Juuj Lois!! Nagyon-nagyon drukkolok és gondolok Rátok!!! Minden rendben lesz, hamarosan kezedben tarthatod pici fiadat és meglátod mennyire jó érzés!!! Várom a híreket!!!!
Timi!
Teljesen érthető a helyzeted bár azt ne feledd hogy egyenlőre munka mellett is jár a gyes. Kvázi amikor az enyémek mennek oviba kapok fizetést, családit és gyes-t is így már egész szép összeg jön ám össze.
De tény a családdal lenni a legjobb. Bár mikor közösségbe kell őket adni én már nem szeretnék itthon lenni.
Most telt le a 12 óra, most már tuti, hogy Lois és Zétény egymás társaságát élvezi. Jaj, úgy várom a híradást! Kíváncsi vagyok, végül mekkora súllyal született kis Zé.
Vanda,sajna már nagyon rosszul alszom...útálom már az éjszakákat,ma 4-kor keltem,és inkább nekiálltam kávézni.Annyiszor fenn vagyok,arra ébredek,hogy iszonyatosan fáj az a lábam,amelyik oldalon fekszem...fordulás,majd kelés a másik láb miatt
Ma megyek este nőgyogyihoz,kérnék egy kis drukkot,hogy még szabadlábon maradhassak.Gyorsan eltelt az előző vizit óta 3 hét,és remélem nem nyíltam tovább.
Lois nagyon várjuk a híreket!!!!!
Sokat jártatok a fejembe tegnap és reggel is veletek ébredtem!!!
Én tegnap bejelentkeztem az Istenhegyi klinikára Hajdú doktornőhöz nagyon kedvessek voltak.
Augusztus 6-án 1-re megyünk!!! (pont a házassgiévfordulónk!! )
Skrisz,combtőtől a térdemig végig,nyilal,hasogat meg minden...de ahogy a hátamra fordulok,kezd enyhülni,2-3 perc alatt teljesen elmúlik,akkor felkelek pisilni,visszafekszem a másik oldalamra,majd úgy két óra múlva ismétlés...
Nyulasz, akkor az nem olyan fájás, mint amit én érzek. Enyém combtőtől fáj lábujjig, de csak érintésre, nyomásra. Gondolom az ereim akarnak szétdurranni. Hát egyik sem jó!
Nyuszi!
Nekem zsibbadt egy idő után... De fel a fejjel, már nincs sok hátra! Követeld a tüdőérlelő szurit. Amúgy akár ma is szülhetnél, innentől már nagy baj nem lesz. Szerintem tök felesleges lenne befeküdnöd. De szorítok nagyon!
LOIS HÍREK Sziasztok Anya Barátai! Megérkeztem, Onody Zétény a nevem és nagyon úgy fest, hogy innentől kezdve én leszek a szüleim szeme fénye. Óriási nagy legény vagyok, 3370 ramm és 54 cm.... és természetesen nagyon jóképű
Lois sms:
[size=18]"Sziasztok Anya Barátai! Megérkeztem, Onody Zétény a nevem és nagyon úgy fest, hogy innentől kezdve én leszek a szüleim szeme fénye.Óriási nagy legény vagyok, 3370 gramm és 54 cm...És természetesen nagyon jóképűSurprised)"[/size]
Lois!
Hatalmas gratula, szép nagy baba lett Kis Zé!
Nyuszi!
Innen már jutalomjáték! Kitartás, tudom, hogy nagyon szar, hogy nem alszol!
Szandra talán még emlékszik, hogy sokszor én is milyen agyatlan időpontokban neteztem...
Hanna: valamikor régen ilyen kis érzékeny voltam, bármin tudtam bőgni, aztán jöttek a gondok és megerősödtem az évek alatt, na most amióta babás vagyok megint olyan vagyok,mint régen. Napjában többször is potyog a könnyem, szegény párom ki van teljesen, mert nem ilyennek ismer. Szép kilátások, ha a babákkal meg ez még fokozódik!
Lois!
Gratulálok. Remélem mindennyian jól vagytok. Sok örömet a picifiúhoz és erőt és minnél több átaludt éjszakát.
Timi!
Én terhesen is sírós lettem és azóta sem múlt el sokszor ha együtt játszanak most is elérzékenyülök és hihetetlen még néha mindig hogy ők a mieink.
Nyulasz, majd Baba jön a hírekkel! De ha a szomszéd szobában leszel, akkor átslattyogok és személyesen mondom el.
Hanna, egyenlőre semmi jele, hogy Eszter jönne. A hasnak muszáj leszállnia? Azt mondták a kolléganőim szerdán, hogy még nincs lent. Pedig én azt hittem elég lent van.
Krisz,okés ...most volt itt egy ismerős pár,szerintük a hétvégén szülök azt mondják tökre látszik rajtam,és a feleségén is ezt látta mind a két gyereküknél...őszintén,van ilyen