A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

A háziorvos a páromék cégének üzemorvosa, neki pedig a háziorvosa is. Ismeri a páromat, mint a rosszpénzt, gyakran szoktak találkozni. Amikor kiderült, hogy jön Babu, felhívta és megkérte, hogy vegyen át. A cégre és a páromra tekintettel nagy a protekcióm, rendelés előtt vagy után kell menni, még sose vártam egy percet sem.
Az előző háziorvosamat két év alatt nem is láttam :-) Akkor volt egy műtétem és gyorsan kellett egy rakat vizsgálat. Lementem a rendelőbe a házunk mellett ahhoz az orvoshoz, akihez utca szerint tartoznék. Csak az asszisztems "rendelt", elmondtam, hogy szeretném, ha átvenne, mert ezekre a vizsgálatokra kell nekem beutaló, 10 perc alatt megkaptam mindent, amire szükségem volt. Előtte vidéken, Anyukáméknál volt az orvosom, de oda se jártam, hála Istennek.

Nekem is mondta védőnő, hogy az internetet hanyagoljam. Már csak azért sem fogom!

Kata, ne aggódj, tegnap a nőgyógyász is azt mondta, hogy a toxoplazma vizsgálat felesleges, de ő azért megcsináltatta, és tudja, hogy sokan nem csináltatják.

AFP-vel együtt hepatitist szűrtek nekem is.

Én átlag kétszer járok ki éjszaka, szóval ez az óránkénti kelés nagyon megviselt.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata
már le is ültem megpihenni,pedig még csak felporszivóztam mindenhol. De egyszerűen az ájulás kerülget, olyan meleg van.... :?
egy kis pihi után még gyorsan felmosok,aztán meg..... Nem is tudom mit kellene csinálni. :shock:

a háziorvoshoz sajna én elég gyakran járok,azaz havonta 1*,mert akkor iratom fel mindig a havi adag szurimat. viszont nekem is nagy szerencsém van vele,mert családi jó barát. :lol:

toxoplazma,és rubeola szűrés nekem sem volt,pedig mi még ráadásul úgy tudjuk,hogy voltam himlős,de nincs róla sehol sem feljegyzés. Vagyis a régi dokink szerint nem is voltam himlős... :roll:
viszont hepatitis b,és valami szepszis szűrés volt talán.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!!

Dy hogy bírod ebbe a melegbe a takarítást???
Nekem annyiból áll a napom,hogy pihizek és zuhanyzom felváltva.Pedig én aztán bírom a meleget,de félek a hülye idő,front miatt,nehogy legyen valami baj.Így inkább nyugton maradok.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,
Megnéztem a neten cumisüveget, Krisztina:) tényleg nagyon 'valósághű'.

Dy, minden elismerésem! ilyen melegben takarítani... mondjuk így legalább nem marad hétvégére.

Az én programom is az, hogy reggel zuhany, este munka után (gyalog jövök haza általában, ez jó fél óra séta) zuhany, aztán 1 óra ájult döglés egy ventillátor mellett.

Mi egész hétvégén takarítani fogunk, mert jön a főbérlőnk. A macskánk meg ma "költözik", a férjem apjához... nagyon szomorú vagyok, 3 éve velünk volt a kandúr.

Voltam védőnőnél én is. összesen 7 kg-t híztam eddig... kicsit többet, mint szerettem volna. Pedig elég keveset eszek, meg nem is nagyon merek édességet, kenyeret, ilyesmit, csak zöldséget/gyümölcsöt/joghurtot meg főtt kaját... ja meg mindenféle rostos nyavaját (lenmag stb.)
Talán elérem anyukám 30 kiló pluszát???

Kata, a védőnőd valószínűleg arra utalt, hogy az ilyen fórumokon sokszor csak riogatjuk egymást a sok (fél)információval.
Ebben biztos van igaza is, de ne szabja azért meg, hogy mit csinálsz... főleg, ha lelkisegély-szogálatot ajánl hozzá:D

Pusz mindenkinek,
Móni
monke

Kriszti, Móni
már egy órája készen vagyok mindennel,most már csak pihizek! :wink:
hát elég fárasztó volt ebben a hőségben takarítani,de valóban így legalább már hétvégén nem kell ezzel foglalkoznom. :wink:

hízás
én a 22. hétre már6 kg-nál tartottam. :oops: ebből az utolsó 1 hónapban híztam 4-et,előtte a 18. hétig csak 2. azt mondta a védőnő,hogy nem feltétlen jelenti azt,hogy most már mindig ilyen sokat fogok hízni.... :roll: de eldöntöttem,hogy nem állok mérlegre,csak akkor,ha a védőnő mérlegel! :lol: nem fogom magam ilyen hülyeségekkel idegesíteni,hogy mennyit híztam! és ezt bátran ajánlom mindenkinek! :wink: éhezni úgysem lehet... :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Edina, minden elismerésem a a takarítás miatt. Szerdán én is próbálkoztam, iszonyúan folyt rólam a víz közben.

Kata, a császártól én is félek. Ne aggódj, szerintem ebben a korban még lehetetlen megmondani, hogy mekkora lesz a baba.
Annak a barátnőmnek, aki most fog szülni, azt mondták, hogy 3600 g +/- 500 g, mert nem lehet megjósolni.

Hízás: félek, hogy megindulnak a kilók, a hasam nagyon látványosan nőtt az utóbbi 1-2 hétben. Anyukámék meg sem fognak ismerni!
Szerintem Nektek is a baba gyarapodott!
Nekem eddig +2,5 kg, mindig szerdán mérem magam.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
akkor te nagyon ügyi vagy hízás ügyileg!
igazad van,a baba is gyarapszik,na de ennyire??????? :lol: :lol:

kérünk szépen pocakos képet! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hű, Edina, megint előrébb jársz nálam.
Én ma még csak mostam 3 adagot, ebédet főztem és olvasgattam.
Most elmosogatok, felmosok és pakolok a hétvégére, lehte hogy keddig is maradunk, ha ilyen meleg marad.Apa szabin van, végre.

Na, hát legutóbb én is a védőnőnél mértem magam, de ha hazamegyek sztem ráállok a mérlegre.
Sztem is felesleges stresszelni ilyennel magunkat, Móni, te se foglakozz ezzel a 7 kgval, tuti nem lesz 30 belőle.

Tegnap voltunk ügyet intézni a bankban és az ügyintéző, aki a terhesség elején látott, azt mondta, tök jó, hogy ilyen vékony maradtam, és csak a poci nőtt.
én mondjuk nem ezt érzem.
Jól esett azért!

Zsuzsi, a vitaminokkal most leállok teljesen, csak a kötelező vas-folsavat, kalciumot és magnéziumot hagyom.
Amúgy pont hétvégén említettem én is a látványos növekedést.
Anyáék is meglepődnek ma, mert már 3 hete láttuk egymást.

Lányok, elvileg a második fele után a terhességnek már ténylegesen a baba nő!!!

Krisztina, ari a cumisüveg!

Tegnap beugrottunk a baby outletbe, hát nem igazán outlet árak sztem.
De vettünk egy vastag téli brendonos plédet (az akciós volt!), egy kiságyra tépőzárazható tárolózsákot meg egy cuki rugit.
Viszont ami megéri,bár nekünk van tavalyról, nagyon jó áron vannak a 3-4 részes, hímzett figurás, mindenféle színű ágyneműk és az ilyen tárolózsákok.
Szerintem nézzetek be, ezért mondjuk érdemes.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jaj, ne is fájdítsátok a szívemet, hogy mennyi házimunkát elvégeztetek már! Én mindig csak rohanok magam után. 7 előtt ritkán érek haza, akkor meg már olyan nehéz nekikezdeni. Tudom, lassítani kellene, ugye?

Na, megnéztem én is Anna baba első cumisüvegét, kíváncsivá tettetek, tényleg nagyon aranyos.

Múltkor én is kis híján elcsábultam egy rózsaszín rugdalózóra, de erős voltam, mert megbeszéltük, hogy szeptemberig nem veszünk semmit. Erre mondta a húgom, hogy szóljak máskor, és majd ő megveszi, neki nem lett megtiltva. :)

Én is leálltam a magzatvédő vitaminnal, marad az 500 mg Magnézium.
Hétvégén mindenképp készítünk fotót a "nagy" pocakról.

A húgom látott a múlt héten hétfőn és pénteken, mondta, hogy hihetetelen, hogy ez idő alatt mennyit nőtt a hasam.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jaj, ne is fájdítsátok a szívemet, hogy mennyi házimunkát elvégeztetek már! Én mindig csak rohanok magam után. 7 előtt ritkán érek haza, akkor meg már olyan nehéz nekikezdeni. Tudom, lassítani kellene, ugye?

Na, megnéztem én is Anna baba első cumisüvegét, kíváncsivá tettetek, tényleg nagyon aranyos.

Múltkor én is kis híján elcsábultam egy rózsaszín rugdalózóra, de erős voltam, mert megbeszéltük, hogy szeptemberig nem veszünk semmit. Erre mondta a húgom, hogy szóljak máskor, és majd ő megveszi, neki nem lett megtiltva. :)

Én is leálltam a magzatvédő vitaminnal, marad az 500 mg Magnézium.
Hétvégén mindenképp készítünk fotót a "nagy" pocakról.

A húgom látott a múlt héten hétfőn és pénteken, mondta, hogy hihetetelen, hogy ez idő alatt mennyit nőtt a hasam.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Mivel több részletben írok, én is mindig időnként kopizom, de közben mást is csinálok, dolgozgatok, levelet írok...ezért valahogy mindig pórul járok... illetve sokszor.

A védőnői szolgálatról ezért írtam a múltkor, hogy hát, nem sok értelme van. Nem panaszkodhatok, mert kedves, aranyos, és szoktam is megkérni dolgokra pl. keressen babamasszázst a környéken, v. ilyesmi, de orvosi kérdésekben biztos nem kérem a véleményét, és nem is említek előtte semmit.

Kata, gratula a kisfiúhoz:) Móni neked is! (nem tudom, hogy az a bejegyzésem megmaradt-e?)

Csajszik itt vagyok és olvasok mindent, ha tudok még írok, de a lakás romokban...Délutánonként csiri-biri táborba járunk + kint pancsizunk.

Vigyázzatok magatokra, óvatosan a házimunkával. Holnap állítólag nagy vihar is várható, fronthatással. A kilók miatt pedig kár aggódni, majd lemegy.

Este jövök :) Addig is szép napot mindenkinek!

Ja, akartam mondani, hogy az Auchan áruházakban már a babacuccoknál szezonvégi árleszállítás van. Jó minőségű ruhák vannak, jó áron érdemes venni akár nagyobbat is. Kár, hogy mi még nem tudjuk a nemét :)

R

Kép
Kép
34372

Reni, köszi a gratulációt:) azt hiszem, az a hozzászólás megmaradt.
Amúgy meg, aki teheti, ne is üljön bent az internet előtt, ha már ilyen (túl) szép idő van...

Edinához csatlakozva: a baba fél kiló... :) ezek szerint a mellem nőhetett 6,5 kg-t?:D nem foglalkozom egyébként túl sokat a súlyommal, de jó lenne, ha nem lépnék túl egy bizonyos határt. Tudjátok, hogy néznék már ki, a jóval fiatalabb férjemmel :oops: Szóval próbálok "karcsú" maradni (a 98 cm-s haskörfogatom mellett)

Tavaly én a Tescoban vettem babacuccokat (egy kollégámnak).
Meglepően nagy választék volt, olcsó és jó minőségű, szép kis cuccok. Az Auchan kínálatát nem ismerem, de azt hiszem, ilyen kis fehér bodykat, ezt azt én simán áruházban fogom megvenni. Persze jó lenne egy pár különösen aranyos kis "fiús" cucc is:)
Számítok rátok vásárlás ügyben augusztusban, Dorka, Kata és ha vannak még érdeklődők!
Zsuzsi, nagyon helyes, húgok-családtagok csak vásárolgassanak:)
monke

Zsuzsi, én már nagyon be vagyok sózva az előző bébi miatt :( , szóval az hogy ilyen minimális mennyiségű cuccot vettem eddig, az is haladás.
A dömping még azért elmarad egy ideig, nem vagy lemaradva, nyugi.
Csak mivel itthon vagyok, jobban ráérek nézelődni, tudod.

A Tescos babarucik nekem is tetszenek amúgy.
Reni, mi múlt hétvégén vásároltunk a soroksári auchanben, és bébiméret nem volt egyáltalán.

Képzeljétek, nekiálltam licitálni néhány babaholmira teszveszen.Vaterán is jó a kínálat.
Nézzetek körül, tök olcsó.

Móni, a férjmegtartás nem csak a fiatalabb férjekre vonatkozik ám :lol:
De hát ha már kihordjuk a bébit, ennyit nézzenek el nekünk.

Na lányok, hétvégén azért elvétve még leszek, akkor be-benézek

pusz mindenkinek

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Itt volt ma anyukám,és elnéztünk egy bababoltba :D
Nagyon édes dolgokat kapott Anna.Olyan jó,hogy már van itthon babacucc!!!
Azt mondtm nem fogok sok rózsaszínt venni,de nem lehet megállni!!!!!Olyan gyönyörű dolgok vannak.Kapott pici rózsaszín zoknit,rózsaszín pillangós hímzett ágynemügarniturát,pici badyt,és egy rózsaszín előkét :D :D :D

Ja,és lemértük a babaszobát,mert nagyi fogja berendezni.megbeszéltük hogy mi kell bele.

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztinaa,
jaj de jó, hogy vásároltatok! Kislánynak dukál a rózsaszín és a fodros kisruha :-) Én is biztosan olyat fogok venni.
Esetleg fotót tudsz küldeni?

Bizony, bizony, férjmegtartás :-)
Én mindig azzal húzom a drágámat, hogy Babu jogilag az enyém, egyelőre, mert még nem tettünk apasági nyilatkozatot. :wink:

Én is csatlakoznék majd a babaruha-néző csapathoz, ha lehet.

Hétvégén én sem nagyon leszek, mert megyünk ma Anyukámékhoz.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét és jó pihenést!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Lányok!
mindenkinek kellemes időtöltést kívánok a hétvégére,és anyukázását! :wink:

Krisztina
tök jó fej a te anyukád is! :wink:

én is most beszéltem az enyémmel. Kérdezem mit csinálsz? hát vasalok. Ilyen melegben? ááááááá, csak a babruhákat amit vett,mert mindent ki is mostt már,és be is vasalta..... :lol: Azt mondja,hogy 7 rugdalózót vett eddig,meg vagy 10 badyt.... :D hogy én mit fogok venni ezek után a gyereknek azt nem tudom. :lol:

hát nekem már mára elegem van ebből a nagy hőségből! szó szerint levegőt sem kapok! :twisted: már vagy 20* zuhanyoztam,de szinte semmit nem értem el vele, és mivel egyedül vagyok itthon,egész nap bikiniben lógok. :shock: Na,gondolhatjátok,hogy milyen férj csábítóan nézhetek ki... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

:) kitartás, elvileg holnapra jön a hidegfront...
az csak fejfájás szempontjából lesz rossz, már annak, aki megérzi.

Bikiniben takarító majd pihenő feleség szerintem minden férj álma!

Enikő, ha a vesét még fáj: jobbulást!!!
Zsuzsi, ahol van kisfiú ruha, ott tuti van kislány is... szervezzük meg augusztusban:)

Szép hétvégét mindenkinek, ha nem roppanok bele a takarításba (tudjátok, nincs túl nagy rutinom benne...) akkor majd még jelentkezem.

Pusz
M
monke

Móni
hogy te milyen vicces vagy! :lol: egy bálna nem túl szép látvány,hát még kívánatos..... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, a "bálna" szöveget én is szoktam apának nyomatni :-)
Meg mindig mondom, a gyerek jó helyen van, védi a bálnaháj.

Amúgy megkérdeztem egy tavaly novemberben szülő ismerős lányt és a következőket mondta:
Rugiból és bodyból is elég 6-6 db 56-62 és 68 méretből, ez legyen a kezdőcsomag.
Meg hogy ha akarok anorákot/levegőztető zsákot babakocsiba venni, akkor az újszülöttnek is vegyem meg a 68as méretet, mert úgyis beöltöztetem és nem lóg ki a kis keze.

Az én anyum is jófej és fiatalos, de a gyerekszobát nem bíznám másra, az biztos.Én így vagyok vele, bocs.

Zsuzsi, Móni, Dorka, augusztusban talizhatunk 1 shopping erejéig!!

Na holnap vmikor még leszek, már itt vagyunk a Balcsin
Jó éjszakát és hűvősebb levegőt mindenkinek,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél, eddig +4 kg.-nál tartok.
Egyébként minden rendben.

Ebben a hőségben én is egy szál bugyogóban próbálok létezni, valóban nem egy túl szexi látvány. Majd megkérdezem a férjemet..... :wink:

Ahogy olvasom, szép lassan mindenki anyukája beindul....
Azért az augusztusi nézelődésben benne vagyok!

Krisztina, gratulálok a vásárláshoz, tényleg tegyél fel képeket, ha tudsz. Bár nálunk fiú jön, azért kiváncsi vagyok.... :P

Mindenki vigyázzon magára hétvégén!
Szép álmokat!
Dorka

Kép
traudorka

Kata, irigyellek a balcsi miatt! :oops:
Jó pihenést nektek, gondolj ránk amikor alámerülsz a vízben, vagy fagyit eszegetsz (esetleg főtt kukoricát)...... :lol:

Dorka

Kép
traudorka

Dorka, majd gondolok rátok, szerintem a Balatonra csak hétfőn jutunk le.
Vicces látvány lesz annyi ember előtt, bikiniben.
Lehet csak este megyünk le, fürdeni.
Meg rákattantam a lángosra, azt tuti eszünk!

Itt is meleg van és sok a szúnyog :?

Jó éjt,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Engem egyedül a babakocsi izgat,hogy azt vegyem én meg.A kiságy meg a pelenkázó szerintem mind egyforma,teljesen mindegy.Szinben úgyis igazodni kell a már meglévő beépített szekrényhez.Ennyiből fog állni a babszoba.Persze függöny,szőnyeg azt én nézem ki.

Úgy néz ki maradunk a peg perego babakocsinál,az a legdrágább amit kinéztünk,de nagyon sokat megnéztünk és ehez képest gagyinak néznek ki.Szerintem meg is vesszük a közeljövőben,már alig várom.

Úgyhogy indul a vásárlás :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Jó reggelt!

Kata
de jó már nektek!!!!!!!!! :wink: sztem nyugodtan mehetsz fürdeni nappal is,láttam már nem egyszer terhes kismamit bikiniben strandolni.... :wink:
a bálna duma meg teccik! :lol:
ja,és köszi a babaruha információkat. Bundazsákot én mindenképpen akarok venni,de eddig még sem fordult volna a fejemben ,hogy akkora nagy kell, de igaza van az ismerősödnek! :)
Jó pihenést!

Dorka
ügyi vagy a + 4 kg-al! és persze örülök,hogy minden rendben van veletek!

Kriszitina
az egy tök jó babakocsi. nálunk eddig a neo Nato a befutó....

ns,megyek készítem az ebédet,mert ma megint dög meleg lesz... :twisted: később jelentkezem!

szép napot mindenkinek!!! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt mindenkinek!

Kata: A lángos is megteszi..... :lol:
Szerintem sincs baj a fürdőruhával, ha ki lennék engedve, biztos egy strandon landolnék......

Krisztina: Nekem a szőnyeg nem is jutott eszembe...... :shock:

Én is megyek, összedobok valamit ebédre...

Szép napot!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,
A többi témát, amiről lemaradtam nem akarom újra felhozni, majd úgyis lesz még szó róla (alvás, beutalók,dokik stb.)

Amúgy osztom csak az okosságokat, hogy ne foglalkozzatok a kilókkal, de én is úgy érzem magam fürdőruciban mint boby-dick, a nagy fehér bálna, kicsi is mindegyik rucim, így nem szívesen megyek emberek közé. Nem tudom, hogy hogy alakul az augusztus végi balcsi....

Edina, ma gondoltam rád takarítás közben...nekem csak kb. a negyede a terület, de még sosem értem a végére úgy, hogy közben az eleje ne lenne már koszos...Az igaz, hogy nekem itt van Blani segítségnek, aki közben folyamatosan pakol.

Kata, én is napok óta lángosról ábrándozom...megkérem sógornőmet, hogy süssön...nagyon megy neki :)
Amúgy a csömöri Auchanban láttam a rucikat és tényleg édik:) alig tudom kiverni a fejemből :)

Kriszta, az is eltűnt, ahol írtam, milyen jó,hogy otthon vagy már...
Mi valahogy befürödtünk a babakocsikkal, így nincs is kedvem most foglalkozni vele. Itt elég rosszak az útviszonyok, így csak a nagyon nagy kerekű jöhetne számításba, azok meg szinte autó árában vannak. Az is lehet, hogy kihúzunk a téli hónapokat babakocsi nélkül, aztán meg jó lesz Blani sportkocsija.

Mi nem nagyon vásárolunk ruhát, ha kislányunk lesz, akkor megvan minden, ha kisfiú, akkor tesóméktól kapunk teljes csomagot, ami az unokaöcsémé volt. Esetleg néhány kis darab kell majd. Viszont szeretnék bölcsőt. Móni, ti megvettétek már?

Enikő, jobban vagy azóta?

Dorka, hol élnek a szüleid?

Már nekem is kerekedik a pocim (is). Jövő hétre terveztük a 4D-s uh-t, de senki nem vette fel a telót egész héten, így nem tudtunk bejelentkezni.

Úgy néz ki, hogy a TB-nél rendeződött az "ügyem", így ezentúl kapok pénzt:) Nagyon durva utánajárás volt, be kellett menni még személyesen is. Szegény Blani a kocsiban aludt 60 fokban miattuk. Egyébként részemről semmi hiányosság nem volt, úgyhogy nem is értem, hogy miért volt az egész...Képzeljétek írtam egy levelet, amiben leírtam mindent + csatoltam újra minden dokumnetumot, hogy máskor ne lehessen ilyen, és ... ügyintéző nem volt hajlandó átvenni, mondván, hogy minden rendben van, nem hiányzik semmi. (ezt április közepe óta rendezgették) Ha nem ült volna üveg mögött, lehet, hogy lecsapom...már bocs...

Vigyázzatok magatokra és további szép hétvégét mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Reni
olyan jó kis segítséggel,mint Blani, nekem sem menne a munka!!!! :lol: :lol:
Bírom én a magyar ellátást... Amikor nekik kell pénzt adniuk,akkor persze visszatartanak mindent,ameddig csak lehet,de ha szegény embernek kell fizetnie, akkor aztán vannak ám határidők. :twisted:
pocis képet kérünk ám tőled is,ha már így gömbölyödsz!!! :wink:

Hát csajok nálunk ma 37 fok van... :roll: még szerencse,hogy ma is korán ébredtem,mert így 10:30-ra elkészültem az ebéddel,mert azóta csak pihegek....
apa nemrég bejelentette,hogy ő szedres pitét,vagy vanilia pudingot ehetne. hát megcsináltam mindkettőt,legyen meg az öröme,ha hazaért! :lol:

Kata
remélem,hogy jó idő volt ma rátok! fürödtél már????

Na,további szép hétvégét mindenkinek!! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

sziasztok lányok,

csak röviden jelentkezek.
Tegnap nem voltunk strandon,délután meg ideért a vihar és kb 15 fok lett.
De legalább felfrissült a levegő.
holnap méh maradunk, és jó időt mondanak...

Reni, de jó, szeretem az ilyen házi lángost is, biztos fini lehetett.
Örülök, hogy rendeződött a TB ügy.
A francba, hogy mindenért reklmaálni kell és 5 kört futni a saját pénzed után.
Ne izgulj, velem is mindig ez van.
A gyes/gyed folyosítással voltak amúgy problémák?
Mert arról is horror-storykat hallottam.
ez most ugye a táppénz volt?

Edina, kis konyhatündér, úgy irigyellek, tök jó, jövő ilyenkor már főzőcskézhetsz a picinek is! :D
Nálatok is lehűlt, nem?
Anyukád jól bevásárolt, tök jó.
Képzeld, néztem már ilyen bundazsákot anetről, majd megírom priviben hol, lehet nemsokára megrendelem, mert nyáron olcsóbb és a 68ast fogok.

Móni, hogy sikerült a takarítás?

Zsuzsi, mit csináltok anyudéknál,

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziaszok!

34372: A szüleim itt laknak a szomszéd házban. :D

Kata: remélem a mai nap is jól sikerül nektek!

Nálunk is felfrissült a levegő, aludtam is mint a bunda egészen addig, míg a pici hólyagon nem rúgott. Legott felébredtem és szaladtam..... :lol:

Szép vasárnapot!
Dorka

Kép
traudorka

Kata
igen,nálunk is felfrissült a levegő,de sajnos csak mára ért ide. a vihar is csak este 9 körül jelentkezett,de akkor még mindig 27 fok volt... :?
viszont,hogy lehült a levegő a hajnalban,képzeljétek el,hogy akkorát aludtam,hogy 8:15-kor ébredtem fel!!!! :shock: már idejét sem tudom,hogy mikor aludtam utoljára eddig... :P de ez most nagyon jól esett.
kinyitottam a lakásban minden ajtót,ablakot,hogy egy kicsit lehüljünk,de úgy néz ki,erre nincs sok remény... :x
Drukk a jó időhöz nektek holnapra,de ha lehet én nem kérek belőle.
:oops:
ja,és várom a privit! :wink:
hááát igen, anyum jól bevásárolt. Csak az a baj,hogy nagyon különbözik az izlésünk... Bár a babrucik mind édesek.... ja,és még mindig nem láttam semmit,csak telón áradozik,hogy ez ilyen,az olyan....

Dorka
Manócska most nálunk is sokkal aktívabb ebben a hűs levegőben! azt hiszem teccik neki... :lol:

szép vasárnapot mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,
Itt is jó idő van, bár kissé szeles. Mindenért azért nem lehet reklamálni :)

Kata, azt figyeltem meg, hogy az ellátások közül, ami az Államkincstárnál van (GYES, családi pótlék) az megy flottul, de ami az OEP-nél, vagy "sleppjénél", az katasztrófa. Szóval az Államkincstárhoz elég levélben elküldeni mindent, de a többiért személyesen kell bemenni. Majd írjál, hogy milyen volt a strandolás. Bikinid van amúgy? Veszel rá valamit? Vannak még kismamik? (mi is készülünk a Balcsira, ezért foglalkoztat ennyire)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen bundazsákot találsz. Én Blaninak szeretnék mindig a szezonvégi árleszállításon téli szerkót venni a következő télre, mert az egy nagyobb beruházás, de még nem sikerült sosem kifogni.

A lángosozást holnapra halasztottuk, remélem, hogy ti ettetek! :)

Dorka, bocsi, valamiért úgy értettem, hogy külföldön élnek a szüleid. Nekem is szokta a pincúr nyomni itt-ott :)

Edina, a férjed aztán nagyon el van kényeztetve:) Én is kicsit irígylem a konyhatündérkedést :) Mikor kapod meg a rucikat? Olyan jó nézegetni, rendezgetni :)

Nekem mostanában olyan aktív lett a picurkám, hogy sokszor azért aggódom, hogy nem is pihen. Két hete folyamatosan "tornázik"
Vekerdy íta az egyik könyvében, hogy már a magzatmozgásokból lehet következtetni a baba jellemére. Ezek alapján nem sok pihenésre számítok.

Puszi,
Reni

Kép
Kép
34372

Sziasztok lányok,

Örülök, hogy sok mindenkinek sikerült pihennie végre az éjjel.

Reni, Edina, írtam privit!
Majd megírom, mennyi pocakos volt a strandon holnap.

Képzeljétek, itthon mindenki úgy örült a pocak növekedésének,anyukám egyből mérlegre állított, mennyit iperedtem.
Képzeljétek, 55kg-ról indultam a kiskönyvben, most 58 vagyok.
Remélem, nem ugrik meg később hirtelen.

Edina, én anyának mondtam amúgy, hogy majd együtt menjünk babaholmit nézni, jó ízlése van, de az enyém jobb sztem!
Amúgy én is vegyes érzelmekkel fogadom az ilyenfajta vásárlást.
A legjobb amúgy, ha vki akar venni vmit a babának, mondjuk adjon kengurus vagy brendonos utalványt.Nem?

Reni, államkicstáros ügyes bajos dolgok terén majd téged kérdezünk akkor, mit hol kell kérvényezni,bejelenteni.
Amúgy anno még júniusban írtam kb, hogy a premier outletben triumph fürdőruhadömping volt, akkor vettem 2 bikinit, darabját kb ezerért...
Csömöri auchan nem esik sajna útba, gondolom a soroksáriban is volt, csak kifosztották.
Te mikor mész legközelebb uh-ra?
Remélem a tesóka már megmutatja magát.
Blani mit szeretne jobban?
Nekem 28.án keddre sikerült bejelentkeznem 4D-re a praxisba.
Őket próbáltad?
Móni is ott volt.

Dorka, azért jó, hogy ott laknak a szülők a közelben, ha meglesz a baba sok segítséged lesz.
Babakocsi milyen?
Összeraktátok?

Pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Reni: Keresztanyumék laknak németországban, hozzájuk mentek ki egy hétre anyuék.

A babakocsit még nem raktuk össze, ezer darabban van. De találtam a neten képet.
Chicco Trio S3 Black

Jó pihit:
Dorka

Kép

Kép
traudorka

Hali!!!

Dorka jó a babakocsi,egészséggel használjátok.
Én már kivagyok tőle.
Tegnap már eldöntöttem hogy a peg perego legyen,de most megint elbizonytalanodtam a giordani felé.A giordani 89 000 ,azaz 50000 különbség elgondolkodtató.

http://www.babauniverzum.hu/termek/3per ... s_rendszer

Sajna csak webáruházban kerül annyiba,még nem rendeltünk ilyen nagy összegü dolgot.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Reni
jövő hétvégén elvileg megyünk haza anyáékhoz....
addig is hadd gyűjtögessen még! :lol:
szerencséje van a férjemnek,mert nekem nagy örömet okoz a sütés,főzés! :wink:

Dorka
tök jó a babakocsi! nálunk apa van belebolondulva a háromkerűbe. De az egyik ismerősünk pont ilyen kocsit vett,és állítólag nehezen irányítható,mert fix az első kereke,és nem bolygós. Ez valóban igaz?
próbáld ki lécci,és ird le a véleményedet!!!! :wink:

Krisztina
valóban nem kevés az az 50000 ft... most látom,hogy debreceniek vagytok. néz meg a www.tegel.hu miskolcon van,tök jó árak vannak,millió a választék,és autópályán 1 óra az út.... :lol:

Csajok,én már teljesen kivagyok. Megfogadtam,hogy holnaptól nincs nasi,édesség,sós,kenyér... szóval csak gyümi,meg zöldség. Olyan nagy a pocakom már,meg a seggem,hogy alig bírom magam vonszolni... :twisted: ráadásul már a cipőt felhúzni is nehéz... :roll:
szóval vigyáznom kell a kajával,de nagyon,mert még mindig van bő 3 hónap.
irigylek mindenkit,aki eddig szinte semmit sem hízott!!!! :oops: :oops:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Látom, jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni.
Remélem, kicsit mindenki jobban érzi magát az enyheségben.
Anyukáméknál nagyon jó volt, szombat délelőtt voltam fodrásznál, délután pedig Nagymamámhoz mentünk, 30 km-re lakik Anyukáméktól, aztán este kiültünk a Bodrog-partra egy presszóba, nagyon jó volt. Aztán éjjel jött nagy széllel a lehűlés, reggelre már csak 17 fok volt, pont 20-al kevesebb mint előző nap. Voltunk kicsit kirándulni, sétálni, majd ebédelni ma. Szakadó esőben indultunk vissza, majd Pesten ismét 27 fok volt.
Anyukám egyelőre még tartja magát babaruha-fronton, nekem vásárol bővebb felsőt, kisruhát stb. Egyébként nem igazán egyezik az ízlésünk, szóval tartok is tőle, ha esetleg valami majd nem tetszik annyira.

Krisztina, az 50e tényleg nagy különbség.

Reni, örülök, hogy megérkezett a pénz. Nem semmi ez kálvária, amit bejártál.

Hú, Kata, irigyellek a Balaton miatt, a +3 kg nagyon jó!
A fürdőruha miatt nekem is vannak gátlásaim, amit muszáj jövő hétre leküzdenem.

Edina, nagyon klassz Anyukád van neked is.

Dorka, szép a babakocsi!

Jó éjt!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata, szinte semmit sem híztál...én azóta, hogy írtam...elégedett vagyok, gyorsan még felhíztam 2 kg-t, szóval összesen már +5, és nem a hasamra ment.
Nem vették fel a 4D-nél a telót. (lehet szabin voltak) Ott ahol a nődokim rendel, ott van a 4D is, és nem akartam máshová menni...Ma megpróbálok holnapra bejelentkezni...majd meglátjuk. Persze...amiben tudok segítek majd a papírok intézésében...
Blani mindig mást mond, egyszer fiút, egyszer lányt szeretne, de többször volt már olyan kijelentése, hogy 2 fiút és 2 lányt. :) Ez még mindig jobb annál, mint, hogy eleinte kiskutyát mondott :)
Talán aug. végére ismét lesz fürdőruhavásár (még nyaralásig) (a Calcedoniában szokott) és kifoghatok v.mit én is.

Edina, ne legyél a súly miatt elkeseredve, legalább neked a pocid nő. Abból, hogy nehéz felhúzni a cipőt, arra gondolok, nem is hízásról van szó, hanem visszatartja a szervezeted a folyadékot.
Anyudék merre laknak? Messze tőletek? Milyen jó lesz majd együtt nézni a babarucikat :)

Dorka, ez a kocsi szuper, szerintem beválik majd, a Chico megbízható márka...ilyet én is elfogadnék :) Nekem is itt van Anyum a közelben, konkrétan egy házban lakunk. (Ő alul, mi felül) Nagyon nagy segítség és Blani imádja, hogy bármikor lemehet.

Kriszta, nagy energiákat fektettél már a babakocsinézegetésbe. Szerintem jól ismered már a "piacot",de ha elbizonytalanodtál, érdemesebb várni picit. Aludj rá párat, és biztosan jön a megoldás magától. Ez tényleg elég nagy beruházás, nem szabad elkapkodni.

Zsuzsi, klassz lehetett a hétvégétek, üdv újra itt :) Mi már rávettük a nagyszülőket, hogy ne vásároljanak semmit nélkülünk. Persze az újszülött cucc más, azt nagyon jó venni, főleg egy nagymamát nem lehet kihagyni az ilyesmiből :)

Szép hetet mindenkinek, a dolgozóknak jó munkát, és ne vigyétek túlzásba...

Reni

Kép
Kép
34372

Sziasztok lányok,

Dorka, nagyon szép a babakocsi.Nekem is tetszik a 3kerekű,nagyon menő :D
Hordozót és mózest is vettetek hozzá?
Mennyivel volt olcsóbb kinn egyébként?

Krisztina, a plusz 50ezer nem mindegy tényleg, abból már kiságyat és pelenkázót is lehet venni.
Persze nagy dilema, mert ugye legyen minél strapabíróbb és jó minőségű, hogy majd a következő bébi is használhassa.
Szerintem is még nézegessetek!

Reni, jó, hogy neked is a közelben lakik anyukád, így tényleg könnyebb picit.
Hát az a plusz 2kg nem sok még.Amúgy is rohangálsz eleget Blani után, gondolom.
Szerintem most júliustól már sok helyen van fürdőruha leárazás, talán még választék is van.
Írd meg majd, mi volt a 4d-n.

Edina, iszol elég folyadékot?szerintem is a víz okozza.Bár sokat pisilsz, azt írtad.Hajolni én se nagyon bírok már.
Majd megnézem a honplapot amit írtál, 1 óra út az semmi, tényleg.

Zsuzsi, örülök, hogy jól telt hétvége, szépülnöd is sikerült, pihentél is eleget.Én majd szombat d.e megyek fodrászhoz.
Szintén melír lesz.
Ma meg elnézek kozmetikushoz, de csak egy kis szemöldök rendbeszedésre.

Délután végre starndolunk!Bár arra gondoltam, a bikiniről talán mégsem veszem le az újjatlan felsőt, nem tudom...

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

a folyadék ivással szerintem nincsen gondom,mert csak szénsavmentes vizet iszom,de abból napi 3 liter mindig megvan,+ ilyen olyan folyadék még mellé.

Kata
szigetszentmiklóshoz kb. másfél 2 óra az út miskolcig,bár,most hogy kész az új m0-ás,így jóval rövidebb! :wink:

Reni
anyukámék 110 km-re laknak tőlünk,és sajna a munkánkból kifolyólag nem találkozunk túl gyakran,de telefonon minden nap beszélünk! :D

na,megyek mert vissza kell mennem még a dokihoz a cukros beutalóért,mert beadtam még reggel,hogy pecsételjék le. Majd később még jelentkezem!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Úgy néz ki már talán megmaradok!
Ezt az elmúlt pár napot senkinek sem kívánom :cry: kegyetlen volt. Pisilni is alig bírtam kimenni, se feküdni se állni se ülni. Már jobb gondolom használ az antibió, de azért még néha most is fáj, főleg ha azt hiszem most nagyon jól vagyok és megpróbálom behozni a lemaradt házimunkát :cry: .

Dy!

Irigyellek, hogy ennyit tudsz inni. Nekem 4l írt elő a doki , de nem igazán megy le annyi.

Kata!

Hogy sikerült a strandolás??

Reni!

Én is +5 kg-nál tartok. Nekem is kell már vigyáznom, de folyton éhes vagyok:( és most máshogy alakul a pocim is mint Annánál, vele kb 25 hetesen volt ekkora mint most!

Krisztina!

Már nem is kell vissza menned a kórházba? Látod milyen hamar eltelt??

Dorka!

Jó a babakocsi!

Vásárlással mi még sehogy sem állunk, igaz csak rucik kellenek majd jobbára a többi dolog meg van!
Annát most próbálom a nagyágyra szoktatni 2 napja ott alszik
:lol: remélem a hétvégén ki is rakhatjuk a kiságyat a szobájából. Még oda kell majd egy szekrény nekik.

Pénteken megyek cukor terhelésre. Hát itt elég furán veszik sima kristálycukrot kell vinnem és majd azt feloldani :?: és 90 percet néznek nem 120-at. Remélem így is oké lesz mert nincs kedvem még egyszer ehhez.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Enikő, örülök, hogy jobban vagy. Cukorterhelés: ahány ház, annyi szokás. Reméljük, így is jó lesz. Anna nagyon ügyes, hogy nagyágyon alszik, persze, kell a hely a picinek.

Kilók: most úgy érzem, kezd velem elszaladni a ló, főleg, annyit összeettem a hétvégén, hogy felsorolni is elég lenne. Remélem, nem lesz meg a böjtje.

Bikini: mi jövő héten megyünk a Balatonra, nekem is elkellene egy nagyobb bikinifelső. Remélem, találok.

Kata, majd számolj be a strandolásról! Milyen a víz egyébként? Lehűlt nagyon? Az én szemöldökömet is elviheted a kozmetikushoz :-) Készülök egyébként oda is, pénteken.

Reni, nagyon aranyos lehet Blani, ahogy kiskutyát szeretett volna. :-)

Még mindig nem szült meg a barátnőm, de már nagyon kínlódik. Igen, feljön vidékről szülni, nem akart helyben. Így viszont rengeteget utazik, most pl. hetente kétszer NST, jövő héten viszont már minden nap, ha nem születik meg a baba.

4D-re én is készülök menni, augusztus közepén, remélem, akkor még jó időben leszünk, úgy a 26. hétre gondoltam.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata
Egér story-t csak most olvastam :) pedig milyen pici állat. Mondjuk azt hiszem én sem örülnék, ha a lakásban szaladozna egy.
Csini a pocak
Kínai naptár mi sem néztük, de Lillánál bejött, most meg ugye úgy néz ki nem.

Reni
Blani :lol: kísértetiesen hasonlít a lányom húzásaira, csak ő még kicsiben műveli. tijis (tigris) ugrál, majacka anyáé ugrál :) meg anya alszik!!!
TB :evil:
Vannak még kismamik a Balatonon :) pl mi is most voltunk. Nekem van kismama bikinim még 2 évvel ezelőttről. Felül top szerű alul pedig egy kis nadrág. De ettől sokkal kisebb darabokban is láttam kismamákat :)

Móni
Biiiztooss????!!! Azt nem lehet visszaadni milyen klassz amikor hisztiznek :) Legalábbis Lilla most mesteri fokon műveli.
Gratulálok a kisfiúhoz!
Örülök, h a fogászatot is rendben megúsztad.

Kriszti
Ez nagyon jó hír :) :)

Kankalin
Nem korai az előtej, nekem is volt már.

Monke
Hát jól megbonyolították neked ezt a cukros vérvizsgálatot.
A cukros vérvételen kívül még 1 kötelező vérvétel van a 3. harmadban. Jól csinálod a kaját ne aggódj, ha azt eszed amit mondtál tuti nem hízol 30 kgt-t lehet, h többet mint az átlag, de at is lehet több a víz rajtad.

Babakocsi
Ja a kocsink legnagyobb előnyét elfelejtettem írni. Ahhoz képest milyen nagy csak 13 kg.
Amúgy ilyen nagy kocsival úgysem fogtok utazni. Képtelenség. De erre az időszakra a kendő vagy nekem Mei-taim volt, nagyon jó.

Kriszti
A Chicco trio sztem klassz, nekem az volt a szerelmem Lilla előtt a 3 kerekű, piros :) csak hát horror ára volt.
De a kicsi kocsink ami 6 hótól jó Chicco csak 5,5 kg és nagyon nagyon bevált.

Dorka
Tényleg nagyon hamar kinövik. Nekünk szinte nem is volt új. Rengeteg rucit kaptunk a barátainktól. Nem is látszott rajtuk, h hordva voltak :)
Turi itthon is vannak olcsóbbak meg drágábbak ki kell fogni. Állítólag a keletinél van egy nagyon árban meg áruban jó turi, de még nem voltam ott.

Alvás:
Lilla velünk egy szobában alszik. 6-8 hónapos koráig ha lenne mód is így csinálnám. Az első időben rengeteget kellett felkelni hozzá és mivel nekem rossz a hátam hamar bekrepált.
Így az első 2 hónapban velünk aludt este. Ilyenkor még nem rögzül bennük. Utána mi áttettük a saját ágyába és onnantól ott aludt szépen.
Most a kiságyról átállásnál volt némi zökkenő, de talán már túl vagyunk rajta.
Kata egyáltalán nem vagy rossz anya, h külön szobába szeretnéd tenni ezt mindenki maga érzi, de szerintem a párkapcsolatok nem emiatt mennek szét vagy nem.
Oda kell figyelni egymásra.
Ami Zsebit illeti ő is velünk egy szobában fog aludni, mert csak így működik. De ha nem működik a dolog akkor valahogy át kell variálni az egész lakást.
Amúgy ha néha rosszabb éjszakákon közétek kerül semmi nem lesz. Néha Lillával is előfordul, ha rosszat álmodik, jön a foga vagy beteg anya kell. Ilyenkor úgy tud szorítani magához.

Öltöztetés
Hát tényleg van,h 3x-4x kell öltöztetni, meg magad is. Mert bukik, hiába cserélsz gyakran pelust olyan híg és sok, h kifolyik :) pisi kevésbé okozott gondot nekünk.
De azért nem minden nap ilyen.

Húú azt már le sem merem írni, h mennyi mindent másképpen terveztem. Csak az a lényeg, h nem kell pánikolni, ha nem úgy alakul. :)

Kata
Örülök, h minden rendben a babával.
Azért ne ijedj meg lehet elsaccolták. Nekem 500 grammal nagyobbra saccolták Lillát. Amúgy a tested meg csodákra képes, ne izgulj bízz magadban.
Ki a védőnőd? Amúgy csak azért mondják, mert a neten oltári hülyeségek terjednek és az sem ritka, h a kismamák ijesztgetik egymást.
Most a Balcsinál voltunk :)

Toxoplazma szűrés nem volt, rubeolát meg szűrni sem kell, mert tudom, h nem voltam. Lillát be is oltottuk. Én meg lemaradtam a sorból mikor lehetett volna.

Dy sztem is tuti dögös lehettél fürdőruciban :) miért ne lehetne egy kismama vonzó??? :) szép kerek mindenhol. :)

Pocak
Az enyém is hatalmasat nőtt az utóbbi pár hétben ezt mondja is mindenki.

Kriszti
Felteszed, h melyik Peg Perego-t néztétek?

Dorka
Na ez volt a kedvencem :) csak pirosban ez egy nagyon klassz kocsi.

Dy, Kata
Úgy sem rövidebb Miskolcig az út, mint 2 óra. Anyumékig Egerbe másfél óra minimum, néha kicsit több.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nekünk szerencsénk volt a Balcsival, pont a vihar napján jöttünk haza. Maradni akartunk este, de aztán fél 1 körül jött a nagy szél meg borulás és inkább cuccoltunk.
Amúgy a déli part nem kapott szinte semmit a szélen kívül, legalábbis addig míg mi ott voltunk nem.
Lilla nagyon élvezte a Balcsit, meg mi is, de azért ennyi elég is volt :)
Nagyon túl pörgette magát, így enni nem nagyon sikerült normálisan. Nekünk sem.....:)
Majd rakok pár képet.

KépKép
KépKép
fleur

Balatoni képek
No akkor Balcsis képek:

Az édes kis fürtjei:
Kép

Kép

Pancsi a Balatonban
Kép

És itt a pocak is jól látszik 22+4
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, nagyon jók a képek :) Blanki is ilyen kis fürtös, mint Lilla :) Látszik, hogy nagyon élvezte. V.mi ilyesmi fürdőrucira gondoltam én is, vagy fölül is lehet trikós :)

Zsuzsi, ne bolondozz, még szinte semmit sem híztál:) Egyél csak nyugodtan, ne legyen nekünk se lelkiismeret furdalásunk :)

Enikő, örülök, hogy jobban vagy :) Nagyágynak mit nevezel? Gyerekágy, vagy a szülői ágy?

Kata, ma lángos volt az ebédünk :)

R

Kép
Kép
34372

Ja, nem írtam, hogy az egyik barátnőmnek most született babája, illetve ma mentek haza. Nagyon édi kislány. Második gyerek náluk is, az első Blanival pont egyidős :)

Kép
Kép
34372

Kata
Jógát megkérdeztem :)

hétfő: 18:00-19:30
szerda: 18:00-19:30
Az árát elfelejtettem, de 1400 Ft körül lesz. Annyi volt a babás jóga Krisztánál.

Most és jövő héten tuti nem jó a hétfő. És az e heti szerda sem valószínű, mert a baby sitter nyaral, párom meg nem ér haza 6ig.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Krisztina: Nekem tetszik a babakocsi, amit feltettél. Anyuék is neten rendelték meg.

Dy: Ennek a babakocsinak a leírás szerint bolygós a kereke, de ha összeraktuk referálok....

Kata: Átszámolva kb. 110.000 Ft volt.

Enikő: Örülök, hogy jobban érzed magad!

Fleur: Nagyon cuki képek!!! :lol:

Reni: Gratulálunk a barátnődnek!

Szép napot mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Fleur!

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!
Szépek a képek!

Reni!

Nagy ágy a saját ágyát jelenti!!

Kislányos csajok! Fotóztam babarucikat Annáról, ha esetleg v.kit érdekel szóljon!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő
nekem is muszály sajna sokat innom,mert gyerek korom óta veseköves vagyok. Sőt a 12.héten elég durván görcsöltem,akkor elküldtek egy hasi uh-ra és kiderült,hogy mindkét vesém tele van kővel. Na,azt mondták,ha nem akarok több követ,vagy csak egyszerűen nem akarok vesegörcsöt,akkor igyak jó sokat. Lekopogom,azóta nem volt gondom a vesémmel,de a nődokim azt mondta,hogy még ne lélegezzek fel.... :?

Fleur
tök jók a balcsis képek! és csini a pocakod! :wink:
az m0,meg a menetidőt csak azért tudom,mert a barátaink nemrég költöztek el szigetszentmiklósról,és elég gyakori látogatók voltunk náluk... :D

Hát csajok, én még ma nem ettem édességet,és sósat sem,de egész nap majd éhen halok! :twisted: pedig azon kívűl ettem mindent,sőt nem is keveset,de ez a nassolás utáni vágy teljesen megőrjít. :twisted:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?