: 
2004.06.16 17:48
2004.06.16 20:26
2004.06.17 06:46

2004.06.17 09:49
2004.06.17 09:54
.
. De nagyon aranyos volt, mert mikor mondtuk neki, hogy várjon, ne fújja rögtön,mert apa le akarja fényképezni, csak mosolygott, aztán, mikor villant a vaku, már fújta is
.
! Én is azt hittem, mikor Ádit szültem, hogy szopi ügyben profi vagyok, 18 hónap szoptatással a hátam mögött, aztán nekem is sebes lett a mellbimbóm. De ez azért van, mert elszokott a strapától a cici, és most újra meg kell szoknia.
! Mi mostanában soha nem jutunk el kettesben sehová. Igaz, szombaton elmentünk pizzázni a tesómékkal, de azért mégsem agyanaz. Mit néztetek meg?
. Igaz, sokban hasonlítunk egymásra a húgommal, de ő egy kicsit "hisztiseb", na talán ez az egyetlen dolog, ami néha fel volt neki hánytorgatva. Most meg csak az én két gyerekem van egyelőre, náluk meg nincs mit egyik javára sem írni, mert mindkettő rosszcsont
. Talán anyukám mondja néha, hogy azért Noémi nem volt ennyire égedelem... 2004.06.17 11:47
2004.06.17 12:17
Dokibácsi azt mondta, hogy annyira tankönyvi vagyok, hogy velem fog a medikusoknak példálózni
Csak maradjon is így.
Anyukámat pedig mamacsinak hívja, olyan édes
Émelygés már elmúlt?
Hasfájásra nekem a gyerekdoki írt fel löttyöt, később pedig szintén Gripe water ment. 
Vezetés hogy megy?
2004.06.17 13:27
. Folyamatosan tüsszögök, nem birom ki őszig
. Nincs valakinek valami tuti tippje ellene?
. Folyamatosan beszél és beszél
. Persze nem folyékonyan, de olyan jól el lehet már vele is dumcsizni
. Kérdezz-feleleket "játszunk" egész nap. Szinte kivétel nélkül minden kérdésre válaszol valamit, néha igazán mókásakat
.
. Tényleg érdemes beruházni egy jóra, végülis kb. 2 évig csak használni fogja a gyerek. Utána meg még mindig jó lesz a kistesónak, vagy eladjátok valakinek, vagy nagyobb bringa vásárlásánál esetleg beszámitják. Ez még a "jobbik" eset, hogy a pótkerék tört el, van ennél sokkal durvább is, ami után teljesen használhatatlan lesz a bringa. A múltkor valaki mesélte a boltban, hogy kibontották otthon az áruházi bringát a dobozból, és ketté volt törve a váza
. No comment
.
.
.
. Lengyel Boglárkáról már sokat hallottam. Úgy emlékszem van honlapja is. Ugye? Akkor fel fogom én is keresni. Még egyszer köszi. 2004.06.17 14:17
2004.06.17 17:30
. int látható nem sok eredménnyel.
2004.06.17 19:11
2004.06.17 20:10
28-tol en is iskolapadba ulok, muszaj tanulnom valamit, es bizom benne, hogy az angol is jobban ragad majd ram. Delelott 9-13 kozott kell menni, addig a ferjem lesz a fiukkal, mert o delutan dolgozik.
) beeteti kakaot poarba (beleteszi a kakaot a poharba), meg ilyenek. Orulok, mert eleg keson kezdett el beszelni, de par het alatt egesz jol megtanult szavakkal kommunikalni.
2004.06.17 21:21
Azóta meg egyáltalán nem érzékeny gyomrú. Túl kell élni ezt az időszakot.

Szóval alig tudtam róla lezsedni, ott ismarad e nyoma. Emma rögtön mutatta: Kosz!
2004.06.17 21:31
2004.06.17 21:34
Szinte már el is felejtettem a kis hámlós kezüket és homályos tekintetüket
De jó lesz megint! Hasfájás
Át tudom érezni a dolgot. Gáborral iszonyúan megszenvedtem, sokszor éjszakákon keresztül sétálgattam vele és rázogattam, hogy a párom tudjon aludni... Semmi nem használt. Se gyógyszer alapú, se a Gripe Water. Talán javított rajta, de csak annyit talán, hogy nem 3-5 órákat mászkáltam éjjel, csak 2-3at. Aztán valamikor a 6-dik hétről a 7-dikre nyom nélkül elmúlt.
Na meg a szekrényekből sem lehet kipakolni a nagyi ruháit, mert attól is visítani kezd, hacsak hozzáér a gyerek, de még akkor is, ha csak egy szar itthon használt hülye szoknyáról van szó. na mindegy
Pedig ezerrel gyakoroljuk a babakocsi nélküli közlekedést, hogy mire megjön a kicsi, addigra az legyen a természetes. A kitartásával semmi gond nincs! Tegnap kiderült számomra, hogy másfél!!! órát tud jönni velem, persze ráérősen sétálva. Megállunk az oviknál gyerekeket bambulni, de utána még beugrunk a játszótérre is és bírja. Mondjuk már egészen sokáig fogja is a kezem, de ha olyan helyen megyünk ahol ha gondol egyet akkor meg tudom akadályozni az úttestre rohanást akkor ott engedem. Pl ovirács-járda-hosszában parkló autók-30-as övezetű úttest. Vagy ami a házunk mögött van. panelház-járda-nagy füves-fás terület-parkoló autók-övezet. Szerencsére ilyen szempontból jó, na de nem lehet csak az egyiken v. másikon közlekedni, na meg az oviig 3 utcát kell gyalogolni szintén övezetben ugyan, de forgalmasabb úton.
2004.06.17 21:46

(vicc volt) 2004.06.17 21:48
Én ismindíg csak hallgattam más anyukáktól hoyg reggel a gyerek nézi meséket amíg ők főznek, stb. Hát mondtam hoyg aze anyém az ne, Azért vanan itthon meséink, néha beraktuk, d einkább csak mi néztük, pl a tarzant én még nem láttam ,pedig megvan, beraktam, Emma amíg itta atát az ölemben volt, kb 5 percig, aztán ment a dolgára, a férjem végül levitte sétálni amíg én atrzanoztam. És még volt ez így pár mesével, pl Szörny Rt (néha ránézett, de inkább megijedt tőle), minimax egyáltalán nem érdekli. Aztán enm is tudom miért pár napja beraktuk a Micimackó karácsony című mesét, ja tudom, este a férjem már számítógépezett, de Emma még nem akart aludni menni, hanem az ölébe kéredzkedett, mert szokott neki cicá sképeket mutogatnoi a neten. És ő valamiért nem cicákat mutatott, henm bakapcsolta micit, és az Emma (talán már álmos volt) kb fél órát nézte. Aztán pár nap múlva már direkt betettük, nézte megint egy ideig, aztán teganp reggel betettem, mert főznöm kellet, meg közértbe menni, anyukám meg borsót pucolt és mikor jöttem vissza mondta anyukám hogy majdnem végig nézte. És innen már egyensm út vezetett oda hogy mutogatja és kéri hogy tegyem be. Szóval most átesett a dolog túlsó oldalára, de ugy eminden csoda 3 napig tart, gondolom majd ráun.
, pedig az anyukája állítja még most is hogy SOHA nem csinált ilyet a kislány, nagyon megbízható volt. 

Csak épp akkor először nem
2004.06.17 21:56
!
Szerintem tökre hasonlitanak Emivel egymasra! 2004.06.18 02:24
Szoval nala csak a turelem segit, de oszinten bevallom, hogy neha nagyon nehez. Az uttesten valo rohangalasbol szerencsere kimaradtunk, amikor a Mate szuletett, akkor hagyta el a Levi a babakocsit (marmint kepletesen, szoval azota nem kell neki a babakocsi). Akkor a ferjem vitte mindig setalni, es nem tudom, mit csinalt vele, de az en ordogfioka kisfiam olyan gyonyoruen setalt kezenfogva, hogy el sem akartam hinni. Biztos gyakorlas kerdese is, na meg kovetkezetesnek kell lenni, es szigoruan betartatni az ilyen fontos szabalyokat. 2004.06.18 02:30
Nalunk a ferjem nagy tevenezo (illetve csak volt, most mar nincs ra ideje), es mivel emiatt engem neha a gutautes kerulgetett, azt mondtam, hogy az en gyerekeim nem a TV-n fognak felnoni. Igy napkozben soha nem is volt bekapcsolva (nalunk az alapzajt mindig valami zene adta/adja). Kihoztunk magunkkal ket Halasz Judit CD-t, a fiuk nagyon odavannak erte, teljesen extazisba jonnek, mikor hallgatjuk, mar a Mate is razza ra a popojat.
2004.06.18 08:42
2004.06.18 12:37

2004.06.18 18:17
!
. Főleg, hogy helyünk se sok van, úgyhogy egyáltalán nem leányálom így az élet. Sokszor sajnálom szegényt, hogy annyiszor rászólok (kiabálok
), de ez van. Most jobb a helyzet, hogy ki lehet menni, így tud rohangálni. Bár a kertben is van sok virág, vetemény, ami ugye szintén tiltott terület (ezért a nagyim különösen mérges), de mégis nagyobb a hely. 

) meg az a baj, hogy nem érek el vele semmit.
. Lehet, hogy ezért érzem úgy, hogy veszedelmes gyerekeim vannak, mert annyi minden miatt rájuk kell szólnom. És valahol természetes is, hogy egy idő után lepereg róluk, mert állandóan azt hallják, hogy "nem szabad, mit csinálsz már megint, hányszor mondjam, stb). Ezért van az, hogy mikor pl. kint vagyunk, engedem őket sarazni, pancsolni, nem érdekel, ha csupa kosz vagy lyuk lesz a ruhájuk (tegnap pl. az udvarról egyenesen a kádba mentek, még kint levetkőztettem őket, annyira hihetetlenül mocskosak voltak
). A vetemény és a virágok tabu, de ezt ők is tudják, mert minden mást szabad.
! Én se vagyok valami szakácsművész, de mióta itthon vagyok, sokat fejlődtem. Emlékszem, mikor először sütöttem oldalast a főzelékhez, teljesen szénné égett, még a kutyák sem akarták megenni
. De a férjem nagyon aranyos volt, ő lekaparta a szenet, és megpróbált valami ehetőt találni a csonton. Hát, nem sikerült neki
.
!Irigyellek Előd gyümölcsimádatáért, Ádám sajna semmit sem eszik meg
.
. 2004.06.18 20:52
Mi jön még????
Szóval nem csak ettől függ.
Persz enem kapcsoltunk át, amin ő jól megsértődött. Ilynekor érzem úgy hoyg akár 1 szobásba is lemnnék csak külön legyünk. Peig sík hülyeség az egész ügy. 2004.06.18 21:24
Meg akkor is, mikor hajnali 5-kor, mar masodik oraja tutujgatom, nem sir, csak ha le akarom tenni, de latom hogy tekereg, feszeng es ugy sajnalom hogy faj neki!
A konyveket viszont nagyon szereti, nehany mondokat mar kivulrol fuj.(Bujj bujj zold ag, hinta palinta) 2004.06.19 08:03

Annyit röhögünk rajta mostanában ahogy mondja a kis mondatait, mindent ki akar fejezni, nagyon édes, imádom. Persze vannak rosszcsont dolgok, de sebaj. 2004.06.19 08:21
2004.06.19 18:54
2004.06.20 15:00
Panda, jol emlekszem hogy Te is ilyen problemaval kuzdottel tavaly? Ilke??? 
2004.06.21 10:43
, mert mindig volt vki, akit sürgősebben kellett műteni. ráadásul 1 műtő volt. én meg ott dekkoltam, ráadásul étlen szomjan. csütörtökön mondták du. 3kor, hogy ma már nem lesz műtét, akkor hazakértem magam, mondván nem maradok itt, ha semmi bajom nincs, inkább a családommal leszek. másnap reggel korán visszamentem szintén éhgyomorra. 2004.06.21 12:39
Gergő sokat játszott az unoketsóival, de tegnap már jönni kellett vissza.
sajna ötletem nincs rá, bár lehet, hogy erre is tudna miondani valamit a homeos doki. 
Akkor megoldódik a bölcsitéma is. Néha szoktunk menni moziba otthon, van plázamozi, úgyhogy lehet válogatni azért.
Gratula a 13 kilóhoz. Sopron tényleg jó hely

Vigyázz magatokra
Tényleg igaz, hogy csak kórházba ne kellejen menni, mégha csak rutinműtét lenne is. Magyar egészségügy
No comment. Persze megérti az ember, ha van sürgősebb eset, de három napon át? 2004.06.21 13:14
Nekünk nem volt semmi ilyen szerencsére.
Jézusom, ennyit várni, én nem bírnám, az tuti, lassan 1 hónapja. 

aztán a dvd távkapcson a play gombot. aztán elakad, mer a dvd menüt még nem tudja kezelni, akkor jön anyu. egyébként más a tv-ben nem nagyon érdekli. vagyis igen. a múltkor Mr. Bean szilveszterezett és a macijával festette ki a lakását. Tátott szájjal nézte
mostanában a focira mondja, hogy foci, vagy a vizilabdára: víz-lada
) segít beletenni a kosárba, ami kell. nem pakol le már a polcokról. mindig kap egy pénzt a zsebébe és veszünk vmit (túró, rudi,müzliszelet). a pénztárnál mutatja a pénztáros néninek, mit vett, aztán kiveszi a pénzt és nyújtja. múlt héten még kis szatyot is kapott, hazáig azt lóbálta és büszkén mutogatta apának, amit vett. tényleg csak a türelem segít, én sem gondoltam volna pár hónapja, hogy eljön ez az idő.
2004.06.21 13:57
2004.06.21 15:41
. Azelőtt sose kaptam el ilyesmit, de amióta Solymesz megvan, már vagy negyedszer van szerencsém hozzá. 2004.06.21 17:38
2004.06.21 17:50

Dodi idővel megunta és nagyobb partnerek után nézett, így alig láttam, mindíg talált magának valakit, akivel táncolt, rohangált
Képzeljétek, őt, aki este fél 9kor alszik, 11-kor úgy szedtem le a porondról, hogy mostmár induljunk haza, mert nagyon késő van. 

2004.06.22 08:29
!
. Közben itt van az idei adag a fán, szóval nem tudom, mi lesz. Szerencsére most csak a fele termett, mint tavaly, de így is nagyon sok van. Mi leszedtük, és amit nem raktunk el, az boldog-boldogtalannak osztogattuk
. Olyan Héra festékes vödörbe szoktuk szedni, és vagy 15-tel elajándékoztunk.
.
!
. Én a két szülésemen kívül még nem voltam kórházban, de nem is nagyon mennék
.
!
! 2004.06.22 08:58
Gergő is ballal eszik? 
Hát, gondolom a jobb oldali a picike Daniel
Vagy nem? 2004.06.22 11:34
2004.06.22 12:42
pedig a kozmetikusom ondta, hogy ápoljam a számat eész héten, hogy szép legyen. de aztán elvarázsolta róla a nyomokat
Az a legszebb az egészben, hogy mindenkinél él a virág és már egy csomószor kellett átültetni, szaporítani, mert annyira nőnek. ja, és volt általam öntött csillámporos gyertya mindenki előtt, ez volt a hangulatvilágítás, nagyon szép volt.
meg már egyébként sem járok haskilógatós topokban, meghagyom a tiniknek. nem attól formás vki, ha mindenét kirakja, nem igaz? meg hát melóhelyre sem szívesen járnék úgy a sok pasi közé
2004.06.22 15:18
.
.
. Nekünk is van két kutyánk, de mi nem szoktuk őket sétálni (dolgot végeztetni) vinni őket, mert itt teljesen szabadon vannak, rengeteget futkározhetnek, főleg, ha a mi telkünkre is kiengedjük őket. Így ugye mindig az udvarban végzik el a dolgukat, de én (vagy aki észreveszi) összeszedem mindkettő után a kutyagumit, hogy ne lépjünk bele. Viszont, vannak néhányan a környéken, akik az utcára hordják a kutyáikat, mint a lakótelepeken. Ezzel nincs is semmi bajom, nekünk is volt kutyánk a panelban. De ha a kutya az én kapum elé csinál, akkor a minimum, hogy eltakarítja, hogy ne lépjek bele. Vagy csak az a lényeg, hogy ne az ő udvarán legyen a kutyagumi, a többi ember nem számít? És ez már nem egyszer előfordult
. Errefelé nincsenek kóbor kutyák, viszont sokan sétáltatják itt a kutyáikat. Nagyon dühös vagyok, mert én sem halok bele, hogy két kutya után takarítom az udvarból a kutyasz×rt, más is igazán megtehetné a saját kutyája után. Ha akkor nem is, mikor a bozótba vagy ilyen helyekre kerül a dolog, de mikor más ember kapuja elé, akkor mindenképpen. 2004.06.22 17:01

2004.06.22 22:25
. Aztán másnap Anyósékhoz is átmentünk, mert nem messze laknak onnan. Ebéd után pedig haza. Sajnos viszont a sok autókázás megtette a hatását, tegnap még főzni sem nagyon mertem úgy keményedett egész nap a hasam. Ma már valamivel jobb, de még mindig nem az igazi. Mondtam is, hogy szülésig már nem vállalkozom több ilyen hosszú útra. Az a baj, hiába álltunk meg, 10 perc múlva ugyanúgy éreztem magam, nagyon kényelmetlen volt, mert mindenemet nyomott, rugdosott a pici.
. Az egyik szomszédos utcában ki szoktak engedni az útra pár tyúkot meg kakast, hát azoknak hangosan sikongatni szokott
.
. A kis kuktám már profin ki tudja fejteni a borsót (igaz sajnos egész nap tépkedi is a kertben, így mindenhol borsószemek vannak
), a krumplit a hámozáshoz adogatja, ha géppel keverek valamit, az edényt neki is kicsikét fognia kell...
.
. Drukk, hogy hamar elmúljon neki ez a fránya pocifájás.
.
. Sajnos nekünk nincs cserifánk, de ősszel tervezem, hogy veszünk majd egyet.
.
. 2004.06.23 14:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|