszene, nem mennek, de mint latod, regisztraltam, csupan az indokkal nem ertek egyet.
5. valahol megiscsak kenyszer, hiszen itt mindannyian (en legalabbis) azert irunk, mert egy konkret, esetleg mar meg is szokott csapathoz akarunk tartozni, nem pedig azert, mert irosgathatnekunk van, vagy infokat akarunk...vagyis ha ti atmentek, akkor nyilvan en sem maradok itt nelkuletek, foleg, mert tenyleg total mindegy, hogy milyen oldalt nyitok meg kedvencekbol.

mas :):)
teszel fel kepeket az UH-rol? miert 95 %? szettette a labait? vagy azert valamit lehetett latni, ami futykosre utal...vagy csak nem meri megsem 100-ra mondani? Remelem, mi hetvegen mehetunk az ismeros otthoni osregi keszuleken Csimotat furkeszni, mar ugy varom. Ma nagyon huncut, 10 korul is felkelt, szerintem kereste apat, mert teljesen kivulre jott, vegigsetalt a hasfalamon, total erezni, es latni lehetett a fejet es ahol a labai veget ernek, olyan volt, mintha hason, vagy negykezlab maszkalna...aztan mikor mindent bejart-de szo szerint mindent-, akkor lekoccolt...nem talalta apat, vagy kenyelmesebb helyet..halaliak ezek a babak :):):):)

Kép
pumipumi

Hát én pl egyszer sem tudtam regisztrálni az anyatanyán, mert nem engedett, és azt hallottam, hogy állandóan leáll, meg sokszor nem lehet megnyitni. egyébként az nlc-n is lehet már zárt fórumot csinálni.

Kép
Kép
Kép
endaaj

na például most sem tudok beregisztrálni

Kép
Kép
Kép
endaaj

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:04-kor.
Vendég

O'hara! A fiunk tervezett volt, a lányunk születése után 8 évvel éledt fel bennünk a vágy, hogy legyen újra kisbaba a házban. Talán akkor esett le a tantusz, hogy akár több gyerekünk is lehetne. Egyből összejött. A lányunk nem volt tervezett, hiszen akkor még csak 3 hónapja ismertük egymást mikor várandós lettem. A legkisebbünk sem volt tervezve, de ő nagyon jönni akart, mivel 1 alkalomból sikerült védekezés mellett. Akárcsak ősszel. Nem adta fel. :D
Gabi! Mennyivel idősebb a tesód nálad?
Köztem és a bátyám között 14 hónap van. Egész gyerekkorunkat végig veszekedtünk, még épphogy elindultam babaként, mikor azzal szórakozott, hogy állandóan fellökött. Én meg viszonzásképp ott szívattam ahol tudtam, ő viszont. Sosem érdekeltük egymást, mindig ugyanazokkal a játékokkal akartunk játszani, hiába volt mondjuk kettő egyforma belőle. Most, hogy felnőttünk, alig szólunk egymáshoz, egyáltalán nem érdekel minket a másik sorsa.
A kapcsolat a fiunk és lányunk között már most ezerszer jobb mint anno köztem és a bátyám között volt. A lányom egész nap tanítgatja a kicsit, együtt olvasnak, színeznek, énekelnek, mondókáznak. Mindenre megtanítja, egész nap csak vele foglalkozik, a kicsi pedig követi mint a kiskacsa és utánozza.

Az anyatanyára majd hétfőn vagy kedden regisztrálok, most már lassan mennem kell az uh-ra, utána gyorsan megírom a híreket és már indulunk is. Hétfő reggel jövünk vissza, de ugye aznap kipakolás, mosás hegyek stb..., nem tudom lesz-e időm.
Szerintem, is csak egy helyre írogassunk, Pumipuminak igaza van az érvelésében, de így is rengeteg embert ki lehetne szűrni.
Azok akik ritkábban jönnek vagy újonnan szeretnének csatlakozni, elég néhány hozzászólást visszaolvasni és már tudják is hol találjanak.
Rengetegen vannak ám akik nem terhesek, semmi közük a témához, de olvasgatnak. Sok lehet a szabadidejük...
Gio, nekem is volt már itt rossz tapasztalatom, akkor még más felhasználónévvel voltam itt és töröltem is magam. Éppen ezért inkább az anyatanya mellett voksolok.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Nna, bejelentkeztem, de a profilt majd kesobb csinalom, mert a reggel betervezett divanyos bulibol meg sehova nem jutottam el, pedig lassan del van :(
Ez a gepem es rendszer nekem is tokeletes, az eset kb 6-8 eve tortent, commanderes ftp-n...de nekem nem gaz, en abszolut nem akadok fent ezeken a dolgokon.
Endaaj! probald ujra, nekem elsore sikerult, aztan rogton meg is jott a visszaigazolo email.
Most keresgeltem bio-muanyagos piercinget a neten, mert total meg voltam gyozodve, hogy az en extra szuper melyseges koldokom aztan siman atveszeli a 9 honapot, de eaz utobbi egy hetben, amikortol a koldok feletti resz is noni kezdett a meh novekedese miatt, kevesebb, mint felere csokkent a melysege. egyaltalan nem zavar, de azert nem akarom megvarni, hogy kiforduljon, es akkor kelljen kivenni/kicserelni, mikor mar a lyukat sem latom...csak kivenni meg felek, mert egyreszt tutira beno a lyuk (fulemen 1 het utan), masreszt meg talan szetszakadozik, szetnyilik a bor. Nna, es a a lenyeg, hogy talaltam olyat is, amire kezdobetut lehet tenni, ondjuk a babaet. Ezen melazok most, hogy bevallaljam-e az Azzurrabol az A-t (ez ugyis csak 4-5 honapig hordando...kovetkezo, remelhetoleg azzonnali babanal majd masik betut valasztok), de azert nalunk sem 100 % meg a lany...de varni meg nem akarok...kettot rendelni meg draga lenne :(

Kép
pumipumi

Sziasztok!
sprite: kicsit hosszúra nyúlt már ez a téma, én elhiszem, hogy te így tudod- és szerintem többet én már nem fogok írni a témakörben. Amit még most leírok: a születésház honlapján szó szerint azt írják, hogy „Beiratkozás és befizetés a tanfolyam első napján, hétfőn, a helyszínen reggel 9:30-kor." Emellett a barátnőm szintén otthon szült és neki fizetnie kellett, pedig nem az a feleslegesen 50 eFt-ot kifizető típus (a nincsből sajnos :cry: ). És szintén Ő mondta, neki el kellett végezni ezt a tanfolyamot, hogy kimenjenek hozzá ( egy vadidegenhez nyilván nem fognak kiszállni). Továbbra is azt gondolom, amit gondolok, de ehhez neked éppúgy jogod van- és erre írtam, hogy ez így van jól. A te gyereked, a te életed. Illetve a babáé és a tied.
Anyatanya: szerintem nem valami szép dolog egy fórum embereit átcsábítani egy másik fórumra….akkor miért nem kezdett az ember egyből ott? Kicsit olyan, mintha a munkahelyi elődöm átlopná az ügyfeleimet az új cégéhez. Ha az ember pedig fél a nyilvánosságtól, akkor ne tárulkozzon ki annyira… A perverzek pedig nem hiszem, hogy pont ezekre a –bocsánat, de-nem művészi fényképekre lennének kíváncsiak. Ennél azért jobbak is keringenek a neten. Személyes megismerkedésünkhöz pedig ott lesznek a baba-mama talik- amik remélem lesznek :)
Mennem kell, felébredt :-)
M.

macianyu

Ezek szerint a gyerekek kozti kapcsolat nem mulik a korkulonbsegen. En oktoberi vagyok, hugom kovetkezo szeptemberben, ocsem ra kovetkezo ktoberben szuletett. tutira sokat civakodtunk, igy harmasban mindig volt egy kettagu "csapat" az egyke ellen...de ezek nagyon jo dolgok voltak. Imadtuk egymast es az most is igy van, mindharman nagyon kozel vagyunk egymashoz (nna nem fizikailag, ocsem pl Bukarestben el :))

Kép
pumipumi

Macianyu! Ahogy gio is írta, ez egy lehetőség. Szívem szerint én már eleve ott kezdtem volna, de úgy tudtam más anyatanyásoktól, hogy meghívóval lehet belépni, éppen ezért mert zárt. Nekem meg nincs olyanom. Ha lenne a babanetnek a közelébe sem jöttem volna. Például így zárultam én is ki az anyatanyáról, ahogyan sok más rengeteg ember is kizáródik. Hiszen ez is a lényege.
Valószínű benned nagyon dúlnak a hormonok, mert az utóbbi időkben nagyon kötekedő lettél! :wink:
A perverzek pedig mindenre kíváncsiak!

Pumipumi!
Így szülőként már tudom, hogy valószínű a szüleink rontottak el valamit még megszületésemkor. Talán nem tudták kezelni a bátyám féltékenységét megfelelően és ebből adódhatott később minden baj, ami csak görgette magát előre. A gyerekek nem úgy születnek, hogy szeretik vagy utálják egymást. A szülőn múlik a testvéri kapcsolat. Én nagyon nem várt gyerek voltam, anyám el akart vetetni, apám akart megtartani. De ugye mikor megszülettem apám sokat dolgozott és anyám volt velünk, két picikével egész nap egyedül. Biztosan nem bírta a kiképzést és nem kezelte a kialakult vitás helyzeteket.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ok, ennyi volt, mennem kell! Huh, jól be vagyok sózva! :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

ne aggodj, minden rendben lesz, gyere vissza gyorsan! majd meglatod, hogy fel leszel toltodve :):)

Kép
pumipumi

Utolsó hozzászólásom sztem mostmár itt is meg a tanyával kapcsolatban is. SEMMIFÉLE CSÁBÍTÁS nem történt. Nem fűződik hozzá semmi érdekem. Az a topic eleve tök új. Ugyanolyan lehetőség ez mint mondjuk az hogy vki kórházban szül vagy Geréb Áginál.
Többen írták már korábban hogy mivel ez egy nyílt fórum ezt és azt nem ír le vagy nem mutat meg. Ezért jeleztem hogy ismerek ilyen helyet. Nem gondoltam hogy ekkora balhé lesz belőle .A téma részemről leo és nevetséges. És elnézést ha vkit ezzel megbántottam, vagy félreértettem - bizonyára bennem is túltengenek a hormonok, de higyjétek el, csak a jószándék vezérelt nem egyéb trükkök 8)
Vendég

OFF!!!
nem tudom Gio, miert vagy igy kiakadva..egyszer leirtam a velemenyem, majd a felreertesre reagaltam...azonkiviul szerintem tokeletesen megmagyaraztam -nna nem mintha szukseg lenne ra-, hogy miert regisztraltam: mert ennek a csapatnak vagyok tagja, tudom, hogy a zome atmegy, es el is fogadom az indokukat, megha en magam nem is igy gondolom, es nem akarok ezen a csapaton kivul maradni. szerintem nem tul nehez megerteni. Azt is leirtam, hogy nem kritizalas volt, es abszolut nem akadtam fent ugy a dolgom, mint te, mert nem egy nehezen vegrehajthato dolog szamomra mas oldalt megnyitni...pont ezert en nem is problemaztam tovabb rajta. Oszinten bocsanatot kerek, ha az egyszeri velemeny-nyilvanitast te szemelyesen balhenak veszed...en magam nem lattam ilyen tragikusnak a helyzetet...de tolem akar meg oldalakon kersztul beszelhetunk errol...vegulis ezert vagyunk itt, nem a baba miatt :roll:

Kép
pumipumi

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:10-kor.
Vendég

Én is nehezen változtatok( bika jegyü vagyok),de szerintem is jobb egy olyan helyen irogatni ahol" Mariska néni" :) ,meg egy-két rosszakaró nem tud csak úgy belépni! !!
Vendég

Ládod Pókica, te magad mondod, hogy babácskád nagyon jönni akar. Akkor ne aggódj, stramm kis gyerkőc ő már most is, nem lesz semmi baj!

Gio! Gratula a kislányhoz! Úgy tűnik, helyes volt a tegnapi észrevételem a pociddal kapcsolatban. Kíváncsi vagyok Pókicánál bejön-e.

Szerintem csak úgy van értelme bárhová menni, ha ezt a topicot itt lezárjuk, hagyunk üzenetet, hogy aki keres minket az az anyatanyát megtalál. De nyilván ha valakinek ez szimpatikusabb, megszokottabb oldal, maradjunk itt. Én sem szeretnék még egy fórumot nézegetni, így visszakeresni is könnyebb. Max. a képeket feltölthetjük oda, úgy legalább ha csak az lesz ott, szépen egy kupacban jobban látható lesz mindenki növekedése. Itt úgyis képtelenség már megtalálni egy-egy régi képet, és ez, ahogy a tempónkat nézzük, még inkább így lesz. De akár maradhatunk csak itt. Én eddig sem tettem fel semmi olyat, ami kellemetlenséget okozhatna, később sem fogok. És igazából egy zárt oldalon sem tenném. Jó köztetek, nem szeretném, ha szétszakadnánk, annyira azért nem kell paráznunk, nem? De jó ötlet volt szerintem Gio, és egyet is értek vele. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy ez lesz itt valószínűleg az utolsó bejegyzésed? Hiányoznál. És bocsi, hogy mindig lerövidítem a neved!

Pumi, már olyan régóta furdal a kíváncsiság, hogy mit jelent a Csimota. Már többször meg akartam kérdezni, csak annyi infó van mindig, mikor vissza tudok olvasni, hogy pont ez megy ki a fejemből. Aztán ma is eszembe jutottál a villamoson, illetve tegnap egy cikk olvasása közben, ahol szintén Csimotának becéztek egy csöppséget, hogy ilyenkor döbbenek rá, még mindig nem kérdeztem meg. Aztán jókor kérdezek rá, amikor már készülődsz pihizni! :wink:
Vendég

O'hara,igen, mondtam is a dokinak, hogy többen mondták már a pocak alakjából hogy kicsilány. No persze ő csak mosolygot ezen a népi "hiedelmen":-)
Igazából az elköv. időkben amúgy sem leszek, mert elutazunk vasárnap 2 hétre nyaralni, utána meg augusztusban sztem kiiratom magam kicsit. Úgy csinálom, hogy minden hónapban engedélyezek magamnak 1 hét táppénzt, merthát október végéig úgyis dolgozom .
Nem baj, hogy lerövidíted a nevem, tetszik a 'Gio':-)
Vendég

Na jó nem bírok ezzel az anyaTanya oldallal,vagyis a gépem!Nekem is az lenne a jobb ha a képeket raknánk csak oda!...pedig én benne lettem volna!
Vendég

sziasztok
kicsit eltüntem itthonvolt a páromszabin és élveztük a nyarat grilleztünk borgácsoztunk pancsiztunk stb.tegnap voltam védőnőnél meg kaptam az afp eredményét és jó :) bár kevesebb mint annó a fiamnál de aztmonda ez tökéletes.a vérképem és a vizeletem is jó.1 hónap alatt összeszedtem fél kilot :D a vérnyomásom alacsonyabb volt mint bármikor 89/55 de arra is aztmondta hogy így legalább lessz hoá emelkednie.voltam már háziorvosnál is ekg jó meg megvizsgált ennyi.ma megyek negyed 7re a dokimhoz a genetikai uh-ra remélem minden oké lessz.

Kép
Kép
anitaaa03

anyatanyán én már rég regisztráltam de nekem jobban tetzik ez az oldal :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Most is látszi,hogy mi a hátránya az írásbeliségnek.Iszonyú könnyű félreérteni dolgokat.Egyébként én már tegnap este jelentkeztem anyatanyán,de még ne vagyok elfogadva.Vagy nem is leszek?
O'harával egyet értek,ha fórum váltás lesz,itt lehetne egy üzit hagyni.De annak semmi értelme,hogy 2x leírjam ugyanazt áés valaki esetleg mindkettőn olvassa.

Tiszta irígy vagyok mostmár az Uh-ra.Mi majd csak augusztus elején megyünk a 20 hetesre.Utánna meg csak a 32 hetes van,de tuti bekönyörgöm magam 1-2 alkalomra!
Vendég

Gio'ia: ne haragudj, nem akartalak megbántani, bár szerintem a "nem szép dolog" nem sértő és bántó megfogalmazás. Mindemellett nem értem, hogy ha 1,5 éve már máshol fórumozol, sőt, anno ki is törölted magad innen, miért kezdtél most megint itt egy topikot (és viszed el innen az embereket). :shock: Azért ha babanetes szerkesztő lennék, ez elgondolkodtatna. De még egyszer bocsi, én nem érek meg annyit, hogy miattam ne írj ide többet.
Pókica: bár a magánéletben egyáltalán nem jellemző, valóban itt úgy tűnhet, hogy kicsit hormontúltengéses vagyok. :oops: Próbálom a véleményem ezentúl kissé pasztellesebbé varázsolni, de az igazságtalanság, vagy a másoknak való ártás kicsit felpaprikáz. De megbántani tényleg senkit nem áll szándékomban, véleményt fogalmazok meg- ezentúl próbálok óvatosabban. :)

macianyu

xx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:05-kor.
Vendég

O'hara! Fogalmam sincs,mit jelent a csimota szó,már ha egyáltalán létezik.. én magam már nem is emlékeztem rá,de szüleink becéztek így minket a terhesség alatt és utána rövid ideig. Még évekkel ezelőtt találtam az anya-én terhes albumában és azóta tetszik. Nekem olyan cuki-muki,édes,kedves,tündéri drága kisbaba-hangzása van :):)

Kép
pumipumi

Gio'ia: itt kezdtél alatt azt értem, hogy a mostani babavárásoddal kezdhettél volna fórumozni egyből az anyatanyán, ha itt akkorát csalódtál. Ez ezért nem annyira férleérthető, de igazad van, így korrekt. :wink:

macianyu

Macianyu,
nem bántódtam meg, hisz nem ismerlek, messziről jött ember azt mond amit akar, de azért érdemes visszaolvasni amiket írtál...Nem megyek bele egy ilyen meddő vitába ha úgyis elbeszélünk egymás mellett. És ne becsüld magad annyira le ilyen szöveggel, hogy annyit nem érsz hogy miattad ne irogassak ide. :) Ez butaság. Az embernek azért legyen minimális önbecsülése.
Úgy hiszem elég idős vagyok már ahhoz hogy gyerekes félreértésekbe ne menjek bele bár mégis megteszem olykor, mert csupán azt próbáltam elmagyarázni, hogy nem rosszat akartam, hanem épphogy jót és nem számítottam ilyenfajta értelmetlen támadásra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 14:35-kor.
Vendég

[xx
Vendég

Sziasztok lányok, megjöttem! gyorsan megírom és már itt sem vagyok, vágjuk magunkat az autóba!

MINDEN RENDBEN! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nincs semmilyen rendellenesség, nagyon örülök neki! Egy hét múlva megyünk a 4D-re, ha ott is azt mondja a genetikusnő, hogy okés a baba, akkor onnantól haláli nyugiban fogom élvezni a babavárást! :lol:

Sajnos nem mutatta meg magát, így még mindig nem tudjuk ki lapul a pociban! Jövő héten remélem nem lesz már ilyen szemérmes!

A doki szerint két héttel nagyobb a baba, de mondtam, hogy tuti nem mert tudom a fogantatás napját, hiszen abban a hónapban csak egyszer tudtunk együtt lenni. Kérdezte az előző gyerekek súlyát, mikor mondtam nagyban bólogatott és közölte, hogy akkor itt az indok, számítsak rá, hogy közelebb lesz a bébi súlya az 5 kilóhoz mint a 4-hez. :shock:
Lehet ezen kellene már paráznom? :wink:

Gio! TUDOM, hogy jó szándékból írtad az anyatanyát és én személy szerint meg is szeretném köszönni. Kérlek most egy ilyen jó szándékú ajánlásból kerekedett suta vita miatt ne menj el, maradjunk együtt. Vagy itt vagy ott. Szerintem mindenkinek az a szándéka, hogy együtt maradjon a csapat. Akár szavazhatnánk is róla. Én anyatanya mellett vagyok, mégsem olvasná mindenki úton-útfélen amiket írunk.

Szia mindenkinek, pihenjetek, töltődjetek! :D :D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hűamindenségitneki!!!!!
Lányok, vagyis inkább asszonyok! Szerintem senki nem gondolt arra, hogy ebből a témából ilyen vita lesz. Ne értsétek félre egymást, senki nem fog szerintem megsértődni. Ez egy fórum. Mindenkinek lassan a napirendjének részévé válik, hogy olvasson vagy írjon. Mindegy hogy hova hogyan, a lényeg, hogy itt olyan emberekkel találkozhatunk "virtuálisan", akik ugyanazt élik meg, amit mi. Mármint nekem például tök sokat jelent, valószínűleg azért, mert az elsőt várom, és még egy csomó mindent nem tudok. Szerintem leginkább magunkért és egymásért vagyunk itt, úgyhogy ne veszekedjünk.

A tesó-témáról annyit, hogy egyetértek azzal az állásponttal, hogy ez a szülőkön, és a nevelésen múlik. Nekem két bátyám van, én voltam mindig otthon a legkisebb, a legédesebb, a leg... a kislány. Hat és nyolc évvel idősebbek nálam a tesóim, és nagyon-nagyon jóban vagyunk. Kamasz korunkban együtt jártunk bulizni, kocsmázni. Most is csomó mindent megbeszélünk, egy csomót hívjuk egymást telefonon. Szerintem ez nagyon fontos. Úgy gondolom, hogy míg a barátaiban csalódhat az ember, sőt, én sokszor csalódtam is, a testvéreimben még sose sikerült.

Azt hiszem, hirtelen ennyi!

Kép
tedorka

pókica örülök a jó hírnek :) egy óra múlva én is megyek,remélem minden rendben lessz :oops:
jó nagy baba lessz akkor a kis pocaklakód :) képet nem kaptál?

a 4d-t már nagyon várom és biztos a többiek is onnan remélem hozol képeket :)

Kép
Kép
anitaaa03

jaj csajok erre semmi szükség, és személy szerint utálom, amikor egy fórumon megy a sértődgetés. Ha valakinek problémája van a másikkal, akkor azt próbáljátok meg priviben tisztázni szerintem.

Kép
Kép
Kép
endaaj

tényleg nincs sok értelme a vitának

Kép
Kép
anitaaa03

lassan megyek készülődni nemsokára megtudom mennyit nőlt a legisebb fiam :D

Kép
Kép
anitaaa03

ja és holnap jövök a képekkel,remélem kapok.

Kép
Kép
anitaaa03

Pókica
nagy gratula!! Akkor ma mindenkinél minden rendben. Nagyon jóóó!
Lehet kislányka, azért ilyen szégyellős :)

Szép hétvégét és jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Én most jelentkeztem másodjára is anyatanyán.Nem gond ha nem akartok felvenni,de akkor ezt légyszi jelezze valamelyikőtök.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?