A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

hajrá kata! hajrá hata! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

nem hatát akartam irni hanem KATÁT :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

Kiss angyal, nem volt uh. De nem ezen múlik nyugi.

Sting és persze mindenki, nagyon-nagyon köszi a drukkokat! :D :D :D
woody

woody, lukacsne: Drukkolok, hogy sikerüljön.

rózsa: Ha bármi lesz, akkor persze itthon maradok. Ember tervez, ....... Tudod. Az inszem előtti uh-t valamelyik doki csinál, valamelyik meg nem. Nekem Wiegand és Zeke doki is csinált. Nem tudom, hogy kellene-e csinálni, nekem ennek ellenére mindig maradt cisztám, de a nagy tüszőimet mindig látták, hogy megrepedtek.

kata: Sajnálom, hogy sokat kellett várnod, de általában nem érkezési sorrend a mérvadó. Erre rá kellett jönnöm. A dokiknál meg van a sorrend, hogy kit mikor hívnak be. Leszívásosok, terhesek, cikluskövetés és csak utána a többiek. És van, hogy ugye közben a beavatkozások vannak, szóval nem bíztatni akarlak, de szerintem mindegyikünk járt már így. Amikor már a terhességi uh-ra mentem, akkor mindig hamarabb végeztem. Nem sokára te is a korai csapatba kerülsz.
vicky79
Budapest III. kerület

egyébként én is arra gondoltam megnézik a tüszőket megrepedtek e !de sajna nem igy történt mert picit talán akkor ha azt mondják minden ok akkor az ember nyugodtabb a 2 hét alatt :shock: :shock:
sting1982

Tudod Vicky nem is azért voltam ideges és mérges, mert várni kellett, ezt már megszoktam.
Hanem inkább azért, mert én Zekéhez kértem magam és önhatalmúlag felvitték a kartonomat Szűcshöz, aztán amikor rákérdeztem nem is nagyon akartak utánanézni, pedig ma nem is voltak sokan...
Na de mindegy most már kipihentem a 3 órás ( kánikulában töltött) út fáradalmait és már bizakodva nézek előre

Kata
kata0411

kata: Na így még nem jártam. Ebben igazad van, kérdés hogyha lent van a kartonod, akkor hamarabb bekerültél volna-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát valószínű, mert már olyanok is végeztek 10 óra körül akik bőven utánam jöttek, és már szinte csak én várakoztam lenn. A dokinak pedig még esze ágában sem volt elmenni ( csak 11 körül ment el)

Na, de mindegy , túlvagyunk rajta...

Kata
kata0411

Sziasztok,

ma már írtam,de nem küldte el ez a fránya gép... :twisted:

Kata:köszöntünk a "törelem rózsát (babát)teremt" klubban :D nagyon tetszik mindig,ha valaki a sok rossz élmény után megpróbálja megtalálni benne a jót :D és nálad ezt olvastam :D legalább nem megy el annyi pénzed :!: tökéletesen látod :!: én 39.000,-fizettem a szurikért és 1 tüsző ért meg, ami szuri nélkül is megért volna...tehát csak +-an :D :D

Ma az én kis kutyusom lett beteg :( fájt szerintem a pocakja,a doki szerint,mert ugyan mondta ,hogy örül neki,hogy ilyen jó diagnoszta vagyok,de szerinte a feneke fáj..na mindegy..egy kicsit elvitáztunk,aztán írt fel neki gyógyszert és most szedi az én Pannám..utál nagyon érte,hogy beletömöm a szájába de hát én mégis sokkal erősebb vok mint ő :D

Sztopane:nem tüntem el,hiszen küldtem neked privit..

Sajt,Kpn: Merre csavarogtok?

Lukácsné,Woody:mennek a drukkok :D :D :D

Vicky,Tigriske,Havri:vigyázzatok magatokra nagyon ebben a melegben :!:

Rózsa:gyógyszert sem írt fel a doki???

Sting: kipihented a tegnapi hajtást?

Kakti:Pici kutyud hogy van?
kiss angyal

Kiss Angyal:igen köszike ma egész nap pihentem....
holnap sem dolgozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
milyen kutyód van?
sting1982

jó estét, iholni, nem csavargok, (zug)olvasok, néha szólok is, de nem
akarok folyton ezen a témán pörögni... ma volt a 13. napom, tegnap és ma is olyan megjövőset éreztem. tesztet em vettem, majd úgyis észreveszem felkiáltással :twisted: :wink:
képzeljétek, nagy leépítés van nálunk és engem megtartottak :lol:
biztosan lesznek megjegyzések, mert rajtam kívül még egy kolléganőm próbálna babásodni és ezt a most elbocsájtottak tudják :(
sok kedves kolléganőt sajnálok :? mindenesetre uram belement a 4.-be... amikor eléálltam, hogy akarok vmit mondani rámnézett és közölte, hogy tovább akarsz menni a 4.-re, mi? :lol:
azt mondta, látta a fejemen... friss inszemesek NYUGI!!! én leszek a következő, akinél eredmény lesz? tök világtalan vagyok a tábla nélkül. egyedül abban vagyok biztos, hogy tigris 3at látott :wink:
lugi pl merre? sajt? cséz?
kpn

szia kpn:igy a 13naon nem érzel semmit?????
de most tuti sikerült !nem kell a 4.re menni :wink: :wink: :wink:
sting1982

már ha félre nem értettelek :oops: :oops: :oops:
4.inszemről volt szó nem?
sting1982

szia, nem érzek semmit, szinte biztos vagyok benne, hogy nem sikerált. egy hétig fájdogált a hasam az inszem után, aztán cickó is fájt, az persze utrótól is simán lehet, de most már semmi, illetve menzis hasfájás.

aranyos vagy, hogy ilyen kis lelkes vagy :lol:
kpn

de azért még ne add fel jó??????? :? :? :? :? :?
ténleg már a 4.lessz?
te jó ég!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :?
úgy sajnállak de hűlyaséget ne irjak itt mert még bármi lehet!tiszta dili vagyok!tesztet nem is csináltál!
egyébként itt a többi lány irta nem törvényszerű ha valakinek fáj vagy nem fáj a pocija :shock: :shock: :shock: :shock:
lett ebből is abból is manóka :wink: :wink:
sting1982

kpn, de ari vagy! Fogsz csinálni tesztet?

Én is zug olvasok, mert néha nem tudom, hogy ki hol tart...
Ma volt 1 hete a 4. inszemem, eddig fájdogált néha a hasam, most már semmi....mindegyik után más tüneteim voltak:)))
Jobban idegesít, hogy már egy hete be van gyulladva a jobb szemem, és 3 hete nem gyógyulok ki a takonykórból. Lehet már allergia....

Mindenkinek nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++
Vigyázzatok magatokra ebbe a dögmelegbe!
Úgy elmennék strandolni, vagy valami, de csak nem merek. Ti hogy vagytok ezzel????
lugi

na én lépek kismamik és leendő kismamik

jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Én is zugolvasok minden nap, de van amikor nincs kedvem írni, meg persze sokat írtok és nyomon kell követnem az eseményeket.

Tigriske! Szuper, hogy mindhárom kis lurkó veled maradt!Gratulálok, vigyázz magatokra!

Kpn! Nekem is pár napig fájt a hasam, de már elmúlt. Igazából én már nem merek következtetni semmire! Azért ha tesztelsz írd meg, kiváncsi vagyok......

Lugi! Én is pont egy hete voltam és én is a 4. inszemen. Igaz, hogy már az 5. lett volna, de egy alkalommal leállították a stimulácómat (uis. nem volt domináns tüszőm.) Melyik dokinál voltál? Akkor kellett volna legalább látnunk egymást.

Lukácsné! Jó nyaralást, és kívánom, hogy te is Tigriske nyomába lépj!

Wody! Neked is sok sikert kívánok!
szöszi1977

Kép
Kisangyal:
Nem kaptam gyogyszert a fülembe kenöcsöt kaptam.A köhögésre semmit. Milyen kutyusod van?Törd össze neki a gyogyszert és májassal vagy valamibe tedd belle neki észre sem veszi és szépen meg fogja enni.Az enyémnek is nem is olyan rég fájt a hasa és nem birt vcni felhituk a dokit mondta hogy mit vegyünk neki és adjuk neki kanalanként köszbe meg /tudom hülye vagyok /tornásztatam meg maszirosztam a hasát 2nap allat rendbe jött.

Lugi!
Kamilásztad már a szemed?Hátha jó lenne neki.Vagy egyébként te tudod hogy allergiás vagy?Vagy csak gondolod!

Lugi,Kpn!Szöszi
Nem feladni :!: :!: Bizni :!: :!: Drukolok nektek!
Nekem végig fájt a hasam az 1nél.

Lánykák:
nem is irtam megyek ma 10re jósnöhöz kiváncsi vagyok mit mond.Kicsit félek is mert ez meg mond mindent!
Na Puszantalak beneteket!

Drága böbém!
Pihi és PihiT irok neked elö :!: :!: :!:
Cséz:
Mi van veled???
Kép Küldök nektek egy kis kávét megyek én is inni egyett!

Kép
rózsa11

Jó reggelt!

Rózsám:köszi az előirt pihit de tegnap is semmit nem csináltam és nem tudtam egyszerüen el aludni!
de mondjuk olyan meleg volt mint a p..csa lehet ettől is pedig ment a ventillátor :shock: :shock:
nekem nem is fáj már a pocakom :2nap és elmúlt!picikét szúrt este de nem volt vészes
:wink: :wink:
sting1982

most olvasom:jósnőhőz?
az tök jó!!!!!!!
kiváncsi leszek :lol: majd pár sort irj! :lol: :lol:
sting1982

nahát lugi, nekem ez nem is volt meg, hogy ez már a 4. volt...
én ma a 3. inszem 14. napján. mától már megjöhet, mert akkor szokás szerint a teszt napján mehetek UH-ra :roll: :?

többiek?
kpn

Sziasztok!
Hamar végeztem ma és holnap kezdhetem a szurit. Ez lesz a 4. inszemim. Tud valaki biztatni egy kicsit??
Kép
emeske

sziasztok

leértünk tegnap Pécsre, fél 8-ra, és hát egész este nekem most nagyon fájt a hasam, ma már kicsit jobb.
Szép idő van ma is jó meleg lesz, reméljük bírni fogjuk ezt a hőséget.

Lugi,Kpn,Szöszi
bármi lehet még, NEM feladni idő előtt.

tegnap összefutottam Dobosancsával neki lombik volt reméljük sikerül mindenkinek , akikkel egy szobába voltam mindenkinek már volt egy gyereke, tök jól jött ki a szobában az elosztás.
4en voltak lombikosok én meg inszemes, de azt mondta a doki ha nem sikerül nincs több inszem hanem lombik jön mert kevés a sperma. De bízunk hogy a három tüszőből az egyik csak randizik 1 spermával...... :) valaki kérdezte már nem emlékszem hogy ki, nem csináltak uh-t de a zárójelentésen persze el van számolva a TB keretnél :(

mindenkinek szép napot, majd jelentkezek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Emeske: Én se bíztam már a negyedikben. És nézd a vonalzóm. :D Hajrá.
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Böbém!
Voltam és csupa jót mondot sajna van egy rossz hir is.Itt nagyon közismert és bejönn amit mond!Van egy pár ismerösöm akik nála voltak és bejött !
Pusza

Kép
rózsa11

vicky79: Köszönöm
emeske

Emeske!
Kinél voltál?

Kép
rózsa11

Megyek most márb az ebédért!
Kellemes napot nektek!!

Kép
rózsa11

vicky79:köszönöm
emeske

emeske: Szívesen. Egyébként még akartam írni, hogy én egyáltaán nem tudtam már bízni a negyedikben és olyan jóleső privis üzeneteket kaptam, hogy teljesen feldobódtam tőlük. Jó pár anyukának a 4. inszem sikerült, talán már nincs bennünk az a görcs. Nem tudom, hogy mi segített, de remélem neked is fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Kismamik és leendő Kismamik!

Nincs is erőm visszaolvasni, csak jelzem, jól vagyok, de szenvedek a melegtől. :roll: Ma voltam vérvételen, és az EKG-t is megcsináltattam. Most megyek és pihenek tovább - de előbb összedobom a lecsót. :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Ma tényleg egész nap pihizek, remélem meg lesz a hatása. Ma reggel még kicsit fájt a bal oldalam. Nem tudom mitől van ez, de ott vannak a tüszőcskék is.
Hát csajok ez az utro, nem is tudom, de ez nagyon rossz. Olyan érzésem van, hogy mindig van ott bent valami. De lehet, hogy ezt csak bebeszélem magamnak. A lényeg, hogy nem valami jó érzés, de hát ha kell, akkor mi mindent kibírunk....
Mennyire kell a 2 hét alatt visszafognom a szokásos dolgokat? Arra gondolok, hogy ok nem emelek, nem futok stb. Kell még valamire/valamivel vigyázni?
woody

vicky79: Azt nem tudom, hogy mi van bennem, görcs vagy egyéb,de elég lehangoló, mikor rákészülsz, hogy na most és aztán kiderül, hogy most sem
Kép
emeske

Woody:szia!szerintem másra nem nagyon kell figyelnünk csak hogy ne emelgessünk meg hogy ne futkorásszunk :lol: :lol: :lol:
nekem sem mondtak mást! :lol: :lol: :lol:
sting1982

figyelj:ez az utro meg ne is foglalkozz vele.én ha tehetem picit fekszem utánna hogy felhelyezem de ennyi!
ez a legkevesebb...... :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok,

haza sikerült érnem..én voltam a legutolsó..11-re mentem és 1/2 4 -kor jöttem ki a korházból...megu.h.-zott Zeke doki,és már akkor ki volt durranva a tüsző...ettől persze bepánikoltam,mert én tegnap este éreztem,hogy görcsölgetek,és megkérdeztem,hogy mennyi idő áll rendelkezésre a tüszőrepedés után a megtermékenyülésre...12-24 órát mondott a doki...(nekem ez a doki tök szimpi :D )
volt ágyam,de mivel az utolsó voltam,azt mondták öltözzek fel,és várjak a záróra a recinél...

Máltai selyemszörű a pici kutyám :D ma már jobban van :D

Kpn,Lugi,Szöszi: mennek a ++++++++++++-ok!!!!!!!!!!!!!

Sztyopane:nagyon köszi a reggeli üzit :lol: nagyon jólesett!!! Apa nem jött értem,reggel leadta a cuccost és visszament Pozsonyba melózni :( tied hol kószál?
kiss angyal

Kiss Angyal:reméljük sikeres lesz ez az idő elötti repedésed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nem is biztos hogy idő elötti nem?
pocid nem is fájt?????
sting1982

lányok csupán tájékozódás képpen:
kb hogy lehet a beágyazódás ha hétfőn volt az iszem?

azt tudom kb 1hét amig elérnek a méhbe és kb 5nap ameddig beágyzódik !
:wink: :wink:
de tud valaki valamilyen infót erről?vagy tapasztalat?előbb tesztelt és már kimutatta vagy ilyesmi?
sting1982

Kiss Angyal:mennyi tüszikéd volt?
mit szurtál? :lol: :lol:
sting1982

Sting, köszi akkor csak ezekre kell figyelnem.

Kiss angyal, sajnálom, hogy ilyen sokat kellett várnod. De szerintem neked most tuti sikerülni fog!!!
woody

Sting:szerintem tegnap este repedt,mert akkor fájt oldalt a pocakom ahol volt a "tojásom"....hát,én megint nem vok túl pozitív:-(..,de ha a múltkorira gondolok akkor 10 körül repedt és 12:30-kor volt az inszem..abból nem lett semmi nekem,tehát erőt veszek magamon és próbálok pozitívan gondolkozni :D
kiss angyal

csak pozitívan tessék gondolkodni!
hányadik neked ez?2.?

Woody:neked is küldöm a +++energyt!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

egyébként szerintetek az fontos hogy mekkorák és hogy hány db tüszike van ?????? :oops: :oops: :oops:
sting1982

1 db tüszőm volt,menopurt szúrtam..
kiss angyal

Sting: 2. inszem volt nekem... :D
kiss angyal

sting

1db tüszőhöz 1 sperma kell hogy megtermékenyüljön, és hogy mekkora az nagyon nem számít már akkor amikor megvolt a repedés.
engem is érdekelt volna tegnap hogy megvolt-e a repedés de Szűcs doki nem csinál uh-t, te legalább tudod, hogy megvolt a repedés.

19mm nél szokták aznap estére a repesztőt felírni, nekem 17mm volt még ott rögtön kaptam 2merionalt este meg a repesztőt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok, megjött az önhibáján kívüli fórumkerülő! :)

Hát a lakásunk kezd olyan lenni, mint a luca széke... Úgy érzem, h. sosem lesz kész teljesen... Apróságok vannak hátra, de a melósok csöpögtetve dolgoznak, így már nehezen viselem a kupit amivel jár az egész. Kezdek elsárkányosodni! :twisted: A Zuramnak, ha szólok, h. ezt-meg azt miért nem csinálták meg jobban, v. bármi másért, az a válasza, h. mondjam nekik én. Persze, legyek én a mumus, mi? Jó fej! Bocsi, h. kipukkantam!
A tesztről nem is érdemes beszélni, naná, h. negatív! :cry: Tehát már két okra redukálódott: - hormoncsata odabent, vagy
- bazi nagy ciszta...
Kéne menni dokkerhez, de jövő szerdától szeretnék szabira menni és majd akkor beindulok.

Pá Drágáim!
sajt@

kiss angyal

fel a fejjel, téged mikorra hívtak vissza?
akkor woody 1.inszem, te meg én egyszerre leszünk 2.inszem utáni babások???

nekem még ma is fájdogál a hasam, és először éreztem a tüszőrepedést inszem előtti este.
egész nap csak fekszek én is meg pihenek, este már nem tudtam vacsorázni sem annyira rosszul voltam.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Lukácsné:én nem nagyon tudom hogy megvolt e a repedés mert bár szúrt nekem mindkét oldalon mondthatni az egész hasam alja de
uhuzni engem se néztek!akkor biztos lettem volna benne...
de ha megkapjuk a repesztőt akkor nem mindenképpen megreped az a tüszike?????? :oops: :oops: :oops:

nekem volt egy 19es tüszikém még pénteken arra kaptam még 1/2 merionalt és szombaton volt a repesztés!

Kiss Angyal:ez a 2. lesz a befutó!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?